PDA

View Full Version : یه نکته جالب در مورد سمند (نکات مخفی)

mads_7454
26 October 2006, 04:43 PM
ما قبلا سمند داشتیم ( مدل 81 ) دو هفته پیش یه سمند ( معمولی) از ایران خودرو تحویل گرفتیم .
دیروز داشتم با سرعت زیاد میرفتم که مجبور شدم ناگهان ترمز کنم اولا قدرت ترمز خیلی بهتر شده وعالیه حتی بدون اغراق از 405 هم بهتره چون هر دوتا ماشینو سوار میشم جفتشم از صفرش

نکته جالب اینکه بعد از ترمز فلاشرها به صورت ناگهانی و اتو ماتیک شروع کردن به زدن و 20 ثانیه میزدن
برای من که نکته جالب و جدیدی بود بعدشم چند بار امتحان کردم در کاهش سرعت های ناگهانی فلاشرها شروع به زدن میکنن . ایران خودرو خواسته ادای ماشین اروپاییهارو در بیاره !!
اگر دوستان نکات دیگهای توجهشونو جلب کرده بگن تا ما هم بدونیم
:lover:

SLS
26 October 2006, 05:28 PM
البته این دلیل نمیشه. باید ببینی ماشینهای دیگه هم همین حالت رو دارند شاید اشکال از برق ماشین یا کلید فلاشر باشه . یکی از ذوستان من هم یه 405 داشت وقتی ترمز می کرد یا ناگهانی سرعتش کم میشد یا تو دست انداز می رفت ضبطش قطع و وصل میشد!!

abaratian
26 October 2006, 07:04 PM
نه نه. این رو توی کاتالوگ هم نوشته. این یکی از قابلیت های سمنده که کاهش سرعت ناگهانی رو با روشن کردن فلاشر ها به ماشینهای پشت سر اعلام میکنه (البته من فکر می کردم که فقط مال ال ایکسه، که ظاهرا روی معمولی هم هست)

Mr.Mohamad
27 October 2006, 12:41 AM
البته این دلیل نمیشه. باید ببینی ماشینهای دیگه هم همین حالت رو دارند شاید اشکال از برق ماشین یا کلید فلاشر باشه . یکی از ذوستان من هم یه 405 داشت وقتی ترمز می کرد یا ناگهانی سرعتش کم میشد یا تو دست انداز می رفت ضبطش قطع و وصل میشد!!
نه آقا SLS این از قابلیت های جدید سمنده که اگه با شتاب زیادی شروع به کم کردن سرعت کنید بلافاصله فلاشرها شروع به زدن میکنه که من هم مثل abaratian (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=30909) خان فکر میکردم که این قابلیت فقط برای ال ایکسه!!! البته شاید جدیدا روی سمند معمولی گذاشتند که اگه دوستانی که از قبل سمند داشتند جواب بدن مشخص میشه. نکته دیگه اینکه اگه با سمند تیکاف هم بکشی یا اینکه یه جایی گیر کنی و مجبور بشی درجا تیکآف بکشی بازم فلاشر ها شروع به زدن میکنند.

PAYAM
27 October 2006, 04:23 AM
با سرعت 210 كيلومتر برويد تا صداي خانوم كامپيوتر را بشنويد!

Mr.Mohamad
27 October 2006, 05:03 PM
چی میشه؟:icon_ques

SLS
27 October 2006, 05:09 PM
البته بهتره اینکارو نکنی چون جونت بیشتر از صدای خانم سمند ارزش داره. بجاش در ماشین رو باز بگذار. مگه 210 تا میری خانمش عوض میشه؟:icon_surp

نيما 2
28 October 2006, 04:44 PM

sls عزيز
قابليت فلاشر براي سيستم lxها طراحي شده بود ولي چون ايران خودرو همه چيز رو به هم وصله پينه ميكنه :icon_arro اون رو به سمندهاي معمولي اضافه كرده كه البته اين كارش خوبه چون به هر حال براي امنيت سرنشين ها مفيده.:icon_cool
كار خاصي هم نبوده ففقط يك برنامه به نرم افزار ماشين اضافه كردن

در مورد ضبط دوستتون هم بايد بگم اين اشكال از ضبط ماشينه كه آنتي شوك نداره و هيچ ربطي به ماشين نداره

نيما 2
28 October 2006, 04:51 PM

اون ماله نرم افزار هاي قديم بود كه مي گفت : اين است خودرو ملي
ولي الان تو نرم افزار جديد حذفش كردن

z_qz54
28 October 2006, 11:14 PM
سمند من مدل 82 است ولی خبری از این است خودرو ملی نداشت ولی یکی از رفقا مدل 85 چندین بار صداش رو شنیده.

