View Full Version : تفاوت i-mate های تایوانی با چینی
چشم عسلي
27 November 2006, 08:45 PM
دوستان آیا صحت داره دیگه آیمت در تایوان گوشی تولید نمیکنه ؟
آیا گوشی ساخت تایوان با چین فرق داره ؟
آیا از نظر قیمت در یک سطح هستند ؟
از نظر کیفیت چطور ؟
لطفا کسانی که محصولات چینی i-mate را دارند در مورد کیفیت گوشی خود یکم توضیح بدند
ممنون هرچی بلدیم از شما برابچ گل:icon_cool
mohammad51
1 January 2007, 03:16 PM
با عرض سلام
اگر شما در بازار میبینی که هم چینی هست هم تایوتانی علتش اینه که هر دو کشور در این زمینه فعالیت میکنند ولی اگر شما میبینی که قیمت تایوان از چینیش بالاتر به خاطر کیفیت بهتری که اجناس تایوانی نسبت به چینی دارند ونصبت قیمت خریداری شده از کشور چین پایینتر از کشور تایوان است تازه کشور چین بیشتر به کمیت توجه داره تا کیفیت یاحق
bmw320
1 January 2007, 05:53 PM
بابا جان jamin تایوانیه k jamچینی
و k jam تایوانی نیس همبن طور .........
پس وقتی نمیدونی بیخود نگو کیفیت تایوان بالاتره و ...........
lover
1 January 2007, 06:03 PM
دوستان این تاپیک درباره HTC ([Only registered and activated users can see links]) را ببینید
در نهایت چین و تایوان مانند همدیگر هستند و تایوان متعلق یه چین هست اما به دلایل سیاسی برند را جدا میزنند و من خودم جنس چینی را بیشتر ترجیح میدهم چون دیدم از هر لحاظ بهتر هستش(البته چینی درجه یکش را مد نظرم هست )
حسام 61
1 January 2007, 07:02 PM
خب شما از کجا میخای بدونی جنس چینی خریداری شده از نوع درجه 1 هست ؟
مشکل اینه اینجا ایرانه و جنس چینی یعنی جنس بنجل
علت اینکه همه از نام چین فراری هستند و سمت مالزی یا تایوان میرند همینه دوست من
اگر اینجا اروپا و یا آمریکای شمالی یا استرالیا بود اون موقع جنس چینی بله تعریف کردن هم داشت
mohammad51
2 January 2007, 12:38 AM
البته با تشكر از lover عزيز من هم اگر جنس 1 چيني پيدا كنم اون رو به جنسهاي تايواني و... ترجيح ميدادم اما مشكل اينجاست كه در ايران ما اكثر دوستان وارد كننده اجناس درجه 2 و3 چيني رو وارد ميكنند ومن اين اجناس را كه از چين وارد ميكند از وسايل موتور دوچرخه اسباب بازي و... ديده ام كه تقريبا اكثر انها مشكل داشته اند يا حق:icon_cool
mohammad51
2 January 2007, 12:42 AM
بابا جان jamin تایوانیه k jamچینی
و k jam تایوانی نیس همبن طور .........
پس وقتی نمیدونی بیخود نگو کیفیت تایوان بالاتره و ...........
