PDA

View Full Version : گزینه Tel Mute و Tel Att در پایونیر چیست؟

amir8ipe
8 October 2006, 01:14 PM
سلام دوستان به گفته کاتالوگ پاینیر 6850 ماله خودم نوشته که وقتی موبایل زنگ میزنه یک سیگنال ارسال می شود روی پخش!
و پخش میتواند Att یا Mute بشود!
و با قطع شدن تلفن صدای پخش دوباره بلند می شود!
ولی من 2 بار تست کردم با هر دو گزینه این حالت پیش نیامد!

حالا می خواستم بدونم که آیا دوستان روش تنظیم این گزینه رو بلدند یا امتحان کردند؟

البته شنیده بودم بعضی از سیستم های پخش بر اساس Bluetooth صدا را Mute می کند یا می تواند صدای تلفن را بر روی سیستم پخش کند!

لطفا اگر کسی از این موضوع در پایونیر هایی ای که این گزینه را دارند اطلاعی دارد لطفا من را راهنمایی کنید!:icon_cry:

:icon_cool تشکر

Sina-Ts
8 October 2006, 01:18 PM
اين برای موقع اي هست که شما کيت بلوتوس موبايل داشته باشين.در اون صورت اين اتفاق ميافته و صدای
مکالمه هم از باند ها پخش ميشه

حامدگلشن
8 October 2006, 05:39 PM
گزینه TEL MuteوTel Att زمانی فعال میشه که کارکیت مبایل شما به پخشتون وصل بشه

mr.designer
9 October 2006, 12:43 AM
این پخش ها دارای بلوتوس هستند واگر بلوتوس گوشی شما فعال باشد پیامی برای پخش ارصال می شود و میتواند به صورت خود کار یا دستی صدای پخش در حالت mute , att برود !!
البته با کار کیت .

amir8ipe
12 October 2006, 04:25 PM
mr.boz2002
جان فکر نکنم بلوتوث داشته باشند چون اگر داشتند که دیگر کارکیت نمیخواست!
در ضمن کارکیت چند قیمت هست؟

mr.designer
12 October 2006, 05:10 PM
http://www.suchartsound.co.th/images/newproduct/pioneer_deh-p6850mp-l.jpg

درسته .در این پخش چیزی به عنوان blue thooth وجود ندارد بنابراین فکر نکنم مستقیم عمل کنه بنابراین باید از کار کیت استفاده کنی البته به کاتالوگ رجوع کن ببین این امکان وجود دارد انوقت ان را بگیر . من خیلی وقت پیش یه مدلشو دیدم 11000 تومان رو ماشین دوستم .:victory:

Mohsen_bayern
30 October 2006, 04:21 PM
من از یکی شنیدم یک قطعه ای مثل car kitمیخواد اگه کسی میدونه لطفا دیگران رو راهنمایی کنه و لطفا قیمت بده و بگه از کجا بگیریم.:icon_excl