View Full Version : wlan-wireless lanبحث تخصصی
soheib
26 October 2006, 12:56 PM
با عرض سلام خدمت کلیه دوستان و مدیران محترم.با کسب اجازه از دوستان می خوام بحث جدیدی را شروع کنم.همان طور که می دانید در بسیاری از تلفن های همراه جدید گزیینه ای اضافه شده به نامه wi-fi که اگه اشتباه نکنم مر بوط به مودم وایر لس می باشد.پس از کلیه دوستانی که اطلاعاتی راجع به وایر لس لن در موبایل دارند می خواهم که مطلبی ارائه دهند که به حمد ا.. بتونیم اطلاعات جامع در رابطه با وایر لس بیابیم.در ضمن وایر لس معمولا به ارتباط بدون سیم گویند.در کل می خوام در رابطه با وایر لس اطلاعات کاملی بدست بیاریم.
F.®.A
24 November 2006, 01:43 AM
اونی که تو موبایل میفرمایید مربوط میشه به GPRS
در نسل سوم مربوط میشه به دکل دیتا
kavehmb
24 November 2006, 04:26 AM
اونی که تو موبایل میفرمایید مربوط میشه به GPRS
در نسل سوم مربوط میشه به دکل دیتا
اگر پست اول را به دقت بخونین دوستمون گفتن : WIFI، که همون شبکه بیسیم هست.
به وسیله اون شما میتونی به هر شبکه بیسیم با هر پروتوکل متصل بشی!
مثلا میتونی بری مجتمع کامپیوتر پایتخت با laptop و یا i-mate Jamin اینترنت مفتی استفاده کنی!
در ضمن با نسل 2.5 هم میتونی از DATA با GPRS استفاده کنی!
F.®.A
24 November 2006, 11:58 AM
دکل دیتا در نسل سوم شامل wifi و آنتن utms2000 است با توجه به اینکه نسل سوم در کشور نداریم میتونم بپرسم پیشنهاد شما برای wi-fi چیه
مطمئنا منظورتون شرکتهای icp نیست
kavehmb
26 November 2006, 12:52 AM
منظورم هر جایی و هر کسی هست که اینترنت بیسیم میده!!!
دانشگاه تهران، شریف، بهشتی، باهنر و ...
مجتمع پایتخت و هرجای دیگه ای که اینترنت Wireless میده و من نمی دونم!
sisbss
29 November 2006, 12:26 AM
http://www.oreillynet.com/wireless/2003/08/28/graphics/wi-fi.gif
در فرودگاه، هتل، رستوران، کتابخانه و یا حتی دفتر کار، امروزه دیگر در هر کجا که تصور کنید ممکن است بتوانید به اینترنت متصل شوید. در آیندهای نزدیک شبکههای ارتباطی بدون سیم چنان گسترشی مییابند که در هر زمان و مکانی شاهد ارایه خدمات اینترنت بیسیم خواهید بود. به کمک شبکههایی همچون Wi-Fi قادر خواهید بود تا رایانههای یک اتاق یا دفتر کار خود را بهراحتی به یکدیگر متصل کنید.
شبکههای ارتباطی بدون سیم همواره از امواج رادیویی استفاده میکنند. در این شبکهها یک قطعه رایانهای اطلاعات را تبدیل به امواج رادیویی و آنها را از طریق آنتن ارسال میکند. در طرف دیگر یک روتر بدون سیم، با دریافت سیگنالهای فوق و تبدیل آنها به اطلاعات اولیه، دادهها را برای رایانه قابل فهم خواهد ساخت.
به زبانی ساده، سیستم Wi-Fi را میتوان به یک جفت واکی- تاکی که شما از آن برای مکالمه با دوستان خود استفاده میکنید تشبیه کرد. این لوازم، رادیوهای کوچک و سادهای هستند که قادرند تا سیگنالهای رادیویی را ارسال و دریافت کنند. هنگامی که شما بهوسیله آنها صحبت میکنید، میکروفون دستگاه، صدای شما را دریافت کرده و با تلفیق آن با امواج رادیویی، از طریق آنتن آنها را ارسال میکند. در طرف دیگر، دستگاه مقصد، با دریافت سیگنال ارسال شده از طرف شما توسط آنتن، آنها را آشکارسازی کرده و از طریق بلندگوی دستگاه، صدای شما را پخش خواهد کرد. توان خروجی و یا قدرت فرستنده این گونه لوازم اغلب در حدود یکچهارم وات است و با این وصف، برد آنها به چیزی در حدود 50 تا 100متر میرسد.
