PDA

View Full Version : قفل شدن سریع چرخها پس از تعویض لنت

ebadian
3 October 2006, 11:26 PM
لنت ترمز چرخها را در کیلومتر 55000کیلومتر تعویض کردم و مشکل چندانی در ترمز نداشتم
پس از تعویض لنت علیرغم استفاده از یک لنت مرغوب متاسفانه حتی در سرعتهای 80 یک ترمز نه چندان شدید باعث قفل شدن چرخها می شود لطفا اگر تجربه مشابهی بوده و رفع مشکل شده ما رو هم بی نصیب نزارید
با تشکر

z_qz54
4 October 2006, 02:13 PM
دوست عزیز شما مدل ماشینتان رو هم بگید. اگه لنت خورده شده بود در حدی که چیزی به تهش نمونده بود ، احتمالا دیسک شما موج برداشته. بهتر است به یک لنت کوبی یا نمایندگی مجاز مراجعه کنید قبل از بروز حادثه.

ebadian
4 October 2006, 08:46 PM
خودرو سمنده و خوشبختانه علیرغم اینکه باید سیستم هشداردهنده خودرو اعلام می کرد با بازدید خودم متوجه نیاز به تعویض لنت را احساس کردم سطح فلنج چرخها نیز مشکلی ندارد و کاملا بدون موج و برجستگی است

dr_mehry
4 October 2006, 09:38 PM
احتمالا لنتها بیش از حد گوشتش ضخیمه

ebadian
4 October 2006, 10:32 PM
ضخیم بودن لنت چه تاثیری بر روی قفل شدن چرخها دارد؟

z_qz54
4 October 2006, 11:35 PM
بهتره که ببرید همانجایی که نصب کرد بگید مشکل داره. 10 ها احتمال هستش که 2-3 تاش مربوط به خود لنت میشه.

XELTEK
5 October 2006, 12:51 AM
علی جان
ممنون میشم این 10 تا احتمال رو بگی ما هم بدونیم
اما مشکل شما !!!
شما وقتی ترمز میگیری اتاق تکون تکون نمی خوره ؟
منظورم نیش ترمزه !!!!

z_qz54
5 October 2006, 09:22 PM
در مورد خود لنت: 1 اگه لنت لبه یا پلیسه داشته باشه قفل میکنه که موقع نصب باید پلیسه ها برداشته بشه. 2. لنت نامرغوب باشه3. لنت سمت چپ با سمت راست از نظر شرکتی فرق کنند. ) درصد کربن. توی ایران لنت ها هم استاندارد نیستند)

دیسک: به علت نامرغوب بودن لنت قبلی یک کدوم از دیسک ها حتا به اندازه 1 دهم میلیمتر اگر بیشتر خورده شده باشند قفل میکنه.
احتمال داره مهره چاکنیت هم شل شده باشه و باز کردن جابه جا شده باشه. اصولا با ماژیک علامت میزنند.واشر هم احتمال داره خودره شده باشه که اصولا موقع تعویض دیسک عوض میشه.و.....