View Full Version : 206 يا 405 يا سمند ؟؟؟؟
lion
20 October 2004, 05:24 PM
بدون هيچ مقدمه اي نظر صاحبنظران را جويا ميشوم
در مقايسه اين دو نوع اتومبيل با توجه به فاكتورهاي قيمت - راحتي - position - نماي ظاهري-
عامه پسندي - كيفييت- سرويس و نگه داري - ايمني - سرعت - وسليقه نظرات خود را بفرماييد
امید رضا
20 October 2004, 05:51 PM
بدون هيچ توضيحي 405
lion
20 October 2004, 05:55 PM
نظر شخصي بود :mrgreen:
Top RPM
20 October 2004, 10:24 PM
ببخشيد الان وقت ندارم كه خيلي كامل براتون توضيح بدم. اما:
206:
خيلي خوشگله. امكان ارتقا اون بالاست اما پر خرج. كوچك؛ خوب؛ جوان پسند. اما واي به حالت اگه خانواده بيشتر از دو نفر باشيد. اون كسي كه عقب مي شينه اگر يك كم قدش بلند باسه يا اينكه نفر جلويي صندلي رو بده عقب بيچاره شده. پاهاش گره مي خوره. هندلينگ(فرمان پذيري) معركه. تيپ 2 و 3 شتاب خوبي ندارند اما رانندگي با اونا لذت بخشه. تيپ 5 و 6 براي كسايي كه جنون سرعت دارن بهتره.
خرج ماشين خيلي بالاست. جلو بندي 400 هزار تومان. براي 405 80 هزار تومان هم نمي شه. پس نگهداري از اون يك كمي پر خرجه.
405:
راخت؛ بهترين ماشين براي خانواده(يكي از بهترين ها) عامه شسند؛ موقع فروش هم مشكل نداري؛ كم خرج؛ اصطلاكش هم پايينه؛ مستحكم؛ لوازم يدكي اش رو تو بقالي هم پيدا مي كني. خوب هم راه مي ره. اسپرت كردنش هم كاري نداره. جادار و ...
كلا ماشين خوبيه.
اما از من مي شنوي برو دنبال سمند. اگر خواستي بگو تا مزاياي اصلي سمند رو بگم. درباره سمند هم به اين بدگويي هاي مردم گوش نكن. شايد هم سيلو بدردت بخوره.
محمد رضا محمدي
20 October 2004, 11:17 PM
Top RPM, نوشته :
405:
راخت؛ بهترين ماشين براي خانواده(يكي از بهترين ها) عامه شسند؛ موقع فروش هم مشكل نداري؛ كم خرج؛ اصطلاكش هم پايينه؛ مستحكم؛ لوازم يدكي اش رو تو بقالي هم پيدا مي كني. خوب هم راه مي ره. اسپرت كردنش هم كاري نداره. جادار و ...
كلا ماشين خوبيه.
اما از من مي شنوي برو دنبال سمند. اگر خواستي بگو تا مزاياي اصلي سمند رو بگم. درباره سمند هم به اين بدگويي هاي مردم گوش نكن. شايد هم سيلو بدردت بخوره
من كاملا باهات موافقم .... اشكال 405 اينه كه كمي قديمي شده ولي هنوزم به قوطي كبريتي مثل 206 سره از همه لحاظ ...
در ضمن سمند توي اين مايه قيمت انتخاب بسيار خوبيه به خصوص اگه ترمز ABS داسته باشه حرف نداره ... امكانات و خدماتش و هندلينگ و ... خوبه به مراتب به پژو سره ... من اينو ميگم چون پژو داشتم و الان سمند دارم اگه دوست داشتي كاملا برتري هاش رو برات مينويسم ....
206 هم ماشين بدي نيست ولي براي توي شهر خوبه در ضمن همون طوري كه دوستان فرمودند اصلا جا نداره يعني مسافرت تعطيل :x
NaRa
20 October 2004, 11:30 PM
آدم موقع رانندگی با 405 احساس آرامش میکنه
تو پیچ های تند با سرعت بالا احساس میکنه به زمین چسبیده
ولی 206 یه جوریه انگار هر لحظه میخواد چپ بشه ضمنن در برابر تصادف هم خیلی ضعیف و پرخرجه ساده ترین وسایلش خداتومنه -- واسه مسافرت هم که افتضاحه هیچ بار و بندیلی نمیشه بهش سوار کرد فقط یه چمدون پول بذارتوش که لوازم مورد نیازت رو بخری!!!!
به نظر من تنها برتریش مانور بالای فرمون اونه که با احتساب اندازه ماشین زیاد هم دور از انتظار نیست و میتونه تو کمترین فضا ها دور بزنه
در کل نظر من 405 8)
po2ya
20 October 2004, 11:59 PM
آقا اصلا اين 2 ماشين تو يه كلاس نيستند هيچ رقمه نميشه مقايسه كرد كودوم نسبت به كودوم سرتره و بهتره!!!!!
206 يه استفاده داره 405 يه استفاده~~~~~ در مورد پر خرج بوودن بايد بگم كه از وقتي كه 405 هم داري ECUشده همچين هم كم خرج نيست مخصوصا اگه باتري معمولي داشته باشه!!!چون ابنقدر باتري ها خووب هستن ككه به سرعنت برق و باد آبش ميريزه تمام شيلنگ سنسور اكسيژن ر.و داغوون ميكنه و بايد 80 تومن خرج كني تا درست بشه!!
در ضمن مصرف سوخت هاشوون هم جالبه البته دقيقش رو نميدوونم ولي فكر كنم 405 خيلي زياد ميخوره بنزين!! ولي خرج 206 هم خلي بالاست !!! اگه يه استپر موتور خراب بشه حدود 60 تا 70 تومن افتادي البته در اكثر موارد با سرويس اوون درست ميشه !!! 8)
رهرو
21 October 2004, 01:37 AM
سلام بنظر حقير هم مقايسه دقيق 2 ماشين يكي سدان خانوادگي و اون يكي هچ بك اسپورت ممكن و صحيح نيست.
