PDA

View Full Version : بهترين اسپيكر

Koorosh
8 August 2004, 10:28 PM
دوستان ذر اين تاپيك به بحث در مورد بهترين اسپيكر تو قيمت هاي متفاوت مي پردازيم .

از مرز 15 تا 25 .
از 25 تا 40
از 40 تا 60
از 60 به بالا

Lizard
8 August 2004, 10:31 PM
من Altec lansing 5100 دارم و به نظر من واقعآ عالي هستش......

تاريخ 18 مرداد 1383 - 21:32:

البته دوستان لطفآ پيرامون اسپيكر حرف بزنيد نه سيستم هايي كه توي سينماها نصب ميكنن :mrgreen:

payamix
8 August 2004, 11:58 PM
JBL

WAREZ
9 August 2004, 01:08 AM
آقا ايول الله اسپيكر من بد جوري سوخته ميخوام يكي بگيرم ساب داشته باشه و خوب بكوبونه بقول .... صوت سنجم داشته باشه بين 30 تا 40 باشه چي بگيرم بنظرتون آخه اينقدر از اين ماركاي الكي ريخته تو مر كز كامپيوتر كه آدم كيج ميشه . :)
رييس JBL چنده چه مدلاييش تو ايران هست . :evil:

Duran
9 August 2004, 01:45 AM
Altec lansing و JBL بهترين ماركها هستند البته اگه تقلبي نباشند
تو پايتخت يك مدل سه تكه Altec lansing آورده بود كه يك خورده دقت ميكرديد متوجه ميشديد تقلبيه
سيستمهاي jbl رو هم اگر بازش كنيد چيزاي عجيبي توش مي بينيد كه باورتون نميشه :x
ميكرولب هم كه كارخونش تو جاده آبعليه :lol: :lol:

WAREZ
9 August 2004, 01:49 AM
خداييش؟

Lizard
9 August 2004, 08:10 AM
با يه كم دقت توي ظاهر دستگاه ها و حتي برش هاي لبه هاي اونا ميشه يه چيزايي دستگيرت بشه...
اسپيكرها رو از نماينده اصلي اون در شهر ها خريداري كنيد و دقت كنيد بهترين اسپيكر ها اونايي هستن كه بدنه اونا از جنس چوب هست نه پلاستيك...
و حتمآ برگه گارانتي معتبر رو از نماينده بخواهيد

WAREZ
9 August 2004, 10:28 AM
ميخوام شما رو با نكاتي آشنا كنم كه موقع خريد يا استفاده از يك باند(يا همون اسپيكر كامپيوتر شما) يا ضبط صوت بايد به اونها توجه كنيد .اين مطالب رو ساده مي‌نويسم كه به درد همه بخوره و مسائل فني رو به بعد موكول مي‌كنم.

قبل از هر چيز بايد اين نكته رو يادآوري كنم كه بلندگوهاي حرفه‌اي و هاي‌فيدليتی‌ داراي ساختار پيچيده‌اي هستند و طراحي و ساخت اونها يك كار كاملا مهندسي و تمام عياره. فكر نكنيد به هر قوطي پلاستيكي يا چوبي كه روي اون يكي دو تا بلندگو بسته شده باند گفته مي‌شه بلكه اونها بيشتر شبيه اسباب بازي هستند. البته اشتباه نكنيد اينجا سايز ملاك نيست بلكه نوع طراحي مهمه. يك بلندگوي اصولي وقتي حجم جعبه اون ۱ ليتر تغيير كنه صداي اون تغيير قابل توجهي مي‌كنه.

توصيه اول اينكه بلندگوي مورد نظرتون رو از بين اونهايي انتخاب كنيد كه جعبه چوبي دارند نه پلاستيكي. چون جعبه‌هاي پلاستيكي داراي ارتعاش زيادي در بدنه هستند كه باعث ايجاد صداهاي اضافي و يا مستهلك شدن بعضي از اصوات آهنگ مي‌شوند.

يك نكته:

مسئله‌اي كه گفته شد بيشتر در مورد جعبه‌هايي صدق مي‌كنه كه از اونها صداي بم پخش مي‌شه(Boom ).اگر به مجموعه‌هاي سينماي خانگي(Home Theater) توجه كنيد مي‌بينيد كه بلندگوي مركزي اونها(Sub Woofer)چوبي و بقيه معمولا پلاستيكي هستند كه اين خيلي اشكال نداره چون اونها صداهاي زير رو پخش مي كنند .البته در مدلهاي خوب همه از جنس چوب هستند .

