PDA

View Full Version : پیدا کردن یه راه حل اساسی واسه SX1



PoYo
5 October 2006, 01:49 AM
سلام

همون طور که دوستانی که دارن خبر دارن که تو این گوشی یه مشکل هست که

از همه نظر ایجاد دردسر کرده اینه که مموری اینترنال گوشی خیلی کمه و واسه

فرستادن یه فایل با بلوتوث باید این فایل از اندازه باقی مانده مموری اینترنال کمتر

باشه

آیا راه حلی واسه خل این مشکل هست چون واقعا از این مشکل خیلی ضربه خوردم

چه نرم افزاری چه سخت افزاری فقط آیا شدنیه؟؟؟؟

ممنون میشم که دوستان کمک کنند

changeez
5 October 2006, 02:12 AM
سلام

همون طور که دوستانی که دارن خبر دارن که تو این گوشی یه مشکل هست که

از همه نظر ایجاد دردسر کرده اینه که مموری اینترنال گوشی خیلی کمه و واسه

فرستادن یه فایل با بلوتوث باید این فایل از اندازه باقی مانده مموری اینترنال کمتر

باشه

آیا راه حلی واسه خل این مشکل هست چون واقعا از این مشکل خیلی ضربه خوردم

چه نرم افزاری چه سخت افزاری فقط آیا شدنیه؟؟؟؟

ممنون میشم که دوستان کمک کنند

یه برنامه هست به نام MsDriveE که دقیقا" برای اینکار ساخته شده. بعد از اینکه نصبش کردی فقط و فقط یک بار اجراش کن. همه چیز حله. چه تو دریافت و چه تو ارسال!

یه سر هم اینجا بزن http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=17975

اگر هم فایلش رو خواستی پیام خصوصی بزن ای میلت رو بده برات می فرستم.

بلای ناگهانی
5 October 2006, 02:14 AM
بعضی از برنامه ها مثل دیکشنری نیا در حالت عادی نصب نمی شه... باید با برنامه nmake sis فایل ها رو خرد کرده وبه گوشی با رم ریدر انتقال بدین!

PAYAM
5 October 2006, 05:07 AM
همان‌طور كه مي‌دانيد در كليه گوشي‌هاي سيمبين براي فرستادن يك فايل با بلوتوث بايد به اندازه حجم آن فايل، فضاي خالي روي مموري‌اي كه مسيج هايتان رويش ذخيره مي‌شود، داشته باشيد. يعني اگر مسيج هاي‌تان روي مموري داخلي ذخيره مي‌شود بايد فضاي خالي روي اين مموري و اگر روي مموري كارد ذخيره مي‌شود بايد روي مموري كارت‌تان به اندازه فضاي خالي داشته باشيد.
در تمام سيمبين‌ها به صورت پيش‌فرض مسيج ها روي مموري داخلي سيو مي‌شوند منتهي مشكل اينست كه در بعضي سيمبين‌ها مثل N-Gage يا 3230 يا SX1 عزيز از طريق منو نمي‌توان محل ذخيره‌سازي مسيج‌ها را عوض كرد كه چاره آن استفاده از MsDriveE است كه تا به‌حال هزار بار درباره‌ش توضيح داده‌ايم!
اون مسئله‌اي هم كه جناب بلاي ناگهاني فرمودن ربطي به موضوع مورد بحث ما نداره و براي رفع اون هم پچ هست.