اما اگه بخوايم يه بررسي همينطوركي !!! و بازاري ( فقط محصور در بازار فعلي كشور ) داشته باشيم:
1- چيزي كه شما از ماشين ميخواين مهمه : اگه اهل مسافرتين حتي شده يه وقت مامانتونو تو شهر اينور اونور ببرين 405 بهتره
اگه ايمني بهتري ميخواين 405
اگه هزينه كمتري ميخواين 405
اگه بقول دوستمون ميخواين بقاله هم وسايلشو داشته باشه و همه ازش سر در بيارن 405 كه سالهاست داره جاده هاي ايرانو ميكوبه و ميره بهتره
اگه ميخواين چشم نخورين 405
كولرش هم واقعا خوبه
اگه ميخواين كسي بهش خيط نندازه 405
اما:
اگه اهل خودنمايي هستين 206
جاي كوچيكش اذيتتون نميكنه 206
مصرف پايين تر 206
خرج واكن توپ 206
جاي پارك كوچيكتر 206
ايرادهايي بكنه كه كسي سر در نياره 206
اما:
206 حسن بزرگي كه داره هنوز خيلي از قطعاتش اصل هستن و ماشين نسبت به موتورش زير پاي خوبي داره
اما و اما:
من 2 تا ايراد خيلي بزرگ(بنظر خودم ) به 206 دارم:
1- جلوي ماشينو اصلا نمي بينم
2- در صورت تصادف از عقب فاصله سر سرنشينان عقب كه با شيشه كمي بيشتر از 20 سانته خيلي ناجوره
بهر حال صلاح ماشين خود رانندگان دانند.
من 405 رو بين اين دو تا ترجيح ميدم
ضمنا
از دوستاني كه سمند رو به 405 ترجيح ميدن درخواست توضيح دارم.
محمد رضا محمدي
21 October 2004, 01:54 AM
مزيت هاي سمند به پژو : ( تجربه شخصي )
1- طراحي خارجي و داخلي برتر
2- هنلينگ بهتر
3- ديد بهتر براي بغل خودرو و با توجه به شكل عضلاني درب موتور و تنظيم ارتفاع صندلي راننده ديد بهتر جلو
4- سر و صداي كمتر
5 - كيفيت بهتر ( با توجه به آمار اريه شده توسط كنترل كيفي )
6- صندوق جادار تر
7- خدمات
8- تعليق بهتر
9- استفاده از رينگ 15 اينچ كه باعث ميشه ماشين توي پيچ بهتر بپيچه
10- امكانات بيشتر
11- ايمني بيشتر به خاطر استفاده از لوله هاي محافظ درون درب ها ( و به نقل از سازمان صنايع چون سمند در انگليس تست تصادف داده )
12- ...................
ديگه فلان چيزي يادم نيست ولي من به مراتب سمند رو ترجيح ميدم تا نظر دوستان چي باشه ...
:o
darya
21 October 2004, 02:03 AM
ببخشيد وسط بحثتون. من شنيدم 405 بعد از يه 4-5 سال حسابي توي خرج ميوفته مثلا اگه بخوام مدل 77 يا 78 بخرم. از نظر جادار بودن و ايمني ميدونم كه ماشين خوبي هست ولي از نظر كم خرج بودن (نسبت به 206 نمي گم) شنيدم كه خرجش بالاست. بنظرتون سيلو از 405 كم خرج تر و بهتر نيست؟ وسايل يدكيش مثل 405 راحت گير مياد؟
NaRa
21 October 2004, 02:14 AM
من شنيدم 405 بعد از يه 4-5 سال حسابي توي خرج ميوفته
بستگی داره تو این مدت دست کی بوده
اگه ماله یه سازمان یا شرکتی بوده باشه که هر کی سوارش شده پدر ماشینو در آورده و آب و روغنشم سر وقت نریخته بله درسته
ولی در کل غیر از گاهی دود کردن که اونم به خاطر کثیف شدن موتورشه معمولن به صرفه است گرچه به قول دوستمون مصرفش بالاتر از 206 هست و 206 معمولن صدی 5.5 میسوزونه
البته این مصرف تو سرعت زیر 80 هست و تو اتوبان بعد از 125 مصرفش 10 رو هم رد میکنه
سیلو رو نمیدونم با وجود عدم تولید فعلی آیا خوب ساپورت میشه یا نه ولی ماشین خوبیه
محمد رضا محمدي
21 October 2004, 02:26 AM
ببين دوست عزيز ...
شما هر ماشيني رو كه دست 2 بخري يه سري خرج و مخارج داره برات ...
سي يلو خرجش و قيمت قطعاتش خيلي خوبه ... مصرفش هم خوبه ولي بايد باهاش كنار بياي
در ضمن هر ماشيني در صورت استفاده ي نادرست زود به سروصدا و خرج ميوفته ....
به نظر من عمر موتورهاي دوو از پژو بيشتره چون هر چي باشه ساخت جنرال موتورز هست و درصد ايراني بودنش خيلي كمتر از پژو هستش ...
X_Man
21 October 2004, 02:48 AM
البته سمند با داشتن ستون هاي پهن جلو (اطراف شيشه ي جلو) ديد راننده رو بسيار كم ميكنه كه بسيار خطر آفرينه.
ممكنه يه نفر پشت ستون باشه و ديده نشه (يعني اينقدر پهنه)
lion
21 October 2004, 05:56 AM
عالي بوده اما يك نكته علت ارزان بودن قطعات 405 دليلش چيست ؟ توليد داخل درسته .
قصد ا ين را ندارم كه بگم توليدات داخل بطور كل كيفيت خوبي ندارند اما جاي حرف داره .
اما در مورد 206 قضييه فرق ميكنه از طرفي فرض بر اين باشه كه هردو ماشين را بطور صفر داريم مقايسه ميكنيم .
نكته ديگر اينكه افزايش قيمت 405 نسبت به 206 شايد برابر همانقدر هزينه استحلاك 206 ميباشد يا حتي كمتر ميباشد .
نظر شما چي هست ؟
پارسا
21 October 2004, 08:23 AM
سلام به همگي
مقايسه اين دو ماشين از نظر :
خصويت مورد مقايسه 405 206 سمند دوو سيلو
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - قيمت تقريبا يكسان ( با يكي دو ميليون اختلاف ) البته 206 صندودار جداست و سييلو هم آخرين سال ساختش مد نظر است
2 - زيبايي يك نظر كاملا شخصي است
3 - مصرف بنزين معمولي پايين معمولي پايين
4 - در دسترس بودن قطعات بالا معمولي معمولي پايين
5 - قيمت قطعات معمولي بالا معمولي بالا
6 - فراواني تعميركار بالا پايين پايين پايين
7 - ايمني بالا پايين معمولي معمولي
( اين خصوصيت از مقايسه تعداد تصادفهاي شديد با تعداد كشته ها آن تصادف بدست مي آيد .. جالب است بدانيد كه زانتيا از زمان توليد آن تا به امروز يك كشته هم نداده !!!!!! )
8 - افت قيمت نسبت به سال توليد معمولي بالا بالا بالا
9 - راحتي معمولي پايين معمولي معمولي
10 - پشتيباني توليد كننده بالا معمولي بالا پايين
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته اين تقسيم بندي با در نظر گرفتن خيلي از پارامترها انجام گرفته است و با اتكا به يك دليل خوب و بد نمي باشد كه مثلا دوستان يك مثال از قطعات يدكي از اين ماشين را با اون يكي مقايسه كنند و رده بندي فوق را رد كنند.
