PDA

View Full Version : Mercedes SLR McLaren در تهران

iman
2 December 2006, 08:02 PM
این خودرو در سال 2004 بنام 2005 به بازار اومد.با توجه به اینکه یه دستگاه SLR مک لارن به کشورمان وارد شده بر آن شدیم (مجله ماشین) تا با این خودرو بیشتر آشنا شیم.
[Only registered and activated users can see links]منبع مجله ماشین شماره 287

RoSo
2 December 2006, 08:10 PM
این ماشین الان حدود 3-4 ماهی هست که وارد ایران شده و صاحبش هم صاحب یکی از هتل های معروف تهران هستش :icon_razz

farshad429
2 December 2006, 08:26 PM
این ماشین در سال 2002 با مدل مفهموی ویژن SLR معرفی شد با موتور V8 به قدرت 558 اسب بخار و رقیبی برای فراری مارانلو محسوب میشد که با تکنولوژی بالا و استفاده زیاد از فیبر کربن در تولید شاسی نشان دهنده تکنولوژی بالای مرسدس بود و با استقبال فراوان تصمیم به تولید انبوهش گرفته شد
برای تولید انبوه یه تغییراتی توش داده شد و قدرت موتور هم به 626 اسب رسید و با قیمت پایه 370000 یورو به فروش با تولید سالیانه 5000 دستگاه برای هفت سال در دستور فروش قرار گرفت و به این ترتیب یکی سوپراتومبیل های عالی با قابلیت مصرفی بال ساخته شد اتومیبیلی که قبلا هیچ کارخانه ای مثل اون نساخته

اینم از مشخصاتش
قیمت :455000 دلار
موتور :V8 با زاویا 90 درجه ساخت AMG با دو سوپرشارژر
حجم موتور: 5439 سی سی
قدرت موتور: 626 اسب بخار در 6500 دور در دقیقه
گشتاور :780 نیوتن متر در دور موتورهای 3250 تا 5000 دور در دقیقه
وزن :1768 کیلوگرم
length 4656 mm / 183.3 in
width 1908 mm / 75.1 in
height 1261 mm / 49.6 in
شتاب 0 تا 100 : 3.6 ثانیه
شتاب 0 تا 160 : 7.6 ثانیه
مدت زمان برای طی مسافت 400 متر :11.6 ثانیه
حداکثر سرعت : 334 کیلومتر در ساعت

البته یه مدل ویژه به اسم Mercedes-Benz SLR 722 Edition هم امسال با کمی بهینه سازی و به قدرت 650 اسب بخار معرفی شده

MerDaX
2 December 2006, 08:38 PM
بله...اين عكس ([Only registered and activated users can see links]) رو هم كه ميبينيد يه نفر از دوستاي دور گرفته...من خودم يه شامپايني رنگشو توي اتوبان چمران ديدم:icon_ques

lover
2 December 2006, 09:12 PM
اره منم تو جردن دیدمش تو ظفر دم اون رستورانه پیاده شدش .......

اجازه پلاک شدن فکر نکنم بهش بدهند اما یا کلی ازش پول میگیرند

po2ya
2 December 2006, 11:49 PM
بله...اين عكس ([Only registered and activated users can see links]) رو هم كه ميبينيد يه نفر از دوستاي دور گرفته...من خودم يه شامپايني رنگشو توي اتوبان چمران ديدم:icon_ques

شامپاینی نداره توو ایران
فقط هموون نقرهای وارد شده!!!
و فعلا تکه!
:icon_cool

اوونی که شما دیدی احتمالا slk بووده!
:icon_neut

MerDaX
3 December 2006, 12:16 AM
من اون حالت پره اي رو كه داره(بين در و چرخ جلو) فقط توي SLR ديدم.....

ارش بني كريمي
3 December 2006, 03:50 PM
خداييش ماشينه تميزيه!!!!!!
كسي نميدونه قيمتش چنده؟
به تومن البته!

iman
3 December 2006, 04:48 PM
حدوده 420 450 تومن

RoSo
3 December 2006, 07:25 PM
این دوستی که آورده خودش میگفت 500 تا براش آب خورده. دیگه راست و دروغش گردن خودش.!!!

