PDA

View Full Version : 舒体 舒体 (( 涎 沔严 惽亚涫ی ))舒体 舒体

peugeot206_16v
22 November 2006, 01:15 PM
توجه توجه (( در مورد گارانتی ))توجه توجه

دوستان مطلبی رو که میگم حتما بخاطر داشته باشید

این مورد برای من پیش اومده و تازه به این موضوع پی بردم

و بیشتر در مورد کسانی هست که اتومبلهایشان در گارانتی هست و افرادی که به اونها پیشنهاد تعویض یک قطعه بصورت مخفیانه و با قیمت پایینتر میشود

در هنگام مراجعه به نمایندگیها برای تحویل خودرو از سرویس اولیه یا تعمییر در مدت زمان گارانتی

حتما به فاکتور دقت کنید و ببینید بجز مواردی که ذکر کردید و اشکال داشته اگر مورد دیگری تعویض شده شک کنید

چند روز پیش که با یکی از دوستان به اتفاق ماشینش (که گارانتی نداشت) به یکی از تعمییرگاههای مجاز
مراجعه کردیم مورد اشکال رو BSI تشخیص دادند تشخیص درست بود

اما مورد اصلی قیمت این قطعه با هزینه نصب اون بود که تعجب آور بود

در هنگام پذیرش متصدی مربوطه گفت که وقت نداریم و قطعه کم است و......

یعنی طول مدت تعمیرات مشخص نیست

مدتی بعد یکی از تعمیر کارها دور و بر ماشین پیدا شد و گفت شاید بتونم کاری بکنم و حتی الامکان سعی میکنم با کمترین هزینه تعمیر شود

بعد از ظهر همان روز تماس گرفتند و گفتند ماشین حاضر است
بنده خدا دوست ما مثل اینکه خواب میدید
از اینجا من شک کردم
به اتفاق رفتیم دیدیم ماشین حاضر هست و مشکل هم ندارد

ولی وقتی خواستیم برای تسویه حساب برویم گفت چون کار شما فورس ماژور بوده داخل سیستم نمیشود هزینه تعویض BSI شما با اجرت و چایی ما میشود 120000 تومان(در حالی که
قیمت BSI حدود 180000 تومان است با هزینه نصب و راه اندازی حدود 220000 تومان هزینه بر میدارد)
با شوخی گفتم : BSI که گذاشتید ساخته (صا ایرانه)
گفت : نه از مدلی هست که یکبار کدینگ میشوند
فهمیدم که قطعا دست دوم است چون BSI از بدو تولید فقط 2 بار کد میخورد یکبار در هنگام نصب روی اتومبیل و یکبار هم در صورت لزوم برای بار دوم
هر چی گفتم دوست ما راضی نشد که این قطعه رو قبول نکنه
خلاصه دوست ما زیر بار نرفت و به همون راضی شد

بعد از اون حضور یکی از تعمیرکاران که قبلا در ایرانخودرو بود رفتیم و مسئله رو بیان کردیم
گفت که مدتهاست که تعمییر کاران از خدا بی خبر

ماشینهایی که در طول مدت گارانتی هستند و برای سرویس میآیند
از روی آنها قطعاتی رو بنا به مصرفشان بر میدارند به بهانه خرابی آنها (در حالی که سالم هستند)
و چون اتومبیل در گارانتی هست مشتری مشمول هزینه نمیشود و قطعه مذبور با هزینه شرکت تعویض میشود و مشتری از همه جا بی خبر در هنگام بازدید فاکتورش به اقلامی بر میخورد که در خواسته اش نبوده و حالا بدون ذکر او و با قیمت کلی چند صد هزار تومانی برایش رایگان تعویض شدند و خوشحال از این موضوع نمایندگی را ترک میکند
و قطعه باز شده به اتومبیلهایی که فاقد گارانتی هستند با قیمتی نازل و بدون اخذ فاکتور نصب میشوند
(البته بخاطر داشته باشید که در نمایندگیهایی که اقلام خود را از شرکت ایرانخودرو تهیه نمیکنند و از بازار آزاد تهیه میکنند میتوانند قطعه دست دوم را هم حتی با فاکتور قطعه نو در اختیار شما بگذارند)

در آخر
((این مطلب شامل همه نمایندگیها و تمام تعمیر کاران زحمت کش نمیشود ))

XELTEK
22 November 2006, 03:49 PM
از اطلاع رساني به موقع شما ممنون !
راستي اگه موردي رو شما گفتيد و توي فاكتورتان قيد نكردند ( علي الخصوص شاسي كشي ) اصلا" به روي خودتون نياريد !
چون مطمئن باشيد پول الكي ميگيرند اگه بگيد !

azma
22 November 2006, 04:16 PM
مشكل جالبي كه براي بنده در رابطه با گارانتي پيش آمد اين بود كه در باك بيضي شد ( در قسمت زير صندلي عقب ) و بايد باك عوض مي شد ولي به هر نمايندگي كه مراجعه كردم با توجه به اينكه ماشين گارانتي هم داشت ( سمند ) گفتند باك نداريم و بايد از نمايندگي مركز ي وقت بگيري آن هم 27 يا 30 روز طول مي كشد . خلاصه باك را با هزينه گزاف بصورت آزاد گير آوردم و دادم نمايندگي عوض كرد . اين هم معني گارانتي( همان باك فابريك خودش بود )
راستي جنس باك سمند و پژو و پرشيا از پلاستيك است

漤闱 2
22 November 2006, 08:26 PM
阍哚 糖崛 咤 妊琼 蠕襄 涎 亚蓉 惹 惽亚涫 來 裸 琼 孺 咤 涎 惹 软猪 韵 ( 涎 抻闶 翼 珍厢 谵 ) 惹硐 惹 阪 沩 韵 驷 儒 逖 溷琼湎愴 咤 阊翘阱 哐香 惹 舒体 儒 琼溥 闱皂 惽亚涫 邈 锨允 ( 鱼湎 ) 愝输 惹 湎茄磴 惹硐 且 溷琼湎愴 阊咭 孓 葠硌 落 邈 27 砬 30 焰 劓 沩 咴 . 吾钦 惹 亚 惹 逡礓 愐禽 日嫜 乱窍 愴 骆严 锨香 溷琼湎愴 阪 哐 . 琼 邈 阙漤 惽亚涫( 邈卿 惹 萸妊磉 捂显 孺 )
亚邮 啼 惹 鱼湎 亷 佈皂 且 佱怯薯 怯

热卧硐 沣咪 葠硐 嵮 { 涎 惹 软猪 } 韵 孺

沣滏

azma
25 November 2006, 11:45 AM
در اثر فشار وارد بر دريچه بسته شده روي آن