تا نظر استيد اهل فن چه باشد ... من كه تو كار خودرو سازيم ... اين نتايج بررسي بوده ...
پارسا
21 October 2004, 08:27 AM
البته لازم به ذكر است كه من با فاصله نوشته بودم ولي نمي دونم چرا فاصله ها حذف شدند !!!!!
يعني مثلا زير خصوصيت مورد مقايسه اين ستون بود
قيمت /زيبايي / ...
زير هر كدوم از ماشينها هم نتيجه اش
بهرحال .. اميدوارم مورد استفاده دوستان قرار گيرد
darya
21 October 2004, 12:09 PM
«ولي بايد باهاش كنار بياي »
منظورتون چيه آقاي محمدي؟
رضا206
22 October 2004, 12:12 AM
من بعد از خوندن اين تاپيك تازه فهميدم تحجر گرايي در ايران يعني چي :(
بهتره از گاري استفاده كنيد چون:
1)مصرف پايين
2)ايمني بالا
3)جادار
4)شيشه عقب نداره تا فاصله اون از سرنشين كم باشه
5)لوازم يدكي توي هر دهي پيدا ميشه
6)اصطهلاك نداره
7)توي هر دهي قابل فروشه
8)باعث خودنمايي نمي شه
9)قابليت جواد شدن نداره
10)...
باز هم خواستيد ميگم
به هر حال كسايي كه تكنولوژي دهه 80 رو به 2000 ترجيح ميدن بهتره به كوهستان برن و درغار زندگي كنن 8)
NaRa
22 October 2004, 01:27 AM
به هر حال كسايي كه تكنولوژي دهه 80 رو به 2000 ترجيح ميدن بهتره به كوهستان برن و درغار زندگي كنن 8)
همیشه جدید بودن دلیل بر بهتر بودن نیست
من با هر کدوم این ماشینا حدود 2 سال رانندگی کردم اگه پارامتر های زیبایی و ... رو حساب نکنیم
رانندگی با 405 احساس امنیت بیشتری به آدم میده
اصغر
22 October 2004, 01:45 AM
سلام
پس از يك وقفه حدود 2 ماهه در خدمت دوستان هستم .
در مورد اين ماشين همه گفتني ها گفته شد ولي من هم نظرم رو (كه مشابه نظر خيلي از شما هاست) بگم :
1- اين دو ماشين هم كلاس نيستند كه بشه راحت مقايسه شون كرد.
2- از نظر تكنولوژي و زيبايي 206 سر تره .
3- ولي تكنولوژي تنها كافي نيست؛ از كليه لحاظ ديگه 405 بهتره. ماشيني با تكنولوژي پايين تر ولي جادار تر و ايمن تر متضمن زنده موندن بيشتره :( و اين خيلي مهمه
4- اگه بقيه همكلاس هاي 405 رو هم بيارين تو مقايسه ( سي يلو؛ پرشيا؛ سمند؛ سمند LX ؛ پرشيا 16 سوپاپ؛ پروتون؛ زانتيا 2000 و 1800 ؛ مزدا 323 ) من به ترتيب اين راي ها رو مي دم (بدون توجه به قيمت !)
1- زانتيا 2000
2- زانتيا 1800
3 - سمند LX
4- مزدا 323
5-پرشيا 16 سوپاپ
6- سمند
7-پروتون
8- پرشيا
9- 405
10-سي يلو
ولي اگه فاكتور قيمت رو دخالت بدين؛ سمند مياد بالاي مزدا و 405 ميره بالاي پرشيا و پروتون 8)
با تشكر
اصغر
X_Man
22 October 2004, 01:53 AM
206 تحت نظارت فرانسه است ولی 405 نيست، فکر کنم معلوم باشه کدوم بهتره. :P 8)
Evanescence
22 October 2004, 09:19 AM
بابا اين دوتا رو هيچ جوره نميشه مقايسه كرد . 206 يك هاچبك هستش و 405 يك سدان خوانوادگي. پس ديگه نبايد به جاداري 206 گير بدين چون هيشكي يك هاچبك رو براي جاداريش نميخره :P
اما بعضي از مسايلي رو كه بقيه دوستان نگفتن من ميگم:
سيستم تعليق (يا فنربندي) : از لحاظ راحتي 405 خيلي بهتره. كمكهاي 206 بيش از حد ميكوبه مخصوصا كمكاي عقبش . البته خودتون ميدونين كه فقط يكي از وظايف سيستم تعليق ايجاد سواري راحت براي سرنشينه ....
ترمزها:ترمزهاي 206 دور از حد انتظاره . اگر كم فشار بدي كه اصلا سرعتش كم نميشه اگر هم زياد فشار بدي رو زمين كشيده ميشه در حالي كه ترمزهاي 405 واقعا فوق العاده ست 8)
پايداري: با توجه به اينكه 206 هاچبك هستش نبايد مقايسه اي انجام داد .
اما يك نكته خيلي مهم كه بايد بهش توجه كرد كيفيت بالاتر قطعات و حتي مونتاژ 206 هست به همون دلايلي كه دوستان گفتن.
چون كامپيوتر خودم خرابه مجبورم با لپ تاپه داداشه تايپ كنم كه اصلا راحت نيست . وگرنه توضيحات بيشتر ميدادم ...
Lizard
22 October 2004, 03:30 PM
به نظر من 206 از نظر پايداري و سيستم ترمز گيري و فنر هاي خشك بهترين امكان رو براي قابليت هاي مانور ميده.
زماني كه من توي 405 با سرعت 90 كيلومتر ميروندم ... دوستم فرمون ماشىن رو چرخوند... خدا شاهده كه ماشين 3 دور ... دور خودش چرخيد تا متوقف شد... من با 206 تا حالا پيچ پليسي نزدم ولي از نظر پايداري به دليل نداشتن صندوق عقب پايداري بيشتري داره و به خاطر داشتن كمك هاي خشك كمتر بازي ميكنه و اگر تاير هاي پهن زيرش بزاريم فكر نكنم ديگه هيچ كمبودي داشته باشه.