اما حالا كه بحثش شد مي‌خواستم يكي از بهترين پچ‌هايي كه براي اس‌ايكس وان نوشته شده است رو بهتون معرفي كنم. با استفاده از اين پچ مي‌تونيد در بعضي از گوشي‌هاي SX1 حافظه داخلي‌تون رو به 10 مگ افزايش بديد!!
اما چرا مي‌گم بعضيا...
اس‌ايكس‌وان داراي دو نوع برد هستش. يك برد را در اصطلاح قديمي مي‌گيم كه اين برد داراي يك فلش با شماره 1925J3AM و مارك Intel هست كه داراي دو بانكه 16 و 8 مگابايتي (در مجموع 24 مگابايت) هستش و روي كانكتورهاي CS0 و CS1 قرار گرفته. (اين 24 مگابايت كل حافظه داخلي SX1 را كه شامل درايوهاي C به حجم 3.87 و A به حجم 3.27 و Z به حجم 16 مگابايت مي‌شود را تشكيل مي‌دهد) اما در بردي كه جديدتر هست از يك فلش يك‌پارچه 32 مگابايتي بر روي كانكتور CS0 با مارك Intel و به شماره 4000L0YTQ0 استفاده شده است. يعني در بردهاي جديدتر 8 مگابايت از فلش بدون‌استفاده مانده است!
حالا شما مي‌تونيد با استفاده از پچ زير نوشته جناب Vovan888 اين حجم را به درايو Cتان اضافه كنيد منتهي به شرطي كه گوشي‌تان از نوع برد جديد باشد.
اما براي اين‌كه تشخيص بدهيد برد گوشي‌تان جديد است يا خير احتياجي به باز كردن برد نداريد و فقط كافي ست از اين برنامه ساده (http://www.box.net/public/tsqd2stfoe) استفاده كنيد و آن‌را روي گوشي‌تان كپي و بعد اجرا كنيد.
ضمنا توجه داشته باشيد كه به‌هيچ وجه پچ را روي برد قديم اجرا نكنيد. پچ را هم كافيست در برنامه Apatcher كپي كنيد. شيوه كار را هم قبلا در فوروم با تفصيل توضيح داده ام. بعد از پچ و بالا آمدن گوشي هم يك بار گوشي‌تان را مستر ريست كنيد.
موفق باشيد و فراموش هم نكنيد كه Instal @ ur own risk


replace:7638A0E35C3085E50500A0E1060000EA48AD0350:F 4

بلای ناگهانی
5 October 2006, 02:26 PM
اون مسئله‌اي هم كه جناب بلاي ناگهاني فرمودن ربطي به موضوع مورد بحث ما نداره و براي رفع اون هم پچ هست.


دوست عزیز اون دو تا sx1 که من داشتم با msdrive هم اون برنامه ها نصب نمی شد... همون برنامه unmakesis جواب می داد..... باز هم معلوم میشه sx1 های شما استثنایی هستش!... و هیچ گونه ایرادی نداره!

EbliiS
5 October 2006, 06:38 PM
msdrive كه ديگه رو هر sx1 اي به سادگي نصب ميشه..فقط موقع اجرا ارور ميده،اما تغييرات اعمال ميشه و مسيجتون به درايو E تغيير مسير ميده

PoYo
5 October 2006, 09:26 PM
msdrive كه ديگه رو هر sx1 اي به سادگي نصب ميشه..فقط موقع اجرا ارور ميده،اما تغييرات اعمال ميشه و مسيجتون به درايو E تغيير مسير ميده

این برنامه رو نصب کردم اما این فرایند اعمال نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا چاره چیه؟؟

farzad_sx1
5 October 2006, 09:37 PM
همونطور که PAYAM عزیز در مورد تفاوت بردهای جدید و قدیمی در SX1 توضیح کامل دادند ...
یکی از دلایلی هم که باعث شد که SX1 با بردهای جدید عرضه بشه همین مساله تست پوینت هستش که همه در جریان هستید ... در بردهای جدید امکان زدن تست پوینت هم راحتتر شده ...

