PDA

View Full Version : رمز مموري كارت گم كردم چه كنم( نكته جديد !!)



ndelkhak
19 December 2004, 08:35 PM
سلام دوستان !
آقا منه خنگ واسه مموري كارت پسورد گذاشتم اما الان يادم رفته :oops:

متاسفانه مموري ريدر هم ديگه نمي خونش :cry:

هلپ مي پليز :twisted:

WAREZ
19 December 2004, 11:36 PM
ndelkhak,
به لينك زير بريد برنامه را دانلود و نصب كنيد نتيجه را اعلام كنيد 8)
http://www.mmcpwd.tk/

شاهين گلدن
20 December 2004, 11:51 AM
با سلام خدمت دوست عزيز . براي اينكه رمز مموري كارت رو پيدا كني اول بايد برنامه seleq يا profiexplorer بعد در مموري c در system يه فايل هست به اسم mmcstore اين فايل رو به كامپوتر send كن بعد تو ms-dos برو و edit كن
واين فايلو اونجا ببين password اونجا نمايش داده مي شه 8)

null_sessionz
20 December 2004, 04:21 PM
ممنون گلدن شاهين
نكته جالبي بود 8)

ndelkhak
26 January 2005, 09:30 PM
خوب بچه ها ! من هر دو كار رو كردم
اون برنامه رو كه دانلود كردم اما سيستم ارور ميده
فاي mmcstore رو هم همون كار رو كردم
اما چيزي كه توش بود اين بود

0Zü7ÿn
اينجا هم نشون نداد
0zu7yn
اما روي u و y دوتا نقطه داره (‌حروف الماني و تركي رو ديدين )‌
موندم اونا رو جه جوري تايپ كنم
:oops:

ndelkhak
2 February 2005, 07:17 PM
كسي نبود كمك كنه
يه بار ديگه خواهش پيليز
بيج بيج : دوست من ؛ در سورتى كه بعد از پست شما پست ديگرى نباشد ميتوانيد آنرا ويرايش نماييد .پس دو پست پشت هم ممنوع . دو پس شما يكى شد ! :x

Joe Satriani
28 March 2005, 03:14 PM
من نميدونم دقيقاً قضيه چيه اما ميتونى اون كلمه رو Copy كنى و به گوشى بفرستى و براى پسوورد زدن Paste كنيش
تست كن

huttory_hunzo
28 March 2005, 04:16 PM
بعضي از علما ميگن كه اگه كد #7370#* رو امتحان كنيد شايد درست بشه. يعني تلفن ديست ميشه و كارت مموري هم روش .! ------------ ولي آخرش گفتن كه اين كار رو با مسئوليت خودتون انجام بديد. يعني از ما نشنيده بگيريد. -----------

به نظر من يه گوشي رو به موت پيدا كنيد و اين كار رو روش امتحان كنيد! البته من كه اميدي ندارم. يه كارت هم من دارم. هر كي زودتر تونست امتحان كنه نتيجه رو اطلاع بده!
خيرتون قبول!

payamix
28 March 2005, 04:22 PM
huttory_hunzo,
اين كد براي ريست كردن گوشي هستش ٬ اما قبل از استفاده از اين كد بايد MMC رو فرمت كنيد.
براي اين كار هم نياز به پسورد MMC هستش...

huttory_hunzo
28 March 2005, 04:26 PM
درسته. ولي من يه جايي خوندم كه برادري تونسته روي گوشي 6230 رمز كارتشو با اين كار ريست كنه و به گفته خودش با استفاده از برنامه اي كه جزو خود گوشيه رمزو برداشته. حالا درست و غلطش به عهده خودش. من به جاي اون از همه عذر ميخوام. خوب آدمه،‌معصوم كه نيست ...

StarSoheil
29 March 2005, 09:45 AM
بالاخره راهي پيدا نشد؟؟؟؟؟؟

شاهين گلدن
29 March 2005, 11:31 AM
با سلا م خدمت دوستان من كه توضيح دادم بايد چيكار كنيد اگه چند خط بالاترو بخونيد 8) در ضمن در اين روش نبايد گوشيرو فرمت كنيد چون با فرمت كردن اون فايل mmcstore تو فايل c:/system حذف ميشه برنامه mmcpwd همين كارو ميكنه ........ اگه گوشي شما مستر ريست بشه( *#7370 #) اين دو كار عمل نميكنه .... شما اگه محتويات مموري براتون مهم نيست ميتونيد با دستگاه ديگه مموريتونو فرمت كنيد . مثل دوربين عكاسي .... در ضمن يه برنامه ديگه هم هست بنام mmcrecovery كه با اين برنامه ميتوان فايل هاي از بين رفته و پاك شده مموري كارتو بازيافت كرد 8) البته اين برنامه با مموري ريدر كار ميكنه :wink:

kavehmb
29 March 2005, 03:10 PM
متاسفانه كاريش نميشه كرد !
هر راهي كه فكرشو بكني امتحان كردم.

