PDA

View Full Version : كمك در مورد ايراد ipod

اصغر
19 October 2006, 12:37 PM
سلام

ببخشيد كه تاپيك جديد باز كردم. سرچ كردم در مورد ipod فقط تاپيك قيمت پيدا كردم.

دوست مسني داريم كه پسرش براش از فرنگ يه ipod nano آورده (4 گيگ) كه ايشون كه اهل پياده روي و كوهنورديه بتونه آهنگاي مورد علاقشو ( عمدتن كلاسيك گوش مي ده) در هنگام پياده روي گوش بده.

حدود دو ماه پيش ايشون ipod اشو داد به من كه راش بندازم و توش موسيقي بريزم منم اينكارو كردم و حدود 2 گيگ موسيقي كلاسيك و پاپ توش ريختم و فول شارژش هم كردم و تحويل ايشون دادم آموزش هم دادم كه چگونه استفاده كنه.

ايشون طي اين دو ماه اصلن سر وقتش نرفته بود :icon_arro و بعد كه روشنش كرده بود ديده بود باتري نداره بعد به لپ تاپ وصلش كرده بود ولي شارژ نشده بود خلاصه دوباره دادش به من ولي وقتي به usb وصلش مي كنم هيچ اتفاقي نمي افته و نه شارژ مي شه و نه روشن مي شه.

ممكنه با همين يك بار عدم استفاده ي طولاني مدت باتريش مرده باشه ؟ لطفن كمك كنيد :icon_eek:

شازده كوچولو
19 October 2006, 01:02 PM
نه. باطريش كه نمرده.
شما اين راه رو امتحان كن :
iTuens رو دوباره نصب کنيد! اگه نشد یه دور ریستش کنيد :
hold رو بزنيد و قطع کنيد بعد اون دکمه play و select رو 6 ثانیه نگه داريد.

NEC
19 October 2006, 01:47 PM
از شارژر جدا که به برق شهر وصل بشه استفاده کنید . قیمتش حدود 8 تا 15 تومن هست .

اصغر
19 October 2006, 02:30 PM
نه. باطريش كه نمرده.
شما اين راه رو امتحان كن :
iTuens رو دوباره نصب کنيد! اگه نشد یه دور ریستش کنيد :
hold رو بزنيد و قطع کنيد بعد اون دکمه play و select رو 6 ثانیه نگه داريد.

موضوع اينجاست كه قاعدتن بدون وجود itunes هم بايد حداقل شارژ بشه !

آخرين خبر : الان زدمش و شروع كرده به شارژ شدن :icon_excl

اصغر
19 October 2006, 10:38 PM
نخير !

اين يه چيزيش هست.

كاملن شارژ شد ولي حالا روشن نمي شد و فقط يه پيغام خطا رو صفحه ميومد ( يك مثلث خطر روي يه پوشه) و آدرس سايت ipod رو مي نوشت. بعد دوباره از طريق itunes فايل هاي توشو دوباره پاك كردم و دوباره ريختم ولي دوباره مثل اولش شده و اصلن شارژ نمي شه :icon_cry:

RoSo
19 October 2006, 10:45 PM
باتریش خلاص شده.
میتونید باهاش کار کنید ولی بگیر نگیر داره.
معمولاً iPod این مشکل رو در مدلهای قبل از سال 2005 داشت و قرار بود در مدلهای بعدی مشکل باتری اینها رو حل کنن که ظاهراً درست نشده.
از هر 10 تا 4 تاش اینطور میشه. من و برادرم باهم 2 تا mini خریدیم. مال من الان بعد از 1 سال و نیم مثل روز اول کار میکنه ولی مال برادرم سر 3-2 ماه اول همینطوری شد. هنوز داره کار میکنه ولی بعضی وقتا بازی در میاره.
بهرحال چون از خارج آوردن و هنوز نو هستش پیشنهاد میکنم حتماً بدید به گارانتی و باتری رو تعویض کنید. مطمئن باشید از باتری هستش نه چیز دیگه.

اصغر
20 October 2006, 01:36 AM
سلام

رفتم تو سايتي كه خودش مي گه برين و اون error رو بررسي كردم مي گه بايد Restore اش كنين.جالبه يه فيلم آموزشي هم راجع به نحوه ي restore كردن داره. ولي الان حالش نيست فردا مي كنم و نتيجه رو هم مي گم.

اصغر
20 October 2006, 12:39 PM
سلام

آقا درست شد. مجبور شدم حدود 50 مگابايت داون لود كنم (iTunes 7 به علاوه iPod updater ):icon_twis

حالا اين شد يه تجربه براي بعد. به احتمال زياد نبايد از طريق كامپيوتري كه iTunes نداره و iPod رو روش نصب نكردي شارژش مي كردن .

شازده كوچولو
20 October 2006, 12:54 PM
سلام

آقا درست شد. مجبور شدم حدود 50 مگابايت داون لود كنم (iTunes 7 به علاوه iPod updater ):icon_twis

حالا اين شد يه تجربه براي بعد. به احتمال زياد نبايد از طريق كامپيوتري كه iTunes نداره و iPod رو روش نصب نكردي شارژش مي كردن .
پس يه ارتباطي بين شارژ و برنامه iTunes داشت.