PDA

View Full Version : همکاری سامسونگ و Bang & Olufsen برای یک طرح جدید تلفن موبایل


samsung_D600
28 October 2006, 04:09 AM
شرکت سامسونگ یکی از شرکت های پیشرو و بزرگترین تولید کنندگان تلفن موبایل به همراه شرکت Bang & Olufsen که از بزرگترین شرکت های تولید کننده لوازم صوتی و تصویری است، اطلاع دادند که همکاری برای یک طرح موبایل جدید را با هم دارند.




سئول – کره جنوبی – 15 سپتامبر 2005: شرکت سامسونگ یکی از شرکت های پیشرو و بزرگترین تولید کنندگان تلفن موبایل به همراه شرکت Bang & Olufsen که از بزرگترین شرکت های تولید کننده لوازم صوتی و تصویری است، اطلاع دادند که همکاری برای یک طرح موبایل جدید را با هم دارند. منظور اصلی به وجود آوردن یک محصول منحصر به فرد برای استفاده صحیح و بر آوردن انتظاراتی که یک کاربر از موبایل خود دارد، است که امکانات و تجربیات جدید و جالبی را برای کاربر فراهم می کند.
این محصول که با همکاری این دو شرکت بزرگ ساخته می شود آمیخته ای از طراحی زیبا و تکنولوژی پیشرفته و راه کار های خلاقانه سامسونگ است که با واسط کابر ساده خود، به سادگی با کاربر ارتباط برقرار می کند.
این دو شرکت با هم بر روی پیشرفت کیفیت برتر صدا در موبایل های سامسونگ با استفاده از تکنولوژی ICE Power که ترکیبی عالی از هنر کیفیت صدا و کارایی بالا است، مشغول فعالیت هستند مدیر بخش ارتباطات و تکنولوژی سامسونگ می گوید که شرکت سامسونگ همواره سعی کرده است که مرزها و محدودیت ها را در تلفن های موبایل از بین ببرد و از همین رو همواره به دنبال ایده ها و راه کار های نو و جدید بوده است، به همین خاطر همکاری با Bang & Olufsen برای ما فرصت های تازه ای را پدید آورد.این همکاری افق های جدیدی را در برابر مشتریان ما خواهد گشود.
همکاری بین شرکت سامسونگ و Bang & Olufsen نشان دهنده تمرکز آنها بر روی پیشرفت محصولات که بالاترین استاندارد های کیفی را رعایت می کند، است.
مدیر اجرایی شرکت Bang & Olufsen می گوید : ما از همکاری با شرکت سامسونگ برای ساختن یک تلفن موبایل جدید خوشحالیم. طرح و استفاده از این تلفن موبایل بسیار ساده و مشخص است. در عین حال در هر بخشی از طرح یک فکر با دقت کامل برای ارتباط با فرم و ساختار است.
مدیر اجرایی Bang & Olufsen اضافه کرد در سامسونگ ما یک همکار با ارزش داریم. ما الان می خواهیم یک موبایل با یکدیگر بسازیم. در اصل این همکاری دو جانبه است زیرا که Bang & Olufsen برای بالا بردن ظرفیت و قابلیت صدا برای تلفن های موبایل از تکنولوژی Ice Power استفاده می کند و این دلیل اصلی برای این همکاری است.
این تلفن موبایل جدید در اروپا، روسیه و اوکراین در آخر فصل امسال به بازار خواهد آمد و در فروشگاه های Bang & Olufsen و سامسونگ به طور همزمان به فروش خواهد رسید.
http://www.samsung.com/iran/presscenter/pressrelease/images/new_phone_samsung.jpg