PDA

View Full Version : با کلاسترین خودروی وارداتی در ایران از نظر شما

amir_CLK500
3 November 2006, 03:09 AM
هدف از ایجاد این تاپیک بررسی سلایق کاربرها در مورد زیباترین و با کلاسترین خودروی وارداتی از پارسال تا کنون میباشد.نظرات خودتونو بیان کنید و لوکسترین خودرو رو انتخاب کنید.
بدلیل محدودیت ,خیلی از خودرو ها در نظر سنجی جا نگرفتند و میتونید در پستی جداگانه بیان کنید.
بنده خودم در این میان به CLS بدلیل علاقه بسیار زیادی که به این شاهکار طراحی قرن دارم رای دادم.

sajjadnegaresh
3 November 2006, 08:00 PM
به نظر من لوكس ترين و زيبا ترين Citroen C5
http://spanish.autoblog.com/images/2006/03/015.jpg

kevin_m_bb
7 November 2006, 12:31 AM
فکر می کنم کمی با تعصب گفتید
من زیاد سررشته ندارم ولی از ماشین هایی که تونظر سنجی هست می شه bmw 645ci یه نگاهی بندازید.
این دوتا باهم قابل قیاس هستند؟؟

sajjadnegaresh
7 November 2006, 12:53 AM
قبول دارم كه بي ام و محصولاتي متفاوت از تر سيتروئن داره ، ولي قرار شده تو اين تاپيك نظرات همه داده بشه و اون مدلهايي كه در نظر سنجي وجود نداره ذكر بشه.

Foad
9 November 2006, 06:01 PM
هدف از ایجاد این تاپیک بررسی سلایق کاربرها در مورد زیباترین و با کلاسترین خودروی وارداتی از پارسال تا کنون میباشد

منظور شما از کلاس چیه؟ خوب معلومه هر چی پول بیشتر بدین کلاس ماشین بالاتره چون کمتر خریداری میشه
حداقل شرایط مقایسه اینه که باید دریک رنج قیمت باشن حالا تیپ و نوعشون به کنار

ParsCommunity
12 November 2006, 11:23 PM
شما چطور شد که کلاس e و c رو با S تو یه رده قرار دادی؟! :O :O :O

PoYo
13 November 2006, 02:29 AM
البته تاپیک جالبی هست

بعضیها حاضرند که برای امنیت و آسایش پول بیشتر بدن و بغضی ها هم برای زیبایی و...

من که اگه از بین گزینه های نظر سنجی یکی رو انتخاب کنم دورو بره "بنز" میرم

po2ya
13 November 2006, 04:43 PM
هم سری 7 BMWهم s classبنز!
چون واقعا بیشترین امکانات و لوکس ترین امکانات رو در ماشین های وارداتی دارن!

ParsCommunity
13 November 2006, 09:33 PM
هم سری 7 BMWهم s classبنز!
چون واقعا بیشترین امکانات و لوکس ترین امکانات رو در ماشین های وارداتی دارن!
s رو که بدجور پایم !
ولی در مورد سری هفت فقط 750 خوبه
بقیه ، مخصوصا 730 واقعا کشش نداره

shahram2006_m
13 November 2006, 10:35 PM
به نظر من اگر موتور و امکانات رو در نظر نگیریم و فقط کلاس ظاهری مد نظر باشه فقط BMW سری 6

amir_CLK500
15 November 2006, 03:48 AM
s رو که بدجور پایم !
ولی در مورد سری هفت فقط 750 خوبه
بقیه ، مخصوصا 730 واقعا کشش نداره
در مورد کشش 730 باید بگم
این ماشین 258 اسب بخار قدرت داره یعنی چیزی حدود 50 اسب بیش از ماکسیما
244 تا سرعت میره:icon_sad:
شتاب 0 تا 100اشم که بگم وحشت میکنید............................................ .................................................. .........................
7.8 ثانیه!!!!!یعنی یه اتاق تانک رو با این شتاب میتونه بکشه(اندکی کمتر از ماکسیما)
داخلشم که چی بگم والا!!یک خلا به تمام معنا ..نه از بیرون صدا میشنوید نه از درون.

vahid_elx_645ci
17 November 2006, 04:50 PM
اگه فقط موتور و کلاس ظاهری رو در نظر بگیریم BMW سری 6
اما اگه فقط امکانات رو در نظر بگیریم سری S هم خوبه.

