PDA

View Full Version : کلوپ موتورولا E2 و E1

mmoeimifar
23 October 2006, 11:12 PM
چه ها من تا چند روز دیگه می خوام ای2 بگیرم میخواستم کسایی که این گوشی رو دارن از محاسن و معایبش بگن تا اگه گوشی خوبی بود بگیرم :icon_cool

farzin_silver
22 November 2006, 11:36 PM
چه ها من تا چند روز دیگه می خوام ای2 بگیرم میخواستم کسایی که این گوشی رو دارن از محاسن و معایبش بگن تا اگه گوشی خوبی بود بگیرم :icon_cool
آقا مگه اين گوشي تو ايران اومده؟ :icon_twis
من كه هر چي گشتم پيدا نكردم. :icon_redf
از كجا مي خواي بخري شما؟
با چه قيمتي؟ :icon_wink

OmiD222
23 November 2006, 12:08 AM
منم می خوام این مدلو بخرم نباید بالاتر از 260-280 باشه قیمتش آخه تو دوبی هستش

farzin_silver
23 November 2006, 10:45 PM
تو دوبي شايد.
ولي تو ايران هنوز نيومده.همه جا رو گشتم.
اگر هم بياد ايران عمرا زيز 350--360 تومن نيست.ته صداست.سيستم عامل لينوكس هم روشه.
يعني خوراك دست كاريه.
مثل بقيه موتوها.

Researcher
24 December 2006, 02:46 AM
این گوشی هنوز نیومده تو ایران ؟

007pooya
27 December 2006, 03:38 PM
تو این لینک قیمت E2 رو 440 دلار اعلام کرده

http://www.shopbot.com.au/p-34109.html

تو این لینک هم 247 دلار!
http://www.ciblant.com/product_prices.php?productId=382

BloodReza
27 December 2006, 08:52 PM
دیروز من یه E1 رو دیدم میداد 150 تومن
ولی فک کنم که E1 مموری نمیخوره و این یه ضعف بزرگه

Researcher
27 December 2006, 09:33 PM
دیروز من یه E1 رو دیدم میداد 150 تومن
ولی فک کنم که E1 مموری نمیخوره و این یه ضعف بزرگه

E1 رو بیخیال شو رضا جان . فعلاً E2 رو بچسب که زمین تا آسمون با E2 فرق میکنه

007pooya
28 December 2006, 03:19 PM
آره رضاجان راس میگه E1 در کنار E2 هیچی نداره؟

کسی این گوشی رو ندیده؟

ولی به نظرم استقبال کمی ازش تو ایران بشه چون برای انتقال فایل و ... به این گوشی باید سیستم

عاملتون لینوکس باشه که تو ایران طرفدار کمی داره

Researcher
28 December 2006, 04:28 PM
آره رضاجان راس میگه E1 در کنار E2 هیچی نداره؟

کسی این گوشی رو ندیده؟

ولی به نظرم استقبال کمی ازش تو ایران بشه چون برای انتقال فایل و ... به این گوشی باید سیستم

عاملتون لینوکس باشه که تو ایران طرفدار کمی داره

مطمئنی پویا جان ؟ هرچند زیاد مهم نیست چون من کلاً با Memory Reader کارامو انجام میدم .

007pooya
28 December 2006, 05:36 PM
مطمئنی پویا جان ؟ هرچند زیاد مهم نیست چون من کلاً با Memory Reader کارامو انجام میدم .
بله مطمئنم حتی سیستم عامل خود این گوشی لینوکسه

نمیدونم با مموری ریدر این مشسکل حل بشه یا نه ولی من خودم تو چنتا فوروم و سایت خارجی دیدم

که نوشتن باید سیستم عامل کامپیوترتون لینوکس باشه که بتونین بهش آهنگ و نرم افزار انتقال بدین

woodybed2003
31 December 2006, 12:11 PM
با سلام
این سایتو نگاه کنید:http://www.mobile-review.com/review/motorola-e2-1-en.shtml
واقعا این e2 تکه . اگر خوب دقت کنید:1-صفحه آن از w810 نیز بزرگتر کیفیته صفحش منو کشته و..
اگر کسی سراغ داره جایی می فروشند بگه با سر بریم بخریم!!!!!
ممنون

OmiD222
31 December 2006, 11:17 PM
موتورولا مدل ROKR E2
ورود آن به بازار Q1 سال 2007 اعلام شده است .

