View Full Version : Hyndai Azera ا
gongsta_021
19 December 2007, 02:09 AM
زانتیا باسه این گرون شده که تولید کم شده مگه تولید ازرا هم کم شده؟ بدش سایپا زانتیا رو 24.500 میده بیرون بیشتر شده قیمت به خاطر مملکت دلال پرور هست وگر نه 1 تومن گرون شده زانتیا ولی ازرایی که یه بار قیمت ها رو زیاد کرده بود چه دلیل داره باز زیاد کنه ؟؟
Senator
19 December 2007, 06:42 PM
دوستاني كه سوار آزرا شدن ميشه بگن سواري ماشين در چه حدي؟! آخه من ازش بد شنيدم!يكي داشت ميگفت سواري زانتيا ازش بهتره! ولي خوب راجع به كم صدايي كه تعريف ميكرد.
benyamilan
19 December 2007, 07:44 PM
زانتیا باسه این گرون شده که تولید کم شده مگه تولید ازرا هم کم شده؟ بدش سایپا زانتیا رو 24.500 میده بیرون بیشتر شده قیمت به خاطر مملکت دلال پرور هست وگر نه 1 تومن گرون شده زانتیا ولی ازرایی که یه بار قیمت ها رو زیاد کرده بود چه دلیل داره باز زیاد کنه ؟؟
خب قیمت آزرا هم واسه ی همین دلالا زیاد شده
چون ماشینه واردتاتیه هر چند دوست داشته باشن میفروشن به کسی ربطی نداره
به هر حال من اونو از روی بازار آزاد گفتم الان بری نمایشگاه به همون نسبت که زانتیا گرون شده آزرا هم گرون شده
دوستاني كه سوار آزرا شدن ميشه بگن سواري ماشين در چه حدي؟! آخه من ازش بد شنيدم!يكي داشت ميگفت سواري زانتيا ازش بهتره! ولي خوب راجع به كم صدايي كه تعريف ميكرد.
هندلینگش که خوبه انصافا
صدا رو هم که به داخل نمیده
سیستم تعلیقشم که شاید بعد C5 تو این رنج قیمت بهترین باشه
ولی صندلیاش میتونست بهتر باشه اونطوری که آدم فکر میکنه راحت باشه نیست
ولی در مسافت های طولانی اذیتم نمیکنه
ولی میگم میتونست بهتر باشه
tajclubestegh
4 January 2008, 02:52 PM
میگم این آزرا 2008 کی وارد میشه ؟ الان نمایندگی ها میگن 10 روزه دیگه 2008 هست اما هنوز در سایتش آخرین مدل ازرا نوشته 2007 در صورتیکه بقیه ماشین ها نوشته 2008
دوستان از آزرا بهتر هم ماشینی هست ؟ تفاوت قیمت هم اگه 10 - 20 میلیون باشه خبری نیست
Mr.Sina
4 January 2008, 05:50 PM
2008 خيلي وقته اومده... قيمتش هم حدود 53 تاس..
benyamilan
4 January 2008, 11:56 PM
میگم این آزرا 2008 کی وارد میشه ؟ الان نمایندگی ها میگن 10 روزه دیگه 2008 هست اما هنوز در سایتش آخرین مدل ازرا نوشته 2007 در صورتیکه بقیه ماشین ها نوشته 2008
دوستان از آزرا بهتر هم ماشینی هست ؟ تفاوت قیمت هم اگه 10 - 20 میلیون باشه خبری نیست
به قول آقا سینا خیلی وقته اومده حالا چه اصراری داری واسه گرفتن مدل 2008 ؟؟؟
فقط قیمتش گرونه والا تو تجهیزات تفاوت آنچانانی با 2007 نداره بیخودی 4 5 تومن گرونه
YasharX
5 January 2008, 03:27 PM
در حال حاضر آسان موتور 2007 داره و از اول دي ثبت نامه 2008 شروع كرده به قيمت 49800000 و تحويل 2 ماه
البته تك و توك بصورت آزاد مدل 2008 وارد شده و تنها فرقش اينكه زه كرومي سرتاسري براي سپر عقب و دو تيكه براي سپر جلو گذاشتن و تغيير خاصي ندادن
Mr.Sina
5 January 2008, 04:27 PM
در حال حاضر آسان موتور 2007 داره و از اول دي ثبت نامه 2008 شروع كرده به قيمت 49800000 و تحويل 2 ماه
البته تك و توك بصورت آزاد مدل 2008 وارد شده و تنها فرقش اينكه زه كرومي سرتاسري براي سپر عقب و دو تيكه براي سپر جلو گذاشتن و تغيير خاصي ندادن
تفاوت هاي ديكري هم داره ...
تعداد ايربك ها بيشتر شده...
سنسور جلو
مانيتور TV,GPS,DVD
El Padrino.
5 January 2008, 07:06 PM
ازرا 8 تا ایربگ داره روی خدرو سدان بیشتر از 8 تا نمیشه نصب کرد
مگه الان 2008 چند تا داره
El Padrino.
5 January 2008, 07:06 PM
دوست عزیز میشه آدرس سایت اسان موتور رو بدید .
futuredream
5 January 2008, 07:16 PM
[Only registered and activated users can see links]
benyamilan
5 January 2008, 09:45 PM
تفاوت هاي ديكري هم داره ...
تعداد ايربك ها بيشتر شده...
سنسور جلو
مانيتور TV,GPS,DVD
تو سایت هیوندای این آپشنهایی که نوشتی هیچکدوم وجود ندارن
و عملا تفاوتی تو آزر ا 2007 و 2008 نیستش
این آپشنها برای بعضی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به صورت سفارشی نصب میشن و ربطی به 2007 و 2008 بودن ماشین نداره
احتمالا آسان موتور هم همین کار رو انجام داده...!!!
Mr.Sina
5 January 2008, 10:44 PM
ما داريم راجع به بازار ايران و دليل تفاوت قيمت حرف مي زنيم !!!
تو مملكت ما الان اينجوريه....
حسن جان فروشنده ها مي كن 12 تا ايربك داره ولي من كه بعيد مي دونم...
benyamilan
6 January 2008, 12:59 AM
خب منم میگم دلیل تفاوت قیمت سر 2007 یا 2008 بودنش نیست...
این آپشنهای مختلف هستن که تفاوت قیمت ایجاد میکنن من سال پیش تو نمایشگاهها آزرا با همین آپشنها و امکانات دیده بودم که مدل 2007 بود پس آپشن اضافی دلیل بر 2008 بودن خودرو و رگون بودنش نمیشه !!!
Abolfazl2006_p
6 January 2008, 02:04 AM
تست تصادف آزرا 2008 ([Only registered and activated users can see links])
در مورد تعداد ایربگ در این دو سایت گفته شده دارای 8 ایربگ (مدل دارای موتور 3.8-liter ) در رابطه با مدل های وارداتی به کشور (3.3 لیتری) اطلاع ندارم .(فکر نمیکنم فرقی داشته باشه )
Standard safety features across the line include eight airbags and an electronic stability system ([Only registered and activated users can see links])
All models get eight airbags and active head restraints ([Only registered and activated users can see links] html)
:icon_cool
El Padrino.