حال فرض کنید بخواهید میان دو کامپیوتر بهصورت یک شبکه و آن هم به شکل بدون سیم (همانند واکی- تاکی) ارتباط برقرار کنید. مشکل اساسی در این راه آن است که این لوازم از آنرو که جهت انتقال صوت ساخته شدهاند، از نرخ سرعت انتقال کمی برخوردار هستند و نمیتوانند حجم بالایی از دادهها را در زمان کوتاه منتقل کنند.
رادیوهایی که در سیستم Wi-Fi مورد استفاده قرار میگیرند، همانند مثال پیشین قابلیت ارسال و دریافت را دارا هستند، اما تفاوت اصلی آنها در این است که این رادیوها قادر هستند تا اطلاعات را به شکل صفر و یک دیجیتالی به حالت امواج رادیویی تبدیل و سپس منتقل کنند. در کل سه تفاوت عمده میان رادیوهای سیستم Wi-Fi و رادیوهای واکی- تاکی معمولی وجود دارد که به شرح زیر است:
1- رادیوهای سیستم Wi-Fi با استانداردهای 802.11b و802.11g کار میکنند و عمل ارسال و دریافت را روی فرکانسهای 4/2 گیگاهرتزی و یا پنج گیگاهرتزی انجام میدهند. اما واکی– تاکیهای مذکور روی فرکانس 49 مگاهرتزی کار میکنند.
2- رادیوهای سیستم Wi-Fi از انواع مختلفی از تکنیکهای کدگذاری اطلاعات بهره میبرند که نتیجه آن افزایش نرخ سرعت تبادل دادهها خواهد بود. این روشها برای استاندارد 802.11a و 802.11g شامل تکنیک OFDM و برای استاندارد 802.11b شامل CCK است.
3- رادیوهایی که در سیستم Wi-Fi مورد استفاده قرار میگیرند، قابلیت تغییر فرکانس را دارا هستند. مزیت این ویژگی در آن است که موجب جلوگیری از ایجاد تداخل کار سیستمهای مختلف Wi-Fi در نزدیکی هم میشود.
بهدلایلی که ذکر شد، سیستمهای رادیویی Wi-Fi ظرفیت و سرعت انتقال داده بالاتری را نسبت به رادیوهای واکی– تاکی دارند، این سرعتها برای استاندارد 802.11b تا 11 مگابایت بر ثانیه و برای 802.11a و 802.11g در حدود 30 مگابایت بر ثانیه است.
ترکیب سیستم Wi-Fi با رایانه
امروزه اغلب رایانههای لپتاپ مجهز به سیستم Wi-Fi داخلی هستند و در غیر این صورت نیازمند نصب یک کارت Wi-Fi روی لپتاپ و یا رایانه رومیزی خود خواهیم بود. شما میتوانید یک کارت Wi-Fi در سیستم 802.11a یا 802.11b و یا 802.11g تهیه کنید که البته نوع 802.11g نسبت به تجهیزات 802.11b از سرعت بالاتری برخوردار است. برای لپتاپها این تجهیزات در قالب کارتهای PCMCIA و در محل مخصوص خود نصب میشوند و یا بهصورت اتصال خارجی از طریق یک درگاه USB عرضه میشوند.
برای رایانههای رومیزی، میتوانید از کارتهای PCI و یا درگاه USB برای این منظور استفاده کنید. پس از نصب این تجهیزات کاربر قادر است تا در مکانهایی که اینترنت به شکل بدون سیم ارایه میشود با داشتن یک اشتراک، از خدمات بهره گرفته و به شبکه متصل شود.
ashkma
30 November 2006, 12:55 AM
ممنون ادامه دهید اطلاعات ارزندهای دادید
epsi1on
19 March 2007, 06:05 AM
با عرض سلام خدمت کلیه دوستان و مدیران محترم.با کسب اجازه از دوستان می خوام بحث جدیدی را شروع کنم.همان طور که می دانید در بسیاری از تلفن های همراه جدید گزیینه ای اضافه شده به نامه wi-fi که اگه اشتباه نکنم مر بوط به مودم وایر لس می باشد.پس از کلیه دوستانی که اطلاعاتی راجع به وایر لس لن در موبایل دارند می خواهم که مطلبی ارائه دهند که به حمد ا.. بتونیم اطلاعات جامع در رابطه با وایر لس بیابیم.در ضمن وایر لس معمولا به ارتباط بدون سیم گویند.در کل می خوام در رابطه با وایر لس اطلاعات کاملی بدست بیاریم.
