PDA

View Full Version : mp3 (itune) for v3i

rojeh
4 October 2006, 12:04 PM
سلام دوستان در اينsite چنتا از کاربرن درخواست چگونگييه ريختن MP3 روي mMOTOROLA V3i را ميخواستن اما کسي به آنها جواب کامل نداده است من هم همين سئوال را دارم اگر امکانش هست به ما کمک کنيد ممنون ميشم با تشکر

javad-m
4 October 2006, 11:16 PM
با سلام. برای ریختن فایل صوتی روی itunes ابتدا CD فوق را نصب کرده وگوشی را هم به وسیلی کابل به ان نصب کرده و کامبوتر را RESTART کرده و بعد ازبالا امدن ویندوز برنامه itunes خودکار باز میشود .شما در این لحظه فایل صوتی خود را به جدول مربوطه اضافه میکنید در قسمت چب جدول خود ایکونهای را دارید که بعد از نصب کابل گوشی در همان قسمت یک شکل گوشی مبایل ظاهر میشود شما روی شکل گوشی کلیک کنید وچند لحظه صبر کنید تا فایلهای صوتی شما در انجا نمایان شود.وبعد در قسمت بایین جدول دو ایکن به شما داده که شما سمت چبی را رویش کلیک کنید در این لحظه دیگر شما کاری ندارید وباید منتظر باشید تا فایلهای شما ریخته شود.چند دقیقه ای طول میکشد.به امید موفقیت شما...............

Nima Golshahi
5 October 2006, 09:01 AM
2 تاپیک ادغام شد :victory:

extremepower
7 October 2006, 02:59 AM
اکه میخوای گوشیت با دره بسته mp3 پخش کنه باید با itune روش mp3 بریزی.
وقتی برنامه ی itune رو نسب کردی .قبل از اینکه گوشیتو به usb وصل کنی باید بری تو setting گوشی قسمت connection پیش فرض گوشی رو کارت حافضه بزاری .
بعد گوشی رو به usb وصل کن
برنامه ی itune رو باز کن .بعد از مدتی حدود 30 ثانیه برنامه رم گوشی تو می شناسه .یه icon میاره تو قسمت چپ برنامه .تو قسمتی که music story و غیره داره.
هالا باید mp3 رو از music story به صورت drag&drop بریزی تو رم گوشیت.
تو قصمت بالا یه لودمیاره که نشون میده چقدر از اهنگ پی شده .
وقتی اهنگ گپی شد مینویسه ok to disconnect
هالا میتونی کابل usb رو بکشی .
امیدوارم که چیزایی که گفتم مفید باشه.

ATOS
6 April 2007, 04:01 PM
اکه میخوای گوشیت با دره بسته mp3 پخش کنه باید با itune روش mp3 بریزی.
وقتی برنامه ی itune رو نسب کردی .قبل از اینکه گوشیتو به usb وصل کنی باید بری تو setting گوشی قسمت connection پیش فرض گوشی رو کارت حافضه بزاری .
بعد گوشی رو به usb وصل کن
برنامه ی itune رو باز کن .بعد از مدتی حدود 30 ثانیه برنامه رم گوشی تو می شناسه .یه icon میاره تو قسمت چپ برنامه .تو قسمتی که music story و غیره داره.
هالا باید mp3 رو از music story به صورت drag&drop بریزی تو رم گوشیت.
تو قصمت بالا یه لودمیاره که نشون میده چقدر از اهنگ پی شده .
وقتی اهنگ گپی شد مینویسه ok to disconnect
هالا میتونی کابل usb رو بکشی .
امیدوارم که چیزایی که گفتم مفید باشه.
یعنی اگه V3i دارای iTone نباشه،نمیشه روی Mp3 حساب کرد؟:icon_ques
فقط با iTone میشه با در بسته Mp3 گوش کرد؟:icon_razz