من روي 206 خودم حتي كپسول ناس هم انداخته بودم و تا حدود 240 سرعت باش روندخه بودم... البته تيپ 5
رضا206
22 October 2004, 03:44 PM
دوستان بهتره در مورد امنيت اين لينك رو ببينن:
http://www.crashtest.com/peugeot/
محمد رضا محمدي
22 October 2004, 04:15 PM
darya, جان :
منظور بنده از اينكه بايد باهاش كنار بياي در مورد مسايل سليقه اي هستش و اينه شما بايد با طرح قديمي داشبرد .. فضاي كوچك داخل خودرو و نيرو ي پايين پيشرانه كنار بياييد .....
اصغر, آقاي عزيز خوش آمديد :o
Top RPM
22 October 2004, 04:29 PM
رضا جان 206 مصرفش خوب هم نيست. البته تيپ 5 خوبه اما بقيه نه. آدم بخواد تند بره بايد ماشين رو داغون كنه.
وقتي پشت 206 مي شيني پات گره مي خوره.
ايمني خوبي داره. البته از سمند بهتر نيست.
وقتي تو راه براي 10 ساعت منتظر امداد جاده :x شدي متوجه فرق بين تكنولژي دهه 80 و 2000 مي شي. در ضمن تكنولژي 206 خيلي بالاست؟؟؟ :x
Top RPM
22 October 2004, 04:30 PM
در ضمن آقا رضا 206؛
اين كار شما اخطار داشت. شما حق توهين به كسي رو نداريد. اما من دوست ندارم كسي رو از خودم آزرده كنم.
رضا206
22 October 2004, 07:35 PM
لطف بفرماييد ID بنده رو از الان Block بفرماييد تا ديگه هوس نكنم اينجا ها سر بزنم.
رضا206
22 October 2004, 07:42 PM
به هر حال بنده جواب اين دوستان رو دادم.
Warn هم كه داديد
NaRa: پست تكراري حذف گرديد
لطفن فوروم را به جنجال نكشيد
po2ya
22 October 2004, 10:18 PM
رضا جان بديل توهين هاي زياد شما وارينگ داده شد!! و رهرو هيچ توهيني توي پستش نبوده اگه تو پست ايشوونهم توهيم بود به ايشوون هم اخطار داده ميشد!!! 8)
Hamed
22 October 2004, 10:22 PM
البته بنده نظر راهرو را كاملا رد مينمايم
NaRa
22 October 2004, 10:32 PM
به هر حال بنده جواب اين دوستان رو دادم.
Warn هم كه داديد
د[/color][/size]
جناب رضا خان البته من به شما اخطار ندادم احتمالن از طرف ادمین بوده
به نظر من لحن پیام شما توهین آمیز بود ولی پیام جناب رهرو رد مقایسه به کل صحبتاشون یه نظر شخصی به نظر میرسید
رضا جان بديل توهين هاي زياد شما وارينگ داده شد!! و رهرو هيچ توهيني توي پستش نبوده اگه تو پست ايشوونهم توهيم بود به ايشوون هم اخطار داده ميشد!!!
این علامت تعجب به صورتهای مختلف میتواند تفسیر شود !!!
:o
Lizard
22 October 2004, 10:35 PM
:D كافيه... بحث رو منحرف نكنيد :D
محمد رضا محمدي
22 October 2004, 10:36 PM
دوستان بهتره بريم سر بحث اصلي ... :o
po2ya
23 October 2004, 12:50 AM
به نظر من به اندازه كافي در اين مورد بحث شده تاپيك قفل شد~ 8)
Lizard
30 December 2004, 01:02 AM
دوستان از بين اين سه ماشين با قيمت هاي تقريبا يكسان كدوم به نظرتون بهتره و چرا ؟
booleck
30 December 2004, 01:31 AM
اين سه تا ماشين تقريباً در يک حد هستند ولی به نظر شخصی من سمند بهتره بخاطر خدمات خوبش
ولی ايردايی داره که بايد برطرف بشه. 405 هم ماشين بدی نيست ولی کم کم داره به تاريخ ميپيونده
تکنولوژی اش داره قديمی ميشه ولی واقعاً ماشين با اصالتی هست.
bruce lee
30 December 2004, 01:34 AM
405 و سمند توي يه كلاسن ولي 206 اصلا با اينا همكلاس نيست واسه اين نميشه درست مقايسشون كرد امما ا فضاي ماشينو در نظر نگيريم 206 ارز همشون شتاب و سرعتش بيشتره ضمنا قطعاتش بيشتر فرانسوين و سيستمهاش از 405 جديد تره ضمنا ديدش توي رانندگي از جفتشون بهتره ولي خوب قيافش يه مقدار سليقه اي يه ولي مثلا 405 از نظر قيافه يه جوريه كه همه جور آدمي مي پسنددش.
Sayrex
30 December 2004, 01:35 AM
سلام :!:
ايول 8) اينجا نه اسم ماشيني هست نه چيزي :arrow: بعدش هم تو تاپيك اسم 2 تا ماشين هست ! اسم تاپيك رو ميذاشتيد :پيدا كنيد پرتغال فروش را :o
اگه بين حالا اين 2 تا ماشين باشه من 206 رو بيشتر ميپسندم البته اگه مال خود فرانسه باشه ! اما مونتاژ داخل سمند خوبه ! اتومبيلي هست مخصوص تمام تيپ اما 206 جوون پسند و اسپرته !
پ.ن حالا مه من الاغم ندارم كه دارم درباره اينها نظر ميدم :|
booleck
30 December 2004, 01:39 AM
سايركس,
اگه يه کم فقط يه کم دقت کنی ميبينی که اسم 3 تا ماشين تو ليست هست :mrgreen: :twisted:
سمندو405و206
Sayrex
30 December 2004, 01:43 AM
سلام :!:
راست گفتي ! حالا كه اينطور شد من پرشيا رو از همشون بيشتر ميپسندم ! اما از شوخي گذشته ! پژو 405 ٫ 2000 سي سي هست و شتابش به خاطر بدنه ايرو ديناميكش بيشتره ! اما بين همه اينها اگر حالا بخوام نظر بردم من 405 رو بيشتر ميپسندم چون ويژه گيها و حسنات اين 2 تا ماشين رو تو خودش داره ! اما فقط يه مقدار قديميه :wink:
محمد رضا محمدي
30 December 2004, 03:34 AM
امما ا فضاي ماشينو در نظر نگيريم 206 ارز همشون شتاب و سرعتش بيشتره
206 شتاب و سرعتش بيشتره ؟؟؟؟ :twisted:
نزنين اين حرفارو .... :arrow:
بهترين انتخاب سمند هستش .. احتياجي به ادامه اين تاپيك نيست به نظر من :o
Top RPM
30 December 2004, 10:44 AM
هر چي آدم مي خواد جواب نده نمي شه.
