PDA

View Full Version : نحوه تعویض مموری کارد و ماکزیمم حافظه ای که ساپورت میشود

lover
29 October 2006, 12:36 AM
دوستان سعی میکنم در این تاپیک به مشکلات تعویض memory card و چگونگی انتخاب و ماکزیمم حافظه ای که میشود استفاده کرد صحبت کنیم

--در پاکت پی سی بستگی به نوع مدل دستگاه از انواع کارت های حافظه میشود استفاده کرد همانطور که قبلا در تاپیک ها مختلف صحبت شده است دستگاه هایی که از نوع SD استفاده میکنند از سرعت و حافظه بیشتری بهره میبرند تا MMC و غیره

--نحوه تعویض کارت حافظه قدیمی با کارت حافظه جدید در پاکت پی سی بر عکس سیمبین بسیار آسان است بدین ترتیب که تمام فایل ها و فلدر های درون کارت قدیمی را در کارت جدید کپی کرده و میتوانید از کارت جدید براحتی استفاده کنید در PPC هایی که از کارت SD بهره میبرند میشود از MMC نیز با استفاده از تبدیلش بهره برد اما بلعکسش امکان ندارد ( دستگاه هایی مانند K-Jam)

نکته مهم : اگر کارت حافظه را میخواهید فرمت کنید از FAT32 استفاده کنید که با پاکت پی سی سازگار باشد

--در انتخاب کارت حافظه سعی کنید محصولی را انتخاب کنید که گارانتی داشته باشد توجه کنید که در پاکت پی سی بر عکس سیمبین اننخاب کارت حافظه با ظرفیت بالا مشگلی از نظر سرعتی برای سیستم عامل پیش نمیاورد ( اما برنامه هایی که مثل Windows media player به دنبال موزیک یا به اصطلاح Browsing میکنند کمی بیشتر طول میکشد) همچنین از انواعی استفاده کنید که سرعت بالا داشته باشند و قابلیت های مانند دکمه قفل کردن کارت حافظه و امکانات دیگر نیز از مزایای کارت حافظه به شمار میرود

--توجه کنید که در پاکت پی سی های جدید از هر نوع کارت حافظه ای که استفاده میکنند شما میتوانید بالاترین ظرفیت آن را برای پاکت پی سی خود انتخاب کنید.

--مارک همیشه مقیاس مقایسه نیست اما از بهترین انواع کارت حافظه که با کمپانی هایی نظیر Canon یا Nikon همکاری دارند میتوان به SanDisk اشاره کرد

-- سعی کنید اگر مموری کارت خود را در دستگاه های دیگر بجز پاکت پی سی خود قرار میدهید ( مانند پیرینتر یا اسکنر) حتما در صورتی که کارت حافظه شما امکان قفل کردن یا به اصطلاح Read Only داشته باشد از آن بهره ببرید تا فایل های سیستمی یا اطلاعات شما را پاک نکند

--کارت های حافظه را در معرض مستقیم نور خورشید قرار ندهید

lover
29 October 2006, 12:48 AM
کمی به برسی انواع متداول کارت ها حافظه میپردازیم البته انواع زیادی تولید میشود که معروفترین آنها را اشاره میکنیم

[Only registered and activated users can see links]
در نوع SD من تا به امروز بیشترین حافظه ای را که وجود داشته را بالاتر از 8GB گیگابایت و سرعت 150x ندیدم
(خودم از یک مموری کارت 4 گیگا بایتی به مارک Transcend که سرعتش 150x میباشد در پاکت پی سی خودم که مدلش JAMin میباشد بهره میبرم بدون اینکه مشگلی برایم ایجاد کرده باشد)

کلمه SD مخفف Secure Digital میباشد که یک TM میباشد و دارای چند زیرشاخه نیز هست

در نوع miniSD بیشترین ظرفیتی که به صورت تجاری تولید میشود 2GB گیگابایت و سرعت 80x میباشد

در نوع MicroSD بیشترین ظرفیت 1GB گیگابایت میباشد

انواع MMC ها:
در نوع MMCplus به ظرفیت 4GB گیگابایتی موجود میباشد

در نوع MMCmobile بالاترین ظرفیت 1GB موجود میباشد

در نوع MMCmicor حداکثر 512MB موجود میباشد

در نوع CompactFlash که درپاکت پی سی ها قدیمی مخصوصا Axim ها استفاده میشد بالاترین ظرفیت 8GB گیگابایت میباشد و حداکثر سرعت 120x هست

