PDA

View Full Version : تاپیک جامع مشکلات زانتیا

کاکتوس
11 November 2004, 08:51 PM
با بوي بد كولر زانتيا چه كار كنم؟ :oops:

خودم ميتونم فيلترش رو عوض كنم ؟ :|

NaRa:
دوست عزیز لطفن هر تاپیک رو در بخش مناسب اون پست کنید در غیر این صورت ناچاریم به شما اخطار بدهیم!
قوانین سایت رو مطالعه کنید
http://www.psforums.org/forum/rules.php

اصغر
11 November 2004, 11:58 PM
دوست من

نه تنها زانتيا بلكه همه اتوموبيلها وقتي كولرشون روشن ميشه و قبل از اينكه كمپرسور كامل وارد مدار شه بوي حموم عمومي :( يا بوي ماهي گنديده ميدن :arrow:

براي رفع اين مشكل در تمام ماشينها : اول پنجره ها پايين بعد كولر روشن بعد كه هواي بيرون آمده از دريچه ها خنك شد حداقل 30 ثانيه صبر كنيد بعد پنجره هاي ماشين رو بالا بكشيد.

در مورد زانتيا علاوه بر كارهاي فوق توصيه ميكنم كولر رو در حالت Auto روشن نكنين بلكه وقتي كولر سرماي مناسب خودشو پيدا كرد برين رو Auto.

از همه اينا گذشته حالا كه زمستون داره از راه ميرسه ياد كولر افتادي ؟ :mrgreen:

Evanescence
12 November 2004, 09:40 AM
من كه اول اسپري ني وه آ ميزدم به دريچه ها بعد كولر رو روشن ميكردم :lol:

kima
12 November 2004, 11:34 AM
ما که اصلا کولر روشن نمی کنیم
2-3 تا از این اسپیلیت های ال جی گرفتیم گذاشتیم داخل ماشید
کپرسورش هم صندوق عقبه
دلتون بوزه کنترل هم داره

اصغر
12 November 2004, 07:10 PM
Kima جان امضاي خودتو يك بار ديگه با تعمق بخون :!:

z_qz54
8 August 2006, 02:50 AM
علتش نزاشتن یه قطعه لویس در ورودی هوای تمامی اتوموبیل های ایرانیه.

rezasmile
8 August 2006, 01:10 PM
این مشکل تقریبا در تمام ماشین های ایرانی وجود داره و برای کمتر کردن این مشکل شما میتونی ابتدا فن کولر رو تا آخر زیاد کنی و بعد کولر رو روشن کنی تا بوی خیلی کمتری احساس بشه.

Abolfazl2006_p
15 August 2006, 12:21 AM
همونطوری که دوستان عزیز گفتند توی همه ی ماشینا(ایرانی :icon_bigg ) این مشکل وجود داره و راه حلی که داره اینه که حتما شیشه ها پایین باشه بعد فن را روشن کنید تا بوی بد که از دریچههای ماشین میاد تو از بین بره بعد کمپرسور را روشن کنید من این مشکل را قبلا در پراید و الان در 405 خودم دارم
استفاده از بوگیر و یا اسپری خوشبو کننده هم در خودرو ضرر نداره:icon_cool

alirezasalam
11 November 2006, 11:59 PM
تازگی ها از قسمت جلو ماشین تقریبآ بالای ضبط همون جایی که پنجره بخاری قرار داره
یه صدایی مثل ویز میاد. خیلی زیاد نیست ولی یه کم روش حساس شدم.
یکی 2 جا بردم گفتن چیزی نیست. البته هنوز نمایندگی نبردم.
فکر کنم مربوط به انژکتور باشه! درسته؟
صافی بنزین رو تازه عوض کردم همراه با فیلتر هوا و روغن .
بنزین هم معمولآ سوپر میزنم. گهگاهی هم معمولی!
دیروز رسوب زدایی هم بردم.
شمع ها هم سالم است. ( حدود 4000 تا کار کرده )
شتاب ماشین هم کم نشده. و حسابی می پره!
اما صدا همچنان هست و فکر کنم یه کمی زیاد شده .
دقت کردم انگار صدای پمپی چیزی باید باشه
برای رفعش چه باید بکنم!
توصیه و راهنمایی عمومی نفرماییدلطفآ! اینکاره هاش بسم الله!
ماشین هم زانتیا 2000

