View Full Version : سیستم ebd سمندlx
irani118
23 October 2006, 01:29 PM
آیا همه ال ایکس ها این سیستم رو دارن بعدش از کجا میشه فهمید که دارن
abaratian
23 October 2006, 02:38 PM
همه ی ال ایکس ها دارن. با 120 برو توی پیچ و محکم ترمز کن! اگه زنده موندی یعنی داشته!
danial_2006
23 October 2006, 03:08 PM
آیا همه ال ایکس ها این سیستم رو دارن بعدش از کجا میشه فهمید که دارن
بايد داشته باشن چون تو ليست آيتم هاي سفارشي نيست پس بايد رو معمولي هاش باشه وبراي فهميدنش ميتوني سر پيچ با قدرت تمام ترمز بزني و بعد خط ترمزت بايد طوري باشه كه اگه به چپ پيچيدي طرف چپ قفل كرده باشه وخط ترمز در طرف چپ داشته باشي وسمت راست نبايد خط ترمز داشته باشي.ولي فكر نكني سمت راست ترمز عمل نكرده،عمل كرده ولي قدرت ترمز در طرفي كه ماشين به اون طرف مي پيچه بيشتر از سمت ديگه ماشين هست وباعث راحت پيچيدن ماشين وحفظ تعادل ماشين ميشه.:icon_cool
lx_xu7
23 October 2006, 05:04 PM
:icon_evil :icon_excl :icon_surp اره من خودم دارم(lx)
ebd هم داره
irani118
23 October 2006, 06:58 PM
راه بهتری نیست
alirezasalam
23 October 2006, 08:25 PM
LX حتی abs درست حسابی هم نداره.
در مورد ebd هم بعید میدونم اگه هم داشته باشه مثل ABS نصفه و نیمه روش نصبه.
XELTEK
23 October 2006, 10:20 PM
دارد
اما مثل ای بی اس نصفه نیمه :D
Mr.Mohamad
24 October 2006, 01:00 AM
LX حتی abs درست حسابی هم نداره.
در مورد ebd هم بعید میدونم اگه هم داشته باشه مثل ABS نصفه و نیمه روش نصبه.
آخه چقدر بده که بعض آدما همش آیه یاس میخونند و نسبت به یه چیزی که بایید در موردش هم اطلاعات هم صلاحیت کافی داشته باشند تا بتونند اظهار نظر کن؛ میان و نظر میدن:icon_eek: آخه آدم چی بگه به این آدما که خود فروخته به تمام معنی هستند و نسبت به چیزی که تا حدی از آن خودشون هست بی معرفتی میکنند:icon_bigg
در مورد ای بی دی و ای بی اس من خودم اتفاقی برام افتاد و اگه اون ای بی دی به اصطلاع نصفه و نیمه ایی که میگنند نبود حتمی الان نمیتونستم برای شما پست بدم.:icon_wink
alirezasalam
24 October 2006, 11:28 AM
آخه چقدر بده که بعض آدما همش آیه یاس میخونند و نسبت به یه چیزی که بایید در موردش هم اطلاعات هم صلاحیت کافی داشته باشند تا بتونند اظهار نظر کن؛ میان و نظر میدن:icon_eek: آخه آدم چی بگه به این آدما که خود فروخته به تمام معنی هستند و نسبت به چیزی که تا حدی از آن خودشون هست بی معرفتی میکنند:icon_bigg
در مورد ای بی دی و ای بی اس من خودم اتفاقی برام افتاد و اگه اون ای بی دی به اصطلاع نصفه و نیمه ایی که میگنند نبود حتمی الان نمیتونستم برای شما پست بدم.:icon_wink
چقدر بده آدم با تعصب صحبت کنه و از مطالب اشتباه طرفداری کنه.
این مطلب هم خوبه بدونی آدم های خود فروخته ای که مطالب رو با سند و مدرک و در کمال ادب اون هم به صورتی که واقعیت داره بیان می کنن بهتر از آدمهای جیره خواری هستند که (آگاهانه یا ناآگاهانه ) با اطلاعا ت غلط خود زمینه گرفتار شدن مردم رو فراهم می کنن و با مخفی کردن معایب و طرفداری از مطالب اشتباه باعث پسرفت صنعت خودرو مملکتشون میشن!:icon_idea
خوب abs سمند نصفه و نیمست! دیگه حالا هر چقدر هم شما خودتو به در و دیوار بکوبی باعث رفع عیب اون نمیشه.
یه بار ترمز کردن شما سرپیچ و زنده موندن شما که دلیل بر بی نقص بودن سیستمهای ترمزی سمند نمیشه!:icon_evil
اگه امکان تحقیق و مطالعه علمی نداری سعی کن لا اقل پشت چند تا ماشین بشینی تا لا اقل حس کنی به چی می گن abs !
من نمیدونم سمند با چرخای عقب کاسه ای چه جوری میتونه سیستم ای بس اسش درست عمل کنه!
ای بی اس سمند نهایتآ دو کاناله است .
اما ای بی اس برای هر چرخ باید به صورت مجزا عمل کنه و بهترین اون با 4 چرخ دیسکی و چهار کانال مجزا برای کنترل قفل کردن چرخها اتفاق می افته!
یعنی اگه مثلآ چرخهای سمت راست شما در معرض لیز خوردن قرار بگیره abs همون دو چرخ عمل می کنه نه همزمان با اون ای بس اس چرخ های سمت چپ هم عمل کنه .در صورتیکه اونها در معرض قفل شدن قرار ندارن. و این فاجعه است و موجب چپ و راست شدن ماشن به صورت شدید در مواقعی است که یه طرف ماشن نیاز با ای بس اس داره و طرف دیگه نه!
شما تو یه جاده ای که کنار جاده لغزنده است اما وسط جاده به دلیل رفت و آمد زیاد خشک شده با سمند ترمز کن بعدبا 206 تیپ 5 یا زنتیا یا هر ماشین دیگه ای که abs کامل داره امتحان کن. به شدت فرقش رو احساس می کنی!
اگه در این شرایط با سمند ترمز کنی absهمه چرخها عمل می کنند ( حتی چرخهایی که نیاز ندارند )و ماشین منحرف میشه اما اگه با ماشینی که abs کامل داره ترمز کنی فقط چرخهایی که نیاز هست عمل میکنه!
( حالا نمیدونم چرخهای عقب سمند که کاسه ای هستن در اینچنین شرایطی چه جوری می خوان با چرخهای جلو که دیسکی هستن در زمان قطع و وصل در آستانه قفل شدن یکسان عمل کنند! یا اصلآ چرخهای عقب abs نداره که دیگه فاتحه! )
اصلآ از قیمت سمند هم باید بفهمی که چه ای بی اسی داره!
البته از انصاف نباید بگذریم سمند نسبت به قیمتش میارزه و امیدوارم با انتقادات صحیح روز به روز کاملتر بشه! :icon_cool
abaratian
24 October 2006, 12:44 PM
چقدر بده آدم با تعصب صحبت کنه و از مطالب اشتباه طرفداری کنه.
این مطلب هم خوبه بدونی آدم های خود فروخته ای که مطالب رو با سند و مدرک و در کمال ادب اون هم به صورتی که واقعیت داره بیان می کنن بهتر از آدمهای جیره خواری هستند که (آگاهانه یا ناآگاهانه ) با اطلاعا ت غلط خود زمینه گرفتار شدن مردم رو فراهم می کنن و با مخفی کردن معایب و طرفداری از مطالب اشتباه باعث پسرفت صنعت خودرو مملکتشون میشن!:icon_idea
خوب abs سمند نصفه و نیمست! دیگه حالا هر چقدر هم شما خودتو به در و دیوار بکوبی باعث رفع عیب اون نمیشه.
یه بار ترمز کردن شما سرپیچ و زنده موندن شما که دلیل بر بی نقص بودن سیستمهای ترمزی سمند نمیشه!:icon_evil
اگه امکان تحقیق و مطالعه علمی نداری سعی کن لا اقل پشت چند تا ماشین بشینی تا لا اقل حس کنی به چی می گن abs !
من نمیدونم سمند با چرخای عقب کاسه ای چه جوری میتونه سیستم ای بس اسش درست عمل کنه!
ای بی اس سمند نهایتآ دو کاناله است .
اما ای بی اس برای هر چرخ باید به صورت مجزا عمل کنه و بهترین اون با 4 چرخ دیسکی و چهار کانال مجزا برای کنترل قفل کردن چرخها اتفاق می افته!
یعنی اگه مثلآ چرخهای سمت راست شما در معرض لیز خوردن قرار بگیره abs همون دو چرخ عمل می کنه نه همزمان با اون ای بس اس چرخ های سمت چپ هم عمل کنه .در صورتیکه اونها در معرض قفل شدن قرار ندارن. و این فاجعه است و موجب چپ و راست شدن ماشن به صورت شدید در مواقعی است که یه طرف ماشن نیاز با ای بس اس داره و طرف دیگه نه!
شما تو یه جاده ای که کنار جاده لغزنده است اما وسط جاده به دلیل رفت و آمد زیاد خشک شده با سمند ترمز کن بعدبا 206 تیپ 5 یا زنتیا یا هر ماشین دیگه ای که abs کامل داره امتحان کن. به شدت فرقش رو احساس می کنی!
اگه در این شرایط با سمند ترمز کنی absهمه چرخها عمل می کنند ( حتی چرخهایی که نیاز ندارند )و ماشین منحرف میشه اما اگه با ماشینی که abs کامل داره ترمز کنی فقط چرخهایی که نیاز هست عمل میکنه!
( حالا نمیدونم چرخهای عقب سمند که کاسه ای هستن در اینچنین شرایطی چه جوری می خوان با چرخهای جلو که دیسکی هستن در زمان قطع و وصل در آستانه قفل شدن یکسان عمل کنند! یا اصلآ چرخهای عقب abs نداره که دیگه فاتحه! )
اصلآ از قیمت سمند هم باید بفهمی که چه ای بی اسی داره!
البته از انصاف نباید بگذریم سمند نسبت به قیمتش میارزه و امیدوارم با انتقادات صحیح روز به روز کاملتر بشه! :icon_cool
این که شما نمی دانید سمند با چرخهای عقب کاسه ای چطور ای بی اس داره از ****** شماست!