rezasmile
17 November 2006, 05:47 PM
به نظر من بنزcls از همه نظر یه شاهکاره.:icon_sad:
طراحی بدنه:icon_idea
طراحی داخلی :icon_idea :icon_idea
موتور:icon_idea
امکانات:icon_idea:icon_idea
و......
واقعا من هر وقت این ماشین رو می بینم تا یک هفته افسردگی می گیرم.:cryb:

salar68
21 November 2006, 03:54 PM
سلام

هیچ وقت فراموش نمی کنم
با یکی از افراد پولدار قرار داشتم سوار ماشینش شدم و 1 ساعتی را پیش هم بودیم وقتی برگشتم خونه ! ازم می پورسیدند خب زنش چی پوشیده بود خودش چی پوشیده بود طراحی شرکتش چه طور بود و انواع سوال ها من فقط از ماشینش می گفتم

به نظر من هیچ ماشینی جز BMW سری 7 نمی شود

Abolfazl2006_p
21 November 2006, 04:18 PM
MERCEDES BENZ CLS

kevin_m_bb
21 November 2006, 05:27 PM
اولین بار cls رو عبد 84 تو استانبول دیدم
یه مغازه بود فقط یک cls توش بود و قیمتش هم فکر می کنم حول و هوش 100 هزار یورو بود
اینم عکسش
http://img15.imgspot.com/u/06/324/08/DSC005881164117074.JPG
کسی از قیمتش تو ایران و مشخصات فنی اطلاعی داره؟؟

lx_xu7
21 November 2006, 05:31 PM
هیچی بهclsنمیشه الکی که نمیگن بهترین سدان دنیا

چرا نمیگن سری6 بهترین سدان دنیا:boss:

config
21 November 2006, 07:54 PM
به نظر من cls هترينه ولي كلاس اس از اون بهتره(به قول دوستمون ميبينمش افسردگي ميگيرم)

ParsCommunity
21 November 2006, 09:30 PM
به نظر من cls هترينه ولي كلاس اس از اون بهتره(به قول دوستمون ميبينمش افسردگي ميگيرم)
دقیقا همینطوره
s از بقیه کلاس های مرسدس بنز یک سر و گردن بالاتره
در نوع خودش ، یعنی در سری سدان های لوکس هم باز هم از بقیه بالاتره از جمله از سری هفت!
به طوری که مرسدس s350 یعنی 6 سیلندر رو با سری 7 هشت سیلندر که امکانات زیادتری داره مقایسه می کنند در صورتی که s500 هشت سیلندر از مدل های هشت سیلندر سری 7 خیلی بالاتره !
هر دو مدل در مدل های long/limousine یا l یا li قاعدتا باید فضای پای بیشتری در پشت داشته باشن ولی باز هم در این ضمینه s از سری 7 پیشی گرفته و جای پای ایجاد شده اصلا با سری 7 های li قابل مقایسه نیست !
در ضمن s350 از 740 خیلی گرون تر و این نشون دهنده اینه که مرسدس بنز نه تنها از bmw ، بلکه به جرات میشه گفت از سایر کمپانی ها برتره !

iman
25 November 2006, 05:29 PM
cls 350 قیمتی دورو بره 120 تومن

amir_CLK500
29 November 2006, 09:54 PM
هیچی بهclsنمیشه الکی که نمیگن بهترین سدان دنیا

چرا نمیگن سری6 بهترین سدان دنیا:boss:

cls سری کوپه هست نه سدان دوست گرامی
630 هم دو مدل دارد که هیچکدوم سدان نیستند و یکیشون کروک و دیگری کوپه
در مورد بهترین ماشین دنیا بودنشون باید بگم از نظر من بهترین ماشین ایرانه
با توجه به اینکه من تجربه سوار شدن cls رو داشتم باید بگم اسم ماشین 4 نفره اس ولی بطور حقیقی در عمل 2 نفره اس و صندلی های عقبش بی استفاده هستند چون شیشه عقب رو سر آدمه و بشدت اذیت کننده اس ولی یک ماشین بی نظیره.قیمتش هم از 114 تومن تا 118 تومن و برای هشت سیلندر (که خیلی کم وارد شد)حدود 160 تومن

areh1985
4 December 2006, 11:36 PM
از نظر لوکس بودن و امکانات هیچ کدوم کلاس s نمیشه از نظر جذابیت هم که سری 6 با اون قیافه که به شما اخم کرده واقعا حریف میطلبه....

web
27 December 2006, 04:09 PM
لوکس بودن لزوما همواره به معنای کلاس نیست.