rezaps
13 November 2006, 04:10 PM
منم یه همچین مشکلی داشتم و بیشتر وقتی که آسفالت خراب بود صداش درمیومد(گزه مانند)
و وقتی هم که با دست اون قاب دور ضبط(زیر درچه کولر )فشار میدادم صداش قطع میشد.
دو تا پیچ آلن خور (آچار خورشیدی میخواد البته) بالای سی دی هست که جهتش رو به بالاس
که قاب ظبطو به داشبورد نگه داشته اون دو تا کامل شل کن،و قبل از بستن خوب به عقب(به سمت داخل )فشار بده و پیج هارو ببند.مشکل من اینجوری حل شد و دیگه صدا نداد.
اگه صبر کنی فردا برات عکسشونو هم میزارم.
امیدوارم که به دردت بخوره.

shahram2006_m
13 November 2006, 11:37 PM
نام تاپیک به تاپیک جامع تمامی مشکلات زانتیا تغییر یافت.

دوستان لطفا تمامی مشکلات این خودرو رو در این تاپیک قرار بدید و از ایجاد تاپیک با این موضوع خودداری کنید.

Abolfazl2006_p
14 November 2006, 12:57 AM
امیدوارم دوستان از این به بعد تاپیک تکراری نزنند و مشکلات زانتیا را در این قسمت مطرح بفرمایند
با تشکر

alirezasalam
17 November 2006, 11:38 PM
منم یه همچین مشکلی داشتم و بیشتر وقتی که آسفالت خراب بود صداش درمیومد(گزه مانند)
و وقتی هم که با دست اون قاب دور ضبط(زیر درچه کولر )فشار میدادم صداش قطع میشد.
دو تا پیچ آلن خور (آچار خورشیدی میخواد البته) بالای سی دی هست که جهتش رو به بالاس
که قاب ظبطو به داشبورد نگه داشته اون دو تا کامل شل کن،و قبل از بستن خوب به عقب(به سمت داخل )فشار بده و پیج هارو ببند.مشکل من اینجوری حل شد و دیگه صدا نداد.
اگه صبر کنی فردا برات عکسشونو هم میزارم.
امیدوارم که به دردت بخوره.

نه مشکل ماشین مشکل صدای اتاق یا دریچه ضبط نیست.
بردم نمایندگی گفت پمپ انژکتوره و خیلی هم صداش از ماشینای دیگه کمتره ! گفت همشون این صدا رو دارن.
اونایی که زانتیا دارن یه امتحان بکنن ببینن همچین صدایی میاد.
فقط در حالتی که ماشین در جا کار میکنه این صدا شنیده میشه.
فکر کنم چیز مهمی نباشه.

Profession@l
18 November 2006, 01:53 AM
آقایون چند وقتی هست که ترمز زانتیای بنده اصلا خوب نمی گیره . انگار نه انگار که ABS هست ...

مشکل از کجا می تونه باشه ؟

ماشین زانتیا 1800 سوپر لوکس تولید 82 هست.

XELTEK
18 November 2006, 02:33 AM
يا لنتها رو تازه عوض كردي هنوز جا نيوفتاده
يا لنتها تموم شده

rezaps
18 November 2006, 12:02 PM
نه مشکل ماشین مشکل صدای اتاق یا دریچه ضبط نیست.
بردم نمایندگی گفت پمپ انژکتوره و خیلی هم صداش از ماشینای دیگه کمتره ! گفت همشون این صدا رو دارن.
اونایی که زانتیا دارن یه امتحان بکنن ببینن همچین صدایی میاد.
فقط در حالتی که ماشین در جا کار میکنه این صدا شنیده میشه.
فکر کنم چیز مهمی نباشه.
پمپ انژکتور؟اونم پشت دریچه های هوا؟
اگه میگی مهم نیست...پس نیست...
(در ضمن ماشین من همچین صدایی نداره)

rezaps
18 November 2006, 12:07 PM
آقایون چند وقتی هست که ترمز زانتیای بنده اصلا خوب نمی گیره . انگار نه انگار که ABS هست ...

