View Full Version : اختلال در شبكه
ماندانگاس
25 October 2006, 01:44 PM
سلام دوستان
موبايل من از روز دوشنبه ظهر تا الان اختلال داره و هر چند وقت يه بار به جاي نمايش IR - TCI عبارت Emerg. Calls Only يا No Access to network نمايش داده ميشه و براي تماس با ديگران مشكل داره. تو شهر هاي مختلف هم اينجور بود. من روز دوشنبه و تا سه شنبه صبح تو شهرهاي شمالي بودم و بعد هم به تهران اومدم و مشكل تو همشون برقرار بود ساري و رامسر و ....
همچنين اين مشكل در موبايل هاي دوستانم هم وجود داشت و اونها هم نميتونستن از موبايلشون استفاده كنن.
تو فرستادن اس ام اس ها هم اختلال داره. اس ام اسي كه ميفرستم يا اصلا نميره يا وقتي هم كه ميره دليور نميشه. براي خودم هم چند تا اس ام اس ساعت چهار صبح امروز اومد كه ساعت 5 عصر ديروز فرستاده شده بودن. و دليوري ريپورت هاي مسيج هاي خودم تو ساعت هاي مختلف به دستم رسيد.
من اول فكر كردم كه اين مشكل به دليل عيد فطر به وجود اومده.
.ولي فكر كردم ديدم از دوشنبه ظهر اينجوري شده و هنوزم كه روز عيد گذشته بازم خرابه.
شما هم اين مشكل رو دارين؟ اگه آره ، فكر نميكنين به دليل سيم كارت هاي جديد باشه؟چون با شروع فروش سيم كارت هاي جديد اين مشكلات به وجود اومده! البته اگه براي همه اين طور باشه
من با 0990 هم تماس گرفتم ولي جوابي نگرفتم چون روز تعطيله!!!!!!!!:icon_bigg:icon_bigg
RoSo
25 October 2006, 02:32 PM
احتمال 2 چیز هست.
1.سیم کارت شما بطور موقت از شبکه خارج شده. (نه فقط سیم کارت شما) بعضی اوقات یک سری پیش شماره ها از شبکه خارج میشن و معمولاً بعد از 72 ساعت درست میشن که اگه درست نشد باید سیم کارت رو مرخص بودنید و برید عوض کنید. (چون این بلا دقیقاً سر خودم اومده)
2.سیم کارت شما کنار کامپیوتری چیزی بوده و دچار اختلال شده (که من این رو خودم قبول ندارم ولی جوابیه که مخابرات به شما خواهد داد)
بهرحال تا شنبه کاری نمیتونید بکنید. اگه تا شنبه درست نشد برید دفاتر مشترکین و سیم کارتتون رو عوض کنید.
ماندانگاس
25 October 2006, 02:57 PM
احتمال 2 چیز هست.
1.سیم کارت شما بطور موقت از شبکه خارج شده. (نه فقط سیم کارت شما) بعضی اوقات یک سری پیش شماره ها از شبکه خارج میشن و معمولاً بعد از 72 ساعت درست میشن که اگه درست نشد باید سیم کارت رو مرخص بودنید و برید عوض کنید. (چون این بلا دقیقاً سر خودم اومده)
2.سیم کارت شما کنار کامپیوتری چیزی بوده و دچار اختلال شده (که من این رو خودم قبول ندارم ولی جوابیه که مخابرات به شما خواهد داد)
بهرحال تا شنبه کاری نمیتونید بکنید. اگه تا شنبه درست نشد برید دفاتر مشترکین و سیم کارتتون رو عوض کنید.
ممنون از پاسخت ولي فكر نميكنم مشكل اين باشه
چون همه ي دوستان من اين مشكل رو داشتن و پيش شماره هاي 09122
09124 و 09125 و 09126 هم بينشون بود حتي الان در منزل پيش شماره ي 09123 هم هست و اين مشكل رو داره. جالب اينه كه اون دو تا خط ديگه كه توي منزل هستن اصلا آنتن هاشون صفره! مال منه كه بعضي وقتا درست ميشه آنتن هم پر هست ولي مي نويسه : Emerg. Calls Only
گوشي من الان نزديك اسپيكر هاي كامپيوترمه و دائما نويز موبايل روي اسپيكر ها شنيده ميشه! يه لحظه قطع ميشه دوباره شروع ميكنه. يه ريتم خاصي هم داره:icon_arro تكرار ميشه. انگار كه ارتباطش باشبكه قطع ميشه و دوباره سرچ ميكه و شبكه رو پيدا ميكنه و بعد از چند دقيقه دوباره ارتباطش قطع ميشه و دوباره سرچ ميكنه.
