View Full Version : فلاش بك ، چراغ چشمك زن
علی سلیمی
27 December 2004, 08:10 PM
بازم سلام٬ به عنوان آخرين سوال اين تاپيك ميخواستم از بچه هاي كلوپ بپرسم كه:
جديدا رو پژو پرشيا و 206 ديدم كه چراغ هاي جلوشون علاوه بر حالت كريستالي كه داره تو نور پايين به صورت چشمك زن شبيه فلاش دوربين عمل ميكنه (پليسي). ميخواستم بدونم كسي از دوستان هست كه از اين چراغ ها استفاده كنه؟ چون ميخوام رو پژو 405 بندازم اما نميدونم اصلا براي 405 چنين چيزي وجود داره يا نه و اگرم هست آيا به صورت يه كيت با تعويض چراغ اين كار صورت ميگيره و يا نه كلا چراغ جلو ها عوض ميشه؟ (چراغ جلو هام فابريك هست و ميخوام كريستالي بندازم اما ترجيحا از نوع پليسي باشه. ممنون و متشكر اگر كسي از دوستان باشه من رو راهنمايي كنه.
Top RPM
27 December 2004, 11:22 PM
باحاله. اما:
چند مدل درستش مي كنن. اين بستگي داره كه نصاب چه جوري بذاره.
اون مدلي كه چراغ چپ و راست با هم مي زنه رو نذار.
اول چراغ چپ 4-5 تا خيلي سريع بزنه و بعد چراغ راست. خيلي خوشگل مي شه. البته من اين مدل رو يكي دو بار بيشتر نديدم. خيلي باحاله. پشت سر هم و سريع بايد بزنه( يه ثانيه بين چپ و راست فاصله باشه)
بعضي اتز برق كار ها درست مي كنن
علی سلیمی
28 December 2004, 11:08 PM
سلام٬ كسي اطلاعات جامع تري نداره؟ مثلا كجا چراغش رو ميفروشه؟ يا مثلا چه شخصي اينكار رو انجام ميده كه من برم پيشش و برام درست كنه؟! چون كه من هر روز روي ماشين ها ميبينم اما از هر كي ميپرسم ميگه نميدونم٬ از طرفي هم تا به حال پيش نيومده كه بتونم بپرسم چطور اينكار رو كردن. (من رو 206 و پرشيا ديدم كسي رو 405 اين مدل چراغ رو ديده؟)
Top RPM
29 December 2004, 12:08 PM
علي جان رو همه ماشين ها سوار مي شه. رو پژو هم چند تا ديدم. رو پرايد و 206 و سيو و چهارصد پنج و حتي پاترول هم ديدم( از بس چشمم دنبال ماشين خوشگله).
برو از يه برقكار بپرس.
null_sessionz
29 December 2004, 01:30 PM
علي جان خبرشو به ما هم بده كه بدفرم دنبالشم :o ولي متاسفانه فعلا تهران نيستم كه دنبالش باشم ! :cry:
علی سلیمی
14 January 2005, 05:10 PM
سلام من از چند تا از لوازم اسپرت فروشي ها پرسيدم گفتن لامپ هستش و بايد بگردي دنبالش فعلا كه پيدا نكردم اما اگر شما هم پيدا كردين آدرس بدين منم بگيرم. فعلا خدانگهدار
null_sessionz
24 January 2005, 03:41 AM
آقا اگه وقت داري لسيت كن براموون :!:
Evanescence
24 January 2005, 09:20 AM
null_sessionz, راست ميگه . از هر چيزي كه قيمت داري ليست كن تا بقيه هم استفاده كنن :!:
علی سلیمی
24 January 2005, 03:08 PM
سلام دوستان البته قيميت هايي رو كه من گرفتم خيلي به خاطر ندارم اما حدودش رو ميگم بعلاوه اينكه بعضي هاش رو از نزديك خونه خودمون (سوول٬ سعادت آباد٬ شيخ بهايي و ..) قيميت گرفتم و يه سري رو از چراغ برق و ستارخان٬ براي همينم ممكنه اختلاف قيميت ها يه كم فرق كنه.
چراغ پليسي (فلاشر چشمك زن) = 40 هزار تومن
چراغ عقب برفي (براي پژو 405 درست چيزي كه تو آواتار من هست با يه مدل يه تيكه همين) = 35 هزار تومن
فيلتر هواي اسپرت خوب = 20 تومن (ماركش رو نپرسيدم)
منبع اگزوز = 50-60-70 (بستگي به چيزي داره كه شما انتخاب ميكني اما خوب يه 10-20 تومن بالا پايين داره ضمن اينكه گفت دست دوم و تميزش هم هست٬ يعني داريم!)
