View Full Version : رجیستر کردن گوشی؟
raeesi
24 November 2006, 02:26 AM
سلام دوستان
من یه گوشی w900 از دبی خریدم و میخواستم بپرسم آیا راهی برای ثبت IMEI توی سرورهای مخابرات یا باصطلاح همون رجیستر کردنش وجود داره؟ یکی از دوستان میگفت با پرداخت مبلغی به مخابرات این کار امکانپذیره. اگه ممکنه، خواهشاً بنده رو راهنمایی کنین که شدیداً از بی گوشی یی رنج میبرم :(
0310
24 November 2006, 02:32 AM
شما باید به نزدیک ترین مرکز امور مشترکین برید و در این مورد از اونا سوال کنید!!!!!
F.®.A
24 November 2006, 02:55 AM
گوشی و جعبه گوشی و کارت شناسایی معتبر و مقداری پول حدود 20 تومن ور میداری میری امور مشترکین اونجا بهت میگن چیکار کنی
Malkemid
24 November 2006, 03:21 AM
راستش شانس بیاری برات درست رجیستر کنن...جدیدا این طرح مبارزه ! با قاچاق گوشی اومده و واسه همین سخت رجیستر کنن..یه گوشی از خارج آوردیم ما...رفتیم واسه رجیستر...گفتن 20 تومن رو قبض میاد...1-2 روزی کار می کرد و بعد از کار افتاد...به مخابرات زنگ زدیم...گفتن از نظر ما رجیستر شدست!گوشی مشکل داره...خلاصه اینکه مشکلمون حل نشد!
F.®.A
24 November 2006, 03:24 AM
یادم رفت بگم اول باید برید گمرک یه برگه بگیرید واسه رجیستر کردن گوشی یه هزینه هم اوجا بزور ازتون میگیرن
F.®.A
24 November 2006, 03:28 AM
به بخش سیم کارت منتقل شد
enamoured1985
24 November 2006, 03:33 AM
من مردادماه یه کا800 از دبی آوردم...راحت رفتم مخابرات(مبدان امام) فرم پرکردم و بعد 2_3 روز رجیستر شد و همه جا آنتن میداد بدون هیچ مشکلی...ولی 2روز پیش که گوشی رو فلش کردم اروز یقه ما رو گرفت،هر جا دلش میخواست آنتن میداد...ما رو از کارو زندگی انداخت...
حالا بریم ببینیم امور مشترکین چی میگن
Gemini
28 December 2006, 01:07 AM
دوستان کسی از تعرفه های گمرکی خبر داره ؟ در ضمن من شنیدم باید به یکی از شرکت های وارد کننده هم یه پولی بدی، به اضافه مبلغی هم که احتمالا مخابرات میگیره !! به نظر شما با این شرایط هنوزم میارزه گوشی وارد کنی !؟ مثلا یه N73 حدودا در میاد 300 تومن، با گمرکش و ... چقدر میشه ؟
devilgirl
28 December 2006, 10:30 AM
ما هم يك 6280 از المان گرفتيم رجيستر نميكن ميگن تا 13 ابان ميشد پولش مساله اي نبود 50 تومان هم بگيرن فقط درست كنن ولي نميكنن
Tommy Angelo
28 December 2006, 01:50 PM
عجب بدبختی این مملکت رو گرفته این رجستر دیگه چه بیچارگی ای بود !!!!! الان N73 تو بازار پیدا نمیشه میگن اکثرا مشکل Register دارن .
