PDA

View Full Version : Capture Card

Koorosh
7 August 2004, 06:28 PM
دوستان از شما ها كدومتون با كارت Capture كار كرده ؟ و چه ماركي خوبه ؟

kave
7 August 2004, 06:36 PM
تو ايران asus

امید رضا
7 August 2004, 06:40 PM
من دارم ولي قديميه ( الان 4 ساله دارم )
مارك pixel view تو اين ماركها خوبه
قيمت pixel رو الان ندارم ولي يه مدل براي كسي گرفتم نسبت به قيمت كيفيت بدي هم داشت 40 تومن
مارك بهتر بخواي 90 تومن
با reciver هم از 170 داره به بالا
اگه externall هم بخواي قبلا رو پايه 300 تومن بود الان قيمت ندارم
اينم بهت بگم براي اينكه بخواي دردسري بران نداشته باشه فقط carptere card بگير و از اين vga card ها كه تلوزيون هم داره نگير چون بعدا نو ارتقا سيستم به دردسر ميافي
و رو سيستمت هم حداقل 512 mb رم بزار با cpu حداقل پنتيوم 4
البته من با رم 128 و رو پنتيوم 3 600 هم امتحان كردم ولي موقعي كه وقتي tv رو بجاي wallpaper استفاده ميكني و يه برنامه معمولي هم باز ميكني خيلي به سيستمت فشار مياد 8)

حميدرضا3650
7 August 2004, 08:06 PM
كوروش خان فرمدند:
دوستان از شما ها كدومتون با كارت Capture كار كرده ؟ و چه ماركي خوبه ؟
[/quote]

من با كپچر كارد msi كار كردم
internal هستش
هم tv داره و هم tuner
من كه ازش راضي هستم
1 سال پيش حدود 6000 تومان خريدم

payamix
7 August 2004, 09:24 PM
pixel view آشغاله :x

Koorosh
7 August 2004, 10:10 PM
حميدرضا3650, جان من خودمم msi دارم ولي تصويري كه زنده نشون مي ده مال من resoulation پاييني داره . مشكل از چيه ؟

امید رضا
7 August 2004, 10:16 PM
pixel view آشغاله :x
admin جان اين حرفو نزن
چون هنوز اين مارك تو ايران جا نيافتاده اي اين حرفو ميزنين ؟
اين شركت فقط تخصصش رو كارتهاي گرافيكيه
من يدونه كارت capture اين شركت رو ديدم كه reciver آنالوگ روش بود ( ديگه خودتون ببينيد اين شركت چقدر قديميه )

payamix
7 August 2004, 10:42 PM
من خودم 2 ساله مدل play tv pro ساخت pixel view رو دارم استفاده ميكنم از همه نظر سخت افزاري و نرم افزاري افتضاحه

Lizard
7 August 2004, 10:56 PM
pixel view هرگز...
اگر تخصصي خواستي ميتونم برات گير بيارم ... البته يه كم بالاست :mrgreen: 6 تومن ناقابل (ميليون)
البته اندازه اش به اندازه ي يه mother board هستش :mrgreen:
pinacle رو من قبلآ باش كار كردم خوب بود
zoltrix هرگز
Asus خيلي خوبه... البته من بهت پيشنهاد ميكنم كه كارت گرافيك هم باشه... حدود 270 ... من خودم باش خيلي حال ميكنم... آخر كيفيت هستش.
سراغ قيمت هاي پايين تر از 100 تومن نرو كه كيفيت ندارن (اگر tv tuner داشته باشن كه بدتر )...

mmemme
7 August 2004, 11:30 PM
منم pinacle استفاده کردم خيلی خوبه باهاش چند تا کار واسه صدا سيما هم انجام دادم و اونا هم فوق العاده راضی بودن

R.s
8 August 2004, 12:49 AM
من هم با pinnacle خيلي راحتم ..... عاليه ....

تكنولژي ساخت كارتهاي بالاي سال 98 اون مال شركت fast studio كمپاني حرفه اي تجهيزات ويديوييه ......