توانايي حركتي:
اينجا يه مشكلي پيش مي ياد. 206 چند مدل داره. منتها با توجه به رنج قيمت سمند و 405 احتمالا منظورتون تيپ دو و سه بوده. پس كل مقايسه من روي اين مدله.
خوب معلومه كه سمند اول مي شه( به تاپيك هاي قبلي مراجعه كنيد)
405 دوم
206 آخر( قابل توجه دوستاني كه 206 رو اول مي دونن)
تو هندلينگ بسته به سليقه 206 ( فرمون تيز و اسپرتي) و سمند( خاوادگي) وجود داره
جاداري:
سمند
406
206
ژو 405 ٫ 2000 سي سي هست و شتابش به خاطر بدنه ايرو ديناميكش بيشتره !
عزيز من آيروديناميك سمند بهتره. در ضمن مگه آيروديناميك 2000 و 1800 با هم فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟ :twisted:
اما بين همه اينها اگر حالا بخوام نظر بردم من 405 رو بيشتر ميپسندم چون ويژه گيها و حسنات اين 2 تا ماشين رو تو خودش داره ! اما فقط يه مقدار قديميه
آپشن هاي سمند بيشتره. در ضمن به اينكه مي گن شمند همش مشكله گوش نديد. هر ماشيني بگيريد( ايراني) مشكل داره. مال سمند از بقيه بهتره. چون خدمات پس از فروشش بهتره( يعني بيشتر نمايندگي ها به ماشين مي رسن)
راستي اگر مي خواهيد 206 بگيريد زود تر بخريد چون مي خوان موتورش رو توليد داخل كنن :cry: :cry:
ديد 405 از همه بهتره( ستون سقف 206 و سمند گنده است. ديد عقبشون بده)
سود انباشته
30 December 2004, 04:41 PM
به نظر من 206 تيپ3 خيلي بهتره وقيمتش نسبتآ برابره با سمند و405 ولي در عوض امكانات بيشتري داره.
405 ديگه قديمى شده وثانيآ قيمتش بالاست.
سمند هم كه داراى اشكالات فراواني است...........
Top RPM
30 December 2004, 05:26 PM
از قيمت ها خبر داريد؟؟؟؟؟؟ اينها تفوت زيادي از نظر قيمت با هم ندارن.
bruce lee
30 December 2004, 11:12 PM
آقايون من منظورم 206 تيپ 5بود.
فكر مي كنم شتابش از سمند بيشتر باشه.
اينطور نيست آقاي محمدي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :shock:
محمد رضا محمدي
1 January 2005, 06:59 PM
همينطوره دوست عزيز ... :shock: بهتر بود مدلشم ذكر ميكردي :arrow:
Lizard
1 January 2005, 07:06 PM
آيا واقعا توي ستونهاي سمند صدا ميوفته ؟؟؟
واقعا ترمزاش ضعيف تر از405 هست ؟؟؟
آيا خشكي سمند قابل تحمل تر است يا طرح قديمي 405 ؟؟؟
آيا 206 از نظر هندلينگ و پايداري از 405 ضعيف تر است ؟؟؟
booleck
2 January 2005, 03:40 AM
آيا واقعا توي ستونهاي سمند صدا ميوفته ؟؟؟
جلو در دقيقن بد از يه مدت رانندگی و راه رفتن با سمند احساس ميکنی که ستون ها مخصوصاً ستون های A
حال کنده شدن هستن!
محمد رضا محمدي
2 January 2005, 12:05 PM
فقط ستون سمنده كه صدا ميفته ؟؟ :twisted: سر و صدا كه تو ذات ماشين ايرانيه :arrow:
ترمز هاش بد نيست اينجوري هم كه همه بد ميگن ...
هندلينگش غير قابل مقايسه با 405 هست به نطر من ..
تعليق خوبي داره ....
ماشين سواره روي جاده ...
206 واسه توي شهر خيلي بهتر از 405 هست ولي توي جاده و از نظر ديناميك كم مياره ... براي نمونه ميتونيد توي يه جاده اي مثل تهران - اصفهان يه آمار از 206 هايي كه چپ كردن .. تصادف كردن و كلن تمامي حركات ژيمناستيك رو روي جاده انجام دادن بگيرين :mrgreen:
azma
2 January 2005, 02:45 PM
به نظر اينجانب هر سه خودرو خوب هستند . اما بايد ديد كه از يك اتومبيل چه انتظاري داريد .
اگر خودرو جوان پسند و شيك و خوش دست و با كلاس جمع و جور مي خواهيد و عيال وار هم نيستيد - پژو 206 بسيار مناسب است .
اگر عيالواريد و سفر زياد مي رويد و مي خواهيد در جاده امنيت داشته باشيد و داشتن صندوق عقب و جاي زياد براي شما مهم است و مي خواهيد فقط سوار خودرو شويو و با آن زياد سرو كله نزنيد و شسته و رفته باشد - پس پژو 405 براي شما مناسب است .
و اگر علاوه بر نكات مربوط به 405 مي خواهيد سيستم دزد گير فابريك و كامپيوتر خودرو و كمي امنيت و پايداري بيشتر همراه با شيك بودن شكل ظاهري داخل و خارج و طراحي جديد تر و تكنولوژي و كمي رفاه بيشتر داشته باشيد و حال ناز اتومبيل كشيدن را داشته باشيد - پس سمند براي شما مناسب است.