آیا این خبر حقیقت داره پس چطور تو سایتای خارجی این گوشی رو می فروشند:icon_eek: :icon_redf

007pooya
1 January 2007, 04:02 PM
نه بابا خیلی وقته که E2 وارد بازار شده

OmiD222
2 January 2007, 12:57 AM
نه بابا خیلی وقته که E2 وارد بازار شده

پس چرا پاشو توایران نمیزاره :icon_eek:

آیا امکان داره که اصلا نیاد ایران؟ :icon_cry: :icon_redf

mmoeimifar
2 January 2007, 04:32 AM
خب اگه کلی وارد نشه سفارش بده به یکی از مغازه ها تا برات بیاره

OmiD222
2 January 2007, 11:57 AM
آخه میترسم سفارش هم بدم یا مغازه دار بیاره یا از دوبی بفرستنریجستر نباشه و یا مخابرات ریجستر نکنه

McAcE
2 January 2007, 06:04 PM
گوشي E2 رو خداي ام پي تري و موسيقي معرفي كردند جوري كه حتي برندي نظير سوني اريكسون سري واكمن در مقابل اين گوشي حرفي واسه گفتن نداره اين گوشي از لحاظ امكانات حرف نداره همه چيز رو با هم داره ولي يه عيبش كوچيك بودن صفحه نمايشه كه به دل من نميشينه (البته هر جي باشه از دابليو 800 بزرگتره)
يه سوال......اين گوشي براي گرفتن اطلاعات بلوتوث شده نياز داره گوشي فرستنده هم لينوكس باشه يا خير چون اينو شنيدم با هر گوشي نميشه به اين گوشي اطلاعات بلوتوث كرد

007pooya
2 January 2007, 08:43 PM
پس چرا پاشو توایران نمیزاره :icon_eek:

آیا امکان داره که اصلا نیاد ایران؟ :icon_cry: :icon_redf
احتمال دراه

چون همونطور که گفتم سیستم عامل کامپیوترتون باید لینوکس باشه تا بتونین به گوشیتون آهنگ و فایل

بفرستین تو ایران هم میدونین که لینوکس طرفدار چندانی نداره

moeinifar
3 January 2007, 11:26 AM
فکر نمی کنم چنین چیزی درست باشه؟ دوست عزیز شما می تونین با سیستم ویندوز به گوشی وصل بشین آنچه گفته شده سیستم گوشی است. مثل سیمبین جاوا یا ویندوز موبایل و یا سیستم های دیگه

Researcher
5 January 2007, 02:53 PM
بالاخره وارد بازار ایران شد http://qsmile.com/qsimages/289.gif http://qsmile.com/qsimages/289.gif http://qsmile.com/qsimages/289.gif
جناب rezrez6630 تو شیراز دیده 360000

OmiD222
5 January 2007, 05:55 PM
بازم جای امیدواریه که دوستان دیدند

ولی حیف که کمی دیر شده من پولمو خرج کردم

اگر کسی تو تهران دید بگه پول جور کنم برم بخرم و امیدوارم که صداش مثل 3250 نباشه

Researcher
5 January 2007, 09:27 PM
بازم جای امیدواریه که دوستان دیدند

ولی حیف که کمی دیر شده من پولمو خرج کردم

اگر کسی تو تهران دید بگه پول جور کنم برم بخرم و امیدوارم که صداش مثل 3250 نباشه

منم از همین میترسم :icon_ques راستش به سایت Mobile Review زیاد اطمینان ندارم کلاً یه کم گیج میزنه !!!! بعضی مواقع چیزایی تو این سایت گفته میشه که آدم شاخ در میاره !! مثل همین جریان رتبه بندیه گوشیها از نظر صدا ... که W810 بالاتر از W900 بود و یا اینکه کیفیت عکس تمام گوشیهای سری دبلیو رو دقیقاً یه جور اعلام کرده در حالیکه همه میدونن اینجوری نیست :icon_mad:

OmiD222
5 January 2007, 11:24 PM
دقیقا مثل تجربه با 3250 که همه جا ازش تبلیغ کرده بودند که صداش معرکست و ضبطه باهاش عروسی میگیرن این در اومد حالا باید roker E2 رو تجربه کنیم و امیدوارم که این مثل تجربه قبلی ضد حال نباشه

بازم تاکید میکنم اگر کسی دوباره زیارت کرد به مت هم اطلاع بده ممنون می شم قیمتشم تو تهران بذارید اگر رسیده به تهران

McAcE
6 January 2007, 12:00 PM
از لحاظ اكولايزر صدا و كيفيت پخش كسي امتحان كرده يا نه ؟
آيا واقعا اين گوشي ام پي تر رو بهتر از دابليو 900 پخش ميكنه؟