A-P
6 April 2007, 05:13 PM
یعنی اگه V3i دارای iTone نباشه،نمیشه روی Mp3 حساب کرد؟:icon_ques
فقط با iTone میشه با در بسته Mp3 گوش کرد؟:icon_razz

با V3i های Non iTunes هم میشه ولی یه کاری باید قبلش کرد که در بسته موزیک پخش کنه.
خواستین بگین من بگم بهتون.
در ضمن بنده کاری رو بلدم که بتونین فلش V3i iTunes رو بریزید روی غیر iTunes .
همینجوری کسی نریزه ها. گوشی دیگه بالا نمیاد.

woodybed2003
6 April 2007, 05:52 PM
با V3i های Non iTunes هم میشه ولی یه کاری باید قبلش کرد که در بسته موزیک پخش کنه.
خواستین بگین من بگم بهتون.
در ضمن بنده کاری رو بلدم که بتونین فلش V3i iTunes رو بریزید روی غیر iTunes .
همینجوری کسی نریزه ها. گوشی دیگه بالا نمیاد.
ممنون می شم اگه توضیح بدید.

ATOS
6 April 2007, 07:10 PM
با تشکر از A-P (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=38532) عزیز:
منظور من بیان ترفندها نیست:icon_razz
سوال اصلی اینه که در حالت استاندارد و Default کارخانه ای تقاوت V3i With iTunes با V3i معمولی در چیه؟ علل خصوص در پخش موزیک در حالت بسته بودن:icon_cool

.
راستی:
کسی نیست که بتونه یه راهنمایی در مورد این تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=16209)کنه:icon_evil

A-P
7 April 2007, 09:39 AM
ممنون می شم اگه توضیح بدید.

برنامه DAP را از اینجا دانلود و بر روی گوشی نصب کنید : http://storage.e398mod.com/java/dap/DAP.rar

در ضمن میتوان V3i سری Non iTunes را به iTunes تبدیل کرد.
ولی بحث کمی تخصصی و دشوار است. اگر میخواید نت براتون تبدیل میکنم.

A-P
7 April 2007, 09:42 AM
با تشکر از A-P (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=38532) عزیز:
منظور من بیان ترفندها نیست:icon_razz
سوال اصلی اینه که در حالت استاندارد و Default کارخانه ای تقاوت V3i With iTunes با V3i معمولی در چیه؟ علل خصوص در پخش موزیک در حالت بسته بودن:icon_cool

.
راستی:
کسی نیست که بتونه یه راهنمایی در مورد این تاپیک (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=16209)کنه:icon_evil

شما هم باید برنامه DAP رو نصب کنید تا بتونید با فلیپ بسته هم موزیک گوش بدید.

ATOS
7 April 2007, 04:53 PM
شما هم باید برنامه DAP رو نصب کنید تا بتونید با فلیپ بسته هم موزیک گوش بدید.
آیا با V3i که Non iTunes است در حالت Default کارخانه ای و بدون هیچ برنامه ای نمیشه با فلبپ بسته آهنگ گوش کرد؟:icon_razz

ATOS
8 April 2007, 04:43 PM
آیا با V3i که Non iTunes است در حالت Default کارخانه ای و بدون هیچ برنامه ای نمیشه با فلبپ بسته آهنگ گوش کرد؟:icon_razz
هیچکس Motolora V3i نداره؟:icon_razz

A-P
9 April 2007, 01:03 AM

عرض کردم با یه سری کارا میشه.
چند تا SEEM EDIT باید انجام بدید.
ولی بسیاری از قابلیت ها رو نخواهید داشت. ولی با DAP اون قابلیتها رو بدست میارید و علاوه بر اون کار دیگه ای هم لازم نیست.
در ضمن از DAP نترسید ! مال خود موتورولاست.

sambol
9 April 2007, 05:05 PM
ولی فکر کنم v3i بدون ایتونز باید همینجوری خودش با فیلیپ بسته اهنگ پخش کنه؟