از نظر لوکس بودن شاید S کلاس
اما از نظر کلاس و ابهت سری 7 هیچ رقیبی نداره...

ParsCommunity
28 December 2006, 02:45 AM
اشتباه نکنید
کلاس و ابهت 740 با S350 مقایسه میشه !
یعنی مدل هشت سیلندر و امکانات زیادتر از 730 با مدل 6 سیلندر S !
این نشون میده که مدل های بالای بی ام و با پایینتر بنز مقایسه میشه !
البته نیازی به گفتن نیست که بنز همیشه یک سر و گردن از ب ام و بالاتر بوده
الان هم از این قاعده مستنثنی نیست
740 یا حتی 750 یا حتی مدل دوازده سیلندر یعنی 760 حتی در مدل های LI یا LIMOUSINE جای پای S رو نداره ، همچنین در سایر موارد...

vahid_elx_645ci
28 December 2006, 06:10 PM
البته نیازی به گفتن نیست که بنز همیشه یک سر و گردن از ب ام و بالاتر بوده
الان هم از این قاعده مستنثنی نیست

میشه یه ذره بیشتر توضیح بدبد چون الان چند ساله که BMW سود بیشتری داده و حتی بنز در 2 سال پیش ضرر داده.
در ضمن BMW از نظر شتاب،حداکثر سرعت و امکانات از بنز خیلی بالاتره.

ParsCommunity
29 December 2006, 12:01 AM
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدبد چون الان چند ساله که BMW سود بیشتری داده و حتی بنز در 2 سال پیش ضرر داده.
در ضمن BMW از نظر شتاب،حداکثر سرعت و امکانات از بنز خیلی بالاتره.
امکانات؟!
مثلا panoramic glass sunroof, panoramic louvered sunroof یا غیره به نظر شما تا چندین سال آینده به ب ام اضافه میشه؟!
حتی سقف پانورامیک x3 هم با مال بنز قابل مقایسه نیست !
و خیلی امکانات دیگه ، مثل صدای دالبی ، چنجر با قابلیت پخش دی وی دی و غیره؟!

vahid_elx_645ci
29 December 2006, 02:04 AM
حالا شما همه ی مشخصات فنی رو ول کردی داری به اون امکاناتی که روی بنز نیست رو به BMW نسبت میدی.
برای اینکه تاپیک بیشتر منحرف نشه اگه بحث در مورد کمپانی های بنز و BMW رو می خواهید ادامه بدید با تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://216.240.139.26/~phalls/vbulletin/showthread.php?t=24750

ParsCommunity
29 December 2006, 03:51 PM
حالا شما همه ی مشخصات فنی رو ول کردی داری به اون امکاناتی که روی بنز نیست رو به BMW نسبت میدی.
برای اینکه تاپیک بیشتر منحرف نشه اگه بحث در مورد کمپانی های بنز و BMW رو می خواهید ادامه بدید با تاپیک زیر مراجعه کنید:
http://216.240.139.26/~phalls/vbulletin/showthread.php?t=24750
اولا این آدرسی که دادی مربوط به موفقیت دو کمپانی بود که من اصلا اهمیتی به اون نمی دون
دوما خودت پای امکانات رو پیش کشیدی ، چیزی که اصلا نیازی به مقایسه نداشت چون بنز برتر بود
از لحاظ مشخصات فنی هم باز هم ب ام و در مقابل بنز قابل قیاس نیست
سری 6 ب ام رو می خوای با clk مقایسه کنی یا با sl ؟!
در مقابل clk مسلما برتر هست ولی در مقابل sl چی؟!
سری هفت ب ام و یا s ؟!
سری 5 ب ام و یا e ؟!!!
من اینا رو بدون تعصب گفتم ، تو هم روش بدون تعصب فکر کن
البته برتری ب ام و رو نسبت به بنز از لحاظ زیبایی منکر نمیشم ، چون بنز هنوز سنتی رفتار می کنه و اصالتش رو حفظ کرده ولی ب ام و هر چی که مد میشه
بعدش هم اسم این تاپیک باکلاسترین خودرو و رای گیری هم راجع به لوکسترینه!
از لحاظ تکنولوژی هم بنز جلو تره ، الان مدل ocean drive concept از بنز ساخته شده و به زودی روی مدل s به تولید انبوه میرسه ، در حالی که شاید یک سدان روباز با سقف تا شو (convertible/cabriolet) شاید تا 7...8 سال دیگه هم توسط ب ام ارائه نشه
البته این مقایسه به همین جا محدود نمیشه ، رولزرویس و میباخ از لحاظ امکانات که هیچ ، از لحظ فنی میباخ خیلی سره
چون همینجوری هم که مجله ماشین مقایسه کرده s کلاس از رولزرویس! کاملا برتر بود...