6 January 2008, 12:39 PM
ما داريم راجع به بازار ايران و دليل تفاوت قيمت حرف مي زنيم !!!
تو مملكت ما الان اينجوريه....
حسن جان فروشنده ها مي كن 12 تا ايربك داره ولي من كه بعيد مي دونم...
فروشنده ها می گن که خیلی طرفدار پیدا کنه وگر نه اصلا روی سدان بیشتر از 8 تا جا نمیشه
gongsta_021
6 January 2008, 09:50 PM
ایا ازرا دکمه ای برای 4 چرخ متحرک داره کنار فرمون سمت چب؟؟
Mr.Sina
7 January 2008, 12:16 AM
اصلا ازرا 2 ديفرانسيل نيست كه بخواد دكمشو داشته باشه!!!!
tajclubestegh
9 January 2008, 05:18 AM
سلام دوستان
راستش الان نمایندگی های شیراز هیچ کدومشون مدل 2008 ندارند ، دو سه نمایشگاه ماشین هم مدل 2008 آوردند که من رفتم دیدم میگفتند اینا دارن مدل 2007 را چون سند 2008 میزنند میخوان به اسم مدل 2008 بفروشند
تعجب آور هست هم اکنون که این پیام را میدم هنوز سایت رسمی آزرا ، ننوشته که مدل 2008 به بازار اومده ، سوء تفاهم نشه اما فکر کنم فروشنده ها دارن مدل 2007 را جای مدل 2008 ( به خاطر سندی که سال 2008 میخوره میفروشند ) بازم من اطلاعی ندارم ، سایت رسمی خود هیوندا که آزرا را میسازه در زیر میزارم که آخرین مدلش نوشته AZERA 2007 اما بقیه ماشین ها 2008 شده .
موفق باشید
parsboy
9 January 2008, 08:18 PM
توی تهران که اکثر نمایندگیها هم 2007 دارن هم 2008اختلاف قیمتش هم 1 میلیون تومن هست
benyamilan
10 January 2008, 01:18 AM
توی این سایت که هیچی ننوشتهاستفاده از سایتهای خود هیوندای فکر کنم بهتر باشه...
ali206-5
24 January 2008, 03:18 PM
دیروز رفتم نمایشگاه صنعت خودرو در اصفهان
اینم چند تا عکس
ali206-5
28 January 2008, 11:23 AM
persianking62
7 March 2008, 05:34 PM
دیروز یکی از دوستانم میگفت که ازرا سیستم تنظیم ارتفاع داره ولی نه مثل زانتیا که قابل بالا و پایین رفتن هست.میگفت بر اساس وزن سرنشینان ارتفاش تنظیم میشه ایا درست؟یعنی ارتفاش همیشه ثابت هست.
حامدحامد
10 March 2008, 12:17 AM
چند هفته پيش يك تصادف ازارا رو با سرعت 160 كيلومتر از پشت ديدم با فاصله 50 متر چند نكته برام جالب بود
الف: روي سطح ليز جاده ترمز هاش ايده ال نبود شايد مهارت راننده كافي نبوده
ب:ايميني بالاي سرنشينان كه توسط ايربگ هاي اون تامين شده
ج:جدا شدن رينگ و چرخ از كل بدنه كه فكر ميكنم يك غير عادي بوده
Senator
10 March 2008, 12:49 AM
چند هفته پيش يك تصادف ازارا رو با سرعت 160 كيلومتر از پشت ديدم با فاصله 50 متر چند نكته برام جالب بود
الف: روي سطح ليز جاده ترمز هاش ايده ال نبود شايد مهارت راننده كافي نبوده
ب:ايميني بالاي سرنشينان كه توسط ايربگ هاي اون تامين شده
ج:جدا شدن رينگ و چرخ از كل بدنه كه فكر ميكنم يك غير عادي بوده
160تا كم نيستش! فكر كن بجاي آزرا مثلا پژو روا بود اونوقت چي ميشد؟!!!!
nojex
10 March 2008, 05:18 AM
دیروز یکی از دوستانم میگفت که ازرا سیستم تنظیم ارتفاع داره ولی نه مثل زانتیا که قابل بالا و پایین رفتن هست.میگفت بر اساس وزن سرنشینان ارتفاش تنظیم میشه ایا درست؟یعنی ارتفاش همیشه ثابت هست.
خیر . سیستم تعلیق ازرا هیدرولیک نیست و مثل ماشین های معمولی با فنر و کمک فنر کنترل میشه
hossputer
23 March 2008, 01:12 PM
میگم مصرفش با این موتور 3300 سیسیش چقدری هست ?? 1 شهری?? بین شهری همون اتوبان??
و در روز چند لیتر به این ماشین نوشیدنی (بنزین) میدن??
فیلمای تبلیغاتیش رو میتونید برام جور کنید?? اگه لینک مستقیم باشه بدردم میخوره.
mersi:icon_cool
El Padrino.
23 March 2008, 06:48 PM
در مورد سوخت اطلاعی ندارم ولی برای فیلم تبلیغاتی توی همین تاپیک فیلم تبلیغاتیشو گذاشتم
دانلود تبلیغ آزرا :
برای دانلود راست کلیلک کرده و بر روی گزینه ی Save target az ... کلیک کنید
msr839
24 March 2008, 03:24 PM
آزرا 2008 بهترین مدل قیمتش چنده؟:icon_roll
هم آزاد هم گارانتی آسان موتور:icon_evil
:lover::lover::lover:
:icon_sad::icon_sad: عجب ماشینیه:icon_sad::icon_sad:
El Padrino.
25 March 2008, 10:52 AM
با گارانتی آسان موتور سفارش آمریکا فول آپشن 49.500
smht_62
29 March 2008, 05:39 AM
سلام دوستان.
میخواستم این ماشینو بخرم. ولی با مطالعه این تاپیک بعضی جاها نوشته شده بود که هزینه نگهداریش بالاست، یعنی چقدر؟
لطفا کاملا توضیح بدین. ( استهلاک و کلا تمام هزینه هاش )
چون واسم هزینه نگهداریش مهمه.
با سپاس و درود.
gongsta_021
30 March 2008, 02:26 AM
اینایی که اسان موتور میاره سفارش اروپا هست نه امریکا
Mohsen_New
31 March 2008, 09:40 PM
میگم مصرفش با این موتور 3300 سیسیش چقدری هست ?? 1 شهری?? بین شهری همون اتوبان??
و در روز چند لیتر به این ماشین نوشیدنی (بنزین) میدن??
فیلمای تبلیغاتیش رو میتونید برام جور کنید?? اگه لینک مستقیم باشه بدردم میخوره.
mersi:icon_cool
دوست عزیز در جاده سوختش 8.45 لیتر هست توی شهر هم یجا خوندم 12.5 اما مطمئن نیستم.
benyamilan
4 April 2008, 12:46 AM
ما که والا 6 ماهه این ماشین رو داریم تا حال مصرف سوختش 8.45 نشده
با سرعت ثابت 110 یا 120 تا بری حدود 9 تا 9.5 مصرفشه بالاترش هم که جاده ها و راهنمائی و رانندگی گواهی نامت رو باطل میکنن ...