amahdavi2004
29 October 2006, 01:11 PM
راستي ميگن سمندهاي جديد پاور ويندو دارند درسته؟

micromagic
29 October 2006, 02:21 PM
نکته اینه که ایران خودرو اعلام کرده که 46 اشکال سمندهای قبلی (یعنی ماقبل85) رو در مدل جدید 85 برطرف کرده و اون چیزی رو هم که در مورد فلاشرها میبینید برای همه ماشینهای خارجی وجود دارد و دلیلش هم اینه که زمانی که در شب ماشینها حرکت میکنند سرعت ماشینها از ماشین جلویی دیده نمیشه این فلاشر رو قرار دادند که مواقعی که ترمز نابه جایی گرفته میشه یعنی همون توقف سریع ماشین ، ماشینهای پست سری متوجه خطر بشوند و امادگی برای ترمزگرفتن داشته باشند.

abaratian
30 October 2006, 01:09 AM
نکته اینه که ایران خودرو اعلام کرده که 46 اشکال سمندهای قبلی (یعنی ماقبل85) رو در مدل جدید 85 برطرف کرده و اون چیزی رو هم که در مورد فلاشرها میبینید برای همه ماشینهای خارجی وجود دارد و دلیلش هم اینه که زمانی که در شب ماشینها حرکت میکنند سرعت ماشینها از ماشین جلویی دیده نمیشه این فلاشر رو قرار دادند که مواقعی که ترمز نابه جایی گرفته میشه یعنی همون توقف سریع ماشین ، ماشینهای پست سری متوجه خطر بشوند و امادگی برای ترمزگرفتن داشته باشند.

وقتی حرفی برای گفتن ندارید سکوت کنید!

راستی جریان این است خودروی ملی رو من فکر می کنم چاخانه. هیچکی خودش نشنیده همه از دیگران نقل قول میکنن. من 194-5 تا با سمند پر کردم هیچی نگفت

amahdavi2004
30 October 2006, 10:38 AM
بالآخره كسي نمي دونه دزدگير سمندهاي جديد پاور ويندو دارند؟

abaratian
30 October 2006, 02:18 PM
بالآخره كسي نمي دونه دزدگير سمندهاي جديد پاور ويندو دارند؟

ندارند. من سمند 85 دارم و نداره

azma
30 October 2006, 02:42 PM
مي تونين بدين شركت مم خودرو براتون نصب كند

z_qz54
30 October 2006, 03:26 PM
دوستان عزیز اینجا قرار بود که مباحث مربوط به نکات مخفی بیان بشه.:icon_surp

amahdavi2004
30 October 2006, 06:36 PM
مي تونين بدين شركت مم خودرو براتون نصب كند

"شركت مم خودرو " ديگه كجاست؟

aliali159159
31 October 2006, 01:01 AM
موافقم اين مسئله كه فلاشر ها اتومات در كاهش ناگهاني سرعت حدود 40 كيلومتر ميزنه درست است و نكته جالب توجه ديگر اينست با تنظيم باد چرخ ها به حدود 29 تا 30 مي توان به نرم بودن و سكوت ماشين افزود ونكته ديگر هم اين كه من جرات كردم و با دنده2 ركورد سرعت رو زدم فكر مي كنين چند 110 تا . غير باوركردني است نه؟
سوالي دارم ماشين ما دائم reset ميكنه علتش چيه؟:lover:

azma
31 October 2006, 10:21 AM
http://www.mem-khodro.com ببينيد

z_qz54
31 October 2006, 03:24 PM

متوجه نشدم ، ماشین شما ریست میشه ؟

tazmani
31 October 2006, 08:58 PM
موافقم اين مسئله كه فلاشر ها اتومات در كاهش ناگهاني سرعت حدود 40 كيلومتر ميزنه درست است و نكته جالب توجه ديگر اينست با تنظيم باد چرخ ها به حدود 29 تا 30 مي توان به نرم بودن و سكوت ماشين افزود ونكته ديگر هم اين كه من جرات كردم و با دنده2 ركورد سرعت رو زدم فكر مي كنين چند 110 تا . غير باوركردني است نه؟
بست مثبت سر باطري را بايد عوض كني دوست عزيزو من هم همين دردسر را داشتم و با اين كار حل شد

irani118
18 November 2006, 01:44 AM
وقتی حرفی برای گفتن ندارید سکوت کنید!

راستی جریان این است خودروی ملی رو من فکر می کنم چاخانه. هیچکی خودش نشنیده همه از دیگران نقل قول میکنن. من 194-5 تا با سمند پر کردم هیچی نگفت

قرار شد200تارو بری

z_qz54
18 November 2006, 04:01 PM
این است خودرو ملی رو من شنیدم ،البته مال من نمیگه. ولی مال یک مسافر کش بود که گفت.

irani118
18 November 2006, 04:05 PM
این است خودرو ملی رو من شنیدم ،البته مال من نمیگه. ولی مال یک مسافر کش بود که گفت.

