PDA

View Full Version : پاجرو

Yonjeh
27 September 2006, 02:04 PM
سلام دوستان
من هفته پيش دوبي بودم. يكي از دوستام اونجا پاژرو داشت. پاژرو مشكي 6 سيلند 3800 سي سي همراه با گيربكس تيپ ترونيك
من كلا از اين ماشين خوشم آمد. امكانات،‌جاداري، زيبايي و ديناميكش خوب بود. نميخواهم بگم از پرادو بهتر بود، ولي ماشين خوبي بود.
الان پاژرويي كه تو ايران مي‌فروشن قيمتش چقدره و امكاناتش چيه؟ كسي پاژرو داره؟ كسي تجربه‌اي داره؟

Foad
27 September 2006, 05:13 PM
قیمت دنده معمولیش 47 تومنه .اینی که تو ایران مونتاژ میشه قدیمیه ولی بازم به نظر من از رونیزو و موسو و... بهتره حتی من از این بیشتر از پرادو خوشم میاد. مدل توليدي مركز بهمن موتور با موتور شش‌سيلندر 3500سي‌سي نزديك به 200 اسب بخار نيرو توليد مي‌‌كند كه عملكرد حركتي آن را در مقايسه با اتومبيل‌هاي ساخت داخل بهتر نشان مي‌دهد. پاجرو البته چهره زيبايي دارد و در عين خشونت ظرافت‌هاي انكارناپذيري در طراحي دارد .
ابعاد و وزن

4725 (mm) طول
1775 (mm) عرض
1900 (mm) ارتفاع
2725 (mm) فاصله محور جلو از عقب
1465 (mm) فاصله محور جلو
1480 (mm) فاصله محور عقب
205 (mm) كمترين فاصله از زمين
2720 (kg) حداكثر وزن مجاز
1980 (kg) 1985 (kg) وزن خالص (بدون سرنشين)
عملكرد

5900 (mm)
حداقل شعاع گردش
0.7 (tg)
حداكثر زاويه شيب روي

متوسط مصرف سوخت
11.9 (lit / 100km)
موتور و سيستم سوخت رساني

خورجيني، شش سيلندر ، 24 سوپاپ نوع موتور
انژكتوري سيستم سوخت رساني
3497 (cc) حجم موتور
9.5 نسبت تراكم
194 / 5000 (hp / rpm) حداكثر قدرت
313 / 3500 (nm / rpm) حداكثر گشتاور
92 ( Lit ) حجم باك
پنج دنده نوع جعبه دنده

3.952 2.804 اول نسبت دنده

2.238 1.531 دوم
1.398 1.000 سوم
1, 000 0,754 چهارم
0.819 - عقب
3.553 2.393 نهايي
سيستم مستقل – ميله پيچشي و جناغي
تعليق جلو

سيستم مستقل - محور يكپارچه ، فنر لول و سه اتصالي تعليق عقب

هيدروليك نوع فرمان و جعبه فرمان

265/70 R15 اندازه لاستيك
ديسكي خنك شونده نوع ترمز جلو
كاسه اي نوع ترمز عقب
نردباني U شكل
نوع شاسي
EURO II
پوشش استاندارد آلايندگي

http://www.bmcenterco.com/images/MVC-131S.JPG

parsboy
27 September 2006, 09:11 PM
با تشکر از فواد عزیز :
ترمز عقبش هم دیسکی هستش - فکر کنم کروز کنترل هم داره
واسه سرنشین عقب هم کولر داره
ولی کلا بدنه رو که میبینید معلومه که ماشین از رده خارج و قدیمی هستش(نسبت به پرادو و x3)
لینک اطلاعاتی در مورد خودرو : http://www.bahmangroup.com/mf.pdf

Foad
27 September 2006, 10:07 PM
البته لازمه که بگم قرارداد تولیدش فقط مونتاژ هزار تا خودرو بصورت ckd بوده و بعدشم قرار بر توقف تولیده.تعداد روزانه تولیدشم بطور ماکزیمم روزی 3 دستگاهه که بدلیل عدم استقبال هیچوقت عملی نشد پیش اومده که روزی حتی 1 دونم تولید نشه. ولی انصافا ماشین خوبیه

