PDA

View Full Version : تحصیل خارج از کشور

30stem
29 September 2006, 09:54 AM
کسی برای تحصیل تو رشته پزشکی کشور مناسبیو میشناسه...فقط کنکور نداشته باشه...هزینشم اگه بگید که چه بهتر...ممنون

tower-crane
29 September 2006, 12:16 PM
ترکیه! ولی فکر کنم آزمون زبان و تست هوش داشته باشه!
اهل کجایی؟ در ترکیه برای متولدین مناطق ترک ایران 40 درصد تخفیف میدن.
می تونم این سایت رو بهت معرفی کنم:

لینک (http://www.tabaelm.com)

30stem
29 September 2006, 12:30 PM
من اهل تبریزم...ببخشید هزینشو میدونین؟(تقریبی)...از دانشگاه آزاد گرونتر میشه؟...امسال آزاد قبول شدم...ولی,پدر بی پولی بسوزه...:icon_mad:

tower-crane
29 September 2006, 01:24 PM
درباره کارشناسی ارشد هم از آزاد ارزونتره و هم از شبانه ما! مدرکش هم معتبره!
هزینش رو برو خیابان بهادری ساختمان عمران جلفا از موسسه بپرس!
ولی با توج به اینکه تبریزی هستی ( باید در شناسنامه متولد تبریز یا یک شهر ترک باشی ) بهت 40 درصد تخفیف میدند که با این وجود مطمئنا از آزاد ارزونتر میشه!
درباره تخفیف هم میری کنسولگری ترکیه در تبریز و یه برگه میگیری که تو ترکی!

Foad
3 October 2006, 11:16 PM
من بهت فرانسرو پیشنهاد میکنم.تحصیل مجانیه ولی باید زبان بلد باشی

Foad
3 October 2006, 11:18 PM
به سلیت زیر یه سری بزن:
www.edufrance.fr
اطلاعات کاملو بهت میده

Gemini
4 October 2006, 01:35 AM
یکی از دوستان من هم برای کارشناسی ارشد صنایع چند وقت پیش رفت ترکیه. تا چند روز دیگه باهاش تماس میگریم حال و احوالش رو بپرسم، از شرایط اونجا هم برای شما خواهم گفت.
ارمنستان هم زیاد طالب داره، ولی ترکیه بهتره.

امير رضايي
4 October 2006, 09:25 AM
سلام

تحصیل در خارج از کشور تقریباً مقوله پیچیده ای هستش.
سوال اینه که چرا میخواید خارج از کشور درس بخونید؟ اگر به دنبال کسب دانش بیشتر و دانشگاه بهتر، کیفیت تحصیل بهتر و امکان ادامه تحصیل هستید، تقریباً هر کشوری در رشته های مختلف دانشگاه خوب داره

توی پزشکی، باید بدونید که بسیاری از کشورها، مدارک صادره از کشورهای دیگر رو قبول ندارند
توی غیر پزشکی و پزشکی هر دو، دانستن زبان و داشتن مدرک زبان بسیار مهم هستش. مثلاً کشورهای انگلیسی زبان مثل آمریکا، کانادا و استرالیا داشتن مدرک تافل یا IELTS رو اجباری میدونن. مخصولاً برای فوق لیسانس و دکترا. اگر در مورد این کشورها سوال دیگری داشتین شاید بنده بتونم در حد اطلاعاتم کمک کنم

McAcE
10 October 2006, 05:51 PM
salam man mikhastam bedonam sharaite tahsil 2 enghlis chie baraie reshteie mohndese bargh - electronic kasi age chizi midone komak kone hazinasham bege va in ke age man tonestam beram onja mitonam kar ham bokonam dar hein tahsil ya na mamnon az hame