ولی تو سرعت ثابت حدود 140 تا خوندم مصرفش تا 8 هم کاهش پیدا میکنه ولی خودم این کار رو از ترسم انجام ندادم
تو شهرم 12.5 اینا حرفه حدود 14 تاست
البته این ارقام کامپیوتر سفری خود ماشینه
راست و دروغش پای خودش ...!
El Padrino.
4 April 2008, 10:30 AM
اتفاقا تریپ کام محصولات هیوندای (تجربه ام با آوانته هست ) بسیار دقیق هستند و به جرات می تونم بگم که کتر از یک صدم خطا دارند
Abolfazl2006_p
9 April 2008, 04:34 PM
دوستان عزیز برای جلوگیری از بالا رفتن حجم صفحه ها جهت قرار دادن عكس در سايت لطفا از اين روش يا مشابه ان استفاده كنين :
ali206-5
24 April 2008, 03:51 PM
کسی میتونه قیمت آزرا 2007 و 2008 و امکانات تیپ های مختلف را اینجا اعلام کنه ؟
هم قیمت بازار و هم پیش خرید .
من 45 تومان بیشتر ندارم .
خیلی لطف میکنید ، اگر اعلام کنید .
drnariman
24 April 2008, 07:02 PM
ازرا فقط یک تیپ دارد و مدل 2008 حدود 52 قیمت داره .
hollylander
30 April 2008, 05:36 PM
فول با گارانتی رو نمایندگی 49800000 اعلام کرده
afshin_k
5 May 2008, 07:35 PM
فروش هيونداي سوناتا ماه آپريل در آمريكا 11001 عدد
نيسان ماكسيما 2398 عدد
هيونداي آزرا در ماه قبل 2922 عدد
هيونداي سانتافه 7927 عدد
نیسان مورانو 5373 عدد
ماكسيما در ايران سال 1386 1500 عدد فروش داشته كه به صورت ميانگين ماهي 125 عدد فروخته شده ... كسي آمار فروش خودروهاي وارداتي در ايران رو نداره؟
msr839
11 May 2008, 12:41 PM
بچه ها قیمت آزرا صفر چنده؟
چرا بعضی مدل ها مانیتور دارن ولی بعضی ها ندارن؟
Mohsen1001
15 May 2008, 04:09 AM
با توجه به عرضه سوناتا 2009 ، آیا آزرا هم مدل 2009 عرضه کرده ؟ کسی اطلاعی داره در این باره ؟
drnariman
15 May 2008, 09:06 AM
خیر خبری از مدل جدید اون فعلا نیست . فقط چند تا مدل ساده تر اون امسال وارد بازار ایران شده (مثلا 2 ایر بگه اش کرده اند و... !!!!!) .
hollylander
29 May 2008, 11:32 AM
سلام من یک آزرا از آسان موتور گرفتم . می خواستم ببینم کسی می دونه که رو این ماشینا زیر پایی لاستیکی باید باشه یا نه چون مال من که نداشت و نمایندگی گفت اگه بخای باید بخری قیمتشم 130000تومن میشه ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه
ali206-5
29 May 2008, 05:50 PM
سلام من یک آزرا از آسان موتور گرفتم . می خواستم ببینم کسی می دونه که رو این ماشینا زیر پایی لاستیکی باید باشه یا نه چون مال من که نداشت و نمایندگی گفت اگه بخای باید بخری قیمتشم 130000تومن میشه ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره بگه
مبارک باشه .
من با شرکت آسان موتور صحبت کردم .
برای همه ماشین هاشون کفپوش میدن ولی کفپوش ها بعد از ماشینها میرسه .
بعضی از نمایندگی ها کفپوشها را میفروشن به بیرون .
اصفهان که کفپوشها را تحویل میده ، البته اگر بری دنبالش وگرنه ...
من که سوناتا خریدم کفپوش هم گرفتم ، زیرش لاستیکیه و روش موکت .
ولی دیروز دیدم که کفپوشهایی که برای آزرا آوردند کامل لاستیکیه و جنس خیلی خوبی هم داره .
البته برای سوناتا هم از همون جنس و مدل وجود داره که دیروز نداشتند و من سفارش دادم که به قیمت 85 هزارتومان برام بیارن (فابریک وارداتی) .
شما هم باید کفپوش ها را تقاضا کنی .
متاسفانه توی ایران باید بری دنبال حقت .
ضمنا خودشون 70 تومان میخرن ، من فاکتورش را دیدم .
همون را میدن 130 ؟ واقعا که ...
amir_kabir
29 July 2008, 03:01 AM
سلام
1_ دوستانی که عملا آزرا را تجربه کردن میشه اطلاعات دقیقی از میزان مصرف آزرا بدید .
2_میخواستم بدونم فرمان ازرا بصورت الکترو هیدرولیک هست ؟ کلا برای رانندگی در شهر آیا جسه بزرگش باعث دردسر میشه یا نه ؟
خیلی ممنون .
benyamilan
29 July 2008, 04:00 PM
مصرفش داخل شهر حدود 14 تا هست
البته من تو گردنه حیران اردبیل تو جاده که سربالائی بود حدود 40 تا 50 کیلومتر مصرف سوختش به 17 تا هم رسید !
ولی در کل یه 405 هم داریم حدود 2 لیتر تو 100 تا بیشتر از 405 میسوزونه
حالا من یه راهنمائی از دسوتان دیگه میخوام
الان ماشین ما 7000 تا کار کرده نمیدونم برای تعویض روغنش از چه روغنی استفاده کنم ؟
از کسائی که تجربه اینکار رو داشتن لطفا نظرشونو بگن
castilla_ht
30 July 2008, 10:51 AM
سلام
فکر میکنم موتور ماشین شما با سوناتا 6 سیلندر یکی باشه
نمایندگی برای من کاسترول میریزه البته یه نوع مخصوصیش که اسمش یادم نیست ولی این 4لیتریش خاکستری رنگه
benyamilan
31 July 2008, 08:41 PM
امروز که رفتم استارت بزنم ماشینو هر چی استارت زدم روشن نشد :icon_cry:
موندم چیکار کنم نمیدونم ایراد از چیه کسی تا به حال با این مشکل مواجه شده ؟؟؟
castilla_ht
31 July 2008, 10:16 PM
دو حالت داره
یا کلیدت یه جای مناسبی نبوده و ماشین کلید رو نمیشناسه که یه سویچ دیگرو امتحان کن و بعدا کلید رو بده کد بدن
( این مشکل برای سوناتا خودم اتفاق افتاد )
حالت بعد هم صافی بنزینت کثیف ه که مشکل ازارا دوستم بود با پنج هزار تا کارکر د که باید بدی تعویض کنن
احتمال حالت اول بیشتره
خبرشو بهمون بده
حامد
drnariman
31 July 2008, 10:35 PM
ممکنه سیستم برق رسانی یا استارت ماشین ویا در شرایط خیلی بد (فوق بد شانسی) موتور ماشین هم مشکل پیدا کرده باشه.
good_rally
31 July 2008, 10:36 PM
سلام .
با توجه به اين كه ماشين استارت ميخوره پس مشكل از باطري نميتونه باشه
بعدش اگر از بودن بنزين داخل باك يا تميز بودن فيلتر بنزين مطمئن هستي و سوئيچ خودرو هم همونجور كه دوستمون گفت مطمئني كه سالمه
بايد بگم كه به احتمال زياد سنسور دور موتور يا خراب است ويا نيمسوز شده .