Yonjeh
28 September 2006, 01:50 AM
اگه مدل توليدي بهمن همين عكسه كه خيلي بده. اوني كه من دوبي ديدم كاملا متفاوت بود. اون خيلي ظاهر مدرني داشت.
اين معلومه قديميه

Foad
28 September 2006, 05:38 AM
اگه مدل توليدي بهمن همين عكسه كه خيلي بده. اوني كه من دوبي ديدم كاملا متفاوت بود. اون خيلي ظاهر مدرني داشت.
اين معلومه قديميه

همینه دیگه !! قدیمیه کسی منکرش نیست ولی اصل کاراییشه .واقعا موتور و گیربکسش که روی شاسی سواره منو یاد تانک میندازه !

حسام 61
28 September 2006, 07:06 AM
کاربران محترمه!
از مزایای پاجرو ساخت ایران که هر چه بگیم؟!!!
کم گفتیم...!!!!!
اما چرا هر لکنته ایی بارونیز یا موسو معرض مقایسه قرار میگیره؟؟؟
عزیزان این نکته رو همیشه جلوی چشمانتان ببینین. که بازار از چه چیزی استقبال میکنه و به چه علت!!؟
تا بتونین به جواب سوالهاتون برسین
حرف اول بازار فعلا رونیز و سپس تویوتا پراذو هستش و شایذ احتمالا روزی روزگاری برسه که جایگاه سوم به سوزوکی تعلق بگیره ؟؟؟!!!

Foad
28 September 2006, 11:00 AM
قصد کل کل با شما ندارم ولی اینو مطمئنم که پاجرو از هر لحاظ از رونیز بهتره با پرادو کاری ندارم .اگر می خواین رد کنین لطفا مدرک ارائه بدین

shahram2006_m
28 September 2006, 11:13 AM
کاربران محترمه!
از مزایای پاجرو ساخت ایران که هر چه بگیم؟!!!
کم گفتیم...!!!!!
اما چرا هر لکنته ایی بارونیز یا موسو معرض مقایسه قرار میگیره؟؟؟
عزیزان این نکته رو همیشه جلوی چشمانتان ببینین. که بازار از چه چیزی استقبال میکنه و به چه علت!!؟
تا بتونین به جواب سوالهاتون برسین
حرف اول بازار فعلا رونیز و سپس تویوتا پراذو هستش و شایذ احتمالا روزی روزگاری برسه که جایگاه سوم به سوزوکی تعلق بگیره ؟؟؟!!!

حرف شما در مورد رونیز درسته البته تا زمانی که رقیب های دیگه وارد نشن ولی با وارد شدن زیاد سوزوکی مطمئنا وضعیت فرق میکنه.
پاجرویی که در ایران تولید میشه مدل قدیمیش هست و مدل جدیدش بسیار زیباتره و این جای تعجب داره که چرا مدل جدیدش مونتاژ نمیشه.

parsboy
28 September 2006, 11:14 AM
با اینکه قدیمیه ولی از رونیز خیلی سرتره ! البته قیمتش هم 20 تا گرون تره

Foad
28 September 2006, 11:18 AM
حرف شما در مورد رونیز درسته البته تا زمانی که رقیب های دیگه وارد نشن ولی با وارد شدن زیاد سوزوکی مطمئنا وضعیت فرق میکنه.
پاجرویی که در ایران تولید میشه مدل قدیمیش هست و مدل جدیدش بسیار زیباتره و این جای تعجب داره که چرا مدل جدیدش مونتاژ نمیشه.

شهرام جان از شما بعیده آخه چطور با17 میلیون اختلاف قیمت این دو تا رو مقایسه میکنین؟حالا با موسو اگه بود یه چیزی. 40 اسب قدرت پاجرو بیشتره (رونیز 160-پاجرو 200 ).چه حسنی رونیز نسبت به پاجرو داره؟ هم از نظر فنی هم امکانات پاجرو بهتره. امکانات رونیز که افتضاحه فکر نکنم جا ی شک باشه.
حتی چیز ساده ای مثل باک:رونیز 60 لیتره یعنی از پژو 405 کمتر برای یه ماشین شاسی بلند با اون مصرف خفن !!! همینه که هر 4 قدم یه بار باید باکشو پر کرد . ولی مال پاژرو 90 تاهم بیشتره تازه مصرف پاژرو هم از رونیز کمتره.
در زمینه مدلم گفتم قراردادش مونتاژ 1000 تاس بعدشم تموم میشه .شاید مدل جدیدو وارد کنن شایدم اصلا متوقفش کنن .البته اینارو از خودم نمیگم چون یه مدت بهمن موتور کار می کردم