دوست گرامی نوشتار در تالار به صورت فارسی است نه پینگیلیش!!!
فارسی:
سلام من می‌خواستم بدونم شرایط تحصیل تو انگلیس چیه برای رشته مهندسی برق - الکترونیک
کسی اگه چیزی می‌دونه کمک کنه هزینه‌ش رو هم بگه و اینکه اگه من تونستم برم اونجا میتونم کار هم بکنم در حین تحصیل یا نه
ممنون از همه

بلای ناگهانی
10 October 2006, 06:14 PM
من بهت فرانسرو پیشنهاد میکنم.تحصیل مجانیه ولی باید زبان بلد باشی

فرانسه هزینش بالاست.... زبونشون سخته..... تا کسی هم زبان فرانسه بلد نباشه هیچی حسابش نمی کننند.... من هند رو پیشنهاد می کنم!... ارزون تر هم هست و البته با مدارک معتبر

tower-crane
11 October 2006, 02:47 AM
صد در صد برای ایجاد کننده تاپیک گزینه ترکیه بهترین انتخاب می باشد ( با توجه به شرایطی که گفته)
در باره سطح علمی و مدرکش هم بگم که بر خلاف نظر برخی از دوستان که اینجا پست زدند ترکیه نسبت به ایران سطحش بالاتره!
دانشگاه هایی مثل استانبول تکنیک یا میدیل ایست ( خاور میانه ) اصلا با دانشگاه های ما قابل مقایسه نیستند.

Profession@l
11 October 2006, 12:36 PM
سلام

بنده تو دفتر اعزام دانشجو به خارج از کشور کار می کنم (دارای مجوز وزارت علوم ). شغلم مشاور ارشد آموزشی در همین زمینست. فعلا هم در زمینه کشور های هند و مالزی و سوئد و کانادا کار می کنیم .

به زودی هم یک تاپیک مفصل با کلی اطلاعات عالی برای بچه های PT می زارم .

Profession@l
11 October 2006, 12:36 PM
سلام به همه دوستان

بنده تو دفتر اعزام دانشجو به خارج از کشور کار می کنم (دارای مجوز وزارت علوم ). شغلم مشاور ارشد آموزشی در همین زمینست. فعلا هم در زمینه کشور های هند و مالزی و سوئد و کانادا کار می کنیم .

به زودی هم یک تاپیک مفصل با کلی اطلاعات عالی برای بچه های Phalls می زارم .

DonLethon
22 May 2007, 07:51 PM
خوب اول بگم که به نظرم بهترین جا برای این پست همین تالار باشه ...
هر کی در این زمینه اطلاعاتی داره با بقیه به اشتراک بزاره خیلی خوشحال میشیم ...
من خودم برای شروع فعلا به همین 2 سوال قناعت می کنم ( چون خود من در این زمینه خیلی سوال دارم )
1.بهترین کشور برای ادامه تحصیل کدوم کشوره ؟؟؟
2.اصلا برای رفتن به یه دانشگاه معتبر چی کار باید کرد ؟؟؟

XIII
23 May 2007, 12:28 AM
دوست عزيز رشتتون چيه؟در هر رشته كشور و دانشگاههاي خوب متفاوتند.
در حال حاضر اگر بخوايد حالت بورس پيدا كنيد و هزينه دانشگاه نديد بايد رزومه خوب و از همه مهمتر معدل خوبي داشته باشيد.بعد مدارك خودتون رو برا دانشگاه با پرداخت هزينه‌اي نزديك 70-100 دلار پست ميكنيد و اونا هم جوابتون رو ميدند كه آيا شما رو قبول ميكنند يا نه

احسان خان
23 May 2007, 12:48 AM
اینکه شخص بخواد چه مقطع تحصیلی ای رو دنبال کنه هم مهم هستش

معمولا بورس شدن برای مقطع دکتری کار سختیه

زیاد دیدم دانشجویانی که با مدرک فوق لیسانس دوباره مجبور به گذراندن فوق لیسانس در کشور مربوطه و با عناوین مختلف شدند. بعد مجوز ادامه تحصیل در دکتری بهشون داده میشه.