در نوع XD که در دوربینها بیشتر موجود هست حداکثر 1GB گیگابایتی دیدم

توجه کنید که این آماری که دادم ممکن است در آینده تغییر کند و کمپانی ها با ظرفیت های بالاتری ارایه بکنند اما بهر حال انواع SD ظرفیت و سرعت بالاتری دارند

lover
29 October 2006, 01:02 AM
البته یک نوع حافظه خواص سونی نیز به نام Memory Stick Duo/PRO Duo موجود است که فقط محصولات سونی از این نوع حافظه بهره میبرند
بالاترین ظرفیت موجود 2GB هست فعلا اما ظاهرا 4GB هم قراره بیاد من خودم از 1GB در دوربینم بهره میبرم

lover
22 November 2006, 12:04 AM
از مزاياي کارت ها SD در نوع HC آن ساپورت تا ظرفيت 32 گيگا بايت ميباشد که چنين ظرفيتي با توجه به سرعت و اندازه کارت هاي SD بسيار تحسين بر انگيز ميباشد توجه کنيد در انواع HC داراي Class هاي متفاوتي ميباشتد که از Class 2 , Class 4 , Class 6 متغير ميباشد که شماره کلاس بيانگر مقدار مگابايت اطلاعاتي هست که کارت حافظه در يک ثانيه ميتواند رد و بدل بکند
در کارت حافظه نکات ديگري مانند Sector Size و يا Cluster size در سرعت Read و Write کردن اطلاعات نقش مهمي دارد من مقاله اي در مورد Cluster به فارسي نديدم اما يک شرح مختصر ميدهم Cluster size به طور Default يا پيشفرض 512 Byte بايت ميباشد و ميتواند تا 64 Kb کيلو بايت تغيير کند انتخاب Cluster Size بزرگتر در هنگام فرمت تبادل اطلاعات سريعتر انجام ميشو اما معايبي هم دارد براي اينکه متوجه بشويد يک مثال ميزنم اگر يک کارت حافظه يک مگا بايتي داشته باشيد با انتخاب Cluster سايز 512 بايتي آنرا به خانه هاي 512 بيتي تقسيم ميکنيد و اگر يک فايل 100 کيلو بايتي را به خواهيد read يا write کنيد بايد در 196 خانه 512 بايتي Read يا Write انجام گيرد حالا اگر Cluster Size را 64 کيلو بايتي در هنگام فرمت انتخاب کرده باشيد فقط دو خانه 64 کيلو بايتي به جاي 196 تا احتياج هست سرعت به طور فاحشي بالا ميرود اما 28 کيلو بايت اصراف کرديد و بيمصرف ميماند در صورتي که در 512 بيتي فقط 352 بيت اضافه ميماند ( 2*64000=128000 و فايل شما 100 کيلو بايتي ميباشد در حالي که با انتخاب Cluster سايز 512 بيتي 196*512=100352 يا اگر يک فايل 10 کيلو بايتي را بخواهيد write کنيد در cluster سايز 64 الکي يک سکتور 64 کيلو بايتي براي 10 کيلو بايت اشغال ميشود ) يعني با انتخاب عدد بالاتر Cluster با اينکه سرعت را بالا برديد اما فضا زياد تري اشغال ميشود در کارهايي که از فايلهاي بزرگ استفاده ميشود cluster size بالا پيشنهاد ميشود چون تاثيري آنچنان ندارد اما در فايلهاي کم حجم Cluster کوچک براي کارت حافظه پيشنهاد ميکنم من خودم از 8KB استفاده ميکنم که ايده آل ميباشد فکر کنم خيلي بد توضيح دادم شرمنده چون عجله اي نوشتم اگر مشتاق بوديد بيشتر توضيح ميدهم و برنامه اي مرتبط براي فرمت و تنظيم Cluster Size براي پاکت پي سي معرفي ميکنم..