چون اگه سنسور دور موتور حتي نيمسوز هم شده باشه ماشين استارت ميخوره ولي به هيچ صورتي روشن نميشه
چون ECU اصلا هيچ سيگنالي رو از طرف سنسور دور موتور دريافت نميكنه كه بخواد ماشين رو روشن كنه.
nojex
1 August 2008, 01:24 AM
اول ببینید دنده در چه وضعی قرار داره . برای من بارها شده که دنده در پارک نبوده و یادم نبوده .
در مرحله بعد با یک کلید دیگه امتحان کنید . اگه نشد باید سیستم ضد سرقت رو دوباره برنامه ریزی کنند که کار نمایندگیه .
شاید هم اشکال فنی باشه که بعید می دونم
benyamilan
1 August 2008, 02:48 AM
از نظرات دوستان خیلی ممنونم ولی انگار بد حرفمو اینجا نوشتم همه دوستان اشتبا برداشت کردن
راستش اصلا هیچ چیز ماشین روشن نمیشد در ماشین رو هم بصورت دستی باز کردم داخل اتاق رفتم استارتم که اصلا نمیخورد تا روشن بشه...
اصلا انگار سیستم برق رسانی تعطیل شده
حدود 5 روزم هست که به ماشین دست نزده بودم یهو امروز رفتم پارکینگ دیدم اینجوری شده
بعدش باطریرو امتحان کردم دیدم باطری خالی شده و اصلا یه ذره هم توان نداره همه قسمتهای برقی و چراغای ماشینم کنترل کردم همشون Off بودن حالا موندم دلیل خالی کردن باطری ماشین چی بوده ؟؟؟
ar1358
4 August 2008, 10:58 PM
تست رانندگی با خودرو آزرا
نویسنده : مهندس مهدی قنواتی
۱۴ مرداد ۱۳۸۷
تنظیم اندازه نوشته ها :
بطور رسمی خوردوهایی که نسبت عقب و جلوی آنها (منظور کشیدگی درب موتور و صندوق عقب) تقریبا یکسان است به مدل های "سدان" (Sedan) معروف می باشند. این مدل ها نیز به سه دسته "سدان کوچک" (Mini Sedan)، "سدان متوسط" (Normal Sedan) و "سدان بزرگ" (Grand Sedan) تقسیم بندی می شوند. بطور مثال در بازار خودروهای کشورمان اتومبیل هایی چون "پراید صبا" (صندوق دار) و "ریو" جزو "سدان کوچک"، خودروهای "پژو پارس"، "پژو 405" و انواع "سمند" در رده خودروهای "سدان متوسط" و اتومبیل های لوکس مثل "نیسان ماکسیما"، "تویوتا کمری"، "هیوندای سوناتا" و گل سر سبد آنها یعنی "هیوندای آزرا" (به استثنای کمری هایی با پیشرانه 6 سیلندر که بهترین اتومبیل های جهان محسوب می شوند) در رده سدان های بزرگ (اتومبیل های خانوادگی رده بزرگ) قرار می گیرند.
در بخش مقاله بررسی و آزمایش فنی اتومبیل های داخلی که غالبا شامل دو بخش اتومبیل های صفر کیلومتر و کارکرد بالا می باشد این بار سری به یکی از محصولات کمپانی "هیوندای" که در رده اتومبیل های "سدان بزرگ" قرار می گیرد زده ایم که بتازگی در بازار ایران در مدلهای متنوع عرضه شده است. مدل آزمایش شده این مقاله اتومبیل "هیوندای آزرا" (Azera) فول آپشن با کارکرد 60000 کیلومتر که به تازگی وارد بازار ایران شده است.
همه چیز پیرامون هیوندای آزرا
پس از گذشت زمان که وضعیت واردات خودرو تا حدود زیادی بهبود یافت، سبب گردید خودرویی همچون نیسان ماکسیا از یکه تازی این رده کلاس در بازار خودروی کشورمان توسط محصولات "تویوتا" و "هیوندای" خارج شود تا تنوع انتخاب در این اتومبیل های لوکس تا حدودی تغییر کند. "نیسان ماکسیما" همان خودرویی بود که زمانی نامش بر سر زبانها بود و بسیاری این اتومبیل را مثالی برای آدم های پول دار بر می شمردند.
امروزه کمپانی "هیوندای" با ارائه محصول فوق العاده خود (البته برای ایران) "آزرا" که نسبت به سایر رقبا از بیشترین امکانات رفاهی و ایمنی برخوردار است متقاضیان را در انتخاب آزاد گذاشته است.
کمپانی "هیوندای" با توجه به نیاز مشتری و درک جامعه مصرف کننده مدل "آزرا" را با همین نام در بازار "آمریکا و کانادا" با پیشرانه 8/3 لیتری و در اروپا با نام Grandear و پیشرانه های 3/3 لیتری و 2/2 لیتری عرضه می کند. همچنین تفاوت های دیگری نیز با توجه به شرایط محیطی در عرضه این محصول در کشورهای مختلف وجود دارد که می توان به تفاوت رنگ کامل سپر جلو در محصولات آمریکا و کانادا با عرضه اروپایی و خاورمیانه اشاره داشت.
پس از گذشت ماه مبارک رمضان، حوالی ظهر روز شنبه "عید سعید فطر" با همکاری دوستان به سراغ یک دستگاه "هیوندای آزرا" با کارکرد 60000 کیلومتر رفتیم تا آزمایشات لازم را انجام و تفاوت های این خودرو لوکس را نسبت به مدل صفر کیلومتر آن بررسی نماییم. برای روشن شدن بسیاری از مسائل مربوط به این خودرو کارکرده بایستی علاوه بر چندین آزمایش پایه و اساسی که شامل بررسی طرح داخلی و خارجی خودرو، پیشرانه و گیربکس و همچنین سیستم تعلیق و شاسی اتومبیل بود آزمایشات دیگری چون تحلیل فرسایش لاستیک ها، افت بازدهی موتور و غیره صورت می گرفت تا متوجه شویم این اتومبیل پس از کارکرد چندین هزار کیلومتر چگونه عملکردی دارد.
آزمایش اول: تحلیل و بررسی ظاهری خودرو
در ابتدای هر بررسی و آزمایش اتومبیل اولین فاکتور می تواند بررسی و تحلیل ظاهری آن باشد. با یک چرخیدن به دور اتومبیل "آزرا" در اولین نگاه اوج سادگی و پویایی و در عین حال جذابیت را در طراحی آن می بینید. هماهنگی چراغ های کشیده و زاویه دار با بکار گیری لامپ های زنون به همراه شکل جلو پنجره که از 4 خط موازی یکدیگر تشکیل شده است، ابهت و زیبایی را در عین سادگی القاء می کند. اما اوج هنر طراحان این اتومبیل در طراحی خطوط برجسته درب موتور است که بطور مورب از بالا به پایین کشیده شده اند و تا اطراف جلو پنجره و همچنین تو رفتگی روی سپر ادامه دارند. مساله ای که در کناره و عقب اتومبیل رعایت شده است. لبه دار بودن سپر های جلو و عقب نیز هنری است که در طراحی "آزرا" دیده می شود.