فقط کافیه یه بار کاپوت سمند ال ایکس رو بالا بزنی و ببینی که نسبت به سمند معمولی یک دستگاه عریض و طویل بیشتر داره. از این دستگاه 6 لوله خارج میشه که 4 تا به 4 چرخ میره (یعنی 4 کانال ای بی اس) و دوتا هم به بوستر ترمز میره. چندین ده سیم هم از این دستگاه خارج که به ای سی یو میره برای
تعیین شرایط تعدل خودرو. همچنین یک دکمه ی قرمز رنگ هم روی اون هست که با بالا کشیدنش به صورت دستی میشه ای بی اس رو از مدار خارج کرد.
ای بی اس سمند از نوع MK-20e هست که محصول شرکت Continental teves آلمان هست. در سال 2003 جایزه بهترین نو آوری در اروپا رو گرفته و از 206 تیپ 5 که مدل MK-20 روش نصبه به مراتب بهتره. (مال زانتیا از 98 به بعد تازه میشه 20 که من نمیدونم زانتیایی که در ایران هست چیه مراجعه کنید به اینجا (http://www.bba-reman.com/content.aspx?content=citroen_xantia_abs_ecu_contro ller) )
ترمز سمند برای هر چرخ یک سنسور داره که فارغ از دیسکی یا کاسه ای بودنش همون چرخ رو در لحظه ی قفل شدن رها می کنه بنابر این خیلی ساده معلوم میشه که تمام استدلال شما در کوبیدن ترمز سمند الکی، جانبدارانه و در نتیجه ی خود فروختگی و بی اطلاعاتی شماست.
alirezasalam
24 October 2006, 02:50 PM
این که شما نمی دانید سمند با چرخهای عقب کاسه ای چطور ای بی اس داره از ******** شماست!
فقط کافیه یه بار کاپوت سمند ال ایکس رو بالا بزنی و ببینی که نسبت به سمند معمولی یک دستگاه عریض و طویل بیشتر داره. از این دستگاه 6 لوله خارج میشه که 4 تا به 4 چرخ میره (یعنی 4 کانال ای بی اس) و دوتا هم به بوستر ترمز میره. چندین ده سیم هم از این دستگاه خارج که به ای سی یو میره برای
تعیین شرایط تعدل خودرو. همچنین یک دکمه ی قرمز رنگ هم روی اون هست که با بالا کشیدنش به صورت دستی میشه ای بی اس رو از مدار خارج کرد.
ای بی اس سمند از نوع MK-20e هست که محصول شرکت Continental teves آلمان هست. در سال 2003 جایزه بهترین نو آوری در اروپا رو گرفته و از 206 تیپ 5 که مدل MK-20 روش نصبه به مراتب بهتره. (مال زانتیا از 98 به بعد تازه میشه 20 که من نمیدونم زانتیایی که در ایران هست چیه مراجعه کنید به اینجا (http://www.bba-reman.com/content.aspx?content=citroen_xantia_abs_ecu_contro ller) )
ترمز سمند برای هر چرخ یک سنسور داره که فارغ از دیسکی یا کاسه ای بودنش همون چرخ رو در لحظه ی قفل شدن رها می کنه بنابر این خیلی ساده معلوم میشه که تمام استدلال شما در کوبیدن ترمز سمند الکی، جانبدارانه و در نتیجه ی خود فروختگی و بی اطلاعاتی شماست.
دوست ******* من بیشتر مطالعه کنید
abs سمند چهار کاناله نیست.
اینکه 4لوله به 4 چرخ میره دلیل بر چهار کاناله بودن اون نیست. اون نشون میده abs بر روی هر چهار چرخ نصبه. چهار کاناله بودن به این معناست که هر چرخ به تنهایی در هنگام لازم قفل نکنه
و abs اون عمل کنه .
می دونی اینکه 2لوله از بوستر خارج میشه یعنی چی؟
این مطلب چیز جدیدی نیست و اگه به تاپیک abs در همین سایت مراجعه کنید متوجه عرض بنده میشید.
در مورد زانتیا و 206 هم ما در مورد نوعی که در ایران تولید میشه صحبت میکنیم. اینکه قبل از 98 چی بوده و یا بعد از اون چی نبوده مهم نیست. مهم abs است که در حا ل حاضر نصب میشه.
ترمز زانتیا از نوع هیدرولیک بدون پوستر و دیسکی تهویه شونده در چرخهای جلو و دیسکس معمولی در چرخهای عقب است. مدرک اینجا! (http://www.saipacorp.com/fa/products.asp?Pr=xantia&Pg=show)
باز هم میگم اگه یک طرف ماشین نیاز به ترمز داشته باشه! این رو می خوام بدونم چگونه عملکرد ترمز دیسکی و کاسه ای می تونه با هم برابر باشه و تعادل ماشین رو حفظ کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
اگه شما لنت ترمز چرخ عقب رو دیده باشین (در مورد سمند) دیدین که لنت عقب با جلو چقدر فرق داره و مطئنآ نمیتونه مانند چرخ جلو عمل کنه. لنت عقب قابلیت قطع و وصل چند ده بار در ثانیه رو نداره و نمیتونه مانند چرخ جلو عمل کنه.
اما در زانتیا و 206 علاوه بر اینکه چرخهای جلو از نوع دیسکس تهویه شونده هستند چرخهای عقب هم دیسکی است دوست من! و این زمین تا آسمون هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت ترمز فرق داره.:icon_surp
قیمت ای بی اس 4 کاناله الکترونیکی به همراه چهار ترمز دیسکی با توجه به فهرست بها سایپا چیزی حدود 4تومن در میاد حالا قیمت ای بی دی رو هم به اون اضافه کنید! عقل سلیم میگه این سیستم با قیمت سمند نمیتونه روی اون نصب باشه مگر نصفه و نیمه. :icon_ques
اینطور که شما میگید اران خودرو فقط داره پول سیستم ترمز سمند رو از شما میگیره و موتور و گیربکس و بدنه اشانتیونه!:icon_cool
اصلآ همین کاسه ای بودن چرخهای عقب در سمند برای ناقص و ضعیف بودن اون کافیه.
شما با زانتیا جایی که 2چرخ سمت راستت میافته تو روغن و 2چرخ دیگه تو آسفالته یه ترمز بزن بعد با سمند هم همین کارو بکن متوجه می شی چی میگم.
حالا شما خودتو زیاد ناراحت نکن سوناتا تیپ 1 با قیمت 32 ملیون هم abs نداره! من نمیدونم چه جوری سمند هم abs چهار کاناله داره!!!!! هم ای بی دی !!!!! :icon_sad:
البته سمند نسبت به قیمتش نسبت به خیلی از ماشینای دیگه تجهیزات بیشتری داره و میارزه و جای بهتر شدن داره اما به شرطی که بعضی از دوستای کم اطلاع مغرضانه و یا از روی جهالت اشکالات اون رو کتمان نکنند!
Generation-x: دوووستان گرامی ادب رو رعایت کنید!!!!!:icon_bigg
po2ya
24 October 2006, 06:04 PM
دوستان گرامی لطفا ادب رو رعایت کنید واقعا خیلی خووبه یه همچین تاپیکی با اطلاعات درست ولی بهتره که از کل کل بپرهیزید و بیشتر با سند دلیل و مدرک سخن بگوووید!!!
در مورد سمن بنده هم مووندم چه جوووری چرخ های کاسهای عقب ABSهوووشمند میتوونن داشته باشن!!!!
چون ترمز کاسهای خیلی سریع نمیتوونه وارد عمل بشه حالا نمیدوونم چه جووریه
در مورد EBD هم بعید میدوونم سمند داشته باشه!!!! لطفا اکه سند دارید این موضوع را بفرمایید !!!
اقلا در مورد ABSگفته شده در امکانات این ماشین!!!!
ولی EBDدر هیچ حا ثبت نشده!
mehdie3
24 October 2006, 09:42 PM
دوستان گرامی لطفا ادب رو رعایت کنید واقعا خیلی خووبه یه همچین تاپیکی با اطلاعات درست ولی بهتره که از کل کل بپرهیزید و بیشتر با سند دلیل و مدرک سخن بگوووید!!!
در مورد EBD هم بعید میدوونم سمند داشته باشه!!!! لطفا اکه سند دارید این موضوع را بفرمایید !!!
اقلا در مورد ABSگفته شده در امکانات این ماشین!!!!
ولی EBDدر هیچ حا ثبت نشده!
سلام خدمت شما
اگر در مورد EBD سند ميخواين يه سري به سايت ايرانخودرو بزنيد بخش سمند (http://www.ikco.com/persian/products/samandlx.aspx)توي قسمت فني توشته يا به قول شما ثبت شده
در مورد ABS 4كانال هم بريد تو همون جا (http://www.ikco.com/persian/products/samandlx.aspx)بخش ايمني
در مورد كل كل هم به نظرم ديگه داره يكم زياده روي ميشه از همه ي دوستاي گلم خواهش ميكنم يه كم دوستانه تر برخورد كنن ممنون
web
24 October 2006, 11:31 PM
برام جالبه كه در سايت ايران خودرو رسما اعلام شده كه اين ماشين داراي EBD و ABS داراي 4 كانال هست ولي دوستان نميخوان قبول كنن و ادعا ميكنن كه كذبه!
alirezasalam
25 October 2006, 06:23 PM
generation-x اولآ اگر اخطار می دهی باید به کسی که توهین کرده و شروع کرده باشه! :icon_excl
ثانیآ نه ایشون به من توهین کرد نه من به ایشون!!!!
( و اگر هم کلمه جاهل (= کم اطلاع = نادان ) در ادبیات شما توهین تلقی میشه من به خاطر زمان دیر اخطار شما به دوستمون که منو مجبور کرد که همون کلمه رو ( که متناسب و بجا هم بود ) به دوستمون بگم , متاسفم! :icon_evil
جاهل یعنی نادان و به کسی میگkن که در مورد مطلبی علم ندارد!
مثلآ من و شما در مورد خیلی از مسائل جاهل هستیم و این نقص نسبی بشر است و قابل رفع.
اعمال و تاثیر شیوه های مدیریتی موثر با شناسایی مقصر اصلی امکانپذیر است و با عجله و بر خورد های عجولانه چیزی حاصل نمیشود.
در مورد abs و ebd عقل من این رو قبول نمی کنه که دوستان میگن lx با حدود 13 تومن قیمت abs چهار کاناله الکتریکی و ای بی دی کامل داره!