از كارت purple كه بسيار كارت خوبيه براي كار هاي حرفه اي در حد كيفيت DV ميتونيد استفاده كنيد .....

لازم به ذكره كه .... سريال پس از باران ...... سريال معصوميت از دست رفته ... و .... با همين كارت بسته شده ..

خودم هم با كارت سيلور ..... سريال سفر سبز رو تدوين كردم .....

سعي كنيد توي كپچر بريد سمت IEEE 1394

فوق العادست ....... با برنامه pinnacle edition 5 حالشو ببريد ......

توي پرانتز ... ميبينم كه ..... بروبچه هاي ... حرفه اي تدوين هم كه اينجا هستند ...

حميدرضا3650
8 August 2004, 02:23 AM
كوروش جان فرمودند:

حميدرضا3650, جان من خودمم msi دارم ولي تصويري كه زنده نشون مي ده مال من resoulation پاييني داره . مشكل از چيه ؟

واسه شما كدوم مدلشه ؟
واسه من كه موردي نداره

Koorosh
8 August 2004, 12:10 PM
MSI Tvanywere ولي مثلا MPEG2 ضبط مي كنم خيلي عالي مي شه كيفيتش اما حجمش هم خيلي زياد مي شه .

تاريخ 18 مرداد 1383 - 11:14:

تصوير تلويزيون هم كه معمولي بخواي ببيني زياد خوب نيست . يعني مشكل مال دستگاه هستش ؟ اگه هست ببرم گارانتي ؟

kinz
9 August 2004, 10:58 PM
کارت یا حرفه ای یا حیچی اگه کارت معمولی میخوای بگیری بدون mpeg2 اینکدر بگیر عوضش یکیم رو رم و سی پیو سیستمت کار کن

کیفیتشم ممکنه بخاطر این بالا باشه و حجم بالا که mpeg هم مثل jpeg هر چقدر دیتیل بیشتری نگه داری حجم میره بالا میتونی فرمتهای دیگه ای مثل divx یا ... رو استفاده کنی برای مشکل حجم برای همین میگم کدر سخت افزاری نداشته باشه که اگه فرمت دیگه ای بقیر از امپگ و ... انتخاب کردی پول اضافه نداده باشی

از طرف من دور زولتریکس رو خط بکش که لوازم تولیدیشو مجانی بدند رو پی سیم نمیندازم

رادمرد
10 August 2004, 07:02 PM
من يكي ديدم با مارك asus كه سينك سخت افزاري داره اگه اطلاعاتي در اين مورد دارين لطف كنين به ما هم بگين

Koorosh
10 August 2004, 08:29 PM
kinz, جان خوب شايد يكي بودجه كافي رو نداشته باشه . حتما كه آدم نبايد 200 هزار تومان براي كارت كپچر بده . يا بقول چند تن از دوستان چتد ميليون . من مثلا خودم كه تو كار تدوين و . . . هستم مگه چقدر در مي يارم كه بخوام كلي پول كارت حرفه اي بدم و ثانيا به كارم نمي ياد . من در حد نيازم همين كارت 42 تومانيه ك الحمدالاه مثل بعضي از اجناس نه خز شده و نه قيمتش پايين اومده .

R.s
10 August 2004, 09:39 PM
ولي دليل نميشه آشغال بخريم ..... از IE1394 غافل نباشيد محشره .......

Lizard
10 August 2004, 10:14 PM
R.s ميشه منظورتون رو درباره IE1394 توضيح بديد ؟؟؟

ممنونم.

---------
كورش جان...
پيشنهاد ميكنم به سراغ كارتهاي 80 توماني برويد---كارت اينترنال باشه حتمآ (براي اكسترنال ها پول بيخود ميديد...به اين چرنديات هم درباره سرعت گوش نكنيد)
البته مارك و مدل خاصي رو نميگم ولي از اين قيمت به بالا كارتهاي خيلي خوبي وجود داره.
اگر امكان خريد online رو داريد بهتره كه با credit card بخريد
قيمت هاي بسيار مناسب تر و اطمينان از كيفيت جنس...
توي سايت هاي اينترنتي ميتونيد يه كم تحقيق كنيد...

