PDA

View Full Version : SX1 من داره ميميره. كسي ميتونه نجاتش بده. ثواب داره.

changeez
27 November 2006, 01:56 PM
سلام
يه مشكل دارم (با اس ايكس وان ) كه اعصابم رو خورد كرده . به نظر خودم اشكال بايد سخت افزاري باشه. حالا اين شرح ماجرا. شما هم نظر بديد و فكر ميكنيد چقدر تعميرش هزينه داشته باشه؟

چند روز پيش وقتي داشتم بازي تتريس روي گوشي رو بازي ميكردم گوشي يكدفعه ري استارت شد. اما كامل بالا نيامد. وقتي روشن ميكردم براي چند لحظه اي گوشي كار ميكرد اما يكدفعه دوباره هنگ ميكرد. بعد از چند بار روشن و خاموش كردن ديگه كار به جائي رسيد كه حتي ديگه روشن هم نشد. نه تو حالت معمولي نه تو حالت آپگريد .(جوي استيك فشرده). خلاصه رفتم كابل x55 خريدم و با پچ جديد upgrade كردم. دوباره گوشي روشن ميشه . اما بقول معروف دل دل ميكنه. يعني دوباره روشن كه ميشه چند لحظه اي كار ميكنه حتي شماره گيري هم ميكنه اما يكدفعه بعد از 20 ثانيه هنگ ميكنه. اين كار يكي دو دفعه اي ادامه داره تا اينكه ديگه روشن نميشه و باز بايد با كابل X55 پچ روش بريزم تا بتونم روشنش كنم. به نظر شما مشكل از كجاس؟

مهدي پاشايي
27 November 2006, 11:59 PM
دوست خوب جناب bmw320 اگر شما چيزي ميدوني كمك كن به جاي اينكه پيشنهاد دور انداختن بدي...

farzad_sx1
28 November 2006, 12:02 AM
گوشی شما ضربه دیده ؟ یا آب خورده ؟

changeez
28 November 2006, 08:58 AM
گوشی شما ضربه دیده ؟ یا آب خورده ؟
هيچ كدوم. همانطور كه گفتم داشتم بازي ميكردم باهاش كه يكدفعه خاموش شد.

farzad_sx1
28 November 2006, 01:17 PM
دوست من شما بعد از پچ کردن سعی کنید کمتر از گوشی خودتون کار بکشید البته تا یکی دو روز و سعی کنید از حوزه مخابراتی که در دفعات پیش این مشکل براتون پیش میومد هم فاصله بگیرید ...
اصولا این نوع مشکلات مربوط به مخابرات هم هست ...
اگر بعد از رعایت مصائل فوق باز هم به همان مشکل برخودید گوشی خودتون رو به یک تعمیرکار وارد بدید تا براتون فلش کنه ... بعد از فلش کردن فکر نمیکنم دیگه به مشل بر بخورید... اگر باز هم با مشکل مواجه شدید اینجا مطرح کنید ...
موفق باشید

changeez
28 November 2006, 01:28 PM
دوست من شما بعد از پچ کردن سعی کنید کمتر از گوشی خودتون کار بکشید البته تا یکی دو روز و سعی کنید از حوزه مخابراتی که در دفعات پیش این مشکل براتون پیش میومد هم فاصله بگیرید ...
اصولا این نوع مشکلات مربوط به مخابرات هم هست ...
اگر بعد از رعایت مصائل فوق باز هم به همان مشکل برخودید گوشی خودتون رو به یک تعمیرکار وارد بدید تا براتون فلش کنه ... بعد از فلش کردن فکر نمیکنم دیگه به مشل بر بخورید... اگر باز هم با مشکل مواجه شدید اینجا مطرح کنید ...
موفق باشید
مگه کاری که من با کابل ایکس 55 کردم اسمش فلش کردن نیست. پس فلش کردن یعنی چی؟

درضمن با توجه به علائم و شواهد می تونم بگم اشکال گوشی من از شبکه نیست. چون بدون سیم کارت هم همینطوری میشه. یعنی اصلا از آرم زیمنس جلوتر نمیره و صفحه و چراغها همینطوری روشن میمونن تا وقتی که باطری رو دربیارم.