البته اگر تو همون مقطع دانشجو نمرات خوبی کسب کنه، برای دکتری همون دانشگاه بورسیش میکنه

soheil86
23 May 2007, 12:55 AM
در مورد مالزی چه اطلاعاتی دارین ؟

من شنیدم مالزی از نظر شهریه خیلی مناسبه و تقریبا هزینه ی شهریه اش مثل دانشگاه آزاد ایران میمونه.
تعداد ایرانی هایی هم که اونجا رفتن زیاده، و در کل گزینه ی مناسبی میتونه باشه.

من از الان دارم کم کم تحقیق میکنم که وقتی اینجا لیسانسو گرفتم، برای فوق برم اونجا.

فقط دقیقا نمیدونم پذیرش به چه عواملی بستگی داره ؟

یا مثلا نمره ی چه درسهایی بیشتر توی پذیرش تاثیر داره...

DonLethon
23 May 2007, 11:23 AM
من رشتم مکانیک هستش ... دانشگاه آزاد درس می خونم و وضع نمره هام هم اصلا خوب نیست ... من می دونم که برای فوق تقریبا غیر ممکنه که بتونم برم ... من نقشم اینه که فوق رو یه جای خیلی خوب قبول بشم و برای دکترا برم ... به نظرتون کدوم کشور بهتره (هم از لحاظ سطح علمی و اعتبار دانشگاه و هم از نظر زندگی و راحتی ) ؟؟؟ من اگه بخوام برم امریکا در کل چی کار باید بکنم ... ؟؟؟ راستی اگه کسی بخواد بره MIT چه شرایطی دارن ... باید چه کار هایی کرد ... در کل هزینه اولیه و شهریه دانشگاه چه قدره ... ؟؟؟

احسان خان
23 May 2007, 02:52 PM
رفتن به MIT کار محالی نیستش ولی خیلی باید زحمت بکشید و حرفی برای گفتن داشته باشید

در ضمن هر جا که بخواید برید در کنار همه چیز باید به زبان انگلیسی مسلط باشید و مدرک IELTS یا TOEFL را با نمرات متوسط به بالا داشته باشید.

الان هزینه دانشگاههای خوب دنیا در مقطع فوق لیسانس حدود 20 تا 30 هزار دلاره (که فقط هزینه تحصیله)

به نظر من شما از الان تلاشتو بکن که برای مقطع فوق از دانشگاههای خارج از کشور پذیرش بگیری و بعد تو اون دانشگاه حسابی زحمت بکشی و سنگ تمام بذاری

با کسب نمرات عالی و شاگرد ممتازی خودشون شما رو برای دکتری بورس میکنن

در ضمن برای کسب اطلاعات آدرس دانشگاههای مختلف رو در اینترنت پیدا کن (کار ساده ایه)

بعد به سایتشون مراجعه کن

DonLethon
23 May 2007, 05:36 PM
من چه جوری باید پذیرش بگیرم ؟؟؟ کلا اگه میشه اسم دانشگاه های خوب و معتبر رو بگید و بگید هر کدوم تو کدوم کشوره ؟؟؟ اصلا اگه بخوام برم از کی باید اقدام کنم ؟؟؟ من الان ترم 4 هستم ولی چون خیلی عقبم احتمالا 9 ترمه و شایدم 10 ترمه تموم کنم ...

