PDA

View Full Version : چه خودرويي بخرم؟

*nvidia*
29 October 2006, 09:36 PM
با سلام
من تقريبا 8الي8.5ميليون پول دارم.حالا موندم كه يدونه روا صفر بگيرم .1 تومن هم اضافه ميارم.يا يدونه glxدست دوم بگيرم؟لطفا راهنمايي كنيد.
با اين پول چه مدلي ميشه گرفت ؟
براي گرفتن يدونه 405ترو تميز چقدر بايد هزينه كرد؟
مرسي

shahram2006_m
29 October 2006, 11:16 PM
با سلام
من تقريبا 8الي8.5ميليون پول دارم.حالا موندم كه يدونه روا صفر بگيرم .1 تومن هم اضافه ميارم.يا يدونه glxدست دوم بگيرم؟لطفا راهنمايي كنيد.
مرسي

پیشنهاد من به شما اینه که ماشین صفر بگیرید
الان پژو GLI قیمتش حدود 10 تومن هست و فکر میکنم به بودجه شما نزدیکه

sajjadnegaresh
29 October 2006, 11:22 PM
به نظر من اگه دوست داري يه مقدار صبر كن تا ال 90 بياد . ولي اگه عجله داري و دوست داري يه مقدار به ماشينت برسي يه دونه روآ صفر بگير و با بقيه پول يه مقدار براي ماشين خرج كن.

Foad
29 October 2006, 11:27 PM
9 تومن بده یه 405 دست دو بگیر بهتره.کو تا ال 90 بیاد

حسام 61
30 October 2006, 04:27 AM
دوست عزیز نه روآ نه 405 کارکرده
یک سمند سالم و تمیز 83 به بالا رو میتونین بین 8 الی 8.5 بگیرین
و اگه رو مرز 9 رفتین که مدل 84 بهتون میدن
حداقل مزایای سمند: امکانات کامل تر و ایمن تره و بازار فروشش به نسبت بهتر از 405 هست

reza1050
30 October 2006, 07:25 PM
اگر بتونی به مرز 10 تومن نزدیک بشی GLI مطمئن تره مگر اینکه ماشین دست دوم سالم گیرت بیاد که بدونی دست کی بوده و چیکار کرده کیلومترش واقعی هست یا نه و چندین سئوال دیگه که ادم موقع ماشین دست دوم میبینه بهش بر می خوره :icon_cool

amahdavi2004
30 October 2006, 09:25 PM
دوست عزیز نه روآ نه 405 کارکرده
یک سمند سالم و تمیز 83 به بالا رو میتونین بین 8 الی 8.5 بگیرین
و اگه رو مرز 9 رفتین که مدل 84 بهتون میدن
حداقل مزایای سمند: امکانات کامل تر و ایمن تره و بازار فروشش به نسبت بهتر از 405 هست

1 - بازار فروش سمند نسبت به 405 بسيار بدتر است والا مدل 84 سمند با همين مدل 405 تا دو ميليون تفاوت نداشت (هر مدل جديدي از سمند كه فقط برخي از عيوبش برطرف شده است عرضه مي شود شديدا توي سر قيمت و بازار فروش مدلهاي قبلي مي زند)
2 - گول افزايش قيمت كاذب فعلي سمند را كه به خاطر كاهش توليد است نخور چون باز هم به قيمت قبلي باز خواهد گشت يكي از دوستان من در سال 83 يك سمند صفر را يك ميليون بالاتر از 405 هم خريد (ايران خودرو اوائل سمند را گرانتر از 405 مي فروخت ولي در اثر هجوم گسترده مشتريان!! و سمپاشي دشمنان قسم خورده اين خودرو ملي مجبور شد قيمت آن را پايين آورده و كارت طلايي هم ضميمه اش كند) و تازه سمند رفيقم چون از مدل هاي اوليه بود پر از ايراد هم بود و دو ماه پيش به يكي ديگر از دوستانم 8 ميليون فروخت!!! در حالي كه اگر 405 بود راحت 10 ميليون مشتري داشت.
3 - سمندي كه كارت طلايي و گارانتيش منقضي شده مثل 206 كاركرده دو برابر 405 مخارج نگهداريش است اگر شك داري برو هزينه ها را از مكانيكها و نمايندگيهاي مجاز بپرس و مقايسه كن.
4 - البته من قصد خريد سمند ندارم تا با اين حرفها بخواهم توي سر مال بزنم و بازارش را خراب كنم فقط از باب راهنمايي بود كه بايد صديق بود ولي اگر شديدا به ماشين نياز نداري صبر كن تا تندر (ال 90) بيرون بيايد و تاثيرش را روي بازار بگذارد بعد ماشين بخر ولي اگر حتما بايد بخري يك پرايد دست دوم تميز بخر تا پس از آمدن تندر خيلي متضرر نشي و بعد سر فرصت بفروشي و ماشين صفر بخري. اصلا طرف انواع آردي نرو كه هر چقدر خوب باشد پس از آمدن تندر صاحب اول و آخرش خودتي.

