View Full Version : آخرین قيمت انواع خودرو سواري
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
سود انباشته
8 June 2010, 07:37 PM
هیوندای ix55 امروز طبق بخشنامه شرکت آسان موتور(نماینده رسمی هیوندای موتور کره جنوبی در ایران) دو میلیون تومان گران شد.
قیمت قبلی: 65900000تومان
قیمت جدید: 67900000تومان
PowerMode
8 June 2010, 08:16 PM
هیوندای ix55 امروز طبق بخشنامه شرکت آسان موتور(نماینده رسمی هیوندای موتور کره جنوبی در ایران) دو میلیون تومان گران شد.
قیمت قبلی: 65900000تومان
قیمت جدید: 67900000تومان
و اضافه میشه 2 میلیون توسان گرون شد
از فردا جنسیس کوپه 3 میلیون قراره گرون بشه :icon_mad:
gamekhor2007
8 June 2010, 09:05 PM
مسخره ترین جای کره زمین ایرانه.همه جا بنزین گرونه ماشین ارزونه،تو ایران بنزین میخواد گرون بشه پس باید ماشین هم گرون بشه.ای خاک بر سرمون که محکوم به زندگی در این کشور ... هستیم:icon_bigg
equinoxe
8 June 2010, 09:42 PM
سلا دوستان کسی از قیمت تاکسی خبر داره؟به نظرتون وضعیت قیمت تاکسی در چند ماه آینده چی میشه؟
Salman17
9 June 2010, 12:33 AM
به نظره من به دلیل جریاناته بنزین ماشین ارزون تر هم می شه.بدبخت مسافر کشها دیگه نمی تونن یه لقمه نون واسه زن و بچشون ببرن با این وضیعت بنزین
سود انباشته
9 June 2010, 08:47 AM
به نظره من به دليل جرياناته بنزين ماشين ارزون تر هم مي شه.بدبخت مسافر کشها ديگه نمي تونن يه لقمه نون واسه زن و بچشون ببرن با اين وضيعت بنزين
بعيد به نظر ميرسه.
چون کافيه يه ماشين گرون بشه(مثله 206 يا تندر به لحاظ کم مصرف بودن)و وقيمتش انقدر بره بالا که ديگه مردم به ماشين هاي ديگه روي ميارند و تقاضا بيشتر از عرضه ميشه و قيمت ميکشه بالا.
شايد تو کوتاه مدت مثلا يک ماه ماشين با افت تقاضا مواجه بشه ولي بعدش دوباره همه ميرند دنبال بنزين 400 توماني و ...
طبق آماري که هر چند مدت اعلام ميشه مشخص ميشه که روند مصرف بنزين 400 توماني رو به افزايش است يعني اينکه که مردم دارند عادت ميکنند به بنزين 400 توماني! و کسي که سهميه اش تموم ميشه مجبوره که بنزين 400 توماني بزنه تا پياده نمونه.
سهميه بندي بنرين يادتونه که فقط يک هفته خيابون ها خلوت بودند و کسي دلش نميومد از ماشينش استفاده کنه ولي بعد از يک هفته ترافيک و شلوغي شروع شد.
Rain Man 4498
9 June 2010, 10:58 AM
مسخره ترین جای کره زمین ایرانه.همه جا بنزین گرونه ماشین ارزونه،تو ایران بنزین میخواد گرون بشه پس باید ماشین هم گرون بشه.ای خاک بر سرمون که محکوم به زندگی در این کشور ... هستیم:icon_bigg
دوست گلم نگران نباش همه چیز درست میشه ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه
آدم بعضی وقتها نمیدونه چیکار کنه هیچ چیزمون روی حساب کتاب نیست نه ماشینامون نه بنزینمون نه زندگیمون
خدا عاقبتمونو بخیر کنه:lover:
gamekhor2007
9 June 2010, 11:21 AM
با سلام.میخوام بدونم 405 مدل 83 و رنگ بژ و صفحه کیلومتر پارسی اولیه که روش بوده بدون رنگ و فقط چند جا زیر در خط افتاده و رفته داخل بدون کوچکترین مشکل فنی و 66 هزار تا کارکرد واقعی و اینکه در بهترین شرایط نگهداری و استفاده شده رو چند میتونم بفروشم(البته زیاد دلم نمیاد بفروشم:icon_redf)؟
:icon_surp
pooryab
9 June 2010, 05:43 PM
با سلام
قیمت ریو صفر
،
سمند EF7
و یک ریو مدل تیر 88 نوک مدادی
درب صندوق عقب تعویض شده ولی جای دیگر رنگ ندارد
درب سمت راست هم خورگی داشته که بدون رنگ در اومده
یک سال هم بیمه داره
از لحاظ فنی هم بدون هیچ مشکل
moje90
9 June 2010, 07:10 PM
با سلام.میخوام بدونم 405 مدل 83 و رنگ بژ و صفحه کیلومتر پارسی اولیه که روش بوده بدون رنگ و فقط چند جا زیر در خط افتاده و رفته داخل بدون کوچکترین مشکل فنی و 66 هزار تا کارکرد واقعی و اینکه در بهترین شرایط نگهداری و استفاده شده رو چند میتونم بفروشم(البته زیاد دلم نمیاد بفروشم:icon_redf)؟
با سلام :icon_winkمن تو شیراز از دو تا بنگاهی پرسیدم گفتن مدله83 رو پایه 7.500 تا7.800 اگه خیلی تمیز باشه :icon_exclالبته یه جای دیگه هم زیر این قیمتا رو بهم گفت :icon_surpموفق باشی
gamekhor2007
9 June 2010, 07:14 PM
مطمعن هستید.آخه مدل 82 رو چند ماه پیش یکی از دوستان طرفای 8.5 فروخت.این قیمتها خیلی کمه
amin.405
10 June 2010, 01:05 AM
قیمتا بالاتره ... مال من آخر 80 هستش (یعنی اسفند 80) ... ولی 7.200 مشتری دارم .
دوستان 206 مدل 87 (برج6) ...سفید ... بدون رنگ ... کارکرد حدود 32000 تا چند میرزه ؟
(طرف میگه 12 ... ولی فک نمیکنم این قیمتا باشه؟)
mohajer_137860
10 June 2010, 07:14 AM
برکه بازار خودرو
گروه خودرو- اگرچه بازار خودرو کشور از نیمه فروردین ماه امسال به رکود فرو رفته، اما آغاز فصل امتحانات، خانوادهها را فعلا از خرید و فروش خودرو باز نگه داشته است و این موضوع نيز به رکود بازار دامن زده است.
به گفته نمایشگاهداران خودرو پایتخت، رکود فعلی تا پایان فصل امتحانات ادامه خواهد داشت و پس از آن با توجه به آغاز مسافرتهای تابستانی، رونق به بازار خودرو کشور باز خواهد گشت.
نگاهی به نمودار قیمت خودروها از این نکته حکایت میکند که بهرغم رکود فعلی، قیمت خودروها چندان دچار تغییر نشده و تقریبا در مقایسه با یکی و دو ماه گذشته، ثابت مانده است.
این موضوع در شرایطی است که توقف شمارهگذاری مگان در هر دو مدل دنده اتومات و معمولی، احتمالا افزایش قیمت این خودرو را در بازار طی هفتههای پیش رو در پی خواهد داشت.
اما نگاهی نیز به نرخ فعلی خودرهای داخلی بیندازیم.
در حال حاضر سمند سورن که چندی پیش 100 هزار تومان ارزان شد با قیمت 16 میلیون و 600 هزار تومان به فروش میرسد.
سمند LX نیز در حال حاضر قیمتی برابر با 15 میلیون تومان در مدل بنزینی دارد.
همچنین آن طور که فعالان بازار عنوان میکنند، مدل صفر کیلومتر سمند معمولی، دیگر وجود خارجی ندارد و متقاضیان این خودرو باید به دنبال مدل «دست دوم» آن باشند.
سمند معمولی زمانی در مدل صفر خود 13 میلیون و 500 هزار تومان قیمت داشت؛ اما حال با توجه به نبود آن در بازار صفر کیلومترها، نمیتوان قیمتی قطعی را برای مدل دست دوم آن ذکر کرد. اما نمایشگاهداران خودرو پایتخت معتقدند، سوزوكی گرند ویتارا در حال حاضر بازاری ندارد و مشتریان تمایل چندانی به خرید آن از خود نشان نمیدهند.
به گفته آنها این شاسیبلند مونتاژی ایرانخودرو هماکنون با قیمت 36 میلیون تومان در مدل دندهای خود به فروش میرسد و نوع اتومات آن نیز نرخی برابر با 40 میلیون تومان در بازار دارد.
نرخ خودروهاي داخلي در بازار
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2100/16-07.jpg
ثبات قیمت پژوييها
این هفته در بازار خاندان پژویی ایرانخودرو، آب از آب تکان نخورد و اعضای این خانواده تغییر قیمت خاصی را به خود ندیدند.
در حال حاضر، پژو 405 بنزینی با قمیت 13 میلیون و 100 هزار تومان به فروش میرسد و نوع دوگانهسوز آن نیز نرخی برابر با 14 میلیون و 600 هزار تومان دارد.
پژو 206 نیز هماکنون در تیپ 2 خود، 14 میلیون و 50 هزار تومان قیمت دارد. این محصول البته به ترمز ضدقفل (ABS) مجهز است.
همچنین پارس نیز به عنوان دیگر پژویی بازار خودرو کشور هماکنون 17 میلیون و 150 هزار تومان در مدل بنزینی خود قیمت دارد و نوع دوگانه سوز آن نیز یک میلیون تومان، گرانتر به فروش میرسد. پژو روآی بنزینی نیز در حال حاضر هشت میلیون و 350هزار تومان در بازار قیمت دارد و برای خرید مدل دوگانه سوز آن نیز باید 400 هزار تومان دیگر خرج کرد.
سایپاییها هم ثابت ماندند
از نرخ سایپاییها نیز در بازار، یادی کنیم. سه محصول سایپا؛ یعنی پراید، ریو و زانتیا هفتهای آرام را به انتها رساندند و نرخ آنها دست نخورده باقی ماند. در حال حاضر، پراید بنزین سوز با همان قیمت هفت میلیون و750 هزار تومان خود به فروش میرسد و زانتیا نیز 27 میلیون و 400 هزار تومان خرید و فروش میشود. ریو نیز که سایپاییها چندی پیش بدون مجوز وزارت صنایع، این خودرو را گران کردند و بلافاصله پس از دستور این وزارت، آن را به نرخ قبلی باز گرداندند، هماکنون 13 میلیون و 600 هزار تومان قیمت دارد.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2100/16-05.jpg
بازار آرام تندر
تندر-90 نیز اگرچه معمولا شرایطی خلاف اوضاع کلی بازار دارد، اما فعلا همسو با بیشتر خودروها، با ثبات قیمت روبهرو است.
این محصول هماکنون در مدل E0 خود قیمتی برابر با 11 میلیون و 500 هزار تومان دارد و مدل E1 مجهز به ترمز ضد قفل آن نیز با قیمت 13 میلیون و 200 هزار تومان، خرید و فروش میشود. E2 نیز که فولترین مدل تندر است، هماکنون با قیمت 15 میلیون و 350 هزار تومان به فروش میرسد.
MARS1920
11 June 2010, 12:15 AM
بچه ها پارس اتوماتیک مدل 88 کارکرد 9000 موتور tu5 بدون خط خش و رنگ شدگی چند قیمت می شه؟
PowerMode
11 June 2010, 12:21 AM
سلام
حدود 18 بستگی به اینکه چندماه کارت طلاییش مونده
و چه ماهی از سال 88
haftsin
11 June 2010, 12:21 AM
بچه ها پارس اتوماتیک مدل 88 کارکرد 9000 موتور tu5 بدون خط خش و رنگ شدگی چند قیمت می شه؟
سلام
یه چیز کوچولو وسط تاپیک : من یه تجربه کوچیک رانندگی با این ماشینو داشتم، به نظرم ماشین خیلی خوبی اومد.:icon_excl گیربکسش خیلی باهاش مچ شده بود.
فقط اگه این ماشینو بخری، بعداً بد میتونی بفروشی. مشتریش کمه
الآنم اگه بخوای بخری، معمولاً افت قیمتش یه کم بالاست. و خوب میتونی بخری
mr_black
12 June 2010, 01:33 PM
بازار خودرو در انتظار رونق تابستانى
فصل تابستان هميشه براى بازار خودرو كشور همراه با رونق بوده و با افزايش ميزان سفرهاى درون و برون شهرى ميزان خريد خودرو نيز در بازار سير صعودى به خود گرفته است. از سوى ديگر با وجودى كه بسيارى از خودروسازان بزرگ جهان به هر شيوه ممكن از فرصت جام جهانى ۲۰۱۰ آفريقاى جنوبى براى تبليغات و فروش محصولات خود استفاده كرده اند، به نظر مى رسد خودروسازان ايرانى از اين فرصت حتى براى رشد فروش در بازار داخلى نيز هيچ استفاده اى نكرده اند. البته بايد گفت كه قطعا ناكامى ايران در صعود به اين رقابت ها نيز در به وجود آمدن چنين شرايطى موثر بوده است. اما در هفته اى كه گذشت پژو ۴۰۵ بنزين سوز با قيمتى معادل ۱۳ ميليون و ۲۰۰ هزار تومان معامله شد، اين در حاليست كه مدل دوگانه سوز اين خودرو ۱۴ ميليون و ۶۰۰ هزار تومان خريد و فروش شد. پارس بنزين سوز نيز ۱۷ ميليون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رفت و مدل دوگانه سوز اين خودرو يك ميليون تومان گران تر يعنى ۱۸ ميليون و ۲۰۰ هزار تومان خريد و فروش شد. ضمن اين كه پارس دوگانه سوز داراى ترمز ضدقفل نيز حدود ۱۸ ميليون و ۹۰۰ هزار تومان در بازار قيمت دارد. پارس سال نيز داراى قيمتى معادل ۱۸ ميليون و ۳۰۰ هزار تومان است. اين را هم بايد گفت كه توليد پارس در ايران خودرو در ارديبهشت ماه سال جارى با افت ۱۶ درصدى روبه رو شد. به گزارش ايسنا، در خانواده سمند نيز سمند ال.ايكس بنزين سوز ۱۵ ميليون تومان و نوع دوگانه سوز اين خودرو ۱۶ ميليون و ۱۰۰ هزار تومان خريد و فروش شدند. همچنين سورن در اين هفته ۱۶ ميليون و ۶۰۰ هزار تومان در بازار معامله شد. قيمت پژو ۲۰۶ تيپ ۲ داراى ترمز ضد قفل نيز در هفته اى كه گذشت، حدود ۱۴ ميليون و ۱۰۰ هزار تومان بود. مدل پژو ۲۰۶ صندوق دار V9 نيز بدون تغيير نسبت به هفته قبل از آن با قيمت ۱۹ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان در بازار به فروش رفت. روآ نيز در هفته اى كه گذشت در دو مدل بنزينى و دوگانه سوز به ترتيب ۸ ميليون و ۴۰۰ هزار تومان و ۸ ميليون و ۸۰۰ هزار تومان در بازار معامله شد. توليد اين خودرو نيز در ارديبهشت ماه امسال با كاهش ۱۸ درصدى مواجه شد. همچنين در هفته اى كه گذشت، پرايد بنزين سوز متاليك هفت ميليون و ۷۵۰ هزار تومان خريد و فروش شد. ريو نيز ۱۳ ميليون و ۶۰۰ هزار تومان خريد و فروش شد. اين در حاليست كه زانتيا با همان قيمت قبلى يعنى ۲۷ ميليون و ۴۰۰ هزار تومان در بازار خريد و فروش شد. همچنين تندر۹۰ در مدل E2 (رنگ سفيد) در هفته گذشته حدود ۱۵ ميليون و ۴۰۰ تومان معامله شد. در حالى كه قيمت E1 مجهز به ترمز ضدقفل ۱۳ ميليون و ۳۰۰ هزار تومان بود. اين در حالى است كه قيمت كارخانه مدل E1 پس از تجهيز به ترمز ضدقفل حدود يك ميليون و ۳۰۰ هزار تومان افزايش يافته است. اين هفته مدل E0 تندر ۹۰ چندان در بازار موجود نبود. توليد تندر ۹۰ در سال جارى تاكنون در هر دو شركت ايران خودرو و پارس خودرو با رشد زيادى مواجه شده است.
قيمت خودروهاى وارداتى
اما در بازار خودروهاى وارداتى هيونداى آزرا با قيمتى معادل ۵۱ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان خريد و فروش شد، در حالى كه هيونداى آوانته (اتوماتيك) حدود ۲۸ ميليون تومان قيمت داشت. ديگر محصول بزرگترين خودروساز كره جنوبى يعنى سوناتا نيز قيمتى معادل ۴۱ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان در بازار داشت. دو محصول بزرگترين خودروساز جهان يعنى تويوتا نيز در بازار كشور ۴۸ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان و ۳۹ ميليون تومان قيمت داشتند. دو قيمت فوق به ترتيب مربوط به كمرى جى ال ايكس و كرولا هستند. ديگر محصول تويوتا يعنى ياريس هاچ بك نيز با قيمتى معادل ۲۶ ميليون تومان در بازار خريد و فروش شد. نوع صندوق دار اين خودرو نيز ۲۹ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان قيمت دارد. اما كيا سراتو جديد نيز در بازار ۳۷ ميليون تومان معامله شد و هيونداى ورنا (اتومات) نيز ۲۱ ميليون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش رفت. كيا اپيروس و كيا سراتو جديد نيز به ترتيب ۵۱ و ۳۷ ميليون تومان در بازار خريد و فروش شدند. همچنين ديگر محصول شركت فرانسوى سيتروئن در بازار ايران به غير از زانتيا يعنى C5 نيز هم اكنون حدود ۵۸ ميليون تومان قيمت دارد.
amin.405
12 June 2010, 01:50 PM
دوستان 206 مدل 87 (برج6) ...سفید ... بدون رنگ ... کارکرد حدود 32000 تا چند میرزه ؟
(طرف میگه 12 ... ولی فک نمیکنم این قیمتا باشه؟)
چه قیمتی برای خرید مناسبه ؟
farshad_ata
13 June 2010, 07:27 AM
سلام دوستان
یکی از دوستام اصرار داره ماشینمو برداره ( اصلا دوست ندارم به آشنا بفروشم اما رودربایسی موندم )
LX TU5 (صادراتی با گارنتی بوده برای ترکیه ) اسفند 87 سفید بدون خط و خش کارکرد 37000 لاستیکای جلوشم تازه عوض کردم
چند بدم که هم خدارو خوش بیاد هم خلق خدا رو
خداییش ازش راضیم اما فکر SUV هم افتاده توسرم
amingzj
13 June 2010, 09:54 AM
سلام
امین جان با توجه به اینکه قیمت صفرش با ABS الان 14 تومن هستش و اینی که شما میگی 2مدل زیر ساله و کارکرد معقولی هم داره همین حدود 12 به نظرم مناسبه .
equinoxe
13 June 2010, 10:07 AM
اگه بیمه و لاستیک هم داشته باشه و اون شرایط هم که گفتی باشه به نظر من 11.5!
سود انباشته
13 June 2010, 06:17 PM
رشد قيمت خودروهاي وارداتي
توقف ثبت سفارش خودروهاي وارداتي و افزايش 5/4 درصدي نرخ ارز از ابتداي ارديبهشت ماه تاکنون، از جمله دلايلي است که برخي واردکنندگان، افزايش قيمت خودروهاي وارداتي را به آنها نسبت داده و پيشبيني ميکنند که در صورت ادامهدار شدن شرايط کنوني، افزايش قيمت خودروهاي وارداتي طي ماههاي آينده نيز ادامه خواهد داشت. کاهش 20 درصدي تعرفه واردات خودرو را که در واپسين روزهاي سال گذشته از سوي نمايندگان مجلس به تصويب رسيد، ميتوان از جمله دلايل رشد واردات خودرو در سال جاري دانست؛ تعرفهاي که البته اعمال نشد، اما رشد واردات را به همراه داشت.
رشد چشمگير واردات خودرو موجب شد تا مسوولان به منظور حمايت از خودروسازان داخلي، توقف ثبت سفارش خودروهاي وارداتي را در سال جاري در دستور کار خود قرار دهند تا به اين طريق بتوانند بر بازار اين خودروها نظارت کنند.
اقدام صورت گرفته موجب شد تا واردکنندگان خودرو به دليل نامعلوم بودن وضعيت واردات طي ماههاي آينده، اقدام به احتکار خودروهاي وارد شده در انبارها کنند، اقدامي که رشد قيمت خودروهاي وارداتي در بازار را به همراه داشت.
جنسيس کوپه نيز طي اين مدت رشد سه ميليوني را تجربه کرده و هماکنون با قيمتي برابر با 60 ميليون و 500 هزار تومان در بازار خريد و فروش ميشود.
...