یعنی میشه یه ماشین 13 تومنی بیش از 5 تومن پول سیستم ترمزش باشه؟؟؟؟
عقل من که میگه نه دیگه خود دانید!
ودر مورد اینکه ایران خودرو بگه این سیستم ها روی سمند نصبه مثال همون بقالیه که نمیگه ماست من ترشه!
میگه؟ :icon_cool
حالا زیاد ناراحت نباشید ان شاء لله برای سری بعد به فکری می کنن و به abs خوب که در شان ایرانی باشه نصب میکنن. البته قیمت ماشن با یه ترمز ضد قفل درست درمون فکر کنم حدود 16 تومن بشه
مگه اینکه ایران خودرو از سود خودش یه بگذره یا از جاهای دیگه ماشین کم بذاره!
web
25 October 2006, 08:24 PM
دوست عزيز و متخصص (!!!)
شما مختاري كه قبول بكني يا نه. كسي اسلحه رو شقيقه ي جنابعالي نذاشته كه بايد قبول كني!
شما نتونستي با دليل و مدرك ثابت كني كه EBD نداره به عنوان آخرين توجيه از ابزار عقل سليم استفاده كردي!
نه برادر اينطوري نميشه. بارها گفتم بازهم ميگم كه اين از قوانينه كه اگر حرفي با دليل و مدرك نداريد سكوت كنين! و دوستان مهندس شاغل در ايران خودرو و سايپا و عقل سليم و علاقه و سليقه رو بيخيال شين.
ياعلي
alirezasalam
25 October 2006, 09:16 PM
به هر حال من یاد گرفتم هر چیزی که عوام میگن رو همینجوری قبول نکنم و با عقل و منطق مقایسه کنم. شما هم مختاری که چشم بسته هر چیزی رو بپذیری یا نپذیری!
مدرک رو با عقل می سنجند! مدرکی که با منطق سازگار نباشه مدرک نیست!
web جان دوست حساس من ! اینقدر عجله کردی که باز هم اشتباه کردی ! من نگفتم سمند abs یا ebd نداره یا داره! جمله من که در صفحه قبل هم موجود میباشد درست این جمله است :
" lx حتی abs درست حسابی هم نداره.
در مورد ebd هم بعید میدونم اگه هم داشته باشه مثل ABS نصفه و نیمه روش نصبه."
من از شما چند سوال دارم:
در سمند ودر هنگامی که مثلآ فقط لازمه چرخهای سمت راست از سیستم abs استفاده کنند :
چگونه چرخ جلو که دیسکی است و چرخ عقب که کاسه ایست عملکرد یکسانی در هنگام ترمز خواهند داشت تا مانع منحرف شدن ماشین بشن؟
آیا لنت های کاسه ای که از زمین تا آسمون با لنت های دیسکی با هم فرق دارند رفلکس یکسانی در ترمزهای هوشمندabs از خودشون نشون میدن؟ و در کیفیت ترمز تاثیری ندارند؟
اگر جواب + است (که نیست ) پس چرا در ماشینهای گران قیمت و با تکنولوژی بالاتر ( از زانتیا و 206 تا بنز و بی ام و ...... )در چرخهای عقب از دیسک و ترمز های دیسکی استفاده میشه؟؟؟؟؟؟؟
آیا سمند از تکنولوژی جدیدتری استفاده میکنه و آیا ایران خودرو به تکنیک جدیدتری دست پیدا کرده که از ABS با چرخهای کاسه ای در عقب استفاده میکنه؟ یا این دلیل بر ضعف و ایراد در ABS ترمز LX است؟ :icon_evil
شما یا هریک از دوستان به این سوالها که در مجموع یک سواله با مدرک معقول جواب بده ما هم کوتاه میایم و مخلص دلیل و مدرکتونم هستیم و از این به بعد ما هم مثل شما (هرچند برایمان منفعتی نداشته باشد !) سنگ ترمزهای lx رو به سینه میزنیم!:icon_cool
irani118
25 October 2006, 10:16 PM
البته اگر دلیل مدرک مسله باشه سایت ایرانخودرو رسما اعلام کرده چهار کاناله
ولی عزیزان من یه راه به من بگید ببینم با دستگاهی چیزی نمیشه فهمید ebdداره یا نه اصلا همون نا قصه شو
خب با قیمت بازار هم که نمیشه تصمیم گرفت شما میفرمایید 5میلیون این بدین معنی نیست که برا کارخونش هم 5میلیون تموم بشه مثلا همین سمند تو بازار 13 میلیونه اما برا کارخونه چه قد تموم میشه؟
البته یه روز تو یه جاده ای که یه طرفش خشک باشه امتحانش میکنم ولی خب بازم بهتره از ترمزهای خیلی از ماشین هاست از خیلی ها هم تعریف ای بی اس شو شنیدم که خیلی ازش راضین من خودم البته تو خشکی امتحانش کردم خیلی عالیه
حالا نظر دوستان تا چی باشه؟
alirezasalam
25 October 2006, 10:59 PM
البته اگر دلیل مدرک مسله باشه سایت ایرانخودرو رسما اعلام کرده چهار کاناله
ولی عزیزان من یه راه به من بگید ببینم با دستگاهی چیزی نمیشه فهمید ebdداره یا نه اصلا همون نا قصه شو
خب با قیمت بازار هم که نمیشه تصمیم گرفت شما میفرمایید 5میلیون این بدین معنی نیست که برا کارخونش هم 5میلیون تموم بشه مثلا همین سمند تو بازار 13 میلیونه اما برا کارخونه چه قد تموم میشه؟
البته یه روز تو یه جاده ای که یه طرفش خشک باشه امتحانش میکنم ولی خب بازم بهتره از ترمزهای خیلی از ماشین هاست از خیلی ها هم تعریف ای بی اس شو شنیدم که خیلی ازش راضین من خودم البته تو خشکی امتحانش کردم خیلی عالیه
حالا نظر دوستان تا چی باشه؟
دوست من یه روش دانیل خان در صفحه قبل برای تست ebd گفتن
البته من پیشنهاد نمیکنم اینکارو انجم بدین اما اگه خواستین انجام بدین حتمآ با سرعت کم و جای مطمئن امتحان کنید.
در مورد قیمت بازار هم صحبت شما کاملآ متینه. قیمتی که برای abs برای کارخونه با واردات کلی در میاد خیلی کمتر از قیمتیه که تو بازاره.که البته همون قیمت هم درصد زیادی از قیمت ماشین میشه که به نظر زیاد میاد.
مطمئنم با دیسکی شدن چرخهای عقب سمند و رفع این مشکل شما خیلی بیشتر از ترمزهای ماشینتون راضی خواهید بود.
irani118
25 October 2006, 11:19 PM
مطمئنم با دیسکی شدن چرخهای عقب سمند و رفع این مشکل شما خیلی بیشتر از ترمزهای ماشینتون راضی خواهید بود.
یعنی میفر مایید چه سرعتی مناسبه
این هم که تابلو که خب بیشتر راضی میشم اگه دیسکی باشه اما یه تعمیر کاری به من گفت دیسکیش نکن از فابریکی در میاد وترمز های اولش نمیشه
alirezasalam
25 October 2006, 11:40 PM
تنها سرعت مهم نیست.
جایی که برای پیچیدن انتخاب میشه و مهارت راننده در کنترل وسیله نقلیه در صورت عدم داشتن این سیستم یا عملکرد نا مناسب اون و یا حتی عملکردن صحیح اون و کنترل وسیله نقلیه هم مهمه.
باز هم من به شما یا هیچ شخص دیگه ای توصیه چنین کاری رو نمیکنم.
اما اگه خودم بودم با سرعت 40 50 تا تو یه جای باز و خاکی تست میکردم تا چرخها تو همون سرعت پایین راحتتر در آستانه قفل شدن قرار بگیرن. و اگر هم میخوان قفل شن (منظور همون قفل شدن لحظه ایه abs است ) راحت تر بتونن تو خاکی قفل شن.
البته این نظر منه تا نظر دوستان دیگه چی باشه.
البته فکر کنم اگه یه بار این آزمایش با ماشین معمولی تو همون سرعت پایین و یه بار هم با ماشین ebd دار انجام بشه راننده بهتر بتونه این سیستم رو حس کنه. تا اینکه آدم بخواد با سرعت زیاد سر پیچ ترمز کنه این ریسک بزرگیه.
در مورد دیسکی کرد ن هم منظورم از طرف کارخونه بود نه از طرف شما و من هم با نظر مکانیک شما موافقم.
abaratian
26 October 2006, 12:46 AM
آقای متخصص: ایران خودرو چرا باید دروغ بگه؟ خوب می تونست بگه روی پارس هم ای بی اس داره. روی سمند ای بی اس هست و مدلش هم MK-20e هست و مدل ای بی اس 206 و زانتیا MK-20 هست. در ضمن وقتی کارخونه میاد یه دستگاهی رو جور می کنه شدت و حساسیت پمپ های ای بی اس رو طوری تنظیم میکنه که با کاسه ای عمل کنه. همونطور که دوستمون هم گفتن اگر شما ترمز سمند رو همینطوری و بدون تغییر ای سی یو دیسکی کنین نه تنها بهتر نمیشه بلکه بدتر میشه. چون ای بی اس اون برای کاسه ای تنظیم شده. حالا چه عقل شما قدرت درک اون رو داشته باشه چه نه، ایرانخودرو ادعا میکنه روی سمند ترمز ای بی اس 4 کاناله و ای بی دی داره و این رو مفصلا در دو صفحه توی کاتالولگش هم شرح داده. شما می گی ایران خودرو داره دروغ میگه؟؟ به این بزرگی؟؟
(حالا یه سوال از اون دوستتون که مدیر عامل ایران خودرو بود بپرسین شاید متقاعدتون کنه!!)
alirezasalam
26 October 2006, 01:12 AM
آقای متخصص: ایران خودرو چرا باید دروغ بگه؟ خوب می تونست بگه روی پارس هم ای بی اس داره. روی سمند ای بی اس هست و مدلش هم MK-20e هست و مدل ای بی اس 206 و زانتیا MK-20 هست. در ضمن وقتی کارخونه میاد یه دستگاهی رو جور می کنه شدت و حساسیت پمپ های ای بی اس رو طوری تنظیم میکنه که با کاسه ای عمل کنه. همونطور که دوستمون هم گفتن اگر شما ترمز سمند رو همینطوری و بدون تغییر ای سی یو دیسکی کنین نه تنها بهتر نمیشه بلکه بدتر میشه. چون ای بی اس اون برای کاسه ای تنظیم شده. حالا چه عقل شما قدرت درک اون رو داشته باشه چه نه، ایرانخودرو ادعا میکنه روی سمند ترمز ای بی اس 4 کاناله و ای بی دی داره و این رو مفصلا در دو صفحه توی کاتالولگش هم شرح داده. شما می گی ایران خودرو داره دروغ میگه؟؟ به این بزرگی؟؟
(حالا یه سوال از اون دوستتون که مدیر عامل ایران خودرو بود بپرسین شاید متقاعدتون کنه!!)