XELTEK
31 October 2006, 08:22 PM
شما رو سي يلو هم فكر كن
مدل 80 تر تميز
يا 81 ميتوني گير بياري
سيلو معركه اس:icon_cool

Foad
31 October 2006, 08:32 PM
شما رو سي يلو هم فكر كن
مدل 80 تر تميز
يا 81 ميتوني گير بياري
سيلو معركه اس:icon_cool

میشه مال 5 سال پیشا خیلی بعیده تمیزش گیر بیاد حتما کیلومترشو دست کاری میکنن بدنشم 10 جاش رنگ خوردگی داره.نمیشه ماشین 5 سال پیش تا الان سالم بمونه حداقل تو تهران که نمیشه

*nvidia*
31 October 2006, 08:57 PM
مرسي از راهنمايي هاي همه ي دوستان
من عجله اي براي خريد ماشين ندارم.حداقل تا يكي دو ماه بعد عيد.تا اونموقع وضعيت چجوري ميشه؟ايا به نفعم هست كه صبر كنم يا نه؟مرسي

z_qz54
31 October 2006, 09:20 PM
من عجله اي براي خريد ماشين ندارم.حداقل تا يكي دو ماه بعد عيد.تا اونموقع وضعيت چجوري ميشه؟ايا به نفعم هست كه صبر كنم يا نه؟مرسي

بعد عید قیمتی که قبل عید بالا رفته پایین میاد ولی همیشه کمتر از قسمت قبلی نمیشه ، اولین رشد همیشه توی خرداد هستش ، علتش رو نمیدونم.

Foad
31 October 2006, 09:33 PM

خوب اینو از اول میگفتی
تا اون موقع حتما لوگان میاد . تیپ 3 شو بگیر حرف نداره:icon_cool اینجور که میگن هر سه تا تیپش زیر 10 تومنه

اولین رشد همیشه توی خرداد هستش ، علتش رو نمیدونم.

خوب نزدیک تابستون میشه هوا گرمه ملت حوصله پیاده روی و دنبال تاکسی گشتن ندارن ماشین میخرن . ضمنا تعطیلات تابستونه و فصل مسافرت :icon_surp

alirezasalam
1 November 2006, 11:45 PM
سیلو که تا 83 تولید میشد پس مال 5 سال پیش نیست اما چون دیگه تولید نمیشه نگیری بهتره!
بین سمند دست دو و gli صفر هم خوب معلومه gli
رو 206 تیپ 2 3 هم میتونی فکر کنی هر چند یه کم قدیمیه و زیاد شده!
ریو 84تمیز هم با حدود 10 تومن میتونی بگیری که تو سرعت با 405 و سمند هم رو سفید از آب در اومده! و انصافآ چیز بدی نیست مصرفش هم خیلی کمه!
اگه از فنی خوب سر در نمیاری و برای تشخیص رنگ هم آشنا نداری حتمآ صفر بگیر و گرنه اگه بتونی دست دوم تمیز بگیری به نفعته!

Abolfazl2006_p
1 November 2006, 11:55 PM
من بهتون 405 جی ال آی را پیشنهاد میکنم

Hossein WV
2 November 2006, 12:04 AM
سلام 8 تا 8.5 ماشین زیاده
1 - 206 مدل 82 تیپ 2 بد نیست
2-405 مدل 79 یا 80 میتونی بگیری
3- سمند 81 یا 82 هم تو این رنج میتونی بگیری
ولی اگه میخوای یه ماشین با سواری توپ و شتاب و سرعت بالا بگیری با این پول میتونی یه اسپیرو 94 بگیری که البته ماشین باید سالم باشه و اینکه اگر درست خرجش کنی تا 3 سال فقط خرج بنزین با روغن داری(قیمت لوازمش هم اگه اصلی باشه از لوازم 206 ارزون تره )اگه خواستی مشخصاتشم مینویسم

*nvidia*
19 November 2006, 10:31 PM
سلام 8 تا 8.5 ماشین زیاده
1 - 206 مدل 82 تیپ 2 بد نیست
2-405 مدل 79 یا 80 میتونی بگیری
3- سمند 81 یا 82 هم تو این رنج میتونی بگیری
ولی اگه میخوای یه ماشین با سواری توپ و شتاب و سرعت بالا بگیری با این پول میتونی یه اسپیرو 94 بگیری که البته ماشین باید سالم باشه و اینکه اگر درست خرجش کنی تا 3 سال فقط خرج بنزین با روغن داری(قیمت لوازمش هم اگه اصلی باشه از لوازم 206 ارزون تره )اگه خواستی مشخصاتشم مینویسم

اگر مشخصاتشم بگيد ممنون ميشم.