kinz
10 August 2004, 10:41 PM
حتما دستگاه اکسترنالی که به این ورودی وصل بشه هست

Unicorn, چجوریاست خیلی خدمات گرفتم رو نت اما چیزی نخریدم که برام بفرستند میرسه یا نمیرسه دردسر چیا داره

امروز که پاکت رسیده دستم از یکی از شرکتها جای خالی نداره روش انقدر که مهر خورده از وزارت ارشاد تا ترخیص و اداره مالیات و .........
البته پاکتهای استاندارد تری که رسیده دستم اینجوری نبودند این یکی یکم مورد توجه قرار گرفته از قرار معلوم
جالا این یه پاکت بود چیزی کسی بخره چه بلایی قراره سرش بیاد! البته دی اچ ال و ... اما کلا اگه اطلاعاتی داری در اختیارم قرار بدی ممنون میشم

Lizard
10 August 2004, 10:52 PM
تا جايي كه من ميدونم IEEE1394 فقط براي دوربين هاي ديجيتال و بعضي از پرينتر و اسكنرها هستش.

-------------------

براي خريد كافيه كارت اعتباري داشته باشي و (ميگن وليد IP ) منم ريسك نميكنم (از isp مستقيم خريد ميكنم )
آدرس رو ميدي ... ولي هزينه ماليات و گمرك همچين يه خورده زياد براش ميبرن.
در كل خيلي حالش بيشتره.
اگر هم مطمين نيستي كه به دستت برسه به اين شركتهايي كه خريد رو انجام ميدن و درصد ميگيرن و به دستت ميرسونن سفارش بده...
سخت نيست. من زياد خريد نميكنم اما دوستان مرتب از اين طريق جنس سفارش ميدن.

اطلاعات دقيق خاستي در خدمتم :!:

تاريخ 20 مرداد 1383 - 21:54:

بعضي وقتا خطرناك هستش كه جنستو بخورن... بايد سر بزني كه كلاه سرت نره :mrgreen:

kinz
11 August 2004, 09:33 PM
Unicorn,
ای بابا لوازمی که با این پرت کار کنند خیلی زیادند سرعتش از یو اس بی 1 و ... خیلی بیشتره

خوب بهتره بقیه سوالم رو رو پی ام بپرسم

R.s
11 August 2004, 11:26 PM
IEEE 1394 با firewire يا DVi-Link كه DVi-Link اسم اصلي آن است .. .براي انتقال ديجيتال تصاوير از DV player ها ....

و حتي جديدا روي دوربين هاي هندي كم استفاده ميشه .... اگر دوربين يا player شما ... قابليت 20X رو داشته باشه يك tape 3 ساعته رو ميتونيد در كمتر از 10 دقيقه با اين پورت روي هارد خود بريزيد ....

برنامه هايي مثل pinnacle Edition 5.0 از اين پورت ميتوانند كپچر كنند ......

و براي تست هم ميتونيد از power Director استفاده كنيد ....

اگر كسي از دوستان player DSP-80....40....45....20 در دسترس داشته باشه .... ميتونه اين پورت رو روي اون ديوايس پيدا كنه ....

در كل به نظر من محشره ........ خصوصا اين كه ... هيچ گونه .... افت روي اين كابل نيست .... اگه بخوايد كابل درست و حسابي بخريد قيمتش 40 هزار تومان است

من اين كابل رو 3 سال پيش براي شركت به قيمت 120 هزار تومان خريدم !!!!‌ البته 3 متر !!!!!!!!

Koorosh
12 August 2004, 08:32 PM
آقا مارك زولتريكس مي گن چرته ؟ حقيقت داره يا نه ؟

Lizard
12 August 2004, 08:40 PM
من باش كار كردم... چرت كه نه ولي با توجه به حدود 40 تومن بد نيست.

marge_sabz
14 August 2004, 03:18 AM
از مدلهاي خوب كه من باهاش كار كردم و كلي فيلم هم تدوين كرديم اين مدله
matrox-rtx100-extreme pro

kssa
14 August 2004, 02:53 PM
ببخشيد من zoltrix 40 تومني با تيونر دارم و بسيار مزخرفه! :x

دانيال
15 August 2004, 03:31 AM
سلام خسته نباشيد

من از كارت پاور ويديو استفاده ميكنم ازش راضي هستم اينتر ناله گارانتيش حرف نداره دو سال پيش 125000 مايشو دادم ..