لطفآ مودب باشید! و اگه اعصابتون خورد میشه در بحثها شرکت نکنید!
دوست من شما چرا فکر نمیکنی ترمزهای کاسه ای توانایی 15 بار قطع و وصل در ثانیه همانند ومشابه ترمزهای دیسکی رو ندارن! وگرنه در ماشینای گرون قیمت تر از چرخهای دیسکی در عقب استفاده نمی کردن!
لابد با چرخهای کاسه ای نتیجه لازم رو نگرفتن دیگه! این فهمش خیلی سخته؟
و این میشه ضعف و ایراد در سیستم ترمز!
دوست من زیاد عصبی نشید اینجا جمع شدیم که هر کدوم چیز بیشتری میدونیم به دبگران یاد بدیم و با هم صحب می کنیم و با منطق و احترام همدیگر رو قانع می کنم. اینطوری بهتر نیست؟
در ضمن من تاحالا نه دوستی در ایران خودرو داشتم نه جایی در این سایت و یا سایتهای دیگه عنوان کردم که با مسولی از ایران خودرو آشنا هستم! بازم اشتباه کردی؟؟هوم؟:icon_razz
نکنه باقیه مطالبت هم همین جوری اشتباهه و..............
abaratian
26 October 2006, 01:14 AM
برای اینکه دهن شما بسته بشه (لطفا سانسور نکنید، آخه حرفای ایشون که توی روز روشن داره یه چیز به این مهمی رو توی سمند زیر سوال میبره اعصاب من رو خورد کرده) برین اینجا (http://www.conti-online.com/generator/www/us/en/continentalteves/continentalteves/themes/products/electronic_brake_systems_folder/ebs_1003_en.html) و مشخصات این ترمز ای بی اس رو خوب بخونین و بعد کاپوت یک سمند ال ایکس رو بالا بزنین و در گوشه ی سمت چپ و جلو همین دستگاه رو ببینید!! لابد کانتینتال توس هم داره دروغ میگه؟
web
26 October 2006, 02:15 AM
دوست عزيز abaratian بحث الكي فايده نداره. احتمالا اون شركت هم دروغ ميگه!!!
دوستان عيثي به دين خود موسي به دين خود. بحثي كه نتيجه اي نداره فايده نداره. ما با دليل و مدرك حرف ميزنيم. اونم نه فقط استناد به سايت ايران خودرو. abaratian لطف كرد و منبع و دليل ديگري هم آورد. هروقت شما هم تونستين پيدا كنين و بيارين اينجا اعلام كنين. تا اون زمان ABS سمند 4 كاناله ميمونه و EBD هم داره!:icon_mrgr :icon_arro
alirezasalam
26 October 2006, 10:33 AM
آیا سمند از تکنولوژی جدیدتری استفاده میکنه و آیا ایران خودرو به تکنیک جدیدتری دست پیدا کرده که از ABS با چرخهای کاسه ای !! در عقب استفاده میکنه؟ یا این دلیل بر ضعف و ایراد در ABS ترمز LX است؟
اینجانب
26 October 2006, 12:33 PM
با اجازه از دوستان و این خواهش که احترام همه را حفظ کنند، میخواستم در نقد مطالب دو طرف بحث مطالبی را بنویسم که البته امیدوارم باعث انحراف نشه و در ضمن باعث بالارفتن اطلاعات خودم بشود.
1- در مورد اینکه ترمز کاسه ای عقب با ABS مناسب نیست: مگر 206 تیپ 3 هم باین صورت نیست؟ من فکر میکنم برتری عمده سیستم دیسکی قویتربودنش هست ولی در عوض اصطحلاک لنتش بالاتر هست.
2- در مورد قیمت 5 میلیونی سیستم ABS: مگر 206 تیپ 3 و 5 و 6 ABS ندارند؟ تازه در گذشته حدود یک میلیون تومان ارزانتر هم بودند.
3- در مورد حجیت سایت ایران خوردو: سایت ایران خودرو که هیچ، اگر خود مسئولینش هم بیان دستشون را روی قران بزارند و قسم بخورند برای من دلیل قطعی نیست اگرچه میتواند یک شاهد برای ایجاد انگیزه برای بررسی بیشتر باشد. من آنقدر مستندات (شامل کاتالوگ، اطلاعیه، مطالب در نشریه و ...) مغلوط از ایران خودرو دیدم که نمیتوانم باین صورت چشم بسته اعتماد کنم. در این مورد نظر و تجربیات دوستان بامعلومات (از جمله دوستان اینجا) برای من با ارزش هست.
irani118
26 October 2006, 12:45 PM
البته این رو باید قبول داشت که برا ای بی اس اضولا 4چرخ هم دیسکی با شه ئلی این دلیل بر این نمیشه که 4 کاناله نیست
یکی از دوستان میگفتنتن که ماشین 13 میلیونی ای بی اسش نصفه است ولی مال 206 تیپ 5 ای بی اسش کامله - این که دلیل نمیشه ما بگیم یه ماشین ارزونه ای بی اسش نصفه است چون خود 206 تیپ 5 ارزونتر از سمند ال ایکسه منظورم این بود که با قیمتش نمیشه تصمیم گرفت
alirezasalam
26 October 2006, 01:49 PM
اگه دقت کنید قیمت سمند معمولی حدود 12 تومنه . سمند lx هم حدود 13.5یعنی یک اختلاف حدود 1.5 ملیونی برای کل تجهیزاتی که روی lx نصبه که شامل abs و ebd و رینگ تودوزی بدنه وخیلی چیزای دیگه میشه اگر نصف این افزایش قیمت رو به صورت خالص برای ترمز های lx در نظر بگیریم میشه حدود 700 تومن برای abs + ebd !!!
این لینک (http://www.bba-reman.com/catalogue/DetailedProduct.aspx?DetailedProduct=86) رو ببینید فقط قیمت ecu controller برای abs جیزی حدود 300 هزار تومنه!
وهمون میشه که برای پایین تر آوردن قیمت از جاهای دیگه میزنن مثلآ چرخای عقب به جای دیسکی کاسه ای میشه!
درabs های معمولی تا 15 بار در ثانیه ترمز باید قطع ووصل کنه اگه به مدار لنتهای جلو نگاه کنید نیروی لازم برای بازگشت لنت و جدا شدن اون از دیسک وجود داره.
اما ماهیت لنت عقب که کاسه ایست چطوره؟ این لنت ها از نوع تاخیری است. اصولآ مدارات ترمز طوری طراحی شدند که در هنگام ترمز ابتدا فشار بر روی چرخهای جلو میاد و پس از مدت کوتاهی اگر عمل ترمز کردن همچنان ادامه داشته باشه مدار تاخیر عمل میکنه و چرخهای عقب هم ترمز میگیرند. چون ماهیت لنت عقب از نوع با وقفه زمانی و زمان طولانی بازگشت و جداشدن از کاسه میباشد ( نسبت به دیسکی ).
حالا در ماشینی که از abs همراه با چرخهای کاسه ای عقب استفاده می کنه اگه لازم باشه یک چرخ عقب نیاز به ترمز ,و قطع و وصل تا 15 بار در ثانیه داشته باشه! با ماهیت لنت و ترمز های کاسه ای که توضیح دادم چطور می تونه این عمل رو درست انجام بده؟
حالا یه حالت بدتر اینه که چرخهای یکطرف نیاز به ترمز داشته باشه!
تصور کنید ماشینی با چرخ جلو دیسکی با زمان بسیار بالای برگشت پذیری یا جدایی لنت از دیسک!
چرخ عقب کاسه ای با هم داستانهای تاخیر و زمان برگشت پذیری بیشتر از چرخهای دیسکی!
حالا راننده ترمز میکنه در سرعتها یی که در حالت معمولی استفاده میشه شاید یک یا دو بار در ثانیه نیاز باشه عمل قطع و وصل انجام بشه خوب هر دو چر خ به خوبی عمل میکنند و شما خوشحال میشید و میگید دیدی اون یارو تو phall اشتباه میکرد! ترمزها به این خوبی عمل کرد اما دریغ از اینکه .....
اما در حالتهای اضطراری که فقط در هنگام حادثه اتفاق میافته و ترمز چرخ عقب و جلو می بایست تا 15 بار در ثانیه این عمل رو انجام بدن (و ترمز با صدای وحشتناک مثل ترن زیر پاهاتون صدا میده و شما رو متعجب میکنه که خدا کنه این حالت براتون پیش نیاد ) . چرخ جلو در این حالت به خوبی وظیفه خودش رو انجام میده اما چرخ عقب که کاسه ایست دیگه نمیتونه در اون شرایط بحرانی مثل چرخ جلو عمل کنه! و باعث انحراف ماشین میشه.
البته معمولآ چرخهای سمت مخالف هم که در حالت عدم نیاز به abs هستن و با اصطکاک زیاد رو جاده مطلوب قرار دارند به داد راننده سمند ( یا 206 تیپ 3 و یا گل ) که هر سه از این نوع سیستم بهره میبرند میرسند و شما به جز یک انحراف جزیی در عقب ماشین چیزی رو احساس میکنید.
اما فقط کافیه یکی از چرخهای طرف مقابل نیاز به قفل شدن و استفاد از abs داشته باشن اونوقته که به دلیل عدم پایداری در طرفین ماشین 2 3 دوری تاب میخوره ماشین!
البته شاید بگید این حالت خیلی کم و به ندرت اتفاق میافته اما به هرحال میدونید که در هنگام تصادف و جادههای لغزنده همه عوامل دست به دست هم میدن که حادثه اتفاق بیافته.
