PDA

View Full Version : سوال درباره باکس برای باند

amn1694
5 October 2006, 12:02 AM
من برای باندام طاقچه درست کردم اما باعث شد بعد از یه مدت زوار زیر طاقچه بشکنه . حالا میخوام بدونم اگر برای باندام باکس درست کنم صداش خراب میشه یا نه . و از کجا میتونم تهیه کنم و قیمتش رو فکر میکنید چقدر میشه .

حامدگلشن
5 October 2006, 09:18 AM
من برای باندام طاقچه درست کردم اما باعث شد بعد از یه مدت زوار زیر طاقچه بشکنه . حالا میخوام بدونم اگر برای باندام باکس درست کنم صداش خراب میشه یا نه . و از کجا میتونم تهیه کنم و قیمتش رو فکر میکنید چقدر میشه .
1-از تاغچه های آماده استفاده میکردی مشگلی به وجود نمیومد
2-با باکس صداش بهتر میشه
3-باید خودت بدی برات بسازن ولی بدون داشتن ریز پارامتر های باندات امکان پذیر نیست و شما نمیتونی یه باکس خوب و اصولی بسازی

amn1694
5 October 2006, 05:01 PM
ببخشید من یادم رفت بگم که ماشین من 141 هستش وبسیار ضعیف . من اول روی طاقچه خودش گذاشتم که طاقچه شکست ولی بعدا دادم برام ساختن و به بدنه آسیب رسوند . حالا میخوام بدونم از کجا میشه باکس تهیه کرد و مدل باندام jbl-gto936 هستش . میتونید جایی رو به من معرفی کنید . ممنون میشم .

mr.designer
6 October 2006, 01:43 AM
ببخشید من یادم رفت بگم که ماشین من 141 هستش وبسیار ضعیف . من اول روی طاقچه خودش گذاشتم که طاقچه شکست ولی بعدا دادم برام ساختن و به بدنه آسیب رسوند . حالا میخوام بدونم از کجا میشه باکس تهیه کرد و مدل باندام jbl-gto936 هستش . میتونید جایی رو به من معرفی کنید . ممنون میشم .
در خیابان عباسی انواع طاغچه(معمولی و باکسی)وجود دارد که میتونی باتوجه به باند ها و البته ماشینت اون رو انتخواب کنی!!:icon_surp

paymanonline
6 October 2006, 05:46 PM
ببین دوست من درست کردن باکس برای باند خیلی خوبه ولی همون طور که حامد گفت چون پارامترهای باند در دسترس نیست مشکل میشه باکس خوبی براش درست کرد و با درست کردن همینطوری باکس ممکنه صدای باندات خراب بشه برای همینه که باندا رو فری ایر میبندن