یه کم راجع به فرق فلش کردن با پچ کردن توضیح بدید؟!

farzad_sx1
28 November 2006, 09:40 PM
راستش من نمیدونم گوشی x55 چی هست تا کابلش چی باشه !!؟؟ :icon_twis
در ضمن در مورد تفاوت فلش و فریمور بارها و بارها صحبت شده ...
ولی بطور خلاصه اگر بخوام بگم اینه که :
فلش رو با دستگاهی میزنن به نام باکس که ما نداریم و قیمتش گرونه ولی فریمور رو خودمون هم میتونیم بزنیم (البته این جمله غیر تخصصی ترین تعریف هست ! :icon_eek: )
در اصل میشه گفت فلش مانند اینه که ویندوز رو کاملا پاک کنید و درایو رو فرمت کنید و بعد از Fdisk و اینا دوباره بخوای ویندوز بزنی ولی فریمور (پچ ) مانند Update ای هست که برای ویندوز هست و از موجب اضافه شدن بعضی امکانات و اصلاح بعضی نواقص نرم افزاری میشه ... (اینم که غیر تخصصی شد:icon_mrgr )

موفق باشید:icon_cool

EbliiS
29 November 2006, 12:44 AM
راستش من نمیدونم گوشی x55 چی هست تا کابلش چی باشه !!؟؟ :icon_twis

گوشي x55 نداريم..اسم كابلش x55 هست كه براي فلش و ريختن فريموير اكثر گوشي هاي زيمنس استفاده ميشه :icon_cool
http://shop.astrons.lv/images/Cable-Siemens_X55.jpg

اينم مدارش :

http://www.amobile.ru/firmware/siemens/img/cable1.gif

Shahrooz
29 November 2006, 02:05 AM
این دقیقا همون بلایی بود که بر سر گوشی خدا بیامرز من اومد، من گوشیم رو شب خاموش کردم اما صبح دیگه بیدار :icon_surp نشد، ، من حتی اونو فرستادم تهران و فلش شد نتیجه هم این بود که گوشی تا دو روز خوب کار کرد اما بعد دوباره همونجوری شد ، حالا هم گوشی افتاده توی داشبورد ماشین تا من یه روزی ببرم جسدش رو بفروشم .
در ضمن فرزاد خان مگه کوشی رو نمیشه از راه این تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17367) ،خودمون فلش کنیم؟؟؟

bmw320
29 November 2006, 12:19 PM
منم قبلن گفته بودم درلیو رمش خراب شده بود
دادم تعمیر اما روشن نمیشه

farzad_sx1
29 November 2006, 08:42 PM
شهروز حان چرا میشه ... من سعی کردم تفاوت کلی بین Firmware و فلش کردن رو بگم ...
حالا فقط SX1 اینجوریه که میشه بدون باکس هم فلشش کرد ...

changeez
30 November 2006, 02:30 AM
منم قبلن گفته بودم درلیو رمش خراب شده بود
دادم تعمیر اما روشن نمیشه
آره . من خودم همين حدس رو ميزنم كه احتمالا مشكل بايد از سيستم مموري اصلي گوشي باشه. چون يه مدت كه باهاش كار نمي كنم و روشنش ميكنم خوبه. اما دوباره اينطوري ميشه. انگار يه بار الكتريكي يا يه حجمي از ديتا يكجا جمع بشه و تخليه نشه و فقط با گذر زمان عمل تخليه اش انجام بگيره.