يا حق.......... :evil:

سعيد بابا
15 August 2004, 03:47 PM
اقا ما يه( mercury )داريم اخرشه :arrow: :lol:

چشه مگه؟ خيليم خوبه :|

اصلا با 30 تومن يه سطل ماسم بت نميدن 8)

Koorosh
15 August 2004, 09:39 PM
كيفيتش چطوره ؟

amir
16 August 2004, 01:35 AM
آقا من يه كارت گرافيك ATI 32 MB دارم.4ساله پيش خريدم 170000 :roll:
البته ال اين واندر
يه دوربين سوني هم دارم كه يه سري فيل باهاش گرفتم .مي خوام اين فيلم هارو بريزم رو هارد.با خوده گارت گرافبك كه ميام كپچر كنم هم افت كيفيت خيلي زياده هم حجمش زياده.با پورت يو اس بي اومدم كپچر كنم كه كيفيتش از كارت گرافيك هم اشغال تر شد.ميخواستم ببينم براي اينكه با كيفيت خوب بتونم كپچر كنم ميتونم دوربين رو با پورت يو اس بي وصل كنم به كامپيوتر و به وصيله يه برنامه ديگه كپچر كنم؟يا بايد يه كارت بخرم؟
ممنون گه كسي راهنمايي كنه
(تدوين گر هاي حرفه اي كمكككككككك :mrgreen: )

سعيد بابا
16 August 2004, 12:40 PM
كيفيتش نسبت به قبمتش( 30) خوبه اگه رزوليشن رو روي 720 * 576 بزارم كيفيت خيلي خوبي داره ولي تو حركتهاي خيلي سريع كم مياره البته بگم كه با يه اتلن 900 و رم 128 اينطوري هست و فكر كنم سي پي يو رو سريعتر كنم عالي بشه
چون وقتي تا 1075 اور كلوك ميكنم خيلي بهتر ميشه

به نظر من اين كارتاي 40 50 تومني همشون شبيه همن و فقط ماركاشون وظاهرشون با هم فرق داره چون من جنتا از
اين كارتاي تو همين محدوده قيمتو كه ديدم همشون از يه پروسسور استفاده كردن اگه اشتباه نكنم شمارش 7130 هست
منم ارزونترينشو گرفتم :arrow: البته يكي دو سال پيش اما الان حتما ارزونتر شده :arrow:
كنترل داره موج FM ميگيره با فرمت mpg و avi ذخيره ميكنه البته يه چيز عجيب اينه كه يه برنامه به اسم WINDVR هست كه خيلي بهتر از برنامه خود كارت capture ميكنه :arrow: اگه شد يه كليپ 5 ثانيه اي اينجا ميذارم تا ببينيد چه جوري 8)

mohamadreza
16 August 2004, 01:26 PM
من قبلا يه كارت تي وي Asus داشتم كه كيفيت نسبتا خوبي هم داشت. براي كارهاي معمولي خوب بود.
اما الان از ورودي VGA استفاده ميكنم كه خيلي بهتر از اونه 8)

amir
17 August 2004, 10:39 PM
اصلآ آدم رو شرمنده مي كنين با اين همه راهنمايي :mrgreen:

Koorosh
18 August 2004, 03:08 PM
amir, جان اگه كپچر خوب مي خواي بايد بري بالاي 200 تومان ولي غير از اون حجمش زياد ميشه. من پيشنهاد مي كنم بدي بيرون واست كپچر كنن 8)

amir
19 August 2004, 12:46 AM
كورش, عزيز ممنون از راهنماييت 8)

R.s
21 August 2004, 08:48 PM
به نظر من اگه ..... آنالوگ گپچر ميكنيد ........ كارتهاي گرافيك asus واقعا عاليه ......

