PDA

View Full Version : استفاده از ابزار Caller ID درون خود ویندوز XP

anjomshoaa
31 October 2006, 10:15 PM
برای نشان داده شدن تلفن تماس گیرنده در ویندوز ایکس پی یک ابزار مناسب در خود ویندوز هست.فقط کافیه هر بار که ویندوز بالا می آد اجرا بشه.برای این کار کارای زیر رو انجام بدین.
1. برین به start menu و روی فلدر startup یک کلیک راست بزنین و روی open کلیک کنین
2. یک short cut بسازین و ادرس زیر رو بهش بدین:
WINDRIVEprogram fileswindows NTdialer.exe
بجای WINDRIVE درایو ویندوز خودتون رو قرار بدین
3. short cut رو که ساختین اون رو اجرا کنین. یک پنجره ظاهر میشه.
4.در پنجره جدید که اسمشphone dialer هست برین به منوی view و روی Hide when minimized کلیک کنین.
5. هر وقت ویندوز بیاد بالا این پنجره روی صفحه ظاهر می شه کافیه هر بار اونو مینیمایز کنین تا بره توی taskbar .هر کی هم زنگ بزنه شمارش می اد سمت چپ صفحه.

javad2625
2 November 2006, 04:02 AM
ضمن تشكر از راهنمايي جالب دوست عزيزمون در تكميل فرمايشاتشون بايد عرض كنم كه:

1- فولدر startup در اين پوشه واقع هست:
c:\Windows\Documents and settings\ [yourname]\start menu\ programs\startup

2- فايلي كه بايد براي اون ميانبر ساخته بشه اينه:
c:\program files\windows NT\dialer.exe

3- براي اينكه هر دفعه مجبور نباشيد پنجره phone dialer رو مينيمايز كنيد، ميتونيد روي ميانبري كه ساختيد راست كليك كرده و گزينه properties رو انتخاب كنيد، بعد در قسمت run گزينه minimized رو برگزينيد.

javad2625
2 November 2006, 02:20 PM
من نوشته anjomshoa رو تكميل كردم، اما خودم كه امتحان كردم، اين روش جواب نداد. ميشه لطفً راهنمايي كنيد كه چرا جواب نداده؟ آيا بايد تنظيمات خاصي رو دستكاري كنيم؟ آيا بايد حتماً به مودممون گوشي تلفن وصل باشه يا فقط اتصال خط تلفن كافيه؟

اگه راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم

anjomshoaa
2 November 2006, 06:48 PM
من نوشته anjomshoa رو تكميل كردم، اما خودم كه امتحان كردم، اين روش جواب نداد. ميشه لطفً راهنمايي كنيد كه چرا جواب نداده؟ آيا بايد تنظيمات خاصي رو دستكاري كنيم؟ آيا بايد حتماً به مودممون گوشي تلفن وصل باشه يا فقط اتصال خط تلفن كافيه؟

اگه راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم

جالبه:icon_surp . همونطور که گفتم فقط کافیه سیم تلفن به مودم وصل باشه.و هیچ تنظیم خاصی نیاز نداره:icon_mad:

javad2625
2 November 2006, 07:11 PM
من همه اين كارها رو كردم. گزينه phone dialer هم كنار ساعت كامپيوترم هست، اما وقتي تلفنمون زنگ مي خوره، هيچ نوشته اي روي اون گزينه ظاهر نميشه. وقتي هم موس رو روش نگه مي دارم، فقط عبارت waiting for call ظاهر ميشه.
كسي ميتونه بگه آيا علت چيه؟ آيا خود شما وقتي تلفنتون زنگ ميخوره، كنار ساعت كامپيوتر، شماره تلفن طرف رو مي بينيد؟

خيلي ممنون

anjomshoaa
2 November 2006, 07:24 PM
من همه اين كارها رو كردم. گزينه phone dialer هم كنار ساعت كامپيوترم هست، اما وقتي تلفنمون زنگ مي خوره، هيچ نوشته اي روي اون گزينه ظاهر نميشه. وقتي هم موس رو روش نگه مي دارم، فقط عبارت waiting for call ظاهر ميشه.
كسي ميتونه بگه آيا علت چيه؟ آيا خود شما وقتي تلفنتون زنگ ميخوره، كنار ساعت كامپيوتر، شماره تلفن طرف رو مي بينيد؟

خيلي ممنون

وقتی که تلفن زنگ بخوره یه قسمت بالای مانیتور سمت راست باز میشه

و id کسی رو میندازه و در قسمت icon tray هیچ اتفاق خاصی نمیفته

لطفا مراح رو دوباره انجام بده شاید مشکل بر طرف بشه.:icon_cool

اگه کاری داشتی در خدمتم :icon_evil

Shahrooz
3 November 2006, 01:50 AM
نوع مودم تفاوتی نمیکنه؟ یعنی با تمام مودم ها این کار قابل انجامه؟

romeo_1593
3 November 2006, 02:00 AM
نه فقط مودوهایی که CALLER ID دارن

anjomshoaa
3 November 2006, 02:36 AM
نه فقط مودوهایی که CALLER ID دارن

دقیقا

hamedfox
18 November 2006, 09:51 AM
منم امتحان کردم نشد