رينگ و لاستيك كه قيميتش خوب بستگي به خودتون داره.
جلو پنجره رنگ نشده براي پژو 405 = 15 هزار تومن (يه جا پرسيدم 30 تومن ميگفت)٬ براي رنگش هم 7-8 تومن ميگيرن كه مثلا بژ يا مشكي باشه (اينو گفتم براي اينكه شايد براي ماشين هاي ديگه مثل آردي كه رنگ متاليك نيست ارزون ترم در بياد).
ديگه دور موتور كه جديدا هم بعضي پليس ها گير ميدن گفت هم نو داريم هم دست دو (يعني يكي دو روز كار كرده بعد باباي پسره گفته اين چيه انداختي رو ماشين برو پسش بده!) من عين چيزاي رو كه شنيدم دارم ميگم :arrow:
دور موتور هم مدل هاي مختلفي داره اما حول و حوش 100 هزار تومن قيميت نو٬ و 60-70 تومن قيميت دست دو اما بسيار سالمش هست٬ من خودم ديدم خيلي تميز بود يعني نو بود اما چون خوشم نمياد برش نداشتم. (يعني بر نميدارم! الان كه ماشين ندارم)
ميل تعادل هم حدود 70-80 هزار تومن هست (بستگي به مدلش داشت يكي پرسيدم 70 و يكي گفت 80 تومن).
صندلي اسپرت هم اگر بهترين نوعش رو بخواين 800 هزار تومن اما مدل هاي فرعي و ارزون ترش هم هست كه 300 تومن و 200 تومن و ايناست (اما واقعا صندلي هاش خيلي شيك بود)
بعد ديگه قيميت چراغ جلوي كريستالي برا 405 هم اگه اشتابه نكنم جفتش 120 تومن بود همين طور چراغ جديد هايي كه براي عقب 405 اومده كه بهش سيلو ايي و پرشيايي و .. هم ميگن (بالاش سفيد يا مشكي هست٬ پايين قرمز) اينه كه ميگم يا براي اينه كه هر دو مدلش موجوده.
چراغ جلو هاي 405 كه مشكي هست و شبيه اش براي 206 هم هست قيميت يادم نيست اما دوباره امروز ميپرسم (قلمبه قلمبه ايي ها :arrow: )
ديگه از اين اينه هايي كه ميچسبه به ماشين (گربه ايي) نه از اونايي كه روش راهنما داره (بنزي) و .. از اينا كه الان ديگه خيلي زياد شده ايرانيش اومده 50 تومن٬ مدل هي ديگه ايي هم داره كه از 100 تومن شروع ميشه تا 400 تومن كه اصلش هست. (البته منظورم از مدل هم گربه ايي ها هست اما ساخت كشور هاي مختلف).
ديگه يادم نيست چيا قميت گرفتم و ديدم اما اگر چيز ديگه ايي به ذهنم رسيد همين جا تو همين پست اديت ميكنم و مينوسم شما هم اگر چيزي خواستين بگين من هم امروز ميرم چراغ برق هم آخر هفته براتون ميپرسم (اگرم چيزي مد نظرتون بود من كارت يكي از مغازه ها رو گرفتم شماره اش رو ميدم خودتون خواستين تماس بگيرين فقط ميگم خيلي رو قيميت هاش حساب باز نكنين چون ميشه پايين تر از اون رو تو چراغ برق پيدا كرد)
payamix
24 January 2005, 08:02 PM
البته اين دور موتور ها به نظرم چيز خزيه اما چرا پليس گير ميده ؟ :roll:
اون فلاشر نفهميدين كه توي كاسه چراغ جلو نسب ميشه يا جاي ديگه ؟
rf_rf_x2
24 January 2005, 08:15 PM
پيام جان من فكر كنم البته جاي لامپ اصلي چراغ جلو نصب ميشه البته دقيقا نميدونم ولي چيز جالبي
Top RPM
24 January 2005, 09:37 PM
سلام
علي جان اين ماشين جديده كه كارش تموم شد بايد برامون يه ليست كامل( حتي قيمت پيچها) با كلي عكس بذاري( دستت درد نكنه)
خيابان شيخ بهايي٬ Muscle Car Club
از عليرضا نخر. اون هر وقت مي خواد رو ماشينش موتور بندازه قيمت هاش مي ره بالا. اما انصافا جنس هاي خبي داره. بعضي از وسايلش رو صاحب كارخونه اسپاركو هم نداره.
