PDA

View Full Version : اتصال به اينترنت از طريق وايرلس به پاكت پي سي

aga_vahid
7 October 2006, 03:06 PM
از آقايون و خانمها خواهش ميكنم درباره اتصال به اينترنت با پاكت پي سي از طريق بي سيم منو راهنمائي كنن :icon_eek:

seincard
9 October 2006, 03:01 PM
توی ساختمان مجتمع کامپیوتر پایتخت وایرلس مجانی داره
دستگاههایی که وایرلس وی فی دارند راحت می توانند سرچ کنند و تست کنند
با خرید اینترنت وایرلس می شه اون رو برای هر دستگاهی چه پی سی و چه پاکت پی سی استفاده کرد .
اما کلا نمی شه هر جایی از این امکان استفاده کرد و برای استفاده هر جایی از اینترنت بهتره سیم کارت رو براش اشتراک اینترنت بگیرید البته از چند و چون اون بی اطلاع هستم در ضمن این به شرطی هست که دستگاه شما قابلیت استفاده از سیم کارت رو داشته باشه
موفق باشید

v1t4l
18 October 2006, 11:53 PM
فكر خريد سرويس ديتا از مخابرات نباشيد چون افتضاحه

با بلوتوث هم ميتونيد

با wifi ميشه
من lan رو ok كردم اما internet sharing رو نتونستم

with i-mate jamin

alggar
21 October 2006, 02:47 PM
از آقايون و خانمها خواهش ميكنم درباره اتصال به اينترنت با پاكت پي سي از طريق بي سيم منو راهنمائي كنن :icon_eek:

می تونید Access Point WiFi بخرید و از شبکه داخلی استفاده کنید یا اگر ADSL دارید میتونید اونو به Access Point وصل کنید و با PPC خود از اینترنت استفاده کنید.
البته مودم های ADSLی هم هستند که WiFi دارند.

alggar
23 October 2006, 03:05 PM
آیا می شه از طریق WiFi دو PPC به هم وصل شن؟

am!n
23 October 2006, 05:53 PM
آیا می شه از طریق WiFi دو PPC به هم وصل شن؟

آره-ولی من موفق به تبادل اطلاعات نشدم.

alggar
24 October 2006, 12:15 AM
آره-ولی من موفق به تبادل اطلاعات نشدم.

از نرم افزار خاصی استفاده کردید یا adhoc ویندوز؟

am!n
24 November 2006, 08:56 PM
از نرم افزار خاصی استفاده کردید یا adhoc ویندوز؟
از resco explorer.

hewa
26 November 2006, 11:49 PM
فكر خريد سرويس ديتا از مخابرات نباشيد چون افتضاحه

با بلوتوث هم ميتونيد

با wifi ميشه
من lan رو ok كردم اما internet sharing رو نتونستم

with i-mate jamin

با lan می تونید اطلاعات رو رد وبدل کنید یا نه ؟ اگر اره چطوری ؟

mohsenid
27 November 2006, 08:52 PM
بچه ها خواهشن اگه کسی بلده کامل توضيح بده چون منم هر کار کردم نميشه
:icon_eek:

cyber_space_life
1 December 2006, 08:23 AM
من اورکس ای900 دارم سیم کارتمم فعال نکردم میتونم یه جایی مثل پایتخت به اینترنت وصل بشم ؟

alggar
1 December 2006, 09:32 PM
من اورکس ای900 دارم سیم کارتمم فعال نکردم میتونم یه جایی مثل پایتخت به اینترنت وصل بشم ؟

بله می تونید

cyber_space_life
2 December 2006, 03:28 AM
بله می تونید
راستش من تا حالا به اینترنت با ppc کانکت نشدم لطفا به ذره توضیح بدین و این کار بدون هیچ هزینه ای هست ؟

am!n
2 December 2006, 11:11 PM
با كامپيوتر....

cyber_space_life
3 December 2006, 07:53 AM
جوابه منو کسی نمیده ؟

Siemens sx1
9 December 2006, 03:15 PM
میشه یکی تمام راههای اتصال به اینترنت بدون PC رو برای PPc ها بگه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه این اینترنتش چجوری هست ؟ یعنی تو همه سایت ها میره ؟ میشه mail چک کرد ؟ یکم توضیح بدین اگه میشه چون من تا حالا اسفاده نکردم زیاد هم آشنا نیستم . گوشی jamin