AM-Jaguar
1 January 2007, 12:32 PM
من نمی خوام وارد کل کل شما دو نفر بشم ولی اگه شتاب و حداکثر سرعت BMW 630 با s350 رو هم با این اختلاف قیمت و اختلاف حجم موتور نگاه کنید BMW کاملن برتری داره.
و همین طور بقیه محصولات دو کمپانی

Foad
2 January 2007, 01:17 AM
دوستان عزیزم خواهش می کنم از پست بنده به بعد هر مطلبی راجع به مقایسه بین دوشرکت بنز و بی ام و دارید در تاپیک کمپانی بنز موفق تر است یا ب ام و ؟!! (http://216.240.139.26/~phalls/vbulletin/showthread.php?t=24750) بیان کنید

nojex
2 April 2007, 02:14 AM
از لحاظ ظاهری برند benz خوب کلا کلاس سنگینتر و بالاتری داره
در مورد نوعش هم خوب s برای آدم های پا به سن گذاشته
slk برای جوون تر ها

ماندانگاس
2 April 2007, 02:47 PM
یه خواهشی میتونم بکنم؟ :icon_neut
اگه ممکنه به غیر از پرادو و سوناتا و کمری 2007 عکس این سری های بنز و بی ام و و آزرا که نوشتید رو بذارید :icon_razz
من که هیچ وقت نتونستم حفظ کنم :icon_arro
ممنون

vahid579
3 April 2007, 07:52 PM
به نظر من هیچ ماشینی به BMW 650i نمی رسه حتی CLS .
البته این نظر شخصی است .

amir_CLK500
4 April 2007, 12:20 AM
وحید جان نظر شما تا حدودی درست است.
بنده سوار بر هر دوی این خودروها شدم هم سری 6 و هم .cls
در خودروی cls بسیاری از مسائل دینامیکی(نظیر هندلینگ و سواری ماشین و ..) و مهم فدای زیبایی این خودرو شده اند در صورتی که در 630 اینگونه نیست

vahid579
5 April 2007, 02:23 PM
من خودم تو عید شمال بودم دوتا ماشین بودیم یکی 630 نقره ای و یکی 350cls سفید رنگ (630 برای دوستم بود و با راننده CLS همان جا آشنا شدیم ) بین بابلسر و فریدون کنار با هم مسابقه گذاشتیم من یکبار تو 630 بودم و بار دیگه تو CLS .
تو شتاب هر دو پا به پای هم می رفتن و کم نمی آوردن ولی وقتی با 630 از بین ماشین ها لائی می کشیدی و از لاین 1 به 3 می رفتی هندلینگ فوق العاده BMW را حس می کردی که واقعا لذت بخش بود البته منظورم این نیست که CLS بد بود .
ولی خدایش 630 یک چیز دیگه بود.
630 که انقدر لذت بخش بود دیگه 650 چی باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amir_CLK500
5 April 2007, 03:43 PM
موتور cls 3500 هستش ولی630 سه هزار!!بدلیل سبکی بیش از حد موتور و مجموعه ماشین 630 میتونه این 500 سی سی کمتر رو جبران کنه و پابه پای cls حرکت کنه.

vahidsesariii
17 April 2007, 12:37 AM
cls شاهكاره
630محشره
من چند وقت پيش با يه 280 كه 6 سيلندر بود رانندگي كردم حالا مي فهمم كه ما سواره يك سري گاري در ايران هستيم
دوستان آخه چطور مي شه بين بنز و بي ام و بحث كرد؟
به خدا يه بنز يا بي ام و 98 هم به من بدن منت مي كشم
اين دوتا كه بحث مي كنين مثه شير و ببر تو جنگل هستن هر دو اين ماشينا امكاناتي دارن كه نسبت به هم شايد برتري پيدا كنن نه كمبود
دقت كنيد كه شايد همه ما ماشينامونا بفروشيم نتونيم يكي از اونا را بخريم