ویژگی دیگر طراحی این اتومبیل الگوبرداری از قوس منحنی شکل انتهای سقف "مرسدس CLS" است که در این مدل "هیوندای" از طرفین نمایان می باشد. همچنین در طرفین این خودرو متوجه هماهنگی قوس گلگیرهای جلو و عقب با طرح کلی بدنه می شوید که با وجود رینگ های اسپرت 17 اینچ شکلی عضلانی به چهره "آزرا" بخشیده است.
برجسته ترین بخش ظاهری در عقب "آزرا" چراغ های سر تا سر کشیده آن مجهز به لامپ های LED و دهنه اگزوز آلومینیوم کاری شده که هماهنگی این موارد با چراغ ها و مه شکن ها در قسمت جلوی اتومبیل رعایت شده است می باشد. طراحی چراغ عقب بگونه ایست که نیمی از چراغ بر روی درب صندوق عقب ادامه پیدا کرده و توسط یک نوار نازک به یکدیگر متصل شده اند. با نگاهی تیز بینانه به درب صندوق عقب که لبه آن در بالای سپر جلو به داخل فرو رفته و در کل حالتی برآمده دارد می توان فهمید که از "سری 7 ب ام و" الگو برداری شده است.
در کل اگر بخواهیم در یک کلام ظاهر "هیوندای آزرا" را بررسی نماییم باید بگوییم خودروایست زیبا و با شکوه که سازنده سعی داشته اثری از مدل "سوناتا" را در آن بر جای نگذارد هر چند که آثار طراحی چشم بادامی ها در آن دیده می شود.
اما مساله مهمی که در ظاهر یک خودرو کار کرده وجود دارد و مالک خودرو از آن رنج می برد افت ظاهری اتومبیل می باشد که به مرور زمان در هر نوع خودرویی بوجود می آید. خودروی مورد آزمایش که در حدود 10 ماه از عمر خود را در خوزستان با شرایط آب و هوایی متفاوت (شرجی، باد و باران و بدتر از آن طوفان های شن مختص این منطقه) سپری کرده، بطور طبیعی از افت ظاهری بیشتری برخوردار بوده است. هر چند که با توجه به شرایط جوی آن منطقه چهره اتومبیل نسبت به نمونه صفر کیلومتر آن بسیار مناسب بوده و تنها در قسمت چراغ های جلو مه شکن و البته بطور نا محسوس در قسمت رنگ بدنه که تیره بودن آن مزید بر علت می باشد تغییراتی اندک دیده می شود. البته توجه داشته باشید بر اساس استاندارد جهانی افت ظاهری اتومبیل، یک خودرو رده متوسط با توجه به کیفیت ساخت پس از گذشت 5 سال "100000 کیلومتر کارکرد" در بهترین شرایط نگهداری حدود 20 درصد افت ظاهری خواهد داشت که البته با توجه به شرایط نگهداری و استفاده بهینه در مکان های مختلف تلورانسی 7/0 الی 7 درصدی خواهد داشت. یعنی اگر مثلا "هیوندای آزرا" در طول 5 سال عمر مفید در بهترین شرایط کاربردی قرار گیرد، افت ظاهری آن 3/19 درصد خواهد بود و به طبع اگر استفاده درستی از آن نشود حدود 27 درصد از نظر ظاهر بدنه افت خواهد کرد.
آزمایش دوم: آشنایی با فضای داخل کابین
وارد کابین بزرگ و جاده دار "هیوندای آزرا" می شویم. سادگی و زیبایی فضای داخلی و قرار گیری ادوات مربعی شکل (دریچه کولر، بخاری، سیستم تهویه و محل قرار گرفتن رادیو پخش) و همخوانی آنها با یکدیگر بیشتر از هر چیزی شما را مجذوب خود می کند.
طراح سازنده علاوه بر مد نظر گرفتن زیبایی درون کابین، برای ایجاد فضای کاربردی مواردی چون صاف بودن سطح روی داشبورد و ایجاد فضای زیاد در کنسول وسط را که نصب ادوات مختلف بر روی آن امکان پذیر می باشد را رعایت کرده است.
صندلی ها به طرز قابل قبولی جا دار و منطبق با فضای کابین طراحی شده و در قسمت جلو نیز مجهز به گرمکن هستند. دکمه های پایین صندلی های جلو که موقعیت آن را عقب یا جلو و بالا و پایین می کند این امکان را می دهد تا سرنشینان جلو مخصوصا راننده بهترین وضعیت را برای خود تنظیم کند. تنظیم فرمان اتومبیل نیز به وسیله اهرم کوچکی که در سمت چپ محور فرمان قرار دارد امکان پذیر است. فضای سرنشینان در قسمت عقب نیز شرایط مناسبی را حتی برای یک فرد فربه بوجود می آورد. چرا که طراحی و دوخت آن بگونه ای است که بدن سرنشینان را به خوبی پوشش می دهد.
در مورد تجهیزات رفاهی این اتومبیل که با نشستن درون کابین بدان پی می برید بایستی گفت که "آزرا" از این حیث بهترین خودرو در میان رقبایی چون انواع "کمری"، "ماکسیما" و حتی پسر عمومی خود "سوناتا" است. صندلی مجهز به گرمکن همراه با 3 حافظه تنظیم، آفتابگیر برقی عقب، تنظیم آینه های بغل، موقعیت فرمان الکترونیکی، سیستم کروز کنترل، شاسی باز و بسته کردن درب صندوق عقب، دریچه باک بنزین، تنظیم کننده صدای سیستم صوتی بر روی فرمان و سیستم صوتی تا حدودی پشرفته شرکت "اینفینیتی" مجهز به 11 بلند گو مینی ساب ووفر برخی از موارد قابل ذکر رفاهی این اتومبیل می باشند. نکته جالب دیگر سیستم تهویه الکترونیکی بصورت جداگانه و قابل تنظیم برای سرنشینان جلو و فیلتر تصفیه کننده گرد و غبار که بصورت استاندارد در مدل فول آپشن "آزرا" نصب شده می باشد.
مهمترین نکته در مورد تفاوت ظاهر کابین "آزرا" کار کرده با مدل صفر کیلومتر آن در کثیف شدن زود هنگام روکش صندلی هاست که به خاطر روشن بودن رنگ این مساله بطور طبیعی بوجود می آید. همچنین مجموعه داشبورد نیز که به رنگ روشن است پس از مدتی از قیافه می افتد که البته در صورت داشتن مالکی وسواسی این مشکل به خوبی مرتفع خواهد شد. اما این محصول هیوندای لیاقت خود را در آرگونومی فوق العاده اش نشان می دهد؛ جایی که پس از گذشت 10 ماه کار کرد مداوم حتی کوچکترین تغییری در آرگونومی این اتومبیل حس نمی شود. در کل "آزرا" از نظر وسعت و زیبایی در میان رقبای خود حرف اول را می زند. در صورتیکه فردی خواهان کابین لوکس و زیبا باشد، بدون شک "آزرا" می تواند بهترین انتخاب باشد.