مشکل از کجا می تونه باشه ؟

ماشین زانتیا 1800 سوپر لوکس تولید 82 هست.

راحت ترین راه قبل از هر کاری اینه که سطح روغن LHM رو چک کنین.
اگه سطح روغن میزون بود چرخ هارو دونه دونه باز کنین ببینین که سطح دیسک مورد خاصی نداره؟(چرب شدگی و..)
میزان لنت هارو هم ببین(هرچند اگه آخرهاش باشه چراغش روشن میشه)
اگه چیزی معلوم نشد به یه نمایندگی ببرش تا با دیاگ اسکن کنه.

amir_CLK500
18 November 2006, 01:29 PM
در مورد صدا باید بگم حدود 10 ماهه که سایپا دیگه داشبورد زانتیا را از فرانسه وارد نمیکنه و به خود کفایی در زمینه تولید داشبورد زانتیا رسیده!!!!!!!
برای همین این مشکلات زیاد جدی نیستند و برای ماها یه چیزه طبیعیه.

m16586
3 December 2006, 06:09 PM
تعويض هر 2000 تا 3000 كيلومتر فيلتر اطاق بشدت در كاهش بوي بد موثره

matin61
3 December 2006, 06:29 PM
یه جایی خوندم که وقتی میخواین کولر رو خاموش کنید بهتره که اول کومپرسور خاموش بشه و بعد 30 ثانیه فن کولر رو خاموش کنید! این کار به از بین بردن بوی بد خیلی کمک میکنه!
پراید هم فیلتر داره؟؟؟!!! کجاست؟

danial_2006
3 December 2006, 06:45 PM
با بوي بد كولر زانتيا چه كار كنم؟ :oops:

خودم ميتونم فيلترش رو عوض كنم ؟ :|

NaRa:
دوست عزیز لطفن هر تاپیک رو در بخش مناسب اون پست کنید در غیر این صورت ناچاریم به شما اخطار بدهیم!
قوانین سایت رو مطالعه کنید
http://www.psforums.org/forum/rules.php

همانطور كه دوستان گفتن همه ي ماشينهاي ايراني اينطور هست وبراي حل اين مشكل راه حل هاي زيادي وجود داره كه علاوه بر آنچه كه دوستان گفتن ميتوني فيلترش رو هم عوض كني وهم اينكه از كمپرسور هاي بهتري استفاده كني.در ضمن خوب بود اين مشكل رو در تاپيك مخصوص مشكلات زانتيا مطرح ميكردي.اها براي تعويض فيلتر هم اگه يكم دست به آچارت خوب باشه ميتوني.:icon_cool

john123
20 December 2006, 07:40 PM
با سلام ،
كسي از دوستان كه اطلاعات كاملي از زانتيا دارد ، مي تواند ليستي از مشكلاتي كه به نظر خودش در اين ماشين وجود دارد ليست كند؟
با تشكر

alirezasalam
20 December 2006, 09:35 PM
خوب اشکال رو پیدا کردم.
کنار دریچه کولر یه سنسور دما داره که هوای داخل رو احساس می کنه و از طریق اون سنسور و پردازش در پردازشگر به بخاری یا کولر برای تنظیم هوای مطبوع( که توسط راننده تعیین شده) فرمان میده.
این سنسور صدا میده. ( البته سنسور که صدا نداره)
یه تعمیرکار می گفت قبل از سنسور یه فن کوچیک داره و هوا رو داخل می کشه تا سنسوردمای اون رو احساس کنه و می گفت این صدا مربوط به این فنه و خود سنسور سالمه به نظر م درست گفته چون خودم هم احساس می کردم صدای یه چیزی مثل فن یا پمپ باشه.
گفتن بیار نمایندگی سریع درستش کنیم