amir_CLK500
26 April 2007, 10:07 PM
دقیقا!!!
نمیشه گفت کدوم بهتره.رقابت بسیار تنگاتنگه ولی خب بی ام و تو فروش رکورد شکنی کرده(مجله ماشین فرورذین 86)

farshad429
13 June 2007, 04:01 AM
از نظر طراحی به نظرم CLS که یه شاهکاریه که تا سالها شاید نشه تکرارش کرد
اولین کوپه چهار در که خیلی سریع از یه مدل مفهومی به تولید انبوه رسید و فروش خوبی هم داشت
با شیشه های کوتاه و چهره تهاجمی که در نظر اول آدمو مبهوت میکنه

S کلاس و سری 7 هم پرستیژ خاص کمپای های خودشونو دارن
بنز همیشه به راحتی و ایمنی و بی ام و به دینامیک رانندگی .

طراحی بی ام و برای بعضی ها زیباست و برای بعضی ها اینجوری نیست
سری 5 و سری 6 رو بیشتر میپسندم
سری 5 به خاطر چراغ های جلو و ابروییش و خطوط تند و تیز بدنه و سری 6 به خاطر هیبتش که مثل یه کوسه ست البته با چهره ای عبوس

البته کمری 2007 هم نباید نادیده گرفت
درسته که مثل بنز و بی ام و نیست ولی به نسبت قیمتش طراحی واقعا خوبی داره و تویوتا برای طراحی کمری جدید حرکت عظیمی کرده بود که تو یکی از مجلات داخلی در موردش نوشته بود و تونست پرفروش ترین رو از هوندا آکورد پس بگیره

abaratian
17 June 2007, 08:02 PM
البته کمری 2007 هم نباید نادیده گرفت
درسته که مثل بنز و بی ام و نیست ولی به نسبت قیمتش طراحی واقعا خوبی داره و تویوتا برای طراحی کمری جدید حرکت عظیمی کرده بود که تو یکی از مجلات داخلی در موردش نوشته بود و تونست پرفروش ترین رو از هوندا آکورد پس بگیره

تورو خدا چطور میتونین اسم کمری رو توی تاپیکی که داره از CLS صحبت میشه بیارین؟؟
کمری هرچی باشه "با کلاس" نیست. و اصلا در مقایسه با cls، سری 5 یا سری 3...:icon_razz
بحثی در مورد کیفیت و خوبی و ارزشش ندارم ولی الان به شدت خز و جواد(!) شده

*علی*
3 August 2007, 09:37 PM
برام خیلی جالبه :icon_evil
که چطوری دلتون شده ماشینایی چون آزرا . کمری . پرادو . ب او دابلیو سری 3 و حتی سری5 . مرسدس کلاس c , E را کنار غولهایی چون CLS , BMW 7 ,............... قرار دهید که شاید بشود گفت حتی از لحاظ قیمتی هم بیش از 2 برابر این اتومبیل ها قیمت دارند .

ParsCommunity
4 August 2007, 12:28 AM
جالب گزینه چهارمه که بنز های e , c , S رو کنار هم گذاشته! :icon_razz

arash p mbz bmw
4 August 2007, 02:33 AM
شکی در مقایسه ی اشتباه دوست عزیزمون نیست!!!
پس لطفا دیگه ادامه ندید و اگر حرفی برای گفتن ندارید لطفا سکوت کنید...

amir_CLK500
11 August 2007, 02:57 PM
ببخشید حالا تو رو خدا این یه دفعه ررو!!!!
اونموقع که من همه پرسی فرستادم 10 تا گزینه بیشتر نمیشد انتخاب کرد برا همینم به نظرشما من چه جوری بعضی ماشینارو جدا جدا میفرستادم؟

benyamilan
22 October 2007, 10:47 PM
خب خوب بود حداقل یه رنج قیمت مشخص میکردی
چون از نظر کلاس که فرمودید اصلا این یه قانونه که هر چی بیشتر پول بدی ماشینتم باکلاستره