آزمایش سوم: تست شتاب اولیه و ثانویه
هدف از انجام این آزمایش که یکی از مهمترین بخش های تست فنی هر خودرو به حساب می آید بررسی عملکرد و واکنش موتور در برابر نسبت میزان وزن اتومبیل و آیرودینامیک بدنه است که به دو بخش مجزا تقسیم می شوند. بخش اول که شامل تست های مکرر میزان تیک آف و عدم تیک آف و عملکرد سیستم انتقال قدرت در دو حالت اتوماتیک و تیپترونیک می باشد، تفاوت شتاب میان اتومبیل مورد آزمایش (کارکرد 60000 کیلومتر) با مدل پایه صفر کیلومتر آن مد نظر است. این مقایسه در بخش دوم تست نیز که آزمایش پیشرانه اتومبیل در دورهای بالا و رسیدن به حداکثر سرعت مد نظر می باشد در نظر گرفته شده است.
"آزرا" اتومبیلی است که از نظر شتاب اولیه و ثانویه بهترین مدل در میان هم گروه های خود می باشد؛ هر چند که به خاطر برخورداری از گیربکس اتوماتیک تا حدودی کند عمل می کند. شتابگیری نسبتاً سریع این خودرو نشأت گرفته از پیشرانه 6 سیلندر (DOHC) به گنجایش 3/3 لیتر، قدرت 235 اسب بخار و گشتاور 303 نیوتن متر در 6000 دور در دقیقه، وجود دو اگزوز خروجی منطبق بر استاندارد "EURO3" و همچنین مساله نسبت وزن اتومبیل به قدرت موتور آن است. در انجام تست های مکرر که در دو حالت "تیپترونیک" و "اتوماتیک" انجامید خودروی مورد آزمایش توانست شتاب اولیه یا همان صفر تا صد را در حالت اتوماتیک در 5/8 ثانیه طی کرد و تنها این اختلاف به خاطر افت نا محسوس موتور، واکنش گیربکس و لاستیک ها می باشد. در مرحله دوم تست که شتاب ثانویه مد نظر بود، خودروی "آزرا" در شرایط متفاوت مورد آزمایش قرار گرفت. ابتدا برای ارزیابی هندلینگ و توانایی حرکتی، خیابان های شلوغ در سطح شهر را انتخاب کردم تا شرایط متغیر رانندگی را نیز با این اتومبیل تجربه کنم. سپس خیابان های شلوغ شهر را به سمت اتوبان های برون شهری ترک کردم تا واکنش موتور و آیرودینامیک بدنه مورد ارزیابی قرار گیرد. تقریبا تمامی طول مسیر آزمون با انتخاب نوع دنده در حالت تیپترونیک انجام گرفت که به مراتب رانندگی راحت تری را به شما ارزانی می دهد. تشخیص سیستم تیپترونیک بوسیله دو نشانه مثبت و منفی در پایین شیار دنده امکان پذیر است. سیستمی که به صورت هوشمند عمل کرده و هیچ گونه نگرانی در هنگام استفاده از آن وجود ندارد، چرا که اگر در حالت تیپترونیک فراموش کردید که دنده را تعویض کنید و در همان هنگام توقف کنید، به طور خودکار به دنده یک تعویض می شود.
در پایان هر دو آزمایش شتاب و بررسی کلی توانایی حرکتی خودرو باید متذکر شویم "آزرا" در برابر واکنش های ناگهانی نظیر حرکات مارپیچ و فرارهای ناگهانی از ترافیک سنگین به دلیل برخورداری از بدنه ای غول پیکر تا حدودی عاجز خواهد بود، هر چند که در امتحان "بادی رول" قبولی را بدست آورد. هر چه بر سرعت "آزرا" افزوده می شود وضعیت های هندلینگ خودرو بیشتر نمایان می شود، چرا که وضعیت مناسب آیرودینامیک و لاستیک های پهن و بزرگ 235 میلی متری این غول چشم بادامی ها کمک شایانی در بهبود هندلینگ خودرو کرده اند که بر ثبات خودرو در سرعت های بالا کاملا تاثیر گذارند.
فاکتور بسیار مهم دیگر بررسی وضعیت ترمزها در این قسمت تست بود. جالب است بدانید در حین انجام آزمایش شتاب ثانویه که رسیدن به حداکثر سرعت مد نظر بود، در یک صحنه برای جلوگیری از بروز حادثه مجبور به انجام ترمزگیری سنگین شدم که نتیجه این اقدام با واکنش مناسب مجموعه ترمز همراه بود.
اما بحث دیگر این مقاله که بررسی و تحلیل وضعیت اجزای درونی و برونی خودرو مورد آزمایش می باشد لازم است برخی از افت های قابل پیش بینی این اتومبیل را در وضعیت داینامیکی شرح دهیم.
واقعیت چنین است که در مدل دست دوم "آزرا" با کارکرد 60 هزار کیلومتر چندان تفاوت حرکتی از نظر هندلینگ دیده نمی شود. اما بایستی اظهار داشت که این خودرو با افت نا محسوسی در بخش پیشرانه همراه بوده که با توجه به نگهداری نا مطلوب مالک خودرو قابل پیش بینی می بود. این بی توجهی به همراه عدم توجه به نکات ریز رانندگی از سوی مالک خودرو علاوه بر تجزیه قدرت موتور کمی از روان بودن جعبه دنده خودکار اتومبیل کاست. البته با وجود این مساله دلیلی وجود ندارد تا از توانایی های خودرو چشم پوشی کنیم. "آزرا" با برخورداری از امکانات رفاهی خودرویی است مناسب برای لذت بردن از رانندگی در کنار خانواده و نه ویراژ دادن در خیابان های شهر و اتوبان ها.
جدول شتاب اولیه، ثانویه و ضریب دنده
درگیری دنده حداکثر سرعت در دور موتور 6000 (RPM) تا سرعت... ((km/h صفر کیلومتر کارکرد 60000 کیلومتر
1 Km/h 8/58 0 تا 100 8/7 ثانیه 1/8 ثانیه
2 Km/h 6/94 0 تا 160 1/21 ثانیه 8/22 ثانیه
3 Km/h 7/146 0 تا 192 35 ثانیه 5/36 ثانیه
4 Km/h 6/203 0 تا 220 8/49 ثانیه 52 ثانیه
5 Km/h 6/237 0 تا 240 68 ثانیه
جدول شتاب سبقت و ترمز نهایی
صفر کیلومتر کار کرد 60000 کیلومتر
زمان طی شده از سرعت 40 به 80 کیلومتر بر ساعت (ثانیه) 9/11 ثانیه 3/12 ثانیه
زمان طی شده از سرعت 80 به 120 کیلومتر بر ساعت 5/11 ثانیه 12 ثانیه
شتاب 5 تا 400 متر (زمان/سرعت) m/h 6/155 ـ s 4/14 Km/h 2/153 ـ s1/15
قدرت ترمزها: توقف کامل (سرعت/خط ترمز) M9/54 ـ km/h 120 M9/54 ـ km/h120
آزمایش سوم: تست در مسیر خاکی ناهموار و درون شهری
عملکرد آیرودینامیک، شاسی و سیستم تعلیق
هدف از انجام این آزمایش که مهمترین آیتم برای انتخاب یک خودرو از نظر راحتیست بررسی عملکرد آیرودینامیک بدنه در برابر فشار هوای وارده به خودرو و مقاومت شاسی و سیستم تعلیق در برابر ضربات وارده بوده که بطبع لازمه چنین آزمایش فنی ای انجام مراحل آزمون در خیابانها، اتوبان ها، بزرگراه ها و از همه مهمتر جاده های خاکی ناهموار که یادآور مسابقات رالی می باشد است.