Kavan
23 May 2007, 05:59 PM
من چه جوری باید پذیرش بگیرم ؟؟؟ کلا اگه میشه اسم دانشگاه های خوب و معتبر رو بگید و بگید هر کدوم تو کدوم کشوره ؟؟؟ اصلا اگه بخوام برم از کی باید اقدام کنم ؟؟؟ من الان ترم 4 هستم ولی چون خیلی عقبم احتمالا 9 ترمه و شایدم 10 ترمه تموم کنم ...
دوست عزیز شما بهتره افکارت رو روی تموم کردن دوره لیسانس و خوندن درسات متمرکز کنی (شما همین الان هم اگه تصمیم بگیری می تونی 8 ترمه تمومش کنی)،
پرس و جو در مورد تحصیل در خارج از کشور و ... رو بذار واسه بعد از اتمام درست.
موفق باشی

DonLethon
23 May 2007, 07:06 PM
آخه به نظرت من اگه بزرام بعد از این که درسم تموم بشه و تازه بخوام بهش فکر کنم یه کم دیر نیست ؟؟؟
اتفاقا فکر این چیز ها به من خیلی روحیه میده و شارژم میکنه (افکار + )...

آقا اگه جواب سوال های پست قبلیمو بدین ممنون میشم :icon_cool

Foad
23 May 2007, 07:25 PM
برای پیدا کردن دانشگاههای معتبر هر کشور از نظر وزارت علوم به سایت اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج (http://www.msrt.ir/Persian/Policy/ForeignUnivs/index.html) مراجعه کنید.
پیشنهاد من به شما در درجه اول سعی در بهبود دادن معدلتون و در درجه دوم قوی کردن زبان خارجیتونه.سعی کنید حتما در امتحانات بین المللی زبان مثل تافل نمره خوبی کسب کنید.پس از همین الان تقویتش شروع کنید.
کلا معیارهایی که برای پذیرش مهم به نظر میرسه:
1)سوابق علمی(دانشگاه و معدل و مقاله در مجلات معتبر و پروژه های تحقیقاتی و .....)
2)زبان خارجه
3) تجربه عملی و سوابق کاری و کار آموزی
4) سن مناسب (هر چه کمتر ، بهتر)
5)ارتباط سابقه تحصیلی با رشته انتخابی(سعی کنید رشته ای رو که براش درخواست پذیرش می کنید با رشته از رشته فعلیتون زیاد پرت نباشه)

hossein_s89
23 May 2007, 07:33 PM
مورد پنجم هم که مهم ترین مورد هست داشتن یک منبع مالیه

Foad
23 May 2007, 07:38 PM
اگر در طی تحصیلشون خودشون رو لایق نشون بدن بورس بهشون تعلق میگیره

hossein_s89
23 May 2007, 07:56 PM
منظورم برای پذیرش بود , يه حساب بانكى كه توش پول به مقدار کافی داشته باشی در پزیرش موثره

tower-crane
23 May 2007, 08:13 PM
تاپیک تکراریه آقایون
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=26242
لطفا اینجا بحث کنید

hossein_s89
23 May 2007, 08:29 PM
تکراریه؟ :confused:

ادامه تحصیل با پیشنهاد دادن یک کشور یکیه؟

TOROB
23 May 2007, 08:38 PM
تاپیک تکراریه آقایون
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=26242
لطفا اینجا بحث کنید
من از اين تاپیک دیدن کردم .زننده تاپیک خواهان پیشنهاد یک کشور در رشته پزشکیه
فکر نمیکنم به این موضوع ربطی داشته باشه :icon_twis

DonLethon
23 May 2007, 08:58 PM
راستی آقا این دانشگاه های کشور هایی مثل اوکراین یا ارمنستان چه قدر اعتبار دارن ؟؟؟ ( اصلا اعتبار دارن ؟)