اصلآ شما از اینجا تا بندر عباس برید و برگردید شاید یکبار هم نیاز به abs نباشه . اما چرا ماشین abs دار استفاد میکنید؟ به خاطر اینکه یک در هزار ممکنه abs استفاده بشه و جان شما رو نجات بده! پس چه خوبه حالا که می خواهیم از این سیستم استفاده کنیم از نوع کامل اون که احتمال خطر رو به حداقل میرسونه استفاده کنیم!
پس یادمون باشه هر چقدر هم ecu تنظیم باشه چون ماهیت ترمزهای کاسه ای از نوع تاخیری است باز هم توانایی عملکرد مطلوب در شرایط بحرانی رو نداره! و این میشه ضعف در سیستم ترمز سمند!
دیگه اینکه دیسکی بودن چرخهای عقب علاوه بر اینکه باعث قویتر شدن ترمز شما میشه باعث عملکرد یکسان ترمزها و پایداری در ترمز هم میشه! که این مطلب از اولی یعنی قویتر شدن ترمز مهمتره!
شاهد این مدعا در تاخیری بودن مدار ترمزهای عقب نسبت به ترمزهای جلو همینه که لنتهای عقب خیلی دیر تر از جلو نیاز به تعویض دارند.(تا حالا دقت کردین لنهای عقب حدود 2 یا 3برابر لنتهای جلو عمر میکنند؟)
امیدوارم که قانع شده باشید ومنطقی فکر کنید. شما دوست عزیز همانطور که دوست دیگرمون گفتن به نوشته سایت ایران خودرو دل خوش نکن شما به این فکر کن که اگه باسرعت 160 کیلومتر بر ساعت که برای سمند یه سرعت معمولیه در شرایط لغزنده بودن جاده بزنی روی ترمز آیا سالم از ماشین پیاده میشی یا نه؟
دوست من حق شما و لیاقت شماست که از یک سیستم ترمز پیشرفته بی نقص ( یا لااقل کم نقص) استفاده کنی چرا با تعصب روی سمند این حق رو از خودت می گیری؟
irani118
26 October 2006, 04:24 PM
البته آقا علیرضا سمند معمولی که به ما میده 12 تومن خب برا خودش در نمیاد 12 تومن تا برا ای بی اسش بمونه 700تومن ولی رو این هم باید تاکید داشت اگه این یه ضعف برا ترمز سمند حساب بشه حالا دیگه نبودش مثلا برا یه ماشینی مثل 405 دیگه افتضاحه ولی من بازهم تاکید میکنم که باید دیسکی میشد نه کاسه ای البته بحث ما هم سر کاسه ای بودنش نبودها سر این بود که EBDداره
یانه و این که چهار کاناله هست یا نه حالا جدا از اینکه کاسه ای است البته یه چیزی هم عرض کنم دیگه آدم عقلشو از دست نداده که بیاد و160 تا تو یه جاده لغزنده بره اما خب نسبت به ماشین های هم تراز خودش ترمزاش عالیه راستی کارخونه بگی ترمزای عقب رو دیسکی میکنه؟
SLS
26 October 2006, 05:58 PM
پس یادمون باشه هر چقدر هم ecu تنظیم باشه چون ماهیت ترمزهای کاسه ای از نوع تاخیری است باز هم توانایی عملکرد مطلوب در شرایط بحرانی رو نداره! و این میشه ضعف در سیستم ترمز سمند!
البته فکر کنم منظور شما EBD است چون ECU مربوط به موتور است (واحد کنترل موتور)
ECU: Engine Control Unit
EBD: Electronic Braking Distribution
خوندن این مقاله (http://www.mitsubishi-motors.com/corporate/about_us/technology/safety/e/abs.html) خالی از لطف نیست. البته به یک مترجم هم نیاز دارید!
alirezasalam
26 October 2006, 06:18 PM
دوست من ایرانی 118
بحث ما این بود :
lx حتی abs درست حسابی هم نداره.
*که به بعضیا هم برخورد!
3بار هم این جمل رو تکرار کردم. شما چطور ندیدی؟
صرف 4کاناله بودن ( که هنوز هم من در موردش شک دارم ) دلیل بر خوب بودن ترمز نیست. بحث ما این بود که اشکال داره که همین کاسه ای بودن اشکالش بود وثابت هم شد که ترمز سمند ایراد داره!
و100 البته وجود این سیستم هرچند ایراد داره از نبودش بهتره!
*شما مثلآ تو جاده قزوین به راحتی سرعتت به 160 و بالاتر میرسه . حالا کافیه یه کم گازویل رو زمین ریخته باشه (همین یک ماه پیش بود یه تانکر گازوییل چپ کرد تو همین جاده و این n امین حادثه از این دست بود! دوست من چرا فقط جلو پامونو میبینیم؟ مسلمه آدم تو شرایط ابری و بارندگی 160 تا نمیره!
اما اتفاق خبر نمیکنه!
ممکنه جایی که اتوبان خیلی هم بازو خلوت است مثلآ چند روز قبلش یه تصادف اتفاق افتاده باشه و کلی روغن رو زمین باشه!
ممکنه..
ممکنه....
بازم بگم؟
*کارخونه یه قسمت داره به اسم آپشنال که تو بعضی از نمایندگی ها هم راه انداخته و هر کاری بخوای برا ی ماشینت انجام میده! اما چون ecu برای چرخهای عقب با ترمز کاسه ای تنظیم شده با تغییر چرخ عقب به دیسکی باید مجدد ecu (اصلاح شد abs controller ) برنامه ریزی بشه که اینکارو نمیتونن انجام بدن.بس بهتره با همین ترمز بسازی چون علیرغم اون عیبش چیز خوبیه و از ماشینای هم ردیف خودش لااقل از لحاظ ترمز خیلی بهتره !
SLS
26 October 2006, 06:22 PM
راستی کارخونه بگی ترمزای عقب رو دیسکی میکنه؟
بله. اینکارو انجام میده و 300 تومن بیشتر میگیره. (شرایط فروش مهر رو که اعلام کردن گفتن سمند با ترمز عقب دیسکی بهترین رنگ 11800000 تومان) البته فقط فروش فوری. پس ال ایکس رو هم می تونن دیسکی کنن.
alirezasalam
26 October 2006, 06:34 PM
البته فکر کنم منظور شما EBD است چون ECU مربوط به موتور است (واحد کنترل موتور)
ECU: Engine Control Unit
EBD: Electronic Braking Distribution
خوندن این مقاله (http://www.mitsubishi-motors.com/corporate/about_us/technology/safety/e/abs.html) خالی از لطف نیست. البته به یک مترجم هم نیاز دارید!
نه دوست من منظورم واحد کنترل abs بود چون فرمان اصلی برای قطع و وصل از مرکز کنترل میاد.
ebd اسم یه سیستم است . کار پردازش رو انجام نمیده.
اگه شما نوع دیسک رو تغییر بدی باید فرمانی هم که از مرکز کنترل میاد تغییر کنه و متناسب با نوع دیسک تنظیم بشه .
منظور abs controller است که امکان برنامه ریزی اون به راحتی فراهم نیست اینم (http://www.bba-reman.com/catalogue/DetailedProduct.aspx?DetailedProduct=86) عکس و قیمتش!
توصیه میشه بدون اصلاح وتغییرات در این سیستم جای دیسکی و کاسه ای عوض نشه!
با 300000 تومن abs controller رو هم برای اصلاح فرمان ارسالی و پردازش جدید دوباره برنامه ریزی می کنند؟(بعید میدونم )
اگر هم مشکل ترجمه دارید به جای اون مقاله میتونید این مقاله (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21161) رو که از خیلی وقت پیش در مورد abs نوشته شده و در همین سایت موجود است مطالعه فرمایید!
abaratian
26 October 2006, 07:11 PM
ای بابا من نمی دونم این دوست متخصصمون با این همه اطلاعات فنی که دارن چرا ایران خودرو نمی زنن!!
من هر کار میکنم نمی فهمم چه جوری از روی کاسه ای بودن ترمز های عقب سمن میشه نتیجه گرفت EBD نداره!! در ضمن شما یه بار یه سمن ال ایکس رو ببرین دیاگ کنین. اونجا ECU رو که تست میکنه، EBD و ABS هم چک میشه و پیامهای خطاش نمایش داده میشه. پس همون ECU که شما ادعا می کنید روی سمند نیست، روش هست!!
po2ya
26 October 2006, 07:26 PM
ای بابا من نمی دونم این دوست متخصصمون با این همه اطلاعات فنی که دارن چرا ایران خودرو نمی زنن!!
من هر کار میکنم نمی فهمم چه جوری از روی کاسه ای بودن ترمز های عقب سمن میشه نتیجه گرفت EBD نداره!! در ضمن شما یه بار یه سمن ال ایکس رو ببرین دیاگ کنین. اونجا ECU رو که تست میکنه، EBD و ABS هم چک میشه و پیامهای خطاش نمایش داده میشه. پس همون ECU که شما ادعا می کنید روی سمند نیست، روش هست!!
شما درست نمیخوونی با دقت بیشتر بخهووونید !!!!
بحث ما این بود :
*که به بعضیا هم برخورد!
3بار هم این جمل رو تکرار کردم. شما چطور ندیدی؟
توجه داشته باشید که میگن مثل ABSنصفه نیمه نصب هست ایشوون منکر 100% این قضیه نشدن!!!!
:icon_cool
alirezasalam
26 October 2006, 07:29 PM
ای بابا من نمی دونم این دوست متخصصمون با این همه اطلاعات فنی که دارن چرا ایران خودرو نمی زنن!! من هر کار میکنم نمی فهمم چه جوری از روی کاسه ای بودن ترمز های عقب سمن میشه نتیجه گرفت EBD نداره!! در ضمن شما یه بار یه سمن ال ایکس رو ببرین دیاگ کنین. اونجا ECU رو که تست میکنه، EBD و ABS هم چک میشه و پیامهای خطاش نمایش داده میشه. پس همون ECU که شما ادعا می کنید روی سمند نیست، روش هست!!
دوست من abatarian جان به قول generation-x شما درست و با دقت نمیخونی مطالب رو!
please try again!