در این مرحله که تمامی آزمون بر روی یک خودرو دست دوم با کار کرد نسبتاً بالا انجام می شد وسواس و دقت زیادی را می طلبید تا انجام آزمایش به طرز صحیح و استاندارد صورت گیرد. لذا آزمون این مرحله را در سه مکان مختلف با شرایط کاملا متفاوت و متغیر به انجام رساندیم تا ضربات وارده ناشی از سنگلاخها، پستی و بلندی های گوناگون مسیر خاکی و سراشیبی های درون شهری سیستم تعلیق و شاسی اتومبیل را تحت فشار قرار دهد.
ظاهر کپل بدنه "آزرا" با برنامه ریزی و محاسبه دقیق به منظور ایجاد ضریب آیرودینامیک بالا طراحی شده است. در مورد هندلینگ و شاسی بایستی اشاره داشت که با توجه به وجود رینگ های آلیاژی و اسپرت 18 اینچی در نمونه مورد آزمایش، سیستم فرمان و همچنین تنظیمات سیستم تعلیق در مسیرهای متغیر شهری و خصوصا پیچ های هرپین شکل (U شکل) و مسیرهای خاکی نا هموار، خشک و کوبنده عمل می کند. لذا توصیه می شود در صورت تعویض رنگ چرخ ها از رینگ های سبک با ابعاد استاندارد استفاده شود.
آپشن های ایمنی فعال
آخرین مطلبی که تکمیل کننده مبحث آزمون فنی "هیوندای آزرا" است بحث سیستم های ایمنی فعال این اتومبیل کره ای است که سازنده با نصب این سیستم های حفاظتی خودرویی لوکس و در عین حال زیبا و ایمن را روانه بازار کرده است. مساله ای که در بازار پر از تکنولوژی خودروی ایران خصوصا پژو 405 و پراید به خوبی دیده می شود!!!
سیستم های ایمنی فعال این خودرو شامل مواردی چون ESC (Electronic Stability Control) کنترل الکترونیکی پایداری، TES (Traction Control System) سیستم کنترل کشش، کمک ترمز، سیستم ضد بلوکه ABS و EBD (Electronic Brake Distribution) تقسیم کننده نیروی ترمز هستند که از "آزرا" یک لوکس با اعتماد ساخته اند. تعبیه 12 ایربگ نیز برای راننده و تمامی سرنشینان تکمیل کننده اطمینان خریدار از این اتومبیل فول آپشن است.
در خاتمه تشکر و قدردانی ازآقایان "بهمن شافعی" و "فرزاد نیک بین" که اقدامات، همکاری و شرایط لازم را جهت انجام این آزمایش فراهم ساختند.
مشخصات فنی "هیوندای آزرا" فول آپشن
پیشرانه 6 سیلندر
حجم موتور (سی سی) 3300
تعداد سوپاپ در هر سیلندر 4، زمانبندی متغیر سوپاپ های ورودی و خروجی
حداکثر قدرت (اسب بخار/دور در دقیقه) 235
حداکثر گشتاور (نیوتن متر/دور در دقیقه) 6000/303
شتاب 0 تا 100 (ثانیه) 8/7
حداکثر سرعت (استاندارد/آزمایش شده) 240/237
سیستم انتقال قدرت 5 دنده خودکار مجهز به سیستم تیپترونیک
سیستم ترمزها/قطر دیسک (میلی متر) دیسکی خنک شونده با ABSوEBD/جلو: 296×28، عقب: 281×10
قفل تا قفل فرمان (میلی متر) 2/3
طول×عرض×ارتفاع (میلی متر)
فاصله بین محورها
چسبندگی به جاده 89%
ضریب مقاومت آیرودینامیک 33%
ابعاد و نوع لاستیک 55/235
سطح صدای داخل اتاق با موتور روشن (دسی بل) 34
مصرف سوخت در شهر/جاده (لیتر) 4/10 ـ 8/9
گنجایش سوخت (لیتر) 75
مبنای مقایسه (حداکثر امتیاز) هیوندای آزرا
فضای سرنشین جلو (10) 10
فضای سرنشین عقب (10) 10
راحتی کلی سرنشینان (10) 10
طراحی خارجی بدنه (10) 8
طراحی داخلی (10) 9
سطح تجهیزات رفاهی (10) 9
سطح تجهیزات ایمنی (10) 8
کیفیت سواری (10) 7
قدرت و واکنش موتور (10) 8
گشتاور (کشش ثانویه) (10) 9
شتابگیری (10) 8
عملکرد جعبه دنده (10) 7
خوش دستی (Handling) (10) 8
مانور پذیری (10) 7
لذت رانندگی (10) 7
ترمز (توانایی توقف) (10) 9
کیفیت ساخت (10) 9
ارزش در مقابل مبلغ پرداختی (10) 7
بازار فروش (10) 7
گستردگی خدمات پس از فروش (10) 6
فضای حمل بار (5) 5
میدان دید جلو (5) 5
میدان دید عقب (5) 4
میدان دید اطراف (5) 5
راحتی و عملکرد ادوات (5) 4
ارگونومی (5) 5
نفوذ صدا به کابین (5) 5
مجموع کلاچ (5)
کنترل در ترمز ناگهانی (5) 8
مصرف سوخت (5) 4
مجموع امتیازات 205
ah504man
16 August 2008, 04:31 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان
2 تا سوال دارم لطفا جواب بدید
1- آزرا 2009 عملا چقدر با 2008 تفاوت داره توی تبلیغات روزنامه ها می نویسه که زه اضافه شده و نویگیشن فابریک روش نصب شده. آگر راست باشه اختلاف قیمتش چقدره و از کجا میشه با گارانتی خریداری کرد آیا خود نمایدگی های آسان موتور دارند؟
2- از کسانی که سوار این ماشن شدند خواهش می کنم عیوب آنرا بگند و آیا ارزش خرید را دارد یا خیر چون ما قبلا کمری 2007 داشتیم اصلا راضی نبودیم میخوام بدونم آزرا چجور ماشینی هست
با تشکر
benyamilan
16 August 2008, 05:47 PM
من که تا حال ندیدم کسی سوار آزرا بشه ازش تعریف نکنه ولی مثلا اتومبیلی مثل پرادو یا همین کمری 2007 منتقد زیاد داشتن در این زمینه
من خودم که سایت هیوندای موتور رفتم آزرا نویگیشن نداره چه 2008 و چه 2009 ش اونی که هست سفارش کشورهای مختلفه که آپشنهاش فرق میکنه
والا ما پارسالام یه نمایشگاه رفتیم واسه خرید مدل 2007 هم نویگیشن داشت . ولی فرم و آپشنهای استانداردی که کره ایها واسه آزرا در نظر گرفتن نویگیشن نداره
ah504man
20 August 2008, 06:49 PM
امروز به يكي از نمايندگي هاي آسان موتور مراجعه كردم. مسئول فروش مي گفت شركت مدل 2009 را تا چند ماه آينده وارد نخواهد كرد ازش در مورد نويگيشن و DVD پرسيدم كه گفت فابريكش با مارك INFINITI را 3،200،000 ميده تازه ضبط خود ماشين را هم بر نميداره .
