View Full Version : كارت طلايي
vortec
4 October 2006, 01:13 AM
سلام
ميشه لطفا به طور كامل راجع به كارت طلايي 3 ستاره توضيح بدين و اينكه چه خدماتي رو ميدن؟
(آيا تعويض روغن لنت و بيمه بدنه را شامل ميشه يا نه؟)
A-P
4 October 2006, 01:21 AM
سلام
بله، همه رو شامل میشه.
تا یکسال شما بیمه بدنه دارید
تا کیلومتر فکر کنم 40 هزار هم تمام تعمیرات و لوازم مصرفی و سرویسهای ادواری ماشین شما با ارائه کوپن مربوط به اون کیلومتر رایگانه.
Farbod.E
4 October 2006, 01:29 AM
اتفاقا من هم به این فکر افتاده بودم که برای ماشینم یک کارت طلایی تهیه کنم ! چون زیاد باهاش تو جاده میرم و خرجش هم طبیعتا بالاست !!! میخواستم بپرسم آیا گرفتن کارت طلایی به صرفه هست ؟
A-P
5 October 2006, 06:11 PM
نه !
هیچ بدرد گرفتن نمیخوره. کسایی هم که داران مال ماشین صفرشون بوده.
شما میتونید یه بیمه بدنه تهیه کنید برای ماشینتون.
کارهای تعمیراتی سرپایی امداد خودرو مفت نمیرزه. هیچ کار قابل قبولی انجام نمیدن. خارج شهر هم هزینه جرثقیل رو نقدی میگیرن از شما.
Artemis
6 October 2006, 07:24 AM
اصلا ارزش نداره ، نه خدماتی میدن نه چیزی ، منم با نظر دوستمون موافقم بهتره به جاش بیمه بدنه بگیرید
amir_CLK500
14 October 2006, 11:26 PM
به نظر من که خوبه.پارسال با زانتیا تصادف کردم که اتاق تعویض شد و 8 ملیون 120 هزار تومن خرج ورداشت و ما فقط 812 هزار تومن دادیم.کل کارارو خودشون کردن.اما بیمه بدنه ببرید نصف چیز ارو دبه در میارن میزنن زیرش.اگه خواستید بیمه بدنه بگیرید از دانا بیگیرید بهتره چون موارد دبه اش خیلی کمتره.
nader875
10 October 2007, 02:16 AM
جریان این کارت طلایی چیه؟مگه فروشیه؟ از کجا باید گرفت؟
amahdavi2004
10 October 2007, 01:16 PM
به نظر من که خوبه.پارسال با زانتیا تصادف کردم که اتاق تعویض شد و 8 ملیون 120 هزار تومن خرج ورداشت و ما فقط 812 هزار تومن دادیم.کل کارارو خودشون کردن.اما بیمه بدنه ببرید نصف چیز ارو دبه در میارن میزنن زیرش.اگه خواستید بیمه بدنه بگیرید از دانا بیگیرید بهتره چون موارد دبه اش خیلی کمتره.
اتفاقا با تجربه اي كه من داشتم بيمه دانا چون خصوصي است خيلي ناخن خشكي مي كند و ميان بيمه ها از همه بدتر است حتي از پارسيان.
با توجه به اطلاعاتي كه كسي كه دستش توي كار است به من داد كلا بيمه هاي دولتي مثل ايران و سينا (خصوصا سينا) بهتر هستند.
amir_CLK500
10 October 2007, 01:37 PM
من شعبه آرژانتین رفتم(بیهقی).با اینکه سرشون شلوغ بود ولی خیلی خوب کار آدمو راه مینداختن و خیلی با حوصله به حرفهای آدم توجه میکردند و ...
amahdavi2004
10 October 2007, 02:49 PM
هرچند كه به موضوع تاپيك ربطي ندارد:
من هم گول همين برخورد شعبه بيهقي را خوردم ولي وقتي كارشناسشان ارزيابي كرد اشكم درآمد و از خيرش گذشتم و به همان خسارت بيمه شخص ثالث طرف مقابل كه مقصر بود اكتفا كردم و بقيه خسارت را از خود مقصر (البته از طريق دادگاه) گرفتم.
ارزيابي كارشناس بيمه شخص ثالث طرف مقابل كه پارسيان بود: 1 ميليون و 700 هزار تومان
ارزيابي كارشناس بيمه بدنه كه دانا بود: 1 ميليون و 20 هزار تومان!!؟؟؟
هزينه صورت گرفته:2 ميليون و دويست هزار تومان
علت تفاوت ارزيابي پارسيان و واقع هم خسارتهاي فني مثل تعويض كمك و جعبه فرمان و كمپرسور كولر بود كه در ارزيابي اوليه قابل تشخيص نبود.