ادامه مطلب (http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=210760)
Salman17
14 June 2010, 12:42 AM
نه امین جان 12 نمی ارزه بیشتر از 11.600 نمی ارزه
foadost
14 June 2010, 01:05 AM
مزدا 3 تیپ 3 ، مدل 88 ، کارکرد 18000 کیلومتر ، یکسال کامل بیمه شخص ثالث ، رنگ آپشن بادمجانی ، فنی کاملاً سالم ، بدون تصادف و رنگ ، دو خط روی سپر که با پنبه رنگ برطرف میشه به نظر دوستان چقدر قیمت داره؟
شرایطی چطور بخرم خوبه؟؟ فروشنده آشناست 20 تومن پول نقد لازم داره مابقیش هم میگه 6 ماهه ، چند بخرم که نه سیخ بسوزه نه کباب
amingzj
14 June 2010, 02:49 AM
مزدا 3 تیپ 3 ، مدل 88 ، کارکرد 18000 کیلومتر ، یکسال کامل بیمه شخص ثالث ، رنگ آپشن بادمجانی ، فنی کاملاً سالم ، بدون تصادف و رنگ ، دو خط روی سپر که با پنبه رنگ برطرف میشه به نظر دوستان چقدر قیمت داره؟
شرایطی چطور بخرم خوبه؟؟ فروشنده آشناست 20 تومن پول نقد لازم داره مابقیش هم میگه 6 ماهه ، چند بخرم که نه سیخ بسوزه نه کباب
30 تومن نقد دیگه شرایطش رو خودتون حساب کنید !
البته یکم بالاتر هم جا داره ولی باتوجه به افت قیمت احتمالی اگر همین حدود بگیرید عالیه !!!
pooryab
14 June 2010, 09:00 AM
با سلام
قیمت ریو صفر
،
سمند EF7
سورن ef7
و یک ریو مدل تیر 88 نوک مدادی
درب صندوق عقب تعویض شده ولی جای دیگر رنگ ندارد
درب سمت راست هم خورگی داشته که بدون رنگ در اومده
یک سال هم بیمه داره
از لحاظ فنی هم بدون هیچ مشکل
reza_vga8800640mb
15 June 2010, 11:23 AM
سلام به دوستان ،می خوام برام ماشینم و قیمت بزنید
206 صندوق دار v10 مدل مهر 87 باهاش چپ کردم پوسته ی سقف تعویض شده اما ستون هام همشون کاملا سالم و بدون حتی کجی هست ،قیمت واقعی این ماشین چنده (قیمته بنگاه و نمی خوام ها )تا کید می کنم قیمت واقعیش چنده با جفت بیمه (بدنه و ثالث)
amir11
17 June 2010, 01:06 PM
دوستان سلام،
من يه sport E2+LP سفيد ايران خودرو دارم كه 5 روز ديگه تحويل ميدن، قصد دارم بفروشمش ولي ظاهرا هنوز قيمت اين مدل تو بازار مشخص نيست. اگر از دوستان كسي از قيمت ال نود اسپرت اطلاع دارد لطفا منو راهنمايي كنه كه چند بفروشمش.
amin.405
17 June 2010, 02:18 PM
شما باید ببینی که قیمت کارخونه ای چقدر اضافه پرداخت نسبت به E2+Lp پرداخت کردی همون قدر هم به قیمت توی بازار E2LP اضافه کنی (البته به نظرم یه خورده باید بیشتر اضافه کنی بخاطر کمتر و نایاب بودن این مدل)
moje90
17 June 2010, 11:40 PM
دوستان سلام،
من يه sport E2+LP سفيد ايران خودرو دارم كه 5 روز ديگه تحويل ميدن، قصد دارم بفروشمش ولي ظاهرا هنوز قيمت اين مدل تو بازار مشخص نيست. اگر از دوستان كسي از قيمت ال نود اسپرت اطلاع دارد لطفا منو راهنمايي كنه كه چند بفروشمش.
با سلام:icon_winkفکر کنم رو پایه 16 تومن باشه البته به شرطی که مشتریش رو بشه پیدا کرد چون در حالت عادی این مدل 1میلیون گرونتر از مدل فول هست :icon_excl
reza_vga8800640mb
22 June 2010, 01:40 PM
206 صندوق دار v10 مدل مهر 87 باهاش چپ کردم پوسته ی سقف تعویض شده اما ستون هام همشون کاملا سالم و بدون حتی کجی هست ،قیمت واقعی این ماشین چنده (قیمته بنگاه و نمی خوام ها )تا کید می کنم قیمت واقعیش چنده با جفت بیمه (بدنه و ثالث)
دوستان که آشنا به قیمت هستند نظری نمی دهند
آخه قیمت صفرش تو تهران 18.5 تا حتی 19 هم هست قیمت کارخونش 17.800 بود که یه 3 یا 4 ماهی هست تولیدی از این مدل نداشتن
pedramslhr
24 June 2010, 01:15 PM
ببخشید اگه سوال تکراریه.
فقط میخواستم ببینم از نظر کیفیت چه فرقی هست بین سفید و بقیه رنگ ها. چون اصولا کارخونه قیمت این رنگ یا بعضی رنگها رو گرونتر میزنه. یه جایی خوندم فقط به خاطر بازار بهتر اینطوریه! درسته؟
amin.405
24 June 2010, 05:20 PM
به نظر من که درسته سفید چند سال اول قشنگه و جذاب ولی بعد از چند وقت (چند سال) اون جذابیت اولیه رو نداره و آدم احساس میکنه که ماشین کدر تر و مات تر شده .
birak
24 June 2010, 11:48 PM
البته میشه کدر شدن رنگ رو ( از جمله رنگ سفید ) با رعایت یه سری نکات به تاخیر انداخت . مثلا جلوگیری از قرار گیری طولانی مدت ماشین زیر تابش شدید آفتاب یا پوشاندن ماشین تو اینجور مواقع .
بزرگترین قاتل شفافیت رنگ تابش آفتاب هست که هر چه شدتش و مدت زمان قرار گیری اتومبیل زیر آفتاب بیشتر باشه زودنر شفافیت رنگ از دست میره . دلیل گران تر بودن رنگ سقید هم اینه که مردم ایران از رنگهای خنثی بیشتر خوششون میاد و همیشه مشتریان بیشتری براشون هست . در ضمن در صورت ایجاد خط و خش روی رنگ خیلی راحت تر میشه برطرفش کرد طوری که اصلا قابل تشخیص نباشه !! اما رنگهای خاص خدا نکنه نیاز به نقاشی پیدا کنند .. اینکه مثل روز اول بشه یا نه دیگه با خداست !
reza_vga8800640mb
26 June 2010, 02:52 PM
دوستان که آشنا به قیمت هستند نظری نمی دهند
آخه قیمت صفرش تو تهران 18.5 تا حتی 19 هم هست قیمت کارخونش 17.800 بود که یه 3 یا 4 ماهی هست تولیدی از این مدل نداشتن
نمی دونم چرا دوستان ه احل فن قیمتی نمی دهند فکر می کردم اینجا کسانی هستند که از وضعیت بازار خودرو آشنایی کامل دارن اما چرا نظری نمی دهند الله اعلم !
به نظر من قیمتش این طوریه درسته (منصفانه خریدش ) 1.5 ملیون به ازای ساله اول /1 ملیون به ازای سال دوم
1.5 به ازای چپ کردن 500 تومن بیمه هاش به ماشین اضافه میشه (جفتش )
15 تومن یا 14.8 خریدش منصفانست درسته ؟؟
Warrior--
26 June 2010, 03:50 PM
به نظر من هم 15 قیمت خوبی است.
با تشکر
rza_bgy
26 June 2010, 04:16 PM
نمی دونم چرا دوستان ه احل فن قیمتی نمی دهند فکر می کردم اینجا کسانی هستند که از وضعیت بازار خودرو آشنایی کامل دارن اما چرا نظری نمی دهند الله اعلم !
به نظر من قیمتش این طوریه درسته (منصفانه خریدش ) 1.5 ملیون به ازای ساله اول /1 ملیون به ازای سال دوم
چپیه؟چقد خرجش شد؟؟ (1.5 به ازای چپ کردن کم نیس،دیدم واسه چپ بالای 3 تومن میندازن)
بنظر من 13 نهایتا نهایتا 14 .
ehsan-inventor
26 June 2010, 04:58 PM
سلام دوستان
فامیلمون یه پراید نقرآبی مدل 87 با 25000 کارکرد داره یه خرده خطو خش هم دور بدنش داره...
قیمت مناسبش برای فروش چنده؟
ممنونم
PowerMode
26 June 2010, 05:31 PM
سلام
افت قیمت سال اول 2 میلیون سال دوم 1.500.000
چپ شدن 3 میلیون
بیمه روهم حساب نکنید
راه دوم : نشون یه نمایشگاه بدید ، قیمت رو بالاتر از نمایشگاه حساب کنید
تجربه شخصی : پراید صفر کیلومترم رو پارک کرده بودم گلگیرعقب ، در عقب ، در جلو ، گلگیر جلو ، توسط سپر ماشینی مورد عنایت قرار گرفته بود
هر جا برای صافکاری مراجعه کردم گفتند همین طوری بفروش چون تصور میشه رو سمت راننده چپ شده
بهرحال با همون وضعیت 2 میلیون زیر قیمت دادم ، متاسفانه
انشاالله شما بتونی خوب بفروشی
Warrior--
26 June 2010, 07:16 PM
اوه شرمنده دقت نکردم که چپ کرده بوده است...
به نظر من قیمت معقولش 13.5 است و خیلی خوب بفروشند نهایتا 14.
با تشکر
farshid-j
27 June 2010, 02:27 AM
درود
به نظر صاحبنظران قیمت 206 مدل 82 رنگ نقره ای بیمه ثالث تا بهمن با 100 هزار کیلومتر کارکرد بدون رنگ شدگی فقط با دو ضربه یکی سر گلگیر جلو سمت شاگرد و در عقب سمت راننده که بدون رنگ کردن صافکاری شده چنده؟
reza_vga8800640mb
27 June 2010, 04:11 PM
چپیه؟چقد خرجش شد؟؟ (1.5 به ازای چپ کردن کم نیس،دیدم واسه چپ بالای 3 تومن میندازن)
بنظر من 13 نهایتا نهایتا 14 .
چپیه سرحال شده نه خرج نشده (منظورم اینه که درستش کردن و تعمیرش ردن)
2 تمن خرجش شد ،فقط 950 تمن خرج صافکاریش شد ه
در ضمن افت 3 تمن یا 4 یا 5 که واسه چپی میبرن بدون تعمیر هست ،یعنی چپیه تعمیر شده از 1.200 تا 1.5 افتش هست
mohammadrezaef
27 June 2010, 04:24 PM
چپیه سرحال شده نه خرج نشده (منظورم اینه که درستش کردن و تعمیرش ردن)
2 تمن خرجش شد ،فقط 950 تمن خرج صافکاریش شد ه
در ضمن افت 3 تمن یا 4 یا 5 که واسه چپی میبرن بدون تعمیر هست ،یعنی چپیه تعمیر شده از 1.200 تا 1.5 افتش هست
سلام
نه دوست عزیز , اشتباه نکنید ماشینی که چپ شده چه از بغل خوابیده باشه و چه اصلا" تصادف نکرده باشه و در هر حال کامل رنگ شده باشه از دید مصرف کننده در همه حال چپی محسوب میشه یعنی حتی اگر هم ماشین تصادف نکرده باشه و به خاطر یک اتفاق ساده مجبور شده باشند کلش رو رنگ کنند چپی محسوب میشه , قیمتی هم که ازش میفته اقلا" 1/3 قیمت واقعیش هست!!! یعنی به فرض مثال اگر یک ماشین سالم و بدون تصادف , قیمتش 15 تومن باشه نمونه چپی یا کامل رنگ اون ماشین قیمتش میشه 10 تومن ضمن اینکه بازار دست دوم خرید و فروش خودروی در کشور ما , دچار ضعف و خرافات هست و هر کسی هم سراغ ماشین چپی نمیره!! البته سوء تفاهم نشه!!:icon_exclمن یا بقیه دوستانی که نظرشون رو میگن فقط و فقط علتش کمک به شما هست نه اینکه بخواهیم خدایی نکرده رو ماشین شما عیب و ایراد بیخودی بگذاریم و خدایی نکرده باعث بشیم شما ضرر کنید!!! در هر صورت نظر من در خصوص ماشینهایی از قبیل ماشین شما این هست که نفروشیدش چون در هر صورت ضرر زیادی رو متحمل میشین!! شما زمانی که با ماشین چپ کردید , به گفته خودتون 2تومن خرجش کردید الان هم برای فروشش اقلا" به خاظر ضعفی که ماشینتون داره مجبورید کلی ضرر کنید یعنی اقلا" همون 3تومن رو باید برای افت قیمتش در نظر بگیرید!! 2تومن صافکاری و رنگ + 3تومن افت قیمت = 5تومن ضرر!!!!!! به نظر من یا نفروشیدش یا اینکه اگر واقعا" قصد فروشش رو دارید انقدر پول جمع کنید که بتونید بعد از فروشش یک ماشین با تواناییهای ماشین خودتون بخرید:icon_excl
در هر صورت هدف من و بقیه دوستان کمک هست نه اذیت و .....
موفق باشید:icon_excl
amin.405
27 June 2010, 08:53 PM
در تایید فرمایشات دوستان : ماشین تو ایران فقط از روی بدنه قیمت گذاری میشه و ماشینی که حتی یه گلگیر رنگ داشته باشه خیلی تو سرش میخوره (برای مثال نمایشگاه ها اصلا به مسائل فنی کاری ندارن و 90درصد بدنه براشون مهمه)
farshid-j
28 June 2010, 01:31 AM
درود
به نظر صاحبنظران قیمت 206 مدل 82 رنگ نقره ای بیمه ثالث تا بهمن با 100 هزار کیلومتر کارکرد بدون رنگ شدگی فقط با دو ضربه یکی سر گلگیر جلو سمت شاگرد و در عقب سمت راننده که بدون رنگ کردن صافکاری شده چنده؟
کسی نظری نداره؟
equinoxe
28 June 2010, 01:57 AM
کسی نظری نداره؟
دوست عزیز خرید این 206 خیلی ریسکه!اصلا سراغش نرو من فکر نکم از 7 تومان هم بیشتر قیمتش باشه(به شرط فوق العاده سالم بودن) البته من چند وقت یکبار چند تا نمایشگاه میرم و قیمت میگرم و چیزی که حس میکنم اینه که 206 تو شهر ما خیلی بد فروش هست به خصوص مدل پاییناش که به سرطان معروف هستند و اصولا فقط بعضی از این جوونا که میخوان به جای پراید، 206 سوار شن میرن این ماشینا رو میخرن!
حالا دیگه شرایط شهر شما رو نمیدونم شاید بیشتر از 7 هم بیارزه!
aminkhan2008
28 June 2010, 06:25 AM
دوستمون درست میگند، ماکسیم قیمت 206 مدل 82 همون 7 میلیون هست
a_rudi
28 June 2010, 09:38 AM
کسی نظری نداره؟
به عنوان يک تجربه
206 مشکي 82 گلگير جلو رنگ فني سالم و جلوبندي قابل قبول، فروخته شد 6650 چوب نميدونيم يارو چقدر انداخت
اما واقعا سرطان پرايد 132 سفيد دوگانه صفر خريداري شد به جاش يه عمر از شر 206 خلاصي يافت صاحبش
reza_vga8800640mb
28 June 2010, 12:24 PM
سلام
نه دوست عزیز , اشتباه نکنید ماشینی که چپ شده چه از بغل خوابیده باشه و چه اصلا" تصادف نکرده باشه و در هر حال کامل رنگ شده باشه از دید مصرف کننده در همه حال چپی محسوب میشه یعنی حتی اگر هم ماشین تصادف نکرده باشه و به خاطر یک اتفاق ساده مجبور شده باشند کلش رو رنگ کنند چپی محسوب میشه , قیمتی هم که ازش میفته اقلا" 1/3 قیمت واقعیش هست!!! یعنی به فرض مثال اگر یک ماشین سالم و بدون تصادف , قیمتش 15 تومن باشه نمونه چپی یا کامل رنگ اون ماشین قیمتش میشه 10 تومن ضمن اینکه بازار دست دوم خرید و فروش خودروی در کشور ما , دچار ضعف و خرافات هست و هر کسی هم سراغ ماشین چپی نمیره!! البته سوء تفاهم نشه!!:icon_exclمن یا بقیه دوستانی که نظرشون رو میگن فقط و فقط علتش کمک به شما هست نه اینکه بخواهیم خدایی نکرده رو ماشین شما عیب و ایراد بیخودی بگذاریم و خدایی نکرده باعث بشیم شما ضرر کنید!!! در هر صورت نظر من در خصوص ماشینهایی از قبیل ماشین شما این هست که نفروشیدش چون در هر صورت ضرر زیادی رو متحمل میشین!! شما زمانی که با ماشین چپ کردید , به گفته خودتون 2تومن خرجش کردید الان هم برای فروشش اقلا" به خاظر ضعفی که ماشینتون داره مجبورید کلی ضرر کنید یعنی اقلا" همون 3تومن رو باید برای افت قیمتش در نظر بگیرید!! 2تومن صافکاری و رنگ + 3تومن افت قیمت = 5تومن ضرر!!!!!! به نظر من یا نفروشیدش یا اینکه اگر واقعا" قصد فروشش رو دارید انقدر پول جمع کنید که بتونید بعد از فروشش یک ماشین با تواناییهای ماشین خودتون بخرید:icon_excl
در هر صورت هدف من و بقیه دوستان کمک هست نه اذیت و .....
موفق باشید:icon_excl
بازم از صحبت های صریح و رسایتون ممنون ،فعلا نگرش می دارم تا بعد چند سال به قوله دوستامون سرطان شد بفروشمش که ناراحتیئی برای خوذم درست نکنم
khore mobile
30 June 2010, 07:52 PM
دوستان
یه پراید هست مدل 82 انژکتوری،رنگ سفید.
این مدل به نیمه انژکتوری هم معروفه(ترکیب دلکو و کویل )
موتور کاملا سالم.
گلگیر سمت راننده صدمه دیده وتوسط نمایندگی مجاز کاملا تعویض و رنگ شده است.بقیه بدنه بدون رنگ.
بیمه تا آذر،لاستیک در حد صفر،کلا 2 مالک داشته،با 130 هزار تا کارکرد.
به نظر اساتید چند میارزه؟
amin.405
1 July 2010, 12:55 AM
این پراید بیشتر از 4.500 الی 4.600 نمیرزه . و قیمتش در همین حدوده .
haftsin
1 July 2010, 02:03 AM
دوستان
یه پراید هست مدل 82 انژکتوری،رنگ سفید.
این مدل به نیمه انژکتوری هم معروفه(ترکیب دلکو و کویل )
موتور کاملا سالم.
گلگیر سمت راننده صدمه دیده وتوسط نمایندگی مجاز کاملا تعویض و رنگ شده است.بقیه بدنه بدون رنگ.
بیمه تا آذر،لاستیک در حد صفر،کلا 2 مالک داشته،با 130 هزار تا کارکرد.
به نظر اساتید چند میارزه؟
این پراید بیشتر از 4.500 الی 4.600 نمیرزه . و قیمتش در همین حدوده .
سلام
من چنین کیسی رو تا 5 تومن هم دیدم. 4.6 کمی پایینه.
amin.405
2 July 2010, 12:57 AM
من همین مدل پراید رو برا یکی از دوستام با همین مشخصات و همین مدل و با همین مقدار رنگ یعنی یه نصفه در رنگ
(مدل 20/12/82) با کارکرد واقعیه 60.000 تا (یعنی نصف اون مورد شما) و کاملا سالم با حدود7 ماه بیمه و سند دسته اول خریدییم 5 تومن . تازه 2جفت لاستیک نو هم تازه انداخته بود رو چرخای جلو و وسایل دزدگیر و . . . هم داشت . رنگ هم مشکی .
mr_black
3 July 2010, 11:01 AM
نگاهى به قيمت خودروهاى داخلى در بازار :
تندر ۹۰ ايران خودرو كم ياب شد
در هفته اى كه گذشت تندر۹۰ در نمايندگى هاى فروش ايران خودرو كمياب و تقريبا ناياب شد و در همين حال هر دستگاه خودرو پارس سال حدود ۱۸ ميليون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش رفت. در حالى كه اين روزها همچنان بحث تمركز توليد تندر۹۰ در يكى از دو شركت ايران خودرو و پارس خودرو داغ است، طى هفته تندر۹۰ در نمايندگى هاى فروش ايران خودرو كمياب و تقريبا ناياب شد و به اين ترتيب مشتريان اين خودرو مجبور شدند به نمايندگى ها پارس خودرو مراجعه كنند. در همين حال هر دستگاه تندر۹۰ در مدل E1 حدود ۱۳ ميليون و ۳۰۰ هزار تومان و در مدل E2 حدود ۱۵ ميليون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش رفت. خودرو پارس نيز در هفته مورد بررسى پارس سال ۱۸ ميليون و ۳۰۰ هزار تومان خريد وفروش شد و نوع دوگانه سوز اين خودرو نيز در بازار حدود ۱۸ ميليون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد. پژو ۴۰۵ به عنوان يكى از پر تيراژترين محصولات ايران خودرو نيز در اين گذشته در مدل بنزين سوز با ترمز ضد قفل ۱۳ ميليون و ۸۰۰ هزار تومان و بدون ترمز ضد قفل ۱۳ ميليون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش رفت. نوع دوگانه سوز پژو ۴۰۵ با ترمز ضد قفل نيز ۱۵ ميليون تومان به فروش رسيد. از سوى ديگر در هفته مورد بررسى پژو ۲۰۶ تيپ دو ۱۴ ميليون تومان در بازار خريد و فروش شد به گزارش ايسنا همچنين در اين هفته هر دستگاه سمند ال.ايكس بنزين سوز ۱۵ ميليون و هر دستگاه سمند سورن ۱۶ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان در بازار خريد و فروش شد. ضمن اين كه هر دستگاه پرايد بنزين سوز متاليك هفت ميليون و ۸۰۰ هزار تومان و هر دستگاه ريو ۱۳ ميليون و ۶۰۰ هزار تومان در بازار خريد و فروش شدند.
gandolf05
6 July 2010, 05:44 PM
زانتیا مدل 83،فنی سالم و سر حال ،هر دو گلگیر جلو ضربه داشته بدون رنگ در اومده
کیلومتر هم 90 هزار تا رفته
قیمتش چنده؟
mohajer_137860
8 July 2010, 08:03 AM
با وجود رکود بازار خودرو
تندر -90 گران شد
گروه خودرو- بازار خودرو کشور اگرچه همچنان راکد و خرید و فروش در آن رونقی ندارد، اما نمودار کلی قیمتها نیز افت خاصی را تجربه نکرده و حتی در یکی دو مورد، صعود نرخ خودروها را نیز در پی داشته است.
آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، این هفته تندر-90 و پژو 206 صندوقدار V8، افزایش قیمت را تجربه و گران شدند، این در شرایطی است که اوضاع کلی بازار آرام و نمودار قیمتها نیز از ثباتی نسبی برخوردار است. فعالان بازار منتظر بودند تا با پایان امتحانات و فرا رسیدن تابستان، مشتریان برای خرید خودرو قدم به نمایشگاهها گذاشته و خرید و فروش رونقی بگیرد، اما تا به امروز که بیش از دو هفته از تقویم تابستان ورق خورده، هنوز این انتظار به سر نیامده است.
خیز 300 هزار تومانی تندر
نوسان قیمتی تندر-90، پس از مدتی باز هم خود را نشان داد و در شرایطی که به طور کلی، خرید و فروش خودرو رونقی ندارد، این محصول با افزایش قیمت مواجه شد.
در حال حاضر تندر-90 در مدل E1 با توجه به رشد قیمت 300 هزار تومانی، 13 میلیون و 400 هزار تومان قیمت دارد و مدل E2 آن نیز با نرخ 15 میلیون و 600 هزار تومان به فروش میرسد.
مدل E0 نیز که ظاهرا دیگر به تولید نمی رسد، هم اکنون 11 میلیون و 350 هزار تومان خرید و فروش میشود.
عرضه کم تندر-90 به بازار، دلیل افزایش قیمت این محصول به شمار میرود.
206 صندوقدار هم گران شد
اگرچه توقف تولید پژو 206 صندوق دار، از سوی ایرانخودروییها تکذیب شد، اما به هر حال کمبود این خودرو در بازار، افزایش قیمت مدل V8 این محصول را رقم زده است.
V8 در حال حاضر 16 میلیون و 500 هزار تومان به فروش میرسد که این موضوع از افزایش نرخ 200 هزار تومانی این خودرو حکایت میکند. هماکنون 206 صندوقدار V9 نیز 19 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد و V20 هم با نرخ 13 میلیون و 900 هزار تومان به فروش میرسد. در بین مدلهای هاچبک پژو 206 نیز، تیپ 2 آن، نرخی برابر با 13 میلیون و 900 هزار تومان دارد و تیپ 6 این محصول هم 18 میلیون و 400 هزار تومان خرید و فروش میشود.
ثبات قیمت پژو 405 و سمند
آن طور که فعالان بازار میگویند، پژو 405 پرتیراژترین محصول ایران خودرو هماکنون 13 میلیون و 150 هزار تومان قیمت دارد که این موضوع از ثبات قیمت 405 حکایت میکند.
سمند نیز که معمولا بازار با ثباتی دارد، هماکنون در مدل LX بنزینی، قیمتی برابر با 15 میلیون تومان دارد و مدل سورن آن نیز با نرخ 16 میلیون و 600 هزار تومان به فروش میرسد.
ثبات قیمت سایپاییها
نگاهی نیز به قیمت سایپاییها بیندازیم. محصولات سایپا فعلا روزهای با ثباتی را پشت سر میگذارند، به نحوی که هماکنون پراید بنزینسوز با قیمت هفت میلیون و 700 هزار تومان خرید و فروش میشود و ریو نیز 13 میلیون و 600 هزار تومان قیمت دارد.زانتیا نیز که کمکم لحظه خداحافظیاش با سایپا نزدیک میشود، اگرچه در حال حاضر با قیمت 27 میلیون و 300 هزار تومان به فروش میرسد، اما به گفته فعالان بازار، این قیمت دوام چندانی نداشته و چندی دیگر صعود خواهد کرد. پیشبینی میشود قیمت این خودرو پس از خروج آن از خط تولید سایپا، به مرز 30 میلیون تومان نیز نزدیک شود.
mr_black
10 July 2010, 02:34 AM
هیوندا کوپه.نقره ای اتوماتیک.40هزارتا کارکرد.بیمه 6ماه.گارانتی آسانموتور.چند بخرم؟
mr_black
11 July 2010, 09:47 AM
هیوندا کوپه.نقره ای. اتوماتیک.40هزارتا کارکرد.بیمه 6ماه.گارانتی آسانموتور.چند بخرم؟ یادم رفت بگم: مدل2008
amingzj
11 July 2010, 01:48 PM
یادم رفت بگم: مدل2008
خوب بخوای بخری 28
به قیمتی که فروشنده هم راضی باشه 30
ولی من بودم بالای 28 نمیخریدم
mohammad 1991
11 July 2010, 02:13 PM
زانتیا مدل 83،فنی سالم و سر حال ،هر دو گلگیر جلو ضربه داشته بدون رنگ در اومده
کیلومتر هم 90 هزار تا رفته
قیمتش چنده؟
17 تومن یا دیگه خیلی بخواد بیارزه 18 تومن
arman 321
11 July 2010, 08:27 PM
سلام دوستان میخواستم قیمت حدودی خودرو با مشخصات زیر رو بدونم
تندر E2+Slx
مدل خرداد87
نقره ای متالیک
کارکرد 14000
بیمه 65 دیه مالی 3 حدود 10 ماه با 2 سال عدم خسارت
بدون تصادف و خط و خش
با معاینه فنی
mohammad 1991
12 July 2010, 02:48 AM
سلام دوستان میخواستم قیمت حدودی خودرو با مشخصات زیر رو بدونم
تندر E2+Slx
مدل خرداد87
نقره ای متالیک
کارکرد 14000
بیمه 65 دیه مالی 3 حدود 10 ماه با 2 سال عدم خسارت
بدون تصادف و خط و خش
با معاینه فنی
13 / 12500 تومن اینطورا هست این ماشین
alilogan
12 July 2010, 03:01 AM
سلام درخصوص سيلو براي كسي مي خوام بگيرم بالاترين مدلش چه سالي است وقيمت ان حدود چقدر است تميز وكم كاركرد باشه
drsamy
14 July 2010, 01:45 PM
سلام
206 sd v20مدل مرداد 87 سفید کارکرد 30000 با یه رنگ شدگی کوچولو روی گلگیر جلو رو چقدر بفروشم خوبه؟
فوریه لطفا سریع جواب بدین
equinoxe
14 July 2010, 02:12 PM
سلام
206 sd v20مدل مرداد 87 سفید کارکرد 30000 با یه رنگ شدگی کوچولو روی گلگیر جلو رو چقدر بفروشم خوبه؟
فوریه لطفا سریع جواب بدین
دوست عزیز بیمه؟لاستیک؟وضعیت فنی؟ اینا رو هم بگو! من فرض میگرم بیمه و لاستیک هم داشته باشه و وضعیت فنی هم خوب باشه.11-11.5 می ارزه 11.5 بفروشی شیرین فروختیش!
Validator
14 July 2010, 03:05 PM
سلام درخصوص سيلو براي كسي مي خوام بگيرم بالاترين مدلش چه سالي است وقيمت ان حدود چقدر است تميز وكم كاركرد باشه
سلام،
بالاترین مدلش 1383 است و ندیدم تمیزش رو کمتر از 11.5 قیمت بدهند.
godboy
16 July 2010, 12:34 PM
206 تیپ 6 قیمت ثبت نامی چنده؟
ریو اتوماتیک چطور؟
McAcE
16 July 2010, 03:44 PM
مزدا 3 2009 با کارکرد کم الان چقدر نرخ داره ؟
amir7x
16 July 2010, 05:44 PM
206 تیپ 3
قهوه ای سفارشی تو چرم
50000 تا رفته 85
چند می ارزه؟
usr338
16 July 2010, 07:40 PM
سلام
کسی قیمت صفر اینها رو تو بازار میدونه ؟
تند e1 فول
تندر e2 نیمه فول
تندر e2 فول هم اشتباه نکنم 15400 هست ، درسته ؟
ARASH1987
17 July 2010, 01:04 PM
سلام دوستان
با 8.400 سمند . 206 . GLX چه مودلی میدن؟:icon_excl
aminkhan2008
17 July 2010, 04:04 PM
E1+ABS حدود13-13.3 هست واون مدل نیمه فول دیگر تولید نمیشه
mohammad 1991
17 July 2010, 05:57 PM
L90 E2+LP نمایندگی ایران خودرو 15.800 گذاشته
mohammad 1991
17 July 2010, 05:58 PM
206 تیپ 3
قهوه ای سفارشی تو چرم
50000 تا رفته 85
چند می ارزه؟
دورو برای 9 تومن هست
rza_bgy
17 July 2010, 08:33 PM
206 تیپ 3
قهوه ای سفارشی تو چرم
50000 تا رفته 85
چند می ارزه؟
دورو برای 9 تومن هست
فكر نميكنم زير ده بدنش!
mil-i300
17 July 2010, 08:43 PM
مزدا 323 تمیز کم کار...مدل 99.. حالا نمیدونم FL یا GLX... چند میرزه؟!؟:icon_ques
s.ch.badris
17 July 2010, 08:56 PM
دوستان کسی جنسیس شرکتی کارکرده تمیز برای فروش داشت ممنون میشم بهم اطلاع بدین یا همین جا برام پیام بزارین یا اینکه به ایمیلم ارسال کنید
ایمیل من : s.ch.badris@gmail.com :icon_excl
Validator
18 July 2010, 10:53 PM
مزدا 323 تمیز کم کار...مدل 99.. حالا نمیدونم FL یا GLX... چند میرزه؟!؟:icon_ques
سلام،
مدل 1999؟ خوب میشه 1378 یعنی سری اولی هایی که وارد بازار شدند... ماشین های خوبی بودند ولی به خاطر فیس لیفت های بعدیشون، الان خیلی مشتری ندارند. به خصوص این که حوالی سال 1382-3 خود گروه بهمن، طرح تعویضشون رو گذاشته بود... اگر تمیز و کم کار باشه و بیمه و معاینه اش هم کامل باشه فکر کنم حدود 9.400 باشه..
haftsin
18 July 2010, 11:01 PM
سلام دوستان
ایضاً این سوال منم هست البته.
mil-i300
18 July 2010, 11:04 PM
سلام،
مدل 1999؟ خوب ميشه 1378 يعني سري اولي هايي که وارد بازار شدند... ماشين هاي خوبي بودند ولي به خاطر فيس ليفت هاي بعديشون، الان خيلي مشتري ندارند. به خصوص اين که حوالي سال 1382-3 خود گروه بهمن، طرح تعويضشون رو گذاشته بود... اگر تميز و کم کار باشه و بيمه و معاينه اش هم کامل باشه فکر کنم حدود 9.400 باشه..
اگه منظورتون 323F هست.. نه.. مثل همين مدلهاي قبل از مزدا 3.. ولي راهنماي جلو مثل 206 داخل نيست و کنار چراغه...اوون سري آخريا که آيينه برقيم داشت... اين قيافتن...مدل قبل اووناست..:icon_ques
اوونجور که من شنيدم در حد 12 ... 13 گفتن! موتور 1600 و 16 سوپاپ...اينشو ميدونم فقط!:icon_arro:icon_surp
Validator
18 July 2010, 11:31 PM
اگه منظورتون 323F هست.. نه.. مثل همين مدلهاي قبل از مزدا 3.. ولي راهنماي جلو مثل 206 داخل نيست و کنار چراغه...اوون سري آخريا که آيينه برقيم داشت... اين قيافتن...مدل قبل اووناست..:icon_ques
اوونجور که من شنيدم در حد 12 ... 13 گفتن! موتور 1600 و 16 سوپاپ...اينشو ميدونم فقط!:icon_arro:icon_surp
فکر کنم باید مدلشو دقیق بپرسید. حدود قیمت 78 رو عرض کردم، 12-13 باید مدل80یا 81 باشه، یعنی فیس لیفت اول.
با 8.400 میشه سمند 83 تمیز خرید.
mohajer_137860
22 July 2010, 07:01 AM
تاثیری که تعطیلات تابستانی خودروسازان بر بازار میگذارد
افزايش قيمت خودروهای داخلی تا 200 هزار تومان
عكس: حميد جانيپور
گروه خودرو- در حالی که رکود بازار خودرو طی سه ماه اخیر، چندان کاهش قیمتها را به همراه نداشت، به نظر میرسد در هفته آینده همزمان با آغاز تعطیلات تابستانی خودروسازان، نمودار قیمت در بازار، رشد کرده و بین 100 تا 200 هزار تومان به قیمت خودروهای داخلی افزوده شود.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2134/16-01.jpg (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:PopupPic%28%272134/16-01.jpg%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%27%29)
ایرانخودرو و سایپا از ابتدای هفته آینده، رسما به خواب تابستانی میروند که این موضوع به گفته نمایشگاهداران خودرو پایتخت، باعث صعود قیمتها خواهد شد.
به گفته آنها، این تعطیلات به دلیل آنکه تولید و عرضه خودروهای داخلی را کاهش میدهد، افزایش قیمت این خودروها را در پی خواهد داشت.
آن طور که فعالان بازار عنوان میکنند، چون در حال حاضر حجم خودروهای موجود در بازار مناسب به نظر میرسد، افزایش قیمت ناشی از تعطیلات، بیشتر از 200 هزار تومان نخواهد بود، مگر آنکه به دلیل بحران بی برقی، خودروسازان بر تعطیلات خود بیفزایند.در این صورت، احتمال آنکه قیمت خودروها تا مرز نیم میلیون تومان نیز رشد کند، بعید نیست.در حال حاضر بیشتر خودروهای داخلی در مقایسه با هفته گذشته، تغییر قیمت خاصی را تجربه نکردهاند و در این بین تندر-90 و پژو 206 صندوق دار به دلیل کمبود عرضه به بازار، با افزایش قیمت روبهرو شدهاند.
از آن سو البته زانتیا، 200 هزار تومان کاهش قیمت را در مقایسه با هفته گذشته تجربه کرد.
باز هم رشد قیمت تندر-90
گویا قرار نیست تندر-90 کوتاه آمده و از قیمت آن کاسته شود. تندر که تولید آن به عکس نامش، کند است، این هفته در مقایسه با هفته گذشته، حدود 300 هزار تومان گران شد.
در حال حاضر این محصول در مدل E1 مجهز به ترمز ضدقفل، قیمتی برابر با 13 میلیون و 700 هزار تومان دارد و مدل E2 آن نیز با نرخ 15 میلیون و 700 هزار تومان خرید و فروش میشود.
فعالان بازار معتقدند، روند کند تولید و تیراژ پایین، عامل اصلی رشد قابل توجه قیمت تندر-90 است، مخصوصا اینکه تندر هماکنون بیش از پیش در بازار خودرو ایران جا افتاده و همین موضوع، استقبال بیشتر مشتریان را در پی داشته است.
به هر حال وقتی عرضه خودرویی به بازار، با تقاضای آن، تناسبی نداشته باشد، افزایش قیمت، موضوعی اجتنابناپذیر بوده و تندر-90 نیز از این قاعده مستثنا نیست.
نرخ فروش برخي خودروهاي داخلي
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2134/16-05.jpg
V8 به نرخ 17 میلیون رسید
اما دیگر خودرویی که در کنار تندر-90، این هفته با افزایش قیمت روبهرو شده، پژو 206 صندوقدار V8 است.
این خودرو که ظاهرا مانند دیگر مدل 206 صندوقدار، با مشکل تولید مواجه است، این هفته حدود نیم میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد. در حال حاضر V8 با قیمت 17 میلیون تومان در بازار خودرو کشور به فروش میرسد.
این در شرایطی است که V9، دیگر مدل پژو 206 صندوق دار، نرخی برابر با 19 میلیون و 500 هزار تومان دارد.
این خودرو، فولترین مدل صندوقدارهای پژو 206 به حساب میآید و به دندهاتومات نیز مجهز است.
V20، سادهترین مدل پژو 206 صندوقدار نیز هماکنون دیگر در بازار موجود نبوده و بنابراین اطلاعات چندانی در مورد قیمت آن وجود ندارد.
206 تیپ 2، زیر قیمت کارخانه
اما نگاهی نیز به قیمت سایر مدلهای پژو در بازار خودرو ایران بیندازیم. در حال حاضر پژو 206 تیپ 2 مجهز به ترمز ضد قفل، با قیمتی زیر نرخ کارخانه به فروش میرسد.
کارشناسان معتقدند، عرضه زیاد پژو 206 از یک سو و رشد تقاضا برای تندر-90 از سوی دیگر، دلیل اصلی پایینتر بودن قیمت بازار 206 در مقایسه با نرخ کارخانهای آن است.
در حال حاضر این خودرو با قیمت 14 میلیون و 50 هزار تومان خرید و فروش میشود، حال آنکه نرخ کارخانهای آن، 14 میلیون و 220 هزار تومان است.پژو 206 در مقایسه با هفته گذشته، تغيیر قیمت خاصی را تجربه نکرده، که این موضوع شامل حال پژو 405 و پارس نیز میشود.هماکنون پژو 405 بنزین سوز نرخی برابر با 13 میلیون و 100 هزار تومان دارد و پارس بنزینی نیز با قیمت 17 میلیون و 100 هزار تومان به فروش میرسد.
پژو روآ هم که مانند 206، پایینتر از نرخ کارخانه قیمت دارد، هماکنون در مدل بنزین سوز خود، هشت میلیون و 350 هزار تومان خرید و فروش میشود. در خانواده سمند نیز مدل LX بنزینی آن، 15 میلیون تومان قیمت دارد و سورن نیز 16 میلیون و 600 هزار تومان به فروش میرسد. سمند معمولا با تغیير قیمت چندانی در بازار خودرو مواجه نمی شود.
زانتیا ارزان شد
اگرچه عروس فرانسوی سایپا این هفته 200 هزار تومان ارزان شد؛ اما به گفته فعالان بازار، این کاهش قیمت، هفته آینده جبران میشود. زانتیا در حال حاضر 27 میلیون و 100 هزار تومان قیمت دارد که با توجه به تعطیلی یک هفتهای سایپا، قیمت این خودرو اواسط هفته آینده رشد خواهد کرد. همچنین با توجه به خروج زانتیا از خط تولید سایپا طی آینده نزدیک، پیشبینی میشود نرخ این محصول تا مرز 30 میلیون تومان نیز صعود کند.ارزانی زانتیا در شرایطی است که دو محصول دیگر سایپا این هفته را آرام و بدون افت و خیز خاصی در قیمت، پشت سر گذاشتند.در حال حاضر پراید بنزین سوز، با قیمت هفت میلیون و 750 هزار تومان خرید و فروش میشود. پراید پرتیراژترین خودرو داخلی به شمار میرود و کارشناسان معتقدند با توجه به عرضه مناسب آن به بازار، این خودرو در جریان تعطیلات هفته آتی، در مقایسه با سایر خودروها، افزایش قیمت کمتری را تجربه خواهد کرد.از پراید که بگذریم، ریو نیز بدون تغییر قیمت خاصی در هفته جاری، 13 میلیون و 600 هزار تومان به فروش میرسد.
نرخ فروش برخي خودروهاي وارداتي و مونتاژي
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2134/16-06.jpg
نرخ شاسیبلندهای داخلی
از دو شاسی بلند مونتاژی بازار خودرو کشور نیز یادی کنیم.