براي تقويت موتور( به خصوص پرايد) بريد پيش اون. چون كارش عاليه. كارش عاليه. ماشين خودش رو بايد ببينيد. چند وقت پيش هم رو پژو موتور انداخت زد 3 نفر رو كشت :twisted:
[/quote]فيلتر هواي اسپرت خوب = 20 تومن (ماركش رو نپرسيدم)
بهترين مدل N&K هست كه قيمتش خيلي بالاست( 90 تومن ناقابل) اما 120 هزار تا كاركرد داره.
ديگه دور موتور كه جديدا هم بعضي پليس ها گير ميدن گفت هم نو داريم هم دست دو (يعني يكي دو روز كار كرده بعد باباي پسره گفته اين چيه انداختي رو ماشين برو پسش بده!) من عين چيزاي رو كه شنيدم دارم ميگم
البته اين دور موتور ها به نظرم چيز خزيه اما چرا پليس گير ميده ؟
اون فلاشر نفهميدين كه توي كاسه چراغ جلو نسب ميشه يا جاي ديگه
دور موتور هم مدل هاي مختلفي داره اما حول و حوش 100 هزار تومن قيميت نو٬ و 60-70 تومن قيميت دست دو اما بسيار سالمش هست٬ من خودم ديدم خيلي تميز بود يعني نو بود اما چون خوشم نمياد برش نداشتم. (يعني بر نميدارم! الان كه ماشين ندارم)
با شيفت لايت يك رنگ: 80 هزار تومان( البته اگر نو باشه)
با شيفت لايت 7 رنگ: 120 هزار تومان.
مدل 3 آمپر: برو بالاي 220 هزار تومن. يه دونه فقط ديدم تا حالا. :twisted:
در ضمن براي خوشگلي نيست. براي اينه كه حواست به دور موتور باشه.
ميل تعادل هم حدود 70-80 هزار تومن هست (بستگي به مدلش داشت يكي پرسيدم 70 و يكي گفت 80 تومن).
قيمتش خيلي بالاست( البته براي پرايد 40 هزار تومانه) اما خوب بدرد كسي مي خوره كه اهل تند پيچيدن باشه( كه فكر نكنم بعد از اون اتفاق قبلي كه برات افتاد ديگه تند بپيچي) من خريدش رو پيشنهاد نمي كنم.
يكي مي خواست تو ايران درست كنه كه قيمت رو مي اورد نزديك هاي 30 هزار تومن :twisted: اما طرحش رو دزديدن و بي خيال ساختش شد :cry:
صندلي اسپرت هم اگر بهترين نوعش رو بخواين 800 هزار تومن اما مدل هاي فرعي و ارزون ترش هم هست كه 300 تومن و 200 تومن و ايناست (اما واقعا صندلي هاش خيلي شيك بود)
خرج بيخود نكن. مي خواهي چي كار؟؟؟؟؟
علی سلیمی
25 January 2005, 12:19 AM
اول يه تذكر بدم! اونم اينكه من اين چيزا رو براي دوستم پرسيدم و قرار بود بريم برا ماشين اون خريد كه گفتم همون روز تصادف كرديم و يكي از عقب زد شاسي جا خورد و .. بماند! من امروز چراغ برق بودم براي ماشين جديد يه سري لوازم گرفتم خواستين عكاشو ميزارم چون هنوز نصبش نكردم.
چراغ فلاشري گرفتم 17 تومن تازه يه چيزي شبيه ريموت كنترل داره كه نميدونم تو ماشين نصب ميشه يا تو كاپوت ماشين كه ميتوني انتخاب حالت كني با دكمه هاش كه هر دو با هم بزنه٬ خاموش باشه٬ يكي يكي بزنه و .. ديگه روم نشد بپرسم تو وصل ميشه يا بيرون اما بايد لامپش رو جايگزين كنين. پرسيدم پيشه كي ببرم براي نصب گفت خيلي راحته خودت نصبش كن :twisted:
ديگه چراغ برفي گرفتم هميني كه تو آواتارم هست (البته اون ماشين من قرار بود بشه) 28 تومن گرفتم (براي عقب و جفتش).
چراغ جلو كريستالي گرفتم 70 تومن از اينا كه مشكي هاشم جديدا اومده كه به پژو مشكي خيلي مياد٬ ديگه چيزايي كه گرفتم نميدونم چند هست و ارزش قيميت دادن نميخوره (آفتاب گير شيشه عقب و ..).