PAYAM
6 October 2006, 12:45 AM
در سيمبين هم هم‌چون ويندوز و ساير سيستم‌عامل‌ها يك فولدر مجازي به‌عنوان temp درنظر گرفته مي‌شود و برنامه‌هايي كه شما نصب مي‌كنيد ابتدا در اين فولدر extract مي‌شود. اين فولدر در سيمبين‌ها در شاخه C:/Nokia/Installs قرار دارد. حال اگر فضاي خالي شما روي درايو C تان كمتر از مقدار Extract شده فايل SISاي كه نصب مي‌كنيد باشد ارور كمبود حافظه را مي‌گيريد يعني همان اروري كه براي نصب ديكشنري نيا مي‌گيريد و براي اين‌جور فايل‌هاي حجيم بايد از UnMakeSIS استفاده كنيد. البته براي رفع اين مشكل و تغيير مسير به مموري كارت‌تان پچ وجود دارد كه در Modded Patch اي كه درست كرده بودم اين پچ را هم قرار داده‌ام. پس جناب بلاي ناگهاني عزيز همان‌طور كه در بالا گفتم آن مشكل ربطي به MsvDriveE ندارد.

بلای ناگهانی
6 October 2006, 01:14 AM
این برنامه رو نصب کردم اما این فرایند اعمال نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا چاره چیه؟؟

دوست عزیز برنامه unmaksis به درد شما می خوره.... اون کارها که دوستان گفتند واسه اون کاری که شما می خواهین انجام بدین کاربرد نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

farzad_sx1
6 October 2006, 01:46 AM
ببینید بهتره یه جمع بندی بکنیم ...
اگر شما میخوایید که فقط فایل رو با بلوتوث یا غیره به Inbox گوشی SX1 بفرستید و بعد مثلا این فایل صوتی یا تصویری یا عکس رو Save کنید میتونید از برنامه MSdriveE استفاده کنید ... ولی اگر فایل شما مثلا برنامه ای هست که جمم آن برای نصب بالاست (مثل همین دیکشنری نیا) شما نمیتوانید ابتدا به Inbox بفرستید و بعد نصبش کنید ... پس شما 2 راه پیش روی دارید ... راه اول و راه ساده تر اینه که شما از برنامه Unmakesis استفاده کنید و به روشی که بلد هستید برنامه را منتقل کنید ... راه دوم اینه که از patch ای که PAYAM گفتند استفاده کنید ...
حالا تصمیم گیری با شماست !

بلای ناگهانی
6 October 2006, 01:55 AM
ببینید بهتره یه جمع بندی بکنیم ...
اگر شما میخوایید که فقط فایل رو با بلوتوث یا غیره به Inbox گوشی SX1 بفرستید و بعد مثلا این فایل صوتی یا تصویری یا عکس رو Save کنید میتونید از برنامه MSdriveE استفاده کنید ... ولی اگر فایل شما مثلا برنامه ای هست که جمم آن برای نصب بالاست (مثل همین دیکشنری نیا) شما نمیتوانید ابتدا به Inbox بفرستید و بعد نصبش کنید ... پس شما 2 راه پیش روی دارید ... راه اول و راه ساده تر اینه که شما از برنامه Unmakesis استفاده کنید و به روشی که بلد هستید برنامه را منتقل کنید ... راه دوم اینه که از patch ای که PAYAM گفتند استفاده کنید ...
حالا تصمیم گیری با شماست !

این شد یک حرف حساب والبته منطقی با توضیحات کامل!......
من راه اول رو پیشنهاد می کنم!!!!

PoYo
6 October 2006, 02:01 AM
آقا کمک کنید که این برنامه رو گیر بیارم

یه لینک بدید که دانلود کنم نصب کنم حل بشه

از اقا فرزاد و پیام عزیز و همچنین هم بلای ناگهانی گرانقدر تقاضای همکاری رو دارم

بلای ناگهانی
6 October 2006, 02:05 AM
راستی یه موضوع دیگه... اما شاید واسه من فقط باشه.... من دو تا ورژن از این برنامه رو دارم.... البته الان سر دست نیستند که اپلود کنم... اما واسه من اونی که ورژن فارسیش هستش کار می کنه و اون ورژن انگلیسیش کار نمی کنه!