در حال حاضر، سوزوکی گرند ویتارا که در ایرانخودرو خراسان به مونتاژ میرسد، در مدل دندهای، نرخی برابر با 36 میلیون تومان دارد و مدل اتومات آن نیز با قیمت 40 میلیون و 500 هزار تومان خرید و فروش میشود. نیسان رونیز پارسخودرو نیز هماکنون قیمتی برابر با 31 میلیون و 500 هزار تومان دارد.
amingzj
22 July 2010, 10:30 AM
احتمالا منظور شما GLX هستش
چون سری اول F بود و سری اخر هم FL بین این دوتا هم GLX بود !!
bidgol
25 July 2010, 10:35 AM
با سلام
آقا ما قصد کردیم یه ماشین بخریم نهایت پولمون 4 ملیون
می خواستم بدونم قیمت pk چند، نوی اون هم تو بازار هست، اصلا پیشنهاد می کنید؟
rezasmile
25 July 2010, 11:27 AM
يه سوال از دوستان داشتم
206 تيپ 6 مدل 87 فقط يه وجب رنگ زيره چراغ عقب سمت راست داره، فني رديف، 32000 كاركرد رنگ سفيد بيمه تا فروردين كليات ماشين تميز، چند مي ارزه بخرم؟؟؟
سلام دوستان
سمند و 405 مدل 83 گير مياد و اگه اشتباه نكنم تيپ 2 84 هم گيرت بياد
amir7x
25 July 2010, 05:36 PM
تیپ 2 206
مدل 87 یا 88 چنده؟
کاملا سالم
Validator
25 July 2010, 06:28 PM
تیپ 2 206
مدل 87 یا 88 چنده؟
کاملا سالم
تیپ2 مدل 87: حدود11.800
تیپ2 مدل 88: حدود 12.700
تیپ 6 مدل 85: 13.500
arashaliz
29 July 2010, 01:46 AM
دوستان پرادو 2008 حدود 40-50 هزار کارکرد و تمیز حدودا قیمتش چند در میاد ؟
سود انباشته
29 July 2010, 09:25 AM
تندر-90 این هفته نیز با رشد قیمت مواجه شد
تندر 16 میلیونی؟!
گروه خودرو- بازار خودرو کشور اگرچه همچنان در رکود است، اما تندر-90 در همین شرایط نیز به حرکت خود در مسیر گرانی ادامه داد و این هفته نیز افزایش قیمت را تجربه کرد.
آن طور که فعالان بازار عنوان میکنند، طی هفته جاری همزمان با تعطیلات تابستانی خودروسازان، بازار نیز همچنان رکود خود را حفظ کرد و مشتریان باز هم تمایل چندانی به خرید از خود نشان ندادند.
تندر 16 میلیونی؟
قطعا اگر روند صعودی قیمت تندر-90 ادامه پیدا کرده و کنترل نشود، این میهمان فرانسوی به زودی نرخ 16 میلیون تومان را هم در کارنامه خود ثبت خواهد کرد.
آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، تندر-90 این هفته نیز افزایش قیمتی 150 هزار تومانی را تجربه كرد و گران شد.
در حال حاضر، مدل E2 این خودرو با قیمت 15 میلیون و 850 هزار تومان به فروش میرسد و فاصله چندانی تا رسیدن به نرخ 16 میلیون تومان ندارد.
از آن سو تندر E1 نیز از افزایش قیمت در امان نماند و هماکنون با نرخی برابر با 14 میلیون تومان خرید و فروش میشود.
این در شرایطی است که تندر-90 قرار بود خودرویی ارزان در بازار ایران باشد و جای پیکان و پراید را بگیرد.
ظاهرا باز هم عرضه کم تندر و نابرابری آن با تقاضای بازار، عامل اصلی افزایش قیمت تندر-90 است.
سایر خودروها
اما نگاهی نیز به قیمت برخی دیگر از خودروهای داخلی بیندازیم.
در حال حاضر سمند LX در مدل بنزینسوز، قیمتی برابر با 15 میلیون تومان دارد و پژو 405 بنزینی نیز با قیمت 13 میلیون و 150 هزار تومان به فروش میرسد.
برای خرید پارس بنزینسوز نیز باید 17 میلیون و 100 هزار تومان، هزینه کرد. از بازار سایپا نیز خبر میرسد که در حال حاضر، پراید بنزینسوز نرخی برابر با
هفت میلیون و 750 هزار تومان دارد و ریو نیز با قیمت 13 میلیون و 600 هزار تومان خرید و فروش میشود.
زانتیا هم که این روزها با افت قیمت روبهرو است و فعالان بازار، این موضوع را موقتی میدانند، هماکنون با قیمت 27 میلیون و 100 هزار تومان در بازار خودرو کشور به فروش میرسد.
آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، دو شاسی بلند مونتاژ کشور نیز هماکنون با همان قیمتهای هفتههای اخیر خود خرید و فروش میشوند.
در حال حاضر، سوزوکی گرند ویتارا در مدل اتومات، 40 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد و نوع دندهای آن نیز با نرخ 36 میلیون تومان به فروش میرسد.
برای خرید نیسان رونیز هم باید 31 میلیون و 500 هزار تومان هزینه کرد.
lمنبع: روزنامه دنیای اقتصاد
aminkhan2008
29 July 2010, 09:55 AM
دوستان بنظرتون واقعا درسته که تندر E1شده 14 و E2 حدود 16؟من که باورم نمیشه؟ کسی از بازار تندر در تهران وشهرهای دیگه مثل شیراز و اصفهان خبر نداره؟
sjavanrooh
30 July 2010, 12:48 AM
دوستان بنظرتون واقعا درسته که تندر E1شده 14 و E2 حدود 16؟من که باورم نمیشه؟ کسی از بازار تندر در تهران وشهرهای دیگه مثل شیراز و اصفهان خبر نداره؟
نمایندگی ایران خودرو در شریعتی سر ملک تندر فول کارتکس را قیمت زده بود روش 16.200
arashaliz
31 July 2010, 01:32 PM
کسی نیست جواب بده ؟
Validator
2 August 2010, 09:53 AM
پرادوGX- سفید- چهار در -2007 : 49.500
پرادوVX- سفید- دو در -2008 : 66.000
arashaliz
3 August 2010, 12:26 AM
دوستان فرق GX و VX تو چی هست ؟
amingzj
3 August 2010, 12:37 AM
نه امیر جان VX 6سیلندر و GX 4سیلندر هست
هر دو مدل هم با اپشن های مختلف موجود هست
ATOS
3 August 2010, 12:46 AM
دوستان فرق GX و VX تو چی هست ؟
مهمترین تفاوت:
GX= سیلندر 4
VX= سیلندر 6
agha fazel
3 August 2010, 02:43 AM
مزدا 3 سفيد
مدل 88 فروردين
بدون رنگ
تا فروردين سال 89 بيمه دارد
همراه dvd تصويري فابريک
چند ميارزه دوستان ؟
sigma rainy
3 August 2010, 07:51 AM
اگه هيچ خوردگي و رنگ شدگي نداشته باشه به نظر 23 تا 25 ميليون ميرزه.
البته مواظب باش از كي ميخريش. از كسي ماشين بخر كه بدوني ماشين را اذيت نكرده باشه.
اچونين جور ماشينا اگه به خرج بيفته آدمو بدبخت ميكنه. http://www.getsmile.com/emoticons/smileys/z0/burn.gif
khosrobehzadi
3 August 2010, 09:03 AM
با سلام خدمت دوستان گرامي،
پژو 206 تيپ 5 برج 9 سال 84
180000 كاركرد
رنگ شكلاتي متاليك
4 لاستيك عيد عوض شدن
رنگشدگي دارد
بيمه تا ارديبشهت 1390
همراه با سيستم و روكش چرم
فني كاملاً سالم چند بخرم؟
Real Madrid
3 August 2010, 10:48 AM
با سلام خدمت دوستان گرامي،
پژو 206 تيپ 5 برج 9 سال 84
180000 كاركرد
رنگ شكلاتي متاليك
4 لاستيك عيد عوض شدن
رنگشدگي دارد
بيمه تا ارديبشهت 1390
همراه با سيستم و روكش چرم
فني كاملاً سالم چند بخرم؟
بستگی داره کجاش رنگ شده باشه .ولی حدود 10 -10.5 قیمتشه.
agha fazel
3 August 2010, 06:55 PM
اگه هيچ خوردگي و رنگ شدگي نداشته باشه به نظر 23 تا 25 ميليون ميرزه.
البته مواظب باش از كي ميخريش. از كسي ماشين بخر كه بدوني ماشين را اذيت نكرده باشه.
اچونين جور ماشينا اگه به خرج بيفته آدمو بدبخت ميكنه. http://www.getsmile.com/emoticons/smileys/z0/burn.gif
شما مطمئن هستيد ؟
من چند جا ديدم زير 27.5 کسي نميگفت !!! :icon_twis
همه تيپ يک هم هستند
Validator
3 August 2010, 07:07 PM
شما مطمئن هستيد ؟
من چند جا ديدم زير 27.5 کسي نميگفت !!! :icon_twis
همه تيپ يک هم هستند
قیمتی که گرفتید درسته. هرچه کمتر بخرید، برده اید.
arashaliz
4 August 2010, 12:45 AM
دوستان یعنی ما پرادو GX چهار در بخوایم مدل 2008 تمیز هم باشه بالای 60 تومن در میاد ؟
بعد 1سوال دیگه اینکه با اون وزن ماشین 4سیلندر کم نمیاره ؟ یا کند باشه ؟
khosrobehzadi
4 August 2010, 09:33 AM
بستگی داره کجاش رنگ شده باشه .ولی حدود 10 -10.5 قیمتشه.
با سلام، گلگير جلو سمت راننده عوض و عقب سمت راننده رنگ داره. ضمناً در عقب سمت شاگرد به درب پاركينگ ساييده شده و با پوليش رفعش كردن(بدون رنگ).
:lover:
Real Madrid
4 August 2010, 12:20 PM
با سلام، گلگير جلو سمت راننده عوض و عقب سمت راننده رنگ داره. ضمناً در عقب سمت شاگرد به درب پاركينگ ساييده شده و با پوليش رفعش كردن(بدون رنگ).
:lover:
همون 10 تومان فکر کنم بگیری خوب باشه .بیشتر نه.
Validator
4 August 2010, 03:28 PM
دوستان یعنی ما پرادو GX چهار در بخوایم مدل 2008 تمیز هم باشه بالای 60 تومن در میاد ؟
بعد 1سوال دیگه اینکه با اون وزن ماشین 4سیلندر کم نمیاره ؟ یا کند باشه ؟
کمتر هم میشه پیدا کرد. حدود 58. اما به هرحال چابکی و قدرت 6 سیلندر رو که نداره...
amin.405
4 August 2010, 08:13 PM
دوستان عزیز :
405 مدل 81 (موتور1800 انژکتوری) مشکی .... رنگ شدگی دور تا دور دارد (یعنی میشه تقریبا گفت دور رنگ ) ولی جلو و عقبش رنگ نداره و به قولی پلمپه .
بیمه هم 4 ماه و 7 سال تخفیف بیمه .
وضعیت ظاهری حال حاضرش هم خوبه و تمیزه .
به نظرتون چه قیمتی برا خرید مناسبه ؟؟
ممنون
Validator
5 August 2010, 11:56 AM
دوستان عزیز :
405 مدل 81 (موتور1800 انژکتوری) مشکی .... رنگ شدگی دور تا دور دارد (یعنی میشه تقریبا گفت دور رنگ ) ولی جلو و عقبش رنگ نداره و به قولی پلمپه .
بیمه هم 4 ماه و 7 سال تخفیف بیمه .
وضعیت ظاهری حال حاضرش هم خوبه و تمیزه .
به نظرتون چه قیمتی برا خرید مناسبه ؟؟
ممنون
فکر کنم 7.500 بد نباشه...
agha fazel
7 August 2010, 08:10 PM
دوستان گلم دوتا ماشین دیدم میخوام بدونم قیمتش چطوریاست ؟!
مزدا 3 تیپ 3 مدل 87 نوک مدادی حدود 20-30 سانتی هم دور دستگیره در راننده رنگ شدگی داره با 40 تا کارکرد !
اسپورتیج مدل 2010 مشکی بدون رنگ و مدل شرکتی و ضبط تصویری فابریک
ممنون
Validator
7 August 2010, 08:46 PM
مزدا 3 تیپ 3 مدل 87 نوک مدادی حدود 20-30 سانتی هم دور دستگیره در راننده رنگ شدگی داره با 40 تا کارکرد !
ممنون
فکر کنم اگر حدود 29 بگیرید خوب باشه.
amingzj
7 August 2010, 10:15 PM
اسپورتیج مدل 2010 مشکی بدون رنگ و مدل شرکتی و ضبط تصویری فابریک
ممنون
41 تومن
amirkayvan
8 August 2010, 07:06 PM
سلام
ممکن قیمت بدید - پراید آبان 82 که 83000کیلومتر کار کرده 1000 لیتر بنزین و پخش cd دارد و فنی آن سالم است
با تشکر
saeid106
8 August 2010, 10:22 PM
فکر کنم 7.500 بد نباشه...
نه 7500 براي اين ماشين زياده ..... حداكثر 6800
aminkhan2008
8 August 2010, 11:56 PM
پرایده اگر ضربه اساسی نخورده باشه بالای 5.1 میلیون میارزه فکر کنم کاربراتوری سی ال سی باشه
nima_autol2001
9 August 2010, 12:24 AM
سلام دوستان.رونیز 86 با 50000 کارکرد واقعی چند می ارزه؟
M.D.
9 August 2010, 09:16 AM
سلام
به نظر دوستان 206 اتوماتیک هاچبک رو از کارخونه بخرم با تحویل 1 ماهه بهتره یا از بازار، قیمتش تو بازار چنده؟
Validator
9 August 2010, 09:48 AM
فکر می کنم رونیز 86 حدود 26.400 باشه.
اما خرید 206: به نظرم بستگی به این داره که می تونید بیش از 1 ماه صبر کنید یا نه چون ایران خودرو که معمولا سر وقت نمیده. البته بعضی هاهم دوست دارند ماشین رو توی بازار ببینند و بعد از بررسی، بخرند...
safasony
9 August 2010, 09:56 AM
سلام
به نظر دوستان 206 اتوماتیک هاچبک رو از کارخونه بخرم با تحویل 1 ماهه بهتره یا از بازار، قیمتش تو بازار چنده؟
سلام دوست عزيز به نظر من اگر از شركت بگيري 100% بهتره.
و اگر از نمايشگاه بگيري ميتوني 200 تومن ارزونتر بگيري.
قيمت هم ندارم شرمنده.
ولي در كل از شركت بگير !!! :icon_excl
S A S A N
9 August 2010, 04:24 PM
سلام دوست عزيز به نظر من اگر از شركت بگيري 100% بهتره.
و اگر از نمايشگاه بگيري ميتوني 200 تومن ارزونتر بگيري.
قيمت هم ندارم شرمنده.
ولي در كل از شركت بگير !!! :icon_excl
والا من نمی دونم شاید راجب 206 وضع فرق داره و این دوستمون درست بگه !!!
اما عموما عرف این هست که مثلا شما اگه نمایندگی می ده رو1میلیون تحویل ماه دیگه . همون رو از خود نمایندگی ( افرادی که به منظور فروش سفارش می دن ) یا نمایشگاه می تونی 1.2 یا 1.3 بیگری اما همون روز خوب به جاش سواری ماشین رو !!!
اما خوب اگه خواستی بگیری باز من همین رو توصیه می کنم که از نمایندگی ها بیگری چون باز نمایشگاه ها گرون تر می دن!
poorbahrami
11 August 2010, 12:36 PM
سلام دوستان
یکدستگاه ویتارا دستی وارداتی مدل 2008 ایران خودرو که هنوز 6 ماه از گارانتیش مونده و سال 88 پلاک شده و تازه هم بیمه شخص ثالث شده با 25000 کیلومتر کارکرد تمیز بدون خط و خش چند بخرم خوبه؟
ممنون
mohajer_137860
12 August 2010, 07:27 AM
بازار خودرو آرام است
کاهش قیمت تندر-90 در هفته آینده
گروه خودرو- اگرچه اواسط هفته اخباری مبنی بر افزایش قیمت 150 هزار تومانی تندر-90 منتشر شد؛ اما آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، این محصول در هفته جاری تنها 50 هزار تومان، رشد قیمت داشته است.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2151/16-02.jpg (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:PopupPic%28%272151/16-02.jpg%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%27%29)
تندر-90 که دو هفته پیش به یکباره جهشی چند صد هزار تومانی را تجربه کرد، هماکنون در مدل E1، قیمتی برابر با 14 میلیون و 300 هزار تومان دارد. این قیمت البته به مدل پارسخودرویی تندر مربوط میشود و E1 ایرانخودرو با قیمت 14 میلیون و 100 هزار تومان به فروش میرسد. همچنین مدل پارسخودرویی E2 تندر نیز در حال حاضر 16 میلیون و 350 هزار تومان خرید و فروش میشود و این در شرایطی است که E2 ایرانخودرو نرخی برابر با 16 میلیون و 100 هزار تومان دارد. عرضه کم در مقابل تقاضای زیاد، دلیل اصلی افزایش قیمت تندر-90 در دو هفته گذشته به حساب میآید.
البته آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، در هفته آینده، با افزایش عرضه تندر-90 به بازار، نرخ این محصول تا مرز 300 هزار تومان کاهش خواهد یافت.
آرامش در بازار
از تندر که بگذریم، سایر خودروهای داخلی بازار کشور، تغییر و تحول خاصی را در یکی دو هفته گذشته تجربه نکردند.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2151/16-07.jpg
در این بین هماکنون پژو 206 تیپ 2، با قیمت 14 میلیون و 100 هزار تومان خرید و فروش میشود. این محصول البته مجهز به ترمز ضدقفل است. تیپ 2 پژو 206، از آن دسته خودورهایی است که در صورت اجرای قانون هدفمندی یارانهها و افزایش قیمت بنزین، رشد تقاضا را تجربه خواهد کرد. این محصول مانند پراید، از مصرف سوختی پایین برخوردار است.
از 206 تیپ دو که بگذریم، بد نیست سری هم به نمودار نرخ سایر مدلهای 206 بزنیم.
مدلهایی که آنها نیز تغییر قیمتی خاصی را در هفته جاری تجربه نکرده اند. در حال حاضر، پژو 206 تیپ 6 که به ترمز ضدقفل و ایربگ مجهز بوده و دندهاتومات است، با قیمت 18 میلیون و 500 هزار تومان به فروش میرسد.
در میان مدلهای صندوقدار نیز، V8 نرخی برابر با 16 میلیون و 900 هزار تومان دارد و V9 نیز با نرخ 19 میلیون و 500 هزار تومان به فروش میرسد. پژو 206 صندوقدار V1 نیز قیمتی برابر با 15 میلیون و 600 هزار تومان دارد. اما نگاهی نیز به قیمت برخی دیگر از خودروهای داخلی بیندازیم.
در حال حاضر، سمند LX در مدل بنزینسوز، قیمتی برابر با 15 میلیون تومان دارد و پژو 405 بنزینی نیز با قیمت 13 میلیون و 100 هزار تومان به فروش میرسد.
برای خرید پارس بنزینسوز نیز باید 17 میلیون و 100 هزار تومان، هزینه کرد. از بازار سایپا نیز خبر میرسد که در حال حاضر، پراید بنزینسوز نرخی برابر با هفت میلیون و 750 هزار تومان دارد و ریو نیز با قیمت 13 میلیون و 600 هزار تومان خرید و فروش میشود.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2151/16-06.jpg
زانتیا هم هماکنون با قیمت 27 میلیون و 100 هزار تومان در بازار خودرو کشور به فروش میرسد. آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، دو شاسی بلند مونتاژ کشور نیز هماکنون با همان قیمتهای هفتههای اخیر خود خرید و فروش میشوند.
در حال حاضر، سوزوکی گرند ویتارا در مدل اتومات، 40 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد و نوع دندهای آن نیز با نرخ 36 میلیون تومان به فروش میرسد.
برای خرید نیسان رونیز، محصول مونتاژی پارسخودرو هم باید 31 میلیون و 500 هزار تومان هزینه کرد.
ماکسیما دیگر محصول پارسخودرو نیز هماکنون در مدل اتومات، 39 میلیون و 275 هزار تومان قیمت دارد.
.
rayanreza
12 August 2010, 11:14 AM
با سلام
دوستان سمند 85 دوگانه سوز بدون رنگ با کارکرد 120 چقدر میارزه ؟
safasony
12 August 2010, 11:41 AM
با سلام
دوستان سمند 85 دوگانه سوز بدون رنگ با کارکرد 120 چقدر میارزه ؟
هول هوش 10.500 بايد باشه.
rayanreza
12 August 2010, 11:43 AM
هول هوش 10.500 بايد باشه.
ممنون
mohammad 1991
12 August 2010, 01:03 PM
آخرین قیمت پراید 111 هاچ بک (رنگ غیر متالیک)8.800 و (رنگ متالیک) 8.980
navid_sn
14 August 2010, 01:54 PM
با سلام
سمند ال ایکس سفارشی بهمن 88 ، رنگ سفید ، کارکرد 4000 چه قیمتی داره؟!