البته با تشكر از دوستمون كه خيلي از دستمون ناراحت هستن بگم كه اگر دوست داشتن ميتونن 1 سري به بازار موبايل بزنن تا ببينن كه jamin چيني هم داخل بازار هست ومن از خودم حرف نزدم چون من خودم جمين دارم ياحق:icon_cool
lover
2 January 2007, 01:30 AM
JAMin چینی یا تایوانی فرقی نداره شرکتی مثل imate نمیاد کارش را خراب کنه مثل ipod که با اینکه برند جهانی هست و در چین تولید میشه هنوز تقلبی نداره و هیچ شرکت متفرقه چینی کپیش را نزدند کسانی که به چین سفر کردند و یا در کار واردات از چین هستند در جریانند که مقررات چگونه هست
mehdi129
2 January 2007, 02:01 AM
سلام خدمت همه دوستان من qtek هم چینی و تایوانی را استفاده کردم و تایوانی بهتر بود چون چینیش زود بقلای گوشی پوست پوست شد.بدرود
mohammad51
2 January 2007, 11:22 AM
باز هم از لاور عزیز تشکر میکنم و این مطلب رو یاد آوری میکنم که من نمیگم که اجناس چینی همشون مشکل دارن ولی چرا عاقل کند کار ی که باز ارد پشیمانی وقتی ما میتونیم با یک تفاوت 10یا20 هزار تومنی 1 جنس مطمئن تر تهیه کنیم پس چه کاریه ؟ یا حق همیشه شاد باشید:icon_cool
bmw320
2 January 2007, 12:55 PM
k jam تایوانی نیست نیست من خودم تازه علاعدین بودم k jam رو چین میزنه
راجهع به jamin که طرحش حالمو به هم میزنه
mohammad51
2 January 2007, 10:38 PM
××× الان در بازار kjam تايواني نيست وفقط چينيش هست خسته نباشيد يا حق:icon_cool
سپندار مزد
23 February 2007, 08:36 PM
البته من qtek 9100 تایوانی دیدم اما k jam همش چینی دیدم من بعید میدونم k jam تایوان تولید کنه qtek 9100 دیدم که قلمش سیاه هست یه مدل دیگش هست که رنگ نوشته ی 1.3 mega pixe رنگ قاب هست منظورم qtek 9100 با هم فرق میکنه منتها همی k jam که دیدم یا تو نت سرج کردم چینیه و مثل هم هستن
alggar
23 February 2007, 08:49 PM
هر PPC یا Smart Phone ای که یک مارک معتبر مثل i-mate داشته حالا ساخت هر کشوری میخواد باشه چون با استاندارد اون شرکت تولید میشه فرقی نمیکنه.
am!n
23 February 2007, 09:53 PM
آره زیاد فرقی نداره-یخورده تو کیفیت قطعات-وگر نه تغییر محسوسی نداره....
چشم عسلي
23 February 2007, 10:04 PM
چرا هست k-jam تایوانی وجود داره من خودم 1 هفته دستم بود ماله یکی از دوستام بود هم روی جعبه هم خود گوشی تایوان نوشته شده بود فقط شارزر گوشی دو شاخه بود یعنی تبدیل نیاز نداشت
سری اول k-jam همه تایوانیه اما از نظر شکل ظاهری فرقی با چینی نداره ولی صداش معرکه بود اما کیفیت قابش افتضاح بعد 6 ماه رنگش رفته بود
سپندار مزد
23 February 2007, 10:54 PM
حتمن هست که چشم عسلي میگه
کیفیت قاب چینی ها هم جالب نیست .1 سوال باطری kjam تایوانیه کجایی بود خوب میدونید که qtek تایوانی باطری بعضیاشون تایوانی بعضیاشونproduct chin هست
mohammad51
24 February 2007, 01:51 AM
البته من qtek 9100 تایوانی دیدم اما k jam همش چینی دیدم من بعید میدونم k jam تایوان تولید کنه qtek 9100 دیدم که قلمش سیاه هست یه مدل دیگش هست که رنگ نوشته ی 1.3 mega pixe رنگ قاب هست منظورم qtek 9100 با هم فرق میکنه منتها همی k jam که دیدم یا تو نت سرج کردم چینیه و مثل هم هستن
با سلام
دوست عزيز من خودم تايواني kjam رو ديدم ولي الان نيست
ياحق موفق باشيد:icon_cool
سپندار مزد
25 February 2007, 12:01 AM
خوب باطری kjam که تایوانی بوده بازم کار تایوان بوده .تو بعضی qtek 9100 اینطوری نیست بعضیاشون چینیه
نمیدونم چرا این 2 تا کشور اینهمه هوای همو دارن
mohammad51
25 February 2007, 12:36 AM
خوب دويت عزيز معلومه چون تايوان جزوي از چينه و بهش ميگن چين تايپه
پس بايد هم هواي همديگر و داشته باشن
ياحق هميشه موفق باشيد
am!n
25 February 2007, 04:48 PM
تمام تفاوت های یک آیمیت چینی با تایانی معلوم شده-تو کیفیت قطعات و چیزه خاصی نداره-تشخیص دادنشم کاره سختی نیست.
تاپیک بعلت کم محتوا بودن بار علمی قفل میشه-امیدوارم که همانگونه که در ایجاد تاپیک دقت میکنید به آینده ی تاپیک و با علمی و هدف تاپیک هم توجه کنید.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.