Senator
11 November 2007, 12:29 PM
اتفاقا بين اين ماشينايي كه گفتيد كلاسشون(كه اسم تاپيك همينه!)زياد ربطي به قيمتشون نداره!فكر ميكنيد چند درصد ميدونن كه cls از سري6 به فرظ گرونتر؟؟!!بارها شده افرادي ديدم كه فكر ميكردن پرادو از لندكروز بهتر و گرونتره چون شيك و مدرنتره!! پس وقتي ميگيم كلاس فقط ظاهر ماشين كه اهمييت پيدا ميكنه نه امكانات و جاي پا!!!
بنابراين فقط BMW سري 5و6 كه واقعا جوون پسند و تودلبرو هستش.clsعمرا طراحيش خشونت بي ام و نداره! من كه هر وقت 645 مياد جلوم حواسمو جمع ميكنم(البته سعي ميكنم) كه از پشت بهش نزنم!!:icon_cool

MA55OUD
26 November 2007, 07:11 AM
به نظرم تو ايران کلاس
CLS / S-class / 7-Series and 6-Series
همه بعنوان آخر کلاس باشن و کسی اگه سوار يکی باشه,
پيش سه تای ديگه احساس بی کلاسی نکنه

msr839
28 March 2008, 07:47 PM
فقط bmw سری 7

Senator
29 March 2008, 02:10 AM
البته اگه الان از من بپرسين ميگم لكسوس... امروز يدونه از اين 120تومنياشو(مدلشو نميدونم) ديدم واقعا جذاب و پر ابهت...

کبریت بی خطر
3 April 2008, 06:06 PM
آقا هیچ کدوم به cls نمیرسن
طبق گفته آقای دیترزچه(مدیر کمپانی مرسدس) طراحی cls نوعی انقلاب در طراحی بود که اثراتشو در کمری میبینید
عید که میشه شمال پر میشه از بنزو بی ام و .برام s کلاس هم جالب بود ولی یکجورایی پیر مردی بود:icon_razz

Nomad
11 April 2008, 03:33 AM
سری S و البته همینطور CLS ... خیلی غوغا میکنن . آدم از دیدنشون سیر نمیشه !!

eCom2001
17 April 2008, 08:59 PM
با ابهت ترین کاشین وارداتی که تا الان دیدم McLaren Mercedes بود که فقط چند دقیقه در حالت هنگ بودم!

http://www.allcarwallpapers.com/wallpapers/cache/allcarwallpapers.com/800x600/brabus-slr-mclaren-58.jpg

کبریت بی خطر
25 April 2008, 02:39 AM
در ایران ..! مکلارن مرسدس نداریم
فقط یکی تو تا ان که اونم پلاک موقت:icon_razz

Nomad
26 April 2008, 02:28 AM
من یکی دیدم که وارد کرده بودن و واقعا زیبا بودش ... ولی به نظر من همون لامبورگینی گالاردو .

دیروز هم یه جگوار دیدم ... خیلی برام سنگین بود و داشتم سکته میکردم .
اون فانتوم رو هم که وارد شده بود رو ندیدم ولی واقعا دوست داشتنی و با کلاس هست .

salar68
26 April 2008, 03:04 AM
توی اصفهان یه کروت زرد سقف پارچه ای بود !!

پلاک شده !!

چه طوریاس این ؟

shei2nak
26 April 2008, 03:06 AM
با سلام. به نظر بنده لامبورگيني و جگوار و فانتوم فقط يكي 2 تا وجود داره ( در ايران) و نميشه باكلاس تلقي كردشون.
اما خودرو هايي كه يكم پايينتر از انها هستند و تقريبا بيشتر ديده ميشوند در ايران BMW830i است.
(كه به نظر بنده اين بحث ها زياد جالب نيست چون براي اكثر ما دست نيافتني يا اگرم دست يافتني باشه ميريم ازدواج ميكنيم تا صد و خورده اي پول واسه ماشين بدهيم....:icon_razz)...

eCom2001
26 April 2008, 09:08 AM
در ایران ..! مکلارن مرسدس نداریم
فقط یکی تو تا ان که اونم پلاک موقت:icon_razz

یک مورد رو در جردن دیدم ، یک مورد هم در فرمانیه ... :icon_evil

سامان
13 June 2008, 12:55 AM
من هم یک بار تو جوردن یک مک لارن دیدم...

skyx433
30 June 2008, 12:05 PM
به نظر من از میان ماشینهای که می توان در ایران خرید البته به شرط وجود پول، لکسوس و آنهم مدل LS460LWB ottoman با کلاس ترین ماشین می باشد. در لینک زیر مشخصات این اتومبیل را ببینید:
http://www.piico.ir/portal/Default.aspx?tabid=228&tabindex=2

Austin Allson
11 July 2008, 03:07 AM
نظر منم لکسوسه .

