View Full Version : پاك كردن برنامه از روي SX1 ؟
sina2502002
26 December 2004, 12:11 AM
با سلام به همگي دوستان
دوباره يه مشكل جديد كه از ناشي بودن بنده در زمينه موبايل نشات ميگيره بر خوردم :cry:
دوستان به چه شكل ميشه برنامه هايي كه قبلا روي موبايل نصب شده پاك كرد از طريق قسمت Manager رفتم ولي فقط برنامه هايي كه جديدا نصب كردم تونستم ريمو كنم برنامه هايي مثل ديكشنريم كه قبلا نصب كردم و الان هم ديگه نميتونم ازش استفاده كنم (اكسپاير) شده نتونستم پاكش كنم .
اگر همين جوري ميشه پاكش كنم راهنماييم كنيد و اگر از طريق يه برنامه اي چيزي ميتونم پاكش كنم برنامه رو بهم معرفي كنيد ممنون ميشم با تشكر از همگي دوستان :wink:
فريد زيمنس
26 December 2004, 02:27 AM
بايد گوشي ات را ريست كني و رم كارت خود را از نو فرمت كني تا برنامه هاي كه نمي تواني پاك كني پاك شود
تمام اطلاعات قبلي ات پاك ميشود :cry: :cry: ...توصيه ميكنم قبل ار اين كار يك بك آپ از گوشي ات بگير(توسط كابل)
8) 8)
sina2502002
26 December 2004, 02:35 AM
من ميخواستم كار به جاهاي باريك نكشه :cry:
خيلي ممنون از راهنماييت 8)
واي پي واي
27 December 2004, 07:24 PM
بابا اين كارا چيه...!!! :D
شما اگه برنامه اي تو ويندوزت اكسپاير بشه وندوز را عوض مي كني... :lol: :lol:
*****حال ندارم بتايپم. پاشا هستم.
نيما:
تصحيح شد
Pooriya_Online
27 December 2004, 08:00 PM
واي پي واي,
چقد شماره تلفن ميدي... :D
astiak
17 April 2005, 03:00 AM
بهترين كار اينه كه اول بري تو درايوي كه برنامه رو اونجا ريختي بد بري به آدرس مثلا اگه تو e ريختي بري E:\system\apps و فولدر مربوط به اون برنامه رو پاک کني و بعد بري تو درايو c و بري C:\system\install و فايل مربوط به برنامه رو هم پاک کني اون موقه تو managerگوشيتم اسم برنامه پاک ميشه 8)
moeinifar
17 April 2005, 01:36 PM
كاملا درست با اين كار ديگه آيكون برنامه رو نداري و حذف ميشه اما يك سوال هست با اينكه اين فايل ها رو پاك ميكني باز مقداري از حافظه هنوز اشغال شده است؟
ahmadi_ws
19 April 2005, 08:33 PM
بهترين كار اينه كه اول بري تو درايوي كه برنامه رو اونجا ريختي بد بري به آدرس مثلا اگه تو e ريختي بري E:\system\apps و فولدر مربوط به اون برنامه رو پاک کني و بعد بري تو درايو c و بري C:\system\install و فايل مربوط به برنامه رو هم پاک کني اون موقه تو managerگوشيتم اسم برنامه پاک ميشه 8)
سلام
اين اولين پست من تو اين كلوپه. بهترين راه هميني هست كه اين دوست عزيز بهش اشاره كرده. چون من خودم هم چند بار با اين مشكل برخورد كردم. بهترين راهش همينه 8)
astiak
20 April 2005, 01:27 AM
كاملا درست با اين كار ديگه آيكون برنامه رو نداري و حذف ميشه اما يك سوال هست با اينكه اين فايل ها رو پاك ميكني باز مقداري از حافظه هنوز اشغال شده است؟
من فكر كنم كه ديگه فايلي نمونه كه بخواد فضا بگيره
Hamed
20 April 2005, 07:12 AM
astiak, تو برنامه هاي شركت psiloc و برخي شركتهاي ديگه 1 يا 2 فايل ميمونه كه حجمش قابل چشم پوشي است.
astiak
21 April 2005, 12:14 AM
astiak, تو برنامه هاي شركت psiloc و برخي شركتهاي ديگه 1 يا 2 فايل ميمونه كه حجمش قابل چشم پوشي است.
راستش من از برنامه هاي اين شركت استفاده نميكنم چون بعدش بايد حتما گوشيمو مستر ريست كنم 8)
Behzad185
26 April 2005, 09:34 PM
از كانتكت بك اپ بگير بقيش پيدا ميشه
ali_faghihi
26 April 2005, 09:43 PM
unmake sis منجي گوشي در برابر برنامههاي مشكل دار
از اپلود سنتر دانلود كنيد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.