اگه مال شما مشكل نداره ، بايد تا شنبه صبر كنم ديگه ، هيچ كار نميشه كرد.
abaratian
25 October 2006, 03:05 PM
سلام دوستان
شما هم اين مشكل رو دارين؟ اگه آره ، فكر نميكنين به دليل سيم كارت هاي جديد باشه؟چون با شروع فروش سيم كارت هاي جديد اين مشكلات به وجود اومده! البته اگه براي همه اين طور باشه
من با 0990 هم تماس گرفتم ولي جوابي نگرفتم چون روز تعطيله!!!!!!!!:icon_bigg:icon_bigg
از سیم های ایرانسل نیست. ایرانسل شبکه ی خودشو داره
romeo_1593
25 October 2006, 03:08 PM
منم ایم مشکل رو دارستم و کمابیش دارم
احتمالا مال شبکه است...تو این چند روز اینطوری شده
RoSo
25 October 2006, 03:22 PM
پس احتمالاً مربوط به BTS های تالیا هستش.
دیروز شنیدم که قرار هستش که IRTCI از BTS های تالیا برای تقویت شبکه کمک بگیره.
مطمئن باشید موقتیه و درست خواهد شد.
بهرحال در این شک نکنید که در این چند روزه یه تغییراتی داره در شبکه داده میشه.
که معمولاً یا روی یک سری پیش شماره های خاص تاثیر میذاره یا منطقه ای هستش.
ماندانگاس
25 October 2006, 03:50 PM
پس احتمالاً مربوط به BTS های تالیا هستش.
دیروز شنیدم که قرار هستش که IRTCI از BTS های تالیا برای تقویت شبکه کمک بگیره.
مطمئن باشید موقتیه و درست خواهد شد.
بهرحال در این شک نکنید که در این چند روزه یه تغییراتی داره در شبکه داده میشه.
که معمولاً یا روی یک سری پیش شماره های خاص تاثیر میذاره یا منطقه ای هستش.
بله فكر كنم منطقه اي باشه. من الان با دوستم تماس گرفتم و اون موبايلش درست بود. حالا داره مياد اينجا پيش من ، اگه با اومدنش به اين منطقه موبايل اون خراب بشه ميشه گفت كه منطقه ايه! حالا من خبرش رو بهتون ميدم
مرسي از همه تون:icon_excl:icon_excl:icon_excl
web
25 October 2006, 04:52 PM
دوستان دليل ديگرشم ميتونه اين باشه كه در 2-1 روز گذشته بخاطر عيد فطر مردم زياد به هم زنگ ميزنن و به هم تبريك ميگن به همين خاطر ترافيك در شبكه وحشتناك ميره بالا.
من اين موردو امتحان كردم و 1 روز قبل و بعد از سال تحويل هم اوضاع به همين صورت بود.
تازه تلفن ثابت ما هم دچار اختلال شده بود و با موبايل هم نميشد SMS رد و بدل كرد.
ماندانگاس
25 October 2006, 05:02 PM
خب دوست من اومد اينجا و آنتن موبايلش رفت و همون جمله ها رو نوشت! مشكل منطقه ايه. ممنون از همه.
Foad
25 October 2006, 11:49 PM
خط منم دیروز این مشکل رو داشت اول که آنتن نمیداد و همین emergency calls رو مینوشت بعدشم تا شب نمیشد باهاش sms فرستاد
نمیدونم این مشکل از خط منه چون همیشه با یکم ترافیک شبکه مال من اول از همه قاطی میکنه ولی همون موقع خط دوستام مشکل نداره البته به محلشم ربط نداره چون تو تمام محله های تهران اینجوری شده
در ضمن پیش خط من 091219 است.کسی با این وضعیت همدرد من نیست که بفهمیم مشکل از چیه
MerDaX
26 October 2006, 01:00 AM
اتفاقن منم 091219 هستم....اس ام اس بيشتر مشكل داره...اونم بعد 2 دفعه امتحان كردن بالاخره ميره و ميرسه
توي مكالمه نه....تاثيري جز افت وحشتناك كيفيت صدا نداشتم....
Foad
26 October 2006, 01:47 AM
دقیقا یکی از مشکلات اساسیش همین sms شه.باورتون نمیشه یه مواقعی این اس ام اس قطع شده که نزدیک بود فجایعی ببار بیاد :icon_mrgr
nima7654
31 October 2006, 02:20 AM
سلام دوستان
من هم همین مشکل دارم اول روی گوشی پیغام emerg.calls only میومد ولی جدیدا پیغام invalid sim مینویسه در صورتیکه نه سیم مشکل داره نه گوشی ایراد داره به نظر شما مشکل از کجاست؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.