View Full Version : فرق Centrino و Duo Core چیست ؟
Sojudian
12 October 2006, 09:22 PM
در لپ تاپها CPU های مختلفی وجود دارند . اگر کسی میدونه کهخ این نامها به چه معنایی هست لطف کنه و در این تاپیک به ما هم توضیح بده . ما که گیج شدیم 100 مدل سی پی یو تو لپ تاپ وجود داره !!! :icon_eek:
ATOS
12 October 2006, 10:52 PM
در لپ تاپها CPU های مختلفی وجود دارند . اگر کسی میدونه کهخ این نامها به چه معنایی هست لطف کنه و در این تاپیک به ما هم توضیح بده . ما که گیج شدیم 100 مدل سی پی یو تو لپ تاپ وجود داره !!! :icon_eek:
بحث خیلی بزرگی است:icon_coolولی به اختصار اینو میتونم بگم CPU از نوع Centrino مخصوص LapTop است و از مصرف پایینی برخورداره:icon_evil
ولی Centrino Duo که الان تو بازار ایران هم جا افتاده 2 هسته ای بوده و از مصرف برق کمتر و بازدهی شگفت آوری برخورداره:icon_exclLapTop خودم مجهز به این نوع CPU است و من عملا قدرتشو دیدم.
extremepower
13 October 2006, 12:10 AM
centrino بیشتر برای ارتباط wirless بهینه شده.اگه با اینتر نت wirless کار میکنی پیشنهاد میکنم centrino بگیر .ولی core duo دو هسته ای هست و از قدرت بیشتری برخوردار است اگه سرعت مهم تر از wirless هست برای شما بهتره core duo بگیری .ضمن اینکه core duo همان pentume M با اسم رمز "banias" هست که کش پنتیوم ام رو افزایش دادن و fsb رو به 667 افزایش دادن و همچنین دستور العمل sse3 رو بهش اضافه کردن و اسمش رو گذاشتن core duo.
اسم رمز core duo همچنین "yonah" هست.در واقع ام هسته.
IRANMATRIS
25 November 2006, 12:00 AM
centrino یک پلت فرم می باشد نه یک مدل از cpu .
core duo یا core 2 duo اسم cpu است . که با code name yonah شناخته می شوند درست مثل sonoma .
اما پلت فرم centrino چیست:
centrino شامل مجموعه قطعات سخت افزاری است که یک نوت بوک دارای این برچسب باید داشته باشد در غیر این صورت فقط برچسب cpu بر روی نوت بوک قرار خواهد گرفت
1.dual-core processor
2.Intel PRO/Wireless 3945ABG Wireless Network Controller
3.Intel 945 Chipset
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مطالعه بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید.
http://www.iranmatris.com/centrino/Centrino%20Duo%20Mobile%20Platform.html
امیدوارم آغاز خوبی بوده باشد
Hamed
25 November 2006, 02:52 AM
sonama chiyeh?
مصرف کدوم کمتره؟
IRANMATRIS
25 November 2006, 03:00 AM
اسم رمز نسل قبل از Core Duo این اسم یعنی Sonoma بود .
مصرف باطری core 2 due کمتر است .
پیوست را مشاهده نمایید .
--------------------------------------------------------------------------------------
برای مقایسه زمان باطری به سایت زیر مراجعه نمایید
http://www.iranmatris.com/centrino/Centrino%20Duo%20Mobile%20Platform.html
IRANMATRIS
26 November 2006, 03:04 AM
آدرس سایت به صورت زیر تصیح می شود :
http://www.iranmatris.com/Centrino%20Duo%20Mobile%20Platform.html
mr_mashmash
28 November 2006, 10:18 AM
جریان اینه که core duo تکنولوژی جدیدتره، در این روش cpu از دو واحد پردازش جدا تشکیل شده که به این دلیل هم مصرف انرژی کمتر شده و هم بازده و کارائی بیشتر شده ( البته به این معنی نیست که پردازنده دو هسته ای سرعتش 2 برابر می شه). علت پیدایش این تکنولوژی هم اینه که به علت یکسری محدودیت های فنی که مهمترینش افزایش بیش از حد گرمای تولید شده است عملا تولید cpu با سرعت بیش تر از 3.5 گیگاهرتز ممکن نیست( یا به صرفه نیست)
الان اگر لپ تاپ می خوای بگیری بهتره core duo باشه چون خدایی توپه، یعنی من که تفاوتش برام محسوسه
IRANMATRIS
29 November 2006, 12:14 AM
Core 2 Duo عمل کرد بهتری داره . صرفه در خرید این پردازنده است . البته به شرط اینکه FSB 667 باشد و 4MB Cache داشته باشد
shahram2006_m
29 November 2006, 02:25 AM
با تشکر از IRANMATRIS عزیز
تالار های پارسی به فرد خبره در زمینه لپ تاپ برای راهنمایی دوستان نیازمند بود.
سوال من اینه که ایا منبع و یا تقریبی برای مقایسه Centrino و Duo Core با CPU دسکتاپ وجود داره؟
من جایی شنیدم 3.2 اینتل تقریبا مساوی 1.73 سنترینو هست.
IRANMATRIS
30 November 2006, 01:40 AM
سایتهای زیادی برای مقایسه بین انواع CPU وجود داره ولی بهترین سایت همان Intel می باشد .
کرگدن
3 December 2006, 11:27 AM
سوال من اینه که ایا منبع و یا تقریبی برای مقایسه Centrino و Duo Core با CPU دسکتاپ وجود داره؟
تو سایت های بنچمارک هست
که دوتا پردازنده رو با یک سری برنامه مورد ارزیابی قرار میدن و بر اساس نتایج بهشون امتیاز می دن
web
4 December 2006, 03:52 PM
شهرام جان
به سایت زیر برو.
همه جور مقایسه داره بین تمام انواع سخت افزارها:
www.tomshardware.com
یاعلی
IRANMATRIS
4 December 2006, 11:28 PM
برای مقایسه بین پنتیوم 3.2 با سنترینو 1.73 باید بگم من هم این مقایسه را به صورت : سنترینو ضرب در 1.7 برابر است با پنتیوم دیده ام . ولی در هیچ سایت معتبر و رسمی مشاهده نکرده ام .
navid_gold
13 November 2007, 12:01 AM
نمیدونم سوالم رو در جای مناسب مطرح میکنم یا نه !
فرق 2مگ کش با 4مگ کش در چی هست! اصلا کار این چی هست؟؟؟
اگه آموزشی توضیح بدین ممنون میشم:lover:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.