اگه اطلاعات در باره كلا" شبكههاي بيسيم و WiFi ميخوايد فكر ميكنم ديدن اين تاپيك خالي از لطف نباشه....
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=31136
soheil86
23 April 2007, 03:28 AM
وایر لس گوشی ها (مثلا جمین ) از کدوم نوعه ؟؟؟
احتمالا باید از نوع b باشه
soheil86
23 May 2007, 01:05 AM
دوستان در زمینه ی شبکه کردن Pocket Pc و کامپیوتر اطلاعاتی دارن ؟؟؟
من PC م به اینترنت وصله، لب تاپم هم از طریق Pc و بوسیله ی کابل از اینترنت استفاده میکنه حالا میخوام از طریق وایر لس لب تاپ به گوشیم وصل شم و توی گوشی هم اینترت داشته باشم.
هر کاری میکنم نمیشه...
یه بار این کار رو انجام دادم ولی اونبار لب تاپم مستقیما به اینترنت وصل بود و گوشیم هم به لب تاپ ( از طریق وایرلس)، اما هر کاری میکنم اون حالت اول که هر 3 تا به اینترنت دسترسی داشته باشن رو نمیتونم ایجاد کنم.
با تشکر
Silver Boy
23 May 2007, 01:16 AM
دوستان در زمینه ی شبکه کردن Pocket Pc و کامپیوتر اطلاعاتی دارن ؟؟؟
من PC م به اینترنت وصله، لب تاپم هم از طریق Pc و بوسیله ی کابل از اینترنت استفاده میکنه حالا میخوام از طریق وایر لس لب تاپ به گوشیم وصل شم و توی گوشی هم اینترت داشته باشم.
هر کاری میکنم نمیشه...
یه بار این کار رو انجام دادم ولی اونبار لب تاپم مستقیما به اینترنت وصل بود و گوشیم هم به لب تاپ ( از طریق وایرلس)، اما هر کاری میکنم اون حالت اول که هر 3 تا به اینترنت دسترسی داشته باشن رو نمیتونم ایجاد کنم.
با تشکر
دوست عزیز من بعید میدونم شما بتونید این کارو بکنید
یعنی در واقع شما میخواهید در یک شبکه 2 تا سرور (اول pc و دوم Laptop)
شما نمیتونید لپ تاپتونو هم به عنوان Client (سرویس گیرنده از PC) و هم به عنوان Server(سرویس دهنده به گوشی) قرار بدید
فکر کنم تنها برای اینکه از هر سه بتونید هم زمان استفاده کنید این است که:
لپ تاپ رو بکنید سرور
و PC و گوشیتونو بزارید کلاینت
لپ تاپو از طریق کابل Cross و یا USB با کامپیوترتون Share کنید و از طریق WiFi یا همون Wireless Lan با گوشیتون شر کنید
alireza_shd
12 September 2007, 09:07 AM
دوستان آیا روشی وجود دارد که دو کامپیوتر با کارت شبکه بیسیم مستقیم بدون access point به هم وصل بشن؟
مثلاً دوتا لپتاب
F.®.A
12 September 2007, 11:01 PM
دوستان آیا روشی وجود دارد که دو کامپیوتر با کارت شبکه بیسیم مستقیم بدون access point به هم وصل بشن؟
مثلاً دوتا لپتاب
خوب اگر میخوای اینکارو کنی چرا کارتو سخت میکنی با بلوتوث راحت میتونی این کارو بکنی
hooman62
12 September 2007, 11:51 PM
مثلاً دوتا لپتاب
قبل از این که access point بگیرم یک ساعتی روش وقت گذاشتم و شد اما مشکل اصلیش این بود اولا دو تا لپتاپ باید نزدیک هم باشند(فاصله حدود 1- 2 متر) و ثانیا این ارتباط خیلی ناپایداره و مرتب سیگنالها ضعیف میشند و کیفیتشون کم یا زیاد میشه
اگر یادم باشه یک دستگاه USB Flash هم نیاز داشت تا یک فایل را که خود ویندوز درست میکنه و رو فلش میریزه رو لپتاپ دوم اجرا کنیم جزییات دقیقش یادم نیست اما این کار از لحاظ شدنی بودن قابل انجام هست
ssadn
24 December 2007, 02:25 PM
با سلام
لپ تاپ من از طریق کابل LAN به ADSL متصل است و مجهز به Wlan.