ضعف این نوع ای بی اس زیاد به فهم گستر ده ای نیاز نداره. کاسه ای بودن چرخهای عقب با توضیحاتی که دادم نشانه ضعف سیستم abs هر ماشینی است که از این سیستم استفاده میکنه از جمله سمند ! (سمن که abs نداره abaratian جان ) :icon_neut
در مورد بحث بالا هم من گفتم اگر چرخ عقب از کاسه ای به دیسکی تغییر میکنه باید از مر کز فرمان که abs controller نام داره فرمان متفاوتی متناسب با نوع ترمزو دیسک ارسال بشه!همین! اگه شما با این موضوع مخالفتی دارید بفرمایید
راستی شیطون نگفتی من کی و کجا گفتم با مسولان ایران خودرو دوستی دارم؟ هوووووووم؟ :icon_cool
irani118
26 October 2006, 09:41 PM
آهان یه چیزی یادم اومد در مورد اختلاف 1.5میلیونی ال ایکس با معمولی برا اون همه تجهیزات
البته باید توجه داشت که فقط مابه التفاوت پرداخت میشه مثلا همون رینک آلمینیومی با فولادی فقط مابهالتفاوت براکارخونه پرداخت میشه
نه اینکه چون بیرون 200هزاره پس قیمتشم باید200تومن بره بالا
alirezasalam
26 October 2006, 10:45 PM
آره درسته دوست من . خوشم میاد تمام پستها رو کامل می خونی و خیلی باریک بین هستی! که قابل تحسینه
ولی شما حتی بدون محاسبه تجهیزاتی که مابه التفاوت دارن اگه فقط پول تجهیزاتی رو که اضافه شده در نظر بگیری بازم از 1.5 بیشتر میشه.
ظاهرآ اینجوری به نظر میاد که چون سمند خودرو ملی است ایران خودرو مجبوره توجه ویژه ای به اون داشته باشه و حاضر شده برای فروش بیشتر تجهیزات بیشتری ( هر چند که هنوز خیلی از اونا اشکال داره ) روی سمند نصب کنه تا لا اقل بتونه اسم اون تجهیزات رو در کاتالوگ های خودش هم برای فروش بیشتر در داخل و هم برای جلب توجه مشتریان خارجی ( که روی این چیزا حساست دارن )به کار ببره.
اگه یکی 2 تا airbag روی سمند یا روی سایت سمند اضافه بشه و سه حرف ESP در قسمت ترمز در سایت سمند اضافه کنن اونوقت میتونیم بگیم:
SAMAND SX1800 EXCLUSIVE یا SAMAND LX 530i
البته گذشته از شوخی آینده خوبی برای سمند متصور است و اگه ما به همین تجهیزات قانع نباشیم ( مثل lx 85 که نسبت به 84 کاملتر شده ) می تونیم در آینده ای نزدیک و با ساخت موتور ملی ( که طراحیش در خارج از کشور انجام میشه ,ولی خیلی مشخصات خوبی داره ) شاهد پیشرفت و رقابت سمند با کارخونه های درجه 2 اتومبیل سازی باشیم. و زمینه تفکر برای ورورد و رقابت با کارخانه های مطرح فراهم بشه!
irani118
26 October 2006, 11:34 PM
دوست من ایرانی 118
بحث ما این بود :
داشتنش که صد درصد داره چون از بچه ها سر پیچ امتحانش کردن و خیلی هم راضی بودن اما نمیدونم رو همش هست یا نه من میخواستن بدونم چطوری میشه فهمید البته باز هم میگم تا به الان از ترمزش خیلی راضی هستم
صرف 4کاناله بودن ( که هنوز هم من در موردش شک دارم ) دلیل بر خوب بودن ترمز نیست. بحث ما این بود که اشکال داره که همین کاسه ای بودن اشکالش بود وثابت هم شد که ترمز سمند ایراد داره!
شک نکن که 4 کاناله بدونش رو که هست اما خب تابلویه که عقبش کاسه ای هست شاید از دید جنابعالی خوب نباشه 4کانله بودنش اما این یک مزیت هست تازه اگر هم اشکال باشه همه میدنیم که با این اشکالش تا به حالا خیلی خوب عمل کرده من از چند نفر هم شنیدم که گفتن اگه این ترمز نبود خدا میدونست که چی میشد البته ایراد با کامل نبودن فرق داره شما که میفرمایید ایراد بعضی ها احساس میکنن که ترمزاش عمل نمیکنه یا مثلا 405 ترمزاش بهتره یا ماله پراید بهتره یا ماله پارس معمولی خوب تره درحالی که اینطور نیست
و100 البته وجود این سیستم هرچند ایراد داره از نبودش بهتره!
این تیکه رو خوب اومدی مثلا خیلی از ماشین ها اینم ندارن که خیلی هم روش تاثیر مثبت داره
ازجمله 405 -پارس معمولی 206تیپ2و...
*شما مثلآ تو جاده قزوین به راحتی سرعتت به 160 و بالاتر میرسه . حالا کافیه یه کم گازویل رو زمین!
عزیزدلم اگه آدم یه دفعه با این سرعت بره روی گازوییل یا روغن دیگه مجال ترمز کردن پیدانمیکنه ماشین چند دور میچرخه بدشم خب چپ میکنه ولی معمولا چند متر قبلش گازوییل یاروغن ریخته باشه معلوم میشه دیگه نه خب تابرسی به خودش سرعتشو کم میکنیم دیگه میشه نه
بس بهتره با همین ترمز بسازی چون علیرغم اون عیبش چیز خوبیه و از ماشینای هم ردیف خودش لااقل از لحاظ ترمز خیلی بهتره !
اینکه مسلمه
alirezasalam
27 October 2006, 12:15 AM
چه دل پری! :icon_excl
ایشالا با 160 تا نری رو زمین لغزنده اما با 200 تا هم بری تا وقتی ترمز نکنی و فرمون ندی ماشین چیزیش نمیشه! منظور من این بود که مثلآ سرعتت مثل من اینجوری (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=23493&page=2#20) باشه! و تازه وقتی ترمز میکنی بشه 160 تا! :icon_cool
سمند از ماشینای همردیف خودش خیلی بهتره و شما با پول کمتر صاحب تجهیزات بیشتری میشید که واقعآ ارزش داره. به نظر من اگه پرشیای معمولی 15 تومنه سمند با این تجهیزات ( منهای طراحی اتاقش) باید 18 تومن باشه!
4 کاناله بودن abs هر ماشینی از مزیت های اونه و خوب کاسه ای بودن چرخهای عقب هم یه نقطه ضعفه در این سیستم که در سری های بعدی حتمآ اصلاح میشه.
اما 4 کاناله بودن + 4 چرخ دیسکی با سیستم تهویه شونده و لنت مناسب + داشتن abs conroller مجزا برای process های پیشرفته و صدور فرمان در حداقل زمان ممکن ( به غیر از ecu ) + در صورت امکان سیستم ترمز هیدرولیکی بدون پوستر (مثل زانتیا ) + لوله های ارتباطی با تحمل فشار لحظه ای و متناوب (به طور همزمان ) و ضد پوسیده و ضدزنگ زدگی بودن لوله های ارتباطی وعدم تغییر شکل اونها در دما و فشار بالا و نوع روغن ترمز مناسب = اینها همه دست به دست هم میدن و یه سیستم abs مناسب رو ایجاد میکنن که سمند تا رسیدن به همه اینها 2 3 مرحله دیگه راه داره.
irani118
27 October 2006, 04:09 PM
چه دل پری! :icon_excl
ایشالا با 160 تا نری رو زمین لغزنده اما با 200 تا هم بری تا وقتی ترمز نکنی و فرمون ندی ماشین چیزیش نمیشه! منظور من این بود که مثلآ سرعتت مثل من اینجوری (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=23493&page=2#20) باشه! و تازه وقتی ترمز میکنی بشه 160 تا! .
مطمئنی هیچی نمیشه
سمند از ماشینای همردیف خودش خیلی بهتره و شما با پول کمتر صاحب تجهیزات بیشتری میشید که واقعآ ارزش داره. به نظر من اگه پرشیای معمولی 15 تومنه سمند با این تجهیزات ( منهای طراحی اتاقش) باید 18 تومن باشه!.
البته با توجه به امکاناتش و استحکام راحتی وزیباییش خیلی ارزش داره
4 کاناله بودن abs هر ماشینی از مزیت های اونه و خوب کاسه ای بودن چرخهای عقب هم یه نقطه ضعفه در این سیستم که در سری های بعدی حتمآ اصلاح میشه..
خب این یک واقعیت هست که کاسه ای هیچ موقع به پای دیسکی نمیرسه اما با این کاسه هم خوب میگیره و پیش ماشین های هم ردش حرفی برا گغتن داره ولی من هم با شما موافقم که باید دیسکی میشد که نور علی نور میشد ولی بازهم میگم ترمزهاش خیلی قوییه وخوب عمل میکنه البته امید وارم اصلاحش کنن
اما 4 کاناله بودن + 4 چرخ دیسکی با سیستم تهویه شونده و لنت مناسب + داشتن abs conroller مجزا برای process های پیشرفته و صدور فرمان در حداقل زمان ممکن ( به غیر از ecu ) + در صورت امکان سیستم ترمز هیدرولیکی بدون پوستر (مثل زانتیا ) + لوله های ارتباطی با تحمل فشار لحظه ای و متناوب (به طور همزمان ) و ضد پوسیده و ضدزنگ زدگی بودن لوله های ارتباطی وعدم تغییر شکل اونها در دما و فشار بالا و نوع روغن ترمز مناسب = اینها همه دست به دست هم میدن و یه سیستم abs مناسب رو ایجاد میکنن که سمند تا رسیدن به همه اینها 2 3 مرحله دیگه راه داره.
ایشالا این 3 مرحله برا سمند تو 1مرحله تموم بشه
پس بدونه بوستر چه طور کار میکنه و حسنش چیه؟
SLS
27 October 2006, 05:13 PM
باور کنید دارید بحث الکی میکنید. میخواستیم بفهمیم که سیستم EBD سمند ناقص هست یا نه که فهمیدیم.
abaratian
4 December 2006, 12:00 AM
باور کنید دارید بحث الکی میکنید. میخواستیم بفهمیم که سیستم EBD سمند ناقص هست یا نه که فهمیدیم.