danial_2006
21 December 2006, 01:49 PM
تازگی ها از قسمت جلو ماشین تقریبآ بالای ضبط همون جایی که پنجره بخاری قرار داره
یه صدایی مثل ویز میاد. خیلی زیاد نیست ولی یه کم روش حساس شدم.
یکی 2 جا بردم گفتن چیزی نیست. البته هنوز نمایندگی نبردم.
فکر کنم مربوط به انژکتور باشه! درسته؟
صافی بنزین رو تازه عوض کردم همراه با فیلتر هوا و روغن .
بنزین هم معمولآ سوپر میزنم. گهگاهی هم معمولی!
دیروز رسوب زدایی هم بردم.
شمع ها هم سالم است. ( حدود 4000 تا کار کرده )
شتاب ماشین هم کم نشده. و حسابی می پره!
اما صدا همچنان هست و فکر کنم یه کمی زیاد شده .
دقت کردم انگار صدای پمپی چیزی باید باشه
برای رفعش چه باید بکنم!
توصیه و راهنمایی عمومی نفرماییدلطفآ! اینکاره هاش بسم الله!
ماشین هم زانتیا 2000
فكر كنم از پنجره هاي بخاري باشه چون بعد از مدتي ساييدگي لق ميشه و و وز صدا ميكنه.:icon_cool

alirezasalam
21 December 2006, 02:46 PM
فكر كنم از پنجره هاي بخاري باشه چون بعد از مدتي ساييدگي لق ميشه و و وز صدا ميكنه.:icon_cool

دوست عزیزم جواب رو پیدا کردم و در پست قبل از پست شما گفتم!
اما درسته پنجره بخاری و در ضبط هم گاهی به دلیل آفتاب خوردگی و فرسوده شدن صدا میده

I.R.C
8 January 2007, 06:52 PM
آقا من یه مشکل اساسی با زانتیا دارم اونهم این ترمزاشه . هر نوع لنتی براش میگیریم باز مثل اولش نمیشه . اولش با یه نیش ترمز ماشین میخکوب میشد ولی الان در سطح تیم ملی کوچه ست . کوچه که چه عرض کنم بیابون .

alirezasalam
8 January 2007, 07:47 PM
فکر نکنم مشکل شما از لنت باشه. شاید سیستم روغن رسانی یا سطح روغن اشکا ل داره.
دیسک ترمز جلو گاهی خش میفته و گاهی تاب برمیداره که دیگه خوب ترمز نمی گیره. و باید دیسک عوض شه.
من تاحالا که 25000 تا کار کرده فقط یه بار لنت جلو عوض کردم. تقریبآ راضیم البته نه 100 درصد.
لنتش اگه اشتباه نکنم جوریدک jurick بود.

لنت عقب رو هم چک کنید.

اما به هر حال در زانتیا وقتی ترمز میگیرید و بیش از 2 سانتیمتر پدال رو فشار میدید باید از شیشه جلو پرت شید بیرون! به این شدت ترمز میگیره. اولین چیزی که هر کس میشینه پشت زانتیا توجهش رو جلب می کنه قبل از شتاب و نرمی ترمزهای اونه.

I.R.C
8 January 2007, 08:33 PM
دوست عزیز من یک متر هم روی پدال فشار بدم فقط میتونم حس کنم که چندتا چرخ دنده در حال کوبیده شدن بهم هستن . در مورد مشکل ترمز از لحاظ فنی من هیچی نمیدونم باید به پدر گرام بگم ولی اینو پیش دو سه تا نمایندگی بردیم حتی یکی توی یه جایی شبه پیست امتحانش کرد گفت مشکل نداره ولی البته مدل این زانتیا 84 هست یعنی فکر کنم مال آذر 84 باشه ( توی کارت ماشین شاید نوشته باشه ) میگن قبل از 84 این مشکل رو نداره . آره این 2 سانتی که میگین مال 3-4 ماه اول بود من اون موقع خیلی با ترمزش میحالیدم ولی یهو زیر پام خالی شد . یعنی این مشکل به یکباره بروز کرد . نمایندگی میگه از لنتاشه ما هم تا اونجا که بتونیم بهترین لنتها رو براش تهیه میکنیم .

یه سوالی داشتم اختصاصی از خفن کارا : این دستی زانتیا به هر چهار چرخ متصل هست ؟ یعنی اگه بخوایم دستی بکشیم گشتاور ایجاد نمیشه ؟ البته این مدل 2 هزار هست . فول یا غیر فولشو نمیدونم ولی یکی از بچه ها میگفت به مدلش ربط داره .

alirezasalam
8 January 2007, 09:49 PM
دیگه اونقدر ربطی به مدل ماشین نداره.
ماشین منم 84 است و مشکلی نداره. اون صدایی هم که می گی میده صدای abs و طبیعیه.
اما ببر نمایندگی مرکزی حتمآ درستش می کنن. قبلش هم چک کن دیسکی که لنت میاد روش سالم باشه و تاب نداشته باشه. نشونی هایی که شما میدی مربوط به تاب دیسک است! چون هم abs عمل می کنه هم ماشین خوب ترمز نمیگیره. زیاد رو لنت زوم نکن.

