PDA

View Full Version : علت *چیست؟

vortec
22 October 2006, 03:31 AM
سلام وقتی یه مطلبی رو تو این فروم کپی میکنم چرا ستاره ستاره میشه؟
راه حلی وجود داره؟

NEC
22 October 2006, 02:12 PM
مثلا چه مطلبی کپی می کنی ؟ من از word کپی می کنم مشکلی نداره :icon_twis

ATOS
22 October 2006, 03:58 PM
سلام وقتی یه مطلبی رو تو این فروم کپی میکنم چرا ستاره ستاره میشه؟
راه حلی وجود داره؟

مطالبی که میتونه باعث فیلتر شدن سایت بشه و با اساسا با قوانین سایت منافات داره قابل تایپ یا Past نیست:icon_cool

vortec
22 October 2006, 06:23 PM
نه خیر آقا این بحثها نیست
مطالب علمی هستند در هر سطر مابین بعضی از کلمات ستاره می افته!!!

PAYAM
22 October 2006, 08:38 PM
دوست گرامي رويه‌اي كه در تمامي فوروم‌هاي برپايه vB مرسوم است اين‌ست كه بعضي از كلمات موردار (حال بهردليلي و با توجه به سياست آن فوروم) به‌صورت خودبه‌خود فيلتر مي‌شود. كلملت فيلتر شده در اين سايت يكي دو مورد بيشتر نيست. پس متن را بازبيني كنيد و ببينيد چه كلمه‌اي فيلتر شده است.

kinz
22 October 2006, 10:00 PM
vortec (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=38168)
عزیز من حدس میزنم مربوط به کد پیج اطلاعاتی هست که تایپ کردی.
میتونی برای نمونه بخشی از مطلبت رو برام پی ام کنی.
از چه برنامه ای برای تایپ استفاده میکنی و با چه فونتی و چه سیستمی؟
اگه با openoffice یا افیس و سیستم یونیکد با استفاده از فونت tahoma این کار رو کنی نباید اثری از این کاراکترها بمونه.

فقط در حد یک حدس میتونم بگم که متنی که میخوای پیست کنی به جای استفاده از اسکی کد 32 و یا 0 و یا معادل یونیکدشون. از کد دیگه ای استفاده کرده. که برای رفع این مشکل میتونی متنت رو داخل یکی از برنامه ها مثل notepad باز کنی فقط یکی از کاراکتر هایی که * میشه رو کپی پیست کنی بخش ریپلیس notepad و زیرش یه اسپیس خالی تایپ کنی ببینی بع اون کاراکتر رو جایگزین میکنه و یا نه.

vortec
24 October 2006, 05:00 PM
من که جوابمو نگرفتم از یه فروم به یه فروم دیگه کپی میکنم البته با ذکر منبع!

kinz
24 October 2006, 08:14 PM
vortec
جایی که کپی میکنی با اینجا اختلاف در کدپیج داره. باید قبل از پیست کردن اینکدینگ متن ی که میخوای پیست کنی رو تغییر بدی.

اینکدینگ جایی که میخوای از اونجا کپی کنی رو نمیدونم اما با این دستور php میتونی اینکار رو بکنی.

$str = mb_convert_encoding($str, "UTF-8", "windows-1256");

به جای utf-8 باید کد پیج اون سایت رو بزاری.

این کاری که میگم رو امتحان نکردم اما اگه دریم ویور نصب هست روی دستگاهت صفحه ای که متن داخلش هست رو ذخیره کن و با دریم ویور باز کن و کدپیجش رو به windows-1256 تغییر بده خود دریم ویور باید متنت رو ری اینکد کنه.