Gemini
28 December 2006, 02:12 PM
ما هم يك 6280 از المان گرفتيم رجيستر نميكن ميگن تا 13 ابان ميشد پولش مساله اي نبود 50 تومان هم بگيرن فقط درست كنن ولي نميكنن
چرا !؟ تا اونجایی که من میدونم مشکلی نداره، فقط باید فاکتور یا حالا قرارداد خرید رو ببری گمرک و بعد برگه تائید گمرک رو ببری مخابرات برای رجیستر، امروز رفتم مرکز مخابرات شهرمون (زنجان) گفتن مشکلی نداره، گمرک مهرآباد و بعد مخابرات، مشکل من فقط دونستن این تعرفه هاست !! همه جا میگن 60 درصد!! آخه 60 درصد رو چقدر !؟ باید دید قیمت هر گوشی رو تو گمرک چقدر زدن ... کسی میدونه چطوری میشه فهمید !؟
راستی چقدر براتون تموم شد ؟ از این قسطیاست دیگه !؟ O2 یا Vodafone !؟
devilgirl
28 December 2006, 05:22 PM
190 o2گمرك كجا هست حالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gemini
29 December 2006, 10:47 PM
190 o2گمرك كجا هست حالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شاید این لینک بتونه کمکتون کنه:
http://www.irica.gov.ir/Persian/EdaratDafater/GomroksTypes.aspx
لیست ادارات و دفاتر گمرکی هست.
devilgirl
30 December 2006, 04:47 PM
من زنگ زدم مخابرات ساري اين حرف را زدم ولي اونا گفتن نه ربطي نداره اصلا گوشي رجيستر نميكنيم تا اطلاع ثانويه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
pedram325i
30 December 2006, 06:04 PM
این گوشیا که سریالش با رو جعبش یکی نیست و الان خیلی هم زیاد شدن چی؟
اینا قطع نمیشن؟
Gemini
30 December 2006, 06:23 PM
این گوشیا که سریالش با رو جعبش یکی نیست و الان خیلی هم زیاد شدن چی؟
اینا قطع نمیشن؟
دوست عزیز در این مورد خیلی بحث شده و حرفهای زد و نقیضی شنیده میشه ...
بهتره حدالمقدور گوشی های با گارانتی اصلی که رجیسترشون قانونی بوده خریداری بشه، هیچ چیز از مخابرات بعید نیست! یک وقت دیدی برای هشدار چنتا از این گوشی ها رو قطع کردن، ولی اونچیزی که مسلمه اینکه الان چند ملیون گوشی اینطوری دست مردم هست که اصولا نمیتونن کاریش کنن ! :icon_mrgr
یک مورد دیگه هم اینه که تا اونجایی که بنده اطلاه دارم این گوشی ها رو نمیشه آپگرید کرد چون اتوماتیک برمیگردن به IMEI اصلی و دیگه نمیشه کاریش کرد.
برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر میتونین این تاپیک رو دنبال کنین:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=27807
imohammad
28 January 2007, 12:43 AM
دوستان ریجستر کردن توسط مخابرات فقط تا آبان ماه امکان پذیر بود بعد از آن شرکت مخابرا ت اعلام کرد به خاطر حمایت از تولیدات داخلی! دیگر ریجستر کردن گوشیهایی که از مبادی مجاز وارد نشوند امکان ندارد و به خریداران تاکید کرد در موقع خرید گوشی در داخل کشور سیم کارت را داخل گوشی بزارید اگه جواب داد که مشکلی نداره اگه جواب نداد به فروشنده پس بدبد !!!!
GODAZEH
28 January 2007, 03:35 AM
كدوم توليدات داخلي؟تا آخر سال گفته بودن كلي موبايل ميديم بيرون اما الان سال داره تموم ميشه يه گوشي هم نداده بيرون.پس حق داريم فكر كنيم كه افزايش تعرفه و اين همه مبارزه با قاچاق فقط براي اين بوده كه پول بره تو جيب دولت
am!n
28 January 2007, 05:08 AM
كدوم توليدات داخلي؟تا آخر سال گفته بودن كلي موبايل ميديم بيرون اما الان سال داره تموم ميشه يه گوشي هم نداده بيرون.پس حق داريم فكر كنيم كه افزايش تعرفه و اين همه مبارزه با قاچاق فقط براي اين بوده كه پول بره تو جيب دولت
دوست عزيز لطفا دولت و اينجور چيز ها را وسط نيار كه با اينگونه پست ها برخورد ميشه....