فعلا تا بعد

lover
22 November 2006, 06:57 PM
StorageTools for Pocket PC

این برنامه امکانات مختلفی را به شما میدهد از جمله فرمت های مختلف با تنظیم Cluster Size و همچنین Defrag و Fix کردن Bad Sector ها
فقط قبل از استفاده از Defrag حتما از اطلاعات مهم در مموری کارت پشتیبانی بگیرید
Features
- Display detailed file system statistics
- Format storage cards with any file system type and any cluster size
- Verify file system integrity
- Repair file system errors
- Supports all Windows CE storage media: MMC/SD, compact flash, etc.
- Concurrently works with multiple storage cards
- Automatic card insertion and removal detection
- Install and Uninstall options
- Supports FAT and FAT32 file systems
- Analyze file system fragmentation level
- Defragment files and free space

Benefits
- Format recovers storage card space by using smaller cluster size
- Defragment dramatically improves storage card performance

Supported platforms
- Windows Mobile 5.0 Pocket PC (Windows CE 5.0)
- Pocket PC 2003 SE (Windows CE 4.2)
- Pocket PC 2003 (Windows CE 4.2)
- Pocket PC 2002 (Windows CE 3.0)
- Pocket PC (Windows CE 3.0)
- Palm-size PC (Windows CE 2.11)
- Windows CE.NET 4.2 SSDK (Windows CE 4.2)
- Windows CE.NET 4.1 SSDK (Windows CE 4.1)
- Windows CE.NET 4.0 SSDK (Windows CE 4.0)
- Handheld PC 2000 (Windows CE 3.0)
- Handheld PC Pro (Windows CE 2.11)

[Only registered and activated users can see links]اطلاعات بيشتر در سايت اصلي
[Only registered and activated users can see links]حجم 449 کيلو بايت
داونلود download
[Only registered and activated users can see links]پس از داونلود از پسورد lover براي فايل rar استفاده کنيد

[Only registered and activated users can see links] سریال مورد نیاز برای رجیستر برنامه در فایل فشرده که داونلود میفرمایید موجود میباشد
Name: Douglas A Smith
Code: CCD6 4508 4805 9794

soheil86
22 December 2006, 05:09 PM
SD تا چند گیگ اومده؟؟؟

am!n
22 December 2006, 09:04 PM
SD تا چند گیگ اومده؟؟؟
تا 8 گيگ-ولي تو ايران تا 4 گيگ.

afghantoday
28 March 2007, 01:54 AM
ببخشید الان 4 گیگش تو ایران چنده (اگر هم 8 گیگ اومده و imate jamin ساپرت اون چنده؟)

lover
28 March 2007, 02:28 AM
در بخش خرید و فروش باید مطرح کنید

am!n
11 April 2007, 11:08 PM
اينم سري جديد SD cards كه سرعتي بالاتر سرعت SD card هاي الان را دارن.

OCZ Technology has introduced a new series of SDHC cards. They comply with SDA 2.00 specification. There are two modifications of the flash-cards – capacious of 4 and 8 GB.
The series is meant for digital still cameras and similar devices. It belongs to Class 4 speed standard, i.e. the cards provide 4 Mbps minimal write speed.

payam_psm
14 April 2007, 04:36 PM
جمين 8 گيگ رو ساپورت ميكنه؟
اگه ميكونه 8 گيگ بخرم بهتره يا 4 گيگ؟ براي جمين؟

am!n
14 April 2007, 04:50 PM
با سلام-بنظره بنده 4 گيگ بخر-چون 8 گيگ واقعا زياده و به احتمال زياد با افت سرعت همراه خواهد بود.ولي 4 گيگ موردي نداره...

lover
14 April 2007, 04:56 PM
8GB سرعت بالا اگر پیدا کردید برای جمین مناسب هست

payam_psm
15 April 2007, 09:42 PM
8گيگ transed چطور؟ خوبه؟

am!n
16 April 2007, 12:08 AM
8GB سرعت بالا اگر پیدا کردید برای جمین مناسب هست
فرشيد خان راهنمايي كردن ديگه فقط بايد دنبال سرعت بالا باشي-البته اگر گيرت بياد.

soheil86
10 November 2007, 10:27 PM
من که فعلا یه Transcend 4 گیگا بایتی گرفتم از نوع SDHC و Class 6.

نه به گوشیم میخوره نه به کامپیوترم.

mohammad51
10 November 2007, 11:37 PM
من که فعلا یه Transcend 4 گیگا بایتی گرفتم از نوع SDHC و Class 6.

نه به گوشیم میخوره نه به کامپیوترم.