البته در مورد هر سه و بخصوص دو مورد آخر بايد كمي شانس هم داشته باشيد كه خودرو با كيفيت تحويل بگيريد ( اگر مي خواهيد صفر خريداري كنيد ) 8)
Evanescence
4 January 2005, 09:59 AM
من اگر جاي يكي از مديران اين بخش بودم تاپيك رو فقل ميكردم . اين بحث بيش از حد تكراري شده :)
Lizard
4 January 2005, 12:46 PM
Evanescence جان اين بحث رو من كه يكي از مديران قسمت ماشين هم هستم مطرح كردم... اما دنبال يك جواب درست و حسابي هستم... من هيچ crash test ي درباره سمند نديدم... ولي مهمترين چيزي كه من مد نظر دارم پايداري بين 3 خودرو هست... و زيبايي فضاي داخلي اون و ايمني راننده و سرنشينان ... در ضمن ستون هاي سمند زياد هم بد نيستن(از نظر ديد) چون فاصله ي كوتاهي رو با ماشين دوستم محمد رضا محمدي رانندگي كردم.
محمد رضا محمدي
4 January 2005, 01:27 PM
اگر مايل باشيد يه تست از سمند ميگيرم و توي سايت مينويسم .... فقط اگر يه 405 ميتونستم گير بيارم و اين تست رو با هر دو خودرو انجام بديم بهتر بود ...
نظر دوستان چيه ؟
Lizard
4 January 2005, 02:14 PM
محمد رضا جان هرچي زودتر اين تست رو انجام بدي ممنون ميشم... من كه هميشه منتظر چنين چيزي بودم...
محمد رضا محمدي
4 January 2005, 03:15 PM
پس فقط ميمونه 405 يا ماشيني كه تو اين گروه بايد با سمند مقايسه بشه 8)
davood4547
4 January 2005, 04:40 PM
سلام
من حدود 15 ماه است كه سمند دارم با ترمز ABS .و حدود بيست هزار كيلومتر با آن راه رفتم.نود درصد آن هم خارج از شهر بوده.و مشكل خاصي نداشتم و در مجموع راضي هستم.كامپيوتر ماشين در اين مدت اصلا قاطي نكرده.
متاسفانه دزدگير آن مدتي است كه از كار افتاده.و چند اشكال كوچك ديگر.
كلا يك بار براي گارانتي مراجعه كردم بابت دزدگير كه بجاي آن سرويس ده هزار كيلومتر را انجام دادند و سيم كلاچ را خودسر انه عوض كردند از آن به بعد كلاچ به دليل سيم غير فابريك كه انداختند خيلي سفت شد. و دزدگير همچنان خراب است.
به هر حال اين اشكالاتي است كه ميتواند براي هر اتومبيل ساخت داخل بوجود آيد.
در مورد صدا در جاده(سرعت بالا) ماشين اصلا صدا ي اضافه ندارد.اما داخل شهر(سرعت پايين ) درب سمت راست بيشتر مواقع صدا مي دهد.شايد با لكلاژ مناسب در شايد شايد اين صدا قطع شود. چون اين صدا هميشه نيست.
در مجموع با سمند مشكلي ندارم و خيلي راحتم. ومابین 206 و405 وسمند من سمند را انتخاب میکنم.قصد دارم اتومبیلم را بفروشم ولی مجدا سمند خواهم خرید. 8)
ATOS
20 February 2005, 05:22 PM
من 2 ماه پيش 405 صفر خريدم و ظرف 1 هفته گيربكس بصدا دراومد (اصلا به ماشين فشار نياوردم ) و سريع فروختمش و 10 روز ديگه يه 405 ديگه بهم تحويل ميدن . خدا كنه اين يكي سالم از آب دربياد.
master
21 February 2005, 01:47 AM
ماشين x3 رو كه با x7 مقايسه نميكنن!
Evanescence
21 February 2005, 08:57 AM
master, عزيز موتور 405 كاربراتوري XU9 هستش و نه XU3 .
X3 ديگه چيه ؟ :twisted:
bahramkamyab
21 February 2005, 09:36 AM
وقتي سمند رو تو انگليس crashtest كرديم براحتي پاس كرد و كارشناساي انگليسي بسيار تعجب كردند ، همون موقع ماشينايي نظير هوندا و كيا در تست رد شدن و رفتن كه مجددا طراحي كنن ، در مجموع سمند زيبا و مقاوم(تمامي قسمتها Over design شده بطور مثال اگر سرشاسي هاي اين خود رو رو ديده باشيد سرتاسر تقويت شده و همچنين ركابهاي اين خودر رو ميتونيد براحتي با 405 مقايسه كنيد كافي در هاي جانبي رو باز كنيد و به ركاب يه نگاهي بندازيد سمند از لحاظ مقاومت به تانك معروف هست در ضمن هندلينگ ماشين رو ميتونيد توپيچهاي تند ببينيد عاليه) و ارزان (نسبت به ساير ماشينهاي ايراني) است.
sadegh_aaz
5 March 2005, 12:35 AM
وقتي سمند رو تو انگليس crashtest كرديم براحتي پاس كرد و كارشناساي انگليسي بسيار تعجب كردند ، همون موقع ماشينايي نظير هوندا و كيا در تست رد شدن و رفتن كه مجددا طراحي كنن ، در مجموع سمند زيبا و مقاوم(تمامي قسمتها Over design شده بطور مثال اگر سرشاسي هاي اين خود رو رو ديده باشيد سرتاسر تقويت شده و همچنين ركابهاي اين خودر رو ميتونيد براحتي با 405 مقايسه كنيد كافي در هاي جانبي رو باز كنيد و به ركاب يه نگاهي بندازيد سمند از لحاظ مقاومت به تانك معروف هست در ضمن هندلينگ ماشين رو ميتونيد توپيچهاي تند ببينيد عاليه) و ارزان (نسبت به ساير ماشينهاي ايراني) است.
اقا من با اين نظر كاملا موافقم وكاملا تاييد ميكنم
من 1.5 دارم با سمند راندگي ميكنم و تابهال هيچ مشكلي نداشتم
تا60000 كيلومتر با هيچ جاي ماشين مشكل نداشتم
بيرون شهر هم با سرعت 190 اصلا صداي اضافي از ماشين بيرون نمياد
به نضر من كه ايران هست و سمند
WAREZ
5 March 2005, 12:44 AM
استحكام بدنه سمند تزيينات جالب سمند
آپشنال بهتر هم سمند
علی سلیمی
5 March 2005, 01:06 AM
راستش به نظر من اگر صرف نظر از اختلاف قيميت ها بشه خود من شخصا 405 رو به همه ي اون ها ترجيح ميدم٬ البته با وصفي كه از پژو 206 و به خصوص تيپ هاي جديد اون شنيدم فكر ميكنم تو بين اين 3 ماشين از لحاظ فني حرف اول رو ميزنه و اثبات اين مطلب فقط با توجه به اينكه جديدترين تكنولوژي رو بين دو ماشين ديگه داره كاملا واضح هست.