parsmobile
29 March 2005, 04:07 PM
ساده ترين راه اينه كه مموري كارتتو با يه دوربين ديجيتال كه ام ام سي مي خوره فرمتش كني :evil:
ضمنا با گوشي نوكيا 9210 هم مي توني اينكارو انجام بدي چون وقتي اين گوشي مي خواد كارتو فرمت كنه رمزو ازت نمي خواد...
اين كارو ما كرديم شد !! شما هم امتحان كنيد 8)

چشم عسلي
29 March 2005, 10:01 PM
با كارت ريدر نميشه اين كارا كرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :shock:

نويد hp
29 March 2005, 10:19 PM
huttory_hunzo, اون كدي كه علما گفتند اينه #7370925538#* كه فقط براي حذف پسورد wallet هست و چيزي رو فرمت نميكنه .

mahdi1944
30 March 2005, 01:50 AM
در کل دو روش وجود داره
1- کدي که من قبلا در يک تاپيک نوشتم يعني همون که الان نويدhp نوشتند که البته بستگي به نوع برنامه رمز گذار هم داره (اگر برنامه غير متعارفي باشه ممکنه عمل نکنه)
2- استفاده از کارت ريدر که احتمال موفقيتش خيلي خيلي زياد هست و بهترين راه هم به نظر مي‌رسه
مشکل حل نشد خبر بديد :wink:

چشم عسلي
31 March 2005, 06:31 PM
با كارت ريدر من امتحان كردم سيستم هنگ ميكنه

ndelkhak
6 April 2005, 03:48 PM
بر و بچ فكر كنم عجيب تريد مشكل دنيا رو دارم من

اين فايل عكس

http://nima.ape.ir/mmc.jpg

اينم خود فايل mmcstore


http://nima.ape.ir/mmcstore.txt

حالا يکي بياد بگه من چي بزنم اينتو :arrow:

پژمان موبايل
7 April 2005, 12:59 AM
اگه خيلي زياد رمز اشتباه زده باشي مموري كارپوت ميزنه...و فقط ميتوني با دوربين عكاسي اونو فرمت كني....ولي البته بگم كه اين فايلي كه تو فرستاده به فايل تكست تبديل شده...اصل فايل رو بده ببينيم عزيزم...يعني بعد از اينكه توي سله كيو فايند رو انتخاب كردي و توش نوشتي mmcstore ....فايلي كه پيدا ميكنه رو مستقيم سند كن روي كامپيوترت و اونو آپلود كن برامون.......

ALEKSES
8 April 2005, 02:03 AM
mmcstore تو فايل c:/system مموري را كه تو گوشي خودم گذاشتم اين فايل تو اين ادرس را نداشت يعني تو خود

گوشي كه رمز خورده بايد بگردم

hewa
14 April 2005, 02:20 AM
ببينين با همون گوشي كه پسورد بهش دادين بايد بگردين دنبال فايل و فايل رو هم بايد با hex viwer باز بكنين

akhavan_a
21 April 2005, 09:50 PM
آقا جان دستم به دامان همه شما
من هم اين مشكل را پيدا كردم
با كارت ريدر فرمت نميشه . نمي دونم چي كاركنم
مموري قفل شده . پسوردم را كه مي زبنم ميگه اشتباه زدي
:idea: :cry: :cry: :cry: :cry:

mahdi1944
21 April 2005, 11:29 PM
يه برنامه توي آپلود سنتز هست براي اين کار البته من امتحان نکردم (فرستنده اينو گفته)

kima
21 April 2005, 11:44 PM
خوب با گوشی که میشه فرمت کرد
مشکل شما چیه ؟
با یک دوربین دیجیتال فرمت کنید حافظه رو

akhavan_a
22 April 2005, 09:57 AM
دوربين پيدا نكردم ولي فكر كنم مثل كارت ريدر نشناسه
من قبلا روي مموري رمز گذاشته بودم .به دلايلي خود گوشيم را فرمت كردم( با #7370#*) . بعد مموري را فرمت كردم
حالا مموري قفل كرده و ميگه پسورد را وارد كن.
پسوردش را هم مي زنم ولي error ميده