دوست عزيز

همون طور كه خودتون ميگيد SDHC هست كه اين به معني سرعت بالاتر از اون چيزيه كه گوشي شما ساپورت ميكنه شما بايد فقط sdمعمولي روي گوشيتون نصب كنيد تا كار كنه و گوشي شما اين رم رو ساپورت نميكنهولي در مورد كامپيوتر ؟چون اگر با رمريدر بخواهيد بخونيد بايد اين كار رو بكنه والبته روي دوربين عكسي هم فكر كنم بتونيد استفاده كنيد:icon_cool

lover
11 November 2007, 12:21 AM
اگه میگید کامپیوتر هم نمیخونه حتما رم ایراد داره چون من با 4 گیگ کلاس 6 با جمین کار کردم مشکلی نداشته

soheil86
11 November 2007, 12:55 AM
دوست عزيز

همون طور كه خودتون ميگيد SDHC هست كه اين به معني سرعت بالاتر از اون چيزيه كه گوشي شما ساپورت ميكنه شما بايد فقط sdمعمولي روي گوشيتون نصب كنيد تا كار كنه و گوشي شما اين رم رو ساپورت نميكنه ولي در مورد كامپيوتر ؟چون اگر با رمريدر بخواهيد بخونيد بايد اين كار رو بكنه والبته روي دوربين عكسي هم فكر كنم بتونيد استفاده كنيد:icon_cool

اگه میگید کامپیوتر هم نمیخونه حتما رم ایراد داره چون من با 4 گیگ کلاس 6 با جمین کار کردم مشکلی نداشته

اولا ممنون که جواب دادین :icon_surp

والا منم اولش فکر کردم که چون SDHC هستش ساپورت نمیشه توسط گوشیم ولی همونطور که فرشید جان گفتن ، خودشون استفاده کردن.

البته توی اینترنت داشتم میگشتم افرادی که از 4 گیگ استفاده کرده بودن، حرفی از کلاس 6 نزده بودن و فقط گفته بودن 4 گیگ با سرعت 150 ایکس.

البته بارم چون فرشید جان استفاده کرده من مطمئنم که دیگه باید روی گوشی من هم ساپورت بشه.

2 تا مورد دیگه هم که بهش برخوردم یکیش این بود که توی یه سایت گفته شده بود که ویندوز ایکس پی نمیتونه SDHC رو همینجوری تشخیص بده و باید یه درایور نصب کنم و من هم از طریق سایت مایکروسافت این کار رو انجام دادم اما باز هم مموری رو تشخیص نداد :icon_eek:

البته جناب اصغر هم گفتن که برای خوندن SDHC باید مموری ریدر مخصوص داشته باشم. :icon_cool

برای گوشی هم عده ای گفته بودن که برای اینکه SDHC رو تشخیص بده و بشناسه باید درایور مخصوصش رو روش نصب کنم که من هرچی گشتم فقط یه درایور برای ETHEN X500 پیدا کردم و اونو روی گوشیم نصب کردم (از روی ناچاری) اما اینم جواب نداد.

حالا یه سوال فرشید جان شما روی سیستم یا روی گوشیت، درایوری چیزی نصب نکرده بودی قبلا ؟

ممنون که پیگیر هستید:icon_cool

soheil86
11 November 2007, 10:20 AM
اونجوری که من متوجه شدم، این مشکلیه که خیلیا دارن و اکثرا هم این اشتباه من رو میکنن.

فعلا هیچ درایوری برای Prophet وجود نداره و بنابراین سری Prophet ( جمین ، S200 و .... ) نمیتونه از کارتهای SDHC استفاده بکنه.

افرادی هم که استفاده کردن ، از کارتهای SD معمولی ( پسوند HC نباید بعد SD باشه) استفاده کردن.

و بیشترین حافظه ی موجود هم فعلا 4 گیگا بایت هستش (از نوع SD معمولی)

البته جناب اصغر گفتن که بر خلاف پروتکل امضا شده هستش ولی فعلا که تولید شده:icon_surp و افرادی هم استفاده میکنن.