Foad
28 September 2006, 11:42 AM
قدرت موتور: رونیز 160-پاجرو 200
حجم موتور: رونیز 2400 پاجرو 3500
تعداد سیلندر:رونیز 4 پاجرو 6

z_qz54
28 September 2006, 10:14 PM
هیچ اتومبیلی از نظر توانایی حرکتی غیر هموار به نظر من به پاجرو نمیرسه ، دیدم که بااش تکچرخ زدند ، نیم از زمین بلند شده و به راحتی برگشته. راستی همین مدل جدید ، من دیدم که تنظیم ارتفاع کمک داره ، اونم 47 تومنه ؟ 3 حالته هم بود. من تنها رغیب پاجرو رو BMW X5 میدونم.

حسام 61
29 September 2006, 04:09 AM
عزیزان من
بهتره خود فریبی نکنیم
اخه کی!!!دلش میومد 47 میلیون بیزبان رو بریزه دور اونهم واسه خريدن پاجروی 15 سال پیش
حتی!
اگه موتور جت هم روش بود باز هیچ عقل سالمی چنین کاری نمیکرد!!!!!
فکر میکنین چرا اینهمه از رونیز استقبال میشه ؟
مردم که عقلشون پاره سنگ برنداشته!!!؟؟!!!
تنوع هم تا حدودی هست که نگیم تک افتاده همون زمان اوج تولید موسو هم باز بازار رونیز تکان نخورد
حتی با وجود موسوی 4 سیلندر حتی با موتور بنز حتی با تجهیزات عالی!!
امروزه هم سرانزا هست پاجرو هست موسو هست کوراندو هست سوزوکیه 2006 هم هست!!
و جديدتراش هم میان ولی ببینین !
که بازار رونیز تکون نمیخوره
مگه اینکه خود پارس خودرو محصول جديدی رو معرفی کنه که اونهم تا اصالت نیسان و سرو شکل امروزی نداشته باشه باز موفق نمیشه
اين يك واقعيته قبول كنين

Foad
29 September 2006, 05:51 AM
15 سال پیش چیه آقا :icon_sad: ما گفتیم قدیمیه ولی نه این هوا.پاجروی ایران نسل دومه پاجرو که سال 2000 تولیدش متوقف شد والان نسل سوم در حال تولیده .پس میشه 6 سال پیش.بعدم همچین میگین انگار این رونیز همزمان با تولید در ژاپن و عرضه در بازارهای اروپا و آمریکا تو ایران در حال تولیده.من نمیدونم مال چند سال پیشه شما بگین؟
اتفاقا دقیقا دلیل استقبال ازش اینه که تک افتاده.هم موسو حدود 10 میلیون ازش گرون تره هم پاژرو 17 تومن سرانزا هم که بیشترا با قیافش مشکل دارن.پس رونیز یه جورایی جای خدا بیامرز پاترولو گرفت که بازار خوبیم داشت اما الان با اومدن سوزوکی گراند ویتارا فکر کنم دیکه بازار اینم کساد بشه

حسام 61
29 September 2006, 06:48 AM
دوست عزیز
بنده پاجروی مدل 97.8 رو دیده ام خیلی اتاق زیباتری از این 2000 مونتاژ ایران داره
بنظر شما علت چی میتونه باشه ؟
بنظر شباهت اتاق پاجروی 92 با اینی که ایران میده بیرون خیلیه یا شايدم خودشه؟
شما خبر ندارين أيا سري جديدشو قراره مونتاژ کنن
يا نه؟
اگر روزی روزگاری بهمن تصمیم به عرضه پاجروهای امروزی میگرفت بازار رو میتونست مال خود كنه
البته قبل از ورود تويوتا ميبايست این اقدام رو ميكرد
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
ولی...!! امروزه اگر پاجروی 2006 یا 2007در بازار بود با اون چهریه خشنش بنده به شخصه پاجرو رو به پرادو ترجیح میدادم...!