من از Ti 4800 SE استفاده ميكنم .... و به نظرم حرف نداره ....

Lizard
21 August 2004, 09:47 PM
R.s,

به نظر من اگه ..... آنالوگ گپچر ميكنيد ........ كارتهاي گرافيك asus واقعا عاليه ......

من از Ti 4800 SE استفاده ميكنم .... و به نظرم حرف نداره ....

كاملآ موافقم... يكي از بهترين انتخاب ها كارت هاي گرافيك ASUS هست.

abtin
21 August 2004, 10:38 PM
بهترين و با كيفيت ترين كپچر كارت DVD MASTER هستش با فرمت امپگ 1و2

Koorosh
27 August 2004, 07:12 PM
با تشكر از همه ي دوستان كه نظرهاي خود را بيان كردند .

بحث خاتمه مي يابد . . . اگر سوالي داريد مطرح كنيد

kinz
28 August 2004, 03:36 PM
من اینو پیدا کردم http://www.hauppauge.com/Pages/products/data_impactvcb.html
هیچ گونه نظری در موردش ندارم فقط شرکت تولید کنندش حرف نداره یکی از فرشنده های فروم قدیمی موجود داره از قرار معلوم و براش 45 تومان قیمت زده!

برای این هم http://www.hauppauge.com/Pages/products/data_250.html
145 قیمت زده

Koorosh
30 September 2005, 07:24 PM
بعد 1 و نیم سال من هنوزم قانع نشدم . هر روز میکشلم با ام اس آی داره بیشتر میشه . راهنمایی »

می خوام اینو بفروشم و یکی دیگه بگیرم تا مرز 50 تومان و فوقش 60 تومن . پیشنهاد کنیم :

از اینی که دارم می خوام خیلی بهتر و قوی تر باشه .

MSI TvAnywere

ali_faghihi
30 September 2005, 11:20 PM
فقط تیاتر 500 با چیپ ای تی ای بخرید وسلام

www.ati.com

www.msi.com.tw

راستی پی سی ای اکسپرس هم با این چیپ ام اس ای تولید کرده

واقعا محشره

bardiashamee
1 October 2005, 12:06 AM
اینا همه s-video دارن البته ورودی
اگه دارن کیفیت کپچر s-video خوب هست؟ با چه فرمتی کپچر میکنه؟
همون زیر 50000 تومنی ها نه بیشتر!

mohammad
1 October 2005, 12:43 PM
در حدود یک ساله و نیم که از leadtek مدل WinFast TV 2000 XP deluxاستفاده میکنم در کل راضیم
اما ایرادات این کارت به نظر من :
1- همانطور که میدانید این کارت هم کارت tv است وهم کپچر
تصویری که از کانالهایی که با انتن -منظورم کانالهای داخل ایران-دریافت میکنی کفیت چندان جالبی ندارد به جز 1 و2
2-کفیت تصویر چه کپچر و چه tv در 3 حالت قابل تنظیم است
normal ,good ,optimal که بالاترین ان optimal است ومشکل اینجاست که اگر تصویر را بروی optimal تنظیم کنی تصویری دارای نوعی سایه میشود این مشکل در تصاویر پر تحرک بیشتر خود را نشان میدهد
ودر حقیقت به نوعی تصویر کند است
البته من از طریق رسیور تصویری که بروی این کارت مشاهده کردم به علت بالا بودن کفیت کانالهای هات برد از جمله vox بروی این کارت تصویر خوب و شفافی داشتم هم چنین تصویری که از طریق هندی کم با فرمت dvd کپچر کردم کیفیت خوبی داشت
اما مزایا :
1-از هر نوع فرمت پشتتیبانی میکند mpeg1 , mpeg2 ,mpeg4 ,dvd ......
2دارا بودن time shifting
3-نصب راحت
4-کپچر با فرمت dvdوvcd ورایت مستقیم روی سیدی یا دودی
5-اپدیت درایور و اضافه شدن امانات نرم افزاری
اما مهمترین چیز ساپورت فرمت mpeg2 به صورت سختافزاری است
در کل برای کارهای معمولی و در حد یوزر خانگی بد نیست
قیمت 1.5 سال پیش این کارت 57000 تومان با یک سال گارانتی اوژنگ