(تودوزی چرم - فرمان چرم - بلوتوث - آینه تاشوی برقی - سیستم صوتی سونی با USB & BLUETOOTH)
mortezagipsy
14 August 2010, 02:25 PM
سورن مشکی, مدل 87, بدون رنگ, کارکرد 30000 قیمتش چنده ؟
و همین طور قیمت رینگای فابریکش چنده ؟
Validator
15 August 2010, 10:30 AM
با سلام:
- سورن 87، مشکی،کم کارکرد، 14.350
انواع رینگ های فابریک را می توانید در اداره آپشن ایران خودرو پیدا کنید. آخرین قیمتی که داشتم از جفتی 310000 تا 350000 تومان بود (مربوط به تقریبا 40 روز پیش)
- سمند ال ایکس 88 سفید، تمیز، 13.750، برای لوازم اضافی مورد نظر فکر کنم حدود حداکثر 550 تومان اضافه قیمت داشته باشید چون این گونه لوازم، بیشتر مزیت خرید و سرعت در فروش ایجاد می کنند تا ارزش افزوده. ال ایکس 89 نزدیک 15.000 است و ماه تحویل هم تفاوت چندانی در قیمت ندارد.
navid_sn
15 August 2010, 11:48 AM
با سلام:
- سمند ال ایکس 88 سفید، تمیز، 13.750، برای لوازم اضافی مورد نظر فکر کنم حدود حداکثر 550 تومان اضافه قیمت داشته باشید چون این گونه لوازم، بیشتر مزیت خرید و سرعت در فروش ایجاد می کنند تا ارزش افزوده. ال ایکس 89 نزدیک 15.000 است و ماه تحویل هم تفاوت چندانی در قیمت ندارد.
یه مقدار کم نگفتید؟!! الان قیمت صفر این ماشین نزدیک 16 هستش! درسته یه مدل عوض کرده ولی همش 4000تا کار کرده
Validator
15 August 2010, 02:20 PM
یه مقدار کم نگفتید؟!! الان قیمت صفر این ماشین نزدیک 16 هستش! درسته یه مدل عوض کرده ولی همش 4000تا کار کرده
فکر نمی کنم دوست من! درست است که قیمت این وسایل اضافه به کمپانی، بیشتر پرداخت می شود ولی در هنگام فروش متاسفانه اینطور نیست. قیمت ال ایکس 89 را گذاشتم، اضافه پرداختی حدودی را هم عرض کردم. شما هم یه جمع و تفریقی بکنید، فکر کنم درست باشه.
البته خرید و فروش خودروی دست دوم و با لوازم اضافی، همیشه تابع عوامل مختلفی از جمله توافق و پسند است...
اگر ناراحتتون کردم، خیلی متاسفم. تجربه شخصی بود. امیدوارم به بالاترین قیمت بفروشید.
موفق باشید
amingzj
15 August 2010, 10:46 PM
سلام
L90 مدل 87 E2 SLX رنگ نقره ای کارکرد 31هزار
رنگ شدگی فقط نوک گلگیر جلو از لبه چراغ تا 10 سانت عقب تر
بدنه سالم سالم ( عین صفر )
ماشین در حد صفر اساسی
زاپاس نو
بیمه هم تا خرداد 90 با 400 لیتر بنزین
همه چی هم فابریک غیر لاستیک ها که رودستون 205 انداختم
چند میارزه ؟!
mohajer_137860
17 August 2010, 08:16 AM
رکوردشکنی وارداتیها در بازار
گروه خودرو - توقف طولانی مدت ثبت سفارش واردات خودرو موجب شد تا بازار وارداتیها برای چندمین بار در سال جاری رشد قیمت را تجربه کنند؛ به طوری که به گفته برخی فعالان بازار خودرو برخی از برندها مانند تویوتا و لکسوس با رشد لحظه به لحظه قیمت در بازار مواجه هستند.
افزایش چند میلیونی قیمت خودرو در بازار وارداتیها در حالی است که بر اساس آمار اعلام شده از سوی گمرک طی چهار ماه ابتدایی سال جاری واردات خودرو رشد 140 درصدی را تجربه کرد که این امر در ابتدای شائبه کاهش قیمت خودروهای وارداتی را به وجود آورد، اما توقف ادامه دار ثبت سفارش خودروهای وارداتی موجب شد تا نه تنها وارداتیها کاهش قیمت را تجربه نکنند، بلکه با رشد چشمگیر قیمت در بازار نیز مواجه شوند.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2155/16-01.jpg (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:PopupPic%28%272155/16-01.jpg%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%27%29)
طولانی شدن زمان ثبت سفارش و نامشخص بودن زمان باز شدن آن موجب شد تا وارداتیها به جای بازار، سر از انبار واردکنندگان در آورند تا رشد چشمگیر واردات نیز نتواند کاهش قیمت آنها را به همراه داشته باشد.
بر اساس آمار گمرک طی چهار ماه ابتدایی سال جاری در مجموع 16 هزار و 298 دستگاه انواع خودرو وارد کشور شد که آمار مذکور رشد 140 درصدی خودروهای وارداتی را به همراه داشت؛ اما رشد چشمگیر نیز طی این مدت نتوانست افزايش قيمت خودروهای وارداتی را متوقف سازد.
توقف ثبت سفارش خودروهای وارداتی و افزایش نرخ ارز از ابتدای سال جاری تاکنون، از جمله دلایلی است که برخی واردکنندگان، افزایش قیمت خودروهای وارداتی را به آنها نسبت داده و پیشبینی میکنند که در صورت ادامهدار شدن شرایط کنونی، افزایش قیمت خودروهای وارداتی طی هفتههای آینده نیز ادامه خواهد داشت.
علاوه بر موارد مذکور اعلام خبر توقف صادرات تویوتا به کشور نیز موجب شد تا محصولات این شرکت طی هفته گذشته بیشترین رشد قیمت را نسبت به سایر وارداتیها تجربه کند که با توجه به حجم پایین واردات محصولات تویوتا به کشور رشد بیشتر قیمت این محصولات دور از ذهن نخواهد بود.
رشد چند میلیونی تویوتا
به گفته فرید زاوه، کارشناس خودرو، بیشترین خودروهای وارد شده در تیر ماه به شرکت هیوندایی اختصاص داشته؛ به طوری که پس از این شرکت کیا، تویوتا و نیسان در رتبههای بعدی قرار گرفتند.
هرچند آمار ارائه شده نشاندهنده رشد واردات شرکتهای کیا، هیوندایی و تویوتا است، اما فعالان بازار خودرو خبر از افزایش قیمت محصولات شرکتهای فوق داده و میگویند: رشد قیمت تویوتا طی چند هفته گذشته بیسابقه بوده؛ به طوری که افزایش قیمت محصولات این شرکت هماکنون به صورت لحظه به لحظه صورت میگیرد.
به گفته فعالان بازار خودرو، رشد قیمت تنها به محصولات تویوتا منتهی نشده، بلکه طی این مدت محصولات شرکتهای کیا و هیوندایی نیز افزایش قیمت را تجربه کردهاند.
رشد چشمگیر قیمت خودرو در بازار در حالی است که به گفته فعالان بازار خودرو واردکنندگان به امید رشد بیشتر قیمت از عرضه خودرو در بازار خودداری میکنند.
با نگاهی به قیمت خودروهای وارداتی میتوان گفت محصولات لکسوس زیر مجموعه لوکسساز تویوتا طی این مدت رشدی در حدود 10 میلیون تومان را در بازار تجربه کرده است؛ به طوری که به گفته فعالان بازار خودرو در حال حاضر لندکروز در بازار با قیمتی در حدود 103 تا 105 میلیون تومان عرضه میشود. این در حالی است که هفته گذشته این خودرو در بازار با قیمتی در حدود 92 میلیون تومان معامله میشد.
همچنین RX55 نیز در حاضر در بازار با متوسط قیمت 112 تا 115 میلیون تومان خرید و فروش میشود این در حالی است که هفته گذشته با قیمتی در حدود 107 میلیون تومان در بازار عرضه میشد.
هرچند قیمتهای اعلام شده از سوی فعالان بازار خودرو حکایت از افزایش چندمیليونی قیمت خودرو در بازار است، اما به گفته متقاضیان خودروهای وارداتی عرضه خودرو در بازار بسیار کاهش یافته؛ به طوری که با وجود افزایش قیمت امکان دسترسی به وارداتیها کاهش یافته است.
علاوه بر محصولات تویوتا هماکنون خودروهای کیا و هیوندایی نیز رشد قابل توجهی در بازار را تجربه کردهاند؛ به طوری که I30، طی هفته گذشته باز هم افزایش یک میلیونی را تجربه کرده به طوری که این بار با قیمت40 میلیون تومان در بازار عرضه میشود.
جنسیس کوپه نیز طی این مدت رشد یک میلیون و 500 هزار تومانی را تجربه کرده به طوری که هماکنون با قیمتی برابر با 61 میلیون و 600 هزار تومان در بازار خرید و فروش میشود.
افزایش قیمت هیوندایی به محصولات جدید این شرکت منتهی نشده به طوری که علاوه بر I30 و جنسیس کوپه، خودروهای سوناتا و سانتافه نیز رشد دو تا و چهار میلیون تومان را تجربه کردند.
هماکنون سانتافه با اتاق جدید با قیمت 60 میلیون و 50000 هزار تومان، توسان با قیمت 44 میلیون در بازار خرید و فروش میشوند.
فعالان بازار در ادامه عنوان میکنند: علاوه بر محصولات هیوندایی، شرکت کیا نیز افزایش قیمت برخی از محصولات را در دستور كار قرار داد، به طوری که در حال حاضر سورنتو با افزایش سه میلیونی عرضه میشود به طوری که هماکنون سورنتو جدید با قیمت 61 میلیون و 400 هزار تومان، اسپورتیج 40 میلیون و 800 هزار تومان و اپیروس نیز با قیمت 51 میلیون و 500 هزار تومان در بازار خرید و فروش میشوند.
افزایش نرخ ارز، دلیل اصلی
زاوه در خصوص دلایل رشد قیمت خودروهای وارداتی در بازار میگوید: نرخ ارز از ابتدای سال جاری رشد چشمگیری را تجربه کرد که این امر بر قیمت خودروهای وارداتی تاثیر بسیاری داشت و با توجه به نامشخص بودن وضعیت نرخ ارز طی ماههای آینده، میتوان گفت که روند افزایش قیمت خودروهای وارداتی، ادامهدار خواهد بود.
وی در ادامه میگوید: افزایش نرخ ارز، رشد قیمت خودرو و افزایش هزینه حمل بار را به همراه داشت که عوامل فوق به صورت مستقیم بر روند قیمت خودروهای وارداتی تاثیر گذاشته است. برخی از فعالان بازار خودرو نیز در این خصوص میگویند: در سال جاری شرکتهای واردکننده اقدام به افزایش قیمت خودروهای وارداتی کردهاند که افزایش صورت گرفته به هفتههای گذشته منتهی نمیشود؛ به طوری که نمایندگیها خبر از افزایش مجدد قیمت طی هفتههای آینده نیز دادهاند.
.
2244145
17 August 2010, 04:40 PM
سمند ال ایکس 84 نقره ای فوق العاده تمیز 3 سال خوابیده کارکرد واقعی فقط 13000 تا چند میارزه در حد صفر است.
Validator
17 August 2010, 06:32 PM
سمند ال ایکس 84 نقره ای فوق العاده تمیز 3 سال خوابیده کارکرد واقعی فقط 13000 تا چند میارزه در حد صفر است.
فکر کنم 10.800
mortezagipsy
18 August 2010, 10:57 PM
سمند LX EF7 بنزینی رو تو بازار آزاد چند می خرن ؟
Warrior--
18 August 2010, 11:14 PM
مرتضا جان, تحویلش تازه شروع شده و شاید در کل ایران بیش تر از 200 عدد هنوز تحویل نشده باشد پس نباید انتظار داشته باشید که قیمتش داخل بازار آزاد هنوز مشخص باشد :icon_ques
با تشکر
amingzj
19 August 2010, 12:09 AM
سلام
بدنه سالم سالم ( عین صفر )
ماشین در حد صفر اساسی
زاپاس نو
بیمه هم تا خرداد 90 با 400 لیتر بنزین
همه چی هم فابریک غیر لاستیک ها که رودستون 205 انداختم
چند میارزه ؟!
سلام
دوستان این ماشین مارو اگر قیمت دارید لطف کنید یه قیمتی بذارید .
از روزنامه خواستم قیمت بگیرم ولی قیمت ها خیلی با هم فاصله دارند .
اون چیزی که دستم اومد فکر میکنم بین 13 تا 13500 بیارزه.
این 207i هم فروش نمیره:icon_cry: از این جهته که شاید برنامه عوض بشه
با تشکر
mortezagipsy
19 August 2010, 06:42 AM
سمند LX EF7 بنزینی رو تو بازار آزاد چند می خرن ؟
مرتضا جان, تحویلش تازه شروع شده و شاید در کل ایران بیش تر از 200 عدد هنوز تحویل نشده باشد پس نباید انتظار داشته باشید که قیمتش داخل بازار آزاد هنوز مشخص باشد :icon_ques
با تشکر
خوب می دونم, با توجه به قسمت مدل دوگانه سوز و کلا" شرایط بازار ...
بالاخره دوستان دستی تو بازار دارن ...! :icon_arro
Validator
19 August 2010, 09:28 AM
سلام
دوستان این ماشین مارو اگر قیمت دارید لطف کنید یه قیمتی بذارید .
از روزنامه خواستم قیمت بگیرم ولی قیمت ها خیلی با هم فاصله دارند .
اون چیزی که دستم اومد فکر میکنم بین 13 تا 13500 بیارزه.
این 207i هم فروش نمیره:icon_cry: از این جهته که شاید برنامه عوض بشه
با تشکر
سلام:
یه تندر اس ال ایکس- یی2- همرنگ مال شما اما مدل 88 و بدون لاستیک 205 رو 14.600 فروختند.
یه تفاوت قیمت برای مدلش و رنگ شدگیش بگذار. اما 13 کمه!
amingzj
19 August 2010, 11:30 AM
سلام:
یه تندر اس ال ایکس- یی2- همرنگ مال شما اما مدل 88 و بدون لاستیک 205 رو 14.600 فروختند.
یه تفاوت قیمت برای مدلش و رنگ شدگیش بگذار. اما 13 کمه!
خیلی ممنون !!
پس به نظر شما 14 میتونم بفروشم ؟!:icon_sad:
مشتری داره تندر کارکرده ؟ یعنی اگر اگهی بدم تا ظهر فروش میره یا نه ؟!
eblis.3
19 August 2010, 12:45 PM
قیمت روز اینهارو میشه لطف کنید
فقط یکم زود
سمند ممولی EF7 پایه گازسوز
206 اس دی وی8
206 اس دی وی8 سفارشی
gandolf05
19 August 2010, 01:16 PM
لیست قیمتهای جدید
تندر 350 تومان ارزون شده
http://www.Free-Picture-Host.com/images/6c74yf1282207504.jpg
eblis.3
19 August 2010, 02:42 PM
میخام ماشینمو بفروشم
توی روزنامه آگهی بزنم
چند میخرند ؟ برای مصرف کننده
206 اس دی وی8 سفارشی سفیدمدل 88 کارکرد 10500 کارت طلایی 2 ستاره تا آخر آذر
گلگیر عقب خیلی خیلی کم رنگ شده اما اصلا ملوم نیست چون رنگ کوره ای زده . تصادف نکردم گرفته به در
چند بدم ؟؟
Validator
19 August 2010, 02:53 PM
خیلی ممنون !!
پس به نظر شما 14 میتونم بفروشم ؟!:icon_sad:
مشتری داره تندر کارکرده ؟ یعنی اگر اگهی بدم تا ظهر فروش میره یا نه ؟!
14 رقم خیلی خوشبینانه ای هست. من به عنوان حداقل قیمت گفتم که 13 کمه. همونطور که می بینید، این اختلاف برای حداقل و حداکثر قیمت، خیلی زیاد و غیرواقعی است.
تندر کارکرده، مشتری دارد اما فروش رفتن آن به صورتی که گفتید، نه تنها برای تندر بلکه برای بسیاری از ماشین ها، خیلی ایده آل بوده و نیاز به شانس داره. امیدوارم به بهترین نحو بفروشید...
...
206 اس دی وی8 سفارشی سفیدمدل 88 کارکرد 10500 کارت طلایی 2 ستاره تا آخر آذر
گلگیر عقب خیلی خیلی کم رنگ شده اما اصلا ملوم نیست چون رنگ کوره ای زده . تصادف نکردم گرفته به در، چند بدم ؟؟
فکر کنم حدود 15.400.
eblis.3
19 August 2010, 04:07 PM
14 رقم خیلی خوشبینانه ای هست. من به عنوان حداقل قیمت گفتم که 13 کمه. همونطور که می بینید، این اختلاف برای حداقل و حداکثر قیمت، خیلی زیاد و غیرواقعی است.
تندر کارکرده، مشتری دارد اما فروش رفتن آن به صورتی که گفتید، نه تنها برای تندر بلکه برای بسیاری از ماشین ها، خیلی ایده آل بوده و نیاز به شانس داره. امیدوارم به بهترین نحو بفروشید...
فکر کنم حدود 15.400.
دوست عزیز ممنون
فقط اگه به فرض به خریدار نگم گلگیر عقب رنگه مشکلی پیش میاد ؟
که یعنی بتونم بهتر بفروشمش
mohammadrezaef
19 August 2010, 05:09 PM
دوست عزیز ممنون
فقط اگه به فرض به خریدار نگم گلگیر عقب رنگه مشکلی پیش میاد ؟
که یعنی بتونم بهتر بفروشمش
سلام
دوست عزیز اینکار کار دستی نیست و دزدی و کلاه برداری محسوب میشه!! چون شما داری به خریدار میگی ماشین بدونه رنگه و ماشین رو هم داری به قیمت یک ماشین بدون رنگ میفروشی.
مطمعن باشید اونهایی هم میان ماشین شما رو بخرند یا همراه خودشون کسی رو دارند که خبره هست و زیر و بم ماشین رو میفهمه یا اینکه ماشین رو نشون میدن!!! بالاخره متوجه میشن ماشین رنگ داره و بعد شما میمونی و دروغ بزرگی که گفتی.
فقط به عنوان مثال میگم : خودم که میرم برای دوستان و رفقا ماشین میبینم و یا میخوام برای خودم ماشین بخرم از صاحب ماشین مشخصات ماشین رو کامل میپرسم و اگر برم ماشین رو ببینم و خریدار دروغ گفته باشه خیلی راحت بهش میگم دزد!!
شما هم هیچ وقت دروغ نگو , مالِ دنیا ارزش دروغ گفتن و نون حروم خوردن رو نداره:icon_excl ماشینت رو زیر قیمت بده ولی دروغ نگو.
eblis.3
19 August 2010, 06:25 PM
من دوباره میپرسم صادقانه هم میگم لطفا جواب بدید
206 اس دی وی 8 سفارشی سفید مدل 88 بیمه شخص ثاث و کار طلایی تا برج 9
ماشین فوق الاده تمیز و در حد نو هس
فقط صادقانه :
ماشین ما یکجا پارک بود خودم دیدم که نیسان دنده عقب خواست از پارک بیاد بیرون زد به ماشین و رفت . تا من دویدم حداقل شمارشو بردارم نشد . سپر شکست و کاپوت هم جم شد و تای بدی خورد . این صادقانه ما میگیم بد ملت نگند این تصادفی بوده سپر و کاپوتش عوض شده . فقط سپر و کاپوت عوض شده بدون مشکلی دیگر. این صادقانه
حالا قیمت میدید . 15 میخرن ؟؟
این سفارشی بودن گویا اصلا در قیمت اثری نداره
به طرف بگیم والا تصادف نکردیم باهاش . یکی زده و دررفته باورش میشه ؟
equinoxe
19 August 2010, 06:41 PM
من دوباره میپرسم صادقانه هم میگم لطفا جواب بدید
206 اس دی وی 8 سفارشی سفید مدل 88 بیمه شخص ثاث و کار طلایی تا برج 9
ماشین فوق الاده تمیز و در حد نو هس
فقط صادقانه :
ماشین ما یکجا پارک بود خودم دیدم که نیسان دنده عقب خواست از پارک بیاد بیرون زد به ماشین و رفت . تا من دویدم حداقل شمارشو بردارم نشد . سپر شکست و کاپوت هم جم شد و تای بدی خورد . این صادقانه ما میگیم بد ملت نگند این تصادفی بوده سپر و کاپوتش عوض شده . فقط سپر و کاپوت عوض شده بدون مشکلی دیگر. این صادقانه
حالا قیمت میدید . 15 میخرن ؟؟
این سفارشی بودن گویا اصلا در قیمت اثری نداره
به طرف بگیم والا تصادف نکردیم باهاش . یکی زده و دررفته باورش میشه ؟
ای کاش کاپوت رو عوض نمیکردی و صاف میکردی! از کارت طلایی استفاده کردی؟ در مورد سوالت هم بله باورش میشه یعنی اگه اون هم منصف و صادق باشه میفهمه که ماشین تصادف نکرده چون گلگیرها سالم و سینی جلو و همچینین داخل موتور سالم وبدون رنگ هست و موم ها هم دست نخورده و ........
eblis.3
19 August 2010, 07:17 PM
ای کاش کاپوت رو عوض نمیکردی و صاف میکردی! از کارت طلایی استفاده کردی؟ در مورد سوالت هم بله باورش میشه یعنی اگه اون هم منصف و صادق باشه میفهمه که ماشین تصادف نکرده چون گلگیرها سالم و سینی جلو و همچینین داخل موتور سالم وبدون رنگ هست و موم ها هم دست نخورده و ........