مال اون مسافرکش معمولی بود یا ال ایکس مال شما چی ؟راستی چند تا میرفت که گفت ولی فکر کنم اگه دوباره برنامه بدی بش تو نمایندگی شاید بگه

z_qz54
18 November 2006, 04:35 PM
مال اون مسافرکش معمولی بود یا ال ایکس مال شما چی ؟راستی چند تا میرفت که گفت ولی فکر کنم اگه دوباره برنامه بدی بش تو نمایندگی شاید بگه

مال من مدل 82 معمولی .تاحالا 2 تا از این ماشین حساب ها (همون کامپیوتر)عوض کردم ولی هسچ کدوم نگفتند. مال اون راننده فکر کنیم 85 بود.معمولی ولی سرعت رو روی کامپیوترش نشون میداد.یکی از دوستان هم به نکته مهمی اشاره کرده بودند که این هایی که این جمله رو میگند ، سرعت رو هم نشون میدند.

z_qz54
19 November 2006, 11:31 PM
چنده این سخنگوها مال معمولی با ال ایکس فرق داره یا نه ؟

تا حالا بردی بش برنامه بدن تا سرعتشو نشون بده یا نه ؟

دوست عزیز پست شما از لحاض نگارشی مشکل داره ، لطفا دوباره بفرستید:icon_surp

دوستان عزیز هرجا که از این گونه پست ها یا پستهایی که از هر نظر مشکل جدی داشته و به آنها رسیدگی نشده را به مدیران بخش اطلاع دهید.ممنونم%

irani118
24 November 2006, 09:02 PM
منظورم این بود که قیمت سخن گوها چنده؟
2-سخنگوهای سمند معمولی با ال ایکس فرق داره یا نه ؟

3-تا حالا بردی نمایندگی بش برنامه بدن تا سرعتشو نشون بده یا نه ؟

mads_7454
25 November 2006, 11:05 AM
ج 2 : فقط در رنگ زمینه با هم تفاوت دارن ال ایکس ابی ولی معمولی نارنجیه

irani118
25 November 2006, 03:05 PM
ج 2 : فقط در رنگ زمینه با هم تفاوت دارن ال ایکس ابی ولی معمولی نارنجیه

یعنی منظورت اینه که از لحاظ مشخصات فنی و برنامه خوردن دوباره هیچ فرقی نداره یعنی به هردو شون هم میتونن از اول برنامه بدن

mads_7454
25 November 2006, 06:32 PM
من تا به حال در مورد برنامه دادن به سیستم هوشمند سمند چیزی نشنیدم و فکر میکنم چنین کاری ممکن نباشه میشه دقیقتر بگید که برنامه دادن یعنی چی و اصولا شما خودتون تا به حال دیدید که این کا رو بکنند چون این کار فکر کنم احتیاج به دیاگ کردن دستگاه داشته باشه ؟

SLS
25 November 2006, 07:58 PM
من تا به حال در مورد برنامه دادن به سیستم هوشمند سمند چیزی نشنیدم و فکر میکنم چنین کاری ممکن نباشه میشه دقیقتر بگید که برنامه دادن یعنی چی و اصولا شما خودتون تا به حال دیدید که این کا رو بکنند چون این کار فکر کنم احتیاج به دیاگ کردن دستگاه داشته باشه ؟

هر چند به من مربوط نیست ولی فکر کنم تاپیک داره از موضوع اصلی خارج میشه و بیشتر شبیه به تاپیک سیستم هوشمند شده.

irani118
1 December 2006, 12:21 AM
حقیقتش نمیدونم با چی بش برنامه میدن وروی چه مدلایی این کا ر امکان پذیره ولی میدونم برنامه میدن به سیستم شخنگوش بعضی منوهارو اضافه میکنن یا حذف میکنن من فقط همین اطلاعات رو دارم این نمایندگیه شهر ما هم خیلی بیسوادن

z_qz54
1 December 2006, 12:27 AM
هر چند به من مربوط نیست ولی فکر کنم تاپیک داره از موضوع اصلی خارج میشه و بیشتر شبیه به تاپیک سیستم هوشمند شده.

توجه کردید دوستان؟

changeez
3 December 2006, 12:30 AM
موقعي كه براي ماشين رفته بودم باند نصب كنم وقتي طاقچه ماشين رو باز كرده بوديم يه چيز گرد وسط طاقچه بود كه يه سيم بهش وصل بود. و اونموقع ازش آويزون شده بود. من و نصاب نفهميدم اين مال چي هست. روش يه برچسب بود كه نشون ميداد قطعه الكترونيكي ايراني هست. نام Hosseini داشت روش. خلاصه وقتي خواستم باندهايي رو كه خودم خريده بودم به نصاب بدم با ريموت و با دكمه داخل كابين هر كاري كردم در صندوق باز نشد كه نشد. ديگه كفرم در اومده بود و گفتم بالاخره اين سمند هم اولين اشكالش رو داره نشون ميده. (چون ماشين 5 ماهه كه داره برامون كار ميكنه و خدائيش هيچ اشكالي هنوز پيدا نكرده) . خلاصه از طريق اون كابل داخل صندوق عقب، اونو باز كردم وقتي همه چيز تموم شد و خواستم راه بيفتم يكبار ديگه دكمه صندوق عقب رو از روي ريموت زدم. و ديدم خيلي راحت در صندوق عقب باز شد.

نتيجه گيري اخلاقي: اون قطعه گرد سياه الكترونيكي ايراني سنسور درب صندوق عقب بود كه بعلت حالت نامتعادلش در اون لحظه كار نمي كرد.

z_qz54
3 December 2006, 09:49 PM
یعنی اون قطعه انتن ریموت بود برای صندوق ؟