PoYo
6 October 2006, 02:11 AM
راستی یه موضوع دیگه... اما شاید واسه من فقط باشه.... من دو تا ورژن از این برنامه رو دارم.... البته الان سر دست نیستند که اپلود کنم... اما واسه من اونی که ورژن فارسیش هستش کار می کنه و اون ورژن عربیش کار نمی کنه!

ممنون میشم که که اینو به منم بدید

اگه اینکارو بکنید سپاس گذارم

بلای ناگهانی
6 October 2006, 02:18 AM
http://www.winbeta.net/mobile/files/unmakesis.zip

پسورد فایل : winbeta

امیدوارم کار کنه!

PoYo
6 October 2006, 02:36 AM
با تشکر اما یوزر نیم و پسوورد میخواد؟؟؟

باید چیکار کنیم؟

PAYAM
6 October 2006, 02:47 AM
مشكل شما دقيقا چيست؟ اگر مي‌خواهيد با بلوتوث فايل حجيمي را بفرستيد و نمي‌توانيد مشكل شما از اين است كه روي درايوي كه مسيج هاي‌تان ذخيره مي‌شود به‌اندازه حجم ان فايل فضاي خالي نداريد. پس راه حل آن اينست كه مسير ذخيره‌سازي مسيج هاي‌تان را به وسيله برنامه MsvDriveE به مموري كارت‌تان منتقل كنيد و روي درايو Eتان هم به اندازه حجم آن فايلي كه مي‌خواهيد بفرستيد (و البته در حدود 200-300 كيلوبايت هم بيشتر) فضاي خالي داشته باشيد. بغير از اين هيچ راه ديگري نداريد!
برنامه UnMakeSIS كارش چيز ديگري‌ست. يك فايل SIS در حقيقت يك فايل فشرده شده شده است (مانند فايل‌هاي ZIP يا RAR) كه در آن فايل‌هايي كه قرار است در گوشي نصب شود (عمدتا در مسير x:/System/Apps) قرار داده شده است. همان‌طور كه در پست قبليم توضيح دادم وقتي شما مي‌خواهيد يك فايل SIS را نصب كنيد احتياج به مقدار فضايي به اندازه فايل‌هاي درون فايل SIS داريد مثلا برنامه ديكشنري نيا در حالت SIS حجمش 1.29 مگابايت است ولي در حالت Extract شده يعني زماني كه روي گوشي شما نصب مي‌شود 3.53 مگابايت است پس براي نصب اين برنامه به حداقل 3.53 مگابايت فضاي خالي روي درايو Cتان و البته در همين مقدار فضاي رم احتياج داريد كه در سيمبين‌هاي 6.1 اين مقدار موجود نيست (در سيمبين 7 مشكل رم را حل كرده‌اند) پس براي رفع اين مشكل يك پچ نوشته اند و مسير اكستركت شدن برنامه‌ها را تغيير داده اند.
كار برنامه UnMakeSIS هم اينست كه به جاي گوشي، بر روي كامپيوتر فايل SIS شما را Extract مي‌كند و شما با خيال راحت فايل‌هاي جدا شده را روي مسيرهاي مشخص شده در گوشي‌تان مي‌ريزيد.
پس اگر مشكل شما همان چيزي ست كه در پست اول‌تان گفتيد، هيچ ربطي به برنامه UnMakeSIS ندارد و پست هاي اخير دوستان همه اشتباه است. حالا باز بياد بگيد كه مشكل‌تون با UnMakeSIS حل مي‌شه!
يك‌بار بادقت آن‌چه كه توي دو سه پست قبلي تاپيك نوشته بودم را مي‌خوانديد احتياجي به اين همه قلم فرسايي نبود!
نبود.

