PDA

View Full Version : pioneer Ipod adapter

behrang44
8 December 2006, 12:40 PM
سلام
میخواستم منو راهنمایی کنید که آیا با این دستگاه فقط آیپاد رو میشه از طریق هد یونیت ریموت کرد یا اینکه هر ام پی تری پلیری رو میشه باهاش ریموت کرد در ضمن قیمت این دستگاه چنده

http://www.pioneer.co.uk/images/products/caraccessories/pioneer/cdib100ii_large.jpg

paymanonline
8 December 2006, 02:18 PM
اگه دقت کنید میبینید که سوکتش فقط به Ipod میخوره.
قیمتش رو هم نمیدونم

RoSo
8 December 2006, 03:32 PM
همونطور که پیمان عزیز گفتن فقط و فقط مخصوص Ipod هستش.
قیمتش حدود 50 دلار آمریکا هستش.
نمیدونم تو ایران اومده یا نه.!

matin61
8 December 2006, 07:45 PM
بعید میدونم تو ایران باشه چون اینجا خیلی کم از Ipod استفاده میکنن. اونهاییم که دارن اکثرا از اونور میارن

A-P
8 December 2006, 07:56 PM
توی ایران هست و قیمتش هم 120 تومنه.
در ضمن علاوه بر پخش صدا میتونه اسم آهنگ رو هم روی ال سی دی بنویسه و هم آیپاد رو شارژ کنه و هم -فقط- Trackها رو عقب و جلو ببره.
به بونیت هایی وثل میشه که خروجی چنجر یا IP-Bus دارن. برعکس حرفی که پایونییر گفته که فقط به یونیتهایی میخوره که سری 7 و 8 باشن.
من بخاطر شارژ کردن آیپاد توصیه نمی کنم چون اپل تاییدش نکرده و شاید به باتری خیلی خیلی نازک نارنجی آیپاد ضرر بزنه.
در ضمن برای وصل کردن هر نوع ام پی تری یا هرچیز دیگه با سوکت هدفونی (3.5 اینچی) یکی از دوستای من از فرانسه چیزی آورده که اگه خواستین ازش بپرسم چند میده. فیش چنجر یونیت های پایونییر رو تبدیل به فیش هدفونی میکنه.
نباید گرون باشه و با جداکثر کیفیت. من خودم ازش خریدم یکیشو (به من مجانی داد به یه دلیلی) ترنسمیتر های FM رو فراموش کنید. در ضمن هر چیزی باهاش به پایونییرها وصل میشه.

RoSo
8 December 2006, 07:59 PM
توی ایران هست و قیمتش هم 120 تومنه.

جالبه که تو ایران ما باید برای جنسی که 50 دلار قیمتش هست بیشتر از 2 برابر پول بدیم !!!!!!!!

A-P
8 December 2006, 08:08 PM
خیلی ظبیعیه !
.
.
.
سیاسیش نمیشه کرد. ولش کن !

paymanonline
8 December 2006, 08:47 PM
همین که اینجا هست جای تعجب داره. حالا قیمتش هیچی!!!

iph3w
13 December 2006, 04:31 PM
من دستگاهی که A-P معرفی کردم رو دیدم و یه مغازه می شناسم که داره. اگه کسی می خواد pm خصوصی بده چون این طرف آشنامه و نمی خوام تبلیغ بشه. راستی قیمتش روی اینترنت 70 دلاره و این میفروشه 80-90 تومان، مطمئن نیستم.

مشخصات دستگاه:

این دستگاه در دو نوع CD-RB10 و CD-RB-20 موجوده که دیگه Pioneer مدل CD-RB10رو تولید نمی کنه.
http://akamaipix.crutchfield.com/products/2001/130/h130cdrb10_DG.jpeg
دستگاه cd-rb10 وصل می شه به ورودی cd changer در پشت پخش pioneer و به شما ورودی صدا به داخل ضبط رو می ده. شما می تونین با استفاده از این تبدیل mp3 player رو با کیفیت عالی به پخش وصل کنین و هیچ افت کیفیتی نداشته باشین. قیمت این مدل روی اینترنت حدود 35-40 دلاره و نمی دونم توی ایران هست یا نه.

http://akamaipix.crutchfield.com/products/2001/130/h130cdrb20_DG.jpeg
دستگاه cd-rb20 هم مثل مدل قبلی وصل می شه به پورت cd changer که نام دیگش پورت IP bus ه. این مدل علاوه بر اینکه ورودی AUX یا همون صدا رو ایجاد می کنه یه ورودی IP BUS دیگه هم تولید می کنه که این قابلیت برای ماشین های زانتیا، 206 و ... که کنترل یا LCD دارن مناسبه. از اون پورت IP اضافه شما می تونین Interface رو وصل کنین و هنوز علاوه بر داشتن ورودی AUX کنترل روی فرمون هم داشته باشین. قیمت این مدل روی اینترنت بین 65-75 دلاره و فکر کنم توی ایران حدود 80 تا 90 تومان باشه. دوست من فقط این مدل رو داره. شما بعلاوه می تونین هم ورودی صدا AUX داشته باشین هم CD changer.

http://www.euroenclosures.com/pioneer-deh-p6700mpback.jpg

اون پورت آبیه پورت IP یا cd changer ه.

A-P
13 December 2006, 05:16 PM
سلام
خوب دوست من این چیزی که میگم دوست من آورزه از اونور همینه (با فیش چنجر به ورودی Aux میده بهتون بدون کوچکترین افت کیفیت) مصل همون RB10 ولی با قیمت 30 تومن ! نه 90 تومن !
در ضمن دوستان اشتباه نکنن اون پورت اضافه تا جایی که من میدونم برای کنترل آیپاد کارایی نداره و فقط برای کنترل ضبطه.

به هرجال ممنون از راهنماییت.

iph3w
13 December 2006, 06:50 PM
نه نه، منظور من برای کنترل ipod نبود، برای کنترل خود ضبط با استفاده از کلید های روی فرمون یا برای کنترل cd-changer بود. ipod فقط صدای ورودی می ده و کار دیگه ای بر روش انجام نمیشه. بعلاوه اینکه rb10 و 20 از لحاظ کیفیتی هیچ فرقی ندارند و فقط 20 ورودی IP اضافی برای کارهای دیگه داره.

شاید 90 تومان نباشه، خبر ندارم، قیمت دقیقش رو می پرسم پست می کنم.

iph3w
13 December 2006, 07:34 PM
اشتباه کرده بودم، قیمتش 45 تومانه