parsboy
29 September 2006, 10:31 AM
اکثر سالها توی رالی پاریس- داکار که جزو ومعروفترین و مهمترین رالی های دنیا هستش در قسمت ماشین های شاسی بلند (4wd) پاجرو مقام اول رو کسب میکنه

Foad
29 September 2006, 11:30 AM
من همین الان یه سرچ تو گوگل زدم:
پاجرو 92 :
http://www.auto-handel.net.pl/f/92_1.jpg

پاجرو 98 :
http://www.kawaihobby.co.jp/autoart/pajero/77103_6.jpg

کدوم شبیه تره؟فکر کنم همین 98

Yonjeh
29 September 2006, 01:23 PM
چرا پاژرو مدل جديد رو توليد نمي كنن؟

shahram2006_m
29 September 2006, 01:54 PM
شهرام جان از شما بعیده آخه چطور با17 میلیون اختلاف قیمت این دو تا رو مقایسه میکنین؟حالا با موسو اگه بود یه چیزی. 40 اسب قدرت پاجرو بیشتره (رونیز 160-پاجرو 200 ).چه حسنی رونیز نسبت به پاجرو داره؟ هم از نظر فنی هم امکانات پاجرو بهتره. امکانات رونیز که افتضاحه فکر نکنم جا ی شک باشه.
حتی چیز ساده ای مثل باک:رونیز 60 لیتره یعنی از پژو 405 کمتر برای یه ماشین شاسی بلند با اون مصرف خفن !!! همینه که هر 4 قدم یه بار باید باکشو پر کرد . ولی مال پاژرو 90 تاهم بیشتره تازه مصرف پاژرو هم از رونیز کمتره.
در زمینه مدلم گفتم قراردادش مونتاژ 1000 تاس بعدشم تموم میشه .شاید مدل جدیدو وارد کنن شایدم اصلا متوقفش کنن .البته اینارو از خودم نمیگم چون یه مدت بهمن موتور کار می کردم

جناب فواد کجای حرف من نشون دهنده اینه که من رونیز رو با پرادو مقایسه کردم لطفا دقیق تر بخونیدش.
پست من نشون دهنده رقابت بین سوزوکی و رونیز بود.

پوزش از انحراف تاپیک

دوستان لطفا از موضوع منحرف نشیم.مقایسه بین خودروها در قسمت مقایسه انجام میشه.

Foad
29 September 2006, 03:42 PM
دوست عزیز دلیل اینکه مدل جدیدتولید نمیشه قراردادشه.اون موقع همین مدلو به ایران دادن و فکر نمی کنم تا تموم شدن تعداد قراردادش از مدل جدید خبری باشه . شایدم اصلا تولید نشه

حسام 61
29 September 2006, 07:53 PM
دوست عزیز اينها رو شما سال 92 نديدين؟؟؟!! اگر كمي صبورانه تر در اينترنت جستجو كنيد به نتايج مثبتي ميرسين ....
انشا‘اله به اميدحق!!!!
در مورد مدلهاي بالاتر ميتونيد در همون گوگل سرچ کنيد اگر نیاز به کمک یا راهنمایی بود در خدمتم؟!!!!http://www.auto-lehtinen.fi/purettavat/admin/pics/40f2903acc3d7.jpghttp://www.japan-partner.com/images/1c3e8581c5/4fdd89e683_t.jpg

كاربران عزیز توجه داشته باشن اینجا یک فروم علمی ست اگر قصد شوخی و مزاح و.....
دارند بی جهت پست های بیهوده نزنن چون اینگونه اعمال نه تنها هیچ جنبه علمی نداره بلکه موجب کاست بار علمی فروم
وفقط موجب گمراهیه اذهان در این تالار علمی میشون.http://www.sienamotori.it/usato/img/pajero%20gls%20rosso.JPG