X_Man
1 January 2007, 02:17 AM
میشه یکی تمام راههای اتصال به اینترنت بدون PC رو برای PPc ها بگه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه این اینترنتش چجوری هست ؟ یعنی تو همه سایت ها میره ؟ میشه mail چک کرد ؟ یکم توضیح بدین اگه میشه چون من تا حالا اسفاده نکردم زیاد هم آشنا نیستم . گوشی jamin

وقتی PC نباشه باید Wireless وصل بشی که 2 راه داره:
1) مودم بلوتوث
2) جاهایی که Wifi هست
3) یه Access point بخری که مودم ADSL هم باشه.
--- راه های دیگری هم داره که بی ارزشه و یا تو ایران نمیشه (خطوط Data و GPRS و Edge و...)

دقیقا مثل اینترنت PC شما میمونه و هر کاری اونجا میشه اینجا هم میشه.

Garfield
20 February 2007, 04:06 PM
سلام من i-mate JAM دارم ميتونم از سرويس مجتمع پايتخت استفاده كنم؟ اگه ميشه لطفاً راهنماييم كنين.:icon_twis

توی ساختمان مجتمع کامپیوتر پایتخت وایرلس مجانی داره
دستگاههایی که وایرلس وی فی دارند راحت می توانند سرچ کنند و تست کنند
با خرید اینترنت وایرلس می شه اون رو برای هر دستگاهی چه پی سی و چه پاکت پی سی استفاده کرد .
اما کلا نمی شه هر جایی از این امکان استفاده کرد و برای استفاده هر جایی از اینترنت بهتره سیم کارت رو براش اشتراک اینترنت بگیرید البته از چند و چون اون بی اطلاع هستم در ضمن این به شرطی هست که دستگاه شما قابلیت استفاده از سیم کارت رو داشته باشه
موفق باشید

am!n
20 February 2007, 09:50 PM
آره دوست عزیز-شما بلافاصله که wifi را روشن کنید ازتون می÷رسه که مخواید کانکت شید؟ شما هم Ok را می زنید و وصل هستید-من همینجوری استفاده کردم.

Garfield
24 February 2007, 10:44 AM
ميدونم سوالم يه كم احمقانس!! ولي ميشه بگين چطوري بايد wifi رو روشن كنم؟!

آره دوست عزیز-شما بلافاصله که wifi را روشن کنید ازتون می÷رسه که مخواید کانکت شید؟ شما هم Ok را می زنید و وصل هستید-من همینجوری استفاده کردم.

lover
24 February 2007, 11:12 AM
سلام من i-mate JAM دارم ميتونم از سرويس مجتمع پايتخت استفاده كنم؟ اگه ميشه لطفاً راهنماييم كنين.:icon_twis گارفیلد عزیز جم که وایرلس نداره!!!!!!
:icon_razz:icon_razz

Garfield
24 February 2007, 05:25 PM
مرسي راحتم كردي! همه ميگفتن ميشه و لي من wifi رو توگوشيم پيدا نميكردم!!!

گارفیلد عزیز جم که وایرلس نداره!!!!!!
:icon_razz:icon_razz

mahdi58
27 February 2007, 12:35 AM
سلام بچه ها من يک کامپيوتر دارم که wifi داره خط ADSL هم دارم کسی ميتونه به طور کامل توضيح بده که چطور ميشه با پاکت پی سی به اينترنت وصل شد .لطفا اگه کسی بلده تنظيمات کامپيوتر و پاکت پی سی رو به طور کامل توضيح بده

arash_tak2006
28 April 2007, 03:06 PM
من 4 تا مشخصه از یک شبکه رو دارم که با لپ تاپ هم بوسیله این 4تا به شبکه وایرلسی که میگم وصل شدم ولی نمیدونم با پاکت پی سی چه جوری از اینا استفاده کنم البته دو سه بار تو مجتمع پایتخت و کشورهای مختلف از طریق وایرلس لن به اینترنت وصل شدم . اون 4 تا اینان : ip,port,username,password (مثل یک پروکسی)

mohammad51
28 April 2007, 03:51 PM
من 4 تا مشخصه از یک شبکه رو دارم که با لپ تاپ هم بوسیله این 4تا به شبکه وایرلسی که میگم وصل شدم ولی نمیدونم با پاکت پی سی چه جوری از اینا استفاده کنم البته دو سه بار تو مجتمع پایتخت و کشورهای مختلف از طریق وایرلس لن به اینترنت وصل شدم . اون 4 تا اینان : ip,port,username,password (مثل یک پروکسی)

