View Full Version : اين مدلهاي موتورولا تو ايارن هست؟
Pooriya_Online
30 December 2004, 06:41 PM
دوست من ميخواد يه گوشي بگيره و اسرار داره كه موتورولا بگيره. من بهش ميگم آنتن دهيش خوب نيست ولي گوش نميده. تو اينترنت ديده و از چنت مدلش خوشش اومده.
C975-E398-C980-A840 از اين مدلها خوشش اومده.
حالا اين مدلها تو ايران هست؟ مشكلي با سيستم مخابرايتي ما نداره؟ آنتن دهيه موتورولا رو راس ميگن كه خوب نيست؟ اگه تو ايارن هست از كجا بايد خريد و حدود قيمتش چنده؟
ممنون...
Pooriya_Online
31 December 2004, 12:45 AM
يعني كسي اطلاعي نداره؟ :oops:
linux
31 December 2004, 03:06 AM
اقا اين مدل ها هم شد گوشي!!
نظر بنده را بخواي ميگم بهترين موتورولاي موجود در ايران mpx200 هستش!
در ضمن بگم كه فكر نمي كنم اين گوشي ها رو تو ايران بتونه پيدا كنه!
در ضمن انتن دهي موتورولا مشكلي نداره اما!! بايد شماره imei گوشيت را بدي مخابرات ريجيستر بشه!
موتورولا مدلهاي خيلي جالب تري هم داره!
به نظر بنده خريد اين گوشي ها اگه هم پيدا كنه كار درستي نيس!
موفق باشين! 8)
Pooriya_Online
31 December 2004, 01:21 PM
اين مدلها چشه؟ كارايشون كه عاليه.چرا؟
درضمن من يكي از فاميلامون يه موتورولا داشت آنتن دهيش افتضاح بود...
mehran4775
30 September 2005, 10:25 AM
موتورولا فقط v1150 برين سرچ كنيد و ببينيد و لذت ببريد
عرفنا
18 November 2005, 01:06 AM
فعلا گوشی موتورولا تو ایران فقط v3 تا يه مدت ديطه احتمالا v3i بیاد و البته v3x یا به قولی V1150 ولی فعلا همون v3 بهترینه :icon_cool
moorcheh
18 November 2005, 10:43 AM
دوسّت عزيز نميدانم که چه قدر اطلاع داريد از اين مسئله که تويه دنيا اول motorolla هست بعد nokia!
ميگی نه برو توی سايت های امريکايی ببين و تويه امريکّا همه motorolla رو به عنوان بهترين گوشی ميشناسن
masoudboy
18 November 2005, 01:03 PM
جناب پوریا برادر من یک گوشی v3 داره و به جرات میتونم بگم آنتن دهی و به خصوص کیفیت مکالمه از نوکیا هم بهتر است . البته گوشیهای موتورولا به خاطر کیفیت بالای ساخت بسیار قیمت بالایی دارند و همین v3 با اینکه امکاناتی نداره ولی 270 هزار تومان قیمت دارهالبته در ایران هم این گوش های موتورولا به خوبی پشتیبانی نمی شوند چون که آمریکایی هستند آمریکا فروش آن ها را در چند کشور ممنوع کرده است از جمله ایران ولی من به تازگی دیدم یک شرکت به اسم ایران رهجو آنها را با خدمات گارانتی وارد ایران کرده .
sargis
18 November 2005, 02:04 PM
جناب پوریا برادر من یک گوشی v3 داره و به جرات میتونم بگم آنتن دهی و به خصوص کیفیت مکالمه از نوکیا هم بهتر است . البته گوشیهای موتورولا به خاطر کیفیت بالای ساخت بسیار قیمت بالایی دارند و همین v3 با اینکه امکاناتی نداره ولی 270 هزار تومان قیمت دارهالبته در ایران هم این گوش های موتورولا به خوبی پشتیبانی نمی شوند چون که آمریکایی هستند آمریکا فروش آن ها را در چند کشور ممنوع کرده است از جمله ایران ولی من به تازگی دیدم یک شرکت به اسم ایران رهجو آنها را با خدمات گارانتی وارد ایران کرده .
اگه بدونی پارسال 700 تومن بود چی میگی؟!!!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.