View Full Version : قيمت و گارانتي 6600 و چند سوال مرتبط
Joe Satriani
29 December 2004, 01:15 AM
من به تاريخ اين پست تو پاساژ علا الدين بودم
6600 رو از قيمت 266 تا 280 بهم فی دادند :twisted:
البته با گارانتی های مختلف
يکی از اونايی که قيمتش از بقيه بيشتر بود گفت دليلش برنامه های نصب شده روی گوشی هست :x
گفتم من بدون برنامه ميخوام :P
گفت اگه خودت روش برنامه بريزی از گارانتی در ميآد :?:
و ديگه فرقی نميکنه که گارانتيش چی باشه
نظر دوستان در مورد خدشه دار شدن گارانتی به اين دليل چيه ؟
مسئله دوّم باتری گوشی هست که ظاهراً چينيش 5 تومان و مجارستانيش 18 تومان هست :twisted:
اين اختلاف قيمت نرمال هست ؟
از بين گارانتی های زير کدوم يک مناسب تر هست با ذکر دليل ؟
نيا
ايراتل
سيما
پارس همراه
ايرانيان
ممنونم :wink:
Electronic
29 December 2004, 07:14 AM
نيا
همه ازش راضيين
سابقه
حالا ببينيم نظر دوستان چيه
پارسا
29 December 2004, 09:26 AM
دوست عزيز
اولين گارانتي :
1 - الاتصالات
دليل : يكسال گارنتي تعويض در كل خاورميانه ( حتي گوشيت تو كشورهاي ديگه خاورميانه هم خراب بشه مشكلي نداره - چون براي من اين اتفاق افتاد .. تو دبي گوشيم دچار مشكل شد ... بلافاصله گوشي تعويض شد )
2 - نيا
3 - ايراتل
بقيه گارانتي ها معني گارانتي ندارند .
..... تازگيها هم مد شده براي گوشي هايي كه گارانتي نيا يا ايراتل ندارند براي تعمير مراجعه مي كني و براي تعميرشون كلي هم ناز مي كنند و كلي هم گرانتر برات تموم مي شه .
قيمت گوشي 6600
1 - با گارنتي الاتصالات : 280000 - آدرس فروشگاه : تقاطع خيابان شهيد بهشتي با وليعصر - نمايندگي الاتصالات
2 - با گارانتي ايراتل : 275000 - آدرس فروشگاه : پاساژ علادين - فروشگاه آرتا ( چون من تقريبا همه فروشگاههاي اين پاساژ را رفتم بعضي ها قيمت پايين تر اونهم مي دادند ولي حداقل 10000 تومان براي برنامه مي گرفتند ) و اين تنها فروشگاههي بود كه گوشي را بدون نصب برنامه تا اين قيمت مي فروخت
... اينها هم حرف درست و منطقي نيست كه اگه خودت برنامه بريزي از گارانتي درمياد ........مگه برنامه ها ليسانس و كد داره .......اين هم از اون حرفهاست ..
با زهم اگه سوالي بود بفرماييد
rf_rf_x2
29 December 2004, 10:06 AM
اين گارانتي جديد اومده پارس پلاس خيلي عالي من خودم براي يكي 1100 خريدم خراب از آب درامد بردم دادم اين گارانتي يكي نوع بهم داد تازه يك ساعت ديواري هم بعنوان اشانتيون و معضرت خواهي داد
null_sessionz
29 December 2004, 11:44 AM
يكي از دوستان 6600 بدون گارانتي رو 250000 گرفت !