ترمز دستی زانتیا روی چرخ جلوست! فقط.
اونهم به دلایلی که مربوط به تعلیقش میشه . ( برای بالا پایین شدن بهتر چرخهای عقب و... )

اگه با سرعت زیاد دستی بکشی بسته به شیب جاده یا می چرخه دور خودش یا معلق می زنه!
اگه با زانتیا با هر سرعتی دستی بکشی خونت گردن خودته!

I.R.C
8 January 2007, 10:37 PM
به حول و قوه ی الهی و دعای مدد دوستان این پست زده شد . ما که پیر شدیم .

من یه سری پرسش در زمینه ی ترمز کردم گفتن که همه چی رو چک کردن جایی مشکل نداره . پیش دو سه تا نمایندگی که تو اهواز بود هم بردیم گفتن که لنتها مشکل میندازه . این لنتی هم که میذاریم هر چند وقت یکبار ، قیمتش حدود 60 تومن میشه ( البته برای جلو )

نه من اهل اینکارا نیستم آخه تا حدود زیادی از آخرش میترسم که چی میشه ( آخه بدبختی پدرم که حرفمو به هیچ عنوان اصلا قبول نداره و کافیه هم به گوشش برسه که من دستی کشیدم . همیشه ی خدا هم که من براش مقصر 120% هم هستم و از سر بدبختی یه بار هم به یه جا کوبوندمش . والا تقصیر من نبود خودش پرید وسط :icon_razz ) اینو از اون لحاظ پرسیدم که یکی از بچه ها گفته بود .

SherlockHolmes
16 February 2007, 01:31 AM
دفترچه سرویس و تعمیر زانتیا (http://torrentportal.com/details/906241/Citroen+Xantia.pdf.torrent)
حجم 150 مگ
اونطور که من میبینم خیلی کامل و دقیق و با عکس و توضیحات هست !! (البته به زبان اینگلیسی)

gholam_hasan
4 June 2007, 07:42 PM
سلام
من یه مشکلی دارم
1دور موتور که 6300 بیشتر میشه موتور دل میزنه
2 یه مشکل دیگه هم اینکه ماشین تو سرعت پایین خوب ترمزاش نمیگیره بالای 100 خوب میگیره به قول معروف ماشین جمع میشه ولی سرعت پایین ترمزا خوب عمل نمیکنه ترمز هم تا ته فشار میدم لنت رو هم تازه عوض کردم مربوط به دیسک میشه یا نه
3 وقتی دور میزنم تو سرعت پایین ماشین لیز میخوره مربوط به چی میشه در صورتی که سرعت بالا ماشین کاملا تو دسته حتی بالای 200km
اگه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم

nojex
5 June 2007, 05:53 PM
دفترچه سرویس و تعمیر زانتیا (http://torrentportal.com/details/906241/Citroen+Xantia.pdf.torrent)
حجم 150 مگ
اونطور که من میبینم خیلی کامل و دقیق و با عکس و توضیحات هست !! (البته به زبان اینگلیسی)

متاسفانه سایتش فیلتر شده . اگه میشه دوستانی که دسترسی دارن جایی ذیگه upload کنن .

arash p mbz bmw
17 June 2007, 02:29 AM
سلام
من یه مشکلی دارم
2 یه مشکل دیگه هم اینکه ماشین تو سرعت پایین خوب ترمزاش نمیگیره بالای 100 خوب میگیره به قول معروف ماشین جمع میشه ولی سرعت پایین ترمزا خوب عمل نمیکنه ترمز هم تا ته فشار میدم لنت رو هم تازه عوض کردم مربوط به دیسک میشه یا نه
3 وقتی دور میزنم تو سرعت پایین ماشین لیز میخوره مربوط به چی میشه در صورتی که سرعت بالا ماشین کاملا تو دسته حتی بالای 200km