بعد امروز تو همون چراغ برق يه منبع اگزوز ديدم خيلي خوشم اومد اما نپرسيدم چنده اما ماركش remus (درست ننوشتم درسته؟) يه هم چني چيزي بود و معلوم بود اصل بود چون تا حالا منبع اگزوز به اين كاملي و شيكي نديده بودم. بازم قيميت خواستين بگين من امروز وسيله نداشتم بيارم و آخر هفته دوباره ميرم چراغ برق براتون ميپرسم.
top rpm عزيز من ديگه رو اين ماشين نميخوام بيخودي خرج كنم اما ميخوام نگهش دارم (آينه٬ چراغ فلاشري٬ چراغ كريستالي جلو٬ چراغ برفي عقب٬ چراغ پا دري كه در رو باز ميكني مينوسه peugeot و احتمالا جلو پنجره هم ميندازم همين + سيستم صوتي و يه چند تا چيز ديگه مثل ميل تعادل كه راست كار من هست اما صندلي هارو عوض نميكنم فرمون رو هم هر وقت پول داشتم چون چيزي كه من پسنديدم 200 تومنه)
اون muscle car club هم همشون بچه هاي باحالي هستن و اونجور كه ميگفت 3 تا دايي هاشم سرچشمه بزرگترين فروشگاه رينگ رو دارن اما بعضي چيز هاشو گرون ميگفت بعضي چيزاشم متناسب بود٬ مثلا چراغ فلاشر رو گفت 40 تومن من 17 گرفتم٬ چراغ كريستالي جلو رو گفت 110 يا 120 يادم نيست من 70 گرفتم. اما خوشم اومد ازشون چون هم كار درستن هم نزديك خونه ما هستن هم اينكه كارشون تميز و شيك هست٬ اتفاقا گفت اكثر بچه هاي پيست ميان اينجا٬ اينو قبل از اينكه بگه من از رو عكسايي كه رو ديوار قاب كرده بود فهميدم. حالا با هم بيشتر صحبت ميكنيم خواستي من عكس اون فلاشر با كيت و ايناش رو ميزارم ببينن بقيه دوستان هم.
كارت اون مغازه ي چراغ برق رو هم دارم شماره و آدرس اينا خواستين بگين :mrgreen:
Evanescence
25 January 2005, 09:34 AM
بعد امروز تو همون چراغ برق يه منبع اگزوز ديدم خيلي خوشم اومد اما نپرسيدم چنده اما ماركش remus (درست ننوشتم درسته؟)
rasmus درست تره :lol:
چراغ پا دري كه در رو باز ميكني مينوسه peugeot
اين چراغا فقط وقتي در رو واميكني روشن ميشه ؟ :?:
علی سلیمی
25 January 2005, 02:09 PM
[quote]اين چراغا فقط وقتي در رو واميكني روشن ميشه ؟ :?:
آره ديگه كنار در پژو در واقع چسبونده ميشه چون چراغ ها روي يه صفحه خيلي نازك فلزي هستن (در واقع زيرش هستن) كه فقط وقتي در باز ميشه قابل روييت هستن بنابراين لزومي نداره كه هميشه روشن باشن البته اگر بخواي ميتوني به سيم هاي ديگه ماشين وصل كني كه با چراغ هاي خود ماشين روشن خاموش بشه٬ اما خوب همونطور كه گفتم قابل رويت نيست و در كه باز ميشه با نور خيلي خوش رنگي مينوسه peugept يا هر هرچيزي. چراغدارش حدود 35 تومن و بدون چراغ حدود 15 تومن هست.
Evanescence
26 January 2005, 09:14 AM
:arrow: :arrow:
آقا همون remus درسته من با گروه the rasmus اشتباه گرفتم :| :mrgreen:
payamix
29 January 2005, 08:35 PM
علي سليمي,
من اين چراق هاي چشمك زن رو خودم نصبش كردم.
البته بعد از چندين ساعت (پدرم در اومد! :arrow: )
نكته اي كه بايد اشاره كنم اينه كه اين سيستم هيچ ارتباطي با چراق هاي اتومبيل نداره و تداخلي ايجاد نميكنه.
براي نصب روي 206 من جعبه اصلي دستگاه رو زير جعبه فيوز (بالاي كلاچ) با بست هاي پلاستيكي محكم كردم.
از برقي كه براي دزدگير رفته بود يك رشته براي اين سيستم گرفتم و يك كليد قتع و وسل (جزو پك دستگاه نيست) كنار فرمان گزاشتم.
سيم هاي چراق ها رو از همون راهي كه سيم آژير دزدگير رفته وارد موتور كردم (اين مرحله 3 ساعت وقت گرفت :mrgreen: )
اون ها رو تا پشت كاسه چراق هاي جلو رسوندم.