دوست عزیز

شما اگر جایی wifiداشته باشه میتونی با استفاده از username,password که دارید استفاده کنید. حالا دقیقا مشکل شما چیه بگید تا راهنمایی کنم:icon_cool

Profession@l
28 April 2007, 04:19 PM
می خوام اینترنت ADSL برای خونه بگیرم ، Laptop هنم Wifi داره .
کسی اگر تجربه این کار رو داره بیاد با توضیحات کامل این قضیه رو روشن کنه ، اگر با عکس باشه خیلی بهتره . مدل گوشی هم K-JAM و N-91 هست که هر دو Wifi رو دارن .

mohammad51
28 April 2007, 07:02 PM
می خوام اینترنت ADSL برای خونه بگیرم ، Laptop هنم Wifi داره .
کسی اگر تجربه این کار رو داره بیاد با توضیحات کامل این قضیه رو روشن کنه ، اگر با عکس باشه خیلی بهتره . مدل گوشی هم K-JAM و N-91 هست که هر دو Wifi رو دارن .

دوست عزيز

شما بايد يك سوئيچ هاب بگيريد كه وايرلس رو ساپورت كنه و انتن اون رو هم بايد تهيه كنيد بعد از اون دستگاهارو براي سوئيچتون بشناسونيد يعني بهشون اي پي بديد واگر ميخواهيد هر كسي نتونه ازش استفاده كنه يوزر و پسورد هم بگذاريد باز اگر مشكل داشتيد در خدمتم:icon_cool

Farbod.E
28 April 2007, 07:41 PM
دوست عزيز

شما بايد يك سوئيچ هاب بگيريد كه وايرلس رو ساپورت كنه و انتن اون رو هم بايد تهيه كنيد بعد از اون دستگاهارو براي سوئيچتون بشناسونيد يعني بهشون اي پي بديد واگر ميخواهيد هر كسي نتونه ازش استفاده كنه يوزر و پسورد هم بگذاريد باز اگر مشكل داشتيد در خدمتم:icon_cool

اجازه بدهید تا بنده هم فرمایشات استاد بزرگوار جناب آقای محمد را کامل کنم:
دوست گرامی :
قبل از اینکه موارد لازم را خدمت شما توضیح بدم باید عرض کنم که به طور کلی تکنولوژی وایرلس دارای پروتکل های مختلفی است که شما با پروتکل 802.11 سر و کار دارید . لذا اگر هر جایی که دیدید از سیستم بی سیم استفاده میکند توقع نداشته باشید که با تلفن خود بتوانید به آن متصل شوید .

شما برای ایجاد چنین ارتباطی نیازمند موارد ذیل هستید :
1) اشتراک ADSL
2) کارت وایرلس جهت نصب بر روی کامپیوتر و یا کابل شبکه در صورتی که نخواهید از کارت وایرلس استفاده کنید
3) یک دستگاه Modem+A-P+Router ( توجه داشته باشید که تمامی اینها روی یک دستگاه است )

موارد 1 و 2 که هیچ اما مورد 3 نیازمند توجه بیشتری است ! اگر تصمیم به خرید چنین مودمی دارید پیشنهاد میکنم به این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه نمایید .
Accsess point های وایرلس به طور کل از سیستم DHCP برای تعیین IP استفاده میکنند . در حقیقت شما با Config کردن اکسس پوینت خود میتوانید تمامی Device های وایرلس موجود در شبکه خود را به سیستم مرتبط کنید . البته همانطوری که دوستان هم گفتند شما باید حتماً ارتباط خود را Secure کنید ( از SSL و یا WEP ) استفاده نمایید .

بنده در حال حاضر 2 عدد لپ تاپ ، یک عدد کامپیوتر و PPC خودم رو از این روش به اینترنت متصل کردم . :icon_cool
امیدوارم جواب سئوال شما به طور کامل داده شده باشد . اگر نیازی به راهنمایی بیشتر بود در خدمت هستم

موفق باشید

Profession@l
30 April 2007, 03:46 PM
اجازه بدهید تا بنده هم فرمایشات استاد بزرگوار جناب آقای محمد را کامل کنم:
دوست گرامی :
قبل از اینکه موارد لازم را خدمت شما توضیح بدم باید عرض کنم که به طور کلی تکنولوژی وایرلس دارای پروتکل های مختلفی است که شما با پروتکل 802.11 سر و کار دارید . لذا اگر هر جایی که دیدید از سیستم بی سیم استفاده میکند توقع نداشته باشید که با تلفن خود بتوانید به آن متصل شوید .

