PDA

View Full Version : تعمیر subWoofer اکتیو

Glimpser
3 December 2006, 08:59 PM
دوستانی که اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند
یک ساب اکتیو b&w هست که بعضی وقت ها وسط کار کردن تق تق صدا میده از طرفی دلم نمیاد بدمش دست تعمیر کار از طرفی هم دلم میخواهد که این مشکل حل بشه تا حالا انواع ایراد ها را بهش بستن یکی میگه نیم سوز شده یکی میگه پارگی ریز داره یکی میگه مدارش ایراد داره
من خودم شخصا از ورودی پسیوش بهش صدا دادم باز هم همون ایراد را دارد پس نتیجه میگیریم که مدارهاش سالمه و خود ساب ایراد داره
امتحان کردم موقع حرکت عادی ساب به چیزی گیر نمیکنه
با دقت هم نگاه کردم هیچ پارگی هرچند ریز روی اون دیده نمیشه و ضربه هم نخورده
اگر هم بوبین اون نیمسوز شده باشه باید در کیفیت صداش مشخص باشه
حالا سوال من اینه که ایا اینها برای تنظیم بوبین داخلشون و بالانس اون امکان تنظیم دارند ؟
البته هنوز بازش نکردم
به نظر خودم وقتی که ساب حرکت میکنه در قسمت سیم پیچ زیاد جابجا میشه و در انتها به چیزی برخورد میکنه ایا اصولا ساب ها دارای امکان یک همچین تنظیمی هستند ؟

esmit
3 December 2006, 10:14 PM
دوست عزیز تنها و تنها ایرادی که سابت پیدا کرده اینه که دمپرش یا همون پرده نارنجی زیر پرده اصلی سابت نرم شده.باید بدی تعمیرگاه بلند گو یه دمپر با همون سایز رو قبلی میندازه .صداش مثل قبل میشه.نه سابت پارست و نه ایراد دیگه ای داره:icon_cool

Glimpser
3 December 2006, 10:33 PM
ممنون از راهنمایی که کردی
شخص یا تعمیرگاه خاصی را میشناسی که اینکار را انجام بده ؟
ترجیحا توی خونه خودم

esmit
4 December 2006, 12:16 AM
فکر کنم تمام تعمیر گاه های بلندگو این کارو انجام بدن چون خیلی سادست.یه دمپر دیگه که مخصوص خود ساب شماست دقیقا روی دمپر قبلی میچسبونن

Glimpser
4 December 2006, 01:44 AM
ممکنه توی شکل زیر بگی دقیقا منظورت از دمپر کدام قسمت است ؟

http://i13.tinypic.com/2je3h38.png

mr.designer
4 December 2006, 09:52 PM
ببخشید اقای اسمیت !!!!!
همان پرده ی نارنجی رنگ(spider)!!!

A-P
4 December 2006, 10:44 PM
سلام
این مشکل تمام اسپیکرهای B&W هست. منم اسپیکرم همین اتفاق براش افتاد. چاره ای هم نیست B&W به اندازه ظریف و حساسه و دلیل اینم که صدایی فراتر از تصور میده همینه.
دمپر رو باید عوص کنید. منم همین کار رو کردم.
توی جمهوری بعد از حافظ سمت راست فکر کنم حول و حوش پاساژ بزرگمهر بود. یه مغازه ای هست مال دوتا ارمنی. کارشون عالیه. صد ساله همین کار رو میکنن. پیش کس دیگه نبرید. حیفه. حساب B&W از تمام اسپیکرهای دنبا جداست. در ضمن من 40 تومن پول دادم.

Glimpser
5 December 2006, 10:34 AM
سلام
این مشکل تمام اسپیکرهای B&W هست. منم اسپیکرم همین اتفاق براش افتاد. چاره ای هم نیست B&W به اندازه ظریف و حساسه و دلیل اینم که صدایی فراتر از تصور میده همینه.
دمپر رو باید عوص کنید. منم همین کار رو کردم.
توی جمهوری بعد از حافظ سمت راست فکر کنم حول و حوش پاساژ بزرگمهر بود. یه مغازه ای هست مال دوتا ارمنی. کارشون عالیه. صد ساله همین کار رو میکنن. پیش کس دیگه نبرید. حیفه. حساب B&W از تمام اسپیکرهای دنبا جداست. در ضمن من 40 تومن پول دادم.

سلام
ممنون از راهنماییت راستش منم موندم . توی جمهوری نمایندگی فروشش فروشگاه خلیجه ولی میدونی که اینهارو شرکتی به اسم فوضی الکترونیک وارد میکنه که توی وب سایت خود کمپانی به عنوان نماینده ایران معرفی شده و توی خیابان میرداماد دفتر دارند . و همونه که جنس هارو به فروشگاه جمهوری میفرسته.
خود مسئول فروشگاه گفته بیار برات سرویس کنیم
مسئول دفتر هم گفته بیار برات بفرستیم درست کنند
از اونجایی که کانال هام توی جمهوری کم نیست فهمیدم که تقریبا اکثر مغازه ها بلند گو هارا برای یک آقایی به اسم فرهنگ صمدی میفرستند که اون تعمیر کنه با اون صحبت کردم گفت هفته دیگه باهات هماهنگ میکنم میام روی خود سیستم گوش بدم ببینم اشکال چیه

نتیجه ( خودمم موندم چیکار کنم ) آخرش کدوم یکی از راهها را انتخاب کنم ؟

A-P
5 December 2006, 12:35 PM
هیچ فرقی به نظرم من نمی کنه. همش درسته. بهترین انتخاب که خود دفتر شرکتشه ولی قطعا گرون میگیره. توی جمهوری هم همه باندا برای 2-3 نفر برای تعمیر فرستاده میشه. بیشتر از اینا نداریم.

paymanonline
5 December 2006, 02:16 PM
به نظر من همینی که گفته میام درست میکنم بهتره و ارزونترم برات درمیاد فقط هواست باشه کارش خوب باشه.

Glimpser
22 December 2006, 07:09 PM
ممنون دوستان از راهنمایی که داشتید آخر سر خودم تعمیرش کردم یعنی بازش کردم دادم بهزاد توی پشت شهرداری اونم بهم گفت دمپرش" SPIDER" رو باز کرده و چون تغییر حالت داده بوده اول نرمش کرده بعد هم روی یک سطح صاف تغییر شکلش را برطرف کرده و دوباره آهار زده . کلا 25 هزار پیاده شدم . بهم گفت اگر از سیستم زیاد کار میگیری باید یک ساب قویتر تهیه کنی وگرنه دوباره همین مشکل پیش میاد و گفت تغییر دمپر اگر دمپر اصل گیرت نیاد میتونه یک کمی صدا را تغییر بده . ولی فکر کنم مشکل مال من از زمان ساخت بوده و به مرور بیشتر شده .