من که نفهمیدم آخرش چی شد. هممون حرف خودمون رو زدیم و حرف بقیه رو قبول نکردیم. من یه راهی برای تستش پیدا کردم. با سرعت 50-60 برونین و بعد محکم ترمز کنین. صدای ای بی اس میاد که توپ توپ و خرت خرت میکنه و ماشین می ایسته و احتملا فلاشر ها هم رو شن میشه. خوب. بار دوم همین کار بکنین ولی یه طوری که سر یه فرعی باشین. ترمز که زدین ببیچین توی فرعی (مثل موقعی که از فرعی که رد میشی یادت میاد ای بابا باید میرفتم این تو!! و میزنی رو ترمز و فرمون رو میگیری که بری توی فرعی!) اونوقت میبینین که کاملا ریتم پالسهای ترمز عوض میشه و کاملا معلومه که ماشین خودشرو برای حالت پیچیدن تطبیق داده و ترمز چرخهای مختلف با هم فرق داره. (این تست رو من با سمند سال انجام دادم)
irani118
4 December 2006, 12:28 AM
من که نفهمیدم آخرش چی شد. هممون حرف خودمون رو زدیم و حرف بقیه رو قبول نکردیم. من یه راهی برای تستش پیدا کردم. با سرعت 50-60 برونین و بعد محکم ترمز کنین. صدای ای بی اس میاد که توپ توپ و خرت خرت میکنه و ماشین می ایسته و احتملا فلاشر ها هم رو شن میشه. خوب. بار دوم همین کار بکنین ولی یه طوری که سر یه فرعی باشین. ترمز که زدین ببیچین توی فرعی (مثل موقعی که از فرعی که رد میشی یادت میاد ای بابا باید میرفتم این تو!! و میزنی رو ترمز و فرمون رو میگیری که بری توی فرعی!) اونوقت میبینین که کاملا ریتم پالسهای ترمز عوض میشه و کاملا معلومه که ماشین خودشرو برای حالت پیچیدن تطبیق داده و ترمز چرخهای مختلف با هم فرق داره. (این تست رو من با سمند سال انجام دادم)
حالا اون فرعیه تندباشه یا نود درجه باشه یا زاویه ؟
abaratian
4 December 2006, 06:40 PM
حالا اون فرعیه تندباشه یا نود درجه باشه یا زاویه ؟
اونی که من پیچیدم توش 90 بود. شما هم باید چند بار تست کنی تا به نتیجه برسی
باتلاق
6 February 2007, 01:12 PM
در يكي از پست ها يكي از دوستان نوشته بودند كه abs سمند در سرعت هاي بالاب 60 عمل مي كنه! كه من امتحاني كه كردم درست در سرعت 10 كيلومتر در ساعت بود و عمل كرد.
در ضمن اگر دقت كرده باشيد در سمند (من حدود 2 ماه هست كه تحويل گرفتم) اگردر حالي كه دنده خلاص باشد و در سرپاييني باشي و ترمز را رها كني با شروع حركت خودرو دور موتور بالا ميره كه يكي از دوستان من كه در ايران خودرو كار ميكنه مي گفت مربوط به سيستم ترمز است و بر براي ايجاد فشار لازم بوستر.
حالا من در مورد ABS سمند و عملكردش شك ندارم و فكر مي كنم قابل اطمينان باشه نصفه نيمه و اين جور چيز ها رو هم اصلا نميتونم معني كنم!!!
FARZAD_1975
6 February 2007, 04:44 PM
حالا یکی از دوستان تو تاپیک گفتگوهای کلی در مورد سمند گفته که تو سمندای معمولی که رو بوستر ترمزشون نوشته بوستر سمند 10 با ABS
یعنی که این سمندا هم ترمز ABS دارن . حالا دارن یا ندارن؟؟؟
abaratian
6 February 2007, 11:01 PM
ای بی اس برقی یعنی چی؟ من اونجا هم این حرف رو دیدم و برام جالب بود!! ای بی اس یه دستگاه بزرگه که ازش 6 تا لوله در میاد. 4 تا میره به 4 تا چرخ و دوتا هم به بوستر. اگر روی بوستر نوشته با ای بی اس یعنی ای بی اس اگر بخواین نصب کنین دیگه نیازی به عوض کردن بوستر نیست. البته احتمالا باید روغن ترمز ای بی اس توش بریزی. اصلا الان میرم پایین براتون یه عکس میگیرم تا خیال همه راحت بشه
با عرض شرمندگی خدمت دوستان به علت دیر کرد.
عکس هایی از خود دستگاه ای بی اس
http://i10.tinypic.com/4gpcsd3_th.jpg (http://i10.tinypic.com/4gpcsd3.jpg) http://i14.tinypic.com/47v4cns_th.jpg (http://i14.tinypic.com/47v4cns.jpg)
عکس مقصد لوله ها و بوستر
http://i5.tinypic.com/48ggox1_th.jpg (http://i5.tinypic.com/48ggox1.jpg) http://i18.tinypic.com/2lmw0mg_th.jpg (http://i18.tinypic.com/2lmw0mg.jpg)
و در نهایت عکسی از همین دستگاه در مرسدس بنز
http://i3.tinypic.com/2vt4plg_th.jpg (http://i3.tinypic.com/2vt4plg.jpg)
Foad
16 February 2007, 11:08 AM
دوستان عزیزم
لطفا زمینه کدورت رو برای هم ایجاد نکنید.اگر تاپیک به این سمت بره با وجود اینکه این تاپیک یکی از علمی ترین و بهترین تاپیکهای این سایته و خودم هم همه پستهای اینجا رو مطالعه می کنم و مطالب زیادی هم از پستهای شما یاد گرفتم مجبور به قفلش میشم.
پیشاپیش از همه شما ممنونم
arash p mbz bmw
16 February 2007, 06:52 PM
اقا شرمنده من دیر دیدم این تاپیکو و دوستان هم سوالاتی داشتن که من میدونستم
اگر شما زیر پمپ روغن ترمز رو ببینید یه برچسب هست
اگه روی اون نوشته بود با absکه حرفی نیست و حتما هم داره
در مورد absبرقی
ما دو مدل absمیتونیم رو ماشینمون که absنداره وصل کنیم
یه مدلش پمپی هست که تاثیر کمی داره و اگر شد عکسش هم میزارم
یه مدل داره برقیه و اگر اشتباه نکنم پمپش برقی عمل میکنه
امیدوارم موضوع روشن شده باشه
z_qz54
16 February 2007, 07:43 PM
دوستان نیاز بود که من هم کمی اطلاعات بدهم: (گرچه موضوع ربطی به ABS نداره)
ترمز ای بی اس مانع قفل شدن چرخ جلو در ترمز شدید شده و موجب میشود که فرمانپذیری در هر شرایطی امکان پذیر باشد.
این سیستم متشکل از:
سنسور های سرعت چرخها
2.رابط عیب یاب
3.مدار داخلی
4.باطری
5.میکروکنترلر
5.حافظه غیر فرار
6.کنترل کننده دیجیتالی
7.تثبیت کننده ولتاژ
8.مدار های خارجی
9.مدار های داخلی گسترده
10.شیرهای گازی برای تغییر فشار هوای فشرده
11.رله
12.لامپ عیب یاب
میباشد.
یک مدار کنترلی سیگنالهای کنترلی رو به فرامین تبدیل کرده و هماهنگ با شیرهای برقی داخل مدلاتور هیدرولیکی ای بی اس تحویل میده.
مدلاتور با یک شیر برقی در داخل سیستم و به صورت هیدروالکترونیک برای کنترل سطوح فشار در مدارهای ترمز چرخ ها ، فرمانهی دریافتی از ای سی یو را به جریان در میآورد.
این اتفاقات به وسیله تشکیل یک ارتباط بین سیلندر های اصلی ترمز و سیلندر ترمز چرخ به وقوع میپیونده.
این قطعه در موتور قرار میگیره و باعث میشه که از ازدیاد خطوط رابط بین سیلندر اصلی ترمز و سیلندر های ترمز چرخ ،جلوگیری بشود.
وقتی که موتور رو روشن میکنید ، ای بی اس وارد مدار میشود و ارسال سیگنال از سنسورهای چرخها شروع میشود .این سیگنالها به ای سی یو فرستاده شده و ای سی یو از این سیگنالها برای محاسبه سرعت چرخ استفاده میکند.
اگر ای سی یو قفل شدن اولیه چرخ را از اطلاعات بدست امده تشخصی دهد ، پمپ گردشی داخل مدولاتور و شیرهای برقی فعال میشوند.
هر کدام از ترمز های چرخ ها 2 شیر برقی دارند که در نحوه ترمزگیری مستقل هرچزخ تاثیر میزاره و از رها شدگی سرعت جلوگیری میکنه.
هر جفت شیر برقی به واطه ای سی یو میتونه 3 موقعیت پیدا بکنه.
1.هر دو شیر برقی بدون تاثیر بوده و سوپاپ ورودی باز و سوپاپ خروجی بسته و سیلندر اصلی ترمز و سیلندر ترمز چرخ در یک مدار قرار گرفته و فشار ترمز افزایش پیدا میکنه.
2.شیر برقی ورودی دارای جریان بوده و بسته است.در این حالت سیلندر اصلی چرخ از مدار سیلندر ترمز خارج شده و فشار ترمز چرخ ثابت می ماند.
3.شیر برقی بیرونی باز بوده .در این حالت ارتباط هیدرولیکی ترمز چرخ و پمپ برگشت برقرار شده و فشار ترمز چرخ افت خواهد کرد.
این اعمال در زمان نیاز به صورت پشت سر هم انجلم میگیرند به طوری که بسته به شرایط جاده ، 4 الی 10 سیگنال عملیاتی در هر ثانیه فرستاده میشود تا اینها انجام شوند.
حالا این مدل هایی که بحث میشه که برقی فلانه و... ورژنهای جدید و قدیم این سیستم هستند که شامل:
ABS 2s
ABS 5.0
ABS 5.3
بوده و هرکدام عملکردی دارند که مدل های دومی و سومی مشابه اند.
با خرید کتاب سیستم های ایمنی خودرو ، اطلاعات خوبی در زمینه های مختلف میگیرید.
pesaremelli
18 February 2007, 08:38 PM
به نظر من abs سمند براي جرخهاي عقب كاسه اي طراحي شده و به همين دليله كه اكهي فروش سمند با ترمز عقب ديسكي فقط براي سمند معولي اعلام شده كه با برداخت 300 هزار تومن اضافه
انجام ميشه و اكه بخوان ترمز عقب lx رو ديسكي كنن بايد برنامه ريزي ecu رو عوض كنن
من هم كاملن موافقم كه سيستم abs سمند با وجود ترمز عقب كاسه اي كمي ناقصه ولي قبول كنيد وجود اين سيستم براي خودرويي با اين سطح تجهيزات و اين قيمت بسيار ارزشمنده
در مورد ebd هم شك ندارم كه داره وكرنه تو دفترجه در مورد سيستمي كه وجود نداره توضيح نميداد
alirezasalam
19 February 2007, 09:38 PM
با تشکر از مدیران ارشد سایت و تحسین شجاعت مدیریتی جناب z_qz54 و با ندرخواست و نظر مساعد ایشون این پست رو می نویسم تا با پاک شدن بقیه مطالب قبلی تاپیک روال عادی خودش رو طی کنه.