بلای ناگهانی
6 October 2006, 02:52 AM
با تشکر اما یوزر نیم و پسوورد میخواد؟؟؟

باید چیکار کنیم؟
الان یکی دیگه رو پیدا می کنم!

http://www.sharemation.com/nima1982/UnMakeSIS.exe

بلای ناگهانی
6 October 2006, 02:56 AM
پیام جان اگه اشتباه نکنم مشکل دوستمون اینه که می خواد برنامه رو نصب کنه اما با حجم کم مموری تلفن مواجه میشه( مثلا برنامه دیکشنری نیا) که چارش unmakesis هستش... والبته خود شما استاد ما هستین... بهتر می دونین

PoYo
6 October 2006, 03:01 AM
من نمیخوام که وقت شما یا دوستان دیگه رو بیخود بگیرم

این برنامه شما هم نصب کردم اما این مارو انجام نداد

بازم مسیج ها رو مموری گوشی ریخته میشه

همین

بلای ناگهانی
6 October 2006, 03:04 AM
اگه مشکلت مسیج ها هستند که باید از msdrive استفاده کنی!

PAYAM
6 October 2006, 03:06 AM
عزيز من شما برنامه MsvDriveE را به گوشي‌تان منتقل كنيد و بعد آن‌را مثل بقيه برنامه‌ها نصب كنيد. بعد آيكون را آن در منو اجرا كنيد تا برنامه اجرا شود (هيچ عكس‌العملي روي صفحه نمي‌بينيد) و صبر كنيد تا برنامه خودبه‌خود خارج شود و دوباره به منو برگرديد. حالا از اين به بعد مسيج هاي شما روي مموري ذخيره مي‌شود و ديگر احتياجي به اين برنامه نداريد. اگر بعد از اجراي برنامه ارور گرفتيد يعني در حال حاضر مسيج هاي شما روي مموري ذخيره مي‌شود. همين!

PoYo
6 October 2006, 03:13 AM
عزيز من شما برنامه MsvDriveE را به گوشي‌تان منتقل كنيد و بعد آن‌را مثل بقيه برنامه‌ها نصب كنيد. بعد آيكون را آن در منو اجرا كنيد تا برنامه اجرا شود (هيچ عكس‌العملي روي صفحه نمي‌بينيد) و صبر كنيد تا برنامه خودبه‌خود خارج شود و دوباره به منو برگرديد. حالا از اين به بعد مسيج هاي شما روي مموري ذخيره مي‌شود و ديگر احتياجي به اين برنامه نداريد. اگر بعد از اجراي برنامه ارور گرفتيد يعني در حال حاضر مسيج هاي شما روي مموري ذخيره مي‌شود. همين!

بابا آخه نمیشه! http://asefsoft.com/qsimages/97.gif

د اگه میشد من میتونستم که یه فایل 4 مگابایتی رو دریافت کنم با بلوتوث!!!!!

مموری کارتم هم 512 هست http://asefsoft.com/qsimages/114.gif

من چیکار کنم

بابا اصلا پاک کنید این تاپیکو مزاحم شدم http://asefsoft.com/qsimages/106.gif

PAYAM
6 October 2006, 03:16 AM
چي نمي‌شه؟ چه اروري دريافت مي‌كنيد؟ برنامه رو به طور كامل نصب مي‌كنيد؟ يه كم توضيح بدين بد نيست!

PoYo
6 October 2006, 03:24 AM
چي نمي‌شه؟ چه اروري دريافت مي‌كنيد؟ برنامه رو به طور كامل نصب مي‌كنيد؟ يه كم توضيح بدين بد نيست!