واقعا کلاس بالایی داره. البته S550 بنز هم خیلی با کلاسه .

?!...sia
11 July 2008, 03:35 PM
یه دونه AMG 350 هم شیراز 272 تومن فروش رفت خداییش ماشین به این کاملی ندیده بودم! http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/leer.gif

hosseinabd
1 August 2008, 10:35 AM
منم همینطور
واقعا AMG 350 خیلی کامله و من خیلی حال کردم وقتی دیدمش.توی اصفهان هم یکی هست سفید رنگ.

کبریت بی خطر
1 August 2008, 01:47 PM
ببخشید یکم از موضوع دوره
چند روز پیش تو مشهد کنار پارک ملت یک شورولت مالیبو مشکی دیدم..... ماشینه تکی بود ها!!!!!:icon_evil
http://i38.tinypic.com/2a8gikz.jpg

راستی یگم که اینجا پارک ملت نیست از گوگل گرفتم

hosseinabd
2 August 2008, 12:48 AM
مدتیه بنز و بی ام و خیلی توی ایران داره زیاد میشه . کدوم شرکت اینها رو وارد میکنه؟

A_R_Z
2 August 2008, 06:17 PM
با سلام. به نظر بنده لامبورگيني و جگوار و فانتوم فقط يكي 2 تا وجود داره ( در ايران) و نميشه باكلاس تلقي كردشون.
اما خودرو هايي كه يكم پايينتر از انها هستند و تقريبا بيشتر ديده ميشوند در ايران BMW830i است.
(كه به نظر بنده اين بحث ها زياد جالب نيست چون براي اكثر ما دست نيافتني يا اگرم دست يافتني باشه ميريم ازدواج ميكنيم تا صد و خورده اي پول واسه ماشين بدهيم....:icon_razz)...

سری 8 ؟ دیگه بزرگتر از سری 7 چی میتونه باشه . حتمآ BMW مینی بوس زده .

مدتیه بنز و بی ام و خیلی توی ایران داره زیاد میشه . کدوم شرکت اینها رو وارد میکنه؟

فکر کنم بنز رو ستاره ایران وارد میکنه ، BMW رو هم پرشیا خودرو وارد میکنه . البته یسری هم شخصی وارد میشه .

آره بنز و bmw خیلی زیاد شده . یه زمانی من دوست داشتم هر روز از جلوی نمایشگاه مجتبی نزدیک پل سیدخندان رد بشم ماشیناشو ببینم ولی دیگه الان همشون تکراری شدن . اتفاقآ یه سورن که میبینم بیشتر دقت میکنم .

Saman.Cls
2 August 2008, 07:49 PM
فقط سي ال اس بنز

hosseinabd
3 August 2008, 01:27 AM
بنز حرف اول رو میزنه و بعد بی ام و

el matador
5 August 2008, 11:50 AM

طراحي عقبش زياد جالب نيست ولي نسل جديدش واقعا زيباستhttp://www.phalls.com/www.autospies.com

m_1000_fire
4 September 2008, 08:31 AM
با سلام به همگي دوستان
به نظر من لكسوس ls460l هم با كلاسه هم با امكانات زياد هم ...
البته اگه مقايسه بين بنز و بي ام و باشه من خودم بي ام و رو در هر مدلي بيشتر ميپسندم.
البته كلاس gl بنز كه suv هست با suv هاي بي ام و اصلا قابل قياس نيست

khoshnam55
4 September 2008, 05:49 PM
سلام

به نظر من اين sl350 2009 ماشين هاي فوق العاده اي هستن يه دونش تو نمايشگاه بالاتر از پول صدر هست

همون كه كنار رستورانه سنباده اسمش يادم رفت چراغ هاي جديدش خيلي با حاله كلا sl ماشين خيلي با كلاسيه الان هم تازه داره جاشو تو ايران باز ميكنه داره زياد مي شه

البته به نظر من از نظر طراحي bmw 630i با package m- power قيافش خوف تره ولي چون bmw 630i

زياد شده ديگه مثل sl خاص نيست اين bmw 320i كوپه هم قشنگن من يه دونه bmw 335i كوپه هم ديدم

فوق العاده بود مثل موشك مي رفت صداش جالب بود

drnariman
4 September 2008, 06:59 PM
الان ماشینای تک شماره شده دایم داخل هم زیاد دیده می شه که اگه اونا رو حساب کنیم برای بنز و bmw شانسی نمی مونه مثل پورش و لامبورگینی و کوروت و ... .