Foad
29 September 2006, 09:07 PM
بنده هیچ بحثی با شما ندارم و بی ادبی شما رو به حساب ندونستنتون میزارم و قضاوت رو به عهده بازدید کنندگان.قابل توجه شما که اصلا مکان بهمن موتورو بلد نیستین که من در قسمت مهندسی محصول این به اصطلاح خودرو ساز کار می کردم و جالب تر اینکه روی پارت کاتالوگ همین پاجرو حداقل 1 ماه وقت گذاشتم .وقتی شما نمی دانید و نمی خواهید بدانید که این نسل دوم از سال 92 آغاز و تا سال 2000 تولید شده بی شک شباهتهایی به هم دارند که باید دقیق تر نگاه می کردین تا بفهمین فقط عزیزان بازدید کننده لطف کنن به لینک زیر که مدل 98 پاجرو سر بزنن و مقایسه کنن پاجرومدل 92 که عکسشو بالاتر گذاشتم و این مدلو که در ایران تولید میشه.ضمنا جهت افزایش اطلاعات شما در مورد این خودرو مطلب اول رو هم بخونید .بیشتر از این وقت ندارم که جواب پستهای با ربط شما رو بدم پس این اخریشه
http://en.wikipedia.org/wiki/Pajero
http://images.google.com/images?svnum=10&hl=en&lr=&rls=RNWE%2CRNWE%3A2005-31%2CRNWE%3Aen&q=pajero+98&btnG=Search

Foad
29 September 2006, 09:31 PM
محض آخرین کلام دوستا لطف کنن به سایت رسمی پاجرو http://www.pajero.com/english/history.html
مراجعه کنن وsecond generation رو انتخاب کنن تا اصل واقعیت رو ببینن

Foad
30 September 2006, 12:27 AM
ببخشید هی من میخوام بی خیال شم باز نمیشه.اینیکی از همه بالاییا واضح تره.هم مدلو نوشته هم عکسشو گذاشته:
http://specs.amayama.com/mitsubishi/pajero/1998_2/photo/5728/

دوستان اینو حتما ببینن

z_qz54
30 September 2006, 01:13 AM
دوستان از کل کل و ایجاد کدورت خودداری کنید. لطفا بستر قفل شدن تاپیک رو هم ایجاد نکنید.

gongsta_021
30 September 2006, 01:23 AM
اقا من توی سایت بهمن یه سری عکس پاژیرو دیدم ولی اصلا اینایی نیست که وارد شده و میفروشن میشه یکی توضیح بده فکر کنم اینی که دیدم 2001 هست مدلش ولی اینی که تی روز نامه اگهی داده بودن خود شرکت بهمن 98 حالا یکی کمک کنه

Foad
30 September 2006, 05:33 AM
اقا من توی سایت بهمن یه سری عکس پاژیرو دیدم ولی اصلا اینایی نیست که وارد شده و میفروشن میشه یکی توضیح بده فکر کنم اینی که دیدم 2001 هست مدلش ولی اینی که تی روز نامه اگهی داده بودن خود شرکت بهمن 98 حالا یکی کمک کنه

سلام
دوست عزیز مدل های بعد از سال 2000 کلا از لحاظ قیافه با قبلی ها تفاوت دارن.این مدل ایران مربوط به همون سال 98 میشه

حسام 61
30 September 2006, 05:52 PM
مدیران محترم و تلاشگر
منباب جلوگیری از تکرار و رواج الفاظ توهین آمیز
از شما انتظار برخورد با افراد سو استفاده گر رو دارم
در جمع دوستان بارها پیش اومده که با دوستان اختلاف نظرو سلیقه داشتيم
اما هیچکدام رفتار های توهین آمیز و استفاده از الفاظ خاص رو به صورت علنی حداقل بیان نداشتند
بنده به نوبه خودم بنا بر اصل احترام به کاربران عزیز و ارزش و اعتباری که برای تالار قاعل هستم پاسخ اینگونه به حرمتی ها رو نميدم
و هیچ گونه انتظاری هم از اینگونه افراد !!خاص!! ؟
ندارم

shahram2006_m
30 September 2006, 07:08 PM
جالبه بعد از اخطار مدیر محترم باز هم شاهد بحث و کل کل هستیم.

تاپیک به مدت 2 روز قفل شد.