اما خوب معيار هاي خيلي زياد ديگه ايي براي انتخاب بين اين سه ماشين وجود داره يكي اختلاف قيميت و هزاران چيز ديگه .. اما من خودم شخصا طراحي ساده 405 رو دوست دارم٬ اما از سمند از هيچ لحاظ خوشم نمياد حالا شايد يا به خاطر ديد خوبي هست كه نداره يا به خاطر چي نميدونم اما معيار هايي كه من هميشه براي خريد ماشين انتخاب ميكنم قيميت ماشين٬ اسپرت خور ماشين٬ سابقه ماشين٬ امكانات و تجهيزات ماشين (البته تا اون حدي كه خودم بهش نياز دارم برام كافيه) اما خوب به قول دوستان طرح 405 ديگه قديمي شده اما خوب يه نفر مثل من از طراحي ساده و فوق العاده بدنه اش نميتونه دل بكنه و هميشه براش قشنگه ..
به هر حال اگر قصد انتخاب داريد و ميخوايد ماشين رو ساده نگه داريد به نظر من 206 و بعد سمند و بعد 405 اما اگر قصد اسپرت حتي با يه رينگ 17 رو داريد اول 206 و بعد فقط 405 البته من خودم شما رو راهنمايي ميكنم براي 206 اما اصلا و به هيچ وجه حاضر نيستم اين دو ماشين رو با هم عوض كنم٬ راستي اين رو هم من تضمين ميدم كه بدنه و امنيتي كه شما تو 405 داريد تو 206 نخواهيد داشت :mrgreen: زياد حرف زدم ادامش باشه براي بعد
bahramkamyab
7 March 2005, 10:56 AM
كاري بزرگ
اواخر بهمنماه قرار بود خودروي سمند <سرير> در مراسمي مانند رسم معمول در كشورهايي كه بازار رقابتي دارند، پردهبرداري شود، هرچند اين برنامه لغو شده است اما شنيده ميشود كه اين خودرو به زودي بدون مراسم پردهبرداري وارد بازار ميشود.
خودروي سمند سرير كه سومين مدل سمند است و مانند سمندLX حتي نميتوان آن را Face lift (تغيير شكل بدنه) ناميد اما براي صنعت خودرويي كه 40 سال پيكان را بدون تغيير توليد كرده يك نقطه عطف محسوب ميشود.
سمند چگونه متولد شد؟ سوالي است كه هنوز هم در ذهن بسياري از افراد به صورت نقطه ابهامي باقي مانده است.
از اواسط دهه 70 كه چند سالي از واردات خودرو ميگذشت و خودروهاي كرهاي به تعداد فراوان و با مدلهاي متنوع وارد شدند. اين سوال در ذهن افكار عمومي مطرح بود كه چگونه صنعت خودروي كره كه همزمان با ايران كارش را شروع كرده بود، حالا داراي مدلهاي متنوعي است اما هنوز پيكان در صنعت خودروي ايران بدون تغيير توليد ميشود و اين باعث شد فشار افكار عمومي بر روي اين صنعت سنگيني كند.
صنعت خودروي ايران پس از پايان جنگ يك دهه ركود را تجربه كرده بود و همه از آن به عنوان صنعت مرده نام ميبردند و بسياري نيز عقيده داشتند، كارخانههاي خودروسازي بايد تعطيل شوند و ضرورتي براي حضور صنعت خودرو در كشور وجود ندارد. در اين ميان اين صنعت دوباره راه خود را با پيكان شروع كرد و حال پس از واردات خودرو و ورود خودروهاي متنوع كرهاي فشار دوبارهاي بر روي اين صنعت تشديد شده بود و اين سوال مطرح شد:< چرا ما نميتوانيم خودرو طراحي كنيم و چرا حتي قيافه پيكان نيز مدتهاست تغيير نكرده است؟> از همه جالبتر آن بود كه پژو405 كه در ابتدا به صورت مونتاژ كامل وارد بازار ميشد، حتي اطلاعات فنياش در اختيار مهندسان ارشد ايرانخودرو نيز قرار نميگرفت.
طرح خودروي ملي كه ايده آن نيز چندان در ايران تازه نبود، دوباره پس از پايان واردات خودرو براي توليد يك پيكان جديد آغاز شد تا به همه اثبات شود ما هم ميتوانيم مانند كره خودمان به طراحي خودرو بپردازيم. نخستين بار مردم در حاشيه بازيهاي فوتبال جام ملتهاي آسيا96 شاهد تيزري بودند كه نشان ميداد، طراحي خودروي ملي آغاز شده است. اما تا پيش از توليد سمند در سال81 از خودروي ملي خبري نبود.
در آغاز طرح خودروي ملي چندان مشكل به نظر نميرسيد اما پس از شروع طرح عظمت آن كاملا مشخص شد. براي آغاز كار طراحي پلتفرم مطرح شد، هرچند در ابتدا اين كار غيرممكن به نظر ميرسيد، اما روش پروتن مالزي كه خودروي خود را با طراحي بدنه روي پلتفرم ميتسوبيشي قرار ميداد، انتخاب شد.
بعد از مدتي مشخص شد حتي طراحي بدنه نيز كار بسيار دشواري است در همين زمان در كشور تايوان شركت <فرستاتوميتو> انگلستان طراحي نمونه اوليه خودرويي بر روي شاسي و قواي محركه خودرو پژو405 براي توليد در شركت تايواني را به پايان رسانده بود، ناگهان شركت تايواني ورشكست شد و شركت فرست اتوميتو كه براي طراحي خودرو بسيار هزينه كرده بود، اين طرح را به شركتهايي در ايران، آرژانتين و چين پيشنهاد كرد.
اين پيشنهاد با اقدامات اوليه براي توليد خودروي ملي همزمان بود و ايرانخودرو اين طرح را با اشتياق پذيرفت، مركز تحقيقات ايرانخودرو با جمعآوري فارغالتحصيلان ممتاز دانشگاههاي اميركبير، صنعتي شريف و چند دانشگاه صنعتي ديگر در ايران طراحي خودرو ملي را در كنار مشاوران خارجي شروع كرد.