شما برای ایجاد چنین ارتباطی نیازمند موارد ذیل هستید :
1) اشتراک ADSL
2) کارت وایرلس جهت نصب بر روی کامپیوتر و یا کابل شبکه در صورتی که نخواهید از کارت وایرلس استفاده کنید
3) یک دستگاه Modem+A-P+Router ( توجه داشته باشید که تمامی اینها روی یک دستگاه است )

موارد 1 و 2 که هیچ اما مورد 3 نیازمند توجه بیشتری است ! اگر تصمیم به خرید چنین مودمی دارید پیشنهاد میکنم به این تاپیک ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه نمایید .
Accsess point های وایرلس به طور کل از سیستم DHCP برای تعیین IP استفاده میکنند . در حقیقت شما با Config کردن اکسس پوینت خود میتوانید تمامی Device های وایرلس موجود در شبکه خود را به سیستم مرتبط کنید . البته همانطوری که دوستان هم گفتند شما باید حتماً ارتباط خود را Secure کنید ( از SSL و یا WEP ) استفاده نمایید .

بنده در حال حاضر 2 عدد لپ تاپ ، یک عدد کامپیوتر و PPC خودم رو از این روش به اینترنت متصل کردم . :icon_cool
امیدوارم جواب سئوال شما به طور کامل داده شده باشد . اگر نیازی به راهنمایی بیشتر بود در خدمت هستم

موفق باشید

سرویس اینترنت ADSL که می گیرم ...

یعنی اینکه لپ تاپ چیپ Wireless داره کافی نیست برای استفاده اینترنت روی K-JAM ?

حتما باید قطعه دیگه ای تهیه کنم ؟ می دونم میشه مودم ADSL با چیپ Wireless هم تهیه کرد اما لازم ندارم ، یعنی ایرادی نداره که کامی روشن باشه همیشه .

mohammad51
1 May 2007, 11:03 PM
سرویس اینترنت ADSL که می گیرم ...

یعنی اینکه لپ تاپ چیپ Wireless داره کافی نیست برای استفاده اینترنت روی K-JAM ?

حتما باید قطعه دیگه ای تهیه کنم ؟ می دونم میشه مودم ADSL با چیپ Wireless هم تهیه کرد اما لازم ندارم ، یعنی ایرادی نداره که کامی روشن باشه همیشه .

دوست عزيز

منظور شما از اينكه ميگي لپ تاب شما وايرلس داره چيه ؟ميخواي شما لپ تاپ رو به adslوصل كني و از اون ppcرو به لپ تاپ وصل بشه؟:icon_cool

babaki
7 June 2007, 05:26 PM
com: عزیز جان شما اول network connection ای که به مودم adsl وصل رو باید share کنی.برا اینکار میری رو همون connectin و properties میگیری بعد میری قسمت advance اونجا تیک میزنی تا شیر بشه.بعد میری wireless network connection و properties میگیری بعد قسمت general بخش tcp/ip اونجا یک ادرس ip میدی مثلا 192.168.0.1 بعد تو subnet mask
255.255.255.0 و بعد ok و تمام.تو network wireless هم یه شبکه میسازی .PPC: تو ppc بخش wifi seting یه ادرس ip در رنج ip کامپیوتر مثلا 192.168.0.5 میدی بعد تو subnetmask: 255.255.255.0 بعد تو defualtgetway ادرس ip کامپیوتر رو میدی که اینجا 192.168.0.1 بود در صفحه name servar هم در بخش dns servar باز ip کامپیوتر رو تکرار میکنی و ok خالا wifi ppc رو on کن به network که رو کام ساختی وصل شو و تمام.حالا اینترنت رو ppc هم داری و میتونی با یک browser مثل IE ازش استفاده کنی

mohammad51
8 June 2007, 01:46 AM
com: عزیز جان شما اول network connection ای که به مودم adsl وصل رو باید share کنی.برا اینکار میری رو همون connectin و properties میگیری بعد میری قسمت advance اونجا تیک میزنی تا شیر بشه.بعد میری wireless network connection و properties میگیری بعد قسمت general بخش tcp/ip اونجا یک ادرس ip میدی مثلا 192.168.0.1 بعد تو subnet mask
255.255.255.0 و بعد ok و تمام.تو network wireless هم یه شبکه میسازی .PPC: تو ppc بخش wifi seting یه ادرس ip در رنج ip کامپیوتر مثلا 192.168.0.5 میدی بعد تو subnetmask: 255.255.255.0 بعد تو defualtgetway ادرس ip کامپیوتر رو میدی که اینجا 192.168.0.1 بود در صفحه name servar هم در بخش dns servar باز ip کامپیوتر رو تکرار میکنی و ok خالا wifi ppc رو on کن به network که رو کام ساختی وصل شو و تمام.حالا اینترنت رو ppc هم داری و میتونی با یک browser مثل IE ازش استفاده کنی