و مطمئنا بر روی فعالیت افرادی که در این کل کل شرکت داشتند نظارت بیشتری خواهد بود.

z_qz54
30 September 2006, 09:37 PM
من خواهش میکنم که کل کل رو تمام کنید. از این به بعد هر تاپیکی که فقط یک بار اخطار بگیره فورا قفل میشه و بسته به میزان کل کل احتمال عدم باز کردن وجود داره. این نه تحدید است نه ترساندن ، با این کار ما دوستان دیگر از اطلاعات شما عزیزان لب تشنه می مونند.

z_qz54
28 October 2006, 11:19 PM
طیق وعده ای که داده بودیم و یادآوری یکی از دوستان ، این تاپیک باز میشه ولی خواهشا دیگه کل کل نکنید.

Foad
28 October 2006, 11:43 PM
اول که ممنون از دوست عزیز علی آقا
دوم که اگر کدورتی پیش اومده بنده از آقا حسام معذرت خواهی میکنم

Foad
28 October 2006, 11:43 PM
اما یک سری اطلاعات از تاریخچه پاژرو:
نمونه اولیش در سال 1973 نمایش داده شد و تغییر بعدی در اون در سال 1978 یعنی 5 سال بعد تحت عنوان پاژرو 2 ایجاد شد
نمونه اولیه سه در بود با سه نوع موتور متفاوت 2 لیتر 2.3 دیزل و 2.3 دیزل توربوشارژ
در سال 1983 برای اولین بار در رالی پاریس داکار شرکت داده شد و در سال 1985 برای اولین بار برنده این رالی شد و در حال حاضر هم موفق ترین خودروی این رالیه

MCS-51
29 October 2006, 12:31 AM
همچین میگین انگار این رونیز همزمان با تولید در ژاپن و عرضه در بازارهای اروپا و آمریکا تو ایران در حال تولیده.من نمیدونم مال چند سال پیشه شما بگین؟
خدمت شمت عرض کنم که رونیز محصول نیسان ژاپن نیست و ساخت چین می باشد. آیا شما دیده اید که یک محصول با اصالت اسم ایرانی داشته باشد؟ (رونیز یک اسم ایرانی است. منظورم هم از محصولات بی اصالت Pars و Roa و رونیز و سرانزا می باشد!). اسم این محصول چینی پالادین است(برای اطلاعات بیشتر اینجا (http://otol.persianblog.com/1383_3_otol_archive.html) را ببینید.)

z_qz54
29 October 2006, 12:44 AM
دوستان عزیز لطفا دیگر خوردو ها رو وارد این تاپیک نکنید.( تاپیک را منحرف نکنید )

Foad
29 October 2006, 01:05 AM
خدمت شمت عرض کنم که رونیز محصول نیسان ژاپن نیست و ساخت چین می باشد. آیا شما دیده اید که یک محصول با اصالت اسم ایرانی داشته باشد؟ (رونیز یک اسم ایرانی است. منظورم هم از محصولات بی اصالت Pars و Roa و رونیز و سرانزا می باشد!). اسم این محصول چینی پالادین است(برای اطلاعات بیشتر اینجا (http://otol.persianblog.com/1383_3_otol_archive.html) را ببینید.)

دوست عزیز بهتر بود شما پستهای بالاتر رو کامل میخونذین
منظور بنده معرفی رونیز نبوده که شما در مورد اصالتش مدرک ارائه میدین .منظور من در جواب دوستمون که رونیز رو برتر از پاجرو دونستن اونم بدلیل قدیمی بودن این مدل پاجرو این بوده که رونیز هم محصول بروزی نیست و چند سالی از تولیدش میگذره

در ضمن این تاپیک تازه باز گشایی شده لطفا زمینه انحرافش رو که به قفل مجددش منجر میشه فراهم نکنید.
پیشاپیش از شما و دیگر دوستان کمال تشکر رو دارم

nojex
6 February 2007, 11:18 PM
از فروردین 86 آغاز تولید 2006 pajero!
مسئولین بهمن مشغول تغییر خطوط مونتاژ و مذاکرات نهایی هستند .