به شخصه ترجيح ميدم بدون گارانتي بگيرم تا از اين گارانتيهاي الكي داشته باشه 8)
البته اگه از نو بودن گوشي مطمپن باشم چون گوشي كه سالم باشه الكي خراب نميشه و وقتي خراب شد و ميبري از گارانتيش استفاده كني پشيمون ميشي :x
اين الاتصالات رو نشنيده بودم !اسمش كه نشون ميده پشتش شركتاي عربي هستن 8)
Joe Satriani
29 December 2004, 12:54 PM
در مورد اتصالات بايد بگم که من تو سايت خود نوکيا اوّلين بار ديدمش
يک از بزرگ ترين نمايندگی های نوکيا در خاور ميآنه هست اما در مورد گارانتيش بايد بگم که هيچ مغازه اي رو نديدم که با اين گارانتی بفروشه
دوماً در مورد ابطال گارانتی به دليل نصب برنامه از چندين فروشنده سؤال کردم و همگی متفق القول گفتند که در صورت نصب نرم افزار و ايجاد خرابی روی گوشی گارانتي گوشی باطل خواهد شد :oops:
ظاهراً دوستان , نيا و اتصالت رو پيشنهاد ميکنن
اگه براتون ممکنه صحت مطلب فوق رو در مورد ابطال گارانتی شرکت های نيا و اتصالت هم بيان کنيد که بتونم تصميم بگيرم کدومش مناسب تر هست
در ضمن اگه قرار باشه حتی 1% هم گارانتی از بين بره ترجيح ميدم بدون گارانتی بخرم که حداقل پول کمتری داده باشم
خود نمايندگی فروش نيا 6600 به من گفت که اگه نرم افزار بريزی ديگه شرکت زير بار گارانتی نميره
در مورد باطري هم کسی نظری نداد اما من فکر ميکنم بين 5 تومان و 18 تومان اختلاف قيمت خيلی زياد باشه
و فکر ميکنم که ارزش هم نداشته باشه
در ضمن يک مطلب هم هست اونم اينه که نوکيا جديدا يک قسمت از سايت رو به باتری اختصاص داده که ميتونين از اوريجينال بودن باطريتون مطلع بشيد
null_sessionz
29 December 2004, 01:28 PM
به نظرم فوق العاده غير منطقي هست كه به خاطر نصب نرم افزار روي گوشي گارانتي از بين بره :twisted: :roll:
در ثاني شما ميتوني نرم افزاري كه ريختي رو uninstall كني و يا گوشي رو reset كني كه مثل روز اول بشه و هيچ كس نميتونه بگه كه چه برنامه اي قبلا روش بوده !!!
به نظرم اين حرفا فقط دكون دستگاهيه كه فروشنده ها راه انداختن براي چاپيدن پول من و شما :x
براي اطمينان هم ميتوني يك زنگ به شركت نيا بزني (7-2222926) (با اينكه اينا هم دلشون واسه جيبمون نسوخته) :o
payamix
29 December 2004, 06:41 PM
...گفت اگه خودت روش برنامه بريزی از گارانتی در ميآد :?:
و ديگه فرقی نميکنه که گارانتيش چی باشه... :wink:
جسارت نباشه٬ اما در اين مورد شما رو گذاشتند سر كار. :o
Joe Satriani
30 December 2004, 01:41 AM
جسارت نباشه ها اما من امروز با همين شماره تماس نيا ارتباط برقرار کردم
يه خانومی گوشی رو برداشت
گفتم در مورد گارانتی چند تا سؤال دارم
همه مطالب فوق رو بهش انتقال دادم
و اون هم گفت که در صورتيکه نرم افزار توسط خود شرکت نيا نصب نشه و گوشي خرابي پيدا كنه شامل گارانتی نميشه :x
ضمناً باتری و شارژر و قاب و بقيه لوازم جانبی شامل گارانتی نميشن :?
تلفن نمايندگی فروش نيا رو داد که تو جمهوری ساختمان شرکا بود
يه آقايی با لهجه شيرين آذری گوشی رو برداشت :wink:
گفتم اگه نرم افزار بريزم گارانتی از بين ميره ؟
گفت نه اگه تو آب نندازی هيچ اشکالی نداره !!!!؟!؟!؟؟!؟! :twisted:
گفتم نه منظورم اين نيست، يعنی اگه ....
گفت قارانتی نيا از همه خوبه !؟!؟!؟!؟!؟!! :(
گفتم عزيزم پدر جان منظورم اينه که اگه روی گوشی نرم افزار نصب کنم گارانتيش باطل ميشه ؟
گفت خوب چرا ميخوای درشو باز کنی؟ باز نكن :shock:
گفتم ممنونم از راهنمايتون :P
قيمت 6600 چنده الان ؟
گفت 285
گفتم بابا بيرون همه 275 ميدن
گفت خپ شوما از اون بهخر :lol:
عجب بساطی شده اين 6600 خريدن ما
آقا حالا جداً 6600 چه برتری نسبت به SX1 داره ؟
اگه برتری نداره خوب برم SX1 بگيرم
payamix
30 December 2004, 01:51 AM
پدر من٬ نصب نرم افزار به گارانتي ربطي نداره!
اگر مشكلي هم ايجاد بشه همه چيز با مستر ريست مثل روز اول ميشه.
StarSoheil
30 December 2004, 02:26 AM
آره.گوشي منم گارانتي پلاس هستش.يكبار گفتن اگه خودت بخواي برنامه روش بريزي از گارانتي خارج ميشه.دليلشو پرسيدم گفتن شايد يكي از برنامه هايي رو كه نصب كردي ويروسي باشه و گوشي رو بزنه خراب كنه.ولي با تمام اين حرفا من روي گوشيم خودم برنامه ميريزم.بي خيال گارانتي :mrgreen:
arash-PL@Sma
30 April 2006, 02:16 PM
این ها تماما برای پول بیشتر گرفتن است !!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.