چیکار کنم . تای بدی خورده بود
آره از کارت طلایی
حالا یه قیمت میدید
latari
20 August 2010, 12:19 PM
توی فروم TTیکی از دوستان گفته آوانته 1 تومن گرون شده .دوستان اطلاعی دارن؟
eblis.3
20 August 2010, 05:45 PM
آره آوانته ی دستی گرون شده
Validator
20 August 2010, 06:53 PM
چیکار کنم . تای بدی خورده بود
آره از کارت طلایی
حالا یه قیمت میدید
دوست عزیز، سلام:
اول لازم دیدم از این که دوستانتون رو در این جامعه مجازی، محرم دونستید و حرفتون رو صادقانه زدید و توصیه صادقانه دوستان را هم شنیدید (و انشا.. عمل می کنید) تشکر کنم.
شخصا فکر می کنم برای مصرف کننده، این نقیصه بیش از 200 تومن از ارزش ماشینتون، کم نمی کنه آن هم به خاطر نگرانی از تغییر رنگ کاپوت به مرور زمانه. همونطور که دوست دیگرمون گفتند: سایر قسمتهای ماشین در جلو، سالم هستند و سلامتشون، قابل تشخیص. مطمئن باشید نیت خیر و صداقت شما، خیر و برکت خواهد داشت، هرچند هم به ظاهر، کمی ضرر کنید...
موفق باشید
amir7x
21 August 2010, 06:18 PM
ممنون از اساتید که کمک می کنند
ماکسیما 82 دنده ای دور رنگ سالم؟
206 sd v8 سفید 15000 تا رفته؟ بدون خش؟
amir7x
21 August 2010, 06:20 PM
ممنون از اساتيد که کمک مي کنند
ماکسيما 82 دنده اي دور رنگ سالم؟
206 sd v8 سفيد 15000 تا رفته؟ بدون خش؟
mohammadrezaef
21 August 2010, 06:36 PM
ممنون از اساتيد که کمک مي کنند
ماکسيما 82 دنده اي دور رنگ سالم؟
206 sd v8 سفيد 15000 تا رفته؟ بدون خش؟
سلام
ماکسیما : حدود 17 الی 18.
Warrior--
21 August 2010, 09:40 PM
خب V8 چه مدلی؟
با تشکر
amin.405
22 August 2010, 12:39 AM
دوستان قیمت مگان2000 صفر در بازار آزاد چقدر هستش؟
mohammadrezaef
22 August 2010, 12:44 AM
سلام
فکر میکنم حدود 29.900:icon_excl
alilogan
22 August 2010, 02:45 AM
سلام پرايد مدل 84/8 نقره اي كاركرد 80000 وبدون رنگ ولاستيك جلو نو وبا دزدگير وضبط و.. چند مي ارزه مي خوام بخرم
Validator
22 August 2010, 02:12 PM
سلام پرايد مدل 84/8 نقره اي كاركرد 80000 وبدون رنگ ولاستيك جلو نو وبا دزدگير وضبط و.. چند مي ارزه مي خوام بخرم
فکر نمی کنم بیش از 5.800 باشه.
arashmaziar
25 August 2010, 10:04 AM
سلام به همه دوستان
ميخواستم ببينم ميتونيد واسه قيمت اين ماشين راهنمايی کنيد
پرايد زيمنس بنزينی شهريور 86 , بدون تصادف يا رنگ شدگی يا حتی یکدونه جريمه , بيمه 12 ماه داره هم بدنه هم شخص ثالث
60 هزار تا راه رفته, رنگش سفيده فقط هم دزدگير و روکش معمولی صندلی داره
ديسک و صفحه کلاچ, جلوبندی و همه چيزش هم تازه عوض شده و یه بار سرويس کامل شده(حتی تعويض واسکازين و آب رادياتور) , لاستيکهای جلوش نو هست ولی عقب مال خودشه که بايد عوض بشه
کارت سوختشم حدود 200 ليتر بنزين داره
اگه اطلاعات ديگه ای هم لازمه بهتون بدم ممنون ميشم هم بگيد چقدر میارزه
Rapstar
25 August 2010, 12:10 PM
من واسم یه سوال پیش اومده، اگه جاش خوب نیست ببخشید
بنگاهی ها معمولا ماشین هایی مثل سمند رو چقدر زیر قیمت می خرند؟
equinoxe
25 August 2010, 01:06 PM
من واسم یه سوال پیش اومده، اگه جاش خوب نیست ببخشید
بنگاهی ها معمولا ماشین هایی مثل سمند رو چقدر زیر قیمت می خرند؟
فکر کنم یه 500 تومانی تو سر ماشین میزنند
mohajer_137860
26 August 2010, 07:24 AM
طي هفته گذشته
تندر ارزان شد، مگان گران
دنیای اقتصاد گروه خودرو – وعدههای داده شده مبنی بر کاهش قیمت تندر- 90 بالاخره محقق شد، به طوری که پس از چند هفته افزایش قیمت این خودرو طی هفته گذشته روی ارزانی به خود دید.
تندر-90 که طی هفتههای گذشته با افزایش چند صد هزار تومانی قیمت در بازار مواجه بود، در روزهای گذشته کاهش 100 هزار تومانی قیمت را در بازار تجربه کرد به طوری که قیمت مدل E1 این خودرو، در بازار به 14 میلیون و مدل E2 آن نیز به 16 میلیون رسید. به گفته فعالان بازار خودرو افزایش تقاضا دلیل اصلی افزایش قیمت تندر-90 در دو هفته گذشته بوده، اما تزریق خودرو از سوی شرکتهای سازنده موجب شد تا کاهش قیمت مجدد به بازار این خودرو باز گردد.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2163/16-06.jpg
هرچند طی هفته گذشته قیمت تندر- 90 تا حدودی با کاهش قیمت همراه بود، اما دیگر محصول رنو در کشور طی این مدت افزایش 500 هزار تومانی را تجربه کرد، به گفته فعالان بازار خودرو هماکنون مگان دنده اتومات سفید در بازار 31 میلیون تومان عرضه میشود.
ثبات قیمت در بازار
از تندر و مگان که بگذریم، سایر خودروهای داخلی در بازار، تغییر و تحول خاصی را تجربه نکردند.
به طوری که هماکنون پژو 206 تیپ 2، با قیمت 14 میلیون در بازار خرید و فروش میشود. این محصول البته مجهز به ترمز ضدقفل است.
از 206 تیپ دو که بگذریم میتوان گفت که تیپ 6 این خودرو به دلیل کاهش عرضه در بازار طی روزهای گذشته تا حدودی افزایش قیمت را تجربه کرده، هرچند به گفته فعالان بازار خودرو افزایش قیمت این خودرو موقتی است. در حال حاضر، پژو 206 تیپ 6 که به ترمز ضدقفل و ایربگ مجهز بوده و دندهاتومات است، با قیمت 18 میلیون و 800 هزار تومان در بازار عرضه میشود.
در میان مدلهای صندوقدار نیز، V8 نرخی برابر با 16 میلیون و 900 هزار تومان دارد و V9 نیز با نرخ 19 میلیون و 500 هزار تومان به فروش میرسد. پژو 206 صندوقدار V1 نیز قیمتی برابر با 15 میلیون و 600 هزار تومان دارد؛ اما نگاهی نیز به قیمت برخی دیگر از خودروهای داخلی بیندازیم.
در حال حاضر، سمند LX سال در مدل بنزینسوز، قیمتی برابر با 15 میلیون تومان دارد و پژو 405 بنزینی نیز با قیمت 13 میلیون و 100 هزار تومان به فروش میرسد.
پژوپارس بنزینسوز نیز طی هفته گذشته با قیمتی در حدود 17 میلیون و 100 هزار تومان، خرید و فروش میشود.
علاوه بر محصولات ایران خودرو طی هفته گذشته محصولات سایپا نیز در بازار هیچ افزایش قیمتی را تجربه نکردند به طوری که در حال حاضر، پراید بنزینسوز نرخی برابر با هفت میلیون و 750 هزار تومان دارد و ریو نیز با قیمت 13 میلیون و 600 هزار تومان خرید و فروش میشود.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2163/16-07.JPG
زانتیا نیز هماکنون با قیمت 27 میلیون و 100 هزار تومان در بازار خودرو کشور به فروش میرسد. آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، دو شاسی بلند مونتاژ کشور نیز هماکنون با همان قیمتهای هفتههای اخیر خود خرید و فروش میشوند. در حال حاضر، سوزوکی گرند ویتارا در مدل اتومات نیز، 40 میلیون و 500 هزار تومان و نوع دندهای آن نیز با نرخ 36 میلیون تومان به فروش میرسد.
برای خرید نیسان رونیز، محصول مونتاژی پارسخودرو هم باید 31 میلیون و 500 هزار تومان هزینه کرد.
ماکسیما دیگر محصول پارسخودرو نیز هماکنون در مدل اتومات، 39 میلیون و 275 هزار تومان قیمت دارد.
.
Erfan Hidden
26 August 2010, 10:44 AM
سلام
من قصد فروش سمند دارم هرجا میرم میزنن تو سرش قیمت پایین میدن به نظرتون چه جوری می تونم بهتر بفروشمش؟
مدل دی 85 ساده رنگ خاکستری کارکرد 62000 بیمه کامل بدون خط و خش بدون تصادف چه قدر قیمت مناسب هست به نظرتون؟
mohsen3544
26 August 2010, 11:51 AM
من سمند 84 ال ایکس مشکی با 77هزار کیلومتر بدون بیمه و لاستیک دادم 9600 که با هزینه سند و بنگاه 9300 خالص واسم موند.بازار ماشین دسته دو خیلی خرابه کلا
pilot1983
26 August 2010, 11:51 AM
سلام
1-پراید 85 مشکی روغنی دوگانه سوز(شرکتی نیست)بیمه تا دی4سال تخفیف،100000تا کارکرد بدون رنگ لاستیک80% فنی سالم
2-206 تیپ 2 مدل 84 کارکرد واقعی70000،بدون رنگ ولی تصادفی داشته که بدون رنگ در اومده،بیمه بدنه و ثالث تا اسفند،فنی کاملاً سالم
اینارو چند میشه فروخت؟؟یعنی چند فروش بره خوبه؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
Erfan Hidden
26 August 2010, 12:59 PM
خیلی پایین فروختی که واسه منو 9800 هم خریدن ندادم تازه سمند ساده هم هست
من انتظار بالای 10 میلیون را داشتم
Validator
26 August 2010, 04:51 PM
خیلی پایین فروختی که واسه منو 9800 هم خریدن ندادم تازه سمند ساده هم هست
من انتظار بالای 10 میلیون را داشتم
سلام به شما دوستان:
اگر سمند ال ایکس 85 شما را 9.800 خواسته اند به نظر من قیمت بدی نداده اند و بعید می دانم بالای 10 فروش برود.
دوست دیگرمون که ال ایکس 84 بدون بیمه و لاستیک داشتند هم شاید در بهترین شرایط 150 تومان بیشتر می توانستند بفروشند در حالی که به انتظارش نمی ارزیده.
سلام
1-پراید 85 مشکی روغنی دوگانه سوز(شرکتی نیست)بیمه تا دی4سال تخفیف،100000تا کارکرد بدون رنگ لاستیک80% فنی سالم
2-206 تیپ 2 مدل 84 کارکرد واقعی70000،بدون رنگ ولی تصادفی داشته که بدون رنگ در اومده،بیمه بدنه و ثالث تا اسفند،فنی کاملاً سالم
اینارو چند میشه فروخت؟؟یعنی چند فروش بره خوبه؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
206 حدود 10 به فروش میرود هرچند نمی دانم اندازه تصادفی که بیرنگ درآمده چقدر بوده.
پراید 85 شما اگر تک سوز بود 6.150 اما برای گازسوز غیرشرکتی باید مبلغی کمتر از تفاوت شرکتی به آن اضافه کنید.
haftsin
26 August 2010, 05:05 PM
سلام
امروز تو چند تا نمایشگاه چندتا مگان صفر دیدم
سفید و زیتونیش 31.5
خاکستریش 31.3 :icon_twis
Erfan Hidden
26 August 2010, 05:44 PM
نه مدل 85 ساده ال ایکس نیست ولی قیمتشو همین حدود میدادن تازه تو دست خیلی بهتر میشه فروخت
farshid-j
27 August 2010, 12:10 PM
درود
پارس ELX مدل 83 بدنه عالی به رنگ نقره ای با کارکرد 60 هزار کیلومتر چند میارزه لطفا هر کدام از دوستان خبر داره راهنمایی کنه فوریه.
با سپاس
STEEL MAN
27 August 2010, 12:18 PM
پرايد مدل 88/8 نقره اي بنزين سوز با 17000 كاركرد 7ميليون فروش ميره؟
S A S A N
27 August 2010, 12:52 PM
درود
پارس ELX مدل 83 بدنه عالی به رنگ نقره ای با کارکرد 60 هزار کیلومتر چند میارزه لطفا هر کدام از دوستان خبر داره راهنمایی کنه فوریه.
با سپاس
12 میلیون بفروشی خیلی خوب فروختی ! ( شاید ازت نخرن البته ! ).
اگه خیلی سالم هست ( یه چند تا عکس و مشخصات که کاری روش شده یا نه تصادفی خط و خشی چیزی + وضع بنزینش بگو شاید خودم ازت ورداشتم ! )
سایپا الان همه پراید هارو از محل امانی می ده و قیمت صفر همین که شما می گین حدود 7.5 هست (_ اگه اشتباه نکنم ! ) . واسه همین 7تومان یه مدتی تقریبا طول می کشه اما فروش می ره ! بذاری 6.8 تو هوا زدن !
farshid-j
27 August 2010, 01:04 PM
12 میلیون بفروشی ...
سپاس از پاسختون نمیخوام بفروشم میخوام بخرم گفته 13 میلیون، نظرتون چیه؟
S A S A N
27 August 2010, 04:39 PM
سپاس از پاسختون نمیخوام بفروشم میخوام بخرم گفته 13 میلیون، نظرتون چیه؟
والا باید دقیق ماشین رو دید تا بشه قیمت گذاشت. چون 83 هست و 60 هزار نشون می ده زیاد رس ماشین رو نکشیدن احتمالا خیلی هم بنزین داره :icon_arro ( اما خوب ممکنه طرف از اون ناشی ها بوده و هر بار در آورده یه جا مالونده ماشین رو ! )
شما ببین اگه تصادفی نباشه به نظر من 12 بخر زیر 12 بردی ! ولی گفته 13 شاید زیر 12 نزده ولی 12 هم بد نیست :icon_arro ( سوار شی 22 تا ماشینه :icon_cool )
ATOS
27 August 2010, 04:50 PM
من هفته پیش پرایدم رو که تحویل 87/12/27 بود رو فروختم به 6،750،000 تومن و قطعا پراید شما 7 تومن فروش میره ولی پیش بنگاه نبر و مثل من کاغذ بچسبون و به دست بفروش.:icon_cool
ماشینم بی رنگ و فنی فوق سالم بود ولی هیچی لوازم اضافی نداشت حتی روکش صندلی.:icon_evil
hamedbo
27 August 2010, 09:12 PM
سمند مدل 84 معمولی رنگ بژ بدنه سالم بدون تصادف با 120000 تا کارکرد ماشین بدون هیچ عیبی
چند بفروشمش خوبه؟
Erfan Hidden
27 August 2010, 11:20 PM
اگه بتونی 9500 بدی به نظرم خیلی خوب دادی البته بیمه و لاستیک هم قیمت رو بالا پایین می کنه
hamedbo
27 August 2010, 11:40 PM
تازه بیمه شده
بیمه بدنه هم داره
لاستیکاش هم متوسطه
چه کم؟واقعا بیشتر نمی دن؟
nikpendar
27 August 2010, 11:45 PM
سلام به دوستان متخصص
من قصد دارم یک ماشین ارزون قیمت حول و حوش 9 میلیون بگیرم ... امروز یک 206 مدل 83 به رنگ بژ دیدم که اصلا تصادف نکرده بود و شاسی هم سالم بود ... از نظر رنگ کمی گلگیر چپ عقب رنگ داشت و یک خط که گریسی رنگ شده روی درب عقب افتاده بود و دور و برش هم کمی خط و خش داره ... صاحب آن به تازگی قطعات جلوبندی را تعویض کرده بود ... زیر پای خوبی داشت و داخل خودرو هیچ صدای اضافه ای نمی اومد ... لاستیکاش باید عوض بشه ... کارکردش 150 هزارتا بود... یکسال هم بیمه داره...
به نظر شما این خودرو چقدر می ارزه؟
rza_bgy
28 August 2010, 12:06 AM
سلام به دوستان متخصص
من قصد دارم یک ماشین ارزون قیمت حول و حوش 9 میلیون بگیرم ... امروز یک 206 مدل 83 به رنگ بژ دیدم که اصلا تصادف نکرده بود و شاسی هم سالم بود ... از نظر رنگ کمی گلگیر چپ عقب رنگ داشت و یک خط که گریسی رنگ شده روی درب عقب افتاده بود و دور و برش هم کمی خط و خش داره ... صاحب آن به تازگی قطعات جلوبندی را تعویض کرده بود ... زیر پای خوبی داشت و داخل خودرو هیچ صدای اضافه ای نمی اومد ... لاستیکاش باید عوض بشه ... کارکردش 150 هزارتا بود... یکسال هم بیمه داره...
به نظر شما این خودرو چقدر می ارزه؟
صاحب زرنگش متوجه هست کی ماشینو بفروشه!
تیپ 2 ؟ زیر هشت تومن.
moje90
28 August 2010, 12:08 AM
با سلام آقایون:icon_winkیکی بگه قیمت پژو 207 رنگ سفید و قرمز دنده دستی چنده ؟؟؟ چون تو چند تا بنگاه دیدم قیمت بالای 18 میلیون مگه چیه این ماشین ؟؟؟ لابد دنده اتوماتیک بالای 22 تومنه:icon_twis
nikpendar
28 August 2010, 12:11 AM
صاحب زرنگش متوجه هست کی ماشینو بفروشه!
تیپ 2 ؟ زیر هشت تومن.
ببخشید دوست عزیز چون من سررشته ای از ماشین ندارم , ممکنه بگید چرا بنظرت صاحبش زرنگه؟
با این قیمتی که شما گفتی ناامید شدم چون میگه 8700
rza_bgy
28 August 2010, 12:14 AM
ببخشيد دوست عزيز چون من سررشته اي از ماشين ندارم , ممکنه بگيد چرا بنظرت صاحبش زرنگه؟
با اين قيمتي که شما گفتي نااميد شدم چون ميگه 8700
براتون پيغام ميکنم
amingzj
28 August 2010, 12:25 AM
با سلام آقایون:icon_winkیکی بگه قیمت پژو 207 رنگ سفید و قرمز دنده دستی چنده ؟؟؟ چون تو چند تا بنگاه دیدم قیمت بالای 18 میلیون مگه چیه این ماشین ؟؟؟ لابد دنده اتوماتیک بالای 22 تومنه:icon_twis
قیمت بازار :
دنده ای 19 - 18700
اتومات 22500 - 22300
قیمت کارخانه :
دنده ای 17200
اتومات 19200
مگه چیه این ماشین ؟؟؟
دقیقا اختلاف نرخ کارخانه با بازار در مدل دنده ای مشابه تندر 90 مدل فول هستش !
nikpendar
28 August 2010, 12:41 AM
دوستان من رو راهنمایی کنید که با 8.5 - 9 میلیون چه ماشین و چه مدلی بخرم که سرم کلاه نره؟ ...
خیلی از لطفتون ممنونم :icon_excl
Erfan Hidden
28 August 2010, 12:54 AM
یا پراید صفر بگیر یا می تونی 206 یا سمند 83 یا 82 بگیری که به نظرم الان دیگه تو خرج هستن جفتشون
یه مدل روا هم زده ایران خودرو که پایه گاز سوز هست و ظاهرشم دیگه کاملا با 405 یکی شده البته به جز رنگ سپر هاش قیمتشم حدودا 9700 اینطوراست
farshid-j
28 August 2010, 02:34 PM
والا باید دقیق ماشین رو دید...
درود و سپاس
ماشین بدنه عالی در حد ماشین نو داره داخلش هم کاملا تر و تمیزه کوچکترین خط و خشی نداره
nikpendar
28 August 2010, 02:37 PM
یا پراید صفر بگیر یا می تونی 206 یا سمند 83 یا 82 بگیری که به نظرم الان دیگه تو خرج هستن جفتشون
یه مدل روا هم زده ایران خودرو که پایه گاز سوز هست و ظاهرشم دیگه کاملا با 405 یکی شده البته به جز رنگ سپر هاش قیمتشم حدودا 9700 اینطوراست
از پراید که حالم بهم میخوره و اصلا روآ دوست ندارم و سمند هم ماشین خانواده است و بنده هنوز مجرد و جوان هستم و بیشتر دوست دارم ماشین اسپرت باشه ...