آقا من برنامه رو نصب کردم

بعد مه اجرا مردم هیچی نشد یعنی یه لحظه یه صفحه سفید اومد بعد برگشت تو

منو(همون حالتی که شما گفتی)

به گفته شما الان دیگه محل ذخیره شدن مسیج های من باید مموری کارت باشه

اما وقتی میخوام که یه فایل 4 مگابایتی رواز بلوتوث دریافت کنم هنگام ارسال با

پیغام Memory Low/full روبرو میشم که نشون میده داره فایل وارد مموری گوشی میشه نه MMC

همین:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

حالا حل شدنیه یا نه؟

PAYAM
6 October 2006, 03:52 AM
يك‌بار ديگه برنامه رو اجرا كنيد اگر ارور داد يعني مسير ذخيره‌سازي مسيج هاتون روي مموري است اما اگر اجرا شد يعني مسير تغيير نكرده. ضمنا دقت كن و ببين مسيج هاي قبليت پاك شدن يا نه اگر نشدن بازهم اين يعني اين‌كه تغيير نكرده.
ضمنا اس‌ايكس‌وان بعضي از مموري‌هاي بالاي 256 مگابايت را نمي‌شناسد. شما مطمئنيد كه گوشي‌تان مموري را شناخته؟ راستي 4 مگابايت خالي دارين روي گوشي‌تون؟ :-)

PoYo
6 October 2006, 11:34 AM
يك‌بار ديگه برنامه رو اجرا كنيد اگر ارور داد يعني مسير ذخيره‌سازي مسيج هاتون روي مموري است اما اگر اجرا شد يعني مسير تغيير نكرده. ضمنا دقت كن و ببين مسيج هاي قبليت پاك شدن يا نه اگر نشدن بازهم اين يعني اين‌كه تغيير نكرده.
ضمنا اس‌ايكس‌وان بعضي از مموري‌هاي بالاي 256 مگابايت را نمي‌شناسد. شما مطمئنيد كه گوشي‌تان مموري را شناخته؟ راستي 4 مگابايت خالي دارين روي گوشي‌تون؟ :-)

سلام

دوست عزیز مموری من 512 هست و بخوبی هم کار میکنه و مشکلی هم نداره!

من برنامه رو نصب کردم و ارور هم داد پس به قول شما باید الان کار کنه

اما هنوز که هنوزه مسیج هام نمیاد تو مموری کارت و همش توی مموری گوشی

ذخیره میشه

بعد شما میگید که آیا الان 4 مگ جای خالی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خود شما که از این گوشی داشتسد و میدونید که هیچی 4 مگ نیست بلکه 3.87

هست و الان نزدیک 2 مگ هم مموری گوشی خالیه ولی مموری کارتم 160 مگ

فضای خالی داره!!!!!!

پس در این صورت مشکلی نباید داشته باشیم

اما بازم اونی که هست مشکله

دیگه کاری نمونده که نکنم

(کمممممممممممممممممممممممممممممممک)

بلای ناگهانی
6 October 2006, 05:53 PM
من هم یه زمانی همین مشکلات رو با sx1 داشتم. بعضی ار ورژن های مختلف برنامه های مختلف در زمان های مختلف رویه sx1 های مختلف کارنمی کنه!