براي نصب خود چراق هاي چشمك زن ٬ سيم چراق جلو رو جدا كردم٬ لاستيك گرد گير رو در اووردم٬ خار ها رو خارج كردم (تمام دستم زخم شد :twisted: ) چراق هاي چشمك زن رو وارد كاسه چراق كردم ٬ و همه چيز رو مثل اول بستم.
:evil:
rf_rf_x2
29 January 2005, 11:19 PM
پيام چطوره رازي هستي بايد جالب باشه وقتي يك جا كل كل ماشين باز هاست آدم وايسه و اين چراغ هارو روشن كنه
payamix
30 January 2005, 01:38 AM
بله
راضيم
هر جا روشن ميكنم همه فحش ميدن ! :arrow:
پدر ها و مادر ها من رو به بچه ها شون نشون ميدن و ميگن : بچه جون ٬ بزرگ شدي مثل اين نشي ها !! :lol:
علی سلیمی
30 January 2005, 02:45 PM
rf_rf_x2 آقا خيلي حال ميده٬ همسايه ما ميگفت تو جاده بودم يه پژو 206 پشت سرم بود فكر ميكردم پليس هستش تا خود مقصد يه دونه سبقت هم نگرفتم بعد اومد از كنارم رد شد ديدم يه 206 اسپرته هر چي فحش بلد بودم بهش گفتم :mrgreen:
payamix
آقا يه سوال داشتم٬ ميخواستم بدونم رو سيستم دزدگير ماشينت تاثير نا مطلوبي نميزاره؟ ضمن اينكه اونجوري كه من فهميدم شما ديگه الان چراغ جلو پر نوري نداري درسته؟ يعني يه نور بالا و يه نور كم داري + اون فلاشر ها! من اين هارو خريدم اما چون تو جاده نميشه با نور بالا رانندگي كرد و نور معمولي هم ندارم موندم چطوري نصبش كنم٬ ماشين هم پژو 405 هست اما فكر كنم بشه جاي اون چراغ هاي نور پايين نصبش كرد نه؟ (يعني جاي اون لامپ هايي كه در اولين حالت روشن شدن چراغ ها روشن ميشن نه نور معمولي). من اكثرا يا تو بزرگراه ها هستم يا گاهي اوقات تو جاده و با اون نور هاي چشمك زن اصلان آدم ديد خوبي نداره٬ حالا شما كه باز كردي و بستي فكر ميكني بشه؟
راستي هر وقت پليس بهت گير داد به منم بگو كه منم اگه نبستم ديگه نبندمش يا اگه بسته بودم بازش كنم :P :o
نكته اي كه بايد اشاره كنم اينه كه اين سيستم هيچ ارتباطي با چراق هاي اتومبيل نداره و تداخلي ايجاد نميكنه = اما چون بايد جاي يكي از لامپ ها جايگزين بشه بنابراين فاقد نور معمولي هستيم درسته و منظور شما اين بود كه برقش جدا از چراغ لامپ ها هست٬ درست فهميدم؟
عكس رو همون طوري كه به دوستان قول داده بودم گذاشتم:
http://www.tehranax.com/ali/flasher-light.JPG
payamix
30 January 2005, 07:21 PM
نه!
جايگزين هيچي نميشه٬ لامپ اصلي رو خارج كنيد٬ يكي از فلاشر ها رو هل بدين داخل كاسه چراق (آويزون!) لامپ رو سر جاش بگذاريد... :P
Lizard
30 January 2005, 07:46 PM
جايگزين هيچي نميشه٬ لامپ اصلي رو خارج كنيد٬ يكي از فلاشر ها رو هل بدين داخل كاسه چراق (آويزون!) لامپ رو سر جاش بگذاريد...
:arrow: اين يكي خيلي باحال بود.
ولي حرارت چراغ سيم فلاشر رو ذوب نميكنه ؟
دانيال
30 January 2005, 07:53 PM
سلام خسه نباشيد
دوستان عزيز تو كاسه چراغ پرايد هم سوار ميشه پليس بهش گير نميده .
يا حق .............................. :evil:
payamix
31 January 2005, 12:01 AM
توي كاسه ماست هم جا ميشه چه رسه به كاسه چراق پرايد :arrow:
پليس هم بهش گير ميده ٬ چرا كه نه ؟! :mrgreen:
null_sessionz
31 January 2005, 02:29 AM
راهنمايي و رانندگي به هر چيزي كه باعث پرت شدن حواس يا ايجاد مزاحمت براي ديگر خودروها رو بكنه گير ميده :x
پليس 110 هم كه قربونش برم تابع قوانين خودشه ! اگه از قيافتم خوشش نياد بهت گير ميدن !
علی سلیمی
31 January 2005, 03:35 AM
نه!