طراحي شركت فرستاتوميتو براي ايران معايب فراواني داشت. اين خودرو اتاق نسبتا كوچك و ارگونومي متناسب با افراد كوتاه قد شرق آسيا داشت. كارشناسان مركز تحقيقات ايران خودرو در كنار كارشناسان فرستاتوميتو و بعضي كارشناسان خارجي ارگونومي و تا حدودي سيستم تعليق را دوباره طراحي كردند، اين طرح را حتي تا امروز شايد بتوان جديترين طرح كارآموزي كارشناسان داخلي در زمينه طراحي خودرو قلمداد كرد.
در طرح سمند مهندسان ايراني به صورت مشترك با تيم خارجي به بررسي محاسبات مهندسي خودروي سمند پرداختند و طراحي بدنه با گروه فرستاتوميتو انگليسي و با همكاري گروهي از مهندسان آلماني، اتريشي، كرهاي و ايراني آغاز شد. طراحي قالب در كره و داشپورت آن نيز با الهام از خودروهاي گروه فولكسواگن از سوي تيمي مشترك از مهندسان آلماني، اتريشي و ايراني طراحي شد.
در نهايت تغييراتي نيز در سيستم فنربندي و فرمان خودرو به دليل تغيير گرانيگاهها و ايجاد تعادل انجام شد. خودروي سمند در ابتدا قرار بود، پيكان جديد باشد و جايگزين اين خودرو با همان قيمت شود اما با ادامه كار و مشخص شدن هزينههاي فراوان قيمت خود را به گونهاي افزايش يافت كه ديگر نميتوانست جايگزين پيكان شود. در ضمن بايد تيراژ اين خودرو براي رسيدن قيمت آن به حول و حوش 9ميليون تومان به 200هزار دستگاه در سال ميرسيد.
تيراژ اين خودرو بعد از سه سال به يكچهارم 200هزار دستگاه رسيده است و در نهايت اسم آن به7 X و سمند تغيير كرد. اين خودرو به دليل نشان ايراني آن مورد قضاوتهاي مختلفي قرار گرفت. عدهاي آن را خودروي اسطورهاي ميدانند و عدهاي براين عقيدهاند پژو405 بسيار بهتر است اما به دليل اطلاعرساني نامناسب مدلهاي جديد خودرو معمولا اطلاعات درستي از خودروهاي جديد وجود ندارد. اين در حالي است كه مدلهاي جديد خودرو در اروپا بارها از سوي رسانههاي مختلف امتحان ميشود.
بدنه خودرو 5/1برابر بيشتر از پژو405 نقطه جوش دارد. وزن خودرو نيز حدود 200كيلوگرم سنگينتر از پژو405 است. پلتفرم پژو405 و سمند تقريبا مشابه است اما در خودروي سمند پلتفرم در زمينه سيستم فرمان و تعليق تا حدودي اصلاح و توسعه يافتهتر است. اين خودرو در انگلستان از سوي شركت <مايرا> استانداردهاي ايمني را كسب كرده و به گفته بعضي از كارشناسان ايرانخودرو سمند آيروديناميكتر از پژو405 است. البته عده ديگر معتقدند كه اين خودرو در سرعت بالاي 140كيلومتر در ساعت تعادل ندارد اما فرمانپذيري آن از نظر قدرت مانور بسيار بالاتر از پژو405 بوده و در پيچها با سرعت بالا قدرت مانور دارد به همين دليل از سوي نظرسنجيهاي اخير بهترين سيستم فرمان را حتي بين خودروهايي مانند زانتيا و ماكسيما از آن خود كرده است.
اشكال اصلي اين خودرو بر روي ترمز و اشكال ترمزگيري و صداي ناشي از ترمزگيري است. البته ايرانخودرو مدعي است كه سمندهاي مدل83 اين مشكل را ندارند. بدنه اين خودرو در سالهاي گذشته سر و صداي زيادي داشت كه علت هم مهار نكردن قاب ستونهاي كناري بود.
ادامه دارد
naserturk
10 March 2005, 02:17 AM
با سلام
اين سمند بايد كلي دستكاريش كني تا قيافش كه خاك بر سر طراحش كنن قابل تحمل بشه اما 405 با 2 جفت رينگ درست ميشه توپ در ضمن سينه 405 كل سمند و حريف هست
matin2004
4 April 2005, 01:53 AM
از سمند با لا تر هيچ نيست 405 آشغاله به تمام معناست چون خود ايران خودرو تمام هزينش رو سمنده
booleck
4 April 2005, 01:58 AM
فکر کنم ديگه نيازی به ادامه بحث نباشه .بيشتر شبيه دادگاه تفتيش عقايد شده تا.....!!!
تاپيک قفل شد! متشکرم!
Hesamzzz
27 June 2006, 12:13 PM
آقا اين بحثا رو بي خيال شين چون ماشين سليقه ايه هر كي يه ماشيني دوست داره مثلا خود من 405 رو بيش تر از 206 مي پسندم حالا هر چقدر بگن مصرفش بالاست و ايراد بگيرن بازم من مي گم 405.هر ماشيني دوست دارين بخرين.
farshad_ata
5 September 2006, 01:24 AM
واقعا سمند
abaratian
6 September 2006, 08:04 PM
سلام دوستان.
به نظر من ايروديناميكي 405 از سمند بهتره نه بر عكس. با يه نگاه ميشه كاپوت افقي تر و ارتفاع بيشتر سمند رو تشخيص داد.
از لحاظ ديد گوشه هاي جلو 206(به خاطرشب زياد كاپوت) واز لحاظ ديد سر پيچ سمند (به خاطر ستون پهن تر ) مشكل دارن.
منم با صداي در سمت راست سمن موافقم . زود به صدا ميوفته.
شتاب: 206تيپ5 405 بعد سمند كه از 405 سنگينتره بعد 206تيپ2و3
ترمزاي سمند هم در عين قوي بودن كله نميزنه.البته مال 206 تيپ5 چرخاي عقبم ديسكيه abs هم داره خيلي قويتره.
در مورد بهترين هم من با bruce lee موافقم.هر كدوم در كلاس خودشو بسته به كاري كه انتظار داريم بايد بررسي بشه.
البته اينا نظر من بود.
عزیز اینطوری حرف زدن اصلا علمی نیست. همونطور که صد بار گفتم اگر میشد با چشم تشخیص داد که شرکتها اینقد هزینه برای تونل باد نمی کردن. کسی از روی ظاهر هزار سال هم نمیتونه بگه زانتیا با اون شکل موشکیش از 405 کمتر ایرو دینامیکه. میتونه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.