حالا میخوام گوشیمو (N95 8GB) از طریق شبکه وایرلس(Wlan)به اینترنت لپ تاپ متصل کنم(share).
از دوستان میخوام که ینده رو راهنمایی کامل کنند.واگه نیاز به نرم افزار خاصی داره اونم لطف کنند.
abaratian
24 December 2007, 02:40 PM
شما اول روی لپ تاپتون اون LAN connection رو share کنید، بعد سعی کنید N95 رو با پروفایل ad hoc بهش وصل کنید. N95 کلا تنظیم وایرلسش سخته و توش کار خاصی (من جمله ip دادن دستی) نمیشه انجام داد و همه کار رو باید از توی لپتاپ انجام بدین
ssadn
24 December 2007, 08:41 PM
با سلام
خدمتتون عرض کردم یه راهنمایی کامل!
خوب چه جوری share کنم؟
پروفایل ad hoc چی هست؟
abaratian
25 December 2007, 12:38 AM
با سلام
خدمتتون عرض کردم یه راهنمایی کامل!
خوب چه جوری share کنم؟
پروفایل ad hoc چی هست؟
share کردن که کاری نداره روی کانکشن کلیک کنید، بعد پروپرتیز بعد ادونسد بعد هم یه تیک میزنید.
در مورد ان 95 همونطور که عرض کردم، این گوشی تنظیماتی برای وایرلس قبول نمی کنه و تنها کاری که می تونید بکنید اینه که سرچ کنید، اونوقت اگه مال لپتاپ رو نشون داد خودش میره با ad hoc وصل میشه، اگر هم نشون نداد، هیچی
mohsen_fs
11 April 2008, 02:50 AM
سلام دوستان .
آیا نرم افزاری هست که بشه باهاش روی access point مدیریت کرد؟
منظورم اینه که مثلآ برای ورود به وای فای پسورد بزاری (اینو خود access point داره) یا از نظر زمانی بتونی یوزرها رو مدیریت کنی؟
hooman62
12 April 2008, 10:23 PM
آیا نرم افزاری هست که بشه باهاش روی access point مدیریت کرد؟
منظورم اینه که مثلآ برای ورود به وای فای پسورد بزاری (اینو خود access point داره) یا از نظر زمانی بتونی یوزرها رو مدیریت کنی؟
دوست عزیز معمولا توی تنظیمات access point قسمتی هست به اسم mac filter که تو این قسمت آدرس mac کارت شبکه های بیسیم (مثل لپتاپ و pda ) هایی که میخواهند از این شبکه استفاده کنند رابهش میدی و وتنها اجازه دسترسی این mac ها را بهش میدی
mohsen_fs
13 April 2008, 07:56 PM
دوست عزیز معمولا توی تنظیمات access point قسمتی هست به اسم mac filter که تو این قسمت آدرس mac کارت شبکه های بیسیم (مثل لپتاپ و pda ) هایی که میخواهند از این شبکه استفاده کنند رابهش میدی و وتنها اجازه دسترسی این mac ها را بهش میدی
ممنون hoomanجان
من بیشتر محدودیت حجمی و زمانی مد نظرم هست .