Koorosh
3 October 2005, 09:34 PM
اینا از ام اس آی بهتره ؟

cursed_lucifer
3 October 2005, 10:51 PM
من dazzle dvc 120 دارم راضیم پارسال گرفتم 120 تومن تنها مشکلم اینه که با هیچ نرم افزای به جز نرم افزار خودش نمی تونم کپچر کنم (البته نرم افزار خودش عالیه ) با کیفیت DVD و VCD و SVCD کپچر می کنه external هم هست ماله کمپانی pinaccle هستش

vatoovatoo80
4 January 2006, 06:02 PM
آقا کسی با Dazzle DVC 150 کارکرده؟قیمتش چنده؟این هم فقط با نرم افزار خودش کپچر میکنه؟

vatoovatoo80
21 April 2006, 01:48 AM
دوستان کسی اطلاع داره Dazzle Video Creator Platinum تو ایران هست یا نه؟در مورد کاراییش چیزی میدونید؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

zepllin
21 April 2006, 02:28 AM
فقط pinnacle ازش خیلی راضیم برای یک خونه کامله

vatoovatoo80
21 April 2006, 02:37 AM
دوست عزیز dazzle هم از محصولات شرکت Pinnaclesys هست.

مهدي پاشايي
28 April 2006, 12:05 AM
چرا از snazzi كسي چيزي نميگه من دارم 110 خريدم كيفيتش خوبه همه فرمتي هم كبچر ميكنه.

vatoovatoo80
28 April 2006, 12:21 AM
شما چه مدلی از اسنازی رو دارید؟بیشتر دربارش توضیح بدید؟با همه برنامه ها میشه باهاش کپچر کرد یا فقط برنامه خودش؟

مهدي پاشايي
28 April 2006, 12:30 AM
دوست خوب مدلش snazi lll pci اينترناله 2 تا ورودي كامپوزيت 1 s video و 1 ورودي صدا فقط برنامه خودش ميشه كار كرد تنظيم هاي زيادي ميشه رو كيفيت تصويرش داشت و تيونر هم نداره و فقط كارش كبچر آنالوگ تصوير با كيفيتهايmpeg-1 & mpeg-2 & svcd & vcd

vatoovatoo80
28 April 2006, 12:41 AM
و فقط كارش كبچر آنالوگ تصوير با كيفيتهايmpeg-1 & mpeg-2 & svcd & vcd

پس با این حساب فایروایر نداره؟یعنی از Mini DV ها نمیشه کپچر کرد؟
حداکثر رزولوشنی که کپچر میکنه چقدره؟

مهدي پاشايي
28 April 2006, 06:02 PM
نه نه فاير واير نداره يكي از چيزاي كه مشخص ميشه كه آيا كارت شما فاير واير داره يا نه اينه كه پسوند dv رو يه طوري به اسم كارت اضافه ميكنند البته من فاير واير رو هم دارم رو يه كارت جداي ديگه كه فقط 2 تا ورودي ieee 1394 رو داره كه اينو تقريبا 3 سال پيش خريدم واسه هنديكم sony اون موقع 30 تومن پول دادم كيفيتش هم ميدوند كه ديگه توپه...
اما اين snazzi رزوليشنش به اين صورت =
mpeg-1 max 352 x 288

mpeg-2 max 720 x 576
vcd هم كه استاندتردش 352 در 288
svcd هم 480 در 576
حتما توجه داشته باشين كه كارت كبچر هاي حرفه اي آنهايي هستن كه فقط كارشون كبچره منظورم اينه كه شما ميري يه كارت 30 توماني ميخري همه كاره تيونر-كنترل-باچند تا برنامه كار ميكنن و كبچر تصاوير از هر دستگاهي تازه يه سريشون هنديكمو تبديل به web cam هم ميكنند اما يه كارتي كه فقط كارش كبچره اول دلتونو ميزنه وقتي ميبينيد امكاناتش واقعا كمتر از اون 30 تومني است اما بايد بدونيد كه همين مشخصه كارتهاي حرفه اي كه cpu شون فقط تقويت شده براي اين كار نه كاراي ديگه (اينم بدونيد كه بيشتر كامپيوتريها كه زدن تبديل VHS به VCD از اين كارتهاي حرفه اي استفاده ميكنند كه اكثرا SNAZZI دارن)
dazzle dvc 120 اين هم خوبه