دوست عزيز

لطف به اخرين پست زده شده دقت كنيد كه مال چه موقعي هست و بعد پست جديد بزنيد . اميدوارم ديگه تكرار نشه

naymz
28 July 2007, 07:06 PM
سلام
لپ تاپ من wifi داره آیا میشه jamin رو بهش وصل کرد که بصورت وایرلس sync بشه ؟

من روی jamin یک کانکشن ساختم و لپ تاپ هم اونرو شناخت و نصب شد ( بصورت peer-to-peer)
ولی هیچ تبادلی انجام نشد ... آیا راهی هست ؟

am!n
29 July 2007, 04:18 AM
بعید می دونم راهی باشه-چون من 1 سال دارم سعی می کنم اما نتونستم....

naymz
29 July 2007, 08:07 AM
یعنی از این کانکشنی که ایجادمیشه هیچ استفاده ای نمیشه کرد ؟

am!n
29 July 2007, 11:24 AM
نمی دونم-من حتی 2 تا پاکت پی سی را به هم از طریق وایرلس وصل کردم نتونستم چیزی انتقال بدم-چی برسه به پی سی....

lover
29 July 2007, 01:22 PM
یعنی از این کانکشنی که ایجادمیشه هیچ استفاده ای نمیشه کرد ؟
با تنظیم کردن IP و تعریف شبکه و share کردن فلدر ها میشه به راحتی فایل انتقال داد یا حتی دوربین تحت شبکه را دید

am!n
29 July 2007, 01:48 PM
بلاخره فرشید نجاتومن داد-فرشید جان میشه جامع تر توضیح بدی؟ممنون میشم....

lover
29 July 2007, 02:08 PM
مراجع زیادی برای شبکه هست و کارهایی که میشه کرد کافیه یک جستجو بکنید به عنوان مثال برای انتقال فایل یکی از راه ها به این ترتیب است:

در کامپیوتر درایوی یا فلدری را share کنید سپس درNetwork Connections رفته و بر روی Local Area Connection کلید راست properties میگیرید Internet Protocol (TCP/IP) را انتخاب میکنید و Use Following IP Address را به این ترتیب میزنید:
IP Address: 192.168.0.1
Subnet Mask: 255.255.255.0

در قسمت Connections پاکت پی شی به Network cards میروید و سپس Network adapters و wireless card را انتخاب میکنید , گزینه Use Specific IP Address رامیزینید و 192.168.0.2 را مثلا میزنید.
با هر برنامه ای که مانند resco میتوانید به راحتی فایلها را ببینید
در resco file explorer به My Network بروید در Option در Tap Network بایستی Map Drive بکنید

naymz
29 July 2007, 04:23 PM
مراجع زیادی برای شبکه هست و کارهایی که میشه کرد کافیه یک جستجو بکنید به عنوان مثال برای انتقال فایل یکی از راه ها به این ترتیب است:

در کامپیوتر درایوی یا فلدری را share کنید سپس درNetwork Connections رفته و بر روی Local Area Connection کلید راست properties میگیرید Internet Protocol (TCP/IP) را انتخاب میکنید و Use Following IP Address را به این ترتیب میزنید:
IP Address: 192.168.0.1
Subnet Mask: 255.255.255.0

در قسمت Connections پاکت پی شی به Network cards میروید و سپس Network adapters و wireless card را انتخاب میکنید , گزینه Use Specific IP Address رامیزینید و 192.168.0.2 را مثلا میزنید.
با هر برنامه ای که مانند resco میتوانید به راحتی فایلها را ببینید
در resco file explorer به My Network بروید در Option در Tap Network بایستی Map Drive بکنید

میشه activesync کرد ؟

lover
29 July 2007, 04:59 PM
میشه activesync کرد ؟
من در این مورد با developmet microsoft هم حتی email دادم در win2005 به دلایل امنیتی این امکان نیست!!!!!! اما با 2003 میشه انجام داد تو سایت خوده مایکروسافت هم به طور مصور در این رابطه توضیح داده

soheil86
14 August 2007, 02:00 AM
من تمامی مراحلی که جناب لاور فرمودن انجام دادم اما نشد.