akhavan_a
22 April 2005, 09:59 AM
البته با نرم افزار MMCPwd يا Restore your MMC password هم امتحان كردم پسورد را دا ولي با زدن پسورد هم باز error مي ده و ميگه پسوردت اشتباست و دوباره وارد كن

mahdi1944
22 April 2005, 11:32 AM
akhavan_a,
خوب در اين صورت فکر کنم دو تا راه داريد
يا به کارت ريدر متصل منيد و با استفاده از برنامه‌هاي تحت داس و سازگار با ويندوز استفاده کنيد (Format (Drive name):) رو امتحان کنيد
ويا با برنامه‌هايي مثل نورتون ديسک دکتر و....
راه دوم: استفاده از دربين ديجيتال و فرمت با خود دوربين

akhavan_a
22 April 2005, 11:53 AM
ميشه چند تا برنامه معرفي كنيد كه بشود از روش زير استفاده كنم:
به کارت ريدر متصل كنيد و با استفاده از برنامه‌هاي تحت داس و سازگار با ويندوز استفاده کنيد (Format (Drive name :|

mss
22 April 2005, 02:53 PM
سلام
گشتم نبود نگرد نيست.
هيچ راهي براي مشكل فوق وجود نداره حتي با كارت ريدر و يا دوربين ديجيتالي و يا غيره ....
جالب اينجاست كه هيچ كدام از Device هاي فوق اگر مموري رمز داشته باشه اونو شناسايي نميكنه بنابراين راه حلي وجود نداره.
من خودم يدونه مموري 128 دارم كه بدون اينكه من روش رمز بذارم به اين درد مبتلا شده و همه نوع راه رو هم امتحان كردم ولي به نتيجه نرسيدم.
موفق باشيد 8)

Shahzadeh kocholoo
22 April 2005, 02:56 PM
سلام


من هم همين مشكل را دارم

مموري 128 من لوك شده نه ميتونم برنامه نسب كنم نه فرمت كنم نه........... كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟؟

mahdi1944
22 April 2005, 03:43 PM
از برنامه‌ي قديمي NDD تحت ويندوز استفاده کنيد
در ضمن فکر نکنم دوربين ديجيتال نتونه اين کار رو بکنه!!!!!!!!
akhavan_a,
منظورم دستور Format بود که کامند پرامت خود ويندوز داره

كاروي
22 April 2005, 06:19 PM
اگر گوشيت را ريست نكرده باشي كد مموريت را مي توني پيدا كني.به اين صورت كه يك فايلي هست كه خود گوشي كه به وسيله آن به مموري كارت پسورد دادي درون خودش مي سازد با باز كردن آن فايل مي توني پسورد را پيدا كني . ولي يك مشكل ديگه هست كه بيشتر كدهاي اسكرين را كه با ةن ياداشت مي كند فقط كامپيوتر ميشناست پس فايل ذخيره پسورد را به كامپيوتر خودت انتقال بده و اونجا آن را تحليل كن .اگر باز هم نتونستي زنگ بزن 09131183892

behrooz4859
22 April 2005, 07:42 PM
بهترين كار وصل به ram reader و فرمت از طريق داس.

mss
23 April 2005, 05:38 PM
بهترين كار وصل به ram reader و فرمت از طريق داس.
دوست عزيز مشكل اخير با قبلي ها فرق داره چون :
1 : روي مموري پسوورد نگذاشتي ولي اون پسوورد ميخواد.
2 : اصلا مموري شناسايي نميشه.اگه ميشد كه ديگه فرمت كردن كاري نداشت.
3 : من مطمن هستم كه يكي از برنامه هاي موجود در آپلود سنتر اين بلا رو سر مموري ها مياره.چون اخيرا اين مورد بسيار زياد شده و همه هم مثل هم هستند.
در كل همه راههاي قديمي تست شده.لطفا پيشنهاد جديدي ارايه كنيد.
موفق باشيد 8)

mahdi1944
23 April 2005, 09:40 PM
akhavan_a,
پس اگر گفته‌هاي دوست عزيزمون mss, درست باشه بايد به دنبال سرنخ اين برنامه گشت
در اين راستا سوال شماره 1:
آخرين برنامه‌اي که رو مموري نصب کرديد چه بود
اگر هم به ياد داريد چند برنامه‌ي آخر (از برنامه‌هاي آپلود سنتز)

ndelkhak
23 April 2005, 10:21 PM
توجه داشته باشيد كه
وقتي اين حالت پيش مياد !
نه مموري ريدر و نه دوربين ديجيتال كارت رو تصلان نميبينه چه برسه به استفاده ار نرم افزار هاي قديمي داس !!