سلام دوست خوبم: 1-معمولا این مورد توی اکثر ماشینا هست چون دیگه محور نزول پیدا میکنه و قدرت هرز میره اما ممکنه از نفس ماشین یعنی فیلتر هوا و شمعها هم باشه 2-درسته این مورد تا زانتیا هست .....این دلیل از بوستر هست که هر چی گاز بیشتر بدین بیشتر شارژ میشه و ترمز بهتر عمل میکنه و البته این دلیل برای اینجا نیست -------این مورد میتونه با رگلاژ ترمزها برطرف بشه 3-در این مورد میشه بیشتر توضیح بدین؟!! باز هم سوالی داشتین در خدمتم قربان...

alirezasalam
11 July 2007, 01:05 AM
سلام
من یه مشکلی دارم

1- زانتیا از 6300 به بالا کات آف می کنه!
کات اف چیست : در ماشين های انژکتوری وقتی دور موتور از يک حد بالاتر بره جريان سوخت قطع ميشه که دور موتور از اون بالاتر نره و به موتور صدمه زده نشه و به قول شما در این حالت دل می زنه!

2- تنظیم ترمزهاش بعد از تعویض لنت کار هر کسی نیست! یک وسیله تنظیم که پیچی هم هست پشت لنت قرار داره که بایدطوری تنظیم شه که لنت کمترین فاصل رو با دیسک پیدا کنه و نیاز به تجربه و دو سه باره کاری داره که هر کسی حوصله اش رو نداره.
در غیر اینصورت پدال ترمز پایین می گیره و در سرعت های پایین هم یه کم ضعیف عمل می کنه.
موقعی ترمز شما درست کار می کنه که با کمترین اشاره ای به ترمز ماشین شتاب منفی پیدا کنه نه موقعی که پدال ترمز تا نصفه پایین رفته!
3- مورد 3 نیاز به توضیح بیشتر داره!

اما خوشم میاد تو کار دور موتور 6300 و سرعت بالای 200 هستی! مراقب باش!:icon_surp

gold_boy3
29 September 2007, 05:41 PM
سلام.مدتی است که جلوی ماشینم تکانهای بدی مدهد مثل حالتی که ارتفاع ماشین را بالا اورده باشندوبعداز عبور از دست انداز حالت ارتعاش دارد. چه کنم؟ (زانتیا 2000)

samand 85
30 September 2007, 12:08 AM
سلام.مدتی است که جلوی ماشینم تکانهای بدی مدهد مثل حالتی که ارتفاع ماشین را بالا اورده باشندوبعداز عبور از دست انداز حالت ارتعاش دارد. چه کنم؟ (زانتیا 2000)
سلام دوست عزیز
در درجه اول سطح روغن LHM رو چک کنید.حتما میدونید که برای چک کردنش باید تو یه سطح صاف و بدون شیب ارتفاع رو در بالاترین حالت قرار بدید و اون دیسک زرد رنگ بین دو علامت قرمز باشه.تو دفترچه خوب توضیح داده.

همچنین توصیه میکنم ارتفاع خودرو رو چند بار در بالاترین و پایین ترین حالت قرار بدید که هرچند این کار برای هواگیری سیستم تعلیق هست ولی ممکنه یه مقدار اون تکون هایی که گفتید رو کم کنه.

ممکن هم هست یکی از اجزای سیستم تعلیق مثل گوی ها دچار مشکل شده باشه که باید برای تعمیر و یا تعویض به نمایندگی مراجعه کنید.

راستی اخیرا ارتفاع ماشین رو دست نزدید؟

gold_boy3
1 October 2007, 11:23 AM
سلام.ممنون از راهنماییتون .از زمانی که خریدمش تنظیم ارتفاع نکردم.راستی برای تنظیم سطح LHM اون دیسک زرد باید ملاک باشه یا دیسک نارنجی؟ راستی ترمزها ظعیف شده و جلوی ماشین کمی بالا امده.ماشین 40000 کار کرده.