farzad_sx1
6 October 2006, 06:11 PM
Digital Age عزیز ببینید بهتره کار رو دوباره از اول پی بگیریم ...
با این توصیفاتی که شما گفتید اصولا الان باید Inbox شما به مموری کارت مربوط شده باشه ...ولی اگه نشده :
شما یکبار باید Inbox رو به مموری گوشی بازگردونی و کار رو از اول دوباره پی بگیریم ... برای اینکه شما بتونید به حالت اول برگردونید 2 راه دارید :
1) اگه هیچ پچی روی گوشی خودتون نصب نکردید یکبار گوشی رو خاموش کنید و مموری رو دربیارید و در این حالت گوشی خودتون رو روشن کنید ...
2) ولی اگه در گوشی خودتون پچ تم (یا هر چیز دیگر) زدید و مسیر فایلهای مورد نیاز از روی مموری کارت شما هست پس شما باید یک روش دیگری برای باز گرداندن حافظه گوشی خودتون انجام بدید ... برای اینکار شما مموری کارت خودتون رو در حالتی که گوشی روشن هست و هیچ برنامه ای در حال اجرا نیست در بیارید و سپس توسط یک گوشی دیگر یک sms به گوشی خودتون ارسال کنید و صبر کنید تا sms برسه بهتون ...بعد که رسید مموری رو بزارید داخل و برید تو Inbox ... اصولا الان باید مسیر Inbox شما به c یعنی حافظه گوشی منتقل شده باشد ...
حالا پیشنهاد اصلی من اینجاست ... شما توی این Inbox تمامی برنامه ها یا عکسها یا کلیپ های صوتی با تصویری و کلا هر چیزی که توسط بلوتوث یا اینفرارد گرفته اید رو سیو و پاک کنید یعنی در فقط باید text message ها باقی بماند ...
حالا که این کارو کردید یکبار دیگه این برنامه MSVdriveE رو اجرا کنید ( از اینجا (http://siemens.persiangig.com/Download/MSVdrive/MsvDriveE.sis) هم میتونید بگیرید )
الان همونطور که دوستان هم اشاره کردند باید صفحه سفید بیاد و بعد بدون erorr به منو برگرده ... بعد از انجام شدن این حالت شما برید تو Inbox الان باید مسیر Inbox شما به مموری کارت تغییر پیدا کرده باشه (نشان دهنده این مطلب این هست که مسیج های قبلی رو ندارید ! آیا اینطوری هست ؟ )
موفق باشید :icon_cool

changeez
9 October 2006, 12:12 AM
فقط حواستون باشه اگر مموری کارت رو بدون اینکه Swap Memory رو بزنید در بیارید و یا گوشی خاموش رو بدون مموری کارت روشن کنید دفعه بعد ممکنه خاصیتش از دست رفته باشه و مجبور بشید یکبار دیگه اجراش کنید. واسه همینه بعضی موقع می بینید اس ام اس هاتون گم و گور شدن.

PoYo
9 October 2006, 12:19 AM
فقط حواستون باشه اگر مموری کارت رو بدون اینکه Swap Memory رو بزنید در بیارید و یا گوشی خاموش رو بدون مموری کارت روشن کنید دفعه بعد ممکنه خاصیتش از دست رفته باشه و مجبور بشید یکبار دیگه اجراش کنید. واسه همینه بعضی موقع می بینید اس ام اس هاتون گم و گور شدن.

جالب اینجاست که الان مسیج هام میاد تو مموری کارتم !!!!!

اما اگه یه فایل 4 مگابایتی رو بخوام بگیرم Sending Failed میده

مموری کارتم هم 120 مگابایتشهم خالیه!!!

چاره چیه؟؟؟؟

tak_boy
6 November 2007, 03:51 PM
من دنبال برنامه MsDriveE هستم اگه میشه برام بفرستید.

هر کی داره واسم بفرسته هر چقدر می گردم پیداش نمی کنم.......

Farzad_j
6 November 2007, 11:23 PM
من دنبال برنامه MsDriveE هستم اگه میشه برام بفرستید.

هر کی داره واسم بفرسته هر چقدر می گردم پیداش نمی کنم.......
لینکش تو دو سه پست بالاتر هستش !

...برنامه MSVdriveE...( از اینجا (http://siemens.persiangig.com/Download/MSVdrive/MsvDriveE.sis) هم میتونید بگیرید )...

tak_boy
10 November 2007, 02:25 AM
Farzad_sx1 ممنون از راهنمایی.
فقط اگه امکان داره به من تو نصب thems کمک کن در ضمن variant گوشی من sx1_International-uk-de-it015_0001 هستش من هر چقدر خوندم نفهمیدم.
متشکرم.

saeidddm
11 November 2007, 01:53 AM
خيلي راحته...تاپيک از sx1 لذت ببريد رو از اول بخون...لينکهاشم اگه خواستي بهت ميدم...اگه متوجه نشدي بگو بيشتر توضيح بدم.