PDA

View Full Version : پيغام net work busy

1111
26 October 2006, 02:38 AM
دوستان خط من 091211 هست و 2 سال پيش براي اينكه گوشي را مي خواستم عوض كنم {ميگفتند كه سيم كارتهاي قديمي 5 ولت هست و جديد ها 3 ولت و براي گوشي هاي جديد بهتره 3 ولت باشه }
خودم سيم كارت را عوض كردم چند ماهه كه در 50 % مواقع كه ميخوام تماس بگيرم پيغام net work busy مياد
چند تا گوشي هم عوض كردم ولي فرقي نكرده مثل ان 90 و ان 80
جالب اينه كه در همان زمانها با گوشي و سيم كارتهاي ديگه اين مشكل نيست
بايد باز سيم كارت را عوض كنم؟
چرا اين مشكل پيش اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اكثرا بايد ده ها بار تماس بگيرم تا شماره را بگيره
البته شبها و مواقعي كه ترافيك خطها كمه اين مورد نيست

PAYAM
26 October 2006, 05:42 AM
NetworkBusy ربطي به سيم‌كرات‌تان ندارد و مربوط به منطقه محل سكونت شماست كه ترافيك بالايي دارد.

1111
26 October 2006, 11:58 AM
NetworkBusy ربطي به سيم‌كرات‌تان ندارد و مربوط به منطقه محل سكونت شماست كه ترافيك بالايي دارد.

]پيام جان ممنون از جوابت / هر چند كه ظاهر اين پيغام هم مويد نظر شماست ولي همانطور كه گفتم در همان محل با گوشي و سيم كارت هاي ديگه اين مشكل وجود نداره
ممنون ميشم يكي راهنمايي كنه

F.®.A
26 October 2006, 12:24 PM
آیا به هردو سیستم تلفن ثابت و سیار که تماس میگیرید این قضیه پیش میاد؟

1111
26 October 2006, 07:04 PM
آیا به هردو سیستم تلفن ثابت و سیار که تماس میگیرید این قضیه پیش میاد؟

بله با هر 2 اين مشكل را دارم

F.®.A
26 October 2006, 09:45 PM
ببرید یکی از دفاتر تا واستون عوض کنن و یا با تستر تستش کنن

1111
26 October 2006, 10:54 PM
ببرید یکی از دفاتر تا واستون عوض کنن و یا با تستر تستش کنن
مگه برا سيم كارت تستر داريم؟//
نميدونستم/ جالب بود برام
ميشه در موردش توضيح بدي

F.®.A
27 October 2006, 12:47 AM
نمیشه گفت دقیقا تستر یه چیزی شبیه به گوشی نوکیا ازون قدیمی هاش هست که باهاش تست میکنند چیزه پیچیده ای هم نیست
چیزی نداره که بخوام توضیح بدم

PAYAM
27 October 2006, 04:56 AM
اون تستر فقط يه اصطلاحه! ممكن است شما در تنظيمات گوشي‌تان تغييراتي داده باشيد يا گوشي‌تان خراب باشد يا حالا هر مشكل ديگري مثل 3 ولت و 5 ولت يا امثالهم داشته باشيد و سيم‌كارت شما روي گوشي‌تان كار نمي‌كند براي همين در اكثر دفترهاي خدمات مشتركين يه گوشي قديمي اريكسون يا آلكاتل يا نوكيا دارند كه از اون براي تست كردن سيم‌كارت (تست سوخته بودن يا سالم بودن سيم‌كارت) استفاده مي‌شه و هيچ چيز خاصي نيست!
بهرحال اگر فكر مي‌كنيد مشكل از سيم‌كارت‌تون هست (كه بعيده) مي‌تونيد سيم كارت‌تون رو بسوزونيد و يه‌دونه جديد بگيريد. هزينه‌اش هم 7 هزار تومنه كه روي قبض بعدي‌تون مياد.