View Full Version : راهنمایی در مورد قطع کردن آمپ
rezasmile
10 December 2006, 02:09 AM
با سلام به تمامی دوستان
من روی ماشین یه پخش v3800 سونی و یه آمپ 250 سونی و یه جفت باند اینفینیتی دارم. مدتی که وقتی می خوام صدا رو زیاد کنم باند های عقب که روی آمپ هستند صداشون قطع می شه و led آمپ از رنگ زرد به رنگ قرمز در میاد.این مشکل خیلی اعصابم رو خورد کرده. لطفا اگر کسی می دونی راهنمایی کنه،یه دنیاازش ممنون می شم.:icon_cry:
حامدگلشن
10 December 2006, 11:34 AM
سلام
1-گين آمپت رو كم كن
2-سيم كشي سيستمت رو چك كن جايي از اتصالاتت شل يا ضعيف نشده باشه
rezasmile
10 December 2006, 02:57 PM
حامد جان ممنون از راهنماییت.حتما چک می کنم.ولی وقت این مشکل پیش می یاد ،یکبار پخش رو که خاموش می کنم دوباره روشن می کنم وضعیت دوباره عادی میشه و باند های عقب شروع به خواندن می کنه ولی اگر دوباره بلند کنم دوباره اونجوری می شه.
paymanonline
10 December 2006, 06:36 PM
پس احتمالا pre out پخش مشکل پیدا کرده. شاید ولتاژ زیادی میره روی آمپ که قطع میکنه.
rezasmile
10 December 2006, 09:53 PM
پس احتمالا pre out پخش مشکل پیدا کرده. شاید ولتاژ زیادی میره روی آمپ که قطع میکنه.
خوب حالا باید چه کار کرد؟:icon_redf
mr.designer
11 December 2006, 09:01 PM
بهتره یه سر ببری یه سیستم فروشی تا با یک امپیلی چک کند اگر که زیاد کردی و دیدی که باز هم امپ eror میده و رنگ چراق روی ان عوض میشه حرف اقا پیمان درست است و باید با یک تعمیرکار وارد (ترجیها نمایندگی ) مشورت کنی تا امپیلی فایر مقدماتی و یا قسمت های دیگه مربوط به خروجی rear پخشتو نگاه بندازد و مشکل ان را برطرف کند.ایا به تازگی این اتفاق افتاده ؟به هر حال نظر دیگر دوستان را نیز بهتر است نگاه کنی !!!
paymanonline
12 December 2006, 12:00 AM
منم با یه آمپ دیگه موافقم. پخشت هنوز گارانتی داره ؟
rezasmile
12 December 2006, 02:02 AM
با تشکر از شما دوستان
بله پخش هنوز گارانتی داره.ولی یه چیزی ، رفتم گین آمپ رو یه مقدار کم کردم و حالا می تونم ولوم پخش رو بیشتر کنم ولی خوب قائدتا آمپ گذاشتم که قدرت صدا هم بیشتر بشه.
حامدگلشن
12 December 2006, 11:24 AM
با تشکر از شما دوستان
بله پخش هنوز گارانتی داره.ولی یه چیزی ، رفتم گین آمپ رو یه مقدار کم کردم و حالا می تونم ولوم پخش رو بیشتر کنم ولی خوب قائدتا آمپ گذاشتم که قدرت صدا هم بیشتر بشه.
سلام پس حدس من درست بود
آمپت ضعيفه با تعويض آمپت با يه آمپ قويتر مشگلت حل ميشه :icon_cool
rezasmile
12 December 2006, 06:13 PM
حامد جان لطف می کنی یه مقدار بیشتر توضیح بدی. یعنی باند ها زیاد جریان می کشن،که فکر نمی کنم infinity 9613i اونقدر قوی باشه :icon_roll که یه آمپ 250 سونی پیشش کم بیاره، یا چیز دیگه ای.اگر بیشتر توضیح بدی و علت رو برام روشن کنی بی نهایت سپاس گذارم.
paymanonline
13 December 2006, 12:25 AM
نه بحث جریان کشیدن نیست.
مشخصه تاپیک تنظیم گین رو خوب نخوندی. من فکر کنم ولتاژ ورودی از لیمیت آمپ بیشتر بوده که آمپ میرفته تو پروتکت. شایدم سیگنال کلیپ میشده.
Glimpser
22 December 2006, 06:30 PM
عزیزم فکر کنم آمپت نمیتونه بلندگوهاتو درایو کنه یا به عبارت خودمون نمیکشه و برای اینکه آسیب نبینه پروتکت میکنه البته ممکنه پروتکت بخاطر اشکال در اتصالات هم باشه
paymanonline
22 December 2006, 07:39 PM
آقا پیام لطف می کنی یه مقدار بیشتر توضیح بدی که چه جوری سیگنال کلیپ می شه؟
پیمان هستم.
ببین clip شدن یعنی بریدن سیگنال و عموما وقتی بوجود میاد که ورودی که به آمپ میدی بیش از حد مجاز باشه و خروجی سیگنال بریده بشه معمولا ممکنه بره تو پروتکت ولی بعضی وقتا هم سیگنال کلیپ میره تو اسپیکر و میزنه داغونش میکنه. البته ممکنه اصلا هد یونیت یه سیگنال کلیپ شده بده به آمپ.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.