akhavan_a
29 April 2005, 03:12 AM
دوستان سلام
آره . من اخمق از برنامه آنتي ويروس سيستم ورك ورژن 1.18 استفاده كردم و گفت دستگامه ويروسيه؟( با اينكه ويروسي نبود ) و من فرمت كردم بدون توجه به مموري كارتم و پسوردش
حالا هم موندم چيكار كنم

akhavan_a
29 April 2005, 03:16 AM
آیا کدی است که با آن بتوان مموری های قفل شده را فرمت و یا باز کرد .به نظر من از نوکیا بعید است که چنین کدی نباشه چون این مشکل تقریبا برای 60 در صد مردم اتفاق میافته؟؟؟؟!!!!

mahdi1944
29 April 2005, 03:35 AM
akhavan_a,
برنامه‌ي ديگري نصب نکرديد بجز اين؟
يعني به نظر شما اين عامل اين مشکل هست؟
لطفا کساني که براشون اين مشکل پيش اومده اعلام کنند که آيا اونا هم از اين آنتي ويروس استفاده کردند؟

mss
29 April 2005, 09:33 AM
سلام
منم از اين آنتي ويروس استفاده ميكنم ولي مطمن نيستم كه مشكل از اين برنامه باشه ولي خوب براي شروع كار خوبه.
موفق باشيد 8)

akhavan_a
1 May 2005, 01:05 AM
دوستان من
وقتي اين آنتي ويروس را نصب كردم و كل مويايل را اسكن كردم . پيغام داد در درايور z در پوشه اي فلان فايلي ويروسي است . آيا اجازه پاك كردن مي ديد؟
من هم جوابم مثبت بود و بعد ار پايان كار برنامه در خواست ريستار كرد
من هم ريستارت كرد . بعد از روشن شدن موبايل. من خواستم دوباره اسكن كنم كه آيا ويروس پاك شده يانه؟
كه دوباره همان پيغام داد
بعد از 2 با ر اينكار را كردن .اعصابم خورد شد وگوشي را با 7370 ريسيت كرد و يادم رفت رمز مموري را يردارم و ...

كه حالا اين بلا سرم آمده و مموريم قفل كرده.
جاب اينجاست كه پسوردش را كه ميزنم error مي ده و ميگه پسوردت اشتباست

mahdi1944
1 May 2005, 03:38 AM
akhavan_a,
يه مموري از همون مارك (حجمش مهم نيست) و دوباره با گوشيتون روي اون رمز بگذاريد (همون رمز مموري قبلي) بعد مموري قبلي رو بگذاريد و رمز رو برداريد (چون اون فايل بايد توي حافظه‌گوشي هم باشه)
من خودم اين رو امتحان كردم و جواب گرفتم (البته مموري دومحجمش كم باشه بهتر چون ممكنه ديگه به دردتون نخوره 8) )

akhavan_a
1 May 2005, 09:20 PM
مهدي جان ميشه بيشتر توضيح دهيد :idea:

امير2844
2 May 2005, 07:01 AM
با سلام. خدمت دوستان عزيز
براي پيدا كردن رمز mmc بايد برنامه mmcpwd رو نصب كني. بعد از نصب اون يه فايل توي درايو c گوشيت با نام mmcpwd پيدا ميشه اگه اونو edit كني رمز mmc تو ميبيني.
براي دانلود mmcpwd اونو تو UploadCenter ميزلزم يا از اين مسير بگيرش
8) www.sharemobile.com

aminb59:
عرض آواتار شما از حد مجاز(150 پيكسل) بيشتر است.نسبت به تغيير آن سريعن اقدام كنيد.در غير اينصورت امتياز داشتن آواتار از شما صلب خواهد شد.

