PDA

View Full Version : مشكل در هنگام stand by!( راهنمايي كنيد)

linux
25 December 2004, 12:22 AM
سلام دوستان!
اقا من نزديك 2 هفته هست كه وقتي سيستمم را stand by مي كنم در هنگام روشن شدن سيستم resatart ميشه! :?:
در ضمن تمام device هام نصب هستن!
مشخصات سيستم:
cpu: intell 2.4 full 1mb
main:soltek sl-pt880e-rl
ram: 256 kigston base 400
vga: atu dgm-9200se 128mb
در ضمن من چندين بار windows سيستم را عوض كردم! ولي مشكل حل نشده!
همچنين رم سيستم را هم تعويض كردم! ولي مشكل حل نشده
و اينكه windows xp سرويس پك 2 هم روش نصب نميشه!( بعد از نصب درهنگام بوت شدن قفل ميكنه)
راستي وقتي بعد از stand by كردن restart مي خواد بشه يه صفحه ابي مياد ولي چون خيلي سريع ريست ميشه نتونستم بخونم چيه!
در ضمن با يك هارد نو هم تست كردم (بدون هيچ اطلاعاتي)ولي مشكل حل نشده!
و هر وقت هم ويندوز نصب كردو تمام و كمال درايور ها رو مجدد نصب كردم!( سي دي خوده main و گرافيك)
خودم احتمال مشكل مادربودو مي دم!
ولي چون هيچ مشكل ديگه نداره شك كر دم! سرعت سيستم عاليه و تا حالا حتا يك بار هم قفل نكرده( در ويندوز)
كار هم خيلي ازش مي كشم!
و چون سيستم را تكه تكه خريدم و جم كردم (گارانتي بي گارانتي) :-?
لطفن راهنمايي كنيد!
پيشاپيش از توجهتون ممنون!

نويد hp
25 December 2004, 12:42 AM
مشكل از مادر برد شما است . احتمالا با يكي ديكه از سخت افزار هاتون هم خواني نداره .

در ضمن سرويس پك 2 هم تا چند وقت پيش كه از طرف ماكروسافت به طور كامل تاييد نشده بود بلكه به گفته خود ماكروسافت اين نسخه آزمايشي بوده و هنوز در حال تست است . منتها اين تست روي سيستم هاي مردم صورت ميگيره و به صورت گزارش براي ماكروسافت فرستاده ميشه . شما هم احتمالا سي دي ويندوزتون رو موقعي خريديد كه هنوز اوايل كار سرويس پك 2 بوده . و احتمالا اين ويندوز با مادر برد شما مشكل داره . و همين باعث قفل شدن و يا restart شدن بعد از stand by مي شه .
از يك ويندوز با وزژن پايينتر مثل xp 2003 يا 2001 استفاده بكنيد احتمالا مشكلات شما حل ميشه .

linux
25 December 2004, 12:48 AM
اقا الان هم دارم از 2003 استفاده مي كنم!
در ضمن سي دي سرويس پك 2 من هم جديده هم اورجينال!
تمام سي دي هاي ويندوز من اورجيناله مايكروسافت هستن!
و من الان 6 ماهي هست اينو دارم! تا حالا درست بوده! تازگي اين جوري شده!
از راهنمايت ممنون نويد hp, عزيز!

linux
25 December 2004, 02:38 AM
اقا يكي از دوستان مي گفت ممكنه از كارد گرافيك باشه!
همچين امكاني هست؟؟ :roll:

نويد hp
25 December 2004, 04:42 PM
از كارت گرافيك هم ممكنه باشه و لي در اين صورت هم كارت گرافيكي شما با مادر بردتون مشكل پيدا كرده .

در ضمن چون ميگي كه تازگي اين مشكل رو پيدا كردي من احتمال وجود ويروس در سيستم شما رو هم ميدم .

linux
26 December 2004, 03:25 AM
ويروس؟ رو سيستم من؟؟؟ :oops:
من گفتم كه با يك هارد نو هم تست كردم! ويروس كجا ميتونه نشسته باشه وقتي من هاردمو باز كردم يه نو گذاشتم جاش!!!؟؟ :P

نويد hp
26 December 2004, 06:24 PM
براي خود من اتفاق افتاده كه ويروس بره تو بايوس بشينه . بايوس هم ربطي به نو وكهنه بودن هارد ربطي نداره . تازه من گفتم احتمال ميدم كه ...

نويد hp
26 December 2004, 11:11 PM
يكي از دوستام اومد بايه ديسكت بايوسم رو ويروس گشي كرد . البته اسم ديسكته يادم نيست .متاسفانه الان اون دوستم رفته سربازي ولي فكر كنم چند روز ديگه بياد مرخسي . وقتي اومد ازش مي پرسم .

linux
27 December 2004, 12:32 AM
ممنون نويد hp, جان! :wink:

نويد hp
6 January 2005, 02:16 AM
linux, جان از دوستم پرسيدم ميگفت دوراه وجود داره راه اول به وسيله يه ديسك امرجنسي هست كه ميشه با ويروس كش هايي مثل مك آفي و نورتون ساخت . ودر بعضي موارد هم بايد بايوس رو دوباره از نو پروگرم كنيم ( اين راه دوم بود ) بستگي به ويروسش داره ديگه !

ولي به نظر من مشكل شما از مادر بردتون هست .

اگه راستش رو بخاي بايد يگم كه خود من پارسال كه سيستمم رو عوض كردم همين مشكل رو داشتم بعد از چند روز ديگه حال ويندوزم خيلي خراب شد من هم چون سيستمم گارانتي داشت دادم به خود شركته برام درستش كرد ولي به من گفت كه فقط ويندوزم رو عوض كرده .!!!! :twisted: :twisted:

linux
6 January 2005, 02:32 AM
نويد hp, با تشكر از توجهي كه داشتين !
بنده هفته پيش با ساپورت سولتك مكاتبه داشتم و چند روز پيش اونا برام يه ميل زده بودن و مشكل را بررسي كرده بودن و با كمال تعجب به من گفته بودن كه درايور هاي چيپست ويا كه بر روي سي دي مين بورد هستن و شما هميشه نصبشون مي كنيد را ان اينستال كنيد تا مشكلتون حل بشه!
و بنده با كمال تعجب اين كار رو كردم و مشكلم حل شد! :twisted: :twisted:
حالا چي به چي بوده بماند!
با تشكر از شما دوست عزيز!
موفق باشين! 8)

Lizard
6 January 2005, 09:01 AM
:arrow: :arrow: :arrow: كه اينطور... كاش زودتر ميگفتيد درايورهاي چيپست رو هم نصب كرديد...

حتي بعضي از مادربردهاي گيگا كه خيلي براي من عزيزه هم با درايور چيپشون مشكل دارن. :P