PDA

View Full Version : مموری من write protected شده؟

shahdad3
24 November 2006, 05:10 PM
مموری من با کامپیوتر نه فرمت میشه و نه پاک میشه نه چیزی میشه توش ریخت و پیغام write protected میده؟البته تو گوشی هیچ مشکلی نداره چی کار کنم؟

F.®.A
24 November 2006, 05:50 PM
خوب معلومه که با کامپیوتر مشکل داره
شما اگه مموری گوشیتو با کامپیوتر فرمت کنی که فاتحش خوندس

Die Hard
4 March 2007, 03:14 AM
ببخشيد چرا فاتحه رم خونده ميشه؟!!!!! دليلي نداره !!!
فقط بايد درست فرمت كني!!!
ايشون هم روي مموريشون پسورد گذاشتن كه كامپيوتر نميتونه فرمتش كنه!
بايد از طريق گوشي پسورد رو رم رو برداره يا اگه يادش رفته با دستگاه مخصوص
بايد پسورد رم رو پاك كرد!!!!:icon_cool

VIGO
4 March 2007, 03:45 AM
جناب F.®.A (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=5380) اصلا اینطور نیست من خودم هر موقع فاتحه مموریم خونده اس با PC فرمت می کنم . Die Hard گرامی درست فرمودند .

abs-e1000
4 March 2007, 04:37 PM
اول ببر یک تعمیرات موبایل بده برات با دستگاه unlock کنن بعد راحت استفاده کن

در ضمن بنده تا حالا 100 بار مموریمو فرمت کردم با کامپیوتر و هیچ مشکلی نداشته

اصغر
5 March 2007, 12:14 AM
سلام

هر چند اين تاپيك خيلي قديميه و نمي دونم چرا بالا آورده شده ولي بعضي مموري ها كليد Write Protect دارند حواستون باشه. گاهي اينقدر ريزه كه اكثرن نمي بيننش !

tabeta_03
23 May 2007, 01:44 AM
دوستان نرم افزاري نيست كه پسورد رو برداره با استفاده از رم ريدر يه برنامه از طريق بلوتوس برام فرستادن بعد از نصب گوشي برا خودش خاموش روشن ميشد حالا هم مموري لاك شده چيكار بايد بكنم؟كمك كنيد اطالاعاتي توش دارم كه خيلي مهمه نميخوام از دست برن.وقتي هم با رم ريدر ميخوام برم توش كامپيوتر قات ميزنه هيچ عكس العملي نشون نميده كمك كمك كمك كمك كمك كمك خواهش ميكنم.

F.®.A
24 May 2007, 02:23 AM
جناب F.®.A (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=5380) اصلا اینطور نیست من خودم هر موقع فاتحه مموریم خونده اس با PC فرمت می کنم . Die Hard گرامی درست فرمودند .
من کمی غلو کردم
ولی وقتی شما با pc مموری رو فرمت میکنید (در گوشی های نوکیا) چون رم memory storage محسوب نمیشه(مثل گوشی سونی) فرمت اون به صورت fat16 است و لی pc اونو 32 فرمت میکنه واسه همین مشکل پیدا میکنید

GHAHRAMAN
24 May 2007, 02:35 AM
من یه نرم افزار می شناسم به نام MMC MEDICکه یه بار کل مموری لاک شده رو فرمت می کنه و مموری قابل استفاده می شه ولی اگه بخواین محتویاتش سالم بمونه من اطلاعی ندارم.
در ضمن این نرم افزار خیلی خیلی کم حجمه و با یه سرچ می تونید تو نت پیداش کنید شرمنده من پاکش کردم.