Mr.Sina
1 October 2007, 07:56 PM
سلام.ممنون از راهنماییتون .از زمانی که خریدمش تنظیم ارتفاع نکردم.راستی برای تنظیم سطح LHM اون دیسک زرد باید ملاک باشه یا دیسک نارنجی؟ راستی ترمزها ظعیف شده و جلوی ماشین کمی بالا امده.ماشین 40000 کار کرده.

دوست عزیز این اتقاق چند روز پیش تو کیلومتر 57000 تا برای چرخ جلو سمت چپ من هم افتاد...
بردمش نشونش دادم گفتن باید هواگیری بشه و بعدش گفت توری هاش هم باید عوض بشه ...
الان هم مثل قبل شده و هیچ تکونی نداره فقط حدود 60 تومن خرجش شد...

برای چک کردن روغن LHM هم باید ارتفاع رو تا اخر ببرید بالا و در صورتی که کم نداشته باشه اون دیسک نارنجی باید بین دو خط قرمز قرار بگیره...

samand 85
2 October 2007, 10:11 PM

طبق چیزی که تو دفترچه راهنما نوشته دیسک نارنجی ملاکه ولی من با چند تا از مکانیکهای زانتیا که صحبت میکردم میگفتن دیسک زرد ملاکه یه مکانیک نمایندگی هم میگفت دیسک نارنجی واسه 1800 ها هست و واسه 2000ها دیسک زرد ملاک ریختن روغنه.

در مورد مشکل دومتون تا ماشینو از نزدیک نبینیم نمیشه نظر قطعی داد ممکنه یکی از گوی های جلو که تو محفظه موتور قرار داره خراب شده باشه که باید تعویض بشه.
شاید هم مشکل شما مثل ماشین سینا جان باشه.

Senator
31 December 2007, 02:18 PM
تا حالا به زانتيا وقتي خيلي سريع ميره نگاه كردين؟! من خودم تا حالا هر چي ديدم عقبش مياد بالا و جلوش ميچسبه به زمين!!! اين بر خلاف چيزائي كه حالا تو اين سايت شنيدم! يعني مشكل چي ميتونه باشه؟!

persianking62
14 March 2008, 12:43 AM
یه سوال از اساتید محترم داشتم
زانتیا بنده چند روز که وقتی موتور روشن هست یک صدا تق تق میده از موتورش مثلا یه سوپاپی که مدام باز و بسته میشود به نظر شما مشکل از کجاست؟ و مورد دیگه وقتی هم که از روی چاله چوله رد میشه از جلوش صدا میده امکان داره کمک هاش خراب شده باشه؟ زانتیا 1800 مدل 84

samer-small
27 March 2008, 06:11 PM
یه سوال از اساتید محترم داشتم
زانتیا بنده چند روز که وقتی موتور روشن هست یک صدا تق تق میده از موتورش مثلا یه سوپاپی که مدام باز و بسته میشود به نظر شما مشکل از کجاست؟ و مورد دیگه وقتی هم که از روی چاله چوله رد میشه از جلوش صدا میده امکان داره کمک هاش خراب شده باشه؟ زانتیا 1800 مدل 84

سلام
من تازه واردم.موتور ماشین منم اون صدارو میده اما بعد از تعویض موتور(یه توصیه با زانتیا هیچ وقت تو آب نرید چون مثل من مجبور به تعویض موتور میشین)تعمیر کار گفت از بادامکیاشه.اون صدای که میگی از جلوش میاد ممکنه از جلو بندیش باشه تا حالا جلو بندیشو تعمیر کردی؟:icon_excl

GUESS
2 April 2008, 01:24 AM
مشكل آب رفتگي تو موتور رو من ديروز فهميدم !
بسي جالب بود

اين اگزوز ماشين نافرم صدا ميده
تو نمايندگي گفتن كه يه قطعه داره كه اون بايد عوض شه كه حدود 700 تومنه

ولي قرار شد خودشون بازش كنن و تميزش كنن

موردش چيه؟
50000 تايي هم كار كرده

hoaa
16 June 2008, 05:52 PM
سلام
دوستان در مورد تاریخ گارانتی(یکسال) و سرویسهای دوره ای اطلاعی دارند؟ مثلا ماشینم که هنوز 15000 کیلومتر کار نکرده و تاریخ گارانتی آن تمام شده برای سرویس 15000کیلومتر بایستی هزینه های سرویس را بپردازم؟