آیا توی تنظیمات AP میشه از نظر زمانی یا حجمی کاربرها رو محدود کرد؟اگه میشه لطف کنید بگید تو کدوم قسمت اگر هم نمیشه آیا با نرم افزار میشه این قابلیت رو به AP اضافه کرد؟ اگه نرم افزاری هم میشناسید میشه معرفی کنید؟
hooman62
13 April 2008, 10:40 PM
آیا توی تنظیمات AP میشه از نظر زمانی یا حجمی کاربرها رو محدود کرد؟
با access point نمیتونی کاربرات را محدود کنید
اگه نرم افزاری هم میشناسید میشه معرفی کنید؟
بله نرم افزار ccproxy این امکان را به شما میده که مدیریت کاملی روی شبکه کاربران داشته باشید
این نرم افزار محیط یوزر فرندی داشته و کار کردن باهاش بسیار ساده است
Orion
13 April 2008, 11:36 PM
من خونه ADSL دارم.( براي PC). ميخوام اين اينترنت رو براي گوشيم که P1 باشه Share کنم. به چه سختافزاري نياز دارم؟ آيا يک کارت شبکه بيسيم کار رو راه ميندازه؟
mohsen_fs
14 April 2008, 03:59 PM
من خونه ADSL دارم.( براي PC). ميخوام اين اينترنت رو براي گوشيم که P1 باشه Share کنم. به چه سختافزاري نياز دارم؟ آيا يک کارت شبکه بيسيم کار رو راه ميندازه؟
(با اجازه استادان این بخش)
به نظر من شما 2 کار میتونی بکنی:
1-یه مودم adsl که وای فای هم داره تهیه کنی(اگر مودم adsl رو هنوز نخریدی)
2-یه کارت وای فای به کامپیوترت اضافه کنی..
توصیه من مورد اول هست چون در صورت خاموش بودن pc هم میتونی از وای فای برای گوشیت یا لپ تاپ استفاده کنی...در صورتی که مورد دوم چنین مزیتی رو نداره..
البته در مورد وای فای باید بگم وای فای سه استاندارد داره :
aوbوg...
تا اونجا که من میدونم p1 وای فای اون استاندارد b هست و شما باید در خرید کارت وای فای و یا مودم این رو حتمآ مد نظر داشته باشی...(استاندارد جی کار شما رو حل میکنه)
Orion
14 April 2008, 05:25 PM
مودم ADSL من وصله. پس بايد همون کارت شبکه WIFI بخرم.
mohsen_fs
14 April 2008, 06:05 PM
اگه همیشه از وای فای استفاده نمیکنید خرید کارت مناسبه..قیمتش هم کمتره..
Orion
14 April 2008, 06:29 PM
حدود قيمتش رو نميدونين؟
mohsen_fs
14 April 2008, 09:56 PM
bebakhshid eng minvisam farsi nadaram///
daghigh nemidonam ama to digikala bayad bashe .
ye search konid hodode gheymatesh dar miyad
ترجمه:
دقيق نميدنم اما تو digikala بايد باشه.
يه سرچ کنيد حدوده قيمتش در ميايد.
mohsen_fs
15 April 2008, 01:47 AM
دوست عزیز من فراموش کردم که برای دسترسی به وای فای میتونی از وای فای هایی که به صورت usb هستند هم میتونی استفاده کنی..
کارت pci وای فای توی بازار زیاد هست اما usb هم پیدا میشه..
مزیت usbهم پرتابل بودنشه...
اینجا نمونه MSI اون رو میتونی ببینی.
http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1308&maincat_no=131&cat2_no=250&cat3_no=394
این هم یک سری قیمت از برندplanet
planet
26,000 WL-U356M-USB Wireless Adapter
33,500 WL-3560 PCMCIA Wireless LAN Adapter
35,000 WL-8310 PCI Bus Wireless LAN Adapter
129,000 WBT-200 Wireless LAN
86,000 WAP-4000 Wireless Access Point With Bridge
623,000 MAP-2100 Wireless LAN Indoor MESH AP
115,000 WMRT-414 MIMO Wireless Router
47,000 WML-3565 MIMO PCMCIA Wireless LAN Adapter
49,000 WML-8315 MIMO PCI Bus Wireless LAN Adapter
61,000 WDL-U357- USB Wireless Adapter
823,000 MAP-2105 Wireless MESH Network
1,469,000 MAP-2000 Wireless LAN Outdoor MESH Gateway
1,469,000 MAP-2000 R Wireless LAN Outdoor MESH Relay
26,000 WL-U356M-USB Wireless Adapter
54,000 WL-U356A-USB Wireless Adapter
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.