imohammad
1 February 2007, 11:59 PM
من از مخابرات پرسیدم در صورتی که گوشی شما ریجستر نیست باید به اداره بازر گانی برید البته اونجا از شما $$ خواهند گرفت چقدر ؟ اینو من نمیدونم
Tommy Angelo
2 February 2007, 01:31 AM
من پرسیدم گفتن مخابرات عمرا گوشی رو ریجستر کنه حتی اگه مثلا برای خودت از خارج بیاری و برگه گمرگش ببری !!! حالا یکی از دوستان مدعی شده که در دبی مغازه ای هست که وقتی گوشی ازش میخری زیر فاکتورش مینویسه اگه تو ایران آنتن نداد پس گرفته میشود حتی خودشم یه N80 از اونجا گرفته دوستان نمیدونن جریان چیه !!!!!
kima
2 February 2007, 01:56 AM
فقط یک مغازه نیست
دبی همه مغازه ها اگر بگن گوشی به شرط رجیستر میفروشن اگر رجیستر نشد گوشی رو تا چند روز پس میگیرن
البته این روزها هیچ کدوم به شرط رجیستر نمی فروشن دیگه گوشی
Tommy Angelo
2 February 2007, 06:13 PM
فقط یک مغازه نیست
دبی همه مغازه ها اگر بگن گوشی به شرط رجیستر میفروشن اگر رجیستر نشد گوشی رو تا چند روز پس میگیرن
البته این روزها هیچ کدوم به شرط رجیستر نمی فروشن دیگه گوشی
آخه عجیبه گوشی ای که توی دبی هستش چه طور تو ایران ریجستره ؟؟؟
shahrokh_al
15 February 2007, 09:53 PM
من شنیدم در صورت داشتن اقامت فرضا امارات میشه هرکس گوشیش رو رجیستر کنه!آیا درسته؟
من یه asus گرفتم که الان فقط با ایرانسل کارمیکنه. میخواستم بدونم اگه این حرف صحت داره که برای رجیسترش اقدام کنم.
kima
16 February 2007, 01:32 AM
نه عزیزم اینطوری نیست
کاری ندارن شما اقامت داشته باشید یا نه
اپراتور آی آر تی سی آی قبول نمی کنه شما رو
اگر عرب هستید پس سیم کارت همون امارات را هم که اتصالات هست بزارید داخل گوشیتون رو بیاین ایران
راحت آنتن میده و استفاده کنید
فقط رومینگ میخوره
rezaps
17 February 2007, 11:20 AM
من شنیدم در صورت داشتن اقامت فرضا امارات میشه هرکس گوشیش رو رجیستر کنه!آیا درسته؟
من یه asus گرفتم که الان فقط با ایرانسل کارمیکنه. میخواستم بدونم اگه این حرف صحت داره که برای رجیسترش اقدام کنم.
کسایی که اقامت کشور دیگری را دارن میتونن سالی یه گوشی رجیستر کنن.
البته باید مدارک خرید گوشی همراهت باشه.
میری ساختمان شماره 3 مخابرات قبل از پل سید خندان ، طبقه اول ، قسمت ثبت سریال.
خودم 2 هفته پیش یه Imate Jasjam رجیستر کردم که بعد از 3 روز درست شد.
(البته این به شرطی هست که گوشی بتونه با سیم کارت کار کنه.مثلا بعضی از گوشی روی سیم کارت ایران lock میشن.)اگه فقط آنتن نمیده یعنی lock نیست و فقط باید رجیستر شه.
shahrokh_al
17 February 2007, 12:31 PM
کسایی که اقامت کشور دیگری را دارن میتونن سالی یه گوشی رجیستر کنن.
البته باید مدارک خرید گوشی همراهت باشه.
میری ساختمان شماره 3 مخابرات قبل از پل سید خندان ، طبقه اول ، قسمت ثبت سریال.
خودم 2 هفته پیش یه Imate Jasjam رجیستر کردم که بعد از 3 روز درست شد.