Foad
23 May 2007, 09:02 PM
راستی آقا این دانشگاه های کشور هایی مثل اوکراین یا ارمنستان چه قدر اعتبار دارن ؟؟؟ ( اصلا اعتبار دارن ؟)

http://www.msrt.ir/Persian/Policy/ForeignUnivs/Russia/Main.htm

0310
24 May 2007, 12:17 AM
در هر صورت برای رفتن باید تافل یا آیلس رو داشته باشید.من دنبالش بودم که برم سوئد.تا پایان سال 2007 که سوئد تنها کشوری بود که هزینه ی تحصیل توش رایگان بود و شما باید فقط هزینه ی ماهیانه ی زندگی رو پرداخت می کردید!!
برای دوره فوق لیسانس با گرفتن یه وکیل و پرداخت نزدیک به 2 تومن به وکیل و یه ضمانت نامه ی بانکی به مبلغ 16 تومن (این پول باید چند رو زتو یه حساب به اسم خودتون باشه فقط) کارتون درست می شه.
هزینه ی زندگی بسته به شهری که میرید بین 400 تا 700 تومن هستش!!!!
اگر کسی در این زمینه اطلاعات بیشتری می خواد بگه که من هم چند تا وکیل معرفی کنم و هم توضیحات بیشتری بدم.
مرسی!!!

Kavan
24 May 2007, 12:23 AM
دونلتون جان خوب اگه فکر می کنی فکر کردن به ادامه تحصیل در خارج از کشور بهت انرژی مثبت میده ما تسلیمیم :icon_cool

XIII
24 May 2007, 01:56 AM
شما ميخواي پول بدي يا پذيرش بگيري؟
در مورد آمريكا و دانشگاه‌ةاي معتبر كار خيلي سختي داريد.چون اين دانشگاه‌ةا معمولا براي هر كشوري سهميه دارند(مثلا 2 نفر) و كساني هستند كه تو شريف و ... كه هم معدل خوبي دارند هم رزومه خيلي قوي و چند تا recommend از استادهاي معروف.بعد دانشگاه هاي معتبر يه اين افراد پذيرش ميده و سهميه ايران پر ميشه براي اون دانشگاه.اما اين افراد تقريبا براي تمام دانشگاه‌هاي معتبر apply ميكنند و در نتيجه الكي سهميه پر ميشه.
الان معدل خيلي مهمه چون ايراني‌هاي متاسفانه الكي در مورد سوابق خودشون مينويسند و براي همين ديگه اعتبارشون تو اين ضمينه كم شده.پيشنهاد ميكنم شما درست رو بخوني اونوقت همه جا بهت پذيرش ميدهند.اما اگه تو اين دانشگاه‌هاي 2 زاري ما نتوني حتي يه معدل بياري بري خارج فقط بايد درجا بزني

Foad
24 May 2007, 02:01 AM
بهتره زیاد به آمریکا و کانادا فکر نکنی چون احتمالش خیلی کمه
سوئد و آلمان و فرانسه گزینه های بهترین

hossein_s89
24 May 2007, 02:30 PM
در هر صورت برای رفتن باید تافل یا آیلس رو داشته باشید.من دنبالش بودم که برم سوئد.تا پایان سال 2007 که سوئد تنها کشوری بود که هزینه ی تحصیل توش رایگان بود و شما باید فقط هزینه ی ماهیانه ی زندگی رو پرداخت می کردید!!
برای دوره فوق لیسانس با گرفتن یه وکیل و پرداخت نزدیک به 2 تومن به وکیل و یه ضمانت نامه ی بانکی به مبلغ 16 تومن (این پول باید چند رو زتو یه حساب به اسم خودتون باشه فقط) کارتون درست می شه.
هزینه ی زندگی بسته به شهری که میرید بین 400 تا 700 تومن هستش!!!!
اگر کسی در این زمینه اطلاعات بیشتری می خواد بگه که من هم چند تا وکیل معرفی کنم و هم توضیحات بیشتری بدم.
مرسی!!!