A_R_Z
5 September 2008, 02:27 AM
740i یه چیزه دیگست .

hosseinabd
5 September 2008, 02:55 AM
من که بی ام و رو خیلی دوست دارم.خیل باکلاس ماشین میزنه.لوکس طراحی میکنه.ولی حیف که با وضعیت تجارت ایران اصلا نمیشه خرید یا حداقل من نمیتونم بخرم و باید حسرت بخورم.

A_R_Z
10 September 2008, 06:44 PM
ولی حیف که با وضعیت تجارت ایران اصلا نمیشه خرید یا حداقل من نمیتونم بخرم و باید حسرت بخورم.

آخ گفتی . آدم قیمت واقعی این ماشینارو میبینه حسرت میخوره چرا تو ایران نباید اینجوری باشه .

این لینک قیمت های واقعی BMW هستش .
http://www.bmwusa.com/Standard/Content/AllBMWs/default.aspx

اینم قیمت های واقعی بنز

http://i35.tinypic.com/1602zqp.jpg

A_R_Z
11 September 2008, 01:01 AM
فکر کن با پول زانتیا می تونی یه بنز کلاس C یا BMW سری 3 بخری ، با پول ویتارا میتونی بنز ML یا X3 بخری ... خلاصه هرچی بیشتر این مقایسه ها رو میکنم بیشتر اعصابم داغون میشه . کی میشه این تعرفه ها رو بردارن تا ایرانی ها هم بتون از یکی از بزرگترین لذت های دنیا که لذت رانندگی هستش استفاده کنن .

کبریت بی خطر
13 September 2008, 01:19 AM
تجربه نشون داده تو ایران ماشین گرون میشه ولی ارزون نه:icon_cry:

hosseinabd
13 September 2008, 02:05 AM
اگر به تجارت جهانی بپیوندیم میتونیم امیدوار باشیم.

Foad
13 September 2008, 02:46 PM
آقایون اخطار جدی:
لطفا بحث تاپیک رو به هیچ وجه سیاسی نکنید و از فرستادن پست انحرافی هم خودداری کنید

eysun
13 September 2008, 08:12 PM
شما بنز سری s و E و C رو یکی میدونید؟!!!

A_R_Z
14 September 2008, 01:44 AM
شما بنز سری s و E و C رو یکی میدونید؟!!!

eysun منظورت از شما کیه ؟

eysun
14 September 2008, 01:59 AM
منظورم اون کسیه که نظرسنجی رو نوشته! آخه کلا یه گزینه گذاشته واسه این 3 سری!

A_R_Z
14 September 2008, 02:22 PM
باز حالا C با E رو میشه یه کاریش کرد ولی دیگه مقایسه کردن این دوتا با S خیلی کم لطفیه .

saman_takeiteasy
14 September 2008, 04:59 PM
BMW سری 6
مخصوصا M6:icon_arro

navid_2006
22 November 2008, 11:46 AM
یک مورد رو در جردن دیدم ، یک مورد هم در فرمانیه ... :icon_evil

منم یه بار تو انتهای پاسداران همون اولای فرمانیه یکی رو با پلاک ثابت ایران دیدم
یه بار دیگه هم تو دیباجی شمالی دیدمش
:icon_cool

navid_2006
22 November 2008, 11:52 AM
فکر کنم بنز رو ستاره ایران وارد میکنه ، BMW رو هم پرشیا خودرو وارد میکنه . البته یسری هم شخصی وارد میشه .
BMW رو بوبانیان وارد میکنه

skh13571359
4 December 2008, 09:40 AM
bmw رو پرشيا خودرو وارد ميكنه تعميرگاه مركزيش هم تو جاده مخصوص كنار شركت آميكو

Vahid e
8 January 2009, 02:29 AM
به نظر من c5 در قیمت پایین ماشین بی نظیری هست ولی اگه بخوایم قیمت بالا درنظر بگیریم bmw 7 هستش هر چند به سادگی نمیشه از کنار بنز عبور کرد . کلا انتخاب بین بنز و بی ام و سخت هستش

gamer2009
8 February 2009, 07:44 PM
این MERCEDES BENZ CLS چه کلاسهاییش تو ایران هست؟

کبریت بی خطر
10 February 2009, 10:30 AM
فقط سی ال اس 350 به صورت شرکتی وارد میشه.