(البته این به شرطی هست که گوشی بتونه با سیم کارت کار کنه.مثلا بعضی از گوشی روی سیم کارت ایران lock میشن.)اگه فقط آنتن نمیده یعنی lock نیست و فقط باید رجیستر شه.
مدارک نباشه نمیشه؟ من گوشی رو از ایران گرفتم و میخوام از این طریق رجیستر کنم.میشه؟
viva
17 February 2007, 03:08 PM
برای ایرانسل هم باید گوشی رجیستر شده داشته باشیم .اخه من شنیدم فقط سیم کارت دولتی هست که موبایل رجیستر شده میخواد؟!
shahrokh_al
17 February 2007, 03:29 PM
برای ایرانسل هم باید گوشی رجیستر شده داشته باشیم .اخه من شنیدم فقط سیم کارت دولتی هست که موبایل رجیستر شده میخواد؟!
خیر. من الان گوشیم رو ایرانسل کار میکنه. ایرانسل و تالیا نیاز به رجیستر ندارند
rezaps
17 February 2007, 05:49 PM
مدارک نباشه نمیشه؟ من گوشی رو از ایران گرفتم و میخوام از این طریق رجیستر کنم.میشه؟
متاسفانه اطلاعی ندارم.
shahrokh_al
19 February 2007, 03:57 PM
دوستان من امروز اداره نظارت وزارت بازرگانی بودم:icon_razz برای رجیستر گوشی. گفت باید یه گذرنامه بیاری که تاریخ ورودش به کشور تا 20 آبان(همین حدود تاریخش درست تو ذهنم نیست) باشه و قبل از اون هم خروجی از ایران نداشته باشه. در اینصورت گوشی رو رجیستر میکنند. در خارج از این تاریخ فاکتور خرید و پته گمرکی رو میخواهند. فردا دئباره دارم میرم که گذرنامه ببرم. اگه کسی سوالی داره بگه تا بپرسم
mohammad51
19 February 2007, 11:53 PM
با اجازه از اساتيد
من در اين مورد خيلي تحقيق كردم به دو طريق ميشه اين كارو كرد
1- يا يك پارتي داخل شركت مخابرات داشته باشي 2-يا اينكه شما حتما بايايد طبق صحبت هاي دوستمون يك پته از گمرك داشته باشي به اضافه يك پاسپورت كه نشون بده تازه به ايران وارد شديد
ياحق هميشه موفق باشيد
shahrokh_al
21 February 2007, 01:39 PM
با اجازه از اساتيد
من در اين مورد خيلي تحقيق كردم به دو طريق ميشه اين كارو كرد
1- يا يك پارتي داخل شركت مخابرات داشته باشي 2-يا اينكه شما حتما بايايد طبق صحبت هاي دوستمون يك پته از گمرك داشته باشي به اضافه يك پاسپورت كه نشون بده تازه به ايران وارد شديد
ياحق هميشه موفق باشيد
دوستان من دوباره رفتم و مدارک رو پر کردم و یه شماره پرونده بهم دادند که گفتند یکشنبه تماس بگیر تا جوابش رو بگیم و بعد ما میفرستیم برای مخابرات و حدود 10 تا 15 روز طول میکشه ولی وصل میشه!:icon_razz
anjexe
1 March 2007, 09:33 PM
اگه میشه یه روش برای تغییر
ime m600 sonyericson
نرم افزاری ارایه کنین شکر خدا هم که خدای کامپیوترید که راستی کابل میخوا د یا باکس؟
mohammad51
2 March 2007, 01:14 AM
ime m600 sonyericson
نرم افزاری ارایه کنین شکر خدا هم که خدای کامپیوترید که راستی کابل میخوا د یا باکس؟
دوست عزيز شما ببرش پاساژ علاالدين اونجا شايد برات انجام بدن كه به اين كارهم ميگن چنج ريجستر كه بعضي ها انجام ميدن
ياحق موفق باشيد:icon_cool
anjexe
2 March 2007, 10:54 AM
عزیز دلم من شیرازم!!!!!!!!!!!!!!!