حسام 61
7 February 2007, 03:22 AM
چه خبر جالب و خوشحال کننده یی رو اعلام کردین
البته اگر نرن سراغ مدلهای 2000.2002 و زور چپونی دوباره نکنند
احتمالا بازار رو در دست میگیرن

z_qz54
7 February 2007, 11:28 PM
برعکس تصور خودم که فکر میکرم این پاجرو فعلی فروش خوبی نداشته باشه ، به نسبت فروش نیمه قابل قبولی داشت با اینکه مدل های 92-93 اون زیبا تر هم بودند!

nojex
7 February 2007, 11:43 PM
برعکس تصور خودم که فکر میکرم این پاجرو فعلی فروش خوبی نداشته باشه ، به نسبت فروش نیمه قابل قبولی داشت با اینکه مدل های 92-93 اون زیبا تر هم بودند!

فروش خوب ؟
الان تفریبا چند ماه است که تولید ندارد و فقط از انبار تحویل دارد و این عدم استقبال باعث شده مسئولین بهمن در حال مذاکره برای تولید نسل جدید آن هستند .

z_qz54
9 February 2007, 12:48 AM
به هر حال با این ظاهری که داشت ، لیست ثبت نامهایش برای دو ماه اول پر شده بود!

AM-Jaguar
9 February 2007, 01:23 AM
پاجرو اصلا" فروش خوبی نسبت به رقباش نداشته البته الان با قیمت 41 تومان توسط بهمن داده میشه

z_qz54
9 February 2007, 01:37 AM
الان به 41 رسید؟
از 45 بود نه ؟

nojex
2 March 2007, 04:16 PM
از 45 بود نه ؟

بله به علت تعویض خط تولید با مدل 2006 از ابتدای اسفند 41 برای معمولی و 43 برای اتوماتیک بود اما تمام 400 دستگاه اتوماتیک باقی مانده توسط یکی از نمایشگاههای خیابان بهشتی خریده شد !!!

Mr.Sina
3 March 2007, 05:19 PM
بله به علت تعویض خط تولید با مدل 2006 از ابتدای اسفند 41 برای معمولی و 43 برای اتوماتیک بود اما تمام 400 دستگاه اتوماتیک باقی مانده توسط یکی از نمایشگاههای خیابان بهشتی خریده شد !!!
دوست خوبم
400 تا پاجرو توسط یک نمایشگاه خریده شد؟!؟!؟!؟!!؟
به نظرتون چنین حرفی منطقیه؟!
اگر سر حرفتون هستید لطفا منبع اطلاعاتتون رو هم بفرمایید...
با تشکر:icon_cool

amir_CLK500
3 March 2007, 09:58 PM
کلا نمایشگاههای اون دور و برا انقدر سرمایه دار و گردن کلفت هستند که اینها چیز عجیبی نیست.در ضمن شما یک نمایشگاه میبینید که 50 مدل بنز و بی ام و گذاشته همه آنها ماله یکنفر نیست و مال چندین نفره و (یعنی خود صاحب نمایشگاه و اطرافیانش)

z_qz54
3 March 2007, 10:22 PM
دوستان فقط خواهش میکنم که تاپیک رو منحرف نکنید.

nojex
6 April 2007, 01:56 PM
دوست خوبم
400 تا پاجرو توسط یک نمایشگاه خریده شد؟!؟!؟!؟!!؟
به نظرتون چنین حرفی منطقیه؟!
اگر سر حرفتون هستید لطفا منبع اطلاعاتتون رو هم بفرمایید...
با تشکر

این شرکت یک شرکت لیزینگ هست . خیابان بهشتی بین صابونچی و سهروردی
الان یه 40-50 تایی تو نمایشگاهش هست فقط پاژرو و بقیه تو انبار بهمن . اصلا اون طرفها همه میشناسنش .
راستش من خودمم اول باور نکردم ولی وقتی دیدم تازه باورم شد .

