View Full Version : gps megaforce
mehrzad42
10 December 2006, 01:20 PM
با عرض سلام خدمت همگی
من یه دستگاه جی پی اس مگافورس خریدم الان به یه مشکل برخوردم مبنی بر اینکه میخوام نقشه المان رو روش بریزم ولی شرکت هیچ کابل ونرم افزاری را روی دستگاه تحویل نمیده.من کابلشو پیدا کردم ولی نمیدونم با چه نرم افزاری باید با دستگاه ارتباط برقرار کنم
قبلا از کمکتون تشکر میکنم:icon_excl
Moein273
10 December 2006, 02:26 PM
سلام مهرزاد جان چند خریدی ؟ نقشه هاش رو از کجا تهیه کردی ؟ کلا ازش راضی هستی؟
mehrzad42
11 December 2006, 12:51 PM
مخلص اقا معین
من 490000تومن خریدم ولی فکر کنم الان 465000 تومن باشه. نقشه تهران و کرج روش هست
ولی شرکت کابل رابط رو برداشته تا کسی نتونه نقشه ها رو از توش دربیاره
دلمون برا
pcseven
خیلی تنگ شده
hamedfox
11 December 2006, 01:36 PM
ببخشید این دستگاه شما گزارش ترافیک رو خم نشون میده مثلا این بزرگراه شلوغه او یکی خلوت تره ممنون میشم چون می خوام بگیرم
Moein273
11 December 2006, 04:44 PM
مخلص اقا معین
من 490000تومن خریدم ولی فکر کنم الان 465000 تومن باشه. نقشه تهران و کرج روش هست
ولی شرکت کابل رابط رو برداشته تا کسی نتونه نقشه ها رو از توش دربیاره
دلمون برا
pcseven
خیلی تنگ شده
ممنون مهرزاد جان لطف کردی سایت رو هم داریم روش کار میکنیم تا چند روز دیگه میاد بالا :icon_cool
mehrzad42
11 December 2006, 07:21 PM
شرکت سازنده میگه که قراره به سیستم ترافیک هم وصل بشه کلا دستگاه جالبیه و کار راه انداز ولی هنوز جا داره که ارزونتر بشه.ادرس هتلها رستورانها وخیلی جاهای دیگه رو هم داره
shahrokh_al
12 December 2006, 04:14 PM
شرکت سازنده میگه که قراره به سیستم ترافیک هم وصل بشه کلا دستگاه جالبیه و کار راه انداز ولی هنوز جا داره که ارزونتر بشه.ادرس هتلها رستورانها وخیلی جاهای دیگه رو هم داره
سلام . من هم این دستگاه رو گرفتم. در مورد نقشه کشورهای دیگه تا جایی که من دیدم و شنیدم روی مموری کارت دستگاه به راحتی این کار انجام میشه و حتی در خارج قابل خرید. در ایران برای جلوگیری از کپی نقشه روش رو پلمپ کردند.
mss
14 December 2006, 01:23 PM
سلام
قیمت فعلی این دستگاه 495 تومان هست و مطمئن باشید اگه سیستم ترافیک آنلاین یا آفلاین هم راه اندازی بشه که شرکتش قول داده تا 3 ماه آینده این کارو انجام بده قیمتش بالاتر هم میره.
و دیگه اینکه همانطور که دوستمون گفت نقشه این دستگاه در مموری کارتش قرار گرفته و اصلا نیاز به سی دی یا کابل نداره فقط مهم نرم افزاری هست که بشه فایل حاوی نقشه را در اون Import کرد که متاسفانه منم دنبالش میگردم.....:icon_redf
شهران
26 May 2007, 11:58 AM
سلام mss جان در پی صوحبت دوستمون shahrokh_al که نوشته "در ایران برای جلوگیری از کپی نقشه روش رو پلمپ کردند" میخواستم ببینم دستگاه شما هم به همین صورت پلمپ شده هست؟
واینکه کلا ازش راضی هستید؟
راستی مدل دستگاه شما mega force gpod M400 هستش؟
درضمن می خواستم بدونم برای نقشه هاش پولی پرداخت کردید؟ یا برای نقشه های جدیدش(مثلا شیراز)باید پولی پرداخت کرد؟
ممنون
shahrokh_al
31 May 2007, 10:37 PM
سلام mss جان در پی صوحبت دوستمون shahrokh_al که نوشته "در ایران برای جلوگیری از کپی نقشه روش رو پلمپ کردند" میخواستم ببینم دستگاه شما هم به همین صورت پلمپ شده هست؟
واینکه کلا ازش راضی هستید؟
راستی مدل دستگاه شما mega force gpod M400 هستش؟
درضمن می خواستم بدونم برای نقشه هاش پولی پرداخت کردید؟ یا برای نقشه های جدیدش(مثلا شیراز)باید پولی پرداخت کرد؟
ممنون
چون نقشه ها توسط شرکت واردکننده تهیه شده اند پس قائدتا باید همشون پلمپ داشته باشه.نقشه ها رایپان هستند و اپدیت میشند. تاجایی که من میدونم هنوز نقشه شیراز تهیه نشده.
shahkar
30 March 2008, 02:16 AM
دوستان به نظرتون M400 بهتر یا S430 ؟؟؟
در کل به نظرتون می ارزه حدود پونصد تومن خرج این دستگاه کنم ؟
alex54
9 June 2008, 04:19 PM
یکی به ما بگه M400 خوبه یا S4300
چون هیچ کجای نت با هم مقایسه نشده است :؟
alex54
23 June 2008, 08:22 AM
با سلام
من یک جی پی اس خودرویی ماژلان مدل 3100 دارم دنبال نقشه تهران و ایران و ... میگردم تا به این دستگاه بریزم . وتا جایی که من تحقیق کردم اگه (مپ سورس ) نقشه ها رو داشته باشم میشه روی دستگاه ریخت .
البته دستگاه را از آمریکا برام هدیه آورده اند و دارای زوم تا 30 متر می باشد.
و فکر کنم که مپ سورس مورد نظر فایلهایی با پسوند (mgi یا imi یا poi) می باشد . که در آن نقشه جهان با پسوند (ام جی آی) بعنوان نقشه اصلی و خیابانها و کوچه ها ی آمریکا و غیره با پسوند( آی ام آی) و نقاط مهم و رستورانها و هتل ها و ... با پسوند (پی او آی ) ذخیره شده اند.
و فکر کنم اگه نقشه ایران با فرمت (ام جی آی) "جای نقشه جهان" و نقشه تهران با فرمت (آی ام آی)" جای نقشه کوچه ها و جزئیات آمریکا" و نقاط مهم شهر تهران را با نوع فایل فرمت (پی او آی) را به جی پی اس تزریق کنم بتوان از آن استفاده کرد .
البته این جی پی اس خودرویی مثل پاکت پی سی ازسیستم عامل windows CE core5 استفاده میکنه .
m_eslam
25 June 2008, 10:40 AM
مگا فورس رو قيمت كردم ،480 تومن. اما شك دارم كه بشه از قابليت هاي واقعي gps در تهران استفاده كرد يا نه؟! مثلا" مسير يابي با توجه به اصل مسير انجام ميشه يا به فاكتور هايي مثل خلوتي و كوتاهي هم توجه ميشه؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.