نتيجه اخلاقي اينكه صدا رو زياد كنيد و به بدنه ذست بزنيد ارتعاش قابل توجهي نبايد حس بشه(البته در مدلهاي حرفه‌اي هيچ ارتعاشي).

توصيه بعدي در مورد قدرت بلندگوهاست (با دقت بخونيد تا گيج نشويد):

در سالهاي اخير مد شده شركتهاي سازنده قدرتهاي نجومي روي ضبط صوت‌ها يا اسپيكر‌هاشون مينويسند تا شما رو مجبور كنند محصولات اونها رو بخريد ولي من در اينجا شما رو با چند واژه آشنا ميكنم تا گول اعداد رو نخوريد .

وات P.M.P.O :اين عبارت معمولا جلوي همون اعداد نجومي ديده مي‌شه مثل:700w P.M.P.O (700 وات پي ام پي او) يا 1000w P.M.P.O ،2000 ،3500 و...

اين واحد به عبارتي وات شنيداري ترجمه مي‌شه كه دسته گل ژاپني‌هاست كه نسبت به وات واقعي حساب مي‌شه و پايه و اساس خيلي درستي نداره. البته اين رو هم بايد بگم كه عموم مردم با ديدين اين عدد درك بهتري از قدرت اون دستگاه پيدا مي‌كنند(اگر به نسبت درست نوشته شده باشه).

وات R.M.S : اين عدد بيانگر قدرت واقعي بلندگو يا دستگاه شماست كه معمولا در كاتالوگ يا در پشت دستگاه درج ميشه .اگر دقت كنيد خيلي كمتر از عددP.M.P.O است تقريبا يك‌دهم. مثل 50+50w R.M.S يا 100w R.M.S (۱۰۰ وات آر ام اس).

وات MAX :اين عدد بيانگر حداكثر قدرت واقعي است كه اسپيكر شما توان توليد اون رو داره ولي فقط براي چند لحظه كوتاه مثلا در اوج‌ يك صداي انفجار در فيلم يا موزيك .مانند 200w MAX (۲۰۰ وات ماكزيمم).

اگر قدرت فقط بصورت (عدد+عدد) نوشته شود بدون هيچ كلمه اضافي معمولا منظور R.M.S است نه MAX .

نتيجه اينكه يك دستگاه 1000w P.M.P.O ممكنه واقعا ۱۰۰ وات باشه يا گاهي هم ۷۰ وات بنابراين وات P.M.P.O رو نبايد ملاك قرار داد و از RMS و MAX استفاده كرد و بين دو اسپيكر با كيفيت و RMS برابر اسپيكري بهتره كه قدرت MAX بالاتري داره.

قدرت زياد خوبه يا نه:

اگر بودجه كافي داريد هميشه در بين بهترينها قويترين رو انتخاب كنيد.

برگرفته از :وبلاگ موزيك جادويي

Koorosh
9 August 2004, 01:56 PM
بنظر من براي كسي كه كار خونگي معمولي با كامپيوتر داره خريدن اسپيكر گرون قيمت تنها نشان بر كم عقلي اوست . (از 60 به بالا ) ولي كسي هست كه تو كار مسترينگ و ضبط و . . . موسيقي هستش نيازش هست كه سيستم صوتي درست و حسابي داشته باشه مي ره چيز گرون قيمت مي خره و حق هم داره !

kinz
9 August 2004, 10:50 PM
والا زیر 60 که فکر نکنم مارک اصل گیرت بیاد مگر اینکه یه چیزی تو مایه های هد فون بگیری

Koorosh
9 August 2004, 10:59 PM
kinz, جان آخه واقعا كار درستي نيست . اتفاقا ماركهاي خيلي خوبي هم هستش زير اين قيمت كه شايد زياد اصل نباشه ولي اندازه اصلش كار مي كنه . مشكل ما اينه كه چيزي كه مي خوايم بخريم دنبال كلاسشيو .

تاريخ 22 مرداد 1383 - 22:35:

آقا TDK چطوره ؟

حاجي
14 August 2004, 01:40 AM
آقا نظرتون درباره ي creative t5400 چيه.؟
3 تا اسپيكرش با تيوتر هستش و 2 تا ديگش معمولي.
ساب ووفو هم قابش از جنس چوب و بلند گوهش لايه ضد مغناطيس دارن.
قيمتش هم به نسبت خوبه
نظرتون چيه ؟

marge_sabz
14 August 2004, 03:34 AM
در حال حاضر microlab با JBL هيچ فرقي نداره.چون محتويات داخلشون ماله كارخونه كره اي Probit هستش كه در ايران شركت بيت پرداز ا ونو گارانتي ميكنه.من جفتشم استفاده كردم.كيفيت خوبي دارن.