اگر ممکنه من رو در رابطه 206 بیشتر راهنمایی کنید و نظرتون رو راجع به پرشیا مدل 81-82 هم بگید ... ممنون
Rapstar
28 August 2010, 02:37 PM
206 v10 که 12000 کارکرده مدل 87 چند بفروشم خوبه؟
Erfan Hidden
28 August 2010, 05:06 PM
پس اگه اینطوره بهتره همون 206 را انتخاب کنی چون پرشیا اونم مدل 81 یا 82 چیزی جز خرج و مصرف بالا بنزین نداره
206 را هم قطعا اگه بتونی مدل 83 سالم گیر بیاری خرید مناسبی میتونه باشه
سعی کن از بنگادار جماعت خرید نکنی ما یدونه 206 پارسال از نمایشگاه خریدیم در عرض 2 ماه که داشتیمش 500
تومان ضرر زد. اگه بتونی از تو دست یا حتی از روزنامه بخری خیلی بهتره
Validator
28 August 2010, 05:40 PM
206 v10 که 12000 کارکرده مدل 87 چند بفروشم خوبه؟
حدود 15.400
eblis.3
28 August 2010, 06:55 PM
پس اگه اینطوره بهتره همون 206 را انتخاب کنی چون پرشیا اونم مدل 81 یا 82 چیزی جز خرج و مصرف بالا بنزین نداره
206 را هم قطعا اگه بتونی مدل 83 سالم گیر بیاری خرید مناسبی میتونه باشه
سعی کن از بنگادار جماعت خرید نکنی ما یدونه 206 پارسال از نمایشگاه خریدیم در عرض 2 ماه که داشتیمش 500
تومان ضرر زد. اگه بتونی از تو دست یا حتی از روزنامه بخری خیلی بهتره
سلام دوست عزیز
واقعا راست میگه
اگه بتونی از یکی که ماشینش خونگی بوده حتی 300-400 تومان گرانتر و مسلما تمیزتر هم بخری خیلی بهتره
سعی کن بیشتر نگاهت فنی و شاسی ماشین باشه تا حالا ظاهر و یه خط و خش کوچک
mohajer_137860
29 August 2010, 07:12 AM
http://www.asrekhodro.com/Controls/NewsPic.aspx?Nid=6073&Pid=3229&Format=.jpg
amir7x
31 August 2010, 12:22 AM
دوستان سلام
206 87 دودي
کارکرد 12000
2تا در عوض شده
رينگ و لاستيک
؟ مي خوام بخرم
Warrior--
31 August 2010, 01:38 AM
206 چه تیپی؟
Rapstar
31 August 2010, 02:48 PM
بیمه ماشین و مقدار بنزین موجود در کارت سوخت رو چه جوری در قیمت گذاری ماشین دخیل می کنند؟
amir7x
31 August 2010, 03:41 PM
206 چه تيپي؟
2 ماشين تمييزه
ATOS
31 August 2010, 10:50 PM
دوستان سلام
206 87 دودي
کارکرد 12000
2تا در عوض شده
رينگ و لاستيک
؟ مي خوام بخرم
کارکرد بودار به نظر میرسه،پیشنهاد میکنم دورشو خط بگیر:icon_evil
بیمه ماشین و مقدار بنزین موجود در کارت سوخت رو چه جوری در قیمت گذاری ماشین دخیل می کنند؟
بیمه 5%
کارت سوخت= 0
Alireza_MagicBoy
1 September 2010, 05:16 AM
سلام
206 تیپ 2 مدل 88
کارکرد 25000
میگه فنی و بدنه کاملا سالمه
10 ماه هم بیمه داره
چقدر می ارزه ؟
با تشکر
Validator
1 September 2010, 12:40 PM
سلام
206 تیپ 2 مدل 88
کارکرد 25000
میگه فنی و بدنه کاملا سالمه
10 ماه هم بیمه داره
چقدر می ارزه ؟
با تشکر
با توجه به اینکه کم کار نیست، حدود 12.450 خوبه. ولی سلامتش رو خودتون باید تست کنید، مگر اعتماد کافی داشته باشید.
دوستان سلام
206 87 دودي
کارکرد 12000
2تا در عوض شده
رينگ و لاستيک
؟ مي خوام بخرم
تعویض دو تا در دلیل موجهی میخواد. از سلامت ستونها، مطمئن شوید. قیمت 87 حدود 11.500 است و معمولا قیمت رینگ و لاستیک، مساوی قیمت نوی آنها به ماشین اضافه نمی کند. احتیاط کنید.
?!...sia
1 September 2010, 02:08 PM
ریو 87 نوک مدادی
کارکرد 40تا
با حدود 2 تومن لوازم اضافه:
روکش-دزدگیر ماجیکار تصویری-پروژکتور جلو فابریک با لامپ زنون-چراغهای جلو اسپرت با لامپ زنون-رینگ 15 لنزو-لاستیم کومهو با 90% آج -نمد زیر کاپوت و باطری دلکور 66 آمپر که 1 ماهه انداختم
بیمه بدنه و ثالث هم 11 ماه داره
در سمت شاگرد فقط خورده که بدون رنگ اومده
از نظر فنی هم سالمه سالم و اتاق هم کوچکترین صدایی نداره
ماشین همین آواتاره خودمه
قیمت چند بذارم خوبه؟
Validator
2 September 2010, 07:36 PM
?!...sia (http://www.phalls.com/member.php?u=89454) جان، حیفه به خاطر در، بفروشیش. من که قیمت نمی دم!! البته خودت هم میدونی که معمولا پول وسایل اضافی موقع فروش برنمی گرده و بهتره برای بعدی بازشون کنی... در هرصورت حیفه بفروشی... شرمنده!
nikpendar
2 September 2010, 09:24 PM
پژو دلفینی 84 تمیز ... بدون رنگ و تصادف ... بیمه تا اردیبهشت سال آینده ... کارکرد 95000 کیلومتر ... چند بخرم خوبه؟
Validator
3 September 2010, 09:13 AM
پژو دلفینی 84 تمیز ... بدون رنگ و تصادف ... بیمه تا اردیبهشت سال آینده ... کارکرد 95000 کیلومتر ... چند بخرم خوبه؟
9.400، ولی از نظر موتوری هم کارشناسی کنید.
alidesign
3 September 2010, 03:25 PM
من یه mazda 3 میخوام بخرم ، با 25 تومن چه تیپی میشه گرفت؟ کلا قیمت تیپ های 1.2.3 رو هم بگید . مرسی:icon_cool
hamedbo
4 September 2010, 12:29 AM
من یه mazda 3 میخوام بخرم ، با 25 تومن چه تیپی میشه گرفت؟ کلا قیمت تیپ های 1.2.3 رو هم بگید . مرسی:icon_cool
سلام
من هم همین طور
کلا قیمت تیپ های مختلف کارکردش رو بگید،قیمت نو و هم بگید.ممنون
sepehr-saheli
4 September 2010, 11:28 AM
من یه 87 مشکی تیپ3 16000 تا کارکرد داشتم بدون خط و خش فروفتم 31500
M.D.
4 September 2010, 12:19 PM
پراید صبا انژکتور 84 کارکرد 93000 تا با رینگ اسپورت و لاستیک تویو، دزدگیر، پخش USB و باند، بدنه 4 جاش خورده و یه خورده رفته تو ولی دست نخورده باشه چند میارزه؟
hamedbo
4 September 2010, 01:38 PM
من یه 87 مشکی تیپ3 16000 تا کارکرد داشتم بدون خط و خش فروفتم 31500
ممنون
کسی نیست که تیپ های دیگه ش رو هم بدونه؟
aminkhan2008
4 September 2010, 03:12 PM
دوستان قیمت پراید صفر دوگانه سوز سفید توی بازار چنده؟امروز توی روزنامه دیدم زده بود 9.100میلیون تومان.واقعا اینقدره؟مثل اینکه کمیاب شده.برای ثبتنامش هم سودش را کم کردند
mse1445
4 September 2010, 10:03 PM
دوستان یه پراید 141 مدل 85 سالم و خونگی کم کاکرد با کارت سوخت ( 500-600 تا ) چند میارزه ؟ برا همسایه ست میخوام بردارم ازش
mehrdad_ghin
4 September 2010, 10:45 PM
یک 405 مدل 83 بدون رنگ و ضربه و خط و خش 110000 کیلومتر کارکرد. بیمه هم تا دیماه داره.رنگ نقره ای. صفرشم خودم در آوردم از کارخونه! موتور و فنی هم واقعا عالی! چند میشه فروختش؟ ماشین واقعا تمیزه!
mohajer_137860
5 September 2010, 07:43 AM
در صورت اجرای قانون هدفمندی یارانهها
کدام خودروها گران ميشوند، کدام ارزان؟
عكس: آكوسالمي
گروه خودرو دنیای اقتصاد - اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و دولت طبق وعدهاي که داده، قانون هدفمندی یارانهها را از نیمه دوم امسال اجرا کند، علاوه بر آنکه سهمیهبندی بنزین حذف خواهد شد، نرخاين سوخت نیز آزاد و احتمالا 5/4 برابر ميشود.
(http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:PopupPic%28%272169/16-01.jpg%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%27%29)
این موضوع در شرایطی است که به گفته کارشناسان، افزایش قیمت بنزین، بازار خودرو کشور را تحت تاثیر قرار داده و منحنی میزان استقبال از خودروهای مختلف داخلی را دستخوش تغییر خواهد کرد.
این روزها در سطح جهان، میزان مصرف سوخت به یکی از فاکتورهای اساسی در خرید خودرو تبدیل شده وايرانیها نیز با وجود اينکه آمار از اسرافگری آنها حکایت ميکند، بیش از پیشاين فاکتور را در معیارهای خود برای خرید خودرو، ميگنجانند.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2169/16-01.jpg (http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:PopupPic%28%272169/16-01.jpg%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%27%29)
بااين حساب، قطعا بازار خودرو کشور نیز تحت تاثیر اين موضوع قرار خواهد گرفت و فاصله گرفتن از پرمصرفها، کاهش قیمت و استقبال بیشتر از کم مصرفها، رشد نرخ آنها را در پی خواهد داشت.طبق گمانهزنیها، نرخ بنزین در جریان اجرای قانون هدفمندی یارانهها، حداقل 4 برابر و از 100 به 400 تومان صعود ميکند و اين تغییر 350 تومانی، موضوعی نیست که مشتریان ايرانی به راحتی از کنار آن گذشته و تغییری در سلیقه خریدشان رخ ندهد.
البته اين موضوع را هم نباید فراموش کرد که بازار خودروايران، در کل به لحاظ آنکه تنوع چندانی ندارد، حق انتخاب زیادی را نیز پیش روی مشتریان نميگذارد.
در واقع اين گونه نیست که مشتری ايرانی برای خرید خودرو کم مصرف اراده كند و به راحتی مالک چنین خودرویی شود.
واقعیت صنعت خودروسازی ايران، تولید محصولاتی غالبا پرمصرف است و کم مصرفها نیز یا کیفیت مناسبی ندارند یا تیراژشان به حدی که جوابگوی همه تقاضاها باشد، نیست.
اصلا به همین دلیل است که از هم اکنون، کارشناسان معتقدند خودروهایی مانند پژو 206، تندر و البته دوگانه سوزها، همزمان با اجرای قانون هدفمندي یارانهها، با رشد قیمت روبهرو خواهند شد. به اعتقاد آنها، چون نرخ بنزین در جریان اجرایاين قانون صعود ميکند، تقاضا برای خودروهای کم مصرف و دوگانه سوز افزایش یافته و با توجه به تیراژ نه چندان بالای آنها و قیمت اين نوع خودروها رشد خواهد کرد.
از آن سو خودروهای پرمصرفی مانند پژو 405 و پارس نیز افت قیمت را بر اثر کاهش تقاضا تجربه کرده و نمودار نرخ آنها سیری نزولی به خود ميگیرد.
نقش حساس خودروسازان
در اين مورد البته نقش خودروسازان در کنترل قیمتها بسیار مهم و اساسی است، چرا که رقم تولید و عرضه خودرو توسط آنها، تعیینکننده میزان تعادل میان عرضه و تقاضا به حساب میآيد.
به عنوان مثال اگرچه در حالت کلی فرض بر افزایش نرخ خودرو کم مصرفی مانند پژو 206 و افت قیمت خودرو پرمصرفی مثل پژو 405 است، اما قطعا اگرايران خودرو تولید 206 را افزایش و از تیراژ 405 بکاهد، تغیيرات قیمتیاين خودروها در بازار، به حداقل خواهد رسید.
به هر حال هماهنگ نبودن میزان عرضه هر کالایی با رقم تقاضای آن، تعادل قیمتی را بر هم ميزند و معمولا کمبود عرضه در برابر تقاضا، رشد قیمت و عرضه بیش از تقاضا نیز، افت قیمت را پدید ميآورد و خودرو نیز ازاين قاعده مستثنی نیست.
خودروهایی که گران ميشوند
هرچند تحولات بازار خودروايران و رفتار مشتریان ايرانی، چندان قابل پیشبینی نیست، اما به هر حال کارشناسان گمانهزنیهایی را در مورد تاثیر اجرای قانون هدفمندی یارانهها براين بازار، انجام دادهاند که اتفاقا تحقق آنها چندان هم دور از ذهن به نظر نميرسد.
به گفته کارشناسان، در صورت اجرای قانون هدفمندی یارانهها، خودروهای کم مصرف در بهترین حالت، ثبات قیمت را در بازار تجربه و در محتمل ترین حالت نیز با رشد قیمت مواجه خواهند شد.
طبق آمار سازمان بازرسی کیفیت و استانداردايران، پراید، پژو 206، تندر-90 و MVM ، چهار خودرویی هستند که مصرف سوختشان نسبتا پایین بوده و ميتوان از آنها به عنوان خودروهای داخلی کم مصرف نام برد.
در اين بین، تندر-90 با وجود کیفیت مناسب، تیراژ پایین و حواشی زیادی دارد كه در اثر رشد نرخ بنزین، احتمالا قیمت آن بیش از سایر کم مصرفها در بازار صعود خواهد کرد.
پژو 206 نیز که کم و بیش در حال رقابت با تندر است، اگرچه چند برابر اين رقیب هموطن، تیراژ دارد، اما کارشناسان بازهم بر رشد قیمت آن، همزمان با صعود نرخ بنزین تاکید ميکنند.
این خودرو از کیفیت مناسبی برخوردار است و اين موضوع در کنار کم مصرف بودنش، قطعا افزایش تقاضا را در صورت اجرای قانون هدفمندی یارانهها در پی خواهد داشت.
ایران خودروییها وعده دادهاند که با توجه به در پیش بودن اجرای قانون هدفمندی یارانهها، تیراژ اين محصول را افزایش خواهند داد، وعدهاي که اگر در حدی وسیع عملی شود، رشد قیمت پژو 206 را کنترل خواهد کرد.
جدای از 206 و تندر، پراید هم به لحاظ مصرف سوخت پایین، جزو گزینههایی است که گمانهزنیها بر رشد قیمت آن همزمان با صعود نرخ بنزین، تاکید ميکنند.
پراید البته با توجه به تیراژ نیم میلیون دستگاهی که در سال دارد، قطعا کمتر از تندر و پژو 206، با افزایش قیمت در بازار مواجه خواهد شد و حتی شاید نرخ آن تقریبا ثابت هم بماند.
به هر حال پراید، مانند پژو 206 و تندر-90، از کیفیت بالایی برخوردار نبوده واين موضوع در خرید مشتریان تاثیرگذار است، به نحوی که شاید مشتریان با توجه به درجه کیفی اين خودرو، مصرف پایین سوخت را فاکتور اول خرید آن در نظر نگیرند.
البته اگر عزم مسوولان برای حذف پراید تا سال 95، جزم باشد، احتمالا سایپا به تدریج از تیراژ اين محصول طی شش سال آينده ميکاهد و اين موضوع در قیمت پراید بیتاثیر نخواهد بود.
از پراید که بگذریم، دیگر خودروی کم مصرف داخل، MVM است.
این محصول که کم اشتهاترین خودرو داخلی به حساب میآيد، در بخش خصوصی به تولید ميرسد و از تیراژ اندکی برخوردار است.
MVM پس از سهمیهبندی بنزین، با استقبال خوبی از سوی مشتریان ايرانی (با توجه به تیراژ اندکی که داشت) روبهرو شد و بعید نیست اگر نرخ بنزین افزایش یابد، اين خودرو چینی، با رشد فروش روبهرو شود.
این موضوع در شرایطی است که اگر مدیران خودرو (شرکت سازنده MVM) تیراژ MVM را با میزان تقاضای آن هماهنگ نکند، اين چینی کوچک نیز رشد قیمت را به خود خواهد دید.
گرانی دوگانه سوزها
کارشناسان معتقدند اگرچه خودروهای دوگانه سوز مشکلات خاص خود را دارند و مشتریان ايرانی تمایل چندانی به خرید آنها از خود نشان نميدهند، اما به هر حال به خاطر جو روانی افزایش قیمت بنزین هم که شده، دوگانه سوزها رشد قیمت را در جریان اجرای قانون هدفمندی یارانهها، تجربه خواهند کرد.
در حال حاضر بخش اعظم تولید خودروسازان داخلی را محصولات بنزین سوز، به خود اختصاص داده اند و همین حالا تفاوت قیمتی میلیونی میان خودروهای بنزین سوز با مدل دوگانهسوز آنها وجود دارد.
حال اگر بنزین گران شود، مشتریان قطعا استقبال بیشتری از دوگانه سوزها به عمل خواهند آورد و اگر تیراژ متناسب با تقاضا بالا نرود، جدای از جو روانی گرانی بنزین، نبود تعادل میان عرضه و تقاضا نیز، عامل دیگری برای افزایش قیمت دوگانه سوزها خواهد بود.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2169/16-05.jpg
خودروهایی که شاید ارزان شوند(محاله.بهتره بگیم کمتر گران میشوند)
از آنجاکه خودروسازان ايرانی معمولا افت قیمت محصولات خود را با کاهش عرضه کنترل ميکنند، احتمالا خودروهای پرمصرف داخلی، با حداقل کاهش قیمت در جریان اجرای قانون یارانهها، روبهرو خواهند شد.
با استناد به آمار سازمان بازرسی کیفیت و استاندارد ايران، پژو 405، پارس، سمند و ماکسیما، در زمره خودروهای پرمصرف قرار دارند و به گفته کارشناسان، در صورت صعود نرخ بنزین، قاعدتا باید از میزان استقبال آنها کاسته و قیمتشان افت کند.
این موضوع در شرایطی است که احتمالا خودروسازان با کم کردن تیراژ اين نوع محصولات، عرضه آنها را به بازار کنترل کرده و افت قیمتشان را به حداقل ميرسانند.
به گفته ايران خودروییها، پژو 405، پارس و سمند، در هر حال مشتریان خاص خود را دارند و ميتوان با کنترل تیراژ، بازار آنها را در جریان اجرای قانون هدفمندی یارانه نیز حفظ کرد.
این در شرایطی است که به گفته کارشناسان، به هرحال صعود نرخ بنزین، استقبال از خودروهای مذکور را کاهش خواهد داد و از قیمت آنها خواهد کاست.
کارشناسان در مورد خودروهای لوکس و پرمصرفی مانند ماکسیما و ویتارا نیز براين باورند که با توجه به تیراژ پایین آنها که از چند هزار دستگاه در سال تجاوز نميکند، قیمت اين خودروها در صورت افزایش نرخ بنزین، افت چندانی را تجربه نخواهد کرد.
.
Validator
5 September 2010, 10:48 AM
پراید صبا انژکتور 84 کارکرد 93000 تا با رینگ اسپورت و لاستیک تویو، دزدگیر، پخش USB و باند، بدنه 4 جاش خورده و یه خورده رفته تو ولی دست نخورده باشه چند میارزه؟
با توجه به اینکه نمی دونم کجا و چقدر آسیب دیده، فکر کنم حدود 5.700.
دوستان یه پراید 141 مدل 85 سالم و خونگی کم کاکرد با کارت سوخت ( 500-600 تا ) چند میارزه ؟ برا همسایه ست میخوام بردارم ازش
اگر 6.000 خوبه بخرید.
یک 405 مدل 83 بدون رنگ و ضربه و خط و خش 110000 کیلومتر کارکرد. بیمه هم تا دیماه داره.رنگ نقره ای. صفرشم خودم در آوردم از کارخونه! موتور و فنی هم واقعا عالی! چند میشه فروختش؟ ماشین واقعا تمیزه!
بعید می دونم بیشتر از 8.800 فروش بره.
Aurora
6 September 2010, 05:14 PM
با توجه به کارکردش حدود 600/8 تا 700/8
haftsin
6 September 2010, 11:27 PM
سلام
پژو 206 مدل 83 84 تیپ 3 حدوداً چند گیر میاد؟!
همین مدلها تیپ 2 چند پیدا میشه؟!
Validator
7 September 2010, 11:47 AM
سلام
پژو 206 مدل 83 84 تیپ 3 حدوداً چند گیر میاد؟!
همین مدلها تیپ 2 چند پیدا میشه؟!
سلام!
