View Full Version : روشن شدن چراغ SRS در مرسدس E
saber2q
6 December 2006, 12:18 AM
تا اونجایی که من میدونم SRS مربوط میشه به سیستم امنیتی ماشین چون هم روی فرمون زیر کلمه Airbag نوشته شده و هم روی کمربند ها.
مدتیه که چراغ SRS پشت کیلومتر ماشین بی دلیل روشن شده، وقتی بردیم تعمیرگاه مجاز با دیدن این چراغ قبل از هرکاری مسئول تعمیر گاه سریال ماشین رو حدس زد و گفت این سری از بنز ها این مشکل رو دارن و بعد از دیاگ زدن با اطمینان به خودمون ثابت کردن که درست میگه.
گفت این سری از بنز ها (E 2006) در سیم کشی ایربگشون ظعف دارن و این سیم کشی مخصوص مدل دیگه ای بوده که رو این ماشین جواب نمیده و گفت باید تعویض بشه و چون ماشین گارانتیه ایران رو نداره گفت یا باید بفرستیم آلمان تا رایگان تعویضش کنن و یا همینجا بدیم عوض کنن که اونم 800هزار تومن هزینه داره.
اما واقعا این درسته؟ ممکنه سیم کشی ماشین اشتباه نصب شده باشه؟ نه یکی بلکه یک سری!!!!
اونم بنز...
اگه کسی درباره این ایراد اطلاع کامل داره لطفا راهنمائی کنه...
ممنون
parsboy
6 December 2006, 10:05 PM
بهر حال بنز هم خرابکاری میکنه و یه چیزایی از دستش در میره دیگه !
چند سال قبل هم که سری اول کلاس A رو عرضه کرد که چپ میکرد همه رو جمع کرد و
سنسور گذاشت و مشکلشو بر طرف کرده و دوباره به مردم داد
z_qz54
6 December 2006, 11:37 PM
نگفتند که عوارض روشن بودن چراغ SRS چیه؟
سیستم مشکل پیدا میکنه یا نه ؟
اگر اشتباه نکنم این سیستم اندازه و وزن سرنشین رو تشخیص میده و متناسب با اون ایربگ ها رو باز میکنه و سیستم پیش کشنده کمربند رو کنترل میکنه.
اگر مشکل ساز باشه به نظر من بفرستید بره بهتره.
اگر هم مشکل ساز نباشه روشن بودنش زیاد مهم نیست.
من باشم هرچه هم که باشند تعمیر کارهای اینجا ، دستشون نمیدم.البته اگه از حمل و نقل خیالم راحت باشه.
saber2q
7 December 2006, 01:40 PM
اون لحظه با دیاگ زد چراغ رو خاموش کرد ولی خودش گفت 2هفته دیگه دوباره روشن میشه و شد...
گفت تا موقعی که این چراغ روشنه ایربگ ها در زمان حادثه عمل نمیکنه، گفت سیم کشی های این سیستم برای این مدل ضعیفه...
خلاصه من که نفهمیدم دقیقا چیه (ظاهرا 800تومن گیر کرده تو گلوش)
درسته که اینجا تعمیر کردنش ممکنه عوارض داشته باشه ولی فرستادن ماشین به آلمان هم غیر از هزینه چند برابریش خیلی ضرر های دیگه هم داره
Mr.Sina
7 December 2006, 02:52 PM
کاملا درسته ! فرستادن این ماشین کاملا اشتباهه!!
به نظرم شما اگر دفترچه راهنمای ماشین رو بخونید بهتره....... ممکنه این چیزیم که نمایندگی گفته(ایربگ ها باز نمی شه) صحت نداشته باشه!!! فکر می کنم باید تو دفترچش کاملا توضیح داده باشه..............
arash p mbz bmw
7 December 2006, 11:16 PM
بنز هم صوتی هایی مختص خودش رو داره
البته واقعا خیلی کم پیش میادش
و از شانس شما....
حتی من یه مدل دیدم درهاش باهم چفت نبود....
vahid_elx_645ci
7 December 2006, 11:42 PM
اینجاست که می گند فقط BMW.
شما هم ماشین رو همینجا تعمیر کنی خیلی بهتره تا بفرستیش آلمان.
احسان خان
8 December 2006, 12:56 AM
به نظر من دفترچه راهنمای ماشینو نگاه کنید و آدرس mail رو که حتماً توش هست بردارید و بهشون e_mail بزنید و مشکلو دقیقاً براشون توضیح بدید.
قطعاً راهنماییتون میکنند.
ATOS
8 December 2006, 03:50 PM
به نظر من دفترچه راهنمای ماشینو نگاه کنید و آدرس mail رو که حتماً توش هست بردارید و بهشون e_mail بزنید و مشکلو دقیقاً براشون توضیح بدید.
قطعاً راهنماییتون میکنند.
منطقی و عملی ترین راه:icon_cool
saber2q
12 December 2006, 06:45 PM
ممنون از همتون
البته از بدشانسی هم هست ولی به قول دوستان تو هر ماشینی این اتفاق ممکنه بیفته البته این جور ایرادهای اتفاقی تو کاتالوگ توضیحی نداره ولی من با خود شرکت هم تماس میگرم و اگه ایراد صحت داشت که دیگه میبریم همینجا میدیم تعمیر کنن...
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.