رايگانه؟ ميشه بيشتر توضيح بدين؟ شراط پذيرشش جطوره؟

hossein_s89
24 May 2007, 02:32 PM
بهتره زیاد به آمریکا و کانادا فکر نکنی چون احتمالش خیلی کمه
سوئد و آلمان و فرانسه گزینه های بهترین

امريكا رو موافقم ولى كانادا اينطوريهام كه ميگين سخت نيست

Profession@l
24 May 2007, 09:00 PM
سلام

دست گذاشتین رو تخصص من ،3 ساله که دارم روی دانشگا ههای خارجی به صورت تخصصی کار می کنم .
ما در حال 3 قشر دانشجو داریم :

1) دانشجو با معدل بالا و مدرک زبان ( یا توانایی کسب مدرک TOEFL یا IELTS )

2) دانشجو با معدل بالا بدون مدرک زبان

3) دانشجو با معدل پایین بدون مدرک زبان

ما برای تمامی این 3 قشر داوطلب دانشگا های مورد تایید وزارت علوم را می شناسیم و توانایی اخذ پذیرش تحصیلی را داریم .

در حال حاضر از دانشگا های مورد تایید کشور های سوئد و فنلاند ( که این دو تا رایگان هستند ) و مالزی و هند پذیرش می گیریم .

می تونین از لینک داخل امضام راههای تماس با ما و همچنین اطلاعات کاملی از سوئد پیدا کنین .

تعداد زیادی نماینده در دانشگاههای این کشور ها داریم که کار پذیرش را بسیار سهل می کنند و بعضا غیر ممکن رو ممکن می کنند.

TOROB
24 May 2007, 09:10 PM
كسي سايت وزارت علوم مالزى و سوئد رو نداره؟

ali14049
24 May 2007, 09:47 PM
كساني كه ميخوان در خارج تحصيل كنند با مدرك معتبر كه البته هزينه براشون مهم نيست ميتونن يك سري به واحد بين الملل دانشگاه اميركبير بزنند(جهت تحصيل در دانشگاههايي مثل دانشگاه بيرمنگهام انگليس و...)

TOROB
25 May 2007, 06:43 AM
با توجه به اينكه من در سايتهاى مختلف خوندم كه تحصيل مجانى فقط تا شروع ترم اول هست ولى من با خوندن نوشته هاى شما دريافتم كه تا شروع ترم دوم فرصت هست. اين دو يكى نيستند , ميشه توضيح بدين؟ يه موقع سر كارى نباشه...!؟

Profession@l
27 May 2007, 10:01 PM
هنوز به صورت رسمی اعلام نشده که رایگانه اما نماینده ما در سوئد خبرشو داره .

به هر حال ترم آخریه که به این صورته و برای کسانی که بتونیم پذیرش بگیریم، کل دوره رایگان خواهد شد و قوانین بعدی شامل حالشون نمیشه

hossein_s89
27 May 2007, 10:08 PM
تا دريافت پذيرش و صدور ويزا جقدر طول ميكشه؟

Profession@l
27 May 2007, 10:36 PM
2 تا 3 ماه پروسه پذیرش ، 2 تا 3 ماه دیگر پروسه ویزا ...

greatr9
30 May 2007, 12:36 AM
سلام،من لیسانس معماری دارم از دانشگاه آزاد،به انگلیسی و فرانسه هم مسلط هستم،ولی متاهل هستم،کسی در مورد تحصیل فوق معماری تو فرانسه چیزی میدونه؟

گارنيك
10 June 2007, 11:40 PM
سلام
ببخشيد كسي در مورد تحصيل تو رشته هاي داروسازي،دندانپزشكي،پزشكي اطلاعاتي داره؟
مثلا كدوم كشور مدركش معتبرتره،هزينه ها...
ممنون

Profession@l
11 June 2007, 12:31 AM
با همراه بنده در ساعات اداری تماس بگیرین :

http://i17.tinypic.com/4zm03ug.jpg

YAS-N
14 April 2008, 12:48 AM
ببخشيد ميتونين در مورد تحصيل در المان.چگونگي پذيرش هم اطلاعات به دست بيارين؟

ماندانگاس
14 April 2008, 02:36 AM
دوستان لطفا از تاپیک زیر استفاده کنید:
راهنماي تحصيل در دانشگاههاي خارج از كشور (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=39151)
قفل شد