لطفا اگر كسي اطلاعاتي در مورد جايي داره كه هم ضبط ماشين را برداره و هم انصاف داشته باشه معرفي كنه.
با تشكر
eCom2001
20 August 2008, 07:26 PM
(EXCLUSIVE)
چندین عکس فوق العاده از آزرا 2009 ، جلوی ماشین رو بینید زیبا تر شده ، رینگ هم عوض شده ، صفحه نمایشگر بزرگ تر شده ...
NEW EQUIPMENT HIGHLIGHTS FOR 2009
· Redesigned 17-inch alloy wheels
· More distinctive chrome grille
· Signature blue interior lighting
· Electroluminescent cluster display standard on GLS
· Chrome interior accents
· Dark brown woodgrain accents
· Ion-plated metalgrain accents
· More contrasting interior trim panels
· Brown interior color choice
· Audio head unit with larger display screen
· Standard iPod®/USB auxiliary inputs
· New exterior color options – Ivory Pearl, Black Onyx Pearl, Mystic Blue Pearl, Crimson Red Pearl, Smoky Gray Pearl, Silver Frost Metallic, Silk Beige Metallic
Mr.Sina
20 August 2008, 08:20 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان
2 تا سوال دارم لطفا جواب بدید
1- آزرا 2009 عملا چقدر با 2008 تفاوت داره توی تبلیغات روزنامه ها می نویسه که زه اضافه شده و نویگیشن فابریک روش نصب شده. آگر راست باشه اختلاف قیمتش چقدره و از کجا میشه با گارانتی خریداری کرد آیا خود نمایدگی های آسان موتور دارند؟
2- از کسانی که سوار این ماشن شدند خواهش می کنم عیوب آنرا بگند و آیا ارزش خرید را دارد یا خیر چون ما قبلا کمری 2007 داشتیم اصلا راضی نبودیم میخوام بدونم آزرا چجور ماشینی هست
با تشکر
دوست عزیز فقط بهت بگم این ماشین اگه فقط یه ارم بنز میومد روش قیمتش بالای 100 تومن می رفت!
ماشین بسیار خوبیه و از امکانات تکمیله!! هیچ چیزی کم نداره...موتورش هم خیلی قویه..
ar1358
22 August 2008, 02:52 AM
ah504man
22 August 2008, 11:23 AM
AZERA LIMTED with ULTIMATE NAVIGATION PACKAGE
The Ultimate Navigation Package includes all of the Ultimate Package items plus the LG navigation system, which replaces the six-disc CD changer and auxiliary input jacks
همانطور كه نوشته شده در مدل Limited بصورت سفارشي نويگيشن ال جي نصب ميشه يعني اين مارك فابريك آزرا هست.
benyamilan
22 August 2008, 02:10 PM
(EXCLUSIVE)
چندین عکس فوق العاده از آزرا 2009 ، جلوی ماشین رو بینید زیبا تر شده ، رینگ هم عوض شده ، صفحه نمایشگر بزرگ تر شده ...
والا من که تغییری تو ظاهر ماشین ندیدم
تغییرات رینگ و صفحه نمایش هم ربطی به 2009 بودن نداره هر موقع دلت بخواد میتونی عوضش کنی
تو هیچ سایتی هیچ صحبتی از تغییرات ظاهری آزرا 2009 نشده فقط بعضی آپشنا بهش اضافه شده که زیاد به چشم نمیاد برخلاف سوناتا که تغییراتی در نمای خارجی چراغهای جلو و همچنین تغییرات عمده تو داشبورد ایجاد شده
ah504man
25 August 2008, 03:03 PM
کسی خبر نداره مدل 2009 با نویگیشن و گارانتی را از کجا میشه تهیه کرد؟
eCom2001
25 August 2008, 05:53 PM
گارانتی دارش رو من ندیدم اما 2009 با تمام تجهیزاتی که اشاره کردید :
ah504man
26 August 2008, 09:50 AM
راهنمایی کنید خیلی فوری !
آزرا سفید داشبورد کرم خوبه یا داشبورد مشکی؟
Mr.Sina
26 August 2008, 10:03 AM
تو مشکی گرون تره و به نظرم خیلی هم شیک تره..
Mohsen1001
27 August 2008, 04:54 AM
ازرا 2009 که تو ایران مرسوم شده رینگهاش متفاوته ، روشنایی داخل از سبز به ابی تغییر کرده (مثل سوناتا 2009) ، مانیتور اضافه شده (مال اسان موتور رو نمیدونم) طرح چوب و کروم هاش هم کمی عوض و بیشتر شده.
ظاهرش هم تفاوتی نکرده سپرها همرنگه .
ah504man
27 August 2008, 08:24 AM
سلام
ما دیروز یدونه آزرا 2008 تو مشکی از آسان موتور خریدیم.
قبلش تو نمایشگاه یدونه 2009 رو هم دیدیم این تفاوت هایی که در مورد مدل جدید گفته شده مربوط به امریکاست و 2009 وارد شده به ایران تفاوتی نکرده.
راستی جنسیس و وراکروز هم تا پایان مهر وارد میشه. قیمت پیش بینی شده برای جنسیس 80 میلیونه. وراکروز الان بصورت تک و توک وارد شده ولی تو سندش نام ماشین را سانتافه میزنند.
drnariman
27 August 2008, 09:47 AM
شما خودتون وراکروز رو دیدین که وارد شده باشه(مخصوصا موردی رو که درباره سند گفتین عجیبه)؟
azma
27 August 2008, 11:20 AM
راهنمایی کنید خیلی فوری !
آزرا سفید داشبورد کرم خوبه یا داشبورد مشکی؟
البته تا حدودي سليقه اي است ولي كرم آن به نظر شكيل تر مي آيد .از لحاظ جذب نور آفتاب به نظر مي آيد كرم بيشتر دوام بياورد:icon_cool
ah504man
28 August 2008, 07:47 PM
شما خودتون وراکروز رو دیدین که وارد شده باشه(مخصوصا موردی رو که درباره سند گفتین عجیبه)؟
انگار سند نمي زنند بايد صبر كرد چون تو مهرماه توسط آسان موتور وارد خواهد شد.
mdmohammad
3 September 2008, 06:50 PM
سلام به شما دوستان
من متاسفانه کلید ماشینم رو به همراه دزدگیرش گم کردم.البته این احتمال هم هست که کسی اونو برداشته باشه.از دوستان خواهش میکنم اگه راه عملی به نطرشون میرسه یا با مورد مشابه برخورد داشتند من رو راهنمایی کنند.
من در یزد ساکنم. وقتی به خود نمایندگی رفتم گفتند باید هر پنج قفل ماشین رو عوض کرد که این دست کمی از اوراق کردن ماشین نداره.
منتظر راهنمایی هاتون هستم.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.