خنده دار بود كارشناس بيمه بدنه دانا مي گفت گلگير و سپر داغون شده را بجاي تعويض صافكاري كنيد!!؟
متصديان شعبه بيهقي با توجه به كروكي و شرح تصادف نديد 2 تا 3 ميليون ارزيابي مي كردند (و همين حرفشان من را سر كار گذاشت) ولي پاي عمل مي گفتند كه با كارشناس رسمي تامين دليل كن و بعد تعهد محضري به همراه سفته از مقصر بياور كه خسارت را به بيمه پس مي دهد تا خسارت را پس از كسر فرانشيز آن هم بر مبناي ارزيابي كارشناس خودشان (1 ميليون و 200 هزار تومان كمتر از واقع) بدهند.
براي كسب اطلاع از كارت طلايي هم به سايت امداد خودرو (http://www.emdadkhodro.com/)مراجعه كنيد.
amir_CLK500
10 October 2007, 03:19 PM
برا مارو که خیلی خوب محاسبه کردند و یه چیزیم بیشتر.با خود رییس شعبه اش صحبت کردم آدم خیلی ردیفی بود و خیلی خوب با آدم راه میومد.
amahdavi2004
10 November 2007, 12:56 PM
سوالات متداول:
از چه طريق مي توان در تعميرگاههاي مركزي اخذ نوبت نمود؟
شماره تلفن 82271 و يا از طريق بخش نوبت دهي اينترنتي در وب سايت شركت همگام خودرو
اعتبار گارانتي رنگ خودرو به چه اندازه است؟
تا 3سال پس از تحويل خودرو از كارخانه
اعتبار گارانتي باطري خودرو به چه اندازه است؟
تا 30000 كيلومتر يا 18 ماه پس از تاريخ تحويل خودرو
خدمات تحت پوشش گارانتي شامل چه مواردي مي شود؟
تعمير كليه ايراداتي كه ناشي از ضعف كيفي توليد يا ارائه خدمات باشد و نه دستكاري افراد غير مجاز.
موارد تصادفات تحت پوشش گارانتي نمي باشد و در صورت بروز تصادف كليه موارد مرتبط با قسمت آسيب ديده از گارانتي خارج مي شود.(مثال در صورت بروز تصادف از ناحيه جلو، جلوبندي خودرو از گارانتي خارج ميشود)
خدمات تحت پوشش كارت طلايي شامل چه مواردي مي شود؟
هزينه مربوط به صافكاري و نقاشي (در صورت داشتن كروكي، بدون سقف و درصورتي كه بدون كروكي باشد تا سقف 000/000/3 ريال پوشش مي دهد)هزينه سرويس هاي ادواري در صورت اعتبار كارت طلايي و بسته به نوع كارت (2 ستاره، 3ستاره و...)در صورت غير قابل حمل بودن خودرو، حمل خودرو تا اولين نمايندگي مجاز بصورت رايگان
جهت تمديد كارت طلايي بايد به كجا مراجعه نمود؟
خيابان شيخ بهايي، حدفاصل ميدان شيخ بهايي و ميدان پيروز- ساختمان مركزي ايران خودرو
آيا نصب قطعات جانبي موجب ابطال گارانتي مرتبط با قطعه مي گردد؟
در صورتيكه در مراكز غير مجاز و خارج از پوشش شركت ايران خودرو نصب گردد، بله
دستكاري و ايجاد تغيير در كيلومتر خودرو امكان لغو گارانتي را فراهم مي نمايد؟
بله
لاستيك چرخ هاي خودرو در صورت خرابي تا چه كيلومتري امكان تعويض به حساب گارانتي را دارد؟
تا حداكثر 10000 كيلومتر پيمايش، با تأييد كارشناس واحد گارانتي تعميرگاه و تا 15000 كيلومتر پيمايش، منوط به اخذ مجوز از اداره گارانتي
در صورت بروز تصادفات خودروهايي كه داراي كارت طلايي مي باشند، بايد به چه طريق عمل نمود؟
با شماره تلفن هاي شركت امداد خودرو ايران تماس حاصل نماييد.
در صورت بروز سرقت خودرو يا قطعات جانبي خودروهاي داراي كارت طلايي بايستي به چه طريق عمل نمود؟
با شماره تلفن هاي شركت امداد خودرو ايران تماس حاصل نماييد.