changeez
18 May 2006, 02:41 AM
فرف کپچر کردن تیونر های ارزون قیمت تو بازار با کارت کپچرهای واقعی و معمولا گرونتر این هست که عمل کپچر تو تیونر ها از طریق نرم افزار و Encoderهای شرکت تولید کننده انجام میشه اما در کارت کپچرهای واقعی این عمل توسط پردازشگر فیزیکی روی کارت کپچر انجام میشه. مثلا وقتی داری با تیونر فیلم ضبط میکنی و یه دفعه آنتی ویروست شروع به اسکن میکنه تصویر کپچر شده ات گیر میکنه. این تجربه رو خودم بار ها داشتم

changeez
18 May 2006, 02:48 AM
پس با این حساب فایروایر نداره؟یعنی از Mini DV ها نمیشه کپچر کرد؟
حداکثر رزولوشنی که کپچر میکنه چقدره؟
اگر بیشتر با فایروایر کار داری و کپچر معمولی نداری بهتره یه تیونر فایروایر دار بخری. کم گیر میاد. ولی هست. یقین دارم که هست.

sina2502002
20 May 2006, 01:04 PM
من خودم هم Pixel view داشتم هم VCD Producer Pro داشتم ، هم Movie maker ، هم Pinaccleداشتم ، هم Snazio توی این ها از همه بهتر VCD Producer Pro بود که فقط کارت کپچر بود و دیگه هیچی نداشت ولی کیفیتش خیلی خوب بود برای تبدیل به VCD شطرنجی هم اصلا نمی شد . بعدش Pinaccle بود که TV هم داشت به نظر من اگر از محصولات Pinaccle بگیری خیلی بهتره و کیفیتش هم خیلی خوبه البته دقت کن تقلبی نباشه :icon_razz

zepllin
20 May 2006, 01:18 PM
از نظر من pinnacle برای یک خانه کاملترین دستگاه است

ATOS
20 May 2006, 09:17 PM
از نظر من pinnacle برای یک خانه کاملترین دستگاه است
دقيقا:icon_cool
علل خصوص اين مدل: CAPTURE CARD-PINNACLE - STUDIO MOVIEBOX USB (High Quality Capture - MPEG-1, MPEG-2 - USB 2 - EXTERNAL
قيمت : 130.000 چوق
سايت كالا:
http://www.pinnaclesys.com/publicsite/us/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBox+USB+version+9.htm
لينك جهت خريد اينترنتي:
http://www.rayansaba.com/products/?grp=Capture%20Card

ehsan175
3 June 2006, 02:44 AM
دقيقا:icon_cool
علل خصوص اين مدل: CAPTURE CARD-PINNACLE - STUDIO MOVIEBOX USB (High Quality Capture - MPEG-1, MPEG-2 - USB 2 - EXTERNAL
قيمت : 130.000 چوق
سايت كالا:
http://www.pinnaclesys.com/publicsite/us/Products/Consumer+Products/Home+Video/Studio+Family/Studio+MovieBox+USB+version+9.htm
لينك جهت خريد اينترنتي:
http://www.rayansaba.com/products/?grp=Capture%20Card
hamed_1361 جان! میشه در مورد این مدل بیشتر توضیح بدی؟ آیا بعنوان tv tuner هم عمل میکنه؟
ممنون:icon_cool

ATOS
3 June 2006, 03:57 PM
hamed_1361 جان! میشه در مورد این مدل بیشتر توضیح بدی؟ آیا بعنوان tv tuner هم عمل میکنه؟
ممنون:icon_cool
نه:icon_mad: TV Tuner نداره ولي 2تا ورودي AV داره:icon_cool