کانکت میشه اما نمیتونم توی Resco, map Drive رو انجام بدم.

کامپیوتری که بهش وصل شدم رو تشخیص نمیده.

mohammad51
15 August 2007, 02:06 AM
من تمامی مراحلی که جناب لاور فرمودن انجام دادم اما نشد.

کانکت میشه اما نمیتونم توی Resco, map Drive رو انجام بدم.

کامپیوتری که بهش وصل شدم رو تشخیص نمیده.

دوست عزيز

شما يك بار با يك سيستم ديگه اين كار رو انجام بده ببين نتيجه ميگيري يا نه:icon_cool

soheil86
7 October 2007, 03:16 AM
یه معضلی شده این کانکت شدن به وایرلس برا من...

یه بار وصل میشه همه ی فایلهای شیر شده رو دارم یه بار دیگه هر کاری میکنم با اینکه وصله ولی فایلها رو نمی تونم داشته باشم، شرایط هم یکسانه ..... نمیدونم چرا اینجوریه ...

babaki
7 October 2007, 03:27 AM
یه معضلی شده این کانکت شدن به وایرلس برا من...

یه بار وصل میشه همه ی فایلهای شیر شده رو دارم یه بار دیگه هر کاری میکنم با اینکه وصله ولی فایلها رو نمی تونم داشته باشم، شرایط هم یکسانه ..... نمیدونم چرا اینجوریه ...

به [Only registered and activated users can see links]
پست 12 یه سر بزن و از vm net browser استفاده کن ببین چطوره ؟ من از این استفاده میکنم

soheil86
7 October 2007, 02:24 PM
ممنون جناب بابکی مشکلم رو پیدا کردم....

من درست وصل میشدم ولی توی رسکو اکسپلورو وقتی روی Map Drive ؛ تپ می زدم ، درایوهای شیر شدم و برام لیست نمی کرد و من فکر میکردم که وصل نیستم ولی وقتی آدرس درایو رو بصورت دستی وارد کردم مشکل حل شد.

mdrs2
5 November 2007, 05:32 PM
سلام به همگی...
من آیفون دارم....اینترنت Adsl هم دارم....لپ تاپ من wifi داره...میخاستم بپرسم من میتونم بواسطه wifi که لپ تاپ داره با آیفون به اینترنت وصل بشم?
اینم بگم که آیفون توی قسمت wifi هیچ تنظیماتی نداره واسه Ip دادن...
یعنی بواسطه wifi آیفون رو با لپ تاپ Sync کنم و از اینترنت استفاده کنم

lover
5 November 2007, 05:55 PM
iphone که پاکت پی سی نیست دوست عزیز !!!

mdrs2
6 November 2007, 04:49 AM
سلام به همگی...
لازم خدمت دوست عزیزم LOVER جان عرض کنم که خودم میدونم آیفون Pocket pc نیست..سوال من یه چیزدیگه بود
به هر حال با راهنمایی هایی که در این سایت شده بود بخصصوص آقای Lover تونستم آیفون رو از طریق Wifi به Laptop وصل کنم و به اینترنت وصل بشم
در ضمن من امروز با این سایت آشنا شدم و انصافا خیلی بهم کمک کرد در این کار
در ضمن اگه کسی در مورد آیفون هر سوالی داشت من در خدمتم

mohammad51
7 November 2007, 01:09 AM
سلام به همگی...
لازم خدمت دوست عزیزم LOVER جان عرض کنم که خودم میدونم آیفون Pocket pc نیست..سوال من یه چیزدیگه بود
به هر حال با راهنمایی هایی که در این سایت شده بود بخصصوص آقای Lover تونستم آیفون رو از طریق Wifi به Laptop وصل کنم و به اینترنت وصل بشم
در ضمن من امروز با این سایت آشنا شدم و انصافا خیلی بهم کمک کرد در این کار
در ضمن اگه کسی در مورد آیفون هر سوالی داشت من در خدمتم

دوست عزيز

شما ميتونيد در تاپيك مخصوص اين گوشي مواردي رو كه دوست داريد پيگيري :icon_cool

[Only registered and activated users can see links]