MerDaX
3 December 2006, 07:44 PM
خيلي خوب پس براش تموم شده...وقتي قيمت بين الملليش 400 تومنه يعني توي اين پروسه 100 تومن خرج كرده كه يكي از بهترين ماشيناي دنيا رو بياره توي ايران

X Ray
3 December 2006, 09:59 PM
عکس خیلی باحال بود...!شنیده بودم که توی توی ایران اومده ولی باور نمی کردم...!راستی روم به دیوار...!ببخشید...!معذرت می خوام...!ولی از عقب خیلی شبیه ریو هست!!!!!!نه؟!!

z_qz54
3 December 2006, 10:11 PM
زیباست ، خوش به حال راننده اش ، البته اگه از ششصدو اندی اسب بخار قدرت به طور کامل استفاده کنه.

saeed_ooo
14 December 2006, 10:44 AM
برای دیدن عکسها و مشخصاتش به این تاپیک برین::icon_cool
[Only registered and activated users can see links]

HOMIPALANG
26 January 2007, 10:56 AM
دوستان این slr که در موردش صحبت میکنین متعلق به یکی از دوستان بنده هستش
که نه هتل داره و نه رنگش شامپاینی هستش رنگ نقره ای و همین یک مدل هم تو ایران وجود داره
حدود 500 تا هم براش آب خورده واقعا ماشین جالبی هستش ولی متاسفانه طبق گفته خودش تو این مملکت با این خیابونا و ترافیکش نمیتونه بهش گاز بده و از تمام قابلیت هاش استفاده کنه ولی واقعا فعلا رقیب نداره ..... بیشتر تو جردن و فرشته متونین گیرش بیارین شبها .....

arash p mbz bmw
26 January 2007, 01:27 PM
فکر میکنم کم کم باید بریم سراغ مقایسه های سوپر اسپرت های داخلی
هی روزگار............

arash p mbz bmw
26 January 2007, 01:34 PM
هی یادش بخیر اون اولا
این اطلاعات رو فکر میکنم من حدود 1سال پیش توی سایت گذاشتم
امیدوارم مفید باشه...
این خودرو از لحاظ کلاس در گروه خودروهای اسپرت قرار داره
از لحاظ نمای ظاهری هم که هیچ فرقی با برادر و خواهرانش نداره اصالت بنز بودنشو نشون میده
موتور این خودرو 5500سی سی حجم داره
تعداد سیلندرها در این خودروی قدرتمند 8هست که بصورت وی ههستند
تعداد سوپاپها در این خودرو به عدد 24میرسد
اگر این قدرتهارو جمع کنیم در جمع میتونیم به نیرویی بالغ بر 617اسبببببب بخار برسیم که واقعا باعث تحیر ادم میشه
جالب در گیربکس این خودرو هست که فقط اتومات 5دنده بوده و قابل سفارش برای نصب گیربکس دستی هم نیست
البته بگم همین گیربکس به حالت دستی هم تبدیل میشه
از نقاط قوت این گیربکس حال تعویض سرعتی دنده هاست که دنده هارو در ثانیه ها بازی میده
در این خودرو هم در جلو و هم در عقب از کمکهای گازی استفاده شده
همچنین در جلو دارای میله یا بار تعادلی ماشین هست
این خودرو دارای یه سیستم خوبیه که بسیار کم توی ماشینای دنیا به کار میره
در صورت لغزش یا فرمان گیری بیش از حد کامپیوتر سیستم و کنترل ماشین رو بدست میگره و سرعت رو به حد مجاز رسونده و با کمک سیستم abs-espخودرو رو در مکان امنی یا نزدیک به پلیس نگه میداره
دارای پره های خنک شونده برای دیسکهای عقبه و دارای سیستم abs-espهست
از مهمترین خصوصیات ترمز این خودرو دیسکهای سرامیکیشه که واقعا بی نظیره
سایز این دیسکها عبارتند از:

جلو 370x36x
عقب360x28x
این خودرو از لحاظ ایمنی فوقولاده تجهیزه این پایین رو بخونبین:
این خودرو دارای ایربگ دو شاخه و ایربگ برای همه سرنشینان -بر روی ستونها - بر روی درهاست
در هنگام تصادف سیستم ناوبری یاgpsاین خودرو مکان دقیق تصادف رو به نزدیکترین جایگاه پلیس و امداد میفرسته و اونا رو مطلع میکنه که همین یه امتیاز بسیار بزرگی هست
رینگ ولاستیک این خودرو از نوع بهترین برای سرعتهای فوقولاده بالاست
این خودرو خیلی امکانات داره که اینا مهمترینشون بود
امیدوارم لذت برده باشین