اینم لینکش ([Only registered and activated users can see links])

lover
11 November 2007, 10:43 AM
سهیل جان من دقیقا از این مموری برای JAMin استفاده کردم
همون پروتکل من هم به اشتباه انداختش پس

mohammad51
11 November 2007, 10:55 AM
دوستان عزیز

البته ممکنه ظرفیت واقعی بعضی از این رم ها چیزی نباشه که روش زده و به قول معرفکسانی که میخواهند از همه چیز سوء استفاده کنن این رمها رو دستکاری میکنن وبه عنوان 4 گیگ به خلق الله میفروشن :icon_cool

lover
11 November 2007, 11:23 AM
البته محمد جام من transcend داشتم و 4 گیگ واقعی بودش

mohammad51
11 November 2007, 11:42 AM
البته محمد جام من transcend داشتم و 4 گیگ واقعی بودش

فرشید جان من رم شما رو نگفتم چون شما خودتون در این زمینه استاد هستید و مطمئنا رم های اورجینال و غیر اورجینال و ریمارک رو تشخیص میدید اما این حرف رو طبق روال اقایون دست اندر کار گفتم که همه چیز رو ری مارک میکنن تا سود بیشتری ببرن:icon_cool

lover
13 November 2007, 08:48 PM
سهیل جان شرکت SanDisk این patch رو داده که در پاکت پی سی اجراش میکنی و گوشیت قابلیت پشتیبانی از SDHC کارت هارو خواهد داشت ببین کار میکنه یا نه

Requirements: Windows Mobile
Overview: Patch for PPC running WM6 for reading 2,4,8 GB SDC cards. This patch allows you to use 2,4,8 GB SDHC cards in your WM6 PPC.

What is SDHC?
SD High Capacity (SDHC) card is the new SD™ memory card based on the SDA
2.00 specification, introduced by the SD Card Association. This new SDA 2.00
specification enables SD cards to reach higher capacities - 4GB-32GB*.
Because SDHC works differently then standard SD cards, this new format is not
backwards compatible with legacy SD format host devices.
More SDHC compatible devices are expected to be available in the second half of 2006.
To ensure compatibility, look for the SDHC logo on cards and host devices (cameras,
camcorders, etc.)
Compatibility with SDHC 4GB:
4GB SDHC cards can only work with SDHC compatible host
devices. To ensure compatibility, look for the SDHC logo on
the packaging. Please check with your device manufacturer
for their current/future supported SDHC devices

داونلود:

به ترتیب Certs.cab و SDHC.cab را نصب میکنی سپس محتوی فلدر Windows را که دو فایل sdmemory.dll و sdbus.dll میباشد در پوشه windows\ پاکت پی سی خودتون بریزید

soheil86
15 November 2007, 09:53 PM
ممنون فرشید جان که زحمت کشیدی :icon_cool

متاسفانه این Patch هم کار نمیکنه ! توی فایل Read Me یه چیزایی در مورد Eten X500 گفته بود فکر کنم برای اون گوشی جواب بده.

مرسی :icon_excl

mohammad51
15 November 2007, 10:54 PM
ممنون فرشید جان که زحمت کشیدی :icon_cool

متاسفانه این Patch هم کار نمیکنه ! توی فایل Read Me یه چیزایی در مورد Eten X500 گفته بود فکر کنم برای اون گوشی جواب بده.

مرسی :icon_excl

سهيل جان

شما اصلا اين رم رو تست كرديد در جاي ديگه ايا اين رم سالم بودنش براي خودتون مسجل شده؟:icon_cool

soheil86
15 November 2007, 11:03 PM
سهيل جان

شما اصلا اين رم رو تست كرديد در جاي ديگه ايا اين رم سالم بودنش براي خودتون مسجل شده؟:icon_cool

بسیار سوال خوبی بود :icon_cool

راستش نه هنوز وسیله ای پیدا نکردم که بتونم باهاش تستش کنم.

باید بگردم توی دوستان و آشنایان اول رم رو تست کنم بعد همینجا خبرشو میدم :icon_cool

مرسی

lover
16 November 2007, 01:13 AM
سهیل جان من از Gulum هم که استاد prophet هست پرسیدم ظاهرا فعلا هیچ درایوری وجود نداره که prophet بتواند از SDHC Class6 پشتیبانی بکنه. شرمنده اگر باعث گمراهی شما شدم اگر خواستی با ماله خودم عوض میکنمش

lover
17 November 2007, 10:23 PM
امروز برام از دوبی یک MicroSD SDHC به ظرفیت 6 گیگابایت هدیه آوردند و بر روی Tytin بخوبی و بدون نیاز به درایور جواب داد و کار میکنه تازه من راحت شدم
برای کسانی که SDHC دارند و با پاکت پی سی سازگار نیست این درایور را هم امتحان بکنند
DownloadLink: [Only registered and activated users can see links]
قیمت SDHC هنوز یکمی بالا هست ولی به ظرفیتی که میده میارزد

aghoy haji
1 April 2008, 01:50 AM
سلام بر دوستان عزیز
وlover جان که tytn II کاره
یه سوال داشتم
منم tytn II دارم و مموری 1G حالا می خوام 4G بخرم این Memory: 6GB SDHC که شما داری ازکجا می تونم تهیه
کنم من شیرازم
واقعا 6G هست؟!
ضمن اینکه من برنامه های spb o resco رو مموریم نصبه بعداز ریجکت چی میشه، اول باید uninstal کنم؟
ممنون میشم از راهنماییتون