mss
3 May 2005, 08:56 AM
با سلام. خدمت دوستان عزيز
براي پيدا كردن رمز mmc بايد برنامه mmcpwd رو نصب كني. بعد از نصب اون يه فايل توي درايو c گوشيت با نام mmcpwd پيدا ميشه اگه اونو edit كني رمز mmc تو ميبيني.
براي دانلود mmcpwd اونو تو UploadCenter ميزلزم يا از اين مسير بگيرش
سلام
دكتر جان حال شما خوبه :twisted:
موفق باشي 8)

akhavan_a
3 May 2005, 09:30 PM
راستي
مگر مموري قفل نكرده. پس يك برنامهاي بايد باشد كه قفل مموري را مثل قفل سي دي بتواند بشكند

akhavan_a
7 May 2005, 03:04 AM
هنوز هم به یادم باش

aminb59:
با اين آواتار طويل هم پستهاي 1 خطي ميزنيد؛هم پست بي مورد و هم 2 پست پشت سر هم. :D

هنوز هم به يادم باش

اين يعني چي؟
شعره؟پيغامه؟دعاست؟

اگر هم اينقدر مهمه كه بايد مطرح بفرماييد ميتوانستيد به پست قبليتان اضافه نماييد

mahdi1944
7 May 2005, 03:35 AM
akhavan_a,
زماني که روي مموري رمز گذاشته مي‌شه همون رمز توي خود گوشي هم ذخيره مي‌شه
و وقتي مستر ريست بشه اون فايل هم حذف مي‌شه و به همين دليل نمي‌شه مموري رو دوباره باز کرد
به همين دليل بعد از مستر رسيت به مموري که بهتره حجمش زياد نباشه (چون ممکنه نشه رمز اونو باز کرد و محض احتياط) رو مي‌زارين تو گوشي و همون رمز قبلي رو مي‌دين تا دوباره توي گوشي ثبت بشه
بعد اون مموري که قفل شده رو بگذاريد و قفل رو باز کنيد
بعد هم مموري اولي (همون که احتمالا قرباني مي‌شه)
براي جلو گيري از اين احتمال هم يه بک‌آپ از تمام اطلاعات درايو C بگيريد و بعد از باز کردن قفل اولي دوباره اطلاعات رو برگردونيد به درايو C و بعد هم مموري اولي (احتمالا قرباني) رو بگذاريد و قفل رو باز کنيد
اميدوارم مشکل شما حل بشه
امتحان کنيد خبر بديد :wink: 8)

anjexe
24 May 2005, 08:07 AM
کمک کنید یکی ارز دوستم یه مموری ار اس 512 داره که یه نفر روش کد گذاشته چه توری باید کد و برداشت چون کدو نمیدونیم :wink: :shock: :o

nakisa
24 May 2005, 11:30 AM
اينم برنامه MMC Password Finder v1.00
شايد مشكلتون حل بشه :o
http://www.nakisa.persiangig.com/MMC%20Password%20Finder%20v1.00.SIS

akhavan_a
25 May 2005, 09:27 PM
کمک کنید یکی ارز دوستم یه مموری ار اس 512 داره که یه نفر روش کد گذاشته چه توری باید کد و برداشت چون کدو نمیدونیم :wink: :shock: :o

دوست عزيز بهتره از اول اين تايپيك تا اخر بخوني
شايد يكي از روشها براي شما جواب بده
ولي خواهشا دستگاه را مستر ريسيت نكن كه قاط مي زنه :cry:

emroozi83
25 May 2005, 09:54 PM
دوست عزيز و دوستان عزيزي كه متوجه مشكل حضرت آقا نشدن!!
بايد مموري رو توي گوشي 9200 بذاري(از اين گوشي پهنا) و با اون فرمتش كني! همين ... من اينو توي يكي از سايتاي خارجي با كلي گشتن يافتم.

تنها راهش همينه!!! برو يه دكون گوشي فروشي بگو يه چند لحظه گوشي مدل 9200 تون رو بم بدين من يه كاري باش دارم!!!! اونم ميگه به چشم بفرما ولي قبلش بيا 600 700 تومن بنداز رو ميز .....

شوخي كردم .... به هر حال با اين گوشي مشكل حل ميشه.... مي ري در قسمت memory card و format رو ميزني!!

anjexe
7 June 2005, 08:16 AM
راستی ای گوشی که میگی کجا پیدا میشه تو سایت نوکیا که پیداشنکردم :eek: :eek:

arashp30
8 June 2005, 10:27 AM
آقا نرم افزاراش رو از اين سايت دانلود كنين!
------------------------------------------------------------------------
نرم افزار هاي به روز شده موبايل http://mobile.p30soft.com

babak
1 December 2005, 02:21 AM
میتونید به این لینک مراجعه کنید

مشکلتون حل میشه :icon_cool :icon_wink
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=138961#post138961
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------