View Full Version : یه سوال کوچولو درباره دزد گیر
mehrdad_zero
9 October 2006, 11:23 PM
رو ماشین من دزد گیر steel mate نصبه.
چند وقت پیش الکی صداش در میومد بردم نشون دادم گفتند شوکش خرابه،بعد بازش کرد و گفت نه سالمه و دوباره بستش و یکم باهاش ور رفت.
حالا دزد گیره درست شده وبیخودی صدا نمیکنه.
.
فقط ......وقتی ماشین را توی آفتاب پارک میکنم بعد از چند دقیقه صدای دزد گیرش در میاد.توی سایه اینطور نیست فقط توی آفتاب!!
تا حالا کسی این مشکل را داشته؟ میدونید باید چکار کنم؟
mr.designer
10 October 2006, 07:40 PM
چند دفعه اینجوری شده ؟
mehrdad_zero
10 October 2006, 10:29 PM
چند دفعه اینجوری شده ؟
هر دفعه که توی آفتاب میذارمش اینطوری میشه.
وقتی هم که قطعش میکنم دوباره چند دقیقه بعد صداش در میاد و مجبور میشم بزارم روی بی صدا.
امروزم توی سایه پارکش کرده بودم بیست دقیقه بعد صداش در اومد ولی وقتی قطعش کردم دیگه صدا نداد.
nadersport
11 October 2006, 03:23 AM
رو ماشین من دزد گیر steel mate نصبه.
چند وقت پیش الکی صداش در میومد بردم نشون دادم گفتند شوکش خرابه،بعد بازش کرد و گفت نه سالمه و دوباره بستش و یکم باهاش ور رفت.
حالا دزد گیره درست شده وبیخودی صدا نمیکنه.
.
فقط ......وقتی ماشین را توی آفتاب پارک میکنم بعد از چند دقیقه صدای دزد گیرش در میاد.توی سایه اینطور نیست فقط توی آفتاب!!
تا حالا کسی این مشکل را داشته؟ میدونید باید چکار کنم؟
ايراد از چشم الكترونيكي هستش.
توي گرما سنسورش فعال ميشه شروع به آژير كشيدن ميكنه .
mehrdad_zero
11 October 2006, 02:31 PM
ايراد از چشم الكترونيكي هستش.
توي گرما سنسورش فعال ميشه شروع به آژير كشيدن ميكنه .
خوب باید چکارش کنم؟:icon_redf الانم زیر روکش داشبورده...آفتاب مستقیم بهش نمیخوره.
m16586
11 October 2006, 03:26 PM
من هم دچار اين مشكل بودم آخرش هم رفتم چشمي اون رو عوض كردم يك نمونه چيتاي كوچولو انداختم
البته به عنوان يك راه حل ارزان مي توني حساسيت چشمي رو كم كني اكثرا پيچ تنظيم دارند.
mehrdad_zero
12 October 2006, 02:27 PM
آقا من اصلا زدم چشمی را از مدار خارج کردم ولی دوباره صداش در اومد. انگار قطعش نمیکردم سنگین تر بودم. عجب بلائی شده این دزد گیر؟!
mohammadian
12 October 2006, 04:11 PM
آقا من اصلا زدم چشمی را از مدار خارج کردم ولی دوباره صداش در اومد. انگار قطعش نمیکردم سنگین تر بودم. عجب بلائی شده این دزد گیر؟!
آقا مهرداد سلام - منم مشكل شما رو داشتم؛ مشكل ار سنسور مربوط به دزدگير بود چون حساسيتش خيلي بالا تنظيم شده بود ميتوني با يه پيچ گوشتي كوچك پيچ روي سنسور دزدگير رو ( معمولا زير فرمان نصب ميشه ) در جهت عقربه هاي ساعت ( به گمونم ) بچرخوني تا حساسيت اون كم بشه - من اينكار رو كردم مشكل برطرف شد . :icon_cool
mr.designer
12 October 2006, 05:17 PM
ببین دوست عزیز به احتمال زیاد حساسیت سنسور مرکزی زیاد است و در امدن صدای دزدگیر برای این است که بدنه وقطعات ماشین زیر افتاب دچار انقباض و انبسات می شود و به همین دلیل سنسور عمل میکند . اگر حساسیت را کم کنی مشکل بر طرف میشود.:haha:
mehrdad_zero
13 October 2006, 01:21 PM
من حساسیتشو کم کرده بودم قبلا باید بچرخونیم سمت خلاف عقربه های ساعت. ولی بازم همین طور شد. منم به همین انبساط و انقباض مشکوکم ولی مگه چقدر منبسط میشه؟؟؟؟؟ زیادی هم که حساسیتشو کم کنم که دیگه دزد گیر نیست که تزئینی میشه! میگم ممکنه که خود دزد گیره مشکل پیدا کرده باشه و سنسورهاش سالم باشند؟؟؟؟
mr.designer
15 October 2006, 12:37 AM
من حساسیتشو کم کرده بودم قبلا باید بچرخونیم سمت خلاف عقربه های ساعت. ولی بازم همین طور شد. منم به همین انبساط و انقباض مشکوکم ولی مگه چقدر منبسط میشه؟؟؟؟؟ زیادی هم که حساسیتشو کم کنم که دیگه دزد گیر نیست که تزئینی میشه! میگم ممکنه که خود دزد گیره مشکل پیدا کرده باشه و سنسورهاش سالم باشند؟؟؟؟
محل نصب سنسور ؟
mehrdad_zero
16 October 2006, 12:57 AM
زیر داشبورده
پایش شکست منم با این چسب دو طرفه ها چسبوندم زیر داشبورد کنار فرمون
mr.designer
19 October 2006, 05:08 PM
با یک نصاب دزدگیر مشورت کن و سنسور را امتحانی عوض کن وببین چه جوری میشود.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.