اي كاش الكترون بودم:icon_surp

PoYo
30 November 2006, 09:05 PM
البته میتونه خیلی این مشکلات در عین حال جزیی و حساس باشن

من زمانی که SX1 داشتم دکمه هاش یهو قاطی میکرد.خیلی اینور اونور رفتم تا اینکه خودم دست به کار شدم http://qsmile.com/qsimages/83.gif

بعد از اینکه همه چیزو امتحان کردم نوبت به کشوی درایو مموری رسید و وقتی که اونو برداشتم مشکل حل شد

SX1 گوشی هست که در عین جذابیت و زیبایی و کارایی مناسب میتونه که خیلی حساس هم باشه (تجربه شخصی)

موفق باشید http://qsmile.com/qsimages/26.gif

bmw320
1 December 2006, 12:41 PM
البته میتونه خیلی این مشکلات در عین حال جزیی و حساس باشن

من زمانی که SX1 داشتم دکمه هاش یهو قاطی میکرد.خیلی اینور اونور رفتم تا اینکه خودم دست به کار شدم http://qsmile.com/qsimages/83.gif

بعد از اینکه همه چیزو امتحان کردم نوبت به کشوی درایو مموری رسید و وقتی که اونو برداشتم مشکل حل شد

SX1 گوشی هست که در عین جذابیت و زیبایی و کارایی مناسب میتونه که خیلی حساس هم باشه (تجربه شخصی)

موفق باشید http://qsmile.com/qsimages/26.gif
خیلی جالبه عین تجربه ی منه دکمه هاش قاطی رم خاموش منم این سیرو داشتم!!!:icon_mad: :icon_cool

Hamed
6 December 2006, 04:04 PM
مال من اینجور شد.موقع فلاش هم هنگ میکرد.دادم تعمیر 26 کرفت cpu رو عوض کرد 6 هم گرفت کارتریج رم رو عوض کرد. الان داره مثل ساعت کار میکنه دیگه نه هنگی نه قاطی کردن کلیدا و نه مشکل خوندن رم رو دارم.

changeez
6 December 2006, 11:59 PM
مال من اینجور شد.موقع فلاش هم هنگ میکرد.دادم تعمیر 26 کرفت cpu رو عوض کرد 6 هم گرفت کارتریج رم رو عوض کرد. الان داره مثل ساعت کار میکنه دیگه نه هنگی نه قاطی کردن کلیدا و نه مشکل خوندن رم رو دارم.
داداشي ميتوني يه پي ام بزني آدرسي شماره تلفني چيزي از اونجائي كه اينكار رو برات كرد بهم بدي؟ ممنون ميشم

nimaalfa2000
8 May 2007, 04:26 PM
سلام
يه مشكل دارم (با اس ايكس وان ) كه اعصابم رو خورد كرده . به نظر خودم اشكال بايد سخت افزاري باشه. حالا اين شرح ماجرا. شما هم نظر بديد و فكر ميكنيد چقدر تعميرش هزينه داشته باشه؟

چند روز پيش وقتي داشتم بازي تتريس روي گوشي رو بازي ميكردم گوشي يكدفعه ري استارت شد. اما كامل بالا نيامد. وقتي روشن ميكردم براي چند لحظه اي گوشي كار ميكرد اما يكدفعه دوباره هنگ ميكرد. بعد از چند بار روشن و خاموش كردن ديگه كار به جائي رسيد كه حتي ديگه روشن هم نشد. نه تو حالت معمولي نه تو حالت آپگريد .(جوي استيك فشرده). خلاصه رفتم كابل x55 خريدم و با پچ جديد upgrade كردم. دوباره گوشي روشن ميشه . اما بقول معروف دل دل ميكنه. يعني دوباره روشن كه ميشه چند لحظه اي كار ميكنه حتي شماره گيري هم ميكنه اما يكدفعه بعد از 20 ثانيه هنگ ميكنه. اين كار يكي دو دفعه اي ادامه داره تا اينكه ديگه روشن نميشه و به نظر شما مشكل از كجاس؟
من هم دقیقا همچین مشکلی رو دارم و الان هم گوشی من تعمیرگاست و یارو به من گفت نیاز به دسپوینت(؟!) داره!
نظر شما چیه؟