ببیند دوست من چرخ های عقب سمند از نوع کاسه ایست و چرخ جلو از نوع دیسکی .همانطور که قبلآ توضیح دادم لنت کاسه ای سرعت و دقت قطع و وصل مانند چرخ دیسکی رو نداره. وبه دلیل ارزانتر تمام شدن قیمت سمند از این روش استفاده شده.
اگرطرح استفاده شده در ترمز سمند بهتر بود کارخونه های بزرگ مثل بنز و بی او و هم از چرخهای عقب با لنت کاسه ای استفاده می کردند.
البته مطمئنآ این طرح خیلی بهتر از سمند بدون abs است و درپایداری اتومبیل خیلی موثر است:icon_evil
پیشنهاد به مدیران محترم :
با توجه به مطالب مختلف ارائه شده در این تاپیک که در مورد abs سمند می باشد پیشنهاد می گردد عنوان تاپیک طوری تغییر کند که در برگیرنده محتوای آن باشد.
مثلآ : " بررسی سیستمهای abs و ebd سمند " برای عنوان تاپیک یشنهاد می گردد.
reza.mortazavi
7 January 2008, 06:11 PM
سلام خدمت همه دوستان
در مورد ABSوEBD سمند می خواستم تجربه ام رو برا دوستان بگم،بعد دوستان منتقد که می گفتن «با سرعت زیاد برو تو پیچ ترمز کن،اگه چیزیت نشد پس EBD داره» نظر بدن!
دوستان تهرانی که حتما با اتوبان صدر و مشخصات فنی و پیچ های استاندارد اون آشنا هستن؟
بنده آذر ماه(یه عصر بارانی) در این اتوبان، از ورودی مدرس، با ماشین دیگری کل کل می کردم،ولی خوب چون ترافیک بود(نه خیلی شدید)نمی شد زیاد تند رفت،ولی از بعد از خروجی بلوار کاوه و رد کردن زانتیای پلیس،که بزرگراه تقریبا خلوت شد،کم کم لایی بازی ها و گاز دادن ها شروع شد، بنده جلو افتادم تا سر خروجی کامرانیه(یا اصطلاحا خروجی حموم!!).کمی قبل از خروجی(حدود10-15 متر) به دلیل پر بودن لاین 3(ماشین رقیب)و لاین 2 (یک دستگاه ماشین)و خالی بودن لاین 1 از لاین 2 به 1 رفتم.ولی جلوی خودم دقیقا بعد از خروجی یک دستگاه اتوبوس شرکت واحد رو مشاهده کردم ، بدون فکر پام رو ترمز گذاشتم و باسرعتی حدود 80و زاویه ای حدود 60-70 درجه رفتم تو خروجی.ضربات ABS رو حس می کردم، ترمز هم صدای جیغ شدیدی می داد.ولی ماشین رو کنترل کردم.نمی گم به راحتی ، ولی فشار شدیدی رو هم حس نکردم.یعنی خودم هم باورم نمی شد که تونسته باشم بدون تصادف این صحنه رو رد کنم.البته شانس اوردم ماشین پشتی یه خطی بود که مثل اینکه از ابتدا متوجه حرکت احمقانه ام شده بود و فاصله اش رو زیاد کرد.
کارم احمقانه بود(کل کل تو صدر)،ولی بهم ثابت شد که LX ترمز EBD داره،ولی منم قبول دارم ترمزش با ماشینی مثل زانتیا اصلا قابل قیاس نیست!
llllsaeidllll
7 January 2008, 08:23 PM
آخه اگه زیاد هم ترمزش خوب عمل کنه تو شهر ممکنه یک وانت نیسان که ترمز خوبی نداره از پشت خسارتی بزنه که از جلو امکانش نیست
پس تو وضعیت فعلی راهها این نقص ترمز نسبت به ماشینهای کلاس بالا را به حساب خوبیش باید گذاشت
reza.mortazavi
8 January 2008, 12:54 AM
آخه اگه زیاد هم ترمزش خوب عمل کنه تو شهر ممکنه یک وانت نیسان که ترمز خوبی نداره از پشت خسارتی بزنه که از جلو امکانش نیست
پس تو وضعیت فعلی راهها این نقص ترمز نسبت به ماشینهای کلاس بالا را به حساب خوبیش باید گذاشت
قربون مرامت،تا حالا چند تا زانتیا دیدی که یه نیسان از پشت زده باشه بهش؟آخه ABSو EBD مگر استفادش فقط توی همین خیابونهای شهره؟
حرفتون مثل این میمونه که بگیم چون بنزین ایران مزخرفه بریم پیکان بخریم که موتور آسیب نبینه،اگرم دید دلمون نسوزه!!
abaratian
8 January 2008, 01:07 PM
به هر حال اگه یه ماشین از پشت به شما بزنه اون مقصره و باید خسارتتون رو جبران کنه ولی اگه شما به کسی بزنید، باید خسارت بدید. حالا فرض کنید جلویی شما یه عابر باشه. من که حاضرم پشت ماشینم له بشه ولی به عابر نزنم.
راستی دوستانی که ال ایکس دارن، توی این یخا توی یه جای خلوت فرمون رو ول کنید و محکم بزنید رو ترمز! ماشین بدون هیچ انحرافی می ایسته! بهترین جواب به این بحث ترمز ای بی اس سمند!
reza.mortazavi
8 January 2008, 07:56 PM
راستی دوستانی که ال ایکس دارن، توی این یخا توی یه جای خلوت فرمون رو ول کنید و محکم بزنید رو ترمز! ماشین بدون هیچ انحرافی می ایسته! بهترین جواب به این بحث ترمز ای بی اس سمند!
امتحان کردم،حس شد،با حرفشون موافقم!
Raminium2001
9 January 2008, 07:42 PM
البته ABS معجزه نمی کنه و من که محل کارم توی یکی از فرعی های جاده ملارد هست، با سرعت 40 از 100 متر مونده به کوچه ترمز کردم، ولی رد کرد. اما عملکرد و کنترلش واقعا عالیه. ولی کلا سمند بخاطر وزن زیادش توی یخ به قطر 5 سانت به بالا مشکل داره و اگه این ترمز رو هم نداشت که دیگه ... در ضمن من امتحان کردم، قابلیت فرمان پذیری LX سال خیلی بیشتر از LX های معمولیه و اونم بخاطر MK20 هست که این همه تفاوت توی یخ بندان احساس میشه.
fafal
10 January 2008, 12:21 AM
البته ترمز 206 mk70 هست نه mk20
روی پیپ هیدرولیک abd نوشته دوستان که سمند دارن میتونن بخونن چون من شک دارم چیه
ولی در مورد تست EBD یا همون توزیع نیروی ترمز سیستم جدا از Abs هست شما برای امتحانش بهترین کار اینه دوتا چرخ روی شن یا خاکی یا روی یخ باشه و دوتا چرخ روی جاده خشک و حرکت کنید و با سرعت بالای 6 کیلوتر برای مدل mk70 (مدل سمند رو نمیدونم ولی فکر کنم mk20 باشه) ترمز کنید اگر ماشین منحرف نشد ای بی دی هم داره
البته من زیاد شنیدم که مال سمند راضی کننده نیست
Raminium2001
11 January 2008, 02:05 AM
کاملا درست می فرمایید، مدل ترمز 206 MK70 هست. ولی اینجا بحث سر سمند هست و همانطور که دوستان در قبل اشاره کردند، عملکرد کاملا قابل قبولی داره و MK20 مدلی هست که روی سمند LX سال نصب میشه.
EBD هم همونطور که ایران خودرو اعلام کرده، وجود داره و با ترمز ماشین منحرف نخواهد شد. من که کاملا راضی هستم، بیشتر کسانی هم که دارند تعریف می کنند (البته مدلهای اولیه LX اصلا عملکرد خوبی نداشت و به همین دلیل ارتقا پیدا کرد)
2244145
14 January 2008, 01:45 AM
بچه چرا در ال ایکس ماشین یه کمی احتیاج به قدرت بیشتری بر روی اهرم تر مز دارد؟ آیا عملکرد ترمز abs است در ضمن بعضی اوقات احساس ضریه در روی اهرم میکنم ایرادی نداره؟
Raminium2001
14 January 2008, 10:02 AM
قدرت بیشتری نمی خواد، شاید احساس کنید که با ترمز آروم خیلی سرعت کم نمیشه، ولی من که تجربه خوبی توی ترمزش دارم. حالا اگه شما واقعا مجبوری همیشه زور زیادی به ترمز بزنی و کلا خط ترمزت طولانیه، حتما ببر نمایندگی تا ترمزهات رو چک کنند. اون ضربه هم که در ترمز شدید روی آسفالت یا اغلب ترمزها روی سطوح لیز احساس میکنی هم همون ABS ماشینت هست که میخواد از قفل شدن چرخها و سر خوردن ماشین جلوگیری کنه.
reza.mortazavi
14 January 2008, 11:56 PM
بچه چرا در ال ایکس ماشین یه کمی احتیاج به قدرت بیشتری بر روی اهرم تر مز دارد؟ آیا عملکرد ترمز abs است در ضمن بعضی اوقات احساس ضریه در روی اهرم میکنم ایرادی نداره؟
قدرت بیشتری نمی خواد، شاید احساس کنید که با ترمز آروم خیلی سرعت کم نمیشه،
با سلام
یه حالتی داره انگار که پدال لقی داره،حدود یک پنجم که پدال پایین میره خیلی اتفاق خاصی نمی افته!!ولی اگر عادت کنی به ترمزش،ترمزهای واقعا خوبی داره!راحت میشه ماشین رو کنترل کرد.
faridhb
10 July 2008, 01:50 PM
همه ی ال ایکس ها دارن. با 120 برو توی پیچ و محکم ترمز کن! اگه زنده موندی یعنی داشته!
اقا دمت گرم عجب مثالی زدی بره ebd
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.