جهت نصب قطعات جانبي (آپشن) با حفظ گارانتي خودرو، به چه مراكزي مي توان مراجعه نمود؟(مراكز مورد تأييد نصب قطعات جانبي چه مراكزي هستند؟)
مركز مستقر در تعميرگاه مركزي شماره1جنب شركت ايساكو- جاده مخصوص تهران- كرج بزرگراه يادگار امام- قبل از تقاطع خيابان آزادي
براي سفارش و خريد خودروهاي ويژه (خودروهاي سفارشي) به كجا مي توان مراجعه نمود؟
بزرگراه يادگار امام- قبل از تقاطع خيابان آزادي- مركز فروش خودروهاي سفارشي و توليد محدود
در صورت بروز نارضايتي از عملكرد تعميرگاههاي مركزي ايران خودرو، از چه طريق مي توان نسبت به اعلام آن اقدام نمود؟
شماره فكس: 66006537 مديريت شبكه تعميرگاههاي مركزي و بخش رسيدگي به شكايات مشتريان در وب سايت شركت همگام خودرو
http://www.hamgamkhodro.com/faq.asp
اگر از بند مربوط به گارانتي لاستيكها مطلع بودم حتما لاستيكهاي مزخرف گلدستون كه 10000 تا كار نكرده بودند پله شده بودند را عوض مي كردم.:icon_bigg
amir_CLK500
10 November 2007, 02:22 PM
ای بابا!گلدستون که لاستیکای خوبی(بهترین نیست ولی کلا خوبه و فوق العاده از ایرانیا بهتره) میزنه چطوری شده پاره شده؟؟؟خیلی عجیبه
llllsaeidllll
10 November 2007, 05:14 PM
اتفاقا من هم به این فکر افتاده بودم که برای ماشینم یک کارت طلایی تهیه کنم ! چون زیاد باهاش تو جاده میرم و خرجش هم طبیعتا بالاست !!! میخواستم بپرسم آیا گرفتن کارت طلایی به صرفه هست ؟
www.emdadkhodro.com (http://www.emdadkhodro.com)
این آدرس اینترنتی برای تهیه کارت طلائی اما اگه زیاد سفر نمیری بهتره از بیمه بدنه استفاده کنی
در مورد بیمه های دولتی وغیر دولتی باید بگم نرخ فرانشیز فرق میکنه وبرای خسارت یا دیه بیمه های دولتی تا 10 درصد خسارت را از خود شما میگیرند در حالی که بیمه های خصوصی از صفر تا 5 درصد
amahdavi2004
11 November 2007, 10:33 AM
ای بابا!گلدستون که لاستیکای خوبی(بهترین نیست ولی کلا خوبه و فوق العاده از ایرانیا بهتره) میزنه چطوری شده پاره شده؟؟؟خیلی عجیبه
گفتم پله كرده نه اين كه پاره شده است. اين اشكال اساسي لاستيكهاي گلدستون است كه آپاراتي و لاستيك فروشي كه رفيقم بود مي گفت و حتي مي گفت اگر به نمايندگي مركزي بروي و كارشناس ببيند جايشان لاستيك نو مي دهد و بعد بيار براي من برايت عوضشان كنم (كي مي رفت اين همه راه را) غير از اين هم موقعي كه تازه ماشين را گرفته بودم تمام كساني كه مثل الآن من تجربه اين لاستيك را داشتند و آپاراتيهايي كه براي تنظيم باد مي بردم تاكيد مي كردند كه لاستيكها را تا نو هست عوض كنم كه من متاسفانه گوش نكردم.
لاستيك گلدستون شايد براي كاميون و وانت سنگين خوب و با دوام باشد ولي براي سواري مثل پژو اصلا خوب نيست: خيلي خشك و سفت است و به همين دليل پر سر و صداست و خاصيت چسبندگي آن كم است و زود پله مي كند و پدر جلوبندي را در مي آورد و فرمان را مي زند تا حدي كه پس از ده هزار كاركرد من و مكانيك فكر مي كرديم رينگها لنگ شده اند ولي در بالانس چرخها فهميديم اشكال از لاستيكهاست.
جنس آنها آن قدر سفت است كه بعد از 30 هزار كاركرد عاجش مثل لاستيك خارجي ده هزار كاركرد است!
چون به موضوع تاپيك ربطي ندارد موضوع را درز مي گيرم لطفا ادامه ندهيد.:icon_excl
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.