Hossein WV
24 November 2006, 08:27 PM
دوست عزیز نمیدونم الان که این پست رو مینویسم ماشین خریدین یا نه اگه خریدین که مبارک باشه اما اگه نخریدین این مشخصات اسپیرو هست
موتور :2000 انژکتور ساخت جنرال موتورز هستش (مدلهای 94به بعد 16 سوپاپ هستن )
تجهیزات : کولر (آمریکایی) صندلی های برقی چند حالته -فرمون هیدرولیک (از نوع خیلی نرم)-صندوق عقب واقعا جا دار - عیب یاب کامپیوتری کلا خیلی نرم و راحته
از همه لحاظ ارضاء میشی
فقط بزار یه چیزایی رو بگم
1: 2 ما یک بار حتما یه چکاپ بکن (تا اگه یه موقع موردی کوچیک داره رفع بشه)
2:حتما ترمزها رو به ABS تبدیل کن خرجش هم 300 تومنه
3:حتما قطعات اصلی بخر
4:معتادی داره یعنی سوارش بشی دیگه سواره هیچ ماشینی نمیشی الا ماشین های آمریکایی چون این ماشین زیر نظر متخصصین آمریکایی ساخته شده
اگه 3 تای اول رو رعایت کنی و ماشینت هم از اول که میگیری سر پا باشه قول میدم هیچ وقت اذیتت نکنه
و ازش سواری بگیری که تو این رنج قیمت که هیچ تا مرز 20 تومن هم نمیتونی ماشین به این خوش دستی و این موتور پیدا کنی
خوش باشین

Foad
24 November 2006, 08:29 PM
دوست عزیز آخرین سری اسپیرو که وارد شد مال چه سالی بود؟
فکر نکنم الان بهیچوجه تمیزش پیدا بشه

Hossein WV
24 November 2006, 08:57 PM
دوست عزیز آخرین سری اسپیرو که وارد شد مال چه سالی بود؟
فکر نکنم الان بهیچوجه تمیزش پیدا بشه

دوست عزیز این حرف چیه ؟؟؟؟
پیکان مدل 48 صفر کلیومتر هم هست چه برسه به ماشین های این مدلی که 10 12 سال عمر کردن تمیزش هم گیر میاد من خودم یه اسپیرو واسه داییم پیدا کردم 120000 هزار تا کار کرده بود در حالی که 206 های 81 از این بیشتر کار کردن

Foad
24 November 2006, 09:02 PM
اگر کیلومترش دستکاری نشده باشه
در هر صورت ماشین دست 2 یعنی دردسر حالا چه برسه که مال 10 سال پیش باشه اونم دوو که دیگه تو ایرانم هیچ مدلش تولید نمیشه

Hossein WV
24 November 2006, 09:17 PM
ماشین دست دو داریم تا دست دو و اینکه هر کسی میخواد ماشین خوب سوار بشه باید پی یه سری مسایل و به تنش بماله لوازمش تولید نشه مشکلی نیست مگه 206 یا سمند که تولید میشن لوازمش ارزونه ؟؟؟؟و یه چیز دیگه اینکه شما با 8 تومن امکانات ماشین های بالای 20 تومن داری به نظر شما این ارزش نداره که مثلا خرجش گرون تر از بقیه ماشین های هم رنج خودش باشه در هر صورت من نظر مو گفتم
خوش باشین

VIGO
21 December 2006, 02:44 AM
با سلام
مرسي

فقط یه سیلو 78 تا 80 تر تمیز بگیر بهترین ماشین توی این رنج قیمت هست ، همینطوری نمیگم تجربه اش کردم .:icon_cool از هرکس سیلو داشته بپرس ببین چی میگه فوق العاده آرام ، بادوام ، راحت ، کم مصرف ، کم خرج ، خرجش تو مایه های پیکانه .

اگر تریپ لوکس تر میخای یه اسپیرو 93 ،94 بگیر .:icon_evil