206 تیپ 2 مدل 83: حدود 8.450
206 تیپ 2 مدل 84: حدود 9.300
206 تیپ 3 مدل 83: حدود 9.000
206 تیپ 3 مدل 84: حدود 9.800
amingzj
7 September 2010, 12:14 PM
سلام
از صفر دست خودمون بوده
ماشین در حد صفر اساسی
زاپاس نو
بیمه یک سال بابیش از 300 لیتر بنزین
همه چی هم فابریک غیر لاستیک ها که رودستون 205 انداختم و یک ضبط پایونیر
وضعیت بدنه حال حاضر ماشین :
فقط گلگیر عقب سمت شاگرد یک موج کوچیکی داره که یه پرایدی دنده عقب اومد و زد بهش که من درست نکردم چون که اون تیکه دوبل هستش و تعمیرش کمی سخته .
بقیه ماشین کاملا مثل صفر هستش
قابل ذکره که این ماشین توی بهترین شرایط نگه داری شده و کلا افتاب نخورده و مناسب مصرف کننده هست
قیمت هم 13500
فوری فروشی !
mohajer_137860
9 September 2010, 07:29 AM
سفیدها در بازار گران شدند
عكس: آكو سالمي
گروه خودرو - بالاخره تندر در بازار روی آرامش به خود دید، اما ظاهرا دیگر محصول رنو تمایلی برای رسیدن به آرامش ندارد. مگان دنده اتومات سفید رنگ که هفته گذشته با افزایش 500 هزار تومانی در بازار به 31 میلیون تومان رسیده بود هفته گذشته باز هم افزایش قیمت را تجربه کرد به طوری که هم اکنون قیمت مگان سفید دنده اتومات به 31 میلیون و 300 هزار تومان رسیده است.
به گفته فعالان بازار خودرو کمبود رنگ سفید مگان رشد قیمت این خودرو در بازار را به همراه داشته، اما برخلاف رنگ سفید سایر رنگهای این خودرو بدون افزایش و یک میلیون تومان ارزان تر در بازار خرید و فروش ميشود.
هرچند مگان با رشد قیمت در بازار مواجه بوده، اما سایر محصولات شرکت پارس خودرو هفته گذشته را با ثبات گذراند به طوری که طی این مدت ماکسیما در بازار 39 میلیون و 275 هزار تومان خرید و فروش شد، رونیز نیز بدون تغییر قیمت 31 میلیون و 75 هزار تومان در بازار معامله شد.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2173/16-02.jpg
تندر ثابت شد
از مگان که بگذریم، سایر خودروهای داخلی طی هفته گذشته در بازار، تغییر و تحول خاصی را تجربه نکردند.
به گفته فعالان بازار خودرو، گران بودن رنگ سفید تنها به مگان ختم نميشود؛ بهطوریکه رنگ سفید تندر 90 نیز تفاوت قیمت بسیاری نسبت به سایر رنگها پیدا کرده است. اين خودرو که طی یک ماه گذشته با تغییرات قیمتی بسیاری در بازار مواجه بود، هفته گذشته را بدون تغییر قیمت سپری کرد، به طوری که مدل E1 این خودرو تولیدی شرکت پارس خودرو (رنگ سفید)، در بازار 14میلیون و 400 هزار تومان و تولیدی ایران خودرو نیز 500 هزار تومان کمتر 13 میلیون و 900 هزار تومان در بازار خرید و فروش ميشود، مدل E2 نیز تولیدی شرکت پارس خودرو (رنگ سفید) 16 میلیون تومان و تولیدی ایران خودرو نیز 15 میلیون و 600 هزار تومان در بازار معامله ميشود. به گفته فعالان بازار خودرو افزایش تقاضا دلیل اصلی افزایش قیمت تندر-90 طی هفتههای گذشته بوده، اما تزریق خودرو از سوی شرکتهای سازنده موجب شد تا کاهش قیمت مجدد به بازار این خودرو باز گردد.
آرامش در بازار
علاوه بر تندر- 90 بازار هفته گذشته را به آراميپشت سر گذاشت به طوری که هماکنون پژو 206 تیپ 2، با قیمت 14 میلیون در بازار خرید و فروش میشود. این محصول البته مجهز به ترمز ضدقفل است.
از 206 تیپ دو که بگذریم میتوان گفت که تیپ 6 این خودرو به دلیل کاهش عرضه در بازار طی روزهای گذشته تا حدودی افزایش قیمت را تجربه کرده، هرچند به گفته فعالان بازار خودرو افزایش قیمت این خودرو موقتی است. در حال حاضر، پژو 206 تیپ 6 که به ترمز ضدقفل و ایربگ مجهز بوده و دندهاتومات است، با قیمت 18 میلیون و 800 هزار تومان در بازار عرضه میشود.
در میان مدلهای صندوقدار نیز، V8 نرخی برابر با 16 میلیون و 900 هزار تومان دارد و V9 نیز با نرخ 19 میلیون و 500 هزار تومان به فروش میرسد. پژو 206 صندوقدار V1 نیز قیمتی برابر با 15 میلیون و 600 هزار تومان دارد؛ اما نگاهی نیز به قیمت برخی دیگر از خودروهای داخلی بیندازیم.
در حال حاضر، سمند LX سال در مدل بنزینسوز، قیمتی برابر با 15 میلیون تومان دارد و پژو 405 بنزینی نیز با قیمت 13 میلیون و 100 هزار تومان به فروش میرسد.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2173/16-07.jpg
پژوپارس بنزینسوز نیز طی هفته گذشته با قیمتی در حدود 17 میلیون و 100 هزار تومان، خرید و فروش میشود. علاوه بر محصولات ایران خودرو طی هفته گذشته محصولات سایپا نیز در بازار هیچ افزایش قیمتی را تجربه نکردند به طوری که در حال حاضر، پراید بنزینسوز نرخی برابر با هفت میلیون و 750 هزار تومان دارد و ریو نیز با قیمت 13 میلیون و 600 هزار تومان خرید و فروش میشود.زانتیا نیز هماکنون با قیمت 27 میلیون و 100 هزار تومان در بازار خودرو کشور به فروش میرسد. آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، دو شاسی بلند مونتاژ کشور نیز هماکنون با همان قیمتهای هفتههای اخیر خود خرید و فروش میشوند. در حال حاضر، سوزوکی گرند ویتارا در مدل اتومات نیز، 40 میلیون و 500 هزار تومان و نوع دندهای آن نیز با نرخ 36 میلیون تومان به فروش میرسد.
منبع (http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=223080)
alborz2
9 September 2010, 03:23 PM
دوستان به نظر میرسه قیمت زانتیا افزایش پیدا کرده وبه حدود28 میلیون (27میلیون و 800 هزار تومان )رسیده واحتمال افزایش بیشتر هم هست.
aminkhan2008
10 September 2010, 07:52 AM
از قیمت پراید دوگانه سوز صفر توی بازار کسی خبر داره؟من شنیدم میدهندسفید را 9.1 میلیون؟درسته؟
amir7x
10 September 2010, 11:15 AM
دوستان 206 87
بدون خش تیپ 2
خاکستری 35000 تا رفته چند بخرم خوبه؟
amin.405
10 September 2010, 02:19 PM
قیمتش حدود 11.500 تا 11.600 هستش
babak2008
10 September 2010, 03:06 PM
سلام
دوستان سمند معمولی اواخر 83 فنی بسیار عالی 100000 کارکرد. فقز درب صندوق رو عوض کرده ولی سینی و کلا عقبش اصلا دست نخورده به رتگ نقره ای. چند قیمتشه؟
امير حسين ـ 1976
11 September 2010, 10:25 PM
پراید هاچ بک (کاربراتور)مدل 83(بهمن) بدون تصادف و رنگ(مشکی) بیمش هم 11 ماه داره چند بخرم خوبه؟راستی کارکرد 100000 و میگه سیستم و روکش چرمش رو هم رو ماشین میده.
mehran_tavakoli
11 September 2010, 11:04 PM
سلام...
مگان سبز زیتونی.مدل 2000-سال تولید:89(پارس خودرو)
حدودا 1800 تا کار کرده.
چند تا خش روی بدنه ماشین هست( حدود 3 تا)-گل گیر عقب هم به در خونه گرفته-کمی رنگش رفته.
به نظرتون چه قیمتی مناسبه؟
amingzj
11 September 2010, 11:21 PM
سلام...
مگان سبز زیتونی.مدل 2000-سال تولید:89(پارس خودرو)
حدودا 1800 تا کار کرده.
چند تا خش روی بدنه ماشین هست( حدود 3 تا)-گل گیر عقب هم به در خونه گرفته-کمی رنگش رفته.
به نظرتون چه قیمتی مناسبه؟
لطفا از وضعیت ماشین عکس بذارید
خصوصا از خط ها و زدگی گلگیر .
قیمت هم توی تهران با 500 تا کارکرد و روکش چرم تحویل تیر 29500 میگه که فروش نرفته
یکی دیگه بود 1000تا کارکرده بود ولی بیمه بدنه داشت ( 700 تومن ) که 29300 فورخت !!
هر دو هم بدون خط و خش و رنگ زیتونی بودند .
صفرش هم کارتکس همین رنگ رو نمایندگی ها دارند و 29975 میفروشند .
Validator
12 September 2010, 12:59 PM
پراید هاچ بک (کاربراتور)مدل 83(بهمن) بدون تصادف و رنگ(مشکی) بیمش هم 11 ماه داره چند بخرم خوبه؟راستی کارکرد 100000 و میگه سیستم و روکش چرمش رو هم رو ماشین میده.
فکر می کنم 5.750 بخرید خوب باشه.
سلام
دوستان سمند معمولی اواخر 83 فنی بسیار عالی 100000 کارکرد. فقز درب صندوق رو عوض کرده ولی سینی و کلا عقبش اصلا دست نخورده به رتگ نقره ای. چند قیمتشه؟
بیش از 8.300 نمی خرند.
mohammad 1991
13 September 2010, 09:25 PM
قیمت فروش برخی خودروهای داخلی در بازار ( یکشنبه 21/6/1389)
پژو 405 بنزینی : 000/100/13 تومان
پژو 405 دوگانه سوز: 000/600/14 تومان
پارس بنزینی : 000/100/17 تومان
پارس دوگانه سوز: 000/100/18 تومان
روآ بنزینی: 000/350/8 تومان
روآ دوگانه سوز: 000/800/8 تومان
سمند معمولی بنزینی: 000/500/13 تومان
سمند معمولی دوگانه سوز: 000/500/14 تومان
سمند lx بنزینی: 000/000/15 تومان
سمند lx دوگانه سوز: 000/600/16 تومان
تندر e2 : 000/000/16 تومان
s.ch.badris
14 September 2010, 02:36 PM
دوستان قیمت جنسیس شرکتی با گارانتی رنگ مشکی با کارکرد:7000 کیلومتر و مدل 2010 چند می ارزه؟؟؟
صاحب ماشین گفته 74 میلیون به نظرتون چقدر خوبه قیمت بدم و بخرمش ؟؟؟؟
mohamad9245
15 September 2010, 01:33 AM
سلام دوستان
کمری 2007 se (اس ای) سفید با کارکرد 58000 بدون رنگ تمیز و سالم تا چقدر ارزش خرید داره؟
با تشکر
Validator
15 September 2010, 02:33 PM
دوستان قیمت جنسیس شرکتی با گارانتی رنگ مشکی با کارکرد:7000 کیلومتر و مدل 2010 چند می ارزه؟؟؟
صاحب ماشین گفته 74 میلیون به نظرتون چقدر خوبه قیمت بدم و بخرمش ؟؟؟؟
فکر نمی کنم قیمت بدی داده باشه. برای گرفتن یک تخفیف مختصر، قابل مذاکره است.
سلام دوستان
کمری 2007 se (اس ای) سفید با کارکرد 58000 بدون رنگ تمیز و سالم تا چقدر ارزش خرید داره؟
با تشکر
تا 35.500 که ارزنده است.
smrh83
16 September 2010, 02:28 AM
سلام پراید132 ایکس 100صفرسفید ای بی اس هیدرولیک چند می ارزه؟
mohajer_137860
16 September 2010, 07:20 AM
با وجود رکود بازار خودرو
زانتیا گران شد، ریو گران ميشود
گروه خودرو دنیای اقتصاد- اگرچه ماه رمضان به پایان رسیده و بیشتر ایرانیها برنامه مسافرت را برای این روزهای پایانی تابستان در نظر گرفتهاند، اما بازار خودرو کشور همچنان بیرمق و کم مشتری است.
آنطور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت ميگویند، با وجود آغاز مسافرتهاي روزهای پایانی تابستان، میزان استقبال مشتریان از بازار، تفاوت چندانی با یکی دو ماه گذشته نکرده است.
در این بین به جز یکی دو مورد به خصوص زانتیا، نمودار قیمتها نیز تفاوت خاصی نداشته و تغییری در آن دیده نمی شود.
صعود نرخ زانتیا
عروس فرانسوی سایپا این روزها با توجه به آنکه آخرین روزهای حضورش در جاده مخصوص را ميگذراند، حسابی در مسیر گرانی افتاده است.
زانتیا که سایپا اول پاییز را به عنوان تاریخ خروج آن در نظر گرفته و برخی شنیدهها از توقف تولید آن خبر ميدهند، هماکنون 28 میلیون و 300 هزار تومان قیمت دارد.
فعالان بازار معتقدند این خودرو هنوز هم ظرفیت افزایش قیمت را داشته و نرخ آن به 30 میلیون تومان نیز خواهد رسید.
قرارداد سایپا و سیتروئن برای تولید زانتیا به پایان رسیده و به همین دلیل این عروس فرانسوی باید با جاده مخصوص وداع کند.
ریو گران ميشود
با اعلام شرکت کیا مبنی بر توقف صادرات محصولاتش به ایران، ریو نیز با مشکل قطعه روبهرو و تولید آن مختل خواهد شد.
این محصول مونتاژی سایپا طی همین یکی دو هفته نیز حدود 200 هزار تومان گران شده و هماکنون با نرخ 13 میلیون 750 هزار تومان خرید و فروش ميشود.
فعالان بازار معتقدند، با توجه به تصمیم شرکت کیا، ریو با مشکلاتی در تولید مواجه ميشود و در نتیجه قیمت آن نیز صعود خواهد کرد.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2178/16-06.jpg
نگرانی پراید!
در حال حاضر بسیاری از مشتریان با شنیدن خبر توقف صادرات محصولات کیاموتورز به ایران، نگران قیمت پراید هستند و گمان ميبرند این خودرو ارزان، گران خواهد شد.
این موضوع در شرایطی است که به گفته فعالان بازار، صعود قیمت پراید به دلیل تحریم شرکت کیا، بسیار بعید به نظر ميرسد.
آنها معتقدند چون بیشتر قطعات این خودرو در داخل به تولید ميرسد، نگرانی خاصی در این مورد وجود ندارد.
در حال حاضر پراید بنزین سوز با همان قیمت چند ماه اخیر خود؛ یعنی هفت میلیون و 750 هزار تومان به فروش ميرسد.
کمی ارزانی برای سمند
بازار سمند که معمولا با ثبات است، این هفته تغییری کوچک را به خود دید.
LX که مدل محبوب سمند به شمار ميرود، 100 هزار تومان ارزان شد و هماکنون با قیمت 14 میلیون و 900 هزار تومان خرید و فروش ميشود. این در حالی است که سورن با همان نرخ 16 میلیون و 600 هزار تومان خود به فروش ميرسد. ایران خودروییها قرار است چندی دیگر دو مدل دیگر سمند به نامهاي SE و ELX را نیز روانه بازار کنند.
البته صحبت از بازگشت دوباره سمند سریر نیز در میان است.
بازار با ثبات پژو
نگاهی به بازار پژو بیندازیم؛ بازاری که تغییر و تحول خاصی را در هفته جاری تجربه نکرد.
هماکنون پژو 405 بنزینی با قیمت 13 میلیون و 100 هزار تومان خرید و فروش ميشود و پژو پارس بنزین سوز نیز 17 میلیون و 100 هزار تومان قیمت دارد. پژو 206 نیز که مجهز به ترمز ضدقفل (ABS) است، 14 میلیون تومان خرید و فروش ميشود. به گفته نمایشگاهداران خودرو پایتخت، پژو روآهای مدل قدیمی را تقریبا کسی نمی خرد و هماکنون مدل جدید (پایه گازسوز) آن، با قیمتی حدود 5/10 میلیون تومان در بازار به فروش ميرسد.
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2178/16-05.jpg
تندر، فعلا آرام
بازار تندر-90 فعلا آرام است و تغییر قیمت خاصی در آن مشاهده نمیشود. هماکنون تندر E2 در مدل پارس خودرویی خود، قیمتی برابر با 16 میلیون تومان دارد و همتای ایران خودروییاش نیز 15 میلیون و 700 هزار تومان به فروش ميرسد. تندر E1 پارس خودرو نیز 14 میلیون تومان به فروش ميرسد و E1 ایران خودرو نیز 300 هزار تومان ارزانتر خرید و فروش ميشود.
.
احمدآبادی
18 September 2010, 08:50 PM
بازار شنبه مورخ 27-06-1389 خورشیدی
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2179/16-05.jpg
s.ch.badris
19 September 2010, 03:55 PM
سلام
دوستا قیمت 206 صندوق دار وی8 (206sd V8) مدل 86 با کار کرد 34000 کیلومتر رنگ سفید که
تمام لوازماتش مثه شمع و لاستیک و انژکتو و ... رو همه رو تعویض کرده و نو گذاشته اینطوری
بگم که ماشین رو نو کرده دوباره، بدون هیچ تصادف و صحیح وسالم چقدر می ارزه ؟؟؟
moje90
19 September 2010, 04:06 PM
سلام
دوستا قیمت 206 صندوق دار وی8 (206sd V8) مدل 86 با کار کرد 34000 کیلومتر رنگ سفید که
تمام لوازماتش مثه شمع و لاستیک و انژکتو و ... رو همه رو تعویض کرده و نو گذاشته اینطوری
بگم که ماشین رو نو کرده دوباره، بدون هیچ تصادف و صحیح وسالم چقدر می ارزه ؟؟؟
با سلام:icon_wink بین 14.5 تا 14.800 اگه خیلی تمیز باشه:icon_excl
احمدآبادی
20 September 2010, 06:17 PM
بازار دوشنبه مورخ 29-6-1389 خورشیدی
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2181/16-05.JPG
mohsen3544
20 September 2010, 06:57 PM
405 مدل 81 موتور 2000
حدود 120 هزار تا راه رفته و البته دست یه آشنا بوده.موتوری حرف نداره.چند می ارزه؟
Validator
20 September 2010, 08:23 PM
405 مدل 81 موتور 2000
حدود 120 هزار تا راه رفته و البته دست یه آشنا بوده.موتوری حرف نداره.چند می ارزه؟
بدون اطلاع از وضعیت بدنه، قیمت دادن کار درستی نیست ولی احتمالا حدود 7.000 .
safasony
21 September 2010, 01:46 PM
سلام دوستان
ماشين من رو چند بر ميدارند؟
سمند معمولي / رنگ خاكستري / مدل دي 1386
http://www.phalls.com/vbulletin/picture.php?albumid=2369&pictureid=3474
Validator
21 September 2010, 02:55 PM
سلام دوستان
ماشين من رو چند بر ميدارند؟
سمند معمولي / رنگ خاكستري / مدل دي 1386
http://www.phalls.com/vbulletin/picture.php?albumid=2369&pictureid=3474
سلام:
فکر کنم 10.800
Erfan Hidden
21 September 2010, 05:14 PM
سلام صدرا جان بازار خودرو دست دوم خیلی خرابه خودت که می دونی به خصوص ماشین های بنزین سوز.راستش اگه
ماشینت رنگ نداشته باشه بیمه کامل هم باشه حداکثر 10.400 ازت برش می دارن البته اگه قصد فروش داشتی حتما
آگهی کن تو روزنامه که بهتر بفروشی پول بنگاه دار هم نخوای بدی.
agha fazel
21 September 2010, 06:23 PM
سلام
اسپورتج سفید 2010 تو دوزی کرم
فوق العاده تمیز فقط 3000 تا کارکرد چقدر میارزه ؟ فوق اپشن و شرکتی
میگه 43 ! خوبه ؟
MSv-Classic
21 September 2010, 07:36 PM
سرير صفر گيرمياد؟ اگر هست قيمتش در چه حدودي هست؟موتورش با سمند معمولي فرقي داره؟
احمدآبادی
21 September 2010, 08:43 PM
بازار 30-6-1389 خورشیدی
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2182/16-05.jpg
Erfan Hidden
21 September 2010, 10:00 PM
سرير صفر گيرمياد؟ اگر هست قيمتش در چه حدودي هست؟موتورش با سمند معمولي فرقي داره؟
موتورش با سمند معمولی فرق داره و اگه اشتباه نکنم موتورش مثل پزو پارس elx هست
خط تولید جدیدش هم به تازگی توی مازندران افتتاح شد و فکر کنم در ادامه توی بازار پیدا شه چون تولیدش
تقریبا متوقف شده بود
احمدآبادی
22 September 2010, 07:54 AM
بازار چهارشنبه 31-6-1389 خورشيدي
نرخ فروش برخي خودروهاي وارداتي و مونتاژي
http://www.donya-e-eqtesad.com/News/2183/16-05.jpg
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.