جايگزين هيچي نميشه٬ لامپ اصلي رو خارج كنيد٬ يكي از فلاشر ها رو هل بدين داخل كاسه چراق (آويزون!) لامپ رو سر جاش بگذاريد... :P
آقا اول يه سوال٬ جريان حضورت تو فروم تيو.... واقعي هست يا كسي از شناسه كاربري شما سو استفاده كرده و اونجا خودش رو جاي شما معرفي كرده؟
دوم اينكه به حالت آويزون لامپش تو دست انداز نميشكنه؟ (منظورت اينه كه لق وزنه يا سفت بيده؟) بعدش اينكه فكر كنم رو چراغ كريستالي پژو 405 بد بشه چون لامپ هاش معلومه و يه كم بد ميشه ... اما خيلي ممنون منم از همين راه استفاده ميكنم چون خيلي وقت بود كه داشتم فكر ميكردم چطور ميشه همون اون نور قبلي رو داشت هم اين حالت رو! ممنون من كه كلي استفاده كردم
راستي الان اين چراغا تقريبا تازه اومده و هنوز خيلي ها نديدن و يا دنبالش هستن واي به حال اون روزي كه مسافر كشا هم بندازن اون وقت ديگه بايد از رو ماشين باز كرد چون پليس ديگه به شدت گير ميده٬
(يه سوال بي ربط شما هم تو پرانتز جوابشو بدين :lol: به چراغ عقب سفيد كه تا حالا به كسي گير ندادن؟ چراغ برفي هاي عقب 405 رو ميگما چون اونم به خاطر اينكه سفيد هستش و راننده عقب ممكنه فكر كنه چراغ جلوي ماشين هست به مشكل بر ميخوره ... براي همين پرسيدم تا ببينم تا به حال پيش اومده به كسي گير بدن؟ اگه يادتون باشه به اتوبوس ها هم به خاطر نصب چراغ هاي رنگي يا سفيد زياد عقبشون گير ميدادن چون تو جاده همون مشكلي رو كه گفتم ايجاد ميكرد و ...٬ ممنون و ببخشيد چون ميدونم به اين بحث ربطي نداشت اما اگه جواب كسي مثبت بود فقط خلاصه به من بگه 8) )
Lizard
31 January 2005, 05:03 AM
وصل كردن به چراغ عقب يه خورده درجه مردم آزاري رو زياد ميكنه و راننده پشت سر نميتونه مسير رو درست تشخيص بده.
po2ya
31 January 2005, 06:00 PM
Unicorn, احمد جان نگفتن كه اين لامپ ها رو بزارين تووي چراغ عقب كه اگه اين كارو يكي بكنه من بشخصه باهاش بد برخورد ميكنم :mrgreen:
علي سليمي, آقا همچينم كم نيستش!!! الان كمه كم توو هر خيابوون يكي از اينا ميشه گير آورد! :x
علی سلیمی
31 January 2005, 11:55 PM
Unicorn, احمد جان نگفتن كه اين لامپ ها رو بزارين تووي چراغ عقب كه اگه اين كارو يكي بكنه من بشخصه باهاش بد برخورد ميكنم :mrgreen:
علي سليمي, آقا همچينم كم نيستش!!! الان كمه كم توو هر خيابوون يكي از اينا ميشه گير آورد! :x
منم با حرفات موافقم اما نكنه روي صحبتش با من بوده كه گفتم پليس به چراغ برفي (چراغ عقب كاملا سفيد) براي پژو 405 تا به حال به كسي گير داده يا نه كه احتمالا ايشون منظور من يا احمد آقا رو بد برداشت كردن٬ خود منم اگر كسي اينكار رو بكنه قطعا باهاش برخورد ميكنم البته با هيچ عقل و سليقه ايي جور در نمياد اينكار (اما اگر ببينم تو بزرگراه حتما ميرم جلوش و انقدر سرعتم رو كم ميكنم تا يكي از پشت بزنه بهش :P 8) )
اما پس حالا كه زياد شده فكر ميكنم نبندم بهتره! (الكي رفتم پول چراغ پليسي و چراغ برفي عقب دادم آخر سرم امروز پدرم رفته بود ايران خودرو و بهش گفتن هفته ديگه بيا مشكي تحويل بگير٬ آخه حواله بژ خريده بوديم و قبل از اين يه مشكي داشتم كه فروختم بژ بردارم :cry: حالا با اينا چيكار كنم؟ آقا كسي نميخواد؟ :twisted: )
دانيال
1 February 2005, 12:33 AM
سلام خسته نباشيد
ممنون لطف كردين ولي آدميزاده ببينم چي ميشه همين جوري بهم گير ميدن واي به حال اينكه اين چراغم روش باشه ولي دله كاريش نميشه كرد قيمتش الان چنده دقيقا كه تو پاچم نكنن .متفرقه هم داره .
