View Full Version : راههای تشخیص قطعات اصلی از تقلبی
ebadian
7 October 2006, 11:50 PM
با توجه به بازار نامطمئن قطعات یدکی که اقلام تقلبی فراوانی در حال حاضر در بازار وجود دارد پیشنهاد میکنم به منظور شناسائی این قطعات تقلبی نسبت به معرفی قطعات و ویژگی های انها و راههای تشخیص از نوع تقلبی انها بپردازیم .
من برای اولین قطعه تسمه تایمینگ موتور را که برای خودروهای سمند-405و پژوپارس که یکسان است را پیشنهاد می دهم.
Abolfazl2006_p
7 October 2006, 11:57 PM
لوازمی که در بسته بندی مخصوص هستند و هولوگرام دارند و جعبه ی آبی رنگ هست ماله ایساکو هست و میشه گفت اصلیه (هر چند ساخت ایرانه!!!) آرم ایساکو هم باید دقت بشه و از نمایندگی بخریم بهتره
من که اکثرا لوازم ماشینم را (405)از نمایندگی میگیرم
ebadian
8 October 2006, 12:38 AM
ایران خودرو در ساخت خودرو معمولا از قطعات اصلی استفاده میکنه ولی برای تامین قطعات مرحله بعد معمولا از قطعات ساخت داخل استفاده میکند
فرضا لنت ترمزی که مورد تائید ایساکو است در بازار قیمتی حدود 8000تومان دارد و ارزان ترین در بازار است ولی کسی از این قطعه استفاده نمی کند. من حتی در دوره گارانتی خودرو یک دست از این لنت رو نمایندگی به من تحویل داد ولی استفاده نکردم برای فروش حتی مغازه دارها حاضر به خرید ان به قیمت 4000تومان نیز نبودند چون مشتری نداشت و کسانی که هم می خریدند اطلاعی از این موضوع نداشتند.
لذا قطعات ایساکو در بازار از پایین ترین کیفیت برخوردار هستند بجز تسمه دینام و یا بعضی قطعات اندک دیگر
Foad
11 October 2006, 12:15 AM
در مورد لنت اصلی پژو سه راه تشخیص وجود داره که کاملا قابل اطمینانه
1)سطح لنت رو لمس کنید اصلی کاملا زبره ولی تقلبی کاملا مشخصه که صافتره
2)لنت رو بو کنید.لنت اصلی بوی ماهی گندیده میده ولی تقلبی اصلا بو نداره
3)آخرین تست وقتیه که کار از کار گذشته و لنت رو انداختین رو ماشین.لنت تقلبی سوت میکشه ولی اصلی نه
:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.