View Full Version : سایت هایی که Internet Eplorer Mobile را ساپورت میکنند.
alggar
24 October 2006, 09:19 PM
لیست آدرس سایت هایی که اگر با PPC بازشون کنید صفحه ی مخصوص PPC رو میارند.
Google : google.com
Gmail : gmail.com
Yahoo! : wap.oa.yahoo.com
BBC : bbc.com
payam_psm
13 March 2007, 07:13 PM
سلام ميخواستم بدونم اينترنت ppc مثل مال كامپيوتر يعني همرو كامل باز ميكنه يا نه فقط سايتايي كه مخصوص ppc هستش؟:icon_ques
alggar
15 March 2007, 10:54 AM
همه رو باز میکنه ولی اگر مخصوص PPC طراحی شده باشه کار باهاش راحتتره.
mohammad51
28 March 2007, 06:59 AM
همه رو باز میکنه ولی اگر مخصوص PPC طراحی شده باشه کار باهاش راحتتره.
با سلام
البته شما اگر نرم افزار اپرا مخصوص پاكت پي سي رو باز كنيد تمام صفحات رو به اندازه پاكت پي سي باز ميكنه و شما ميتوني ازش استفاده ببري:icon_cool
ياحق
farzan_r2
1 May 2007, 02:53 AM
میشه از طریق اینترنت خود کامپیوتر و وصل کردن پاکت پی سی به کامپیوتر وقتی با پی سی نصب شدی یه کاریک نی تو پاکت پی سی هم اینترنت داشت هباشی یعنی اینترنت با پی سی وصل بشی تو پاکت پی سی ببینی ! مثل پی 910 که همچین قابلیتی داشت..
mohammad51
1 May 2007, 03:02 AM
میشه از طریق اینترنت خود کامپیوتر و وصل کردن پاکت پی سی به کامپیوتر وقتی با پی سی نصب شدی یه کاریک نی تو پاکت پی سی هم اینترنت داشت هباشی یعنی اینترنت با پی سی وصل بشی تو پاکت پی سی ببینی ! مثل پی 910 که همچین قابلیتی داشت..
دوست عزيز
شما ميتونيد با وصل كردن پاكت پي سي به كامپيوتر از اينترنت كامپيوتر رتون استفاده كنيد و هيچ مشكلي هم نداره
:icon_cool
abs-e1000
1 May 2007, 04:10 AM
شما می تونی گوشی رو به جای کابل USB با بلوتوث به کامپیوتر وصل کنی و تغریبن توی کل محیط کار یا منزل از اینتر نت استفاده کنی.
تو قسمت تنضیمات به جای کابل USB بلوتوث رو انتخاب کن.
به گفته محمد عزیز از اپرا استفاده کن بهتر جواب میده.
farzan_r2
2 May 2007, 01:56 AM
چه جوری محمد جان
دقیق بگو؟
من جمین دارم...
mohammad51
2 May 2007, 02:48 AM
چه جوری محمد جان
دقیق بگو؟
من جمین دارم...
دوست عزيز
شما بايد اول برنامه activesyncرو روي كامپيوترت نصب كن بعد از اينكه به اينترنت وصل شدي ميتوني داخل گوشي بري ادرسي رو كه ميخواي به اينترنت اكسپرولر بدي و وارد بشي :icon_cool
باز اگر مشكل داشتي من در خدمتم
farzan_r2
3 May 2007, 06:31 PM
وارد هیچ سایتی نمیشه
این ارور رو میده THE PAGE YOU ARE LOOKING FOR CANNOT BR FOUND DUE 0X80072F78.
ممد جان
مشکل رو می دونی چیه !؟
mohammad51
3 May 2007, 07:34 PM
وارد هیچ سایتی نمیشه
این ارور رو میده THE PAGE YOU ARE LOOKING FOR CANNOT BR FOUND DUE 0X80072F78.
ممد جان
مشکل رو می دونی چیه !؟
دوست عزيز
شما ميتوني به راحتي فايل هاتون رو از داخل كامپيوتر به گوشيتون منتقل كنيد مشكلي نداريد؟
farzan_r2
4 May 2007, 11:56 PM
نه مشکلی ندارم...
mohammad51
5 May 2007, 02:21 PM
دوست عزیز
این که شما میگید نشون میده که باید یک جای کار اشکال داشته باشه ورژن activesync شما چنده؟چون من خودم جمین دارم و به راحتی دارم این کا رو انجام میدم
abs-e1000
5 May 2007, 04:21 PM
دوست عزیز من هم قبلا همین مشکل رو داشتم و با اکسپلور باز نمیکرد ، اپرا رو نصب کردم مشکل حل شد در ضمن امکاناتش نصبت به اکسپلور بیشتر هم هست .
اپرا ورژن 8.6 رو من دارم ولی به دلیل سرعت پایین نتونستم اپ کنم ولی کرک اون رو که جناب داریوش خان عزیز زحمت کشیدن و قرار دادن رو براتون اپ میکنم شما هم میتونی از سایتهای دیگه برنامش رو بگیری.
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.