يا حق................ :evil:
علی سلیمی
1 February 2005, 12:47 AM
سلام خسته نباشيد
ممنون لطف كردين ولي آدميزاده ببينم چي ميشه همين جوري بهم گير ميدن واي به حال اينكه اين چراغم روش باشه ولي دله كاريش نميشه كرد قيمتش الان چنده دقيقا كه تو پاچم نكنن .متفرقه هم داره .
يا حق................ :evil:
من از چراغ برق 17 تومن گرفتم عكسشم صفحه قبل گذاشتم (قيميتش هم همونجا نوشته بودم!!!) اما به يكي از دوستان هم آدرس دادم كه ايشونم از همونجا تهيه كردن و خيلي خوب هست كه ايشونم قيميتي رو كه خريدن رو اعلام كنن چون من يه بار ازشون تو پيغام خصوصي درخواست كردم كه هنوز جوابم رو ندادن (من كه 100 تومن انروز از طرف خريد كردم 1 قرون بهم تخفيف نداد بنابراين شما هم گرفتي قيميت بده بعييد نيست تو پاچه ما كرده باشن). البته من 40 تومن هم قيميت گرفتم
payamix
1 February 2005, 02:02 PM
من 17 تومن از چراق برق گرفتم٬ توي يوسف آباد ميداد 26 تومن ٬ توي ملاصدرا 30 تومن. (حتمن نوك قله دماوند ميرسه به 1 ميليون تومن ! :arrow: )
Top RPM
1 February 2005, 05:05 PM
علي جون گير اونجوري ندارم. گاهي اوقات به رينگ هم گير مي دن. اما خوب چراغ تو رو رنگي كن. بالاخره بين ترمز و چراغ دنده عقب بايد يه فرقي باشه.
اون چراغ رو هم تا پليس ديديد خاموش كنيد( اگر كه چراغ پلاك دست كاري كرديد هم همينطور)
علی سلیمی
1 February 2005, 07:15 PM
من 17 تومن از چراق برق گرفتم٬ توي يوسف آباد ميداد 26 تومن ٬ توي ملاصدرا 30 تومن. (حتمن نوك قله دماوند ميرسه به 1 ميليون تومن ! :arrow: )
آقا براي چي نوك قله دماوند بري قيميت بگيري؟ همون خيابون ملاصدرا رو بيا بالاتر تو خود شيخ بهايي ميده 40 تومن 8)
علي جون گير اونجوري ندارم. گاهي اوقات به رينگ هم گير مي دن. اما خوب چراغ تو رو رنگي كن. بالاخره بين ترمز و چراغ دنده عقب بايد يه فرقي باشه.
اون چراغ و هم تا پليس ديديد خاموش كنيد( اگر كه چراغ پلاك دست كاري كرديد هم همينطور)
اي بابا شانس از اين بدتر نيست! ماشين مشكي مون رو با كلي لوازمش فروختم كه بژ بگيرم٬ حالا كه امروز رفتيم ايران خودرو حواله ايي رو كه خريديم نشون ميديم ميگن ماشينتون مشكي هستش نه بژ !! آخه تكليف من چيه؟ :oops: خوبه اينبار تو لوازمي كه گرفتم فقط يه چراغ برفي كه 35 تومن خريده بودم رو دستم باد كرد٬ البته من خودم با چراغش حال ميكنم اما چون دوستام ميگن به مشكي نمياد (تا حدي هم راست ميگن) براي همينم بندازم ميگن طرف ... (آقا كسي چراغ برفي نميخواد ميفروشم :lol: )
راستي اينو ميخواستم بگم كه نه٬ يه فرقي داره اگر دقت كرده باشين پايين چراغ هايي رو كه من ميگم يه كم تيره تر هستش (تغريبا طوسي هستش) كه اون به خاطر طلق هاي رنگي ايي هست كه تو قسمت پايين چراغ هست كه با اينكه چراغ سفيده اما وقتي راهنما ميزني نور نارنجي رو از خودش عبور ميده٬ اما براي دنده عقب طلق نداره كه خيلي هم مهم نيست (من هميشه سعي ميكنم راهي رو انتخاب كنم و برم كه نيازي به برگشتش نباشه!!)