X_Man
1 April 2008, 03:03 AM
من حدود دوماه پیش یک رم SDHC مارک Transend و ظرفیت 8Gb خریدم برای دوربین که البته دیدم بیشتر از 2Gb ساپوردت نمی کنه.

الان روی PDA2 میزارم هیچ عکس العملی نشون نمیشده, آیا امیدی هست با نصب WM5 یا نصب درایور بشناسه کارت رو؟ یعنی این ساپورت نشدن از سخت افزار هست یا نرم افزار؟

lover
1 April 2008, 03:49 AM
سلام بر دوستان عزیز
وlover جان که tytn II کاره
یه سوال داشتم
منم tytn II دارم و مموری 1G حالا می خوام 4G بخرم این Memory: 6GB SDHC که شما داری ازکجا می تونم تهیه
کنم من شیرازم
واقعا 6G هست؟!
ضمن اینکه من برنامه های spb o resco رو مموریم نصبه بعداز ریجکت چی میشه، اول باید uninstal کنم؟
ممنون میشم از راهنماییتون

من از ایران نخریدم ولی در تهران مجتمع تجاری پایتخت در اول میرداماد میتوانید تهیه بکنید

هروقت هم که خواستید مموری خودتان را عوض بکنید خیلی راحت تمامی فایل ها و فلدر ها را در مموری جدید کپی بکنید اصلا لازم نیست چیزی را remove بکنید :icon_sad:

من حدود دوماه پیش یک رم SDHC مارک Transend و ظرفیت 8Gb خریدم برای دوربین که البته دیدم بیشتر از 2Gb ساپوردت نمی کنه.

الان روی PDA2 میزارم هیچ عکس العملی نشون نمیشده, آیا امیدی هست با نصب WM5 یا نصب درایور بشناسه کارت رو؟ یعنی این ساپورت نشدن از سخت افزار هست یا نرم افزار؟

کلا قبل از خرید هرگونه مموری ای برای هرگونه دستگاهی باید مطمئن بشوید که آیا از آن پشتیبانی میکند یا خیر مخصوصا دوربین ها که همیشه از نظر مموری عقب هستند
زمانی که pda2 آمده وجود داشت هنوز تکنولوژی SDHC به بازار نیامده بود پس بعیید میدونم که ساپورتش بکنه برای اینکه مطمئن بشوید چند پست قبل را ببینید یک patch هست امتحان بکنید ببینید کار میکنه یا نه (قبلش یک backup از همه چیز بگیرید چون ممکن هست بعد از نصب patch SDHC پاکت پی سی بالا نیاد و احتیاج به hard reset باشه)

hossein505
1 April 2008, 01:41 PM
برای خرید رم micro sdhc بهترین جا در تهران پاساژ علائدین طبقه 3 یا 2 (خداییش یادم نیست)
که قیمت هاش با تمام تهران فرق داره من خودم وقتی رم 4 گرفتم از دوستم به قیمت 53 تومن
فرداش یکی از دوستان دیگم رفته بود اونجا به قیمت 40 تومن میداده
بی خود هم برای رم پایتخت نرید چون خیلی گرون میدن
در ضمن پیش رمضانی هم نرید که 60 تومن میفروشه 4 gb رو !

برای کسانی که پچ میخوان برای sdhc این رو تست کنید (پچ فرشید عزیز پاک شده)

hossein505
1 April 2008, 01:48 PM
برای دوستانی که رم sdhc دارن و با رم ریدرشون نمیخونه هم این محصول رو پیشنهاد میکنم
من رم ریدرهای زیادی رو تست کردم ولی هیچ کدوم کار نمیکرد تا اینکه به این مدل رسیدم که سرعت خوبی هم داره
Tonb TRC-361
محصول مشترک فراسو وشاب هست
و از نمایندگی های لاوان میتونید تهیه کنید به قیمت 7 هزار تومن