PDA

View Full Version : آنتن دهی V3i ؟

hajarash
1 October 2006, 08:59 AM
سلام

یه سوال و لطفا بدون تعصب جواب بدید ممنون میشم
من کارم بیشتر تو نواحی بیابونی با پوشش آنتن ضعیفه
میخواستم ببینم آنتن V3i واقعا جوابگوست یا دنبال مارک
های دیگه باشم؟ بعدشم این گوشی گارانتی درست و
حسابی داره یا نه؟ منظورم گارانتی مثل گارانتی های
اون ور آب نیست ها! منظورم اینکه گوشی رو خریدی
آوردی همون روز از کار افتاد جایی باشه که بشه بری
حداقل نشونشون بدی یکم خجالت بکشن:icon_wink

مرسی از راهنماییتون:icon_idea

شهرام_ایرانی
1 October 2006, 10:07 AM
والا از من میشنوی برو نوکیا بگیر چون خیلی بهتره در ضمن ورود شما را به سایت گفتگو تبریک میگویم در اخر بگم به قول یکی از مدیران سایت برای هر معمایی یک راه حل هست و ان جستجو میباشد اگر جستجو میکردی زودتر به جواب میرسیدی
به هر حال به گارانتی ایران نمیشه گفت گارانتی مخصوصا از این گوشی ها
به هر حال برو نوکیا بگیر که انتن دهی اون خوبه
موفق باشی
البته امیدوارم مدیران عزیز جسارت بنده را ببخشند

canor
1 October 2006, 11:21 AM
موتورولا کلا آنتن دهی بسیار خوب داره و در حد نوکیا هست . کیفیت مکالمه هم در این گوشی خوب هست . اگر این گوشی را با گارانتی معتبر میخواهید باید یا با گارانتی فیتکو یا تلفنیکا بخری.

hajarash
2 October 2006, 09:50 AM
اگه ممکنه با تجربه های عملی تون ما رو یاری کنین:icon_razz
چون من اگه برم این سوالو تو انجمن Benq مطرح کنم
همه میگن بنکیو بهترین آنتن رو داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_sad:
البته خودم هم می دونم که گوشی های جدید آنچنان تفاوت آنتنی
ندارن ولی اینقدر از این و اون شایعه می شنویم که آدم حسابی
قاطی میکنه!

مرسی:icon_idea

canor
2 October 2006, 02:58 PM
من تا به حال چندین گوشی موتورولا داشتم و البته الان که نوکیا دارم و سونی اریکسون با تجربه هایی که به دست آوردم آنتن دهی موتورولا و نوکیا در یک حد و سونی اریکسون مقداری پایین تر هست . البته شما اگر دنبال گوشی هستی که خیلی خوب آنتن بده سری 8xxx نوکیا را بخر که الان بالاترین مدلش 8800 هست ولی خوب گرون قیمته ولی کلا این سری نوکیا بهترین آنتن دهی را داره و البته کیفیت مکالمه بسیار عالی.

hajarash
2 October 2006, 03:29 PM
مرسی از راهنماییتون دوست من
وقعیتش من نمی خوام پول زیادی بدم. شخصا فکر می کنم اگه وی تری معمولی و یا
وی تری آی بخرم اگه از آنتنش مطمئن باشم برام کافیه! راستی اینا وسایلشون تو بازار
گیر میاد یا نه؟ منظورم باطری و این حرفاست؟

مرسی مجددا

ketab
18 November 2006, 06:01 PM
سلام

من گوشی v3iدارم آنتن دهیش از نوکیا بهتره من آز ما یش کردم:icon_cool

ketab
18 November 2006, 06:16 PM
من در مورد گوشیهایی موتورآلا بگم اگه یه گوشی کار درست میخوای به هیچ برنامه برای نصب نیاز نداره از نظر آنتن دهی هم حرف نداره میتونم اگه کسی سوال در مورد موتورآلا داره جواب بدم:icon_excl :icon_cool :icon_mad:

تورج رشیدی
12 May 2007, 10:19 AM
گوشی موتورلا v3i هیچ مشکلی از لحاظ آنتن دهی ندارد و اگر بهتر از نوکیا نباشه بد تر از اون هم نیست.

shahin SssS
15 May 2007, 09:11 PM
سلام.من V3i دارم هر روز هم مسير تبريز شبستر به خاطره دانشگاه ميرم.و هميشه با هاش موزيك گوش ميكنم.آنتن دهيش خوبه.راحت صحبت مي كنم احتياجي هم به داد زدن نداره. 8 ماه هم دارم.تا 4 روز باتري نگه ميداره با اين همه استفاده.
گارانتي هم نداره.الكي پول گارنتي نده.تا حالا 100 دفعه از دستم افتاده.اگر گوشي كه صفحه بزرگ با كلي امكانات بگيري بايد يه شارژر سيار هم بگيري

ATOS
23 June 2007, 10:24 PM
سلام

من گوشی v3iدارم آنتن دهیش از نوکیا بهتره من آز ما یش کردم:icon_cool

سلام.من V3i دارم هر روز هم مسير تبريز شبستر به خاطره دانشگاه ميرم.و هميشه با هاش موزيك گوش ميكنم.آنتن دهيش خوبه.راحت صحبت مي كنم احتياجي هم به داد زدن نداره. 8 ماه هم دارم.تا 4 روز باتري نگه ميداره با اين همه استفاده.
گارانتي هم نداره.الكي پول گارنتي نده.تا حالا 100 دفعه از دستم افتاده.اگر گوشي كه صفحه بزرگ با كلي امكانات بگيري بايد يه شارژر سيار هم بگيري
تائید میشه:icon_evil