Mr.Sina
6 April 2007, 08:37 PM
این شرکت یک شرکت لیزینگ هست . خیابان بهشتی بین صابونچی و سهروردی
الان یه 40-50 تایی تو نمایشگاهش هست فقط پاژرو و بقیه تو انبار بهمن . اصلا اون طرفها همه میشناسنش .
راستش من خودمم اول باور نکردم ولی وقتی دیدم تازه باورم شد .
پس فکر کنم این شرکت لیزینگ هم باید از زیرمجموعه های خود بهمن باشه...
چون اصلا این خودرو تو ایران فروش قابل توجهی نداشته که بخواد یک شرکت این قدر روش سرمایه گذاری کنه...
با تشکر:icon_cool

سعيد123
20 May 2007, 03:16 AM
حالا این پاجرو مدل زیر 2000 که هست به چیش مینازن که 47 میلیون دارن میدن به ملت ؟
آدم اگه یه پرادو بگیره بهتره از اینه که 47 میلیون بده یه ماشین مدل کلاسیک بگیره !
البته نا گفته نماند چه پرادو و چه پاجرو هر دو از ماشین هایی هستند که سریع چپ میکنند

z_qz54
21 May 2007, 01:18 AM
به خاطر همین قیمت بوده که فروشش کم بوده!!
مثلا از پشت به لبه انتهایی سقفش نگاه کنید،آدم یاد پاترول میفته!!!!!!!!!!
ظاهرا قراره خط تولید جایگزید بشه...

web
12 August 2007, 02:27 AM
حالا این پاجرو مدل زیر 2000 که هست به چیش مینازن که 47 میلیون دارن میدن به ملت ؟
آدم اگه یه پرادو بگیره بهتره از اینه که 47 میلیون بده یه ماشین مدل کلاسیک بگیره !
البته نا گفته نماند چه پرادو و چه پاجرو هر دو از ماشین هایی هستند که سریع چپ میکنند

دوست گرامی جسارته اما کسانی که پاجرو چپ کنن انصافا یا باید کاپ شجاعت بگیرن و یا کاپ حماقت! چرا که این ماشین مجهز به تراز سنج بسیار دقیقیه که میزان شیب اتاق رو چه هنگام پیچیدن ماشین چه در مسیر کوهستانی کاملا نشون میده. با کج شدن مایع روی عدد مورد نظر میزان شیب کاملا مشخصه. شما باید همواره با نگاه به این تراز از میزان شیب اتاق آگاه باشید و مراقب باشید بالفرض در مسیر کوهستانی اتاق را در هیچ یک از 4 جهت اصلی بیش از 40 درجه کج نکنید.
فردی که پاجرو رو چپ کرده یا اونقدر نا آگاهه که اصلا به این تراز توجه نکرده و یا اونقدر شجاعت داره (!) که خواسته تراز رو از 40 درجه رد کنه. ضمنا سیستم ضد اصطکاک هم وجود داره که حتی اگر ما بخواهیم به ماشین فشار بیاریم و از 40 ردش کنیم!!! تا حد امکان از این کار جلوگیری میکنه.

ضمنا در رابطه با قیمت شاید بشه گفت پرادو به دلیل ظاهر و پاجرو به علت پتانسیل های حرکتیش این قیمت هستن که البته هر دو کاذبن. 40 تا 42 میلیون به عقیده من برای یک پاجروی صفر کیلومتر فیس لیفت شده نسل دوم با قدرت بالای 200 اسب و مصرفی کمتر از پرادو بد نیست که این قیمت فعلی این ماشینه.

دوستان سوالی در رابطه با پاجرو دارن در خدمتم.

nojex
10 September 2007, 12:59 AM
بنده هم با تایید صحبت های جناب web باید بگم سیستم هایی مثل تغییر 3 حالته ی کمک فنر و سیستم ضد هرزگردی چرخ برای همین منظور در این خودرو نصب شدند تا مانع چپ شدن خودرو در مسیر های سخت شوند . اما در مانور های شهری هیچ راننده ای انتظار یک خودروی coupe رو از هیچ خودروی شاسی بلندی نداره دوست عزیز . خودرو های شاسی بلند به علت ارتفاع زیاد از زمین بلندی اتاق و نحوه طراحی سیستم تعلیق به هیچ وجه برای کورس های شهری ساخته نشده اند . و متاسفانه چند وقتی هستش که خرید این خودرو ها بجای نیاز از روی تمایل بازار و شاید بر حسب کلاس و ... انجام میشه اما بر خلاف نظر شما جناب سعید123 خیلی از افراد که علاقمند به طبیعت گردی هستند این نوع خودرو ها رو به یک سدان اسپرت ترجیح میدن چون برخلاف شهر در off rode این سدان ها هستند که پایدار نیستند و اصلا توانایی حرکت ندارند .