حالا با تحويل گرفتن پژو مشكي دوباره روز از نو و روزي از نو٬ برم همون لوازمي رو كه يه بار پولش رو داده بودم و موقع فروش ماشين قبلي پولش رو نگرفته بودم رو دوباره بخرم :cry: (اما ديگه اينبار قروني پول فرمون و چراغ نميدم)
Evanescence
2 February 2005, 08:33 AM
علي سليمي, جان پژو بژ رو ديگه خيلي به ندرت تحويل ميدن :P
sami
8 February 2005, 01:00 AM
من امشب تو خيابون يه 405 بژ ديدم از همين چراغ پليسيا گذاشته بود تا حالا نمي فهميدم در باره چي بحث مي كرديد اما واقعن خوشگل بود البته اينجا ماشين اسپرت زياد هست برو بچه هاي خوش سليقه هم زياد داريم اما اين اولين ماشيني بود تو آبادان كه مي ديدم چراغ پليسي روشه حقيقتن تازه فهميدم چيه اين چراقا :idea:
2 تاشم با هم ميزد من كه اينجوري نگاشون مي كردم :roll: :twisted: خيلي با حال بودن اما اگه با هم نمي زدن با حال تر مي شد.
اقا يه وقت نگين اين سامي چقد **** :mrgreen:
ما هنوز خيلي بچه ايم :idea:
راستي وقتي هاچ بكم در اومد ميام همينجا از همتون مي پرسم واسه خوشگل شدنش و اسپرت كردنش چيكار كنم .
نظرات دوستام حرف ندارن . :wink:
sami
8 February 2005, 03:33 PM
علي جان بازم ممنون من صفحه 2 رو نخونده بودم :| :mrgreen:
sajjadnegaresh
11 September 2006, 12:23 AM
در نهايت به اين چند سوال جواب بديد :
1- اسم دقيق اين لامپ ها
2- تجهيزاتي كه در هنگام خريد بايد در پك آن موجود باشد.
3- آيا پليس گير مي دهد يا نه ؟
دانيال
11 September 2006, 03:03 AM
سلام خسته نباشید
1 یا بگو چراغ پلیسی یا چراغ فلاشر
2. بسته به مدل داره من 2 هفته پیش تو خیابون ملت تک رنگشو دیدم 7 هزار تومن 2 تا لامپ بود فقط ولی نگیر خز شده
3. صد دردصد گیر میده چون باعث ازیت شدن چشم راننده جلویی میشی سلب آسایش
ولی تو عروسی چه ابی قرمزش چه تک رنگ سفیدش خیلی حال میده .
یا حق...............
sajjadnegaresh
13 September 2006, 12:43 AM
قيمت نهاييش رو مي توني بگي ؟ چون هركسي يه قيمتي داده . من سوال كردم گفتن 20 تومن
saeed_ooo
13 September 2006, 01:28 AM
خوب معلومه بستگی به جاش داره,کمترین قیمت که میتونی پیداکنی 17 تومن تو چراغ برق
sajjadnegaresh
16 October 2006, 09:32 AM
http://www.mysportcar.com/Images/Products/17_1T.jpg
نام محصول:Flash Back
کد محصول:TT-7717
توضیحات تکمیلی:
قیمت محصول (ریال) :200000
pedram55
10 May 2007, 01:52 PM
جنس اصلي و غير اصلي داره ؟يا مارک خاصي هست
دانيال
10 May 2007, 11:43 PM
سلام خسته نباشی
ببین دوسته من بستکی به مدل داره 7 هزار تا 16000 من 2 تا دارم یکی روی پرژوکتورم یکی هم توی ماشین اما typer بگیر فی هم 16000 تومنه .
بازم اطلاعات خواستی در خدمتم .
یا حق......
pedram55
11 May 2007, 08:18 PM
کسی میدونه باید از کجا سیمهای دستگاه را ببرم داخل موتور برای اتصال به چراغها ؟ آخه هیچ سوراخی پیدا نکردم که بشه 2 تا سیم ناقابل را از داخل اتاق ببرم داخل موتور .(ماشین پراید)
YasharX
14 May 2007, 10:58 AM
من مدلی دیدم برام جالب بود که مثل مهتابی قبل از روشن شدن چراغ جلو چندتا چشمک زد ( چپ و راست هم زمان ) و بعد بطور کامل روشن شد ، میخواستم بدونم مدل جدیدی هست یا همین type هاست که تنظیمش فرق داره ؟!
دانيال
14 May 2007, 03:07 PM
سلام خسته نباشید
تا اونجا که من میدونم همین مدله که دارای یه جعبه تنظیم و یک فن خنک کننده است که میشه مدل های زدن رو به صورت هم زمان هم به صورت تکی و چند مدل دیگه
باید دید نظر دوستان چی هست
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.