Gemini
2 March 2007, 03:31 PM
ime m600 sonyericson
دوست عزیز دیگه فکر نمی کنم اینکار انجام بشه، چون اولا مخابرات گفته گوشی هایی که اینطوری و بعد از اطلاعیشون وارد شبکه بشن شناسایی شده و براشون پیغام اخطار فرستاده میشه که برای تعیین تکلیف وضعیت گوشی مراجعه کنید، در غیر اینصورت خط رو قطع میکنن! ثانیا اگر هم همچین چیزی بود تو علاالدین یا هیچ جایی نمیتونین اینکار رو بکنین !! اینطوری نیست که گوشی رو ببرین یه پولی بدین اونها هم براتون راش بندازن! اینکار کاملا زیر زمینی و در حجم زیاد انجام میشد که همه گوشی ها قاچاق بود و بعد از جایگزینی سریال موازی وارد بازار میشد. حتی اگر هم کسی بتونه اینکار رو بکنه، که بعید میدونم این افراد اصلا تو مغازه ها دیده بشن مطمئن باشید انکار خواهد کرد.
Lord of Darkness
2 March 2007, 04:59 PM
والا من همه پستها رو خوندم به یه جمع بندی کلی نتونستم برسم راستش یکی از آشنایان داره میره چین میخوام بگم برام گوشی بیاره اول اینکه میتونه با پاسپورت خودش گوشیرو برام رجیستر کنه؟چه گوشی ارزش داره از اونور بیاره؟نو یا دست دوم؟
mohammad51
2 March 2007, 05:17 PM
والا من همه پستها رو خوندم به یه جمع بندی کلی نتونستم برسم راستش یکی از آشنایان داره میره چین میخوام بگم برام گوشی بیاره اول اینکه میتونه با پاسپورت خودش گوشیرو برام رجیستر کنه؟چه گوشی ارزش داره از اونور بیاره؟نو یا دست دوم؟
دوست عزيز اولا كه سعي كن گوشيه نو بگيره دوما مطمئن باش اگر با پاسپورت بره مخابرات مشكل 100% حل ميشه وگوشيت ريجستر ميشه 3- گوشيهايي كه الان تو بازار هست وقيمتش بالاست حالا يا گوشي موبايل يا پاكت پي سي:icon_cool
shahrokh_al
2 March 2007, 05:17 PM
فقط با پاسپورتهایی میشه رجیستر کرد که از فکر کنم 25 آبان دیگه از کشور خارج نشده باشند. باید یه چنین گذرنامه ای پیدا کنید. من هم همین کار رو کردم
mohammad51
2 March 2007, 07:19 PM
دوستان تا اونجايي كه من فهميدم حتما بايد تازه وارد شده باشه و سيعا هم اين كارو بكنه يعني ظرف مدت يكي دو روز اولحالا نميدونم كه بيشتر از اين هم اگر از تاريخ پاسپورت گذشته باشه موافقت ميكنن يا نه
ياحق
shahrokh_al
2 March 2007, 07:53 PM
دوستان تا اونجايي كه من فهميدم حتما بايد تازه وارد شده باشه و سيعا هم اين كارو بكنه يعني ظرف مدت يكي دو روز اولحالا نميدونم كه بيشتر از اين هم اگر از تاريخ پاسپورت گذشته باشه موافقت ميكنن يا نه
ياحق
من فکر نمیکنم اینجوری باشه. 10 روز پیش که اونجا بودم فقط پاسپورتهایی قابل قبول بودند که بعد از ابان از ایران خارج نشده باشند مگر اینکه قانون عوض شده باشه
alioj
14 May 2007, 02:24 PM
گوشی ها رجیستر شده غیر قانونی (حالا با مخابرات یا بدون مخابرات) بعد از آپدیت مشکل پیدا می کنه باز و خط دهی و همه چیزش مختل میشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.