Profession@l
16 June 2008, 07:21 PM
چند مورد راجب زانتیا دارم که باید باهاتون مشورت کنم :

1. وقتی ارتفاع زانتیا در بالاترین حالت خود قرار می گیرد حتی اگر با سرعت مورچه در ثانیه حرکت کنم کل ماشین لق می زنه ، کلا همینچوریه یا این زانتیا اینطور هست ؟

2. چراغ Airbag روشن شده و چشمک می زنه ، تا حالا هم استفاده نشده ، آیا خود به خود شارژ Airbag تموم میشه ؟

3. ظبطش دیگه از کار افتاده ، می خوام عوضش کنم چه برند و مدلی سازگاری کامل با زانتیا دارد ؟

El Padrino.
16 June 2008, 09:05 PM
برای ایربگ : زمانی که چراغ چشمک میزنه یعنی ایربگ مشکلی داره و کار نمی کنه ممکنه هم مربوط به شارژش باشه به هر حال به نمایندگی مراجعه کنید

amibadi
27 July 2008, 10:24 PM
سلام
من وقتی با ماشینم راه می یفتم مشکلی در دنده 1 ندارم ولی وقتی می رم 2 هم دنده می لرزه هم ماشین در دنده های دیگه محسوس نیست لرزش
مشکل از کجا می تونه باشه به نظرتون
ماشینو هفته پیش بردم نمایندگی هاشمی نژاد در شیراز گفت دسته موتور بالا هست (اگه اسمشو درست گفته باشم ) که موقعی رفتم ماشینو تحویل بگیرم جالبیش اینجا بود یکی از همین مکانیک کارا گفت نداریم من خودم یکی داشتم گذاشتم رو ماشین بعد هم گفت 14 تومن بده به خودم منم دیگه 12 تومن دادم تا 2 روز درست شده بود ماشین بعد از 2 روز باز همون مشکل واسش پیش اومد تا امروز که بردم نمایندگی گفتم اینجوری هست گفت نه الان مشکل یک جای دیگه هست منم گفتم پس چرا بعد از اون سری که اومدم عوضش کردی درست شد جواب داد نمیدونم واسم خیلی جالب بود .
یک چیز جالب دیگه امروز واسه لنت ماشین هم رفته بودم که دقیقا 3 ساعت واسه تعویض لنت زمان برد .
خیلی واسه وقت مردم ارزش قائل می شن . تو ایران مصرف کننده باید بیوفته دنبال این کارخانه های اتومبیل سازی واسه خریدو گارانتی تو کشورهای دیگه کارخونه ها میرن دنبال ماشین جالبه این وضعیت

Mr.Sina
28 July 2008, 10:22 PM
والا تعویض لنت ماشین من کلا 15 دقیقه زمان می بره!!!

the end
29 July 2008, 09:27 PM
بچه ها من رفتم نمایندگی میگن گوی اورجینال دیگه پیدا نمیشه !
کسی جایی رو سراغ داره که گوی عقب اورجینال بشه گیر اورد؟

amibadi
30 July 2008, 02:46 AM
والا تعویض لنت ماشین من کلا 15 دقیقه زمان می بره!!!

منم منظورم همین بود که وقتو آدمو بی مورد هدر میدن من که خیلی شاکی شدم از این نمایندگی

Raminium2001
30 July 2008, 10:04 AM
دوستان، از کنار این مسائل به سادگی نگذرید و حتما شکایت کنید. شاید شکایتتون خیلی تاثیری نداشته باشه، ولی وقتی پیگیری کنید و تعداد شکایات بره بالا مجبور میشن اهمیت بدن.
صدای مشتری سایپا : 88784132-021 * 88789432-021
آدرس وب سایت سایپا یدک : www.SAIPAYADAK.org (http://www.SAIPAYADAK.org)

jahanipour
4 August 2008, 11:05 PM
فرمان هیدرولیک زانتیای یکی از دوستان مدام روغن کم می‌کنه٬ پیش انواع و اقسام مکانیک برده و کلی هم خرج کرده و قطعه عوض کرده اما مشکل حل نشده
لطفا راهنمایی کنید مهمترین دلایل کم کردن مداوم روغن هیدرولیک زانتیا چیست