Koorosh
14 August 2004, 04:30 PM
marge_sabz, جلان من خودم كيكرولب دارم و مي دونم چه . . . هستش . تازه jbl تقلبي ش به اصل ميكرولب مي ارزه .

حاجي, جان كريتيو اسپيكر خوبيه ولي بنظر من قيمتش فعلا زياده . با اون قيمت مي توني بهتر بخري (كه گيرت نمي ياد ) ولي اگه يه 10د- 2- تومان پايين تر بود قيمتش م ارزيد 8)

Duran
15 August 2004, 03:34 AM
اگه يك اسپيكر با يك مارك و يك مدل خريديد و 3 ماه بعد همون مارك و مدل رو براي كسي خريديد و ديديد كه كيفيتهاشون اصلا به هم شبيه نيست تعجب نكنيد .
اكثرا بوردها از چين وارد ميشه و گاهي وقتا ترانسها و خود بلندگوها و در ايران مونتاژ ميشه ولي بعضي وقتا كه داستان وارد كردن گير ميشه بعضي قسمتا در ايران تهيه ميشه از جمله خود بلندگوها . به همين دليل مثلا jbl دو سال پيش با جنس سه ماه پيش از لحاظ كيفيت قابل مقايسه نيست متاسفانه /
راستي jbl مونتاژ شده در ايران اگر تقلبي نباشه بلندگوهاي داخليش مارك ميكرولب خورده :lol:

Koorosh
15 August 2004, 03:06 PM
Duran, جان البته اگه از جاي مطمءن بخري اينجوري نيست . من يه دونه تو پايتخا ديدم آرمش هم كج بود يارو قيمت گذاشته بود 40 تومان . ولي يه جاي ديگه تو مركز سورنا ديدم قيمتش 58 تومان واقعا عالي بود

Duran
15 August 2004, 08:14 PM
من از نمايندگي خريدم اينjbl رو باور كن و طرف هم رو معامله اي كه داشتيم داد اين اسپيكرها رو به من و الان جلوم داغون شدش هم هست / لنت برق ايراني توش كار شده :lol: :x
جعبه اش هم نعوپانه خيلي دونه درشته باور كن

amir
16 August 2004, 01:44 AM
اسپيكر هم اسپيكرهاي قديم
من يه مدل از Genius SP-718 دارم كه 6 سال پيش از دوبي خريدم
واقعآ حرف نداره
كل فاميل دنبالشن :mrgreen:

Koorosh
17 August 2004, 03:43 PM
البته ماركهايي مثل JBL . TDK و امثال اينها بيشتر از رو ي اسم بكار مي روند . چون مي يان اينجا به اسما اصل مي فروشن چون اسپيكراي ارزونشو مي شه راحث . . . / ولي در مورد سيستم هاي صوتي حرفه اي تو ايران و خيلي از كشوره JBL حرف اول رو مي زنه . و حتي 40 در صد سالن هاي كنسرت تو دنيا از سستم JBL استفاده مي كنند و در كل ايران تقريبا به همين صورت هستش

حاجي
8 September 2004, 03:34 PM
اسپيكرهاي Logi-Tech رو تا حالا كسي امتحان كرده ؟

يوسف خان
3 May 2005, 04:55 PM
اسپيكر فقط زولتريكس مدل پنتاگون

8)

alisam44
3 May 2005, 05:26 PM
من الان 2 سال است Microlab دارم و راضي هستم.اما اسپيكرهاي genius خيلي خركارند 8)

aTN_1366
3 May 2005, 09:24 PM
بهترين اسپيكر از نظر من Creative هست و اينو تو تمام دنيا مي دونن و از نظر رتبه هاش و جوايزشم هم مي تونيد اينو بفهميد . من خودم مدل GD580 اونو دارم كه Optical و سيستم DTS و Dolby Digital و Dolby ProLogic II رو داره با يك كنترل و ENCODER و 3 باند جلو و دو باند عقب و 1 ساب داره و در ضمن به عنوان Home Theater هم استفاده مي شه .
خلاصه فقط Creative .

براي مقايسه اسپيكرهاي Creative رو لينك زير كليك كنيد . در ضمن فايل PDF هست :

http://asia.creative.com/products/brochures/speakers/agl_inspkrs_chart.pdf