Profession@l
6 January 2007, 03:59 PM
قیمتش خیلی بالاست و بیشتر از 250.000 تومان نمی ارزه ولی از لحاظ صدا چه اسپیکر و چه با هدفون معرکست . دگمه های MP3Playerش هم کنار گوشی هست . به نظر من مناسبترین جا برای این دگمه هاست . SD هم که ارزون ... یه 2 گیگ بندازین حالشو ببرین

Researcher
6 January 2007, 06:23 PM
قیمتش خیلی بالاست و بیشتر از 250.000 تومان نمی ارزه ولی از لحاظ صدا چه اسپیکر و چه با هدفون معرکست . دگمه های MP3Playerش هم کنار گوشی هست . به نظر من مناسبترین جا برای این دگمه هاست . SD هم که ارزون ... یه 2 گیگ بندازین حالشو ببرین

خوب این قیمته ورودشه بعداً میاد پایین .
حالا شما از کجا میدونی صداش خوبه مگه تست کردی ؟

کسی میدونه هندزفریش چه شکلیه ؟ مثل سری دبلیو سرش لاستیکیه یا پلاستیکیه ؟

Researcher
7 January 2007, 12:01 AM
یه نگاهی به نظرات کسانی که تو gsmarena در مورد این گوشی داده بودن انداختم .... مهماش اینا بود :
این گوشی دوتا اسپیکر داره اما استریو نیست
همشون میگفتن از نظر بلندی صدا با هدفون نسبت به گوشیهای سری W و N91 کاملاً برتری داره
یکی هم میگفت این گوشی برای گوش ضرر داره چون هر چقدر صداشو کم میکنه بازم بلنده !!
یکی هم میگفت صدای اسپیکرش خیلی کمه و و قتی یکی زنگ میزنه صداشو نمیشنوه ! مخصوصاً تو جاهای شلوغ
در کل صدای اسپیکرش گفته شده از E1 کمتره اما کافیه بعضی ها هم خیلی شاکی بودن
شارژ باتری زود تموم میشه (Poor battery life)
Alarm نداره (No option to turn on sleep mode clock)
...

نتیجه ای که من گرفتم : این گوشی فقط یه MP3 Player عالیه که از همه گوشیهای سری W و N91 خیلی بهتره و مزیت دیگه ای نداره

OmiD222
7 January 2007, 12:48 AM
امروز داداشم این گوشی رو تو یکس از مغازه های جمهوری دیده بود قیمت کرده بود 380 هزار تومان

این که خیلی بده پس مقایسه موبایل ریویو چی بود که روی w900 رو کم کرده
مثل اینه که اینم چنگی به دل نمیزنه باید بی خیالش شیم من فردا میخواستم برم بخرم ولی فعلا دست نگه میدارم

Researcher
7 January 2007, 12:56 AM
امروز داداشم این گوشی رو تو یکس از مغازه های جمهوری دیده بود قیمت کرده بود 380 هزار تومان

این که خیلی بده پس مقایسه موبایل ریویو چی بود که روی w900 رو کم کرده
مثل اینه که اینم چنگی به دل نمیزنه باید بی خیالش شیم من فردا میخواستم برم بخرم ولی فعلا دست نگه میدارم

اگه اشتباه نکنم اونجا فقط پخش MP3 رو با هدست مقایسه کرده بود نه اسپیکر

در ضمن... اینا همش نظره ... گفتم که ، یه عده میگفتن بده ، یه عده میگفتن کافیه ! میشه نتیجه گرفت نباید از اسپیکر هیچ انتظاری داشت ! اما اسپیکر برای شخص بنده هیچ اهمیتی نداره چون به نظرم هیچ کاربردی نداره

OmiD222
7 January 2007, 01:18 AM
اگه اشتباه نکنم اونجا فقط پخش MP3 رو با هدست مقایسه کرده بود نه اسپیکر

در ضمن... اینا همش نظره ... گفتم که ، یه عده میگفتن بده ، یه عده میگفتن کافیه ! میشه نتیجه گرفت نباید از اسپیکر هیچ انتظاری داشت ! اما اسپیکر برای شخص بنده هیچ اهمیتی نداره چون به نظرم هیچ کاربردی نداره

من دیگه نفره اولی نیستم که این گوشی رو بخرم آخه با این صحبتا دو دل شدم پس بهتره تا صبر کنم تا از تجربیات دوستانی که میخرند استفاده کنیم

ولی کیفیت اسپیکر برای من بیشتر از هنزفری مهمتره :icon_razz حالا اگر کسی اطلاعاتی در مورد این گوشی داره بزاره ن=تا ببینیم چی میشه

Researcher
11 January 2007, 05:39 PM
ما امروز کل علاءالدین رو زیرو رو کردیم اما این گوشی رو پیدا نکردیم .

OmiD222
11 January 2007, 11:19 PM
برادرم گفتش که تو یکی ا مغازه های کنار خیابون داشته و از فروشنده قیمت کرده 380 هزار تومان بهش گفته بود ولی من خودم ندیدم ولی به یکی از بچه های علائدین سپردم که پرس و جو کنه ببینه کسی داره قیمتشم در بیاره ولی منو دارم کم کم نا امید میشم از خریدن این گوشی و صیر می کنم تا دوستان بخرند با خودم با گوشی کار کنم و صدای اسپیکراشو تست کنم برای من صدای اسپیکر مهم تره خدا کنه جوری باشه که دیگه تو ماشین به ضبط و باند نیاز نباشه البته امیدوارم با تعاریف سایت موبایل ریویو چون من مدتی 3250 رو میزاشتم رو داشبورد بدک نبود (به امید سربلندی موتورولا ای2)

Profession@l
12 January 2007, 02:49 AM
برادرم گفتش که تو یکی ا مغازه های کنار خیابون داشته و از فروشنده قیمت کرده 380 هزار تومان بهش گفته بود ولی من خودم ندیدم ولی به یکی از بچه های علائدین سپردم که پرس و جو کنه ببینه کسی داره قیمتشم در بیاره ولی منو دارم کم کم نا امید میشم از خریدن این گوشی و صیر می کنم تا دوستان بخرند با خودم با گوشی کار کنم و صدای اسپیکراشو تست کنم برای من صدای اسپیکر مهم تره خدا کنه جوری باشه که دیگه تو ماشین به ضبط و باند نیاز نباشه البته امیدوارم با تعاریف سایت موبایل ریویو چون من مدتی 3250 رو میزاشتم رو داشبورد بدک نبود (به امید سربلندی موتورولا ای2)

ظبط و باند ماشین رو با بلندگوی گوشی داری مقایسه می کنی ؟!!!

یعنی می خوای بلندگوی موبایلت جایگزین باند ماشین باشه ؟ :icon_eek:

خوب عزیز من چرا یک نوار مغناطیسی نمی گیری . خوشبختانه هم به E2 و هم به 3250 بدون تبدیل می خوره ( به خاطر اینکه هر دوشون خروجی 3.5 mm دارند ). صداشم خیلی عالی و با کیفیته...:icon_cool

از لحاظ بلندی و کیفیت صدا گویا E2 رقیب نداره ولی E6 که هنوز تولید نشده چشم منو گرفته .

OmiD222
12 January 2007, 10:40 PM
ظبط و باند ماشین رو با بلندگوی گوشی داری مقایسه می کنی ؟!!!

یعنی می خوای بلندگوی موبایلت جایگزین باند ماشین باشه ؟ :icon_eek:

خوب عزیز من چرا یک نوار مغناطیسی نمی گیری . خوشبختانه هم به E2 و هم به 3250 بدون تبدیل می خوره ( به خاطر اینکه هر دوشون خروجی 3.5 mm دارند ). صداشم خیلی عالی و با کیفیته...:icon_cool

از لحاظ بلندی و کیفیت صدا گویا E2 رقیب نداره ولی E6 که هنوز تولید نشده چشم منو گرفته .

نه خیر من یه چیزی گفتم شما جدی نگیرید اصلا قابل مقایسه نیست ولی با تعاریف موبایل ریویو آدم فکر میکنه که چیه با هر حال از راهنمایی و توجهتون بسیار متشکرم

Researcher
13 January 2007, 02:41 AM

امید جان ظاهراً باید بیخیال این گوشی بشی چون اینطور که من تا الان فهمیدم ، اصلاً اسپیکر جالب نداره !
اگه به نظرات کسایی که این گوشی رو دارن تو gsmarena یه نگاهی بندازی بد نیست .

Researcher
1 February 2007, 03:22 AM
این گوشی هنوز رویت نشده ؟ من که هنوز موفق به دیدنش نشدم .

Researcher
6 March 2007, 02:44 PM
اومدن این گوشی به بازار ایران